Predicție NEO a prețului 2021: la ce să ne așteptăm?

Există peste 4000 de criptomonede care există astăzi, iar acest număr continuă să crească tot timpul. Capitalizarea totală a pieței criptomonedelor este de aproximativ 988 miliarde de dolari, peste 70% fiind dominată de top 10 criptomonede.

Una dintre cele mai populare criptomonede din top 10 este moneda NEO. NEO, denumit adesea „Ethereum chinezesc”, a fost una dintre cele mai discutate povești de succes din lumea criptomonedelor.

Dacă vă gândiți să investiți în NEO, dar nu sunteți siguri de viitorul acestuia, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Vă voi împărtăși câteva dintre cele mai importante predicții de preț NEO pentru 2021. Deși este dificil să prezici viitorul oricărei criptomonede, acest lucru te-ar putea ajuta să iei o decizie mai informată.

Voi acoperi, de asemenea, elementele de bază ale NEO și tendințele sale istorice ale prețurilor, astfel încât să înțelegeți bine de ce este capabilă această criptomonedă..

Deci, până la sfârșitul acestui ghid, veți ști ce spun oamenii despre NEO și prețurile pe care le prezic.

Totuși, înainte de a intra în aceasta, este important să rețineți că trebuie să consultați întotdeauna un consilier financiar înainte de a lua orice decizie de investiții.

Oricum, să începem învățând mai multe despre NEO!

Ce este NEO?

Previziune preț NEO Da HongfeiNEO, care se numea inițial „AntShares”, a fost fondat de Da Hongfei în 2014. De fapt, în iunie 2017, NEO s-a schimbat din AntShares în NEO.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

NEO a fost prima monedă digitală a Chinei și este un concurent direct al Ethereum. La fel ca Ethereum, moneda NEO este mult mai mult decât o simplă monedă digitală, iar acest factor are un impact semnificativ asupra previziunilor de preț NEO.

NEO este practic o platformă bazată pe blockchain care permite dezvoltatorilor să creeze contracte inteligente și aplicații descentralizate. Contractele inteligente sunt următorul lucru important și pot fi aplicate pentru multe situații din viața reală și afaceri.

Ethereum a fost creatorul original al acestor contracte inteligente și de aceea NEO este adesea denumit „Ethereum chinezesc”.

Notă: Contractele inteligente sunt contractele care sunt codificate pentru a se executa singure atunci când sunt îndeplinite anumite condiții – prestabilite. Deci, nu este nevoie de implicarea vreunei terțe părți.


În ceea ce privește Bitcoin, NEO este foarte diferit de acesta. Acest lucru se datorează faptului că singurul scop al Bitcoin este de a fi utilizat ca monedă digitală, cu ambiții de a deveni o alternativă la o monedă fiat precum USD, CAD, GBP etc..

După cum am menționat anterior, NEO are multe alte cazuri de utilizare pe lângă faptul că este o monedă digitală.

Unele dintre caracteristicile cheie ale NEO sunt:

  • Spre deosebire de majoritatea celorlalte criptomonede, moneda NEO nu poate fi împărțită. Deci, nu puteți efectua un transfer ca 0,5 NEO sau 0,11 NEO. NEO poate fi considerat similar cu acțiunile oricărei companii, care nu pot fi împărțite.
  • Există o a doua criptomonedă care poate fi utilizată de comunitatea NEO – GAS. Ținând moneda NEO în portofel, câștigați GAS care poate fi utilizat pentru a efectua tranzacții pe blockchain-ul NEO.

Deoarece GAS este divizibil până la 0,00000001, jetoanele GAS pot fi folosite pentru a plăti taxele de tranzacție generate de aplicațiile din rețea. La fel cum se folosește Ether în rețeaua Ethereum, GAS este utilizat în rețeaua NEO.

  • În timp ce Ethereum permite programatorilor să codeze doar într-un singur limbaj – Solidity, Neo permite dezvoltatorilor să codeze contracte inteligente folosind C ++, C #, Go, Java și alte limbaje de programare comune.

Având în vedere elementele de bază ale NEO, să trecem mai departe pentru a vedea cum a funcționat până acum.

