Bună ziua și bine ați venit la acest ghid despre predicția prețurilor SiaCoin. În articolul următor, mă voi uita la câteva predicții de preț pentru acest interesant proiect de criptomonedă.

SiaCoin se evidențiază în spațiul criptomonedelor datorită cazului său de utilizare solid. De multe ori poate fi dificil să înțelegi scopul din spatele unui proiect. Nu este cazul cu Sia!

Ghidul va începe cu o privire la ceea ce este SiaCoin. Apoi va avea o scurtă secțiune care îi va avertiza pe oameni cu privire la pericolele încrederii prea mari în predicțiile prețurilor. După aceea, voi analiza câteva previziuni ale prețurilor SiaCoin pentru 2021 și mai departe în viitor. După aceasta, veți avea o explicație rapidă a analizei tehnice și de ce nu este cel mai bun mod de a evalua potențialul unei investiții. De asemenea, va exista o secțiune despre foaia de parcurs SiaCoin pentru următorii ani. În cele din urmă, voi da câteva gânduri dacă SiaCoin este sau nu o investiție bună.

Până la sfârșitul acestui ghid, ar trebui să știți mai multe despre SiaCoin și să puteți judeca singuri diferitele predicții de preț pe care le întâlniți online.

Ca de obicei, avem multe de acoperit în acest ghid pentru predicțiile SiaCoin. Asadar, haideti sa începem!

Ce este SiaCoin?

În cea mai simplă formă, SiaCoin este un serviciu de stocare cloud descentralizat. A fost dezvoltat pentru a concura cu Google, DropBox, Apple și Microsoft. Ideea este că datele stocate utilizând Sia vor fi criptate și stocate pe computerele altor utilizatori. Cu toate acestea, toate tranzacțiile vor fi verificabile utilizând registrul public al SiaCoin.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

În esență, SiaCoin funcționează permițând utilizatorilor să închirieze spațiu pe hard disk-urile lor. Persoanele care caută spațiu de stocare în cloud vor folosi memoria computerului altora pentru a-și stoca fișierele. Acest serviciu este plătit pentru utilizarea monedei native a blockchain-ului Sia, SiaCoin.

Furnizorii de stocare își pot stabili propriile prețuri și își pot promova fiabilitatea. De asemenea, pot stabili standarde și compensații în cazul în care dosarele sunt compromise în timp ce se află în grija lor. În cele din urmă, își pot refuza serviciile în cazul în care natura datelor stocate le face inconfortabile în vreun fel.

Pentru a proteja utilizatorii platformei, există o serie de garanții. De exemplu, datele pot fi împărțite între diferiți furnizori de memorie. Acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că datele pot fi de fapt recuperate atunci când este necesar.

Un avertisment rapid despre predicțiile prețurilor criptomonedelor

Înainte de a intra în previziunea prețului SiaCoin, este important să lansăm un avertisment. În acest articol, veți descoperi câteva dintre cele mai bune previziuni ale prețurilor pentru această cripto specială. Este important să nu le luăm prea în serios. La urma urmei, nimeni nu știe cu siguranță cum va funcționa un proiect pe termen lung.

Există destul de multe motive care fac problematice aceste preziceri ale criptomonedelor. Ei includ:

  • Concurență – Alte companii încearcă să ofere același serviciu. Evident, concurența face mai puțin probabil ca un anumit proiect să aibă succes. SiaCoin are și ea o mare concurență. Există atât companii tradiționale, cât și companii blockchain care lucrează la soluții mai bune de stocare în cloud.
  • Probleme de reglementare – proiectul va fi legal peste câțiva ani? În cazul depozitării, acest lucru ar putea fi problematic, deoarece a ajuta cineva să stocheze materiale ilicite este deja împotriva legii.
  • Probleme tehnologice – poate echipa proiectului să își îndeplinească efectiv obiectivele pe care și le-au stabilit?

Predicția prețului SiaCoin 2021?

Introduceri și avertismente, voi ajunge la punctul acestui articol – Previziune preț SiaCoin!

