Dețineți în prezent monede Digibyte și căutați Digibyte predicții de preț? Sau poate vă gândiți să faceți o investiție și doriți să vă dați seama unde ar putea merge prețul în viitorul apropiat? Ei bine, cu siguranță ați ajuns la locul potrivit!

În ghidul meu de predicție a prețului Digibyte, vă voi spune tot ce trebuie să știți. În secțiunile de deschidere, voi acoperi pe scurt ce este proiectul Digibyte, urmată de o explicație rapidă asupra importanței luării cu precauție a previziunilor de preț.

După aceea, voi discuta apoi câteva preziceri actuale ale prețului Digibyte pentru 2021 și nu numai. În cele din urmă, vă voi da părerea mea despre dacă cred că Digibyte este o investiție bună având în vedere avantajele și dezavantajele sale.

Amintiți-vă mereu că este crucial să vă păstrați monedele portofele sigure. Este recomandat să alegeți portofele hardware (Ledger Nano S și Trezor Model T) în loc de cele online.

Deci ce mai aștepți? Avem multe de povestit! Să începem să aflăm ce este de fapt moneda Digibyte!

(Dacă sunteți deja încrezător în cunoștințele dvs. Digibyte, nu ezitați să treceți la următoarea secțiune!)

Ce este Digibyte?

Digibyte a fost creat în 2014 de către principalul său dezvoltator, Jared Tate. Este un proiect de criptomonede care își propune să se concentreze pe viteza crescută a tranzacțiilor, descentralizarea și securitatea. De fapt, tehnologia Digibyte funcționează semnificativ mai bine decât majoritatea celorlalte criptomonede.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

De exemplu, în timp ce blockchain-urile populare precum Bitcoin tranzacție medie timp de 10 minute, Digibyte o face în doar 15 secunde! Mai mult, testele recente la sfârșitul anului 2017 au atins un randament maxim de 560 de tranzacții pe secundă, echipa Digibyte urmărind să crească acest lucru la 280.000 pe secundă până în anul 2035!

Pe de altă parte, Bitcoin este capabil doar gestionați 7 tranzacții pe secundă și Ethereum Nici nu este mult mai bun, la doar 15. Digibyte este, de asemenea, denumit DGB și în total, vor exista 21 miliarde de monede în circulație, care este așteptat și în anul 2035.

Interesant este că proiectul Digibyte a devenit primul blockchain din lume care a instalat ceva numit SegWit (Martor separat). Aceasta înseamnă că confirmări ale tranzacției sunt separate de informațiile stocate în cadrul blocului, contribuind la realizarea unor tranzacții mai rapide.

În cele din urmă, echipa Digibyte speră că tehnologia sa va putea acționa ca un sistem global de plată utilizat de oameni din întreaga lume..

Deci, acum, când știți care este de fapt proiectul, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Digibyte va explica pe scurt ce trebuie luat în considerare atunci când citiți predicții de preț criptomonede.

Previziunile prețurilor Digibyte

Ar fi minunat dacă predicțiile prețurilor criptomonedelor s-ar împlini întotdeauna, cu toate acestea, în realitate, majoritatea dintre ele nu. Adevărul este că nimeni nu poate prezice viitorul, mai ales într-o industrie la fel de volatilă ca criptomoneda.

Nu uitați, monedele pot crește și scădea cu 100% sau mai mult într-o singură zi! Aceste evenimente sunt complet imprevizibile, deci nu urmați niciodată hype-ul fără a face propriile cercetări independente.

Predicția prețului Digibyte 2021 și dincolo

Un exemplu extraordinar de sursă de predicție a prețului care nu este de încredere este cel al John McAfee, care lansează adesea Tweets afișând predicțiile sale de criptomonede. De ce? Pentru că McAfee a recunoscut că proiectele cripto plătește-i mai mult de 100.000 de dolari pentru fiecare „prezicere” pe care o face!

