Aceste zile criptomoneda este peste tot. Auzi despre asta la știri, la serviciu, la sală și acum chiar și bunica ta te întreabă ce este. Previziuni de preț, mai ales Ethereum predicția prețurilor, sunt subiectele tendențiale chiar acum.

Acum patru-cinci ani, nu era nici pe departe atât de popular. Abia în 2017 a început să fie observată criptomoneda. În decembrie 2017, prețurile criptomonedelor au obținut cu adevărat, într-adevăr înalt. Popularitatea criptomonedelor a crescut foarte mult. Astăzi, în 2021, Prețul Ethereum a crescut semnificativ încă o dată și a atins mai mult de 1.400 USD la începutul anului.

Criptomonedele despre care s-a vorbit cel mai mult au fost Bitcoin și Ethereum. Previziunile Bitcoin și Ethereum au fost în știri in fiecare zi. Viitorul Ethereum și Bitcoin au fost unele dintre cele mai mari tendințe de pe Twitter și încă sunt.

În acest ghid, vom acoperi predicția prețului Ethereum. Dacă sunteți interesat de predicțiile Bitcoin, citiți-ne Ghid de predicție a prețului Bitcoin. Totuși, dacă doriți să cumpărați sau să vindeți Bitcoin sau Ethereum, ar trebui să vă uitați unele dintre cele mai bune schimburi criptografice, de asemenea!

După ce ați citit acest lucru, veți:

 • Înțelegeți bine cum funcționează predicțiile Ethereum
 • Știi ce cred experții despre viitorul Ethereum
 • Aflați cum s-a schimbat prețul Ethereum în trecut
 • Chiar și să puteți face propria dvs. predicție a prețului Ethereum!

Înainte de a începe, totuși, trebuie să știți puțin despre Ethereum.

Punctul cheie al Ethereum

Iată câteva puncte cheie ale Ethereum:

Ultimul cupon Coinbase găsit:

 • A doua cea mai mare criptomonedă din lume
 • A fost prima criptomonedă utilizată contracte inteligente
 • A fost fondată în 2014 de Vitalik Buterin
 • Moneda sa se numește „Eter”(ETH)

Pune simplu, Ethereum este o platformă care vă permite să creați aplicații pe blockchain-ul (cum ar fi blockchain-ul pe care îl folosește Bitcoin). Gândiți-vă la Ethereum ca la un sistem de operare, cum ar fi Windows sau Mac OS!

Contractele inteligente pe care le folosește sunt similare facturi. Există însă o mare diferență. Se plătește o factură manual, deci persoana care așteaptă să fie plătită trebuie să aibă încredere că factura va fi plătită. Cu un contract inteligent, nu trebuie să ai încredere în nimeni. Se va plăti întotdeauna.

Este foarte, foarte explicație de bază a Ethereum și a contractelor sale inteligente. După cum puteți vedea, este destul de diferit de Bitcoin, care este doar o monedă digitală. Pentru a afla mai multe despre Ethereum în sine și diferențele sale față de Bitcoin, citiți Ghidul Ethereum vs Bitcoin.

Cum funcționează o predicție a prețului Ethereum

Acum, că știi puțin despre Ethereum, putem începe! Primul pas pentru a învăța cum să faceți o predicție a prețului Ethereum este să înțelegeți cum și de ce se schimbă prețul Ethereum.

Apoi, când mergem mai departe și analizăm câteva predicții ale prețului Ethereum, veți înțelege cum funcționează fiecare predicție a prețului Ethereum.

Piața

Dacă trebuie să vă amintiți o regulă, aceasta este următoarea: prețul Ethereum este oricare ar fi piața. Când spun „piața”, vreau să spun oamenii care cumpără și vând Ether.

Cum funcționează acest lucru:

 1. John vrea să cumpere Ether, iar prețul este în prezent de 800 USD pentru 1 ETH;
 2. Încearcă să-l cumpere cu 800 de dolari un schimb online (un loc în care oamenii își cumpără și vând criptomonede reciproc);
 3. Nimeni nu își vinde Etherul pentru 800 $ acum, deoarece în prezent îi place mult Ether și cred că merită mai mult de 800 $;
 4. Ioan într-adevăr vrea să cumpere Ether chiar acum, așa că spune că va plăti 820 USD pentru asta;
 5. Cineva acceptă oferta lui John și vinde 1 ETH lui John pentru 820 USD;
 6. Acum, noul preț de piață de 1 ETH este de 820 USD;

Uneori, acest lucru se întâmplă până când prețul de 1 ETH crește cu 200 USD sau mai mult într-o singură zi. Acest lucru se datorează unui lucru numit cerere și ofertă.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Cerere și ofertă

Ulei este un exemplu perfect de cerere și ofertă. Atunci când există o cantitate prea mare de aprovizionare (petrol) și o cerere insuficientă (oameni care doresc să cumpere petrol), prețul ofertei devine mai ieftin. Acest lucru este același pentru Ether și alte criptomonede și se reflectă în previziunile de preț Ethereum.

