Dacă țineți ceva Vertcoin și doriți să știți dacă prețul va crește sau va scădea, obțineți o estimare a prețului Vertcoin? Sau poate vă gândiți să cumpărați unele, dar doriți să aflați ce se va întâmpla cu prețul în viitorul apropiat?

Ei bine, ați ajuns la locul potrivit, pentru că vă voi spune tot ce trebuie să știți! Apropo, știați că Vertcoin este numită și monedă VTC pe scurt?

Oricum, în ghidul meu de predicție a prețului Vertcoin, vă voi oferi mai întâi o explicație rapidă despre ceea ce este de fapt proiectul, urmată de o scurtă prezentare generală a ceea ce sa întâmplat prețul său până acum.

După aceea, voi discuta câteva preziceri posibile pentru 2021 și mai departe și apoi vă voi da părerea dacă cred că Vertcoin este o investiție bună sau nu.

Deci ce mai aștepți? Să începem să aflăm ce este de fapt Vertcoin!

Ce este Vertcoin?

Vertcoin a fost lansat pentru prima dată în 2014 și a fost creat pentru a concura cu blockchain-urile anterioare, cum ar fi Bitcoin. Este o criptomonedă care permite oamenilor să trimită și să primească monede reciproc, fără a fi nevoie de o terță parte pentru a verifica tranzacțiile.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Există de fapt unele diferențe cheie între Vertcoin și Bitcoin. În primul rând, Vertcoin poate confirma tranzacțiile în doar 2,5 minute, în timp ce Bitcoin durează 10 minute. De asemenea, în timp ce oferta Bitcoin va fi limitată la doar 21 de milioane, Vertcoin este de patru ori mai mare, la 84 de milioane.

Predicția prețului Vertcoin Predicția prețului Vertcoin
Total aprovizionare:

84.000.000

Timp de tranzacție:

Medie (2,5 minute)

Taxa medie TX:

0,0018 USD

Capitalizare de piață:

11.157.657,27 dolari

Total aprovizionare:

21.000.000

Timp de tranzacție:

Lent (10 minute)

Taxa medie TX:

6.657 dolari

Capitalizare de piață:

618.396.832.615,41 dolari

Vertcoin este, de asemenea, diferit în modul în care oamenii pot participa la minerit, deoarece nu permite dispozitivele hardware ASIC. Apoi, acest lucru permite oamenilor să folosească GPU-urile lor, ceea ce oferă tuturor posibilitatea de a participa. Pe de altă parte, cu Bitcoin, cei cu cele mai scumpe dispozitive ASIC primesc întotdeauna recompensa minieră, care nu este un sistem corect.

Deci, acum, când știți ce este de fapt, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Vertcoin va analiza ce trebuie să luați în considerare atunci când citiți predicțiile de preț.

Ce trebuie să luați în considerare pentru a prezice Vertcoin

Internetul este plin de previziuni de preț „expert”, dar în realitate, oamenii nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dacă ar face-o, am fi cu toții foarte bogați.

Industria criptomonedelor este extrem de volatilă și nu este neobișnuit să vezi fluctuații uriașe de preț într-o perioadă de 24 de ore. Uneori, acest lucru face foarte dificil să se prevadă în ce direcție va merge prețul.

Pe termen lung, cele mai importante lucruri care vor afecta prețul unei criptomonede sunt noile parteneriate, tehnologia și utilizarea din lumea reală.

Ar trebui să vă amintiți întotdeauna că predicțiile sunt opiniile personale ale persoanei care le face. Prin urmare, nu investiți niciodată bani numai pe baza previziunilor de stabilire a prețurilor și mereu efectuați propriile cercetări independente!

Deci, acum, când știți ce să luați în considerare, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Vertcoin va arunca o privire rapidă asupra a ceea ce sa întâmplat cu prețul său până acum!

Predicția prețului Vertcoin: povestea de până acum

Când moneda VTC a fost lansată pentru prima dată în mai 2014, a crescut instantaneu cu puțin peste 5 USD pe monedă. Cu toate acestea, în următoarele trei luni, a coborât rapid până la 0,091 USD, pierzând cea mai mare parte a valorii sale pe parcurs. Interesant este că a rămas la acest preț pentru următorii trei ani.

Apoi, în mai 2017, moneda VTC a intrat într-o cursă excelentă, atingând maxime istorice de puțin sub 10 USD în ianuarie 2018! De atunci, prețul său a scăzut și acum este valorează doar 0,2 dolari în 2021.

