Salutare! Bine ați venit la acest ghid pentru predicția prețurilor RDD Coin și Reddcoin. În articolul următor, vă voi prezenta o monedă care a fost concepută având în vedere microplăți și tipping internet.

Previziunile prețurilor pentru criptomonede sunt un concept interesant. Având în vedere criptomonedele atât de noi, este practic imposibil să se spună cum vor funcționa. Cu toate acestea, oamenii vor încerca. De aceea avem predicții. Uneori au dreptate, alteori greșesc.

Acestea fiind spuse, voi încerca să te ajut să te ghidez prin diferitele predicții ale prețului Reddcoin, într-un mod cât mai onest și mai simplu posibil.

În timpul acestui ghid, voi acoperi următoarele:

 • Ce este Reddcoin (RDD Coin)?
 • Un avertisment despre site-urile de predicție a prețurilor.
 • O analiză a diferitelor previziuni de preț pe termen scurt pentru Reddcoin.
 • Câteva analize ale diferitelor previziuni de preț pe termen mai lung pentru Reddcoin.
 • Un avertisment cu privire la utilizarea analizei tehnice pentru a face predicții pe termen lung ale prețurilor.
 • O privire asupra foii de parcurs a Reddcoin și a modului în care echipa intenționează să ducă proiectul mai departe.
 • Câteva dintre gândurile mele despre direcția proiectului Reddcoin și dacă va avea succes.

Înainte de a începe, este important să vă subliniez că niciunul dintre următoarele nu trebuie considerat drept sfaturi de investiții. Este în scop educativ și pentru a încerca să vă învăț cum să vă judecați propriile investiții. De asemenea, acest articol nu este despre unde să cumpărați Reddcoin sau cum să cumpărați Reddcoin – nu a fost scris pentru a pompa proiectul pentru autorul articolului sau editorul său.

Introduceri și avertismente în afara drumului, să începem prin a defini pe scurt ce este Reddcoin!

Ce este ReddCoin?

Reddcoin a fost conceput pentru a face microplăți online rapide și ușoare. Încearcă să se integreze cu rețelele sociale majore ale planetei. Acest lucru, speră ei, va însemna că propunerea oamenilor pentru conținutul lor va fi „ieftină, rapidă și plină de satisfacții pentru toată lumea”.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Reddcoin se laudă că timpul lor de blocare (rata la care se adaugă blocuri noi în blockchain) este de zece ori mai rapid decât Bitcoin. Acest lucru face ca tranzacțiile să treacă la fel de repede ca 60 de secunde, mai degrabă decât cele zece minute plus pe care le poate lua folosind rețeaua Bitcoin.

În acest moment, Reddcoin folosește un model tradițional de „dovadă a muncii” pentru a securiza rețeaua. Cu toate acestea, există planuri de a schimba acest lucru într-un nou sistem numit PoSV (Proof-of-Stake Velocity). Acest sistem susține că este mai ecologic, evitând în același timp unele dintre problemele care au fost raportate cu privire la sistemele „dovada mizei”.

Reddcoin are în spate o echipă cu adevărat internațională de dezvoltatori. Din păcate, nu au furnizat prea multe informații despre acestea pe site-ul lor oficial. Cu toate acestea, o privire asupra profilului LinkedIn al CTO și dezvoltatorului principal John “Gnasher” Nash arată că are experiență atât ca manager de proiect, cât și ca ofițer tehnic pentru diferite companii. Acestea includ Masstech Group Inc. și Techtel P / L.

Un avertisment rapid despre predicțiile de preț

În acest articol de predicție a prețului Reddcoin, veți vedea câteva apeluri destul de sălbatice și minunate pentru prețul unei singure unități de Reddcoin. Este important să nu luăm aceste cifre prea în serios. La urma urmei, nimeni nu știe cu adevărat cât de bine va fi capabil să realizeze un proiect pe foaia de parcurs propusă sau dacă piața chiar cere ca un astfel de serviciu să existe în primul rând.

Previziunile prețurilor criptomonedelor pot fi problematice din mai multe motive. Acestea includ:

 • Probleme de reglementare – Proiectul va rămâne legal? Dacă este făcut ilegal, se va închide instantaneu sau se va muta? Dacă se mută, acest lucru va avea un impact asupra prețului?
 • Probleme tehnologice – Echipa poate chiar să ofere ceea ce își propune să facă? Dacă nu pot și un defect fatal în codul lor distruge întregul sistem, prețul fiecărei monede va atinge probabil 0,00 USD.
 • Concurență – Va apărea un alt proiect care poate face treaba proiectului în care investiți și mai bine? Dacă da, există loc în această nișă pentru două servicii concurente?

