Cei mai buni dintre noi nici măcar nu știau că există criptomonede la începutul anului 2017. Și cei care știau totuși că totul era despre Bitcoin și Ethereum. Dar pe măsură ce 2017 a progresat, criptomonedele au crescut mai mult decât orice s-a mai văzut până acum.

Capitalizarea de piață a criptomonedelor a crescut de la 19 miliarde de dolari în ianuarie 2017 la 795 miliarde dolari în ianuarie 2018. Aceasta reprezintă o creștere totală de peste 40000%!

Multe noi criptomonede au devenit parte a acestei povești de succes, Monero este una dintre ele. Monero a fost a 11-a cea mai mare criptomonedă cu o capitalizare de piață de 3,35 miliarde de dolari înapoi în 2018. Cu toate acestea, la începutul anului 2021, Monero este a 17-a cea mai mare criptomonedă cu o capitalizare de piață de 2,41 miliarde de dolari.

Monero a performat extrem de bine în 2018 și mulți investitori se întreabă dacă se va repeta în 2021. Cei dintre voi care pun la îndoială și viitorul Monero ați ajuns la locul potrivit.

Voi împărtăși cele mai importante previziuni Monero pentru 2021 în acest ghid. Voi acoperi, de asemenea, elementele de bază ale Monero și tendințele sale istorice ale prețurilor, astfel încât să înțelegeți bine de ce este capabilă această criptocurrency..

Până la sfârșitul acestui ghid, ar trebui să înțelegeți bine viitorul Monero. Pe lângă utilizarea acestor informații, vă recomand să consultați un consilier financiar înainte de a lua orice decizie de investiții.

Monero – Versiune îmbunătățită a Bitcoin

Monero este o monedă digitală construită folosind tehnologia blockchain. La fel ca Bitcoin, Monero poate fi folosit și pentru a trimite sau primi plăți. Deci, în ce fel este diferit de Bitcoin și alte criptomonede?

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Monero nu a fost construit folosind tehnologia Bitcoin. Monero a fost fondată în 2014, cu accent pe îmbunătățirea lipsei de confidențialitate în Bitcoin.

Când trimiteți Bitcoin cuiva, oricine poate vedea cine este expeditorul și destinatarul și cât valorează tranzacția.

Utilizatorii externi nu pot vedea numele celor doi utilizatori, cu toate acestea, toată lumea poate vedea adresa publică a portofelului Bitcoin al utilizatorului. Și în lumea Bitcoin, adresa dvs. publică este identitatea dvs..

Nu numai asta, dar toată lumea poate vedea toate tranzacțiile anterioare în care a fost utilizat un anumit Bitcoin. Deci, dacă un Bitcoin pe care îl dețineți a fost folosit în trecut în comerțul ilegal, cineva poate refuza să îl accepte de la dvs..

Acest lucru este diferit de modul în care funcționează tranzacțiile Monero. Când are loc o tranzacție Monero, identitatea expeditorului și a destinatarului rămâne privată. De asemenea, tranzacțiile Monero nu pot fi legate între ele. Fiecare tranzacție Monero este privată, de deconectat și de urmărit, la fel ca numerarul fizic.

Dacă cineva te plătește folosind o factură de 100 USD, ai idee de unde a fost folosită înainte? Sau cine au fost foștii proprietari ai bancnotei de 100 USD? Nu!

Aceasta este ceea ce Monero aduce tranzacțiilor cu criptomonede – vă oferă confidențialitate. Dacă efectuați o plată utilizând Monero, nimeni nu poate vedea pe ce cheltuiți banii. Ceea ce s-a dovedit a fi o caracteristică atractivă pentru unii!

Acum, să vedem cum a evoluat Monero istoric de la naștere.

Tendințele istorice ale prețurilor Monero

Monero nu a văzut prea multe acțiuni timp de aproape 2 ani după ce a fost fondată în 2014. A început să câștige popularitate în jurul mijlocului anului 2016 și 2017, care a fost anul în care a arătat o performanță excelentă.

Monero, care a fost de aproximativ 12 USD în ianuarie 2017, a atins un vârf de 494 USD în ianuarie 2018.

Diagrama de predicție a prețului Monero

Cu toate acestea, la fel ca toate celelalte criptomonede, prețurile Monero au scăzut și din ianuarie 2018.

Acum, este important să înțelegem ce a dus la creșteri și scăderi ale prețului Monero în trecut. Așadar, să aruncăm o privire la unele, nu-i așa??

Motivele modificărilor istorice ale prețurilor

  • Prima creștere importantă a prețului Monero a avut loc în a doua jumătate a anului 2016. Prețul Monero, care era mai mic de un dolar la începutul anului 2016, a crescut la aproximativ 14 USD în septembrie 2016. Ceea ce reprezintă o creștere de aproape 2700%!

Mulți cred că acest lucru a fost cauzat de popularitatea în creștere a Monero pe piața comerțului ilegal. Acest lucru se datorează identității și confidențialității tranzacțiilor oferite de Monero.

