criptomonedă piaţă a cunoscut diferite urcări și coborâșuri în ultimul an. În timp ce toată lumea vorbește despre criptomonede, există încă multe întrebări de răspuns.

Ești confuz dacă ar trebui să investești în Litecoin? Nu sunt sigur dacă prețul va crește sau va scădea?

Ei bine, iată veștile bune: toate întrebările tale le voi răspunde în acest ghid. Voi acoperi elementele de bază ale Litecoin și vă voi împărtăși predicțiile noastre preferate de preț Litecoin. Este dificil să prezici viitorul exact al Litecoin, dar te putem ajuta să faci o alegere mai bună.

Litecoin este a 8-a cea mai mare criptomonedă, cu o capitalizare de piață de peste 9 miliarde de dolari. Deci, ce anume face Litecoin atât de popular?

Un fost angajat Google, Charlie Lee, a creat Litecoin în 2011. La fel ca Bitcoin, Litecoin este, de asemenea o monedă digitală. Este construit pe același lucru blockchain ca Bitcoin și poate fi folosit pentru a efectua plăți. Cel mai mare avantaj oferit de Litecoin față de Bitcoin este viteză. De fapt, Litecoin este numită monedă „Lite” pentru că este de aproape patru ori mai rapid decât Bitcoin.

Înainte de a intra în predicția noastră de preț Litecoin, să explicăm mai întâi diferențele dintre Bitcoin și Litecoin.

Previziunea prețului Litecoin: Litecoin VS Bitcoin

Litecoin este foarte asemanator către Bitcoin. La fel ca Bitcoin, este construit pe același cod. Gândiți-vă la aceasta ca la actualizarea sistemului de operare pe care o primiți pe smartphone. La fel cum își propune o actualizare îmbunătățiți unele dintre problemele cu smartphone-ul dvs., Litecoin își propune să remediați unele dintre problemele cu Bitcoin.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

O altă diferență cheie este numărul total de monede care există. Similar cu modul în care oferta mondială de aur este limitată, la fel este și oferta de monede criptomonede. Doar maximum 21 de milioane de bitcoin pot fi create. Numărul maxim de Litecoins este de 85 de milioane.

Predicția prețului Litecoin: Litecoins.

Pentru a efectua o plată utilizând criptomonede, vi se cere plătiți o taxă de tranzacție. Această taxă este mult mai mare atunci când tranzacțiile sunt trimise folosind Bitcoin, mai degrabă decât folosind Litecoin. Aceasta înseamnă că nu este numai Mai repede pentru a efectua plăți folosind Litecoin, dar este și mult mai ieftin. Acesta este unul dintre motivele pentru care multe predicții ale prețului Litecoin sunt mai susceptibile de a fi pozitiv.

În cazul în care moneda noastră obișnuită, băncile federale pot imprima note noi pentru a crește oferta de monedă. Acest lucru nu este cazul criptomonedelor, deoarece nu există un guvern care să poată „imprima” mai multe monede.

Stiai asta monedele noi trebuie „minate” pentru a fi utilizate? Din nou, la fel ca aurul!

Tot ce trebuie să știți este că mineritul este procesul în care oamenii folosesc calculatoare pentru a descoperi noul Litecoin, Bitcoin, și alte monede. Pentru a extrage Bitcoin (sau alte criptomonede), aveți nevoie A computer super-specializat și puternic, spre deosebire de computerele normale pe care le găsești în magazinele cu amănuntul.

Cu toate acestea, ați putea extrage Litecoin cu un computer normal, doar adăugând câteva unități de procesare grafică (GPU). Deci, dacă decideți că doriți să dețineți Litecoin, dar nu doriți să îl cumpărați la un schimb, vă recomandăm să vă gândiți la extragerea acestuia.

Predicția prețului Litecoin: Bitcoins.

Tocmai din acest motiv, Litecoin este accesibil mai multor persoane decât Bitcoin. Acesta este motivul pentru care Litecoin este adesea denumit argintul criptomonedei, iar Bitcoin este denumit aur.

Diferențele dintre tehnologia celor două monede au un impact major asupra prețurilor lor. Acum, că știți cum diferă tehnologia Litecoin de tehnologia Bitcoin, vă va fi mai ușor să înțelegeți predicția noastră de preț Litecoin.

Tendința istorică a prețurilor Litecoin

Litecoin a fost una dintre cele mai performante criptomonede în 2018. Dacă ați cumpărat Litecoin la începutul anului 2017, când prețul său era la 4,50 USD, ai fi făcut un câștig de aproape 8000% până la sfârșitul anului! Aceasta reprezintă aproape 80 de ori investiția dvs..