Predicția Reddcoin pentru prețul 2021?

Acum, voi ajunge la punctul acestui articol – Previziuni de preț Reddcoin. Din păcate, deoarece majoritatea experților în criptomonede au mai multe lucruri de făcut decât să prezică prețurile diferitelor active digitale, nu vom putea folosi cele mai informate păreri în jur. Totuși, veți afla acest lucru în curând!

O predicție a prețului Wild Reddcoin

Pentru prima predicție a prețului Reddcoin în 2021, voi începe cu ceea ce toată lumea din spațiul criptomonedelor vrea să audă – o lovitură de lună absolută. Pentru aceasta, mă voi uita la un site web numit CoinLiker (deși CoinLover ar putea fi mai potrivit!)

Reddcoin Previziunea prețurilor

După cum puteți vedea din graficul de mai sus, CoinLiker este deosebit de optimist (optimist în ceea ce privește prețul) Reddcoin. Autorul nenumit al acestui articol consideră că prețul actual de puțin peste două treimi dintr-un cent va crește la aproape 0,135 USD. Aceasta ar reprezenta o creștere de aproape 20 de ori în doar un an.

Voi pune un alt mod de a ilustra acest lucru. Dacă ați investi 100 $ în Reddcoin astăzi, ați cumpăra puțin peste 14 556 de monede RDD. Potrivit CoinLiker, acest lucru se va transforma într-un enorm 1.963,93 dolari. Nu-i rău, eh!?

Dar așteaptă o secundă. Înainte de a vă excita prea mult și de a vă îndrepta către un schimb de altcoin care stochează o parte din Reddcoin, luați în considerare doar modul în care CoinLiker a ajuns la acest câștig imens de preț pentru anul respectiv.

În primul rând, ei afirmă că:

„… am scris un algoritm personalizat pentru a anticipa, sperăm, prețurile viitoare.”

Deși este posibil să fi creat o anumită formă de algoritm pentru a prezice prețurile, ar fi o decizie foarte slabă să se bazeze o investiție pe această propoziție fără nicio dovadă reală.

Articolul este apoi urmat de un set de întrebări și răspunsuri. Fiecare dintre ei susține că viitorul pare luminos pentru Reddcoin. Cu toate acestea, nu există literalmente niciun efort făcut pentru a efectua nicio analiză a fundamentelor Reddcoin – ce va face, cine este echipa, cât de capabili sunt de a-și îndeplini promisiunile sau dacă piața are nevoie sau dorește o astfel de monedă.

Ei vă spun de unde să cumpărați Reddcoin și cum să cumpărați Reddcoin, totuși – cât de convenabil!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

O altă predicție a prețului Reddcoin, un alt „sistem de prognoză”

Un alt site web care apare frecvent în partea de sus a clasamentului Google pentru predicțiile prețurilor criptomonedelor este numit WalletInvestor. Acest serviciu pretinde că își folosește propriul „sistem de prognoză”. În mod surprinzător, acest sistem este un secret bine păzit. În orice caz, trebuie să fie complet diferit de cel al CoinLiker, deoarece prezicerea pe un an pe care o oferă pentru Reddcoin este și ea foarte diferită.

Potrivit WalletInvestor, prețul ReddCoin va fi de 0,000135 USD într-un an. Din nou, nu există o analiză fundamentală conținută în aceste apeluri de preț și, ca atare, acestea ar trebui privite cu la fel de mult scepticism ca și cele de la CoinLiker.

În timpul textului din partea de sus a articolului de predicție a prețurilor, ei susțin că folosesc analize tehnice pentru a veni cu predicțiile lor de preț RDD. Voi reveni la motivele pentru care acest lucru este potențial problematic mai târziu în articol. Deocamdată, o privire rapidă asupra graficelor arată că acestea nu arată nicio analiză a liniilor de tendință sau a modelelor pentru a indica mișcările prețurilor.

Cu sinceritate, se pare că cineva tocmai a desenat tot ce a vrut să vadă pentru a ilustra apelurile de preț alcătite pe care le-au făcut. Căutați-vă:

În cele din urmă, câteva analize fundamentale!