În august 2016, a început site-ul de pe piața darknet Alphabay acceptându-l pe Monero ca alternativă la Bitcoin.

  • În august 2017, prețul Monero a înregistrat o altă creștere (a crescut), chiar dacă prețul Bitcoin scădea. Deși este dificil să fii complet sigur de un motiv, s-ar fi putut datora unui anunț al schimbului de criptomonede Bithumb din Coreea..

Bithumb a deschis bursa către Tranzacționarea Monero în august 2017, care a sporit accesibilitatea Monero pentru investitori.

  • Prețul lui Monero a crescut din nou în decembrie 2017, când au existat știri despre acceptarea lui Monero de către un grup din jur 45 de muzicieni foarte cunoscuți. Cei care au început să accepte Monero includ G-Eazy, Mariah Carey, Backstreet Boys, Sia și Fall Out Boy. Destul de cool, huh?

După cum puteți vedea, există o gamă largă de factori care pot afecta prețul Monero. Prețul Monero (și majoritatea criptomonedelor) se referă de obicei la noile evoluții tehnologice și la hype media.

Curent (Ianuarie 2021) Prețul Monero este de 135 USD iar prețul pare să crească rapid.

Previziune preț Monero: preț Monero 2021.

Acum, prezicerea prețului Monero (sau a oricărei alte criptomonede) este destul de dificilă, chiar și pentru experți. Se știe că criptomonedele funcționează în moduri neașteptate.

Dar ceea ce pot face este să vă împărtășesc prezicerea prețului Monero pentru 2021, care vă va ajuta să decideți dacă Monero este o investiție bună pe termen scurt sau pe termen lung.

Deci, să trecem direct în predicția noastră de preț Monero.

Previziunea prețului Monero 2021

În primul rând, să aruncăm o privire la cum arată viitorul Monero în acest an.

Prezicerea prețului Monero 2021 folosind analiza tehnică

Analiza tehnica: Folosind tendințele istorice ale prețurilor și tendințele volumului de tranzacționare, pentru a prezice viitorul Monero. Această sarcină este realizată de un software care aplică funcții matematice complexe datelor istorice.

Un site web care efectuează analize tehnice pentru criptomonede este Walletinvestor.com. Ceea ce prezice că prețul Monero va fi în jur 184,58 USD intr-un an.

Consultați captura de ecran de mai jos pentru a vedea cum arată viitorul Monero, conform analizei lor tehnice.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Predicția Monero pentru 2021 – pe baza funcției sale de confidențialitate

Nu există nicio îndoială că Monero se distinge de alte criptomonede din cauza confidențialității pe care o oferă. Mulți experți cred că această caracteristică ar putea duce Monero la înălțimi mari.

Pe baza acestor previziuni de preț Monero, 2021 pare că ar putea fi un an bun pentru Monero. În afară de faptul că oferă confidențialitate, există câteva alte beneficii pentru proiectul Monero. Ceea ce voi acoperi puțin mai târziu în acest articol!

Înainte de aceasta, este important să înțelegeți predicțiile pe termen lung ale Monero. Așadar, vă voi arăta acum câteva dintre cele mai bune previziuni de preț Monero pentru 2021.

Previziunea prețului Monero 2021

Criptomonedele pot crește sau scădea cu procente mari în spațiul unei zile. Acest lucru face dificilă prezicerea prețurilor pe termen lung ale oricărei criptomonede, cu Monero inclus.

Cu toate acestea, să intrăm în unele dintre cele mai importante previziuni ale prețurilor Monero pentru 2021.

Prezicerea prețului Monero 2021 folosind analiza tehnică

Acum, că știți ce este analiza tehnică, să aruncăm o privire asupra predicției făcute de longforecast.com. Acesta este un alt site web care oferă predicții de preț pe termen scurt până pe termen lung pentru criptomonede.

Conform longforecast.com, prețul Monero va fi în intervalul 95-109 USD în aprilie 2021 și va crește până la 154-198 USD în decembrie.

Predicție pe termen lung a prețului Monero de John McAfee

John McAfee este unul dintre cei mai cunoscuți experți și influențatori de pe piața criptomonedelor. Tweeturile și comentariile sale despre criptomonedă pot avea un impact direct asupra prețului acesteia.

Deși John McAfee nu a oferit o estimare exactă a prețului Monero, el a spus asta Monero are potențialul de a provoca Bitcoin ca o criptomonedă de vârf. El a fost foarte vocal cu privire la sprijinul său pentru Monero în interviuri și pe Twitter.

Imagine Twitter de la John McAfee

La fel ca orice altă predicție de preț, acest lucru se poate împlini sau nu, dar ceea ce ne spune este că experți precum McAfee cred în viitorul Monero.