Istoria investițiilor NEO

Dacă ați fi investit în NEO în iulie 2017, când prețul său era de aproximativ 6 USD, investiția dvs. de 100 USD ar fi crescut la aproximativ 2700 USD în ianuarie 2018. Oferind o rentabilitate a investiției de 2600%!

După cum puteți vedea în graficul de mai jos, NEO a început să câștige popularitate în același timp în care a devenit rebranded de la „AntShares” la NEO în iunie 2017.

Graficul de capitalizare de piață pentru predicția prețurilor NEOCap de piață NEO | Sursa: coinmarketcap

Vă întrebați care este motivul creșterii istorice a prețurilor NEO? Ei bine, iată câteva motive cheie:

  • NEO este prima platformă blockchain open-source dezvoltată în China și se află în cărțile bune ale guvernului chinez. Acest lucru a făcut din NEO cea mai populară monedă din China, care este una dintre cele mai mari piețe pentru criptomonede.
  • Ethereum a devenit atât de popular, deoarece a promis să ofere mai mult decât Bitcoin, oferind o platformă care permite dezvoltarea de aplicații descentralizate.

NEO face același lucru ca și Ethereum, dar într-un mod mai bun. Acesta este ceea ce face NEO un favorit printre investitori, dezvoltatori și utilizatori.

Deși aceștia sunt factorii specifici legați de NEO, există multe tendințe generale de piață care pot avea un impact asupra prețului său. Așadar, a ajunge la o predicție precisă a prețului monedelor NEO este o sarcină foarte dificilă, chiar și pentru investitorii mai experimentați.

Cu toate acestea, acum vă voi împărtăși cea mai bună estimare a prețului NEO pentru 2021. După cum puteți vedea, NEO a funcționat extrem de bine în trecut, așa că să vedem cum arată prezicerea prețului NEO.

Prezicerea prețului monedei NEO 2021

Să mergem mai departe și să vedem ce ar putea avea în 2021 pentru NEO:

Previziune preț NEO 2021: Analiză tehnică

Înainte de a intra în predicția reală, permiteți-mi să explic mai întâi ce se înțelege prin analiză tehnică. Este o tehnică de a prezice prețurile viitoare pe baza tendințelor istorice ale prețurilor și a tendințelor volumului de tranzacționare.

Walletinvestor.com, un site web care efectuează analize tehnice, a făcut o estimare a prețului NEO de 29,5 USD într-un an. Puteți vedea calea de creștere așteptată a NEO în graficul următor. Conform acestei prognoze, dacă investiți 100 de dolari astăzi, atunci va ieși aproape la fel într-un an.

Prognoză NEO, predicții de preț pe termen lung pentru 2021 & 2022 | Sursa: walletinvestor

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Predicția prețului NEO 2021: pe baza Tehnologie și tendințe de piață

Conform smartereum.com, predicția prețului NEO pentru 2019 a fost la 355 dolari. Ei și-au bazat predicția pe factori pozitivi, cum ar fi:

  • Creșterea interesului investitorilor instituționali în NEO
  • Avantajele tehnice oferite de platforma NEO față de cea a Ethereum
  • Accentul NEO pe digitalizarea activelor, mai degrabă decât pe digitalizarea monedei

Această predicție s-a bazat pe unele dintre avantajele reale oferite de NEO, dar a fost foarte optimistă. NEO nu a realizat o creștere atât de mare într-un timp atât de scurt.

Deci, ar fi o idee bună să luăm în considerare și alte predicții pe lângă aceasta.

NEO Previziune preț 2021: experți

Mulți experți cred că NEO are un viitor strălucit. Mark Cagney, cofondator la Social Finance (SoFi), crede că NEO are potențialul de a înlocui Bitcoin datorită utilizării inovatoare a tehnologiei blockchain.

Brian Evans, care este un renumit investitor înger și un evanghelist blockchain, a ieșit, de asemenea, în sprijinul NEO.

