Lansat în 2017, Bitcoin Cash (BCH) s-a impus ca unul dintre top-urile de pe piață. De fapt, este a 9-a cea mai mare criptomonedă cu o capitalizare de piață de 8.446 miliarde de dolari.

După cum vă puteți imagina, 2017 a fost un an extraordinar pentru Bitcoin Cash și pentru investitori. Dar, după urcările și coborâșurile din 2018, poate continua să funcționeze în 2021 și nu numai? Ei bine, dacă vă întrebați cum arată prognoza Bitcoin Cash, atunci ați ajuns la locul potrivit!

În acest ghid, voi acoperi predicția de top a prețului Bitcoin Cash atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Vă voi trece prin predicțiile de numerar Bitcoin pe care le-am adunat dintr-o varietate de surse care folosesc diferite metode de predicție. Apoi, îmi voi da propria părere despre Bitcoin Cash și dacă cred că Bitcoin Cash este o investiție bună sau nu.

Deci, până la sfârșitul acestui ghid, veți avea mai multe cunoștințe despre Bitcoin Cash, cum a evoluat în ultimul an și cum arată viitorul.

Deci, să începem cu o prezentare rapidă a Bitcoin Cash.

Ce este Bitcoin Cash?

Lucrul care face ca Bitcoin Cash să fie unic este că a fost născut literalmente de la Bitcoin. La 1 august 2017, Bitcoin a suferit o forță dură. Această forță tare a împărțit Bitcoin în două blockchains separate – Bitcoin și Bitcoin Cash.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Pentru cei dintre voi care nu știu ce este o „furcă tare”, permiteți-mi să vă explic…

Un hard fork este atunci când se creează un nou blockchain (Bitcoin Cash) dintr-un blockchain existent (Bitcoin). Noul blockchain are însă modificări aduse tehnologiei blockchain-ului existent.

Bitcoin Cash a fost creat pentru a depăși două dintre provocările majore cu care se confruntă Bitcoin. Aceste două aspecte au un impact semnificativ asupra predicției prețului Bitcoin Cash, așa că să le aruncăm o privire rapidă:

  • Scalabilitate: Datorită creșterii uriașe a popularității, Bitcoin a început să se confrunte cu probleme serioase de scalabilitate. Rețeaua Bitcoin este în prezent capabilă să proceseze doar 7-10 tranzacții pe secundă.

Bitcoin Cash rezolvă această problemă prin creșterea „dimensiunii blocului”. Acest lucru permite Bitcoin Cash să proceseze un număr mai mare de tranzacții pe secundă în comparație cu Bitcoin.

  • Costul tranzacțiilor: Taxele de tranzacție sunt o preocupare majoră pentru utilizatorii Bitcoin. În prezent, taxa medie de tranzacție pentru Bitcoin este în jur 1,31 USD, întrucât stă în jur 0,125 dolari pentru Bitcoin Cash. După cum puteți vedea, este o diferență!

Acum, că știi ce este Bitcoin Cash, să vorbim despre tendințele sale anterioare de preț.

Istoricul investițiilor BCH

După cum puteți vedea în graficul de mai jos, prețul Bitcoin Cash a crescut de la 310 USD la 1 august 2017, la 3656 USD la 20 decembrie 2017. Această creștere rapidă a oferit investitorilor o rentabilitate de peste 1000% în mai puțin de 6 luni.

predicție bitcoin-numerar-preț

Prețurile Bitcoin Cash au înregistrat multe urcări și coborâșuri, dar în cea mai mare parte a anului 2017 Bitcoin Cash a fost o investiție fantastică. În timp ce susținătorii Bitcoin se așteptau ca Bitcoin Cash să eșueze, prețurile au crescut din aceste motive:

  • Majoritatea schimburilor majore (inclusiv Coinbase!) Au decis să enumere Bitcoin cash, ceea ce a sporit volumul său de tranzacționare.
  • Rentabilitatea minieră a BCH a crescut în august 2017, făcându-l popular printre minerii de criptomonede.
  • O altă încercare a fost făcută pentru forțarea Bitcoin în noiembrie 2017. Această încercare a eșuat și i-a făcut pe investitori să creadă că Bitcoin Cash a fost una dintre cele mai valoroase alternative Bitcoin.

