Bună, bine ai venit la noi Ethereum Ghid de predicție a prețului 2021!

Dețineți în prezent niște monede Ethereum și doriți să știți ce va rezerva viitorul proiectului? Sau poate vă întrebați cât de mare va merge Ethereum în 2021? Oricum ar fi, am toate întrebările dvs. acoperite!

Fapt interesant: știați că dacă ați cumpăra monede Ethereum în valoare de 10 USD la începutul anului 2016, acestea ar fi valorat peste 10.000 USD la sfârșitul anului 2017!?

În acest ghid de predicție a prețurilor Ethereum, voi începe prin a explica pe scurt ce este de fapt proiectul Ethereum, vă oferă un prezentare rapidă despre ceea ce trebuie să luați în considerare înainte de a acționa la o estimare a prețului.

După aceea, voi discutați despre câteva predicții populare de preț care au fost realizate de diferiți analiști. Apoi îți voi da părerea dacă cred că este o investiție bună sau nu.

Notă: Dacă doriți să păstrați-vă criptomonedele în siguranță, ar trebui să alegi portofele de încredere. Unele dintre opțiunile recomandate includ Ledger Nano S, Trezor Model T și Coinbase.

Deci ce mai aștepți? Să începem să aflăm ce este de fapt Ethereum!

Ce este Ethereum?

Ethereum a fost fondată în 2015 de un dezvoltator ruso-canadian numit Vitalik Buterin. Este un protocol blockchain care permite oamenilor din întreaga lume să trimită și să primească fonduri fără a avea nevoie de o terță parte.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cu toate acestea, spre deosebire de Bitcoin, Ethereum poate face mult mai mult decât să efectueze tranzacții financiare. A devenit primul proiect blockchain care a găzduit ceva numit contract inteligent tehnologie. Un contract inteligent este o bucată de cod care permite oamenilor să încheie un acord fără a fi nevoie de un intermediar.

Prezicerea prețului Ethereum 2021

Odată ce se întâmplă anumite condiții, contractul inteligent este capabil mutați automat fondurile de la o persoană la alta. La fel ca și contractele inteligente, fiecare tranzacție care are loc vreodată în sistemul Ethereum este disponibilă pentru vizualizare pe blockchain-ul public, făcând rețeaua transparentă.

În ceea ce privește performanța, Ethereum este capabil să o facă confirmați o mișcare de fonduri în aproximativ 16 secunde. Blockchain-ul este capabil să scaleze maximum 15 tranzacții în fiecare secundă, ceea ce este mult mai mic decât alte protocoale de contract inteligente, cu toate acestea, voi discuta mai târziu ce intenționează să facă pentru a crește acest lucru.

Deci, acum, când știți ce este de fapt Ethereum, în următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețurilor Ethereum 2021, voi discuta despre importanța luării cu prudență a ghidurilor de predicție a prețurilor.

Avertisment despre predicțiile de preț

M-am gândit că ar fi o idee bună să vorbim rapid despre unele lucruri pe care ar trebui să le luăm în considerare atunci când citim prezicerea altcuiva. In realitate, nimeni nu poate prezice viitorul Ethereum. În timp ce unii oameni au predicții corecte, există alții care le înțeleg greșit.

Nici o previziune nu poate fi garantată vreodată că se va împlini deoarece, dacă ar fi, am fi cu toții foarte bogați și bogați! Este important să vă asigurați întotdeauna faceți-vă propria cercetare independentă și nu investiți niciodată doar pentru că vă place sunetul unei predicții de preț.

Prezicerea prețului Ethereum 2021

Piața criptomonedelor este una dintre cele mai volatile industrii din lume, prețurile cresc adesea în sus și în jos, fără niciun motiv clar. Cu toate acestea, atunci când analizez previziunile de preț, cred că cele mai importante lucruri de luat în considerare sunt evenimente din lumea reală.

Aceasta include lucruri precum reglementări, dezvoltări viitoare, tehnologie îmbunătățită și parteneriate. Pe de altă parte, alte persoane preferă să folosească analiza graficului să prezici viitorul, deci depinde de tine în ce metodă preferi să ai încredere.

Deci, acum, când știți lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când citiți predicții, următoarea parte a ghidului meu pentru predicția prețului Ethereum 2021 va fi discutați despre câteva predicții populare de preț.

