Acest ghid vă va ajuta să înțelegeți mai multe despre Ripple și cum este prezis viitorul acestuia. De asemenea, vă va arăta cum a crescut Ripple în ultimii ani, opiniile experților cu privire la viitorul Ripple și cum să vă formați propria dvs. predicție de preț Ripple.

Înainte de a intra în predicțiile Ripple, trebuie să știți că acestea nu trebuie luate ca sfaturi financiare. Trebuie să mai faceți câteva cercetări înainte de a investi în Ripple. Ar trebui să investești doar bani pe care îți poți permite să-i pierzi.

Următoarea secțiune va descrie ce este Ripple și va ajuta la introducerea diferențelor și asemănărilor pe care Ripple le împarte cu alte criptomonede (și ce înseamnă acest lucru atunci când se prezice prețurile Ripple), așa că să începem!

Înțelegerea rădăcinilor Ripple

Ripple este două lucruri: o criptomonedă (cunoscută sub numele de XRP) și un sistem transfrontalier de plăți deschise pentru bănci.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Sigle Ripple și XRP

Compania a fost fondată în 2012 și a devenit un jucător uriaș pe piața criptografică!

A fost fondată pentru a ajuta la rezolvarea unei mari probleme. Această problemă era legată de plățile transfrontaliere (cum se transferă banii dintr-o țară în alta).

Cel mai bun lucru despre Ripple este faptul că este deja folosit! Deci, acest lucru are, desigur, un efect uriaș asupra predicției prețului Ripple. Are parteneriate cu mari bănci globale care testează tehnologia Ripple. Acestea includ Santander, MoneyGram, Amex și Western Union.

Timpii de tranzacție pentru Ripple sunt foarte rapizi, iar taxele sunt mult mai ieftine decât alte criptomonede majore, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum. Totuși, principalul lucru care face ca Ripple să fie unic este faptul că toate monedele Ripple (XRP) au fost lansate simultan.

Așa este – noua Ripple nu este creată cu mineritul. Toate XRP-urile sunt deja în circulație. Și asta nu este tot …

Lucrul care face ca Ripple să fie extrem de diferit de majoritatea celorlalte criptomonede este faptul că Ripple Labs (compania din spatele Ripple) deține majoritatea monedelor XRP. Da, ai auzit bine – Ripple are o sursă totală de puțin sub 100 de miliarde de monede, iar Ripple Labs deține 50 de miliarde dintre ele.

Unii investitori consideră că este un lucru rău, unii cred că este un lucru bun. Oricum, dacă doriți să știți cât de mult se ridică în dolari: o singură XRP (monedă Ripple) este astăzi în jur de 0,27 USD (22/01/21).

Dacă preferați să nu faceți singuri calculele, asta înseamnă XRP în valoare de 27 miliarde de dolari, așezat în buzunarele Ripple Labs.

Acum, să mergem mai departe și să vedem cum a funcționat Ripple în trecut și cum afectează predicția prețului Ripple în sine. Acesta este primul pas în prezicerea viitorului Ripple.

Consultați ghidul nostru Ce este Ripple pentru mai multe informații.

Cum a crescut Ripple de când a început?

Prețul XRP a crescut masiv în ultimul an, ceea ce are un rezultat pozitiv în predicția prețului Ripple.

Mulți oameni susțin că această creștere se datorează faptului că Ripple a construit o rețea mondială, în 100 de țări, cu aproape 200 de parteneriate corporative. Utilizarea XRP de către Standard Chartered către American Express a contribuit la „creșterea” valorii.

Datele CoinMarketCap arată că prima zi publică de tranzacționare din 4 august 2013 a văzut ca XRP s-a închis la 0,005882 USD (așa a terminat moneda chiar în prima zi de tranzacționare). Până la 16 martie 2018, XRP era la 0,692626 dolari (aceasta este o creștere de 11.752,28%!).