În continuare, mă voi uita la un articol ReddCoin privind predicția prețului în 2021, care are cel puțin o analiză fundamentală. David Hay (nu boxerul britanic la greutăți) este ceva de vedetă pe YouTube. Videoclipurile sale primesc multe mii de vizualizări, deoarece oamenii din acest spațiu sunt flămânzi să afle ce altcoin va „luna” următor.

Pentru a fi corect, conținutul său este de fapt destul de bun. Am analizat câteva dintre videoclipurile sale!

David își abordează subiecții în mod logic și acordă atenție tipurilor de lucruri care au potențialul de a face un proiect un succes sau un eșec. În timpul articolului său despre ReddCoin, el analizează mai multe dintre acestea.

Predicția pe care o face David este că Reddcoin „ar putea ajunge la 0,25 USD și să rămână la acel nivel”. Cu toate acestea, la momentul scrierii, prețul era în jur de 0,10 USD. De atunci a căzut dramatic. În cele din urmă, David concluzionează:

„… după părerea mea pe termen lung, nu este o investiție bună. Pe termen scurt? Pot fi.”

David este, probabil, la fel de aproape de un expert ca și cum a existat o încercare la predicțiile prețului Reddcoin. Cu toate acestea, asta nu înseamnă prea mult. Cu toată sinceritatea, nu cred că înțelege (sau cel puțin nu discută) conceptele mai profunde ale teoriei jocurilor care ar putea face din monedele dovada mizei un flop spectaculos.

Cu toate acestea, acest lucru a spus, articolul său este cu mult mai bun decât cei de la CoinLiker sau investitorii de pe piață. Deși nu vă sfătuiesc să îl folosiți ca sfaturi de investiții, acesta ar putea fi un punct de plecare util pentru propria cercetare.

John McAfee și Reddcoin

Acum, voi analiza o predicție a prețului Reddcoin de John McAfee. McAfee împarte cu amărăciune opinia pentru previziunile sale de preț. Prezența sa pe rețelele de socializare are puterea de a face o monedă să explodeze peste noapte – sau cel puțin până când a apărut că era plătit în jur de 100.000 de dolari pentru a le promova.

În ciuda acestui fapt, McAfee este foarte optimist în ceea ce privește criptomoneda în general. De fapt, el crede că Bitcoin va atinge 1 milion de dolari înainte de 2021. Deoarece nu există nicio companie în spatele Bitcoin, este puțin probabil ca și el să fi fost plătit să spună acest lucru. Acest lucru face foarte dificil să se spună dacă este sincer când anunță un proiect. Pe de o parte, este un programator și dezvoltator de computere foarte talentat. Pe de altă parte, el este plătit pentru proiecte de tip shill …

Oricum, iată Tweet-ul despre Reddcoin pe care l-a publicat în decembrie 2017. Puteți decide singur ce părere aveți despre el.

Jogn McAfee twitter Reddcoin Previziune preț

Reddcoin Previziuni preț 2021 și dincolo?

Dacă predicția prețului la sfârșitul anului sau la 12 luni este problematică, atunci realizarea unuia pentru doi ani sau mai mult este cu atât mai mare. Acestea fiind spuse, nu împiedică site-urile web să le creeze!

Să ne uităm la câteva împreună și să încercăm să ne dăm seama dacă există ceva ce presupune.

O estimare a prețurilor bazată pe creșterea altora?

În primul rând, vă voi arăta predicția de preț Reddcoin făcută de un site web numit CoinCheckup. Aceasta este o predicție destul de curioasă, deoarece, mai degrabă decât să analizeze cererea pentru serviciu, sau echipa care l-a creat sau platforma în sine, se uită la performanțele altor inovații tehnologice de când au fost create.

Desigur, nu există absolut nimic care să sugereze că Reddcoin va crește în conformitate cu Google, Facebook sau internetul în sine. Cu toate acestea, cel puțin este evident de unde provin cifrele reale!

După cum puteți vedea mai jos, CoinCheckup își bazează apelurile de preț 2021-2024 pe performanța diferitelor alte inovații. Ar putea Reddcoin să funcționeze la fel de bine ca Facebook sau internetul? Da, desigur, s-ar putea! Va funcționa la fel de bine ca Google sau telefonul mobil? Cine știe!?