Unul dintre cele mai mari motive pentru o mare schimbare a cererii și ofertei este mass-media.

Mass-media

Când există vești bune despre Ethereum sau un expert oferă o nouă estimare a prețului Ethereum care spune că prețul Ether va crește, piața ascultă! Mulți oameni încep să încerce să cumpere Ether, iar vânzătorii nu vor să-l vândă. Deci, ce fac cumpărătorii? Încep să ofere un preț mai mare pentru a cumpăra Ether de la vânzători.

Predicția prețului Ethereum: mass-media.

Când există vești proaste despre Ethereum, ce crezi că se întâmplă? Asta e corect… o mulțime de oameni încep să încerce să-și vândă Eterul. Dar, acum nu sunt destui cumpărători pentru a cumpăra tot eterul care se vinde. Deci, ce fac vânzătorii? Încep să ofere un preț mai mic pentru a-și vinde Etherul rapid primei persoane care dorește să cumpere Ether.

Acum, că știi de ce se schimbă prețul Etherului, să aruncăm o privire asupra unor predicții Ethereum! Cu noile dvs. cunoștințe, veți avea o înțelegere mult mai bună a modului în care fiecare expert și-a făcut estimarea prețului Ethereum.

Viitorul lui Ethereum

Întrebările la care toată lumea dorește răspunsuri – va crește Ethereum? Se va prăbuși Ethereum? Este întotdeauna mai bine să întreabă un expert, deci iată ce previziuni au prețurile Ethereum.

Consilier și antreprenor Blockchain, Brian Schuster

Domnul Schuster pare foarte încrezător în Ethereum și în criptomonedă în general. Previziunea sa de preț Ethereum este că prețul de Eterul ar putea fi de 100.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021! Este imens!

El spune că capacitatea totală de piață a criptomonedelor ar putea ajunge 10 trilioane de dolari la sfârșitul anului și de aceea crede că prețul Ether ar putea fi mai mare de 100.000 de dolari.

Prezicerea prețului Ethereum: tehnologie blockchain.

Notă: Ethereum ‘capitalizare de piață‘Este valoarea totală a întregului eter împreună. Deci, „plafonul total al pieței criptomonedelor” este valoarea totală a tuturor monedelor criptomonede împreună. Asta înseamnă Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Clipoci, și toți ceilalți cryptos împreună.

Co-Creator Ethereum, Steven Nerayoff

O prognoză Ethereum de la unul dintre fondatorii Ethereum. Interesant!

La fel ca domnul Schuster, Steven este încrezător în Ethereum. Prognoza sa Ethereum nu este la fel de mare ca a domnului Schuster, dar este totuși foarte pozitiv – Steven a prezis asta prețul Etherului s-ar fi putut tripla în 2018. Ei bine, așa cum putem vedea acum, asta nu s-a întâmplat.

Fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin

Vitalik a spus că 2021 va fi anul „ETH în acțiune”. Dar asta e tot ce a spus. El nu a prezis un anumit preț Ethereum.

Deci, în timp ce prognoza Ethereum a lui Vitalik Buterin pentru 2021 nu menționează un preț, este totuși un lucru foarte bun pentru Ethereum. Dacă 2021 este anul ETH în acțiune, nu putem decât să ghicim că și prețul va avea un an bun!

Se va prăbuși Ethereum?

Când vine vorba de a discuta "prăbușirea Ethereum", multe previziuni ale prețurilor Ethereum tind să pară sceptice la aceasta. Mulți cred că Ethereum este solul criptomonedelor – atât de multe lucruri sunt construite pe ea. Din aceste motive, este greu de imaginat că Ethereum se va prăbuși fără să-și revină ulterior. Prin aceasta, vrem să spunem că, dacă Ethereum s-ar prăbuși, credem că prețul va crește în cele din urmă.

Prezicerea prețului Ethereum: ETH pe un telefon.

Acest lucru nu înseamnă că nu se va întâmpla. La fel ca fiecare criptomonedă, stoc și mărfuri (aur, argint, ulei etc.), Ethereum s-ar putea prăbuși.

…si ghici ce?

S-a mai întâmplat.

Să ne uităm la istoria Ethereum și la prețul său.

Istoria lui Ethereum

Graficul de mai jos ilustrează prețul Ethereum pentru 12 luni – din iulie 2019 până în iulie 2020. Linia verde este prețul Ethereum în dolari. A început în jur 1416 dolari la vârf și a fost în jur de 300 USD la mijlocul anului 2020.

Predicția prețului Ethereum: grafic ETH pe 12 luni.

Au trecut câțiva ani nebuni pentru Ethereum. Investitorii care au cumpărat Ethereum la începutul anului au suferit pierderi uriașe!

Să aruncăm o privire la o altă diagramă:

Predicția prețului Ethereum: diagrame Ethereum în comparație cu Bitcoin.