În cele din urmă, cel mai mare lucru care afectează mișcarea prețurilor unei monede sunt evenimentele din lumea reală, cum ar fi tehnologia îmbunătățită, reglementarea și noile parteneriate. Doar asigură-te că tu nu investiți bani numai pe baza previziunilor de stabilire a prețurilor. Faceți cât mai multe cercetări posibile și creați-vă mintea pe baza a tot ce ați citit!

Acum, că am scăpat de asta, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Digibyte va analiza unele dintre cele mai semnificative mișcări de preț din istoria sa!

Mișcări de preț anterioare Digibyte

Înainte să mă uit la unele dintre predicțiile prețurilor Digibyte pentru 2021, m-am gândit că ar fi o idee bună să aruncăm o privire rapidă asupra performanței monedei până acum.

Interesant este că din anul în care a fost fondată în 2014 până în mai 2017, moneda DGB a fost practic lipsit de valoare! Chiar dacă tehnologia a funcționat mult mai bine decât majoritatea celorlalte proiecte blockchain, a apărut asta nimeni nu știa despre asta. Valoarea Digibyte nu s-a deplasat cu adevărat mai mare de 0,0002 USD pe monedă, volumele zilnice de tranzacționare rareori depășind 100 000 USD.

Previziune preț digibyte: Preț digibyte.

Apoi dintr-o dată din nicăieri, valoarea ei a crescut până la 0,056 USD în mai puțin de câteva săptămâni. Motivul exact pentru acest lucru rămâne necunoscut, cu toate acestea, singurul eveniment care a avut loc în acea perioadă a fost un simplu Tweet din partea dezvoltatorilor care susținea că vor face din „Decentralizat, Blockchain, CyberSecurity o frază și mai important o realitate”.

Acesta este un bun exemplu despre cât de volatile pot fi piețele criptomonede! De fapt, mișcarea prețurilor a fost atât de semnificativă încât este capitalizare de piață (Voi vorbi despre motivul pentru care acest lucru este important mai târziu) a crescut de la doar 14 milioane USD până la 500 milioane USD!

Previziunea prețului Digibyte pe Twitter

Înaintând, Digibyte a experimentat-o perioada cea mai de succes intre Decembrie 2017 și ianuarie 2018, unde valoarea sa a mers până la capăt până la 0,129 dolari pe monedă, ajungând la o capitalizare de piață a peste 1,2 miliarde de dolari!

Cu toate acestea, este important să ne amintim că majoritatea industriei criptomonedelor a experimentat recorduri record în aceeași perioadă și, la fel ca Digibyte, cei mai mulți dintre ei și-au pierdut câștigurile remarcabile la începutul anului 2018.

O alta eveniment major de stabilire a prețurilor s-a întâmplat în aprilie 2018, unde a crescut prețul DGB de la 0,017 USD până la 0,049 USD, o creștere de peste 188% în doar 4 săptămâni. După aceea, prețul a scăzut la 0,004 USD în 2020, iar acum (ianuarie 2021) valorează 0,025 USD. Încă o dată, prețul a crescut semnificativ.

Principalul motiv pentru această creștere bruscă a prețului s-a datorat Un sutien (o aplicație de portofel digitală foarte populară) care anunța că vor începe să accepte moneda DGB. Aceasta a fost o dezvoltare importantă, deoarece aplicația le permite oamenilor să o facă cumpărați și vindeți mai mult de 20 de monede diferite precum și moneda fiduciară.

Deci, acum, când cunoașteți istoricul celor mai importante mișcări ale prețurilor, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Digibyte va analiza câteva predicții populare pentru 2021.

Predicția prețului Digibyte 2021 și dincolo!

Ce modalitate mai bună de a începe decât să aflăm ce crede fondatorul, Jared Tates, că se va întâmpla cu valoarea DGB? Potrivit oamenilor din comunitatea Digibyte, Tate crede că valoarea va merge în cele din urmă între 1 și 10 USD. Cu toate acestea, există o ușoară problemă cu această predicție.