Diagrama de predicție a prețului Ripple

În această perioadă de cinci ani, cel mai înalt punct a fost decembrie / ianuarie 2018, înainte de Marea Corecție (un eveniment de piață care a determinat ștergerea a sute de miliarde de pe piața criptografică globală), XRP a crescut la 3,23 USD înainte de a scădea la valoarea actuală.

Acum este 2021, iar Ripple valora 0,27 dolari la începutul anului.

Previziuni de preț

Prezicerea prețurilor criptografice este o sarcină incredibil de dificilă. Mai ales în prezent – odată cu schimbarea pieței atât de mult în fiecare zi, este greu să formezi o estimare a prețului Ripple pentru 2021.

Cu toate acestea, unii oameni au fost suficient de curajoși pentru a prezice prețurile Ripple în 2021 – iată câteva dintre cele mai populare predicții ale prețurilor Ripple:

Agenția de prognoză economică

Agenția de prognoză economică prezice că valoarea Ripple ar putea scădea în continuare – datorită parteneriatelor tehnologice care nu îndeplinesc promisiunile (care este un mod politicos de a spune că produsele Ripple sunt inutile și că băncile vor înceta să le mai folosească). Ei spun că Ripple ar putea scădea la 0,19 dolari până la 31 decembrie 2021.

Știri despre monede Ripple

Știri despre monede Ripple, cel de-al doilea cel mai mare site de știri Ripple de pe web în funcție de trafic, susține că 2021 ar putea fi un an lin pentru companie. Ei spun că noile parteneriate, noile tehnologii și o performanță puternică ar putea vedea XRP atingând 7 dolari.

Daily Express

Daily Express, un ziar tabloid din Marea Britanie, crede că XRP ar putea crește în 2021 cu un preț simbol al XRP de 5,06 dolari până la 31 decembrie 2021!

Metroul

Metroul, cel mai mare ziar din Marea Britanie, crede că Ripple ar putea scădea, la 0,22-28 dolari. Acestea se bazează pe faptul că Bitcoin va continua să domine mentalitatea Millennial și să atingă prețul de 20.000 de dolari. Acest lucru ar putea ajuta la împingerea în jos a Ripple și a altor monede.

ValueWalk

ValueWalk, un serviciu de cercetare criptografică, consideră că Ripple trebuie să treacă dincolo de faptul că băncile își testează produsele. În schimb, ei spun că Ripple trebuie să devină un partener real cu un grup bancar.

Acest lucru, cred ei, ar putea ajuta la creșterea valorii Ripple la valoarea de 10 USD. Cu toate acestea, dacă nu reușesc cu toate aceste parteneriate și nu reușesc să aibă vreun impact real, prețul tokenului XRP ar putea scădea sub valoarea de 0,50 USD.

Ripple are un an mare înainte. Majoritatea previziunilor sugerează că valoarea Ripple va crește în 2021. Cu toate acestea, unii experți consideră că evenimentele majore și eșecul în care tehnologia de plată funcționează pentru bănci ar putea duce la o scădere majoră a prețurilor.

Următoarea secțiune va evalua propriile mele gânduri de predicție a prețurilor și modul în care vă puteți face și dvs. propria predicție.

Ce este Predicția Ripple Price 2021?

Evenimentele sunt cele care vor împinge prețul Ripple în sus sau în jos, iar compania a anunțat deja o mare parte care ar putea avea un efect pozitiv asupra predicției prețului Ripple 2021. Pentru a ne forma propria opinie, să analizăm motivele pentru care prețul Ripple poate crește sau anul acesta.

Sincer să fiu, știrile care au apărut pentru Ripple par pozitive.

În 2018, Santander a anunțat că va folosi blockchain-ul Ripple pentru o aplicație de plată (care va fi lansată mai întâi în Spania, Irlanda și Marea Britanie) care se va baza pe tehnologia de procesare a plăților Ripple.

O altă evoluție este știrea că băncile interne japoneze vor folosi Ripple pentru a alimenta un nou sistem de plată prin transfer intern de bani la cerere. MoneyTap, care are trei mari parteneri (SBI Net Sumishin Bank, Suruga Bank și Resona Bank) colaborează cu Ripple pentru a contribui la îmbunătățirea plăților de transfer bancar intern.