Având o idee despre tendințele istorice ale BCH, să trecem la predicția prețului Bitcoin Cash.

Avertizare

După cum știți deja, piața criptomonedelor este extrem de speculativă, iar schimbările majore de preț pot avea loc în câteva minute. Există mulți factori care pot afecta prețurile, cum ar fi reglementările, concurența, apariția noilor tehnologii, sentimentele pieței și așa mai departe.

Deci, este foarte dificil să venim cu o prognoză exactă Bitcoin Cash. Cele mai bune predicții Bitcoin Cash de mai jos se pot împlini sau nu și, prin urmare, nu ar trebui să fie considerate drept sfaturi de investiții.

Consultarea cu un expert financiar este foarte recomandată înainte de a efectua orice investiție în criptomonedă.

Previziunea prețului Bitcoin Cash 2021

Vă voi prezenta acum câteva predicții din 2021, care au fost strânse împreună folosind diferite metode. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o imagine holistică a viitorului Bitcoin Cash.

Analiza tehnica

Analiza tehnică se realizează folosind un software. Acesta își bazează previziunile pe două bucăți diferite de informații – tendințele istorice ale prețurilor și tendințele istorice ale volumelor. Totuși, nu ia în considerare alți factori, cum ar fi echipa, tehnologia, scenariul pieței etc. Există mai multe site-uri web care au efectuat analize tehnice pentru a obține o predicție a prețului Bitcoin Cash 2020.

Walletinvestor.com este unul dintre aceste site-uri web, iar predicția Bitcoin Cash se ridică la 407 USD pentru un an. Deoarece prețul actual al Bitcoin Cash este de 453 USD, nu ar trebui să observați prea multe diferențe.

O altă predicție de analiză tehnică a fost făcută de tradingbeasts.com. Potrivit acestora, prețul Bitcoin Cash este de așteptat să fie în intervalul 353-520 USD în decembrie 2021. Inutil să spun că ambele previziuni pentru 2021 sunt destul de similare.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Experți

Este o idee bună să ne uităm la ceea ce spun experții în criptomonede despre viitorul Bitcoin Cash. Este posibil să nu ofere o estimare exactă a prețului Bitcoin Cash, dar puteți vedea cât de pozitivi sau negativi sunt față de proiect.

Roger Ver, denumit adesea Bitcoin Jesus, a fost un susținător vocal al Bitcoin Cash încă de la început. După cum puteți vedea în instantaneul de mai jos, el a postat recent pe Twitter în sprijinul Bitcoin Cash.

Opinia experților cu privire la predicția prețului bitcoin în numerar

Într-un recent interviu, el a mai spus: „Sunt foarte optimist în Bitcoin Cash, la fel cum am fost când eram primul investitor al Bitcoin în 2011.” El mai prezice că Bitcoin va fi de 10 până la 20 de ori mai mare decât valoarea sa actuală, iar Bitcoin Cash va fi de 2 ori mai valoros peste ani.

Potrivit acestuia, Bitcoin Cash este popular deoarece poate fi stocat și cheltuit similar cu numerarul, făcând posibilă utilizarea în viața de zi cu zi. Roger Ver pare să aibă o predicție pozitivă a prețului Bitcoin Cash și se așteaptă să aibă o creștere bună în lunile următoare.

Alte surse

Să aruncăm o privire asupra prognozei Bitcoin Cash din alte surse (nu atât de fiabile), care își bazează predicțiile pe factori precum tendințele anterioare, echipa, avantajele tehnologice și sentimentele pieței.

smartereum.com este un site web care împărtășește în mod regulat predicțiile criptomonedelor pe baza factorilor menționați mai sus. Predicția Bitcoin Cash pentru 2021 a fost stabilită la 6700 USD pentru 2019. Aceasta este o creștere de 500% în mai puțin de un an!

O altă sursă care apare în mod regulat cu predicțiile criptomonedelor este profitconfidential.com. Această predicție se aștepta ca prețul Bitcoin Cash să fie de aproximativ 7000 USD până la sfârșitul anului 2018.