Acest lucru se datorează faptului că este foarte neobișnuit ca liderul unei organizații, atât în ​​lumea reală, cât și în industria criptomonedelor, să facă o predicție asupra valoarea propriului proiect. Este ca și cum Mark Zuckerberg anunța că crede că valoarea acțiunilor Facebook va crește la 1.000 de dolari pe acțiune!

următoarea predicție a prețului Digibyte Am vrut să discut cu dvs. despre unul lansat de o platformă numită „jiomobilephone1500”. Sună legitim? Să aflăm! Potrivit „analistului”, ei prezic că până la sfârșitul anului 2021, Prețul DGB va crește la 9,20 USD.

Predicția prețului Digibyte 2021 și dincolo

Motivul pentru care sună foarte puțin probabil se datorează modului în care funcționează capitalizarea de piață. Acesta este modul în care calculați valoarea totală a unui proiect, lucru pe care îl puteți face prin înmulțirea valorii actuale de piață a monedei cu cantitatea totală de monede furnizate..

De exemplu, dacă ar exista 10 milioane de monede și valoarea curentă de piață a monedei a fost de 1 USD, atunci capitalizarea totală a pieței ar fi de 10 milioane USD!

Deci, revenind la predicția de preț de mai sus de 9,20 USD și folosind o circulație totală estimată de 11 miliarde de monede, aceasta ar evalua proiectul Digibyte la 101 miliarde de dolari! Deși piețele criptomonedelor sunt complet imprevizibile, ar fi nevoie de un miracol pentru Digibyte să-și crească prețul cu atât de mult într-un interval de timp atât de scurt..

De ce? Ei bine, în primul rând, este mare din toate timpurile în ianuarie 2018 s-a ridicat la doar sub 500 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că ar trebui să crească cu mai mult de 20.000%. În al doilea rând, Digibyte ar depăși fiecare criptomonedă în afară de Bitcoin, ceea ce, din nou, este probabil puțin probabil.

Deci, ce alte predicții de preț Digibyte 2021 mai sunt? Ei bine, următorul pe care credeam că îl voi menționa a fost publicat de un analist numit „CoinFan”. Previziunea prețului Digibyte lansată de CoinFan este mai puțin optimistă decât "jiomobilephone1500"!

Predicția are o mare variație între prețurile minime și maxime, ceea ce face dificilă analiza. Prin urmare, cel mai bine este să luați predicția minimă ca orientare. Interesant, CoinFan consideră că prețul DGB va crește încet pe tot parcursul anului 2021, încheind anul la 0,242 dolari.

Acest lucru nu ne oferă cu adevărat o predicție fiabilă, deoarece, conform analizei, investiția dvs. Digibyte ar putea fie 1) scade cu până la 67% sau 2) crește cu până la 138%!

Aceste predicții de preț Digibyte 2021 sunt un exemplu excelent al modului în care serviciile de predicție nesigure pot fi. Cel mai important lucru pe care toate predicțiile de mai sus nu îl menționează este motivul. Trebuie să existe un motiv pentru creșterea sau scăderea prețului, totuși, atunci când analiștii nu spun cum au făcut predicția, este foarte dificil să o luați în serios!

ACTUALIZARE 2021: Prețul actual al DigiByte este de 0,02 USD. Inutil să spun că niciuna dintre previziuni nu pare să se împlinească.

Oricum, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețurilor Digibyte va fi analizată dincolo de 2021. Vom vedea ceva mai fiabil? Să vedem!

Predicția prețului Digibyte dincolo de 2021!

Prima predicție a prețului Digibyte despre care am vrut să vă vorbesc a fost una lansat de Coinliker cu câțiva ani în urmă. După cum veți vedea din captura de ecran de mai jos, ei cred că până în iunie 2023, prețul Digibyte va crește la 3,5 USD.

Previziune preț digibyte

Este de încredere? Ei bine, a preț de 3,5 USD s-ar echivala cu o capitalizare de piață totală de aproximativ 100 miliarde dolari. Aceasta ar fi o creștere destul de semnificativă, deoarece ar vedea Digibyte intrând în top 10 clasamente criptomonede.