Deși întreaga industrie a criptomonedelor experimentează mișcări mari de stabilire a prețurilor, se pare că Vertcoin a cunoscut niveluri foarte ridicate de volatilitate.

În ce direcție va merge prețul său? Presupune oricine! Cu toate acestea, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Vertcoin va lua în considerare câteva predicții posibile.

Predicții pentru prețul VertCoin 2021?

Prima predicție a prețului Vertcoin în 2021 pe care am întâlnit-o a fost de Patrick Brik la Profit Confidential. Brik crede că singura modalitate de a prezice cu adevărat o mișcare a prețului criptomonedelor este utilizarea analizei tehnice a graficelor.

Predicția prețului Vertcoin

Acesta este momentul în care studiați mișcările anterioare de stabilire a prețurilor și căutați anumite tendințe, cu speranța de a estima unde și când se va muta prețul. Potrivit lui Brik, el folosește cu succes metodele sale de analiză a diagramelor de 20 de ani. Deci, ce crede el că se va întâmpla cu Vertcoin în viitor?

Ei bine, Brik era foarte încrezător în viitorul Vertcoin și credea că Vercoin ar trebui să ajungă la 8.000 de dolari în 2018! Pentru ca acest lucru să se întâmple, Brik a susținut că „punctul rezistent” de 7,25 dolari trebuie rupt clar. Un punct rezistent este un preț în care investitorii și-au vândut istoric monedele. Însă, dacă acest lucru este defect, uneori rezultă că prețul va avea noi maxime. Este clar că această predicție a fost foarte nerealistă și asta nu s-a întâmplat.

Cu toate acestea, există o problemă clară cu această predicție specială și este legată de capitalizarea pieței. Capitalizarea de piață a unei monede indică valoarea sa totală. Se calculează înmulțind totalul monedelor aflate în circulație cu prețul curent de piață al monedei.

De exemplu, dacă există 5 milioane de monede în circulație și prețul actual al monedei este de 2 USD, atunci capitalizarea totală a pieței este de 10 milioane de dolari. Deci, revenind la predicția prețurilor Brik …

La momentul scrierii, există aproximativ 44 de milioane de monede VTC în circulație, așa că atunci când înmulțim acest lucru cu predicția lui Brik de 8000 USD, aceasta i-ar da o capitalizare de piață totală de 352 USD miliard!

În realitate, este foarte puțin probabil să se întâmple acest lucru în perioada 2018-2021. Aceasta ar deveni cea mai valoroasă criptomonedă din lume, depășind Bitcoin. Ar însemna, de asemenea, că Vertcoin ar trebui să își mărească prețul ridicat din toate timpurile, cu 10 USD, cu peste 80.000%. Deși creșteri de preț de această natură s-au produs în trecut, acesta ar fi un eveniment semnificativ dacă s-ar întâmpla cu moneda VTC.

Deci, ce alte predicții Vertcoin există? Un alt analist pe care l-am întâlnit a fost WalletInvestor. El crede în potențialul monedei VTC, cu toate acestea, nu este la fel de optimist ca Patrick Brik!

WalletInvestor crede că peste 1 an, Vertcoin se va reduce la 0,00794 USD. La fel ca predicția anterioară, au folosit analiza tehnică a graficelor pentru a prezice viitoarea mișcare a prețurilor.

Predicția prețului Vertcoin

Această predicție pentru 2021 pare rezonabilă, totuși, foarte pesimistă, deoarece prețul monedei Vertcoin este de 0,19 dolari.

Ce părere aveți despre cele două predicții ale prețului Vertcoin 2021 enumerate mai sus? Crezi că este posibil 8000 $ sau un pas prea departe? Oricum, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Vertcoin va analiza ce analiștii cred că se va întâmpla în 2021 și nu numai.!

Predicții pentru prețul VertCoin 2021 și dincolo!

Dacă ați crezut că predicțiile pe termen scurt ale prețurilor sunt grele, predicțiile pe termen lung sunt și mai dificile!

Coinliker, care pretinde că se specializează în predicțiile prețurilor criptomonedelor, a considerat că prețul monedei VTC ar fi trebuit să ajungă la 25,07 dolari până în iunie 2018. Aceasta a însemnat o creștere de aproximativ 150% față de maximul său istoric de puțin sub 10 dolari, oferindu-i un total capitalizare de piață de puțin peste 1,1 miliarde de dolari. Inutil să spun că un astfel de scenariu nu s-a întâmplat în ultimii ani, iar acum prețul Vercoin scade continuu. În acest moment (iunie 2021), prețul Vertcoin este de numai 0,20 USD.

