Deci, ați auzit câteva lucruri interesante despre Qtum, doriți să aflați mai multe și doriți să auziți o predicție a prețului Qtum?

Ei bine, ai ajuns la locul potrivit! Stai liniștit, relaxează-te și lasă-mă să-ți spun tot ce trebuie să știi despre predicția prețului Qtum pentru acest an și nu numai…

Prețurile criptomonedelor se schimbă întotdeauna. Tehnologia este foarte nouă și nu avem nicio idee cât de importantă va fi în viitor. Ceea ce știm este că criptomonedele sunt foarte interesante și mulți oameni doresc să investească în ele. Doar timpul va spune cine a investit în monedele potrivite!

Este Qtum moneda potrivită pentru tine? Să vedem…

În acest ghid, vă voi spune ce este Qtum și unde se așteaptă să fie în următorii câțiva ani. De asemenea, vă voi spune ce părere au experții cripto despre asta ca investiție. La sfârșitul acestui ghid, veți ști care sunt experții care consideră că va fi prețul Qtum în acest an și în viitor. De asemenea, veți ști ce informații utilizează pentru a face o estimare a prețului Qtum.

Nu voi face propriile mele predicții. O să te ajut să decizi singur!

Nu veți putea face propria dvs. estimare a prețului Qtum până când nu veți înțelege bine ce este Qtum.

Deci, Ce este Qtum?

Previziune preț Qtum

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Qtum este o criptomonedă cu sediul în Singapore. A fost dezvoltat de Patrick Dai și Jordan Earls. S-a lansat în septembrie 2017. Se pronunță ca „cuantică.

Qtum nu este doar o monedă criptografică, este o platformă orientată spre afaceri. Aceasta înseamnă că este conceput pentru a fi utilizat de companii pentru tot felul de sarcini diferite. Qtum le permite utilizatorilor să dezvolte contracte inteligente și dApp-uri la scară imensă. Face acest lucru prin combinarea celor mai bune biți din două dintre cele mai mari criptomonede din lume; Ethereum și Bitcoin.

Notă: contractele inteligente sunt linii directoare pentru tranzacții. Tranzacțiile vor avea loc numai dacă sunt respectate toate liniile directoare ale contractului. dApp-urile sunt aplicații descentralizate. Nu au servere centrale care pot fi vulnerabile la atacurile hackerilor.

Qtum are potențialul de a rezolva unele dintre principalele probleme cu care se confruntă atât Ethereum, cât și Bitcoin. Prin combinarea părților din fiecare, Qtum speră să ofere companiilor o modalitate de a procesa milioane de tranzacții rapid și eficient. Acesta este un lucru pe care niciuna dintre platforme nu a reușit să îl facă singur până acum.

Înainte de a începe să vorbesc despre prețul Qtum, este important să înțelegeți câteva lucruri despre predicțiile prețurilor în general.

O scurtă notă privind predicțiile prețurilor

Am o confesiune de făcut – nu știu care va fi prețul Qtum peste doi ani sau chiar care va fi peste două săptămâni! De fapt, nimeni nu o face! Acolo, am spus-o. Poți să mă ierți vreodată? Adevărul este că nimeni nu poate prezice cu precizie prețurile viitoare ale criptomonedelor. Dacă cineva îți spune că poate, minte.

Tot ce vă pot spune este ce s-a întâmplat cu prețul Qtum de când a fost lansat și ce cred unii oameni deștepți că i s-ar putea întâmpla în viitor.

Pentru restul acestui ghid, voi vorbi despre o mulțime de predicții diferite de preț. Îți voi spune, de asemenea, pe ce se bazează aceste predicții și apoi depinde de tine să iei propria decizie. Dacă doriți să investiți în Qtum, puteți folosi acest ghid ca primul pas în cercetarea dvs..

Lecția de investiții Crypto # 1: Cheltuiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți!

Înainte de a începe să par prea mult ca un profesor de școală, vreau să răspund la câteva întrebări importante. Sunt;

 • Cum s-a schimbat prețul Qtum de când a intrat în funcțiune?
 • Ce cred experții?
 • Care este predicția lor de preț Qtum în 2021?