S-ar putea să vă amintiți cum am menționat mai devreme că Digibyte funcționează mult mai bine decât majoritatea celorlalte criptomonede, deci, în realitate, acesta ar fi de fapt un lucru rezonabil să se întâmple. De exemplu, Litecoin, care la momentul scrierii este cea de-a șasea monedă cea mai valoroasă, poate gestiona doar viteze de tranzacție de 2,5 minute.

De ce merită mult mai mult, când Digibyte poate procesa tranzacții în doar 15 secunde? Dacă echipa este capabilă să facă un marketing foarte bun și să-și promoveze tehnologia, nu ar fi imposibil ca această predicție Coinliker să se împlinească.

Deci, ce zici de dincolo de 2021? Am dat peste o predicție de preț Digibyte de către cineva numit Crypto Gunther. Deși nu este un analist bine cunoscut, procesul său de predicție a fost probabil cel mai bun disponibil.

Acest lucru se datorează faptului că a explicat în detaliu cum și de ce a ajuns la predicția sa, mai degrabă decât să publice doar estimări fără niciun motiv.

Previziune preț digibyte

Potrivit Crypto Gunter, prețul Digibyte va crește până la 20 de dolari în câțiva ani. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, ar da monedei DGB o capitalizare de piață totală de 220 miliarde dolari, ceea ce l-ar face cea mai valoroasă criptomonedă din industrie..

Cu toate acestea, presupunerea este bazat pe ceva semnificativ. Crypto_Gunter susține că prețul ideal al monedei DGB ar trebui să se ridice la 1/1000 de ce valorează Bitcoin. De exemplu, dacă Bitcoin valorează 10.000 USD, atunci Digibyte ar trebui să valoreze 10 USD. Folosind teoria prezicerii Digibyte de mai sus, Bitcoin ar trebui să ajungă la 20.000 $ pentru ca moneda DGB să crească la 20 $..

Dacă încă nu sunteți sigur, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Digibyte va analiza planurile lor pentru viitor, pentru a explora dacă există eventuale evenimente care ar putea ajuta la creșterea prețului!

Viitorul Digibyte

Și acum. Să explorăm viitorul fundamental al Digibyte: foaia de parcurs, parteneriatele și listele de schimb.

Obiective ale foii de parcurs

Deși dezvoltatorii Digibyte nu au o foaie de parcurs reală, ei au diverse idei de dezvoltare pe care le iau în considerare. În primul rând, ei iau în considerare o swap algoritm minier. În acest moment, blockchain-ul folosește 5 versiuni diferite, cu toate acestea, echipa se gândește să schimbe una dintre ele pentru a face mineritul și mai descentralizat.

Cu toate acestea, cel mai mare obiectiv de dezvoltare este ceea ce Digibyte numește "Nucleul 4.1.3". Odată ce protocolul a fost construit, acesta va permite utilizatorilor să creeze și să încheie contracte inteligente. Aceasta ar fi o veste masivă pentru Digibyte și cel mai probabil ar duce la o creștere a prețului monedei sale DGB.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Parteneriate

Echipa Digibyte susține că sunt în căutare activă parteneriate cu organizații corporative. Dacă o companie mare ar folosi moneda DGB în sistemele sale, ar putea avea un efect foarte pozitiv asupra prețului său.

În februarie 2018, Digibyte a anunțat că tocmai angajaseră serviciile unei Agenție de PR, cine i-ar ajuta să își comercializeze și să-și promoveze tehnologia. Aceasta a fost o mișcare excelentă și cu siguranță îi va ajuta să formeze noi parteneriate.

Schimburi

Moneda Digibyte este acum listată pe multe schimburi de criptomonede diferite. În prezent, cele mai recomandate schimburi criptografice care acceptă monedele DGB sunt Coinbase și Binance. Aceste platforme sunt sigure, fiabile, oferă comisioane foarte mici și sute de criptomonede diferite din care puteți alege.

