În 2018, echipa Stellar Lumen a anunțat că 30 de bănci și până la 60% din coridorul de retail al insulei Pacificului de Sud vor folosi Lumens. Dacă acesta este cazul, prețul Lumenilor ar putea „LUNA!”.

În timp ce unii oameni ar fi fericiți să vadă că prețul lui Stellar revine la 0,40 de cenți de dolari, alții vor ca prețul să depășească un dolar, 5 dolari sau chiar mai mare.!

În acest articol, veți afla mai multe despre predicțiile actuale de preț XLM. Am căutat pe internet și am creat o listă cu ceea ce spun cei mai mari și mai buni analiști despre predicțiile prețurilor XLM pentru 2021.

Cu toate acestea, înainte de a citi mai departe, vă rog să-mi faceți o favoare și amintiți-vă: înainte de a face orice investiții, ar trebui să vă consultați cu un expert financiar și să vă faceți propria cercetare.

Acum că asta nu mai este în cale, pregătește-te să afli totul despre predicțiile prețurilor XLM în 2021 și nu numai! Dar mai întâi, voi vorbi pe scurt despre fundalul lui Stellar și voi explica câteva dintre cele mai importante caracteristici ale acestuia.

Ce este XLM?

Prognoză preț lumeni stelari

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Te poți gândi la Stellar ca pe fratele mai mic enervant al Bitcoin. Cu toate acestea, este mai rapid, mai scalabil și mai ieftin. Puteți trimite XLM în 3-5 secunde la costul mai mic de un bănuț.

Este adesea asociat cu Ripple, cu toate acestea, Ripple vizează bănci precum Santander și HSBC, în timp ce Stellar este în general mai preocupat de furnizarea de servicii bancare pentru persoane fizice.

Stellar revoluționează în special plățile transfrontaliere. Imaginați-vă că locuiți într-o locație izolată precum Micronezia și doriți să trimiteți bani cuiva care locuiește în Asia de Sud-Est. Dacă ar fi să trimiteți acea persoană plata în Lumens, ar fi mult mai rapid și mai ieftin decât alte servicii de plată actuale (cum ar fi Western Union).

Dacă doriți un tutorial mai aprofundat despre ceea ce este Stellar, faceți clic aici!

Platforma ICO a lui Stellar

Stellar are, de asemenea, o platformă ICO izbitoare pe care criptomonedele viitoare o folosesc pentru a lansa noi proiecte. Unul dintre cele mai mari ICO-uri de pe bursa Stellar este Irene Energy, care poate fi considerată aproape ca un Tinder pentru surse de energie. Folosind Irene, puteți decide din ce sursă obțineți energia, cum ar fi panourile solare, generatoarele și chiar vecinul!

Acest ICO împreună cu multe altele de pe platforma Stellar ar putea fi interesant pentru colegii Lumenauts (numele dat fanilor Stellar)!

La începutul acestui an, „Mobius” ICO de 39 de milioane de dolari a ales Stellar în locul Ethereum într-o mișcare surprinzătoare, raportată de Coindesk. Fondatorul Mobius a subliniat scalabilitatea lui Stellar în comparație cu cea a lui Ethereum.

ICO-urile și caracteristicile tehnice din spatele Stellar sunt incitante, cu toate acestea, ceea ce este și mai interesant este expertiza fondatorului Steller, Jed McCaleb. McCaleb a fost unul dintre primii inventatori de vârf din comunitatea blockchain și devine din ce în ce mai puternic până în an.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Jed McCaleb

În 2014, Jed McCaleb lucra încă la Ripple Labs și trecuseră 7 ani de când a fondat site-ul Mt. Gox.

Mt. Gox a fost victima unui hack Bitcoin (al doilea cel mai mare hack din toate timpurile), în care atacatorii au reușit să câștige cu Bitcoin în valoare de 460 milioane de dolari în 2014!

Tranzacții Lumens Stellar la Mt. Gox

Sursa: Wikipedia

Potrivit unui New York Observer articol din 2015, numele lui Jed McCaleb fiind asociat cu Ripple aproape că a închis contul de afaceri operațional al Ripple la Wells Fargo. Acest lucru s-a datorat unui hack care s-a întâmplat pe Mt. Gox.

XLM Price Prediction Co-fondator stelar Jed McCalebDacă McCaleb a avut sau nu vreo legătură cu Mt. Gox, nu știm. Cu toate acestea, ceea ce știm este că reputația sa a fost complet pătată după atac și falimentul care a urmat.

Acum, pe măsură ce ne apropiem de aniversarea de 7 ani a Muntelui. Gox, McCaleb a fost destul de mult în afara reflectoarelor. Nu mai are nimic de-a face cu Ripple și își concentrează tot timpul pe Stellar Lumens.