Prezicerea prețului Ethereum 2021

Bobby Ullery

Prima predicție despre care am vrut să vă vorbesc a fost lansată de un numit analist online Bobby Ullery. Modelul pe care îl folosește Ullery se bazează pe economia globală și pe presupunerea că tehnologia blockchain va juca un rol mult mai mare în comerțul internațional.

Potrivit analistului, Bitcoin și Ethereum vor reține fiecare 25% din întreaga industrie a criptomonedelor, pe care o prezice va avea un total capitalizare de piață de 4,5 trilioane de dolari în 2021.

Capitalizare de piață este folosit pentru a calcula valoarea totală a unei criptomonede, în același mod în care sunt apreciate companiile din lumea reală. Se realizează prin înmulțirea prețului actual de piață al unei monede cu suma totală a monedelor aflate în circulație.

De exemplu, dacă valoarea monedei a fost în valoare 20 USD și erau 10 milioane de monede în circulație, atunci capitalizarea totală a pieței ar fi 200 de milioane de dolari.

Prezicerea prețului Ethereum 2021

Acum, în cazul Ethereum, deși există fără aprovizionare fixă, Ullery folosește o circulație totală a monedelor de 100 de milioane, deoarece Vitalik Buterin a sugerat că se va întâmpla.

Deci, având în vedere toate cele de mai sus, această predicție specială a prețului Ethereum în 2021 consideră că Ethereum va valora 11 375 USD. Acest lucru i-ar oferi Ethereum o capitalizare de piață totală de peste 1 trilion de dolari! Deci, este posibil acest lucru??

Pentru ca prezicerea prețului Ethereum al lui Ullery în 2021 să se împlinească, ar trebui să-și crească valoarea maxim istoric de puțin peste 1300 USD, cu 775%. Aceasta nu este de fapt o predicție nerealistă atunci când considerați că Ethereum și-a crescut prețul cu 10.000% în 2017! Dar tu ce crezi?

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

LongForecast

Următoarea predicție a prețului Ethereum în 2021 pe care am vrut să o discut a fost printr-un serviciu de predicție numit LongForecast. Acest analist este, de asemenea, destul de pozitiv cu privire la prețul viitor al Ethereum.

După cum veți vedea din captura de ecran de mai jos, LongForecast estimează că, în decembrie 2021, prețul Ethereum va fi de 3264 USD.

Aceste cifre sunt cu mult peste maximul istoric pe care l-a experimentat Ethereum la sfârșitul anului 2017, astfel încât analistul este încrezător în viitorul său. Cu toate acestea, cea mai mare problemă cu acest serviciu de predicție este că ei nu dați nicio explicație cu privire la modul în care au făcut prognoza.

Aceasta este o informație cu adevărat importantă, dar se pare că a fost lăsată deoparte. În opinia mea, pentru ca o predicție de preț să fie valabilă, trebuie să existe un motivul prezicerii care a fost afirmat. Acesta este motivul pentru care ar trebui să fii atent la previziunile pe care le găsești online.

CoinKir

Mai departe, următoarea predicție a prețului Ethereum pe care am găsit-o a fost de CoinKir. A fost realizat pentru 2020 CoinKir folosit analiza tehnică a prețurilor să facă previziuni pentru viitor. Acesta este momentul în care vă uitați la mișcările istorice ale prețurilor și căutați tendințe care s-ar putea întâmpla din nou în viitor.

Prezicerea prețului Ethereum 2021

Aceasta este o strategie populară utilizată în piețele financiare din lumea reală. Cu toate acestea, piețele financiare au adesea peste 50 de ani de date de luat în considerare, pe care piețele criptomonedelor nu le au. Cu toate acestea, potrivit CoinKir, prețul Ethereum trebuia să ajungă la 1455 de dolari până în decembrie. Pentru a vă spune adevărul, acest lucru a fost foarte apropiat de adevăr ca în Ianuarie 2021 Ethereum valorează puțin mai mult de 1400 USD.

Deci, acum, când știți despre unele dintre cele mai populare predicții pentru viitorul ETH, următoarea parte a ghidului meu pentru predicția prețului Ethereum 2021 va analiza unele dintre evenimente din lumea reală care i-ar putea afecta prețul!

Evenimente din lumea reală Ethereum

S-ar putea să vă amintiți cum am discutat mai devreme că Ethereum blockchain este capabil doar să proceseze aproximativ 15 tranzacții pe secunda. Aceasta este de fapt o problemă uriașă pentru proiect, deoarece trebuie să crească semnificativ pentru a face față cererii globale.