Voi începe cu unele pe termen scurt. Primul grup va fi pentru sfârșitul anului sau aproximativ 12 luni. Am căutat pe web pentru a găsi cele mai apropiate predicții expert SiaCoin. Cu toate acestea, întrucât monedele digitale sunt o clasă de active atât de nouă, sunt greu de găsit. Experții care există în domeniul criptomonedelor au adesea lucruri mult mai bune de făcut decât ghici la prețuri!

Cel mai apropiat lucru de un expert?

Voi începe cu cel mai apropiat lucru de o estimare de preț expert pe care aș putea să o găsesc. Palwasha Saaim, B.Sc scrie pentru un site web numit ProfitConfidențial. Spre deosebire de multe previziuni ale prețurilor criptomonedelor, a ei folosește o analiză fundamentală a monedei în sine pentru a determina ce ar putea valoriza în viitor.

O mare parte din text se concentrează pe performanțele anterioare ale SiaCoin, precum și pe funcțiile sale ca mijloc de plată pentru stocarea digitală descentralizată.

La fel ca în multe articole de predicție a prețurilor, ea explică și cum să cumpărați SiaCoin. Aceasta include o scurtă secțiune despre cum să o păstrați. Apoi se îndreaptă spre mineritul SiaCoin. Toate acestea ocupă puțin din articolul care, la urma urmei, este menit să fie despre predicțiile prețurilor.

În cele din urmă, Saaim se ocupă de abordarea prognozei pentru SiaCoin. Ea afirmă sentimentul exprimat în titlul articolului. Pentru ea, un SiaCoin de 1 USD rămâne o posibilitate. Acest lucru ar reprezenta o mare creștere față de prețul de astăzi de puțin peste 0,0046 USD.

În explicarea raționamentului ei de ce o SiaCoin de 1 USD este o posibilitate, Saaim identifică corect că moneda satisface un caz de utilizare diferit de Bitcoin. Ea afirmă că rețeaua cloud, Sia, „oferă un utilitar foarte valoros”.

Ea este, desigur, corectă în acest sens. Stocarea în cloud este utilă. Cu toate acestea, ea afirmă că SiaCoin oferă „utilitate unică”. Acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Există o mulțime de alte proiecte de stocare cloud descentralizate care lucrează în același scop. STORJ, Filecoin și MaidSafe sunt doar trei dintre ele.

Pentru a înrăutăți lucrurile, industria pe care SiaCoin încearcă să o perturbe are unele dintre cele mai mari companii de pe planetă care lucrează și la soluții mai bune. Microsoft, Apple și Google nu vor cădea fără luptă!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Câteva analize fundamentale?

În continuare, în acest ghid pentru predicțiile SiaCoin, avem o altă analiză fundamentală. Acesta din Investiție PR nu oferă însă un potențial preț viitor. Personal, consider că este încurajator!

Autorul nenumit al piesei din InvestingPR începe prin a analiza elementele fundamentale ale monedei. Acestea declară utilitatea SiaCoin în sine – pentru a plăti pentru stocarea fișierelor în rețeaua Sia. După aceasta, ei discută cât de activă este rețeaua Sia. Potrivit acestora, în prezent există 162 terabyte de date stocate acolo.

Apoi, abordează modul în care prețul Sia este comparativ cu o parte din concurență. Ei estimează că este cu aproximativ 10% mai ieftin decât stocarea tradițională în cloud. Aceștia afirmă corect că un astfel de serviciu la prețuri competitive ar putea determina cu ușurință cererea pentru SiaCoin. Acest lucru ar însemna o creștere a prețului acestuia.

Autorul continuă să discute că există „un plafon foarte înalt” cu privire la potențialul unei opțiuni de stocare cloud descentralizată de succes. Acest lucru se datorează faptului că capacitatea actuală de stocare a rețelei este mult mai mare decât cea utilizată în prezent. Potrivit articolului, capacitatea actuală este de 4,5 petabytes. Pe măsură ce crește gradul de conștientizare cu privire la SiaCoin, probabil că și acesta va crește. Pentru cei care nu știu, un petabyte este de 1.000 terabytes.