Deci, acum, când aveți câteva lucruri de care trebuie să aveți grijă, în următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețurilor Digibyte, vă voi da părerea dacă cred că este o investiție bună sau nu!

Digibyte este o investiție bună?

Înainte de a merge mai departe, am crezut că ar trebui să menționez că nu vă ofer sfaturi financiare sau de investiții. Totul din acest ghid de predicție a prețului Digibyte este fie părerea mea, fie opinia altor analiști.

Dacă decideți să mergeți și să faceți o investiție, ar trebui întotdeauna a) efectuați propriile cercetări înainte și b) nu investiți niciodată doar din cauza unei predicții de preț.

Oricum, cred că proiectul Digibyte este o criptomonedă cu adevărat promițătoare. Trebuie să recunosc, sunt foarte surprins că nu a funcționat mai bine. De ce? Ei bine, așa cum am menționat mai devreme, blockchain-ul Digibyte este mult mai rapid decât majoritatea celorlalte criptomonede din industrie.

Predicția prețului Digibyte 2021 și dincolo

Tehnologia actuală este una dintre cele mai importante părți ale unui proiect criptografic, altfel oamenii nu o vor folosi niciodată. Prin urmare, cred că echipa Digibyte ar trebui să se concentreze pe marketing și promovare pentru ca tot mai mulți oameni să afle cât de bun este blockchain-ul lor!

Acest lucru nu numai că ar atrage mai mulți utilizatori către Digibyte, dar ar ajuta și proiectul să se formeze nou parteneriate cu organizații mari, ceea ce echipa vrea să facă.

Îmi place și sunetul actualizării la care lucrează echipa, care, dacă va avea succes, le va permite oamenilor să o facă crea contracte inteligente deasupra platformei Digibyte. Eu personal cred că, dacă sunt capabili să facă acest lucru, s-ar putea vedea că prețul monedei DGB crește foarte repede!

Pe de altă parte, cea mai mare teamă a mea este dacă actualizarea Bitcoin la Rețeaua fulgerului are succes, ar putea afecta alte criptomonede, inclusiv Digibyte. Acest lucru se datorează faptului că actualizarea ar putea permite Bitcoin să efectueze tranzacții și mai rapide, mai ieftine și mai scalabile. Dacă se întâmplă acest lucru, oamenii ar putea decide să folosească Bitcoin în schimb, deoarece este cea mai populară criptomonedă din industrie.

În cele din urmă, următoarele 12 luni vor fi foarte interesante pentru proiectul de monede Digibyte. Dacă sunt capabili să încheie noi parteneriate, actualizează-și tehnologia pentru a permite contracte inteligente și pentru a-și îmbunătăți marketingul, lucruri ar putea fi foarte bun pentru prețul său. Cu toate acestea, dacă evenimentele de mai sus nu se întâmplă în curând, prețul ar putea merge pe altă cale.

Concluzie

Și acesta este sfârșitul meu Digibyte ghid de predicție a prețurilor. Sper că ți s-a părut interesant și educativ! Dacă îl citiți de la început până la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți bine ce face proiectul și ceea ce speră să realizeze în viitor.

De asemenea, am discutat despre diverse Digibyte predicție preț 2021, precum și în 2021 și nu numai. Ce părere aveți despre predicțiile făcute de analiștii de mai sus? Ești de acord cu vreunul dintre ei? Dacă da, de ce?

Unele dintre preziceri au fost rezonabile, cu toate acestea, este frustrant atunci când analiștii nu își explică raționamentul!

În cele din urmă, ți-am dat și un o listă de lucruri pe care trebuie să le urmăriți care ar putea afecta prețul a monedei Digibyte, precum și opinia mea despre dacă cred că este o investiție bună. Dacă decideți să cumpărați monede Digibyte, vă recomandăm să faceți acest lucru prin Coinbase sau Binance – cele mai fiabile schimburi criptografice.

Spune-mi toate gândurile tale în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me