Reddcoin Previziuni de preț

Un lucru bun în ceea ce privește previziunile de preț de pe site-ul web CoinCheckup este că acestea declară foarte clar că nu trebuie utilizate ca sfaturi de investiții. Declinarea de responsabilitate a acestora spune:

„Predicțiile nu sunt garanții pentru viitor. Folosiți orice date din CoinCheckup în scopuri informative. Informațiile nu trebuie considerate sfaturi de investiții. ”

Din nou, ca și în cazul altor surse de predicții ale prețurilor Reddcoin, s-a făcut literalmente un efort zero pentru a lega oricare dintre aceste prețuri de orice formă de analiză fundamentală. De fapt, sub fila „surse” care este ilustrată, în loc să găsim informații despre motivul pentru care au fost alese aceste inovații particulare sau de ce Reddcoin ar putea urma creșterea lor, există doar o definiție grosolă a legii lui Moore. Acest lucru a fost interpretat de CoinCheckup ca „prețul s-ar putea dubla în fiecare an”.

Câteva analize fundamentale de finalizat?

În cele din urmă, avem o analiză puțin mai fundamentală. Un site web numit inteligent numit Prețul Predicție a reușit să apeleze la prețul viitor al Reddcoin. De fapt, s-au deranjat să analizeze și unele știri care vin cu ele.

PricePrediction a analizat foaia de parcurs și a scos câteva știri pozitive și alte știri negative. Nimic din ceea ce au produs nu ar dura mai mult de o răsfoire de cinci minute pe site-ul proiectului. Cu toate acestea, la fel ca piesa de predicție a prețului Reddcoin de David Hay, ar face un început decent pentru unele cercetări de investiții.

Totuși, nu totul este bun în legătură cu prețul Reddcoin al PricePrediction. Uitați-vă la graficul de analiză tehnică de mai jos. Pentru cineva care nu știe absolut nimic despre analiza tehnică, acest lucru pare probabil grozav. Uită-te la cum indică săgețile în sus!

Proiecția analizei tehnice Reddcoin

Acestea fiind spuse, dacă știți ceva despre analiza tehnică, veți observa rapid că acestea sunt doar o jumătate de duzină de linii trasate pe o diagramă. Deoarece este o diagramă reală de pe un site precum TradingView, are o oarecare legitimitate. Cu toate acestea, săgețile adăugate ulterior nu.

Problema cu analiza tehnică și predicțiile prețurilor

Aceasta ne conduce cu ușurință la următoarea mea secțiune – problema analizei tehnice atunci când este utilizată pentru a prezice prețurile pentru investiții.

Analiza tehnică este o abilitate care implică utilizarea performanței anterioare a unui activ pentru a judeca perspectivele acestuia. Pentru cei care au devenit calificați în analiza tehnică, acesta poate fi folosit pentru a lua unele decizii de tranzacționare aparent telepatice. Cu toate acestea, deoarece criptomoneda este o piață care nu se oprește niciodată din tranzacționare, pentru ca analiza tehnică să aibă succes, este necesară urmărirea constantă a diagramelor.

Ceea ce arată ca un semnal de tranzacționare alcătos poate deveni bearist (pesimist) în câteva ore. Încercarea de a utiliza analiza tehnică pentru predicțiile de preț pe termen lung este, prin urmare, o prostie, cu excepția cazului în care o puteți face singur sau dacă primiți actualizări constante ale analizei în timp real.

După cum puteți vedea, graficul din PricePrediction (așa cum este afișat în secțiunea anterioară) este foarte depășit acum. De fapt, o diagramă mai recentă ar arăta că liniile trasate nu erau deloc predicții exacte ale prețului Reddcoin!

Foaia de parcurs Reddcoin – Cum ar putea afecta acest lucru prețul?

Foaia de parcurs Reddcoin este un mister. Cel mai apropiat de o versiune actuală a acesteia este mai jos. Nici site-ul oficial nu indică modul în care echipa lucrează pentru a face Reddcoin un succes. Chiar și în secțiunea care vorbește despre verificările PoSV, nu există indicații cu privire la momentul în care va ajunge la Reddcoin.

Cu aceste informații insuficiente, singura concluzie care poate fi trasă este că foaia de parcurs actuală Reddcoin nu va avea niciun efect asupra prețului.

