Bitcoin este încă cea mai mare criptomonedă, dar cu siguranță nu este singura. După succesul inițial al Bitcoin, peste 1500 de criptomonede au fost lansate pe piață.

Dacă Electroneum este o astfel de criptomonedă care v-a atras atenția, atunci ați ajuns în locul potrivit. Electroneum, care a fost lansat în septembrie 2017, este în prezent una dintre primele 100 de criptomonede.

Acest ghid va răspunde la întrebări precum:

 • Este Electroneum o investiție bună?
 • Care este predicția prețului Electroneum?
 • Cum a funcționat Electroneum în trecut?

Deci, până la sfârșitul acestui ghid, veți avea o idee bună despre ce este moneda Electroneum și despre cum este diferită de alte monede. De asemenea, veți fi învățat despre diferite previziuni de preț ale Electroneumului, inclusiv despre prognozele populare pentru 2021.

În timp ce criptomoneda este o piață extrem de imprevizibilă, scopul acestui ghid este de a oferi cât mai multe informații posibil. Este întotdeauna recomandat să consultați un expert financiar înainte de a face o investiție în criptomonede.

Înțelegerea elementelor de bază ale oricărei criptomonede este foarte importantă dacă intenționați să investiți în ea. Deci, să învățăm mai întâi un pic despre Electroneum (ETN) însuși înainte de a intra în predicțiile de preț ETN.

Dacă simțiți că sunteți deja suficient de familiarizați cu Electroneum, nu ezitați să treceți la secțiunea Istoricul investițiilor Electroneum.

Ce este Electroneum (ETN)?

Electroneumul, la fel ca alte criptomonede, este o monedă digitală construită folosind tehnologia blockchain. Deci, ce este atât de special la asta? Ceea ce o face diferită?

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Pe site-ul web, se spune că este „Criptomoneda mobilă”, care a fost concepută pentru adoptarea în masă. Acesta își propune să realizeze acest lucru, făcându-l extrem de simplu pentru utilizatorii de smartphone-uri (dintre care există 2,2 miliarde) achiziționează Electroneum.

Astăzi, tranzacționarea în criptomonede este un proces complex care face dificilă accesul non-experților pe piața criptomonedelor. Electroneum încearcă să schimbe acest lucru prin simplificarea descărcării unei aplicații.

După ce descărcați aplicația Electroneum, sunteți gata să achiziționați Electroneum. În timp ce majoritatea monedelor necesită echipamente puternice specializate pentru a le extrage, Electroneum poate fi extras pur și simplu folosind aplicația.

Aplicația Electroneum are, de asemenea, un portofel încorporat pentru a stoca monedele Electroneum extrase din telefonul utilizatorului. Deci, Electroneum nu poate fi gestionat doar, ci și exploatat dintr-o aplicație mobilă.

În afară de faptul că este foarte ușor de utilizat și ușor de extras, există câteva alte diferențe semnificative între Electroneum și Bitcoin. Să le aruncăm o privire rapidă.

 • Numărul maxim de Bitcoin care poate exista este de 21 de milioane, în timp ce numărul maxim de monede Electroneum poate fi 21 miliard.
 • Urmând urmele monedei Monero, Electroneum oferă, de asemenea, funcții de confidențialitate.

În cazul tranzacțiilor Bitcoin, toată lumea poate vedea cine sunt expeditorul și destinatarul. De asemenea, tranzacțiile pot fi urmărite până la origine. Dar, toate tranzacțiile sunt complet private și de urmărit în cazul Electroneum.

 • Electroneum se concentrează mai mult pe accelerarea microtransacțiilor, cum ar fi achiziționarea de jocuri mobile, efectuarea de plăți pentru aplicații și trimiterea de bani prietenilor.
 • Așa cum am menționat mai devreme, Electroneum are propria aplicație, portofel și miner mobil. Toate acestea lipsesc Bitcoin.

Acum, că aveți o înțelegere clară despre ce înseamnă Electroneum, să trecem la performanțele sale anterioare. Cunoașterea tendințelor istorice ale prețurilor va fi utilă pentru a face o estimare a prețului Electroneum.

Istoricul investițiilor în electroneu

ICO Electroneum, care a fost lansat pe 14 septembrie 2017, s-a închis devreme din cauza atingerii plafonului de 40 de milioane de dolari. Electroneum are o capitalizare de piață de 0,141 miliarde de dolari și este denumită prima criptomonedă britanică.

În timp ce au avut un ICO foarte reușit, s-au confruntat cu un sughiț major la scurt timp. Multe conturi de utilizator Electroneum au fost sparte, ceea ce a dus la o scădere bruscă a prețului la începutul lunii noiembrie 2017. După cum puteți vedea în graficul de mai jos, prețul Electroneum a scăzut de la 0,23 USD la 0,06 USD.

lectroneu-preț-predicție

Prețurile Electroneum au reînviat după ce problemele au fost remediate și investitorii au văzut potențialul acestei criptomonede mobile. A crescut de la 0,06 USD în noiembrie 2017 până la 0,22 USD în ianuarie 2018, înregistrând o creștere de 122% în mai puțin de 3 luni.