Aceste predicții au fost optimiste, deoarece credeau că BCH este cea mai bună alternativă Bitcoin, cu beneficii dovedite, cum ar fi tranzacții rapide și taxe mici. Cu toate acestea, deși aceste predicții Bitcoin Cash au fost incitante, erau departe de adevăr, încă din 2019, prețul Bitcoin Cash a continuat să scadă.

Predicția BCH pentru 2021 este mai realistă. S-ar putea să ajungă la aproximativ 500 de dolari până la sfârșitul anului, potrivit unor surse.

Predicție Bitcoin Cash pe termen lung

Numai proiectele de criptomonede fundamental puternice pot supraviețui provocărilor concurenței, reglementărilor și altor factori pe termen lung. Să vedem dacă Bitcoin Cash este unul dintre ele și cum arată predicțiile pe termen lung.

Analiza tehnica

Similar analizei tehnice de predicție a prețului Bitcoin 2021, aceleași site-uri web de mai sus oferă, de asemenea, predicții de preț pe termen lung.

In conformitate cu Walletinvestor.com, prețul Bitcoin Cash este de așteptat să fie de aproximativ 7520,50 USD în 5 ani. Deci, dacă investiți astăzi la 1118,2 USD, randamentele investiției dvs. ar fi în jur de + 572,6% dacă această predicție s-ar dovedi a fi corectă. Cu toate acestea, rețineți că predicțiile pe 5 ani pot fi foarte inexacte.

Aceste previziuni pe termen lung ale prețurilor sugerează că ar putea exista o mișcare pozitivă a prețurilor pentru numerarul Bitcoin în următorii ani. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă așteptați ca prețul să se schimbe mult până la sfârșitul anului 2021.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Experți

Brian Kelly, un expert în criptomonede, a descris Bitcoin Cashas moneda digitală „trebuie să dețină” într-un interviu pe CNBC.

Brian Kelly este fondatorul și CEO al BKCM LLC, o companie de investiții axată pe criptomonede. El a spus că minerii Bitcoin Cash iau în calcul alocarea unor recompense miniere pentru finanțarea dezvoltării ecosistemului BCH.

Pare entuziasmat de performanța pe termen lung a BCH, a adăugat el în continuare "Așa se blochează câștigurile. Veți obține mai multe cazuri de utilizare în măsura în care utilitatea se traduce în valoare. Acest lucru ar putea fi un lucru pozitiv pentru Bitcoin Cash."

Alte surse

smartereum.com a făcut o predicție a prețului Bitcoin Cash pe 5 ani să fie de 24.600 USD. Predicția a fost făcută în 2018. În calitate de investitor, mi-ar plăcea ca această predicție de preț să devină realitate, totuși, cred că este mult prea optimistă.

Potrivit unui alt site de predicție a prețurilor, priceprediction.co, viitorul Bitcoin Cash pare luminos. Se așteaptă ca prețul Bitcoin Cash să fie de aproximativ 9560,28 USD în câțiva ani de acum încolo.

Cum piața criptomonedelor este atât de volatilă, este dificil de spus ce preț va atinge BCH pe termen lung, cu toate acestea, perspectivele generale par a fi pozitive.

După cum știți, aceste predicții sunt doar un indiciu al posibilelor mișcări de preț, dar cine știe dacă se vor împlini sau nu. Deci, nu ar trebui să investiți niciodată pe baza a ceea ce spune nimeni, ci ar trebui să analizați factorii care ar putea să o facă o investiție bună sau proastă.

Este BCH o investiție bună?

În această secțiune, voi împărtăși câteva dintre lucrurile care v-ar putea ajuta să veniți cu propria dvs. predicție a prețului Bitcoin Cash. Următoarele sunt câteva dintre motivele care ar putea avea un impact pozitiv asupra viitorului Bitcoin Cash.

Tehnologie

Bitcoin Cash a fost construit folosind tehnologia Bitcoin, dar cu îmbunătățiri substanțiale. După cum sa descris mai devreme, numerarul Bitcoin are viteze mai mari de tranzacționare și taxe de tranzacție mai mici decât Bitcoin.

Minerit Prentabilitate

Pentru ca orice criptomonedă să prospere, are nevoie de o rețea imensă de mineri care să verifice tranzacțiile și "crea" monede noi.