Autorul nostru anonim continuă să vorbească despre viitorul SiaCoin. Aici menționează că cofondatorul SiaCoin, David Vorick, a vorbit despre o colaborare cu Netflix. Dacă se formează o astfel de afacere, ar fi masiv pentru platformă.

În încheierea piesei, autorul afirmă că „SiaCoin este un simbol care se află în locul potrivit la momentul potrivit”. Acest lucru se datorează faptului că este pregătit pentru piață și are un caz de utilizare solid. În cele din urmă, ei afirmă că „Previziunea prețurilor SiaCoin pentru 2021 este într-adevăr foarte pozitivă”.

Ceva pentru astronauți …

Apoi, în acest ghid pentru predicțiile prețurilor SiaCoin, îmi voi îndrepta atenția asupra uneia dintre predicțiile mai tipice care plutesc pe internet.

CoinLiker este un site web care oferă prețuri pentru aproape fiecare criptomonedă imaginabilă. SiaCoin nu face excepție. Acest site web oferă de obicei cele mai optimiste predicții de preț în jur. De asemenea, de obicei nu se deranjează cu nicio analiză fundamentală …

De ce s-ar deranja cu elementele fundamentale atunci când au propriul lor „algoritm de prognoză personalizat” pentru a afla ce valoare va avea SiaCoin peste 12 luni?

Predicția prețului Siacoin

După cum puteți vedea din graficul de mai sus, CoinLiker îi place foarte mult SiaCoin. De fapt, previziunile lor de un an necesită câștiguri de peste 32 de ori prețul actual în doar un an.

Să punem asta într-un alt mod. Să presupunem că ați investit 100 USD astăzi. Ai primi puțin peste 5.800 de monede. Acum, potrivit CoinLiker, de data aceasta anul viitor, această investiție va valora peste 3.190 USD.

În secțiunea următoare, CoinLiker răspunde la câteva întrebări frecvente. Unul dintre acestea este: „SiaCoin va lua luna?” La aceasta, ei răspund:

„Având în vedere predicția, credem că Siacoin va lunii atât de tare.”

În timp ce CoinLiker nu este cu siguranță timid în privința optimismului lor pentru aproape fiecare proiect de criptomonedă care există, sunt mai puțin deschiși de unde provin cifrele lor. În afară de „algoritmul” lor, nu există literalmente nicio indicație cu privire la modul în care s-a făcut predicția prețului SiaCoin..

Ca regulă generală, predicțiile prețurilor ar trebui tratate cu prudență, iar cele care nu depun eforturi pentru a-și explica apelurile trebuie tratate cu prudență extremă!

John McAfee și SiaCoin Predicția prețurilor?

În cele din urmă, ajungem la un alt presupus expert în criptomonede. John McAfee a fost un susținător vocal al multor proiecte de monedă digitală în trecut. El a susținut chiar că Bitcoin în sine va ajunge la 1.000.000 de dolari până în 2020.

Tweet-urile timpurii ale McAfee despre proiecte ar fi putut fi autentice. Cu toate acestea, după ce au văzut cum a răspuns piața la sprijinul său, au devenit rapid reclame plătite. Recent, a apărut că McAfee a primit până la 100.000 de dolari pentru fiecare dată când a făcut dintr-o criptomonedă subiectul unuia dintre Tweets.

SiaCoin nu a avut o astfel de atenție. Cu toate acestea, McAfee a menționat-o în trecut. Acest lucru, trebuie să presupunem, se datorează faptului că lui John îi place foarte mult proiectul, dar nu a fost plătit să-l pompeze în modul în care are alte proiecte. Oricum, mai jos este mențiunea făcută de Sia:

Predicția prețului Siacoin - postare pe Twitter de John McAfee

Previziunile prețurilor SiaCoin 2021 și dincolo!

În continuare, în ghidul nostru de predicție a prețurilor SiaCoin, voi privi puțin mai departe în viitor. Toate problemele cu predicțiile de preț pentru 2021 rămân adevărate pentru următorul lot. Cu toate acestea, aceste probleme măresc cu adevărat în viitorul pe care se concentrează.

O predicție negativă a prețului SiaCoin?