Aceasta a fost o previziune dificil de analizat. Pe de o parte, o evaluare totală de 1,1 miliarde de dolari nu ar fi complet imposibilă, deoarece există și există multe criptomonede evaluate la mai mult decât această sumă. Cu toate acestea, multe dintre aceste monede au o tehnologie mai bună, în special în ceea ce privește timpul de tranzacție.

Deci, ce zici de dincolo de 2021? Una dintre previziunile mai realiste este prezentată de tradingbeasts.com. Puteți vedea predicția prețului Vertcoin pentru 2021 mai jos.

După cum puteți vedea, pe baza acestor predicții, prețul Vertcoin ar putea crește până la 0,28 USD. Este foarte realist.

Preț VTC: Este o investiție bună?

Înainte de a vă oferi opiniile mele despre Vertcoin, am vrut să clarific că nu vă ofer sfaturi financiare sau de investiții. La fel ca celelalte puncte de vedere pe care le-am discutat mai devreme, totul se bazează doar pe opiniile personale.

Ar trebui să vă faceți întotdeauna propriile cercetări înainte de a face o investiție și chiar mai important, să nu investiți niciodată numai pe baza unui ghid de predicție a prețurilor!

Modul în care îmi place să analizez potențialul monedei este să privesc potențialele evenimente viitoare. Pentru început, am aruncat o privire asupra foii de parcurs Vertcoin.

Foaie de parcurs

Deși foaia de parcurs Vertcoin pentru 2021 nu are date specifice, acestea au o listă completă de obiective pe care speră să le îndeplinească. Aceasta include creșterea numărului de schimburi pe care sunt listate, sprijinirea monedei lor cu portofelul hardware Trezor și înființarea Fundației Vertcoin.

Aceste obiective arată că echipa de dezvoltare caută constant să se îmbunătățească și că oricare dintre aceste obiective îndeplinite ar putea duce la o creștere a prețului monedei lor VTC. Investitorilor le place să vadă obiectivele îndeplinite, deci este important ca Vertcoin să poată atinge cu succes majoritatea obiectivelor de mai sus.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Parteneriate

Unul dintre negativele majore care ar putea afecta prețul Vertcoin este că acestea nu trebuie să formeze parteneriate majore. Parteneriatele sunt cu adevărat importante, deoarece oferă monedei o utilizare reală.

De exemplu, dacă Vertcoin ar putea face o afacere cu o corporație care dorea să înceapă să accepte moneda, atunci prețul ar crește masiv. Cu toate acestea, nu pare să se menționeze obiectivele parteneriatului în cadrul celei mai recente foi de parcurs a acestora.

Concurență

O altă problemă care ar putea afecta evaluarea prețului VTC este concurența sa. Există multe alte criptomonede care au performanțe mult mai bune decât Vertcoin, ceea ce înseamnă că pot procesa tranzacții mai repede. În plus, nivelurile de performanță ale Vertcoin sunt foarte asemănătoare cu Litecoin.

Comparație Vertcoin față de Litecoin

Marea diferență este că Litecoin este semnificativ mai popular decât Vertcoin, motiv pentru care este o criptomonedă de top 10 puternică. Singura modalitate prin care Vertcoin va reuși să-și învingă concurența este de a-și îmbunătăți tehnologia. Dacă pot, au șanse foarte mari să îndeplinească unele dintre predicțiile Vertcoin de mai sus.

În cele din urmă, deși cred că proiectul Vertcoin are un potențial real, este dificil să știm ce ne rezervă viitorul.

Concluzie

Și acesta este sfârșitul ghidului meu de estimare a prețurilor Vertcoin. Dacă îl citiți de la început până la sfârșit, ar trebui să aveți acum o înțelegere foarte bună a ceea ce este proiectul și a ceea ce intenționează să facă.

De asemenea, ar trebui să aveți o idee bună despre unele dintre diferitele predicții Vertcoin care există în prezent. În timp ce unele sunt cu adevărat pozitive, altele nu. După cum am menționat mai devreme, predicțiile sunt doar părerea celui care le face, așa că ar trebui să vă faceți întotdeauna propria cercetare înainte de a face o investiție.

Deci, în ce direcție credeți că va merge prețul în 2021 și mai departe? Ați vizitat ghidul meu pentru că vă gândiți să investiți sau dețineți deja monede? Este întotdeauna bine să auziți noi predicții, așa că asigurați-vă că mi-ați spus gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me