Deci, așa arată prezicerea prețului Monero în 2021. Deci, ar putea părea o investiție bună, dar există multe lucruri care ar putea avea un impact asupra prețului său în viitor. La urma urmei, avem un drum lung de parcurs până în 2021.

Deci, Monero este o investiție bună?

Privind înapoi în ultimii 2-3 ani, cel mai puțin pot spune că piața criptomonedelor a fost destul de imprevizibilă.

În general, criptomonedele cu cea mai bună tehnologie și cea mai puternică echipă sunt cele care reușesc cel mai mult. Acest lucru s-a dovedit a fi cazul cu monede precum Ethereum, Litecoin și Ripple.

Iată câteva motive pentru care Monero ar putea avea succes în următorii ani:

Confidențialitate

Monero este privat, ceea ce își crește cererea atât în ​​tranzacții legale, cât și în tranzacții ilegale.

Deși este posibil să nu fiți de acord cu utilizarea Monero în comerțul ilegal, acest factor crește cererea și prețurile Monero.

Lansare portofel hardware

În prezent, nu există un portofel hardware care să accepte monede Monero. Portofelele hardware sunt foarte importante pentru orice criptocurrency, deoarece sunt cel mai sigur mod de a le stoca.

Atât comunitatea Monero, cât și Ledger lucrează la un portofel hardware pentru Monero.

Notă: Ledger este una dintre cele mai renumite și populare companii de portofele hardware pentru Bitcoin, Ethereum și multe alte criptomonede..

Îmbunătățiri tehnologice viitoare

Tehnologia tuturor criptomonedelor este încă în stadiile incipiente. Majoritatea criptomonedelor care există astăzi sunt în permanență lucrate și îmbunătățite. Iar Monero este una dintre criptomonedele care face exact asta!

Echipa Monero lucrează la un proiect numit „Kovri”, care încearcă practic să îmbunătățească și mai mult aspectul confidențialității lui Monero. De asemenea, lucrează la îmbunătățirea scalabilității Monero.

Palmares

A existat o inundație de criptomonede din 2017, dar Monero a continuat să supraviețuiască (în prezent pe locul 11!) Pe o piață atât de aglomerată. Acest lucru arată că este o monedă apreciată de mulți investitori și ar putea rămâne așa.

Aceștia sunt factorii cheie care vor atrage investitorii către Monero în viitor. Pe măsură ce piața criptomonedelor devine mai matură, oamenii vor dori să investească în monedele care s-au dovedit a fi criptomonede de top. Ceea ce a făcut Monero de-a lungul anilor.

Personal, cred că Monero este aici să rămână și are potențialul de a oferi profituri bune pe termen lung. Nu cred că există multe motive pentru care acesta să se blocheze, dar iată câteva lucruri de care ar trebui să fii conștient:

Reguli

Un lucru este clar: o creștere a numărului de reglementări va duce la o scădere a prețurilor criptomonedelor (unele mai mult decât altele). Cu toate acestea, autoritățile de reglementare ar putea încerca să oprească utilizarea acestuia în comerțul ilegal, ceea ce înseamnă că Monero ar putea fi afectat mai mult decât altele.

Dacă autoritățile de reglementare decid să interzică Monero, atunci ar putea duce nu numai la scăderea prețului, ci și la o prăbușire completă.

Concurență în creștere

Da, Monero este una dintre cele mai vechi criptomonede atunci când vine vorba de asigurarea confidențialității, dar nu mai este singură. Are o concurență dură față de alte monede bazate pe confidențialitate, cum ar fi ZCash, Dash, Verge și PIVX.

Un număr tot mai mare de opțiuni pentru monedele bazate pe confidențialitate ar putea abate atenția investitorilor departe de Monero și către opțiunile mai noi.

Acestea sunt două lucruri importante pe care trebuie să le aveți în vedere înainte de a investi în Monero. Chiar dacă nu cred că vor avea un impact imediat asupra prețului Monero, ar trebui să le țineți cont. Și țineți mereu la curent cu noutățile legate de reglementările criptomonedelor.

Deci, viitorul lui Monero pare pozitiv după ce am comparat avantajele și dezavantajele. Ce crezi?

Cuvinte finale

Acum aveți o înțelegere clară a ceea ce este Monero și în ce fel este diferit de alte criptomonede, cum ar fi Bitcoin. Știți, de asemenea, cea mai bună predicție a prețului Monero pentru 2021.

Cred că, analizând previziunile și beneficiile care favorizează Monero, viitorul Monero nu arată prea rău!

Desigur, cu toate investițiile în criptomonede, există posibilitatea de a face profituri bune. Cu toate acestea, este important să luați în considerare următoarele înainte de a investi în orice criptomonedă:

  • Investiți doar bani pe care vă puteți permite să îi pierdeți
  • Nu investiți toți banii într-o singură criptomonedă
  • Faceți cercetări suplimentare și consultați un consilier financiar înainte de a investi

Deci, acum că acest ghid s-a încheiat, ce părere aveți despre Monero? Merită investiția ta? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me