Salutare! Mulțumesc că ai trecut pe aici. Acest articol a fost pregătit pentru a vă oferi toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre predicția prețului NEM.

În articol, veți afla: ce este NEM, un pic despre NEM ca investiție până acum, unele previziuni pe termen scurt ale prețurilor, unele predicții pe termen lung și propria mea opinie cu privire la faptul dacă NEM este o investiție bună.

Sperăm că, până la sfârșitul articolului, veți afla totul despre A 23-a cea mai mare criptomonedă în funcție de capitalizarea pieței, precum și modul de tratare a diferitelor predicții de preț pe care le veți întâlni în timpul cercetării monedelor digitale.

Avem multe de acoperit astăzi. Deci, să începem deja!

Ce este NEM?

NEM este o platformă criptomonedă și criptografică lansată în martie 2015 în Malaezia. S-a intenționat inițial să fie o bifurcație a celei de-a doua criptocurrency NXT. Cu toate acestea, după ce s-a gândit bine, echipa a decis să-și creeze propria bază de cod. Aceasta înseamnă că NEM este complet unic.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Explicând ce este moneda NEMSursa: mediu

NEM reprezintă Mișcarea pentru Noua Economie. La fel ca Ethereum, Waves și NEO, NEM este atât o criptomonedă, cât și o platformă pentru construirea de aplicații. Este construit folosind limbajul de programare Java și este în prezent dezvoltat și în limbajul C ++. Acest lucru va fi lansat într-un upgrade la un moment dat în 2018, cunoscut sub numele de „Catapultă”.

La fel ca multe proiecte de criptomonede, NEM este un proiect cu câteva obiective destul de mari. Nu este doar un mijloc de plată, de fapt, proprietățile sale ca monedă sunt probabil destul de scăzute pe lista de priorități a echipei NEM.

Pe lângă faptul că are implicații pentru finanțarea globală, echipa NEM consideră că poate revoluționa următoarele domenii, printre altele: crowdfunding, împrumuturi, dosare juridice, dosare medicale, date despre jocuri, redevențe, contracte inteligente, lanțuri de aprovizionare, contabilitate, înregistrări ale proprietății și permite lansarea ICO-urilor.

Predicția prețului NEM în comparație cu alte criptomonedeSursa: coinmarketcap

NEM a fost o investiție bună până acum?

Deci, despre asta este vorba NEM. Acum, pot să mă concentrez asupra acestui articol – este NEM o investiție bună?

NEM a fost un gigant adormit pentru o lungă perioadă de timp, tranzacționând sub 1c din ziua în care a fost lansată în 2015, până în martie 2017. În cea mai mare parte a acestei perioade, o singură monedă NEM a costat mai puțin de o cincime de cent. În primăvara anului 2017, multe proiecte criptografice au decolat și au cunoscut o creștere imensă a capitalizărilor de piață, NEM a făcut același lucru.

În timpul alergării epice a tuturor criptelor la sfârșitul anului 2017 și la începutul anului 2018, NEM a ajuns chiar peste valoarea de 2 USD. Dacă ați reușit să-l cumpărați în perioada gigantică de dormit și să vindeți chiar în partea de sus, desigur, NEM a fost o investiție incredibilă.

Să presupunem că am avut norocul să cumpăr monede NEM în valoare de 100 USD în ianuarie 2016. Investiția mea mi-ar fi cumpărat în jur de 588.235 de monede NEM. Dacă aș fi fost cea mai norocoasă persoană din toate timpurile și aș fi numit vârful exact al creșterii NEM, aș fi vândut când fiecare monedă valorează 2,04 USD. Aș fi încasat un total mare de aproximativ 1.200.000 de dolari. Nu e rău pentru o investiție de 100 de dolari?

Desigur, acest lucru ar fi putut funcționa și în sens invers. Dacă aș folosi 1.200.000 de dolari pentru a investi în NEM chiar la punctul culminant (2,04 dolari). Ei bine, următoarele luni până în acest moment ar fi fost îngrozitoare, urmărindu-mi banii cum scad. Dacă aș vinde toate monedele mele NEM astăzi la 31c, aș putea să încasez doar aproximativ 182.352 USD.

Acestea fiind spuse, într-un sens foarte de bază, puteți susține că NEM a fost o investiție bună. Chiar dacă a scăzut de la punctul culminant din toate timpurile, este extrem de ridicat de la prețul la care a lansat.

Prognoză preț NEM 2021

Acum, să ne uităm la câteva predicții de preț NEM. Am colectat informații din mai multe surse diferite. Cu toate acestea, majoritatea nu sunt altceva decât un număr, câteva grafice și cuvintele „Previziune preț NEM” de multe ori.