Stelar și IBM

De când a fost lansat Stellar, McCaleb a stabilit deja un parteneriat de lucru cu una dintre cele mai mari companii de tehnologie din blockchain, IBM.

IBM și Stellar au deja un produs blockchain funcțional care folosește Stellar Lumens în Pacificul de Sud. Proiectul conectează comercianții cu amănuntul din unele dintre cele mai izolate insule din Oceanul Pacific.

Acest parteneriat este interesant, deoarece este deja în mișcare. Nu este un parteneriat tokenist, fals, care este acolo pentru a vă impresiona. Jed McCaleb face lucruri mari cu unele dintre cele mai mari nume din blockchain – ceea ce este foarte interesant pentru investitorii Stellar!

Logo oficial IBM

Istoricul prețurilor XLM

2017 a fost un an de izbucnire pentru Stellar Lumens. Prețul Stellar în aprilie 2017 a fost cu mult sub 1 cent (.002 USD pentru a fi exact). A început să capteze o oarecare atenție în luna mai și peste vară a ajuns până la 4 cenți!

Abia în decembrie 2017 a început să ia aburi serioși. Cel mai înalt punct din decembrie a fost de $ 31 centi. Apoi, în ianuarie 2018, Stellar a crescut și mai mult, crescând până la maximul istoric $ .93 cenți.

Datorită reglementărilor, precum și a altor factori, piața criptomonedelor în ansamblu a scăzut, iar Stellar nu face excepție. Sus Cu toate acestea, acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a cumpăra Stellar. Mulți analiști par să aibă așteptări mari în ceea ce privește previziunile lor de preț XLM, spunând că prețul nu numai că se va recupera, ci se va recupera foarte mult!

În 2019 și 2020, prețul Stellar a variat de la aproximativ 0,06 dolari până la 0,1 dolari, cu toate acestea, este timpul să vedem ce aduce noul an.

Deci, fără alte întrebări, să aruncăm o privire la ceea ce spun unii dintre principalii analiști despre predicția prețului XLM pentru 2021!

Previziuni preț XLM 2021?

După ce am analizat 7 dintre unele dintre cele mai importante previziuni ale prețului XLM, am constatat că majoritatea profesioniștilor prezic că prețul XLM va crește doar anul acesta și până în viitor! Să aruncăm o privire asupra unora, nu-i așa??

Prognoza Altcoin

În lunile mai și iunie, Prognoza Altcoin prezice că XLM va câștiga aproximativ 35% împotriva unui Bitcoin. În comparație cu valoarea sa actuală de 0,00002935 Satoshi, acest serviciu de prognoză se așteaptă ca prețul să ajungă până la 0,00004664 Satoshis.

Notă: Un Satoshi este cea mai mică unitate a unui Bitcoin. 1 bitcoin poate fi împărțit în 100.000.000 de Satoshis.

Altcoin Forecast include și o predicție pe termen scurt, exprimând un câștig anticipat pe termen scurt de aproximativ 10% din prețul său actual.

Investitor portofel

Investitor portofel actualizează prețurile și predicții la fiecare 3 minute folosind cea mai recentă analiză tehnică. În starea actuală, site-ul include o prognoză pe un an de 0,3045 USD și o prognoză pe 5 ani de 0,459 USD

Acest lucru este ușor mai mic decât prima predicție, cu toate acestea, acest preț ar oferi în continuare un ROI (rentabilitatea investiției) de 5 ori dacă investiți la prețul actual.

Investing Haven

Previziunea de preț la Investing Haven este foarte optimist, prezicând că Stellar ar putea valora 4 USD anul acesta. Echipa spune că aceasta este o previziune realizabilă a prețului XLM, atâta timp cât nu există defecte majore de securitate și sectorul general funcționează bine.

Monetize.info

Generați bani cred că parteneriatele majore ale Stellar vor fi motivul creșterii viitoare a prețurilor, despre care prognosticul spune că va avea ca rezultat că prețul XLM va ajunge la 2-3 USD. Generarea de bani nu este greșită în privința parteneriatelor cu profil înalt. Dincolo de IBM, printre partenerii Stellar se numără Stripe, Deloitte și ICI Bank.

Pentru a vă face o idee despre amploarea acestor parteneriate, Stripe i-a oferit lui Stellar o injecție de capital de 3 milioane de dolari cu câțiva ani în urmă, pe care Stellar a returnat-o imediat în XLM.

Da, ai citit bine – Stripe deține Lumens.

Crypto News Powered by Oracle Times

Pentru aceasta și alte predicții de preț XLM de 1,00 USD, Oracle Times a subliniat că IBM a adăugat 8 noi validatoare la rețea în decembrie. Anunțul lui Jed McCaleb despre 30 de bănci partenere cu Stellar a fost, de asemenea, citat în articol. Pe lângă bănci și validatorii IBM, au fost, de asemenea, menționate parteneriate cu SatoshiPay, Mobius și Hashcash (printre altele).