Deci, dacă ai fi investit 500 USD în ianuarie 2017, ați fi obținut un profit de aproape 45.000 de dolari când prețul Litecoinului a atins cel mai înalt punct în decembrie 2017.

Poti sa vezi tendința istorică a prețurilor Litecoin în graficul de mai jos. Nu există nicio îndoială că Litecoin a înregistrat cantități uriașe de creștere cu câțiva ani în urmă, făcându-l una dintre primele zece criptomonede în creștere procentuală..

Predicția prețului Litecoin: graficul prețurilor Litecoin.

Un alt lucru important pe care ar trebui să-l știți înainte de a intra în proiecția noastră Litecoin este că Litecoin are un volum mare de tranzacționare. Aceasta înseamnă că tot mai mulți oameni vând și cumpără Litecoin pe piața criptomonedelor. Litecoin este pe locul patru în ceea ce privește volumul de tranzacționare, chiar după Ethereum.

Previziuni de preț Litecoin

Nu există nicio îndoială că piața criptomonedelor se mișcă foarte rapid, realizându-l foarte dificil pentru ca investitorii să decidă cum să aleagă cele mai bune opțiuni de investiții.

În această situație, este mai bine să faceți-vă cercetările pentru a vă ajuta să înțelegeți care sunt tendințele actuale ale pieței. De fapt, trebuie să contactați întotdeauna un expert financiar înainte de a face investiții majore.

Enumerate mai jos sunt primele predicții Litecoin, pe care îl puteți folosi ca punct de plecare în cercetarea dvs. pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine piața.

Predicția Litecoin folosind analiza tehnică

Mai întâi, permiteți-ne să explicăm analiza tehnică, astfel încât să aveți o înțelegere clară a bazei acestei predicții.

analiza tehnica ia în considerare doar faptele tendințelor prețurilor trecute și prezente și tendințele volumului tranzacționării. Nu ia în considerare lucruri precum cât de bună este tehnologia din spatele unei criptomonede, și așa mai departe.

Analiști tehnici rulați datele prin funcții matematice pentru a veni cu predicții de preț. Ce este bine pentru noi este că nu trebuie să ne facem griji cu privire la partea matematică, deoarece există mulți analiști care efectuează analiza și o împărtășesc pe internet.

Walletinvestor.com, un site web care efectuează analize tehnice, a făcut o predicție a prețului Litecoin de 1 an în jur de 127 USD. Ei prezic că Litecoin ar putea să nu fie cea mai bună investiție pe termen lung.

Predicția prețului Litecoin: analiza datelor tehnice.

O alta site de analiză tehnică consideră că, dacă Litecoin va depăși valoarea de 250 USD, va fi punctul de plecare al unei creșteri suplimentare a prețului. Proiecțiile lor Litecoin, pe termen scurt, sunt stabilite la 300 USD.

Da, știu la ce vă gândiți – este o gamă de prețuri atât de mare de prezis, corect?

Ei bine, ceea ce putem elimina din această analiză este că prețul Litecoinului, ca și alte criptomonede, se poate schimba foarte mult în următorii ani. Vezi, nu este complet inutil!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Predicția prețului Litecoin pe baza prețului Bitcoin

Există multe predicții care spun Creșterea Litecoin va fi mai mare decât cea a Bitcoin. Nimeni nu știe cu adevărat ce se va întâmpla, dar iată câteva motive întemeiate de ce există astfel de predicții.

  • Litecoin a demonstrat o creștere mai bună decât Bitcoin în 2018;
  • Litecoin a îmbunătățit tehnologia pe care o folosește Bitcoin (amintiți-vă, este de 4 ori mai rapidă!);
  • În prezent, Litecoin arată o recuperare bună.

Conform oracletime.com, avantajele Litecoin față de Bitcoin vor interesa mulți investitori noi. Previziunile lor Litecoin pentru sfârșitul anului 2020 au fost de 1000 USD, dar au existat și predicții care ar putea chiar să crească până la 2000 de dolari!

A existat o altă proiecție de investingpr.com care se aștepta ca prețul Litecoinului să ajungă până la 1000 USD în 2018. Se așteaptă ca mai mulți investitori să înceapă să investească în Litecoin pe măsură ce caută alte opțiuni decât Bitcoin și își vor reduce riscul.

Deși aceste predicții au fost cu adevărat interesante, acest lucru nu s-a întâmplat. În ianuarie 2021, Litecoin valora aproximativ 175 USD. Acest lucru este departe de 1000 USD, cu toate acestea, nu puteți ști niciodată ce aduce viitorul.