Să începem cu o recapitulare rapidă a performanței prețului Qtum până acum …

Mișcarea prețului Qtum: septembrie 2017-septembrie 2018

Mișcarea prețului Qtum pentru 2017-2018

Când rețeaua principală a Qtum a intrat în funcțiune pe 13 septembrie 2017, prețul său s-a închis la 11,94 dolari SUA (USD). De fapt, prețul Qtum a fost de până la 18,26 USD încă de la 1 septembrie.

Prețul a rămas între 10 și 20 USD pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie 2017. Până la mijlocul lunii decembrie, începuse să crească. Pe 15 decembrie, prețul Qtum a crescut pentru prima dată peste 30 USD.

O explicație pentru această creștere a prețului vine de la un criptograf vlogger, CryptoClub. CryptoClub consideră că Qtum a fost o monedă subevaluată până când a fost prezentată la BlockShow Asia la sfârșitul lunii noiembrie 2017. CryptoClub susține că prețul Qtum a crescut după ce a fost prezentat la eveniment.

După apariția sa la BlockShow, Qtum a fost lăudat și pe popularul site de știri cripto Cointelegraf. Prețul Qtum a crescut cu mai mult de 20 USD în decurs de o zi de la publicarea articolului pe 17 decembrie. Mai multe canale media principale, cum ar fi Forbes, a început să comenteze creșterea valorii Qtum și tendința ascendentă a continuat. Până la 6 ianuarie, un Qtum valora 106,88 USD.

Previziunea prețului Qtum al CryptoClub pentru 2018 a fost că prețul se va stabili la aproximativ 60 USD. Acest lucru nu s-a întâmplat. A coborât încet din nou. La sfârșitul anului 2018, un Qtum valora 2,33 USD, iar în ianuarie 2021 în valoare de 3,5 USD.

Lecția de investiții Crypto # 2: Doar pentru că prețul unei monede crește, nu înseamnă că va rămâne în sus!

Acum știți povestea Qtum, să vedem ce s-ar putea întâmpla cu prețul său pentru 2021 și de ce. Apoi, puteți face propria dvs. estimare a prețului Qtum!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Previziune preț Qtum 2021

Primul lucru pe care trebuie să-l știți despre orice estimare a prețului Qtum pentru 2021 este că suntem pe o piață bear. Aceasta înseamnă că prețurile scad pe piață, astfel încât o mulțime de oameni vând monede. Orice predicție a prețului Qtum 2021 va fi afectată de piața ursului. Cu toate acestea, majoritatea experților în criptografie sunt încă încrezători că prețul Qtum va crește în a doua jumătate a acestui an.

O mulțime de informații de care aveți nevoie pentru a vă face predicția pe termen scurt a prețului Qtum sunt disponibile de la Qtum’s pagina principala și CoinMarketCap. Aceste două site-uri vă vor oferi o idee bună despre ce fel de investiție este Qtum.

Informații despre pagina de pornire Qtum

Cele mai importante două informații pe care le veți găsi pe pagina principală Qtum sunt:

 • Un număr de noduri: Nodurile sunt computere din rețeaua Qtum care conțin o înregistrare completă a tuturor tranzacțiilor efectuate pe aceasta. Nodurile acceptă și îmbunătățesc rețeaua. Qtum are 6.569 noduri în rețeaua sa. Aceasta este o comunitate de dimensiuni bune. Bitcoin are doar aproximativ o treime mai multe noduri în rețeaua sa (9.977) și există de nouă ani mai mult!
 • Un număr de dApp-uri: Qtum listează în prezent 27 de dApp-uri care funcționează în rețeaua sa. Acest lucru este încă în spatele celor 1.577 dApp-uri ale Ethereum, dar este un început bun. Qtum are o selecție variată de dApp-uri respectabile și o comunitate puternică de dezvoltatori care le susțin.