De exemplu, la sfârșitul anului 2017, a nou cerere de descentralizare (dApp) a sunat CryptoKitties a procesat atât de multe tranzacții încât aproape a dărâmat rețeaua! Acesta a fost doar un dApp, deci gândiți-vă cât de rău ar fi dacă alte dApp-uri devin din ce în ce mai populare?

Prezicerea prețului Ethereum 2021

Ca urmare, există acum alte blockchain-uri de contracte inteligente care au performanțe mult mai bune decât Ethereum. De exemplu, NEO poate procesa tranzacții în mii pe secundă și există se construiesc alte blockchains care pretind că pot gestiona milioane pe secundă!

Echipa Ethereum a recunoscut aceste provocări și are câteva idei la care lucrează, fiecare dintre ele susținând potențialul răspuns la „De ce Ethereum merge în sus?” în viitor.

Deci, să începem cu dovada mizei!

Dovada mizei

Fiecare platformă blockchain are propriul său „mecanism de consens” care determină modul în care sunt verificate tranzacțiile în rețea. Ethereum folosește același model ca Bitcoin, care se numește „dovada muncii”.

dovada muncii mecanismul creează puzzle-uri cu adevărat complexe pe care niciun om nu le poate rezolva, așa că ele necesită computere puternice in schimb. Cu condiția să aveți echipament potrivit, vă puteți conecta dispozitivul la sistem pentru a ajuta la rezolvarea puzzle-ului. Dacă aveți succes, câștigați criptocurrency ca recompensă. Aceasta se numește minerit.

Problema este că Dovada muncii necesită un foarte cantitate mare de electricitate. Mai mult, deoarece puzzle-ul devine din ce în ce mai dificil pe măsură ce mai mulți utilizatori încep să extragă criptomoneda, aveți nevoie cu adevărat hardware scump să aibă șansa de a câștiga recompensa.

Acesta este motivul pentru care Ethereum dorește să își schimbe mecanismul de consens la dovada mizei. Modelul funcționează într-un mod diferit față de dovada muncii, deoarece face mai echitabil ca alte persoane să se implice în procesul minier și, de asemenea, necesită mult mai puțină energie electrică.

Folosind Dovada mizei, șansele dvs. de a câștiga recompensa minieră sunt pe baza sumei pe care o aveți „Mizat”, ceea ce înseamnă numărul de monede pe care le-ați investit în sistem. Teoria este că, cu cât aveți mai multe monede, cu atât veți avea mai multă motivație pentru a vă asigura că blockchain-ul rămâne sigur și sigur.

Deci, aceasta este dovada mizei. Următoarea parte a acestui ghid de predicție a prețurilor Ethereum se va concentra pe modul în care intenționează să îmbunătățească numărul de tranzacții pe care rețeaua le poate procesa la un moment dat.

Zdrobire

Zdrobire este o protocol la care dezvoltatorii lucrează pentru a schimba modul de verificare a tranzacțiilor. În cadrul modelului actual, fiecare „nod” care susține blockchain-ul trebuie să fie confirmați fiecare tranzacție care a fost trimis.

Prezicerea prețului Ethereum 2021

Notă: Un nod este utilizat pentru a descrie un dispozitiv care a fost conectat la blockchain pentru a ajuta la verificarea tranzacțiilor. Cu cât sunt mai multe noduri, cu atât este mai sigură rețeaua. La momentul scrierii în iunie 2018, Ethereum avea peste 16.000 de noduri individuale! ACTUALIZARE 2021: Sunt aproximativ 8.000 noduri ETH active.

Oricum, ca exemplu, să ne imaginăm asta 100 de tranzacții au fost trimise în cadrul sistemului Ethereum. Aceasta înseamnă că trebuie să fie cu toții verificat de blockchain înainte ca acestea să fie confirmate. Acest lucru ar însemna că toate cele 8.000 de noduri ar trebui să verifice toate cele 100 de tranzacții în mod individual, ceea ce nu este foarte eficient.

Sharding face lucrurile diferit, totuși. Aceasta pune nodurile în grupuri. Fiecare grup de noduri este numit „fragment”, cu diferite grupuri care lucrează la diferite părți ale unei tranzacții. În cele din urmă, creează mai mult mod eficient de confirmare a tranzacțiilor și permite rețelei să crească suma pe care o poate procesa în fiecare secundă.