Predicția prețului Litecoin: diagrame Bitcoin.

La fel cum Bitcoin este adesea comparat cu aurul și Litecoin este adesea comparat cu argintul … ce facem cu aurul în viața reală? Păstrați-l. În mod similar, Bitcoin va fi folosit pentru stocarea valorii, în timp ce Litecoin va fi utilizat pentru tranzacționând.

Da, este adevărat că Litecoin are avantaje față de Bitcoin. Cu toate acestea, este de asemenea adevărat că Litecoin ar putea pierde unele dintre avantajele sale legate de minerit și costuri.

Deci, la fel de mult ca predicția de preț Litecoin de mai sus ar putea să vă facă să doriți să investiți, ar trebui mai întâi să aruncați o privire asupra celorlalți factori înainte de a lua o decizie..

Prognoza Litecoin de către experți (cum ar fi John McAfee)

S-ar putea să vă întrebați cine este John McAfee? Chiar dacă sunteți puțin serioși în ceea ce privește investițiile în criptomonede, atunci este timpul să recunoașteți numele. John McAfee este un investitor criptografic mare și un promotor foarte activ al criptomonedelor. Proiecțiile sale de prețuri pot avea un impact real asupra prețurilor criptomonedelor.

Deci, care sunt opiniile sale cu privire la viitorul Litecoin?

John McAfee consideră că Litecoin nu a crescut în valoare atât cât ar fi trebuit. El a spus asta Litecoinul poate crește la fel de mult, dacă nu mai mult, decât Bitcoin. Dacă credem că predicția lui John McAfee pentru Bitcoin este corectă, atunci cine va spune că se înșală cu Litecoin.

Predicția prețului Litecoin: un om care gândește.

George Tung, un analist al criptomonedelor, și-a spus cuvântul cu privire la predicția prețului Litecoin. El a spus că prețul Litecoinului va crește până la 1500 USD în 2018. El nu este singur, deoarece există mulți experți și analiști care credeau că prețul Litecoin va continua să crească în 2018. Cu toate acestea, așa cum putem vedea acum, prețul Litecoinului a scăzut semnificativ până la sfârșitul anului 2018. Vestea bună este că în acest moment (iunie 2021), prețul Litecoinului crește încet.

Cât de mult se poate ridica însă? Ei bine, cred numai timpul va spune. Dar cel puțin acum știți ce fac experții despre asta.

Unul dintre motivele pentru care mulți cred că Litecoin va funcționa bine în acest an este din cauza întoarcerea lui Charlie Lee, fondatorul Litecoin. A părăsit Litecoin și a decis să se alăture Coinbase, dar a devenit din nou un membru activ al echipei Litecoin din nou.

Charlie Lee a spus că 2021 va fi un an bun pentru Litecoin. Cu toate acestea, el a refuzat să-și dea prețul proiectat al criptomonedei.

Previziunea prețului Litecoin dintr-o perspectivă Wall Street

Criptomonedele au început să atragă atenția Wall Street comercianți și investitori, de asemenea. La fel ca noi, nu s-au putut opri din a se interesa de criptomonede.

Wall Street are multă experiență atunci când vine vorba de investiții în acțiuni și alte active. Aceasta înseamnă că ar trebui să aibă o idee bună despre ceea ce este și ceea ce nu este o investiție bună.

Kelly, capul ofBK Capital Management (LLC), este un comerciant din Wall Street a cărui sarcină este să țină evidența pieței criptomonedelor. BK Capital Management este o companie al cărei accent este să facă investiții în criptomonede. Kelly a dat o prognoză Litecoin de 87 $ – 107 $ pentru următoarele 12 luni, deci este posibil să nu fie cea mai bună investiție chiar acum. Totuși, conform aceleiași surse. prețul Litecoin ar putea crește până la 347,8 dolari până la sfârșitul anului 2024.

Predicția prețului Litecoin: investitorii din Wall Street.

Kelly este pozitivă cu privire la Litecoin din cauza avantajelor pe care le are față de Bitcoin. El crede că tranzacțiile mai rapide și comisioanele mici fac din Litecoin o opțiune atractivă de investiții pentru toată lumea.

Încercați să vă gândiți la Litecoin ca iPhone X și Bitcoin ca iPhone 8. Singura diferență este că iPhone X este mai ieftin în acest caz.

Previziunea prețului Litecoin pentru 2021

Dacă intenționați să investiți în Litecoin pe termen lung, atunci este o idee bună să vă uitați la predicțiile prețurilor pentru 2021.