Aceasta este o diagramă a prețurilor Ethereum din iunie 2017 până în iulie 2017. 12 iunie până pe 16 iulie, mai exact. Prețul Etherului a mers de la 397 USD până la 170 USD. Da … acest lucru nu a fost atât de grozav pentru investitori.

Ei bine, a fost bine pentru investitorii care și-au păstrat Eterul și nu au vândut. Dar unii investitori s-au panicat. S-au speriat din cauza veștii proaste (despre asta vorbeam mai devreme!) Care se publicau despre Ether. Și-au vândut eterul și au făcut o pierdere uriașă. După cum puteți vedea, în acest moment, predicția prețului Ethereum nu a fost foarte pozitivă.

Dacă ar cumpăra cu 397 dolari și s-ar vinde cu 170 dolari, ar fi făcut o pierdere de 57,2%.

Acesta este motivul pentru care mulți investitori vorbesc despre „a investi cu emoții”. Ei spun că nu ar trebui să investești cu emoțiile tale (adică panica de vânzare / cumpărare) și, în schimb, doar să investești în ceea ce crezi. Dacă credeți că Ethereum schimbă lumea și că tehnologia va fi disponibilă mult timp, nu ar trebui să ascultați ce spune piața.

Acum, să aruncăm o privire la o altă diagramă a prețurilor Ether.Prezicerea prețului Ethereum: graficul prețurilor Ethereum și Bitcoin în 2018.

Deci, ce s-a întâmplat aici …? Aceasta a fost în februarie 2018. După cum puteți vedea din grafic, prețul Ether s-a prăbușit din nou.

Nu a scăzut la fel de puțin ca în prăbușirea din iunie 2017 (170 USD), dar a scăzut la 644 USD (02.06.18). Cu doar 5 zile înainte (02.01.18), prețul Ether a fost de 1.130 USD. Este un mare accident! Ether a pierdut aproape jumătate din prețul său în 5 zile.

Totuși, nu numai Ether s-a prăbușit – a fost întreaga piață a criptomonedelor. De fapt, aproape toate criptomonedele au pierdut jumătate din preț. Unii investitori spun asta prăbușirea s-a produs din cauza unor vești proaste din China și Coreea de Sud; criptomoneda este foarte populară în ambele țări.

Deci, ce a însemnat pentru investitori prăbușirea Ether de la începutul lunii februarie 2018? Ei bine, dacă ați cumpăra Ether la 1.130 USD pe 1 februarie și ați vândut la 644 USD pe 6 februarie, ați fi făcut o pierdere de 43%. Deci, nu a fost la fel de rău ca accidentul din iunie 2017 (o pierdere de 57,2%), dar a fost totuși rău. Mulți oameni au pierdut mulți bani.

Vestea bună este că, la începutul anului 2021, Ethereum a reușit din nou să atingă maximul istoric și a valorat mai mult de 1.400 de dolari. La momentul scrierii acestui articol, viitorul Ethereum pare foarte luminos. Puteți găsi graficul pentru 22 ianuarie 2021 de mai jos.

Predicția prețului Ethereum: prețul Ethereum 2021.

Concluzie

Acum știți cum se fac previziunile prețurilor Ethereum și ce spun experții despre viitorul Ethereum. Totuși, este întotdeauna important să ne amintim că predicțiile Ethereum sunt exact ceea ce se spune că sunt – predicții. Nimeni nu știe care este viitorul! Nu există o singură persoană în lume care să știe care va fi prețul Ether mâine, săptămâna viitoare sau anul viitor. Este imposibil!

Tot ce putem face este prezice. Folosind informațiile din acest ghid și urmărind progresul Ethereum, puteți face și propriile predicții ale prețului Ethereum! Dacă aveți o predicție proprie Ethereum, asigurați-vă că ne anunțați! Puteți compara și contrasta propriile predicții cu ale noastre și puteți vedea dacă există puncte care diferă!

De asemenea, dacă doriți să începeți tranzacționarea criptomonedelor, asigurați-vă că utilizați doar cele mai bune schimburi de acolo!

Notă importantă: ar trebui vorbiți întotdeauna cu un consilier financiar înainte de a face investiții majore și nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

Declinarea responsabilității: Există, de asemenea, alte modalități de a prezice prețul Ethereum, cum ar fi analiza graficului. Aceasta implică citirea multor diagrame și grafice și utilizarea acestora pentru a ghici cum se va schimba prețul. Nu vă recomand să utilizați analiza grafică pentru a lua decizia dacă doriți sau nu să cumpărați Ethereum, motiv pentru care nu am vorbit prea multe despre acest lucru în acest ghid. Sunt adesea dificil de înțeles – ar trebui să aveți multe cunoștințe despre subiect pentru a le putea analiza și a face predicțiile corecte..

(Nu este nimic în neregulă cu utilizarea analizei graficelor pentru a face predicții, dar nu vă recomand să cumpărați sau să vindeți Ethereum doar din cauza aspectului unui grafic!)

* Notă: acest articol este o opinie personală. Înainte de a lua orice decizie de investiții, ar trebui să vă adresați unui profesionist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me