Prima sursă pe care o avem este de pe un site web numit „Investitor portofel”. Acesta este un exemplu clasic de site web care nu oferă niciun motiv pentru conținutul său, așa că este greu de știut cum au venit cu această estimare. Wallet Investor oferă o „prognoză de un an” din ziua în care pagina este vizitată.

Nu se deranjează să explice ce este NEM sau să-și folosească cronologia pentru dezvoltare pentru a-și justifica prețurile. Cu toate acestea, are multe grafice, dar nu sunt deloc explicate.

„Previziunea pe un an” pe care o oferă este că NEM se va prăbuși probabil la sfârșitul anului 2021.

Sursa: walletinvestor

Următoarea sursă pe care am folosit-o pentru a găsi predicțiile monedelor de preț NEM se numește „Comerțul cu animale”. Din nou, fără niciun motiv în spate, numerele date pentru prețul unei monede NEM la sfârșitul anului 2021 vor fi cuprinse între 0,25 $ și 0,36 $, și o medie de 0,29 USD. Foarte uimitor într-adevăr, având în vedere că minimul ar putea fi cu ușurință de 0,00 USD și nu există aproape nicio limită a cantității de potențial ascendent.

În cele din urmă, în predicțiile noastre de preț NEM pe termen scurt, putem privi un site web numit „Prognoză lungă”. Din nou, cu un raționament absolut zero, predicțiile pentru prețurile NEM sunt aproape aceleași ca și cele furnizate de cele două surse anterioare.

Nu vreau să investești bani într-un proiect pe baza a ceea ce un site web și-a proiectat pentru viitor. Dacă ar exista un raționament valid în spatele acestor predicții de preț NEM, aș vorbi mai pozitiv despre ele.

Previziuni de preț NEM pe termen lung

Acum, să trecem la predicțiile de preț pe termen lung pentru NEM. Ca și predicțiile de la sfârșitul anului 2021, acestea par să se bazeze pe foarte puțin. Cu toate acestea, un cuplu a încercat o formă de justificare. Totuși, nu aș face referire la acești comentatori ca experți. S-a dovedit destul de dificil să găsești predicții din surse reputate.

În primul rând, mă voi uita la „Investitor portofel”Din nou. La fel ca apelul din 2021, predicția prețului NEM pe o perioadă de cinci ani este o urcare 0,3 USD. De asemenea, la fel ca predicția lor din 2021, se pare că se bazează literalmente pe nimic.

Apoi, îmi voi revedea prietenii la „Comerțul cu animale”. De această dată, predicția prețului NEM este între 0,32 și 0,47 USD până la sfârșitul anului 2024. Cred că probabil puteți ghici nivelul de analiză pe care l-au postat cu aceste cifre. Asta e corect! Absolut niciuna!

În cele din urmă, înainte de a analiza unele predicții ale prețurilor NEM cu ceva mai multă substanță, ne putem uita la „Prognoză lungă”Din nou. De data aceasta, au devenit alcoolici! Nu la fel de optimist ca celelalte două, dar cred că prețul unei singure monede NEM va fi între 0,11 USD și 0,14 USD până la sfârșitul anului 2024.

Prognoza Blockchain.wtf

Următorul site web de predicție a prețului monedelor NEM vă voi arăta că de fapt aveți câteva raționamente cu el. S-ar putea să nu fie cea mai mare analiză vreodată, dar provine dintr-o pagină numită „Blockchain.wtf”. Acest autor a încercat în mod clar să găsească un „expert” în această privință.

A decis să citeze un tip numit Adam Web care scrie pentru site-ul Smartereum. Acest scriitor a scris în mod clar o mulțime de știri despre criptomonede și acest lucru i-a dat un fel de autoritate pentru a furniza o predicție a prețului monedelor NEM. Adam Web crede că în cinci ani un singur NEM va merita „în jur 1,65 USD”. Mulțumesc, Adam!

Notă: Și eu am scris o mulțime de știri pe site-urile de criptomonede, dar nu sunt în niciun caz suficient de arogant pentru a pune un preț pe un activ sălbatic speculativ care are provocări de reglementare considerabile, precum și o mulțime de concurenți..

Un alt autor la Smartereum acceptă, de asemenea, predicția de preț NEM a Web de 1,65 USD.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Palwash Saaim

Acum, cel mai apropiat lucru de un expert pe această problemă pe care l-aș putea găsi este Palwasha Saaim. Ea a postat o predicție a prețului monedelor NEM pe un site web numit „Profit confidențial”. Am făcut câteva cercetări și am aflat că Saaim are de fapt unele acreditări în lumea finanțelor.

Articol confidențial privind profitul despre Predicția prețurilor NEM

Potrivit contului ei de LinkedIn, Saaim este un analist de investiții care scrie și pentru Lombardi Media Corporation. Sună promițător până acum, corect?