O altă dezvoltare importantă în 2018 a fost parteneriatul MoneyGram / Ripple. Utilizarea XRP ca sistem de procesare a plăților transfrontaliere împreună cu tehnologia de procesare a plăților Ripple va îmbunătăți plățile financiare transfrontaliere internaționale.

MoneyGram, a doua cea mai mare companie mondială de transfer de bani, va folosi noua tehnologie pentru a ajuta XRP ca metodă instantanee de decontare (ceea ce înseamnă transferuri mai rapide către prieteni și familie de peste mări).

Acestea sunt doar trei dezvoltări Ripple aliniate în 2018.

Băncile globale cooperează

Există discuții și proiecte pilot cu băncile centrale din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, proiecte cu Banca Angliei și altele.

De asemenea, Ripple va fi partener cu mai multe bănci europene și latino-americane pentru a promova atât tehnologia de plată XRP, cât și Ripple. Aceste evoluții ar putea duce, așa cum au subliniat experții de mai sus, la creșteri mari ale prețului tokenului XRP. Deci, asta înseamnă că predicția prețului Ripple ar trebui să meargă pe calea pozitivă.

Parteneriatele cu băncile centrale, giganții corporativi financiari și băncile toate indică tehnologia inovatoare a Ripple și posibilitățile pe care le poate aduce acestor afaceri.

Cu toate acestea, problema „posibilităților” este cea care ar putea avea un impact negativ asupra previziunilor prețului Ripple.

Experții profesioniști au arătat mai presus de toate că „probele” și „piloții” reprezintă o mare afișare a potențialului (ar putea schimba modul în care folosim cu toții transferurile bancare). Dar dacă nu schimbă ceva, nu a fost suficient de perturbator.

Crypto este menit să fie perturbator (este menit să distrugă sistemul bancar centralizat). Fără modificări majore, valoarea Ripple ar putea suferi.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Aprovizionarea cu monede XRP

Un alt punct de presiune asupra Ripple este circulația totală a pieței de 100 de miliarde de XRP-uri. Acest lucru este mult mai mult decât, să zicem, 21 de milioane maximum Bitcoin.

Raritatea Bitcoins față de supraoferta de XRP va pune întotdeauna presiuni mari asupra valorii generale a XRP – consultați mai jos un grafic care arată cum a crescut oferta de la lansarea Ripple.

Creșterea ondulării de la lansare

Cu toate acestea, Ripple este foarte diferit de Bitcoin, deoarece Bitcoin este doar un sistem de plată peer-to-peer cu scopul descentralizării finanțelor globale. În timp ce Ripple se adresează în mod specific băncilor, oferind tehnologie de plată transfrontalieră blockchain și este mai puțin descentralizată decât Bitcoin.

În general, nu se poate nega faptul că Ripple’s 2021 arată pozitiv. Cred că odată ce credința și încrederea sunt restabilite pe piața criptomonedelor în general, atunci moneda XRP a lui Ripple ar putea reveni la prețul de 2-3 dolari pe care l-am văzut la începutul anului.

Următoarea secțiune va recapitula ce este bine și ce este rău la Ripple. Facem acest lucru, astfel încât să puteți înțelege avantajele și dezavantajele XRP ca investiție.

Ripple este o investiție bună sau proastă?

Întrebarea de milioane de dolari (să sperăm!): Este Ripple o investiție bună sau proastă? Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să înțelegem ce este rău la Ripple și ce este bine.

Să începem cu pozitivele.