Puteți vedea tendința istorică a prețurilor Electroneum în graficul din coinmarketcap de mai jos. La fel ca majoritatea celorlalte criptomonede, prețurile sale au scăzut din ianuarie 2018. Doi ani mai târziu, în ianuarie 2021, prețul Electroneum este doar 0,005, iar viitorul nu pare a fi atât de luminos. Diagrama de predicție a prețului Electroneum

Electroneum a avut o performanță destul de medie în trecut, comparativ cu alte criptomonede. De fapt, există un număr mare de criptomonede care și-au plătit investitorii cu randamente mult mai bune decât Electroneum. Acestea fiind spuse, a reușit să genereze interes de la investitori datorită caracteristicilor sale unice, cum ar fi mineritul mobil.

Acum, că știm despre istoricul investițiilor Electroneum, să aruncăm o privire la o estimare a prețului Electroneum sau două.

Predicția prețului electroneului 2021

Aici, vom vedea câteva predicții ale prețului Electroneum pentru anul acesta.

Prezicerea prețului Electroneum 2021 de John McAfee

Dacă ați urmărit piața criptomonedelor, veți ști deja impactul pe care John McAfee îl poate avea asupra prețurilor. Este unul dintre cei mai cunoscuți influențatori de pe piața criptomonedelor.

În tweet-ul său extrem de pozitiv despre Electroneum (a se vedea imaginea de mai jos), el a declarat că se așteaptă să funcționeze bine din următoarele motive:

 • El se așteaptă că va atrage utilizatorii de aplicații tehnice și non-tehnice datorită ușurinței sale de utilizare
 • Este o monedă de confidențialitate
 • Are un număr mare de susținători pe Facebook și alte comunități care pot ajuta la acceptarea sa generală

  John McAfee pe Twitter despre Electroneum

Predicția sa se poate dovedi sau nu adevărată, dar este cu siguranță o validare bună pentru Electroneum.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Predicția prețului electroneului 2021 utilizând analiza tehnică

Înainte de a analiza predicția, permiteți-mi să explic ce se înțelege prin analiza tehnică, care este o metodă populară utilizată pentru predicția prețurilor.

Analiza tehnică utilizează tendințele istorice ale prețurilor și tendințele volumului de tranzacționare, pentru a prezice viitorul. Această sarcină este realizată de un software care aplică funcții matematice complexe datelor istorice.

Walletinvestor.com este un site web care efectuează analize tehnice ale criptomonedelor. Potrivit acestui site, Electroneum este o investiție cu un risc ridicat de un an. Previziunea sa Electroneum pentru 2021 este de 0,00 USD! Un pic dur, poate?

Predicția prețului electroneului 2021 pe baza unor factori precum Tendințele pieței și tehnologia

Pe baza unor factori precum tehnologia, performanța și tendințele pieței, un site web numit uslifed.com a făcut o estimare a prețului Electroneum cu câțiva ani în urmă. Conform acestei previziuni a prețului ETN, Electroneum trebuia să fie în jur de 0,74 USD în decembrie 2018. Cu toate acestea, pe atunci și acum (în 2021) prețul ETN este de doar 0,005 USD. Ei și-au bazat predicțiile Electroneum pe faptul că are o mulțime de suporteri și este foarte ușor de utilizat.

De asemenea, Medium.com a prezis că prețul viitor al monedei ETN va crește la 0,03235 USD, așa că vom vedea dacă este adevărat sau nu în 2021.

Acum că avem o idee despre predicțiile Electroneum pentru anul acesta, să încercăm să înțelegem viitorul pe termen lung al Electroneum.

Predicția prețului electroneului 2021

Având în vedere natura nereglementată a criptomonedelor (în prezent), este destul de dificil să se prevadă viitorul lor pe termen lung. Cu toate acestea, voi încerca să vă împărtășesc cât mai multe informații posibil.

Următoarele sunt cele mai bune estimări ale prețului Electroneum pentru anul 2021.

Predicția prețului electroneului 2021 pe baza analizei tehnice

Coinliker.com este un site web care efectuează analize tehnice și oferă predicții de preț pe termen lung. Oferă o estimare de 2,44 dolari pentru 2023. Pe baza acestui fapt, Electroneum pare să fie pe drumul cel bun în 2021, iar o investiție de 200 de dolari ar putea valora peste 23 000 de dolari până în 2023.

Predicția prețului electroneului 2021 pe baza unor factori precum Tendințele pieței și tehnologia

Uslifed.com a furnizat, de asemenea, predicția Electroneum cu câțiva ani în urmă. Acesta a prezis că prețurile Electroneumului vor fi în jur de 0,812 USD la începutul anului 2018 și 1,10 USD până în decembrie 2018. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat și sursele arată că prețul ETN ar putea crește până la 0,1 USD în 2021.

Deci, aceasta este predicția prețului Electroneum pentru anul 2021, după cum arată două surse diferite. Pare o opțiune bună de investiție, dar, așa cum am spus mai devreme, este foarte dificil să se prevadă prețurile oricărei criptomonede pe termen lung..