Saaim a scris un articol destul de decent despre predicția prețurilor NEM. Ea vorbește despre piratarea unui schimb de cripte în care au fost furate peste 500 de milioane de NEM ca având un efect descendent asupra prețului. Saaim menționează, de asemenea, răspunsul guvernului japonez la hack și găsirea unor monede pierdute ca un potențial pozitiv care ar putea determina o creștere a prețurilor.

Ea vorbește despre competiția cu care se confruntă NEM și de la Ethereum. În cele din urmă, ea face un apel precaut că, dacă NEM poate fi listat pe platforma de schimb Binance și poate lansa propriul schimb conform planificării, prețul ar putea reveni la partea fericită a 1 $. În sfârșit, ceva de părere măsurată!

Fără predicție de preț McAfee NEM?!

În mod ciudat, lipsea din lista de predicții a prețurilor NEM era faimosul John McAfee. John are de obicei ceva de spus despre multe proiecte din spațiul criptomonedelor.

De obicei, urmează o ofertă inițială de monede de mare succes, în care echipa din spatele proiectului în cauză a strâns o sumă nebună de numerar. Cu toate acestea, el plătește foarte mult pentru Tweets, așa că cred că echipa din spatele NEM nu trebuie să fi dorit să-și plătească taxa de 100.000 USD pentru o pompă rapidă de preț!

Este NEM o investiție bună?

După ce am făcut rost de analiza proastă pe care am făcut-o în criptomonedă, probabil că vă așteptați ca răspunsul meu la întrebarea „este NEM o investiție bună” să fie un „nu” puternic. Cu toate acestea, nu este cazul.

La fel ca toate investițiile în criptomonede, primul lucru pe care trebuie să îl înțelegeți este că NEM este o investiție cu risc foarte mare, cu recompense foarte mari. Asta înseamnă că există șansa să te poți retrage anticipat punând câteva sute de dolari în NEM. Cu toate acestea, aceasta nu este o șansă mare.

Înainte de a vorbi despre ceea ce oferă NEM potențialul de creștere aproape nelimitat pe care îl are, vine un alt avertisment. Dacă doriți să investiți în orice criptomonedă, trebuie să investiți bani care nu vor avea niciun impact asupra calității vieții dvs. dacă dispare. Trebuie să investiți cu acceptul că banii dvs. ar putea dispărea mâine.

Acestea fiind spuse, NEM are o mulțime de aspecte pozitive. Dacă atinge ceea ce își propune să realizeze, ar putea depăși cu ușurință activul său criptografic rival Ethereum. Dacă a atins aceeași capitalizare de piață ca Ethereum (care, de asemenea, nu a atins încă ceea ce și-a propus să realizeze), fiecare NEM va valora în jur de 7,55 USD. Acest lucru ar face o investiție excepțional de bună.

Dacă NEM reușește să perturbe numărul industriilor pe care le-am enumerat anterior, capitalizarea pieței ar putea fi de multe miliarde de dolari. Acest lucru ar face ca fiecare monedă NEM să fie mult mai valoroasă decât este astăzi, iar întreaga capitalizare a pieței ar fi de multe ori mai mare decât cea a întregului spațiu criptovalut de astăzi.

Concluzie

Deci asta este. Acesta este ghidul meu pentru predicțiile prețurilor NEM. Ne pare rău dacă nu era exact ceea ce așteptați. Sigur, aș fi putut scoate o mulțime de numere din aer și le-am hrănit, dar ce rost are asta? Nu învățați nimic din asta și veți lăsa acest articol pregătit pentru a vă pune economiile de viață într-un activ care vă poate ruina. Nu vreau asta.

Ca de obicei, cu articolele noastre de predicție a prețurilor criptomonedelor, vorbim despre investiții cu risc foarte mare, cu recompense foarte mari. Din acest motiv, este mai bine să fiu sincer cu tine.

Cu astfel de investiții, există o mulțime de lucruri care ar putea merge prost. Acestea includ:

  • Reglementare – NEM ar putea fi clasificat drept securitate ilegală și prețul său scade aproape de zero?
  • Tehnologic – poate echipa să livreze ceea ce și-a propus, fără ca între timp să fie lansată o tehnologie mai bună?
  • Concurență – va lua o altă platformă criptografică piața pe care încearcă NEM?

După cum sa menționat în articolul de mai sus, prezicerea prețului unui astfel de activ este problematică. Ar trebui să fiți atenți la persoanele care pretind că știu exact la ce preț va ajunge o criptomonedă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu ar trebui să investiți în NEM.

Dacă decideți să investiți, nu riscați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți și asigurați-vă că viața dvs. nu va fi afectată dacă proiectul eșuează din anumite motive și investiția dvs. va deveni zero.

Având în vedere toate acestea, care credeți că sunt șansele NEM de a deveni coloana vertebrală a unei economii și societăți viitoare? Este NEM o investiție bună? Ne-ar plăcea să vă cunoaștem gândurile!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me