Foaia de parcurs Reddcoin 2017-2018

Reddcoin este o investiție bună?

După ce am analizat marketingul Reddcoin, foaia de parcurs, echipa și ideea în sine, este greu să iubești proiectul Reddcoin. A fost conceput pentru microplăți și tipping. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă este adoptat în masă, cine va dori să dețină mai mult de câțiva dolari din acesta pentru a-și înclina celebritatea YouTube preferată sau scriitorul de criptomonede (indiciu, indiciu!)?

Se pare că există puține moduri de dezvoltare activă care apar pe Reddcoin și, dacă este doar pentru tipping internet, parteneriatele sale sunt factorul decisiv în prețul său final. Cu parteneriatul potrivit – Facebook, YouTube, Spotify etc. – proiectul ar putea avea succes. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că prețul va crește automat.

Gândiți-vă la modelul de afaceri. Ca personalitate de internet de succes, decideți să acceptați Reddcoin. Legiunile tale de fani te înclină în Reddcoin – genial! Acum ce? Stai pe el pentru o zi ploioasă? Nu, îl vindeți pentru o criptomonedă cu o foaie de parcurs interesantă, un magazin dovedit de valoare sau chiar dolari vechi simpli cu care să vă cumpărați alimentele. Deși ar putea exista o anumită presiune de cumpărare pentru a crește prețul, va exista, de asemenea, o presiune considerabilă de vânzare, deoarece oamenii vor să își schimbe Reddcoin-ul pentru o monedă cu mai multe funcționalități sau șanse de a deveni mai valoroase.

Desigur, acesta este doar sentimentul meu cu privire la proiect. Nu știu dacă Reddcoin va deveni în cele din urmă la fel de popular ca Bitcoin sau la fel de utilizat ca dolarul în sine. De asemenea, nu știu dacă echipa o va abandona în cele din urmă pentru alte proiecte.

Dacă îți place ideea din spatele Reddcoin, du-te și fă o cercetare intensă despre asta – alătură-te forumurilor dedicate acestuia, canalului Slack și canalului Telegram. Doar după ce ați aflat multe despre aceasta, trebuie să căutați de unde să cumpărați Reddcoin. Mai presus de toate, amintiți-vă că investițiile în criptomonede sunt întotdeauna un risc ridicat, cu o recompensă potențial ridicată. Fiți cât mai informați posibil înainte de a vă despărți de bani și nu investiți niciodată mai mulți bani decât vă puteți permite să pierdeți.

Concluzie

Deci asta este. Acesta este ghidul meu de predicție a prețului Reddcoin. Sperăm că ați aflat ceva despre această criptomonedă, precum și despre cum să decideți singur dacă o anumită monedă are șansa de a obține câștiguri substanțiale.

Înainte de a mă deconecta, să facem o recapitulare rapidă. Ce am învățat astăzi?

 • Ce este Reddcoin?
 • Pericolele urmării orbește a unei predicții a prețului Reddcoin
 • Câteva analize ale previziunilor de preț Reddcoin pentru următoarele douăsprezece luni.
 • Câteva analize ale previziunilor de preț Reddcoin pentru următorii câțiva ani.
 • De ce este problematică utilizarea analizei tehnice pentru o predicție de preț Reddcoin (sau orice predicție de preț).
 • Foaia de parcurs Reddcoin (sau lipsa acesteia).
 • Câteva dintre părerile mele despre proiectul Reddcoin.

La fel ca orice investiție în criptomonedă, este important să fiți cât mai informați posibil despre Reddcoin înainte de a pune bani. Numai atunci ar trebui să căutați cum să cumpărați Reddcoin. Monedele digitale sunt incredibil de volatile și fac parte dintr-o astfel de nouă clasă de active, este dificil să știi ce proiecte vor avea succes și care sunt o mulțime de discuții îmbrăcate ca o idee grozavă.

În cele din urmă, regula de aur a investiției în criptomonedă este să nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Dacă Reddcoin a trecut la zero absolut peste noapte, trebuie să poți continua să trăiești viața pe care vrei să o trăiești. Dacă nu puteți, aceasta este o investiție prea mare.

Asta este tot ce avem timp pentru astăzi. Acum, după ce am terminat, ce crezi? Vei investi în Reddcoin? Aveți propria dvs. predicție de preț Reddcoin? Anunță-mă în comentarii!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me