A avea o comunitate puternică este foarte important pentru succesul unei noi criptomonede. Unora dintre vloggeri le place LoKeyMoney credeam că puterea comunității Qtum este suficientă pentru a sugera un preț pe termen scurt de aproximativ 80-120 USD în 2018. Cu toate acestea, această evaluare s-a bazat pe piața în ansamblu, îmbunătățindu-se. În opinia mea, această predicție a fost foarte mare pentru o platformă care avea doar 27 dApp-uri, dintre care jumătate nici măcar nu erau încă live! Acestea fiind spuse, această predicție era departe de a deveni realitate.

Când vine vorba de predicții de câțiva ani, experții de la capital.com prezic că prețul Qtum ar trebui să crească până la 3,82 dolari până la sfârșitul anului 2021. Aceasta este o creștere foarte nesemnificativă în comparație cu prețul actual (3,5 dolari).

Una dintre cele mai bune modalități de a face o predicție pe termen scurt a prețului Qtum este să te uiți la cifre. Cel mai bun loc pentru a privi numerele este pe CoinMarketCap (CMC).

Numere CoinMarketCap

CMC oferă informații detaliate despre performanța criptomonedelor. Iată câteva dintre informațiile utile pe care CoinMarketCap le-a înregistrat despre Qtum;

 • Date istorice: Privind datele istorice ale Qtum, putem vedea că prețul Qtum a fost destul de stabil în timp. Nu a crescut și a coborât la fel de mult ca monedele volatile precum TRON sau Verge.
 • Disponibilitatea pieței: CMC listează toate diferitele schimburi criptografice de unde puteți cumpăra Qtum. De asemenea, arată câte perechi de tranzacționare Qtum sunt disponibile pe fiecare. CMC listează în prezent 101 perechi de tranzacționare Qtum în mai mult de 25 de burse diferite.

  Notă: o pereche de tranzacționare reprezintă două valute oferite pentru tranzacționare. Gândiți-vă la asta ca la un Birou de Schimbare la aeroport. O pereche de tranzacționare pentru Qtum va arăta astfel, 1 QTUM = 3.52USD. Disponibilitatea Qtum pentru tranzacționare este un semn bun că investitorii au încredere în monedă și vor să o cumpere. Cu toate acestea, niciuna dintre bursele listate pe CMC nu oferă Qtum pentru tranzacționarea cu valute fiat. Aceasta înseamnă că comercianții care nu dețin deja criptomonede vor avea mai greu să cumpere Qtum. Notă: monedele Fiat sunt monedele oficiale ale țărilor. Exemplele includ Lira sterlină și Rupia indiană.

 • Raritate: Qtum are o limită totală de aprovizionare de 107.822.406 CMC listează oferta circulantă Qtum ca 88.647.552 QTUM. Aceasta înseamnă că trei sferturi din totalul aprovizionării sale au fost deja emise. În curând va fi limitat, ceea ce înseamnă că va fi mai greu de cumpărat, iar prețul său ar putea crește.
 • Capitalizare de piață: Valoarea totală a tuturor Qtum-urilor din lume astăzi este de 349.458.486,90 USD. Aceasta o face a 79-a cea mai mare criptomonedă de pe piață.

2021 Predicții Concluzie

Pe termen scurt, orice previziune a prețului Qtum ar trebui să se bazeze pe fapte. Așadar, țineți-vă la curent cu dimensiunea comunității Qtum și cu cât de performant este pe CoinMarketCap în următoarele câteva luni.

Lecția de investiții Crypto # 3: Faceți-vă temele!

Acum să privim puțin mai departe în viitor. Ce factori vor afecta prețul Qtum în următorii câțiva ani?

Predicții Qtum: 2021 și dincolo!

Există mai multe lucruri la care ar trebui să te gândești atunci când faci o predicție pe termen lung a prețului Qtum. Prima este numărul de alte platforme similare cu Qtum. Aceste alte platforme sunt concurențiale și pot afecta prețul monedei Qtum.