Vestea bună este că mineritul BCH este în prezent mai profitabil decât mineritul Bitcoin. Acest lucru determină minerii să treacă la BCH de la Bitcoin, creând astfel o rețea mai solidă pentru Bitcoin Cash.

MainstreAm Adopție

BCH depune eforturi constante pentru a deveni mai acceptabil în lumea plăților online. A primit recent un impuls major când BitPay a început să sprijine BCH.

BitPay, un serviciu de plată, a acceptat doar Bitcoin de la înființarea sa în 2011, dar acum permite comercianților să accepte BCH. Acest lucru a sporit utilizarea Bitcoin Cash.

Infrastructură Dezvoltare

Există câteva lucruri interesante planificate pentru dezvoltarea infrastructurii BCH. În plus față de suportul pentru portofel, comunitatea Bitcoin Cash testează și un bot de tipping pentru beta Telegram – Tipmebchbot.

Încredere în numerar Bitcoin pe Telegram

Acest nou bot al BCH le permite utilizatorilor Telegram să dea sfaturi altor utilizatori care utilizează BCH.

BCH ar putea fi o investiție proastă?

Următorii sunt câțiva dintre factorii care ar putea avea un impact negativ asupra prețului Bitcoin Cash.

Închide Aasocierea cu Bitcoin

BCH este prea strâns legat de Bitcoin, atât de mult încât pare aproape ca și cum nu ar avea propria identitate, de aceea predicția prețului Bitcoin în numerar poate deveni dificilă. Oamenii se gândesc adesea la Bitcoin Cash în aceeași lumină ca Bitcoin.

Din această cauză, dacă Bitcoin ar eșua, există o mare șansă ca și BCH să eșueze. Cu toate acestea, dacă Bitcoin câștigă avânt, atunci Bitcoin Cash va fi unul dintre primii care va câștiga recompensele, având în vedere că este unul dintre cei mai mari concurenți Bitcoin.

Minerit Centralizare

BCH a fost adesea criticat pentru că este centralizat în ceea ce privește mineritul, lucru care este contrar conceptului de criptomonede descentralizate.

Cea mai mare parte a mineritului BCH este realizat de doar câțiva mineri mari. Acest lucru nu este doar nedrept, dar crește și riscul de securitate pentru întreaga rețea.

Iată ce a spus faimosul John McAfee despre asta:

Opinia lui John McAfee despre BCH vs BTC

Concurență

Chiar dacă BCH este în prezent unul dintre top-urile altcoins, ar putea pierde această poziție din cauza numărului în creștere de proiecte de criptomonede.

BCH se confruntă cu o concurență dură din partea Litecoin, care oferă, de asemenea, viteze de tranzacție de 4 ori mai mari în comparație cu Bitcoin. Există și alți concurenți precum Monero, Dash etc., care oferă confidențialitatea tranzacțiilor.

Alte criptomonede de top precum Ethereum, Cardano și EOS oferă, de asemenea, avantaje tehnice față de Bitcoin Cash și doresc, de asemenea, să preia BCH.

Cuvinte finale

Deci, iată-l! Acum cunoașteți unele dintre cele mai bune previziuni ale prețului Bitcoin Cash pentru 2021, precum și pe termen lung. Este posibil să nu fi venit din cele mai reputate surse, cu toate acestea, sunt cele mai bune previziuni pe care le-aș putea găsi!

Am acoperit predicțiile Bitcoin Cash folosind diverse metode, cum ar fi analiza tehnică, tehnologia, tendințele pieței, analiza de către experți etc. Toate aceste predicții ar putea deveni realitate, dar ar putea fi, de asemenea, incorecte. Deci, asigurați-vă că faceți propriile cercetări și că vă bazați decizia de investiții în alte lucruri decât prețurile proiectate în acest articol.

În concluzie, însă, majoritatea acestor previziuni au avut o perspectivă pozitivă pentru viitorul Bitcoin Cash. De asemenea, atunci când luați în considerare factori precum avantajele sale tehnologice față de Bitcoin, comunitatea sa, noile dezvoltări etc. Bitcoin Cash ar putea fi un pariu sigur.

Deci, ce părere aveți despre viitorul numerarului Bitcoin? Va vedea o creștere uriașă sau va vedea o altă prăbușire a prețurilor? Nu ezitați să ne anunțați în comentariile de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me