Pentru prima noastră predicție a prețului SiaCoin pe termen lung, ne întoarcem la ProfitConfidențial. Din nou, ei prezintă punctele de vedere ale unui presupus expert!

Patrick Brik CFA, BAS, a scris în noiembrie 2017 că nu vede un viitor pentru SiaCoin. Cu toate acestea, părerea sa despre proiect ar putea fi cu ușurință o prostie, deoarece nici măcar nu pare să înțeleagă cum funcționează capitalizările de piață.

„Prețul SC se ridică în prezent la aproximativ 0,0036 USD, ceea ce înseamnă că se tranzacționează la o fracțiune de cent. La acest preț, de ce s-ar deranja cineva chiar cu un portofel Siacoin? Poate că îmi lipsește ceva. ”

Acest sentiment este amuzant în ignoranța sa. Prețul fiind o fracțiune de cent nu are nicio legătură reală cu nimic. La urma urmei, nu cumpărați niciun SiaCoin. În schimb, investitorii vor pune în proiect 1.000 de dolari, 10.000 de dolari, 100.000 de dolari sau oricât de mult vor. Modul în care acest „expert” poate pune la îndoială nevoia unei soluții de stocare sigure pentru investiții este absolut dincolo de mine.

Cu toate acestea, trebuie să trecem peste această afirmație ridicolă pe măsură ce ne apropiem de restul acestei predicții. Autorul acestei piese crede că criptomonedele se află într-un balon. El recunoaște că Bitcoin este probabil destinat unor prețuri mai mari, dar concluzionează că majoritatea proiectelor se vor prăbuși.

Brik pare să se bucure să arate că știe unele analize tehnice mai târziu în articol. Cu toate acestea, el uită că ar trebui să se uite la o predicție pe termen lung a prețurilor (TA este aproape inutilă pentru astfel de predicții, chiar dacă sunteți expert. Voi afla de ce în scurt timp).

În concluzia sa, el vorbește din nou despre analiza tehnică și despre utilizarea tendințelor anterioare ale prețului pentru a prezice următoarele. Nici măcar nu menționează stocarea fișierelor și nici cererea acestuia. Această predicție nu trebuie luată prea în serios.

O altă predicție de preț SiaCoin fără bază?

În cele din urmă, singura altă estimare a prețului pe termen mai lung pe care am putut să o găsesc pentru SiaCoin a fost produsă de un site web numit TradingBeasts. La fel ca multe alte previziuni de preț online, aceasta este susținută de absolut nimic.

Acestea oferă o serie de predicții diferite de preț care acoperă în fiecare lună în următorii trei ani. Mai jos sunt predicțiile lor pentru 2021:

Ei susțin că și-au format predicțiile de preț SiaCoin folosind „date istorice și folosind o combinație de regresii liniare și polinomiale”. Acest lucru poate fi foarte bine cazul. Cu toate acestea, întrucât nu au făcut niciun efort pentru a explica sau a arăta pe un grafic aceste regresii polinomiale, pot presupune doar că au folosit cuvântul pentru a încerca să deruteze investitorii începători.

Deși neglijează să ofere orice formă de analiză fundamentală, TradingBeasts oferă totuși o declinare a responsabilității. Acest lucru este util deoarece este foarte important să nu folosiți opiniile altora ca sfaturi de investiții. Este deosebit de relevant atunci când aceste opinii nu sunt susținute cu un raționament solid!

„Nimeni nu poate, totuși, să prezică prețurile criptomonedelor cu certitudine totală, prin urmare este crucial să înțelegem că următoarele previziuni ale prețurilor SC servesc doar ca o sugestie a unei posibile evoluții a prețurilor și nu sunt destinate a fi utilizate ca sfaturi de investiții.”

Problema utilizării analizei tehnice pentru predicțiile de preț

Analiza tehnică este un instrument excelent pentru comercianții care o înțeleg bine. Aceasta implică studierea performanței anterioare a unui activ și utilizarea tendințelor pentru a încerca să identifice unde va trece prețul la următorul. Cu toate acestea, există câteva probleme legate de analiza tehnică care o fac să nu fie adecvată pentru a face predicții ale prețurilor criptomonedei pentru investiții.