De fapt, este foarte dificil să le prezicem și pe termen scurt – ar trebui să clarific acest lucru. Nimeni nu poate vedea în viitor, deși probabil ne-am dori cu toții să putem.

Deci, este Electroneum o bună opțiune de investiții?

După cum ați văzut, predicțiile sunt împărțite în viitorul Electroneum. Este important să luați în considerare aceste predicții în timp ce luați decizii, dar este, de asemenea, important să vă uitați la fundamentele monedei.

Următoarele sunt câteva dintre motivele pentru care Electroneum ar putea fi o investiție bună.

Echipa competentă cu obiective definite

Unul dintre cei mai importanți factori care decid viitorul oricărei criptomonede este echipa din spatele acesteia. Electroneum are o echipă experimentată și dedicată care conduce spectacolul. CEO-ul, Richard Ells, are experiență în construirea de afaceri tehnologice de succes. Cea mai recentă este Retortal Ltd, care este evaluată la peste 50 de milioane de dolari.

Până în prezent, echipa a dezvoltat rapid funcții noi și a remediat problemele. De asemenea, aceștia și-au menținut investitorii informați cu privire la obiectivele lor și la modul în care urmează să le atingă, spre deosebire de multe alte proiecte de criptomonede.

O comunitate imensă de susținători

Datorită atracției sale pentru utilizatorii non-tehnici, a primit un sprijin masiv la nivel de bază. Oamenii speră că Electroneum ar putea fi moneda care va duce la adoptarea în masă a criptomonedelor datorită facilității sale mobile.

În ianuarie 2018 au existat aproximativ 765.000 de utilizatori ETN live și adaugă mai multe în fiecare zi.

Acestea sunt câteva dintre motivele care pot face din Electroneum o investiție bună. Este posibil să fie capabili să genereze interes de la investitori, deoarece par să se deplaseze în direcția corectă.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere în cazul Electroneum. Următoarele sunt câteva dintre lucrurile care pot bloca creșterea Electroneului.

Sau este Electroneum o opțiune de investiții proastă?

Performanțe anterioare

2017 a fost un an de mare succes pentru criptomonede. Criptomonedele de top, cum ar fi Litecoin, Monero, Ethereum, au dat o rentabilitate cuprinsă între 5.000% și 10.000%. Este masiv, corect?

Cu toate acestea, Electroneum nu a prezentat niveluri similare de performanță. Este posibil ca investitorii care privesc performanța din trecut ca o măsură a succesului să nu fie interesați să investească în Electroneum.

Provocări tehnice

Pentru a reuși, Electroneum își propune să se conecteze la utilizatorii de telefonie mobilă, oferind minerit mobil ușor de utilizat. Este mai ușor de spus decât de făcut și se confruntă cu probleme tehnice din martie 2018, pe măsură ce au apărut probleme.

Cu excepția cazului în care pot rezolva problemele, viitorul produsului Electroneum pare tremurat.

Previziunea prețului Electroneum pe Twitter

Listare la schimburi

Au făcut unele progrese în acest domeniu, dar Electroneum nu este încă listat pe niciuna dintre principalele burse precum Binance, Bittrex și Poloniex. Pentru unii investitori, acest lucru este frustrant, deoarece consideră că este o lipsă de credibilitate. Pentru alții, oferă probleme legate de lichiditate.

Cântărirea argumentelor pro și contra oricărei criptomonede este o parte foarte importantă a strategiei de investiții.

În opinia mea, ar trebui să așteptați să vedeți cât de performant este minerul lor mobil înainte de a efectua un apel de investiții. Odată ce este clar că acestea sunt echipate tehnic pentru a remedia problemele, puteți consulta un consilier financiar pentru a vă planifica investiția.

Cuvinte finale

Acum știți ce este Electroneum, care sunt USP-urile sale, care sunt defecțiunile sale și cum cred că va funcționa unele nume mari din spațiul criptografic în următorii câțiva ani.

Dacă Electroneum își poate atinge obiectivele într-un adevărat sens, atunci vor putea capta o piață mare de peste 2,2 miliarde de utilizatori de smartphone-uri – acesta este rezultatul. Deci, dacă vă place proiectul, ar trebui să-l urmați îndeaproape, împreună cu evoluțiile lor, astfel încât să puteți investi în el la momentul potrivit.

Totuși, dacă decideți că este o investiție bună, care poate depinde de factori, cum ar fi cât de bine gestionează problemele actuale pe care le întâmpină.

Previziunile prețurilor electrononeului indică faptul că acestea ar putea fi o investiție bună pe termen lung, dar există prognoze mixte. Dacă lucrurile merg în favoarea sa, atunci poate atinge între 1 $ și 1,50 $, oferind o rentabilitate de peste 5000% pe baza previziunilor pe care le-am analizat.

După cum am mai spus, criptomoneda este extrem de imprevizibilă și este întotdeauna o idee bună să contactați un consultant financiar înainte de a investi.

Deci, ce vei face? Merită să investești în? Care este predicția dvs. de preț Electroneum? Mi-ar plăcea să vă aud gândurile!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me