Crypto News a prezis că prețul lui Stellar ar putea atinge punctul 1 de dolari încă din ianuarie 2018 și aproape că a avut loc în perioada 3 – 4 ianuarie când a atins o înălțime de 0,94 dolari. Cu toate acestea, prețul a scăzut semnificativ de atunci. În prezent, prețul Stellar este de 0,27 USD, cu toate acestea, a reușit să ajungă la 0,37 USD la începutul anului.

Previziuni de preț XLM în 2021?

Următoarele previziuni sunt două predicții de preț foarte diferite, foarte speculative. Nu lăsați nici una dintre aceste previziuni de preț XLM să vă sperie sau să vă facă să fiți prea entuziasmați. Amintiți-vă, cripto-ul este incredibil de volatil, prețurile pot crește un moment și pot scădea cu 50% în următorul. Deci, vă rugăm să citiți și să acționați cu prudență.

FAPT INTERESANT

Stellar are un model dovedit spre deosebire de Ethereum, deoarece are deja tehnologia unică pentru a emite orice activ în mod direct!

Compararea lumenilor stelari cu Ethereum

Agenția de prognoză economică

Acest site web prezintă o gamă largă de modele de prognoză pentru a face prognoze de piață pentru clienții corporativi. Analiștii folosesc modele matematice și statistice de preț bazate pe tendințele istorice ale prețurilor.

Acest site web a prezis că în 2021 prețul Stellar va scădea la 0,23 dolari, de unde se ridică în prezent la 0,27 dolari. Site-ul are, de asemenea, propria sa predicție de preț pentru 2022, care spune că Stellar va ajunge la 0,30 USD la începutul anului 2022. Aceasta, destul de clar, este de departe cea mai conservatoare și pesimistă a previziunilor de preț XLM.

Vă rugăm să rețineți că aceste prognoze se pot modifica deoarece, după cum sa menționat, modelul de prognoză utilizează tendințele istorice atunci când calculează previziunile de preț. Aceasta înseamnă că instrumentele pe care le folosesc actualizează constant informațiile pe măsură ce apar noi prețuri.

Deci, se pare că majoritatea analiștilor au prezis un rezultat pozitiv pentru viitorul pe termen scurt și lung al lui Stellar.

XLM este o investiție bună?

Potrivit unui post recent realizat de Data Driven Investor, atunci când capitaliștii de risc investesc bani într-o companie, două dintre cele mai importante întrebări pe care și le pun ele sunt următoarele:

1) Există unele utilizări ușor identificabile pentru produs?

2) Ce fel de echipă are această companie în spatele ei?

Stellar scoate ambele întrebări din parc și cu siguranță are un caz de utilizare excelent și o echipă solidă. De-a lungul tuturor acestor previziuni de preț XLM, unele dintre aceleași trei lucruri au continuat să apară – tehnologia din spatele blockchain-ului Stellar, echipa de dezvoltare și parteneriatele.

Realizările lui Jed McCaleb

XLM Price Prediction Co-fondatorul Ripple, Jed CalebCofondatorul Ripple, Jed McCaleb | Sursa: ripplecoinnews

În ciuda a ceea ce ați fi citit despre trecutul lui Jed McCaleb (a părăsit Ripple, a fost în proces etc.), dar este important să aveți în vedere un singur lucru: tipul știe să câștige.

Chiar dacă a suferit un atac pe scară largă, Mt. Gox a deținut în continuare până la 80% din volumul Bitcoin la vârf. Multe dintre Bitcoin-urile aflate în circulație astăzi pot fi tranzacționate din cauza Mt. Gox.

În plus, orice asociere pe care McCaleb o are cu schimbul ar trebui să fie însoțită de faptul că nu avea control asupra schimbului în momentul în care a fost atacat. De fapt, el a pierdut el însuși 50.000 de dolari.

În schimb, McCaleb ar trebui să fie cunoscut pentru munca timpurie pe care a făcut-o la Ripple, fondarea lui Stellar și parteneriatele continue pe care le continuă să construiască. Ar trebui să fie amintit și pentru munca pe care o face în Pacificul de Sud cu IBM. Unele dintre insulele pe care acest program le va afecta în mod direct necesită servicii financiare, în special soluții de plată ieftine și rapide.

Tehnologie

Faptul că XLM poate procesa mai mult în 3-5 secunde decât poate Bitcoin în 10 minute vă permite să cunoașteți nivelul de tehnologie pe care această monedă îl are în spate. Aceasta înseamnă că Lumens poate funcționa de aproximativ 1.000 de ori mai repede decât Bitcoin.

Deci, acum știți despre unele dintre tehnologiile interesante din spatele Stellar, predicțiile de