Plasma

Protocolul plasmatic este preocupat cu date inutile și vrea scoateți-l de la blockchain-ul principal pentru a elibera spațiu. De exemplu, atunci când cineva creează un nou contract inteligent, acesta este înregistrat automat în principal Ethereum blockchain. Chiar dacă s-ar putea ca contractul inteligent să nu fie finalizat pentru o lungă perioadă de timp (sau posibil niciodată), acesta este totuși trimis în blockchain.

Aceasta are a provocat o mulțime de probleme deoarece nodurile încă trebuie să verifice tranzacțiile, ceea ce înseamnă că aceasta încetinește rețeaua. Soluția de plasmă intenționează crearea unui strat suplimentar în partea de sus a blockchain-ului principal, care va fi utilizat pentru contracte inteligente incomplete.

Odată ce contractul inteligent este în funcțiune, acesta poate fi trimis la blockchain-ul principal. Vitalik Buterin a declarat că vrea să instaleze atât plasmă, cât și fragmente, ceea ce înseamnă că, dacă va avea succes, blockchain-ul Ethereum ar putea în curând să proceseze mii, potențial milioane de tranzacții pe secundă!

Dacă acesta este cazul, există șanse foarte mari ca acesta să fie motivul pentru care Ethereum va crește în viitorul apropiat. Mulți analiști consideră însă că aceste probleme împiedică dezvoltarea proiectului, odată ce modificările sunt implementate, cine știe cât de mare poate ajunge Ethereum.

Cu toate acestea, este crucial să ne amintim că toate cele trei soluții enumerate mai sus se află încă în primele zile de dezvoltare, deci nu se știe când vor fi cu adevărat gata. Cel mai bun lucru de făcut este să verificați periodic actualizările online.

Deci, acum, când știți despre îmbunătățirile tehnice la care lucrează echipa și cum ar putea afecta prețul acesteia, următoarea parte a acestui ghid de predicție a prețului Ethereum 2021 va analiza ceea ce cred că s-ar putea întâmpla …

HAu High Wbolnav Eacolo Merge în Opinia mea

Înainte de a discuta părerea mea pentru viitorul Ethereum, am vrut să clarific faptul că Nu vă ofer o investiție sau un sfat financiar. La sfârșitul zilei, nimeni nu știe răspunsul la întrebarea „Cât de sus poate merge Ethereum?”

În primul rând, Ethereum este primul și original proiect smart blockchain contract, motiv pentru care a fost a doua cea mai populară criptomonedă atâta timp. Oamenii nu numai că au încredere în platformă, dar știu că și echipa este cu adevărat talentată. Prin urmare, cred că Ethereum va fi întotdeauna platforma de contracte inteligente numărul unu.

Cu toate acestea, nu există garanții, deoarece dezvoltatorii trebuie să rezolve problemele de scalabilitate ale Ethereum. Este minunat că lucrează la o mulțime de idei diferite, dar dacă o fac durează prea mult sau este fara succes, atunci alte blockchains ar putea prelua.

Predicția prețului Ethereum: monedă ETH.

Chiar dacă piețele criptomonede sunt încă la începuturile lor și nu există garanții despre ceea ce se va întâmpla, cred că Ethereum o poate face. Oamenii sunt îngrijorați de viitoarele reglementări, cu toate acestea, în opinia mea, acest lucru va fi un lucru bun.

De exemplu, Japonia reglementează complet industria criptomonedelor în același mod în care își reglementează sectorul serviciilor financiare. Acest lucru a avut ca rezultat ca Japonia să aibă unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare pentru criptomonede, precum și să aibă peste 200.000 de magazine din lumea reală care o acceptă.

Predicția prețului Ethereum 2021: Concluzie

Deci, acesta este sfârșitul meu Predicția prețului Ethereum Ghidul 2021! Dacă l-ați citit de la început până la sfârșit, ar trebui să fiți acum la curent cu proiectul și planurile companiei.

Sunt predicții multiple ale prețului Ethereum, și în timp ce unele dintre ele par a fi foarte nerealiste, altele sunt mai degrabă negative. Ce este important să ne amintim că nimeni nu știe cu siguranță ce va aduce viitorul pentru Ethereum. Deci, înainte de a investi, ar trebui să efectuați întotdeauna o cercetare suplimentară.

Acum, dacă ați cumpărat deja unele Monede ETH pe Coinbase, Binance sau chiar Simplex – procesare rapidă și sigură a plăților, ar trebui să vă amintiți, de asemenea, să vă păstrați criptomonedele portofele sigure tot timpul.

Dacă nu sunteți sigur ce portofel să alegeți, iată-le primele 3 opțiuni pe care ar trebui să le luați în considerare:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me