Ce este bine la Ripple

 • Cel mai mare pozitiv al XRP este că acesta este de fapt folosit de companii reale – nume de uz casnic – la nivel mondial.
 • Timpii tranzacțiilor sunt mult mai mici decât Bitcoin, Ethereum și Litecoin.Timpul de tranzacție al criptomonedelor
 • După cum arată graficul de mai sus, XRP are un termen de decontare a plăților de 4 secunde. Aceasta este mai rapidă decât cele peste 2 minute ale lui Ether, mult mai rapid decât timpul Bitcoin 1hr + (pre-SegWit – o actualizare a sistemului Bitcoin) și mult mai rapid decât transferurile bancare tradiționale (care pot dura până la cinci zile lucrătoare).
 • Taxele de tranzacție sunt incredibil de mici – 0,00001XRP (care este mai mic de 0,00023 USD). În comparație, Ethereum are o taxă medie de tranzacție de 4,34 USD. Bitcoin are o taxă de tranzacție medie de 7,92 USD. Litecoin are cea mai mică taxă de tranzacție rivală de 1,22 USD.
 • Este un format de plată transfrontalier de renume (rivalizat cu fiatul ca în cazul MoneyGram) utilizat de serviciile mari de transfer de bani.
 • Ce este rău la Ripple?

  • Ripple merge împotriva valorilor criptomonedei. Acestea sunt menite să fie descentralizate, astfel încât nicio companie sau organizație să nu aibă controlul total, dar Ripple Labs deține peste 50% din întreaga ofertă Ripple XRP. Deci, acest lucru poate avea un impact negativ asupra predicției prețului Ripple.

  Există întrebări cu privire la manipularea prețurilor pe care acest nivel al deținerii XRP ar putea să o facă asupra prețului general (ar putea renunța la o mare parte pentru a scădea prețurile pentru a răscumpăra o miză mai mare).

  • Abordarea contabilității consensului este, de asemenea, diferită de standardul normal Bitcoin. Ripple cere participanților „validați” să verifice tranzacțiile.

  În rețeaua Bitcoin, oricine poate configura un nod și poate verifica tranzacțiile. Pe sistemul Ripple, numai participanții pre-aprobați pot rula un nod și pot verifica tranzacțiile Ripple.

  Aceasta este o altă formă a autorității centrale pe care o au Ripple Labs.

  • Scopul principal al Ripple este să-și vândă tehnologia tranzacțională. XRP este doar o parte secundară a activităților Ripple.

  În general, Ripple nu se conformează regulilor tradiționale criptografice – are o structură de proprietate centralizată. De asemenea, atenția pe termen lung a Ripple nu se axează pe XRP, ci tehnologia de plată în sine.

  Cu toate acestea, are costuri de tranzacție reduse și timpi de tranzacție rapide. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a utiliza XRP prin intermediul mărcilor financiare de încredere, ceea ce poate atrage unii oameni ca un sentiment de credibilitate.

  Concluzie

  Ce va face 2021 pentru predicția prețului Ripple? Oricare dintre predicțiile Ripple pentru prețul 2021 va fi corectă?

  Am prezentat evoluțiile Ripple și ce spun experții cheie, împreună cu informații despre Ripple și am făcut câteva predicții.

  În general, constatările mele cu privire la Ripple au fost pozitive! Au încheiat niște parteneriate uriașe, au bănci mari la nivel mondial care își testează tehnologia și clar lucrează din greu pentru a-și îndeplini promisiunile.

  Previziunea mea, așa cum am menționat mai devreme, este că Ripple va reveni la maximul său de peste 3 dolari pe XRP. DAR, cred că se bazează pe credință și încrederea este restabilită mai întâi pe întreaga piață cripto.

  Chiar și așa, este important să ne amintim că aceasta este exact ceea ce spune că este – o predicție. Trebuie să țineți cont întotdeauna că nimeni nu poate prezice piața.

  Depinde de atâtea lucruri diferite și nimeni, din câte știu, nu poate vedea în viitor. Prin urmare, nu luați niciodată o predicție ca fapt!

  Oh, și niciodată să nu investești mai mult decât îți poți permite să pierzi.

  Dacă aveți propriile prognoze Ripple Price 2021, asigurați-vă că anunțați-mă! Mi-ar plăcea să vă aud gândurile.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me