Concurență

Piața pentru platforme precum Qtum este foarte aglomerată. Ethereum a fost prima platformă care a oferit utilizatorilor dezvoltarea de contracte inteligente și aplicațiile dApp și este încă cea mai mare. Cu toate acestea, există o mulțime de alte platforme care provoacă locul Qtum pe piață. Vedeți câteva dintre competițiile pe termen lung ale Qtum:

 • EOS are mulți oameni foarte entuziasmați. Unii cred că va fi noul „rege al dApp-urilor”. A fost lansat pe 5 iunie 2018, astfel încât dezvoltatorii pot acum să se bazeze pe el.
 • NEO este uneori numit „Ethereum chinezesc”. Oferă utilizatorilor servicii similare cu Qtum. Avantajul pe care îl are față de majoritatea celorlalte criptomonede este relațiile strânse cu guvernul chinez și liderii industriilor chineze.
 • Lisk este o platformă cu planuri mari pentru următorii câțiva ani. Planifică să lanseze un schimb criptografic descentralizat, ceea ce ar putea face din acesta un jucător major pe piață.
 • Cardano a fost creat de unul dintre fondatorii Ethereum. A fost în dezvoltare de mult timp, dar experții sunt foarte încântați de asta. Ar putea fi difuzat în decurs de un an și poate provoca o mulțime de probleme pentru alte platforme de pe piață.

Qtum va trebui să concureze cu aceste patru platforme și Ethereum în următorii câțiva ani! Va fi o provocare grea și doar cei mai puternici vor supraviețui. Prețul monedei Qtum va depinde de cât de bine poate concura cu alte platforme.

Lecția de investiții Crypto # 4: Cercetează piața!

Două dintre modalitățile prin care Qtum speră să lupte împotriva concurenților săi este prin parteneriate și marketing …

Parteneriate

Qtum are planuri pentru două parteneriate majore în următorii ani;

 1. Starbucks: Qtum este negociere un acord cu lanțul gigant de cafea, Starbucks. Un parteneriat de această dimensiune ar fi excelent pentru prețul monedei Qtum pe termen lung.
 2. 360 Finanțe: Qtum dezvoltă un centru de cercetare blockchain cu compania chineză de tehnologie financiară, 360. Acest parteneriat ar putea oferi Qtum mai mult acces pe piețele chineze și îl poate ajuta să concureze cu platforme precum NEO.

  360 Finanțează China

Marketing

Echipa de la Qtum va face tot posibilul pentru a atrage cât mai multă atenție platforma lor. Apariția sa la BlockShow Asia a făcut ca prețul monedelor Qtum să crească, dar nu s-au oprit aici.

Previziune preț Qtum

În februarie 2018, Qtum a lansat un blockchain în spațiu! Platforma a făcut echipă cu o aplicație Qtum dApp numită SpaceChain pentru a promova explorarea spațiului și ideea unui internet descentralizat.

Este interesant pentru investitori să vadă platforme care explorează noi domenii ale științei. Qtum va continua să dezvolte astfel de proiecte, iar succesul lor ar putea determina creșterea prețului monedei Qtum.

În continuare, vreau să vorbesc despre Foaia de parcurs Qtum. Privind îmbunătățirile tehnice pe care Qtum speră să le realizeze în următorii câțiva ani vă va ajuta să faceți o estimare exactă a prețului Qtum.

Notă: o foaie de parcurs este o listă a obiectivelor tehnice pe care o criptomonedă speră să le atingă într-o perioadă stabilită de timp.

Foaia de parcurs Qtum

Cea mai mare dezvoltare tehnică care se întâmplă la Qtum este mașina virtuală X86. Gândiți-vă la o mașină virtuală ca la o fabrică în care sunt construite dApp-uri și contracte inteligente. Qtum a folosit fabrica Ethereum, numită EVM. Qtum consideră că X86 VM va fi o modalitate mai bună pentru dezvoltatori de a construi dApp-urile și contractele inteligente ale viitorului.