Previziune preț NEO Brian Evans, consilier & amp; Blockchain Evangelist

Marea mișcare pentru NEO este crearea unei întregi economii inteligente. A încorporat active digitale, contracte inteligente și o identitate digitală care poate fi utilizată pentru aplicații din lumea reală și poate deveni integrată în economia reală. China ar putea (și poate) să fie un candidat pentru acea primă aplicație și integrare din lumea reală.

Angel Trader, consilier & Blockchain Evangelist, Brian Evans

Acestea nu sunt predicții foarte specifice ale prețului monedelor NEO, dar arată că experții cred în viitorul NEO.

Deci, aceste previziuni ale prețului monedelor NEO pentru 2021 indică faptul că ar putea fi un an bun pentru NEO. După cum puteți vedea, există diferiți factori care acționează în favoarea monedei NEO.

De asemenea, trebuie să vă faceți o idee despre perspectivele pe termen lung ale NEO înainte de a lua o decizie de investiție. Să aruncăm o privire la predicția prețului NEO pentru 2021, nu-i așa??

Previziune preț NEO 2021

Prețurile criptomonedelor sunt extrem de imprevizibile, chiar și pe termen scurt, deci este și mai dificil să se prevadă prețul pe termen lung.

Cu toate acestea, voi împărtăși acum cele mai bune previziuni de preț NEO pentru 2021.

Predicție NEO a prețurilor 2021: analiză tehnică

Deci, acum, când știți ce este analiza tehnică, să aruncăm o privire asupra predicției de preț NEO pe termen lung făcută de longforecast.com. Acesta este un alt site web care oferă predicții de preț pe termen scurt până pe termen lung pentru criptomonede.

Conform longforecast.com, prețul NEO va fi în intervalul 18,86-24,14 USD în perioada mai 2021 și va crește până la 23,98-30,69 USD până în decembrie 2021.

Predicția prețului NEO 2021: pe baza Tehnologie și tendințe de piață

Cryptoupdates.net a prezis că NEO poate atinge 900 $ sau mai mult până în 2019, totuși, deoarece prețul a rămas aproape același timp de câțiva ani, predicția pentru 2021 nu este la fel de strălucitoare – ar putea ajunge la aproximativ 30 USD până la sfârșitul anului. Ei și-au bazat predicția pe faptul că ar putea capta piața chineză și cea mai mare parte a pieței asiatice.

În timp ce predicția pare să fie pe partea superioară, am văzut cu toții cât de mult au evoluat criptomonedele în trecut.

Ar fi corect să spunem că viitorul pe termen lung pare promițător și pentru moneda NEO. Deci, NEO este o investiție bună?

NEO este o investiție bună?

După cum am văzut, NEO a oferit în trecut profituri mari din investiții. Împreună cu performanțele anterioare, un factor crucial care împinge o criptomonedă spre succes sunt fundamentele puternice, iar NEO are o mulțime.

Trebuie să măsurăm performanța NEO pe factori precum tehnologia, echipa, acceptarea pieței etc. Există multe aspecte ale NEO care îl pot face și mai reușit.

Să le aruncăm o privire:

Sprijin din partea guvernului chinez

China a fost împotriva criptomonedelor și a ofertelor inițiale de monede (ICO). Comentariile lor despre planificarea interzicerii exploatării criptomonedelor au dus la o prăbușire a prețurilor pieței.

Cu toate acestea, Neo este una dintre criptomonedele lor și au tratat-o ​​favorabil. Nu numai asta, dar este folosit și de multe companii importante din țară, cum ar fi Alibaba și Microsoft China.

Având în vedere dimensiunea uriașă a pieței chineze și impactul pe care China îl are asupra economiei generale, acest factor ar putea oferi un impuls major NEO.

Avantaj tehnic

NEO are un avantaj clar față de Ethereum – ușurința de a codifica pe platforma sa. Dezvoltatorii Ethereum trebuie să învețe Solidity pentru a codifica contractele inteligente.

Pe de altă parte, NEO acceptă limbaje de programare obișnuite, cum ar fi Java, Python, C ++ etc., ceea ce îl face o opțiune foarte atractivă pentru dezvoltatori..

NEO Previziune preț NEO acceptă Python C ++ Java

Acesta ar putea fi un schimbător de jocuri pentru NEO, deoarece face platforma mai accesibilă pentru o gamă mai largă de dezvoltatori.