Longforecast.com este un site web specializat în oferirea de prognoze financiare pe termen lung utilizând analize tehnice. Longforecast.com Proiecțiile Litecoin 2021 sunt în intervalul de la 86 la 170 USD.

Oracletimes.com este un alt site web care se așteaptă ca prețul Litecoin să fie 1000 USD la un moment dat în viitorul previzibil.

Predicția prețului Litecoin: Litecoin, Ethereum și Bitcoin.

Această proiecție se bazează pe performanța Litecoin din 2017 – care a fost mai bună decât performanța Bitcoin din 2017. Cu toate acestea, nu se bazează pe analize tehnice sau opinii ale experților. De aceea s-ar putea să doriți să vă concentrați mai mult pe alte predicții.

Alți factori care ar putea afecta viitorul Litecoin

Există câțiva alți factori care ar putea afecta viitorul Litecoin.

Tehnologie

Schimbările aduse tehnologiei Litecoin în sine sunt un lucru important de luat în seamă. Litecoin a trecut recent printr-un eveniment numit „Hard Fork”. Permiteți-mi să vă explic ce este o furculiță tare.

Pur și simplu pune, împarte criptomoneda în două. O parte a divizării este încă versiunea mai veche – Litecoin, în acest caz. Cealaltă parte a divizării are ca rezultat nașterea unei noi criptomonede, care în acest caz este Litecoin Cash. Litecoin Cash susține că oferă anumite avantaje față de Litecoin, dar vom salva această discuție pentru altă dată.

Previziunea prețului Litecoin: un Litecoin pe o tastatură laptop.

Deci, ce s-a întâmplat când a avut loc această despărțire? Ei bine, ar fi trebuit să se întâmple ceva bun, dar nu s-a întâmplat nimic. De fapt, Litecoin a funcționat foarte bine de la forță, în timp ce Litecoin Cash nu.

Coindesk și-a spus cuvântul și despre predicția prețului Litecoin. În 2018, ei credeau că dacă Litecoin rămâne peste 240 USD pentru o perioadă scurtă de timp, atunci ar putea atingeți marca de 300 USD foarte curand. Potrivit acestora, Litecoin ar putea beneficia de știrile pozitive ale fondatorului, Charlie Lee, și de lansarea noilor sale caracteristici. Din păcate, asta nu se întâmpla pe atunci.

Reguli

Vă puteți imagina să jucați un joc de fotbal fără arbitru? Nu ar funcționa bine, nu? Ei bine, așa funcționează piața criptomonedelor chiar acum – nu există reglementări în vigoare!

Totul se va schimba în curând. Au devenit autorități de reglementare din întreaga lume foarte activ când vine vorba de criptomonede. Nimeni nu știe ce impact vor avea reglementările asupra viitorului Litecoin sau asupra oricărei alte criptomonede.

Ceea ce știm este că aceste reglementări ar putea încetiniți piaţă, în general. Acest lucru ar putea avea un efect similar asupra prognozei Litecoin. Vă recomand Ține-te la curent cu noile reglementări criptomonede deoarece vă va ajuta să vă păstrați investițiile în siguranță.

Deci, Litecoin merită să investească?

După cum puteți înțelege, există nici un răspuns simplu la această întrebare. Este foarte dificil să prezici care ar putea fi prețul Litecoinului în 24 de ore – și chiar mai greu să prezici prețul Litecoinului într-un an.

Totuși, ceea ce putem vedea din predicțiile de preț Litecoin de mai sus este că Litecoin se deplasează într-o direcție pozitivă. Are punctele forte tehnologice acest lucru ar putea ajuta să devină și mai popular în lumea criptografică.

cred ca analiza tehnica și consultanță de specialitate este ceva pe care ar trebui să îl luați întotdeauna în considerare înainte de a investi. De asemenea, cred că reguli ar putea avea un impact mare asupra viitorului Litecoin. Deci, este important să aflați despre aceste reglementări, în special în țara dvs..

Chiar cei mai mari investitori și experți a criptomonedei le este greu să prezici viitorul cripto. Deci, înainte de a investi, ar trebui cercetează cât mai mult posibil și planificați-vă investițiile astfel încât, chiar dacă prețurile scad, să fiți în continuare în siguranță.

Cel mai important, nu investiți toți banii într-o singură criptomonedă. Chiar dacă considerați că una dintre previziunile de preț Litecoin de mai sus este foarte atractivă, nu investi Mai mult than îți poți permite să pierzi.

* Notă: acest articol este o opinie personală. Înainte de a lua orice decizie de investiții, ar trebui să vă adresați unui profesionist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me