Alte date importante pe foaia de parcurs Qtum sunt martie 2019 și martie 2020. În fiecare dintre aceste perioade, Qtum va lansa 6 milioane monede noi. Aceasta înseamnă că până în martie 2020, oferta totală de monede Qtum va fi în circulație.

Dacă VM X86 funcționează bine și impresionează comunitatea de dezvoltare până când circulația totală a monedei, 2021 ar putea fi un an foarte important pentru Qtum. Orice predicție a prețului Qtum ar trebui să includă acești doi factori. Efectul pe care îl au asupra prețului monedelor Qtum ar putea fi uriaș.

Lecția de investiții Crypto # 5: Cunoașteți-vă produsul!

Înainte de a pleca și de a face propria dvs. estimare a prețului Qtum, să facem o scurtă rezumare a tuturor problemelor importante. Ne vom uita la câteva predicții ale experților și atunci ar trebui să puteți decide dacă Qtum este investiția potrivită pentru dvs..

Qtum este o investiție bună?

După cum ați văzut, există o mulțime de lucruri care ar putea afecta prețul monedelor Qtum în acest an și în viitor. Dar este o investiție bună?

Din punct de vedere tehnic, Qtum este la fel de puternic ca orice altă platformă de pe piață. Beneficiază de faptul că se bazează pe două dintre cele mai de succes criptomonede din lume. Oferă chiar și utilizatorilor săi servicii care sunt o îmbunătățire față de cele oferite de Bitcoin și Ethereum!

O parte din tehnologia dezvoltată de Qtum este cu adevărat interesantă. Cu toate acestea, are multă concurență. Adevărații câștigători ai criptomonedelor vor fi platformele cu cele mai mari și mai puternice comunități. Qtum nu este la fel de popular ca Bitcoin sau Ethereum, dar ar putea fi în viitor. Acest lucru va depinde de dApp-urile construite pe Qtum și de parteneriatele din lumea reală pe care le formează.

Dacă Qtum găzduiește un sistem de plată foarte rapid, utilizat în fiecare Starbucks din lume, valoarea acestuia va crește ca o rachetă. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat încă. Cu toate acestea, experții în cripto au încă multă încredere în Qtum.

Coinliker a publicat o predicție de preț Qtum destul de pozitivă având în vedere prăbușirea pieței criptomonedelor care a avut loc la sfârșitul anului 2018. Ei cred că într-un an prețul Qtum va fi de 38,45 USD și în termen de cinci ani va fi de 140,73 USD. Aceasta este o evaluare foarte mare, dar ne spune ceva despre încrederea crescândă în piață în general.

WalletInvestor a publicat o predicție de preț Qtum mai puțin sigură. Ei cred că într-un an prețul monedei Qtum va fi de 1,44 USD. Cred că aceasta este o evaluare mai realistă. Cu toate acestea, piața criptografică are mai puțin de zece ani, deci orice este posibil!

Ce crezi? Câteva gânduri finale și apoi ești singur!

Predicția prețului Qtum: gânduri finale

Investiția în criptomonede este încă nouă și poate fi foarte periculoasă! Nimeni nu știe cu adevărat ce se va întâmpla în continuare. Există atât de multe lucruri care s-ar putea întâmpla pe care nu le putem prevedea. Toate guvernele lumii s-ar putea întâlni mâine și să interzică criptomonedele! Pur și simplu nu știm …

Nu vă gândiți la criptomonede ca la un sistem de câștigare a banilor. Gândiți-vă la ele ca la tehnologia viitorului. Prețul criptomonedelor ar putea scădea, dar tehnologia nu merge nicăieri! Așadar, căutați mai departe investițiile în Qtum dacă doriți să faceți parte dintr-o comunitate care încearcă să schimbe lumea.

Lecția de investiții Crypto # 6: Distrează-te! Investiți în viitorul banilor!

Acum, că știți aproape tot ce trebuie să știți despre efectuarea unei predicții de preț Qtum, care va fi predicția prețului dvs. Qtum? Prețul monedei Qtum crește sau scade? Presupunerea ta este la fel de bună ca a mea, așa că anunță-mă!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me