Analiza tehnică pe termen lung este în continuă schimbare. Puteți privi o diagramă într-o zi și ar putea părea optimistă. Cu toate acestea, în doar o zi sau două, acest lucru se poate schimba într-unul pesimist. Doar pentru că perspectivele au apărut pozitive, nu înseamnă că va continua să o facă.

Aceasta înseamnă că cei care utilizează analize tehnice trebuie să petreacă ore în fiecare zi privind diagramele. Viteza cu care se pot schimba tendințele înseamnă că este un instrument excelent pentru comercianți și unul slab pentru cei care doresc să cumpere și să dețină un activ.

Analiza fundamentală are mult mai mult sens decât tehnică pentru cei care doresc să investească pur și simplu într-o criptomonedă. Aceasta implică examinarea echipei din spatele cripto-ului, analizarea nișei pe care o umple, determinarea cât de bine se umple moneda respectă acea nișă, analizarea competiției cu care se confruntă și a altor factori. Acest lucru va da o impresie generală despre cât de probabil va avea succes un proiect. Dacă fundamentele proiectului sunt solide, este totuși un joc de noroc, dar este un joc mult mai informat. Acesta este modul în care investitorii buni își bazează deciziile. Analiza tehnică are cu siguranță un loc în criptomonede. Cu toate acestea, acel loc este în tranzacționare, nu în investiții.

SiaCoin este o investiție bună?

Este foarte dificil să spunem dacă SiaCoin este o investiție bună.

Pe de o parte, are un caz de utilizare clar, un produs funcțional și are un preț pentru a concura cu serviciile mai consacrate care acoperă aceeași nișă. Pe de altă parte, se confruntă cu o mulțime de servicii diferite care oferă deja (sau speră să ofere) aceeași funcționalitate. Unele dintre acestea se numără și printre cele mai mari companii de pe planetă.

Foaia de parcurs în sine pare să indice că SiaCoin lucrează la realizarea unui produs care să poată concura cu cei de la Amazon și Google. Cu toate acestea, există încă multe lucruri care ar putea merge prost. Dacă piața decide să meargă cu un concurent sau parlamentarii planetei sunt hotărâți să o reglementeze, perspectivele pentru SiaCoin sunt mai puțin pozitive.

Oricare ar fi viitorul pentru Sia, la fel ca toate criptomonedele, este o investiție cu risc ridicat și cu recompense ridicate. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să investiți mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Dacă SiaCoin ar ajunge mâine la 0,00 USD, ar afecta calitatea vieții tale? Dacă răspunsul este da, ați investit prea mult!

Concluzie

Deci, pentru acest articol de predicție a prețurilor SiaCoin este tot timpul. Sper că ți s-a părut atât distractiv, cât și informativ. Înainte de a mă deconecta, este doar timpul pentru o recapitulare rapidă a ceea ce ați învățat astăzi:

  • Ce este SiaCoin?
  • Pericolele încrederii în predicțiile prețurilor criptomonedelor.
  • Câteva exemple de predicții ale prețurilor SiaCoin pentru 2021.
  • O privire asupra analizei tehnice și de ce nu este cu adevărat cel mai bun mod de a face predicții pe termen lung ale prețurilor.
  • O privire asupra foii de parcurs SiaCoin și a modului în care aceasta ar putea afecta prețul monedei.
  • Câteva dintre părerile mele despre SiaCoin și perspectivele sale ca investiție.

Ca și în cazul multor investiții în criptomonede, SiaCoin este un proiect care ar putea schimba radical o industrie. Cu toate acestea, nimic nu este sigur. Este foarte important să faceți cât mai multe cercetări pe un proiect înainte de a investi bani.

Ghiduri de acest fel sunt un început bun, dar este vital să înțelegeți exact ce cumpărați și cum să le stocați corect. De asemenea, nu investește mai mulți bani pe care îți poți permite să-i pierzi.

Acum, după ce am terminat cu toții, ce crezi? Vei face o investiție în această soluție de stocare cloud descentralizată? Aveți o estimare a prețului SiaCoin? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me