Economie inteligentă

Bitcoin s-a născut cu scopul de a digitaliza moneda folosind tehnologia blockchain. Ethereum a devenit următoarea generație de blockchain odată cu crearea de contracte inteligente care ar putea digitaliza tot felul de acorduri.

NEO face toate acestea și multe altele. NEO aduce conceptul unei economii inteligente în care orice active reale (cum ar fi o casă) pot fi digitalizate.

De exemplu, dacă îți închiriezi casa, poți încheia un contract inteligent cu chiriașul tău. Puteți introduce o condiție în care o cheie digitală a casei este partajată cu chiriașul numai atunci când primiți chiria.

Această idee a unei economii inteligente ar putea fi într-adevăr viitorul, iar NEO conduce în prezent acest concept.

Predicție NEO Economie inteligentă

Oferte inițiale de monede (ICO)

Sunt sigur că toți ați auzit de succesul extraordinar al ICO-urilor anul trecut. Majoritatea ICO-urilor lansate anul trecut au fost lansate pe rețeaua Ethereum, ceea ce a făcut Ethereum foarte popular.

Cu toate acestea, multe ICO-uri au fost aliniate pentru a utiliza NEO în 2018. Deci, NEO ar putea fi setat să beneficieze de succesul acestor ICO-uri?

Se pare că NEO este o monedă puternică și ar putea parcurge un drum lung și toți aceștia sunt factori esențiali care ar putea duce NEO pe calea succesului.

Cu toate acestea, există și câteva lucruri la care trebuie să aveți grijă și.

Să aruncăm o privire la ce ar trebui să aveți grijă înainte de a investi în NEO.

Reglementări guvernamentale

Chiar dacă NEO are în prezent sprijinul guvernului chinez, nu suntem siguri dacă această poziție se va schimba în viitor. China nu a fost o națiune cripto-prietenoasă și acest lucru ar putea afecta direct succesul NEO.

A fost cel mai mare beneficiar al sprijinului guvernului chinez, deci va fi și cel mai grav afectat dacă vor decide să meargă din nou anti-criptomonedă.

Deci, ar trebui să urmăriți știrile legate de mișcările guvernului chinez.

Creșterea concurenței

NEO s-ar putea confrunta cu o concurență dură din partea multor criptomonede care dezvoltă platforme similare pentru contracte inteligente.

De fapt, moneda Cardano (ADA), care este, de asemenea, considerată ca o platformă blockchain de generație următoare, are o capitalizare de piață mai mare decât NEO. Cardano are o capitalizare de piață de aproximativ 8,1 miliarde USD, în timp ce NEO are o capitalizare de piață de aproximativ 5,45 miliarde USD.

Predicție NEO Cardano & amp; Capacitatea pieței de monede NEO

Sursa: coinmarketcap

Există și alte monede precum EOS.io, care sunt, de asemenea, competitori puternici ai NEO.

Trebuie să urmăriți acești doi factori pentru a vă proteja investiția în NEO.

Având în vedere toți factorii, cred că NEO ar putea fi o opțiune bună de investiții.

Cuvinte finale

După cum probabil puteți spune, prezicerea viitorului oricărei criptomonede nu este niciodată simplă. Există multe elemente care determină dacă prețul va crește sau va scădea.

În acest ghid, am încercat să vă ofer informații despre cei mai importanți factori legați de NEO. Acum ar trebui să știți că unul dintre cei mai importanți factori care determină succesul NEO este sprijinul guvernului chinez. În plus, NEO oferă și multe avantaje tehnologice față de Ethereum.

Știți, de asemenea, cum arată cea mai bună predicție NEO a prețului monedelor din 2021. Aș spune că arată destul de pozitiv pentru NEO.

Având în vedere toate acestea, este important să discutați cu un consilier financiar înainte de a lua orice decizie de investiții. Cel mai important, nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Piața criptomonedelor s-ar putea prăbuși în orice moment.

Deci, după ce ați citit acest ghid, ce păreri aveți despre moneda NEO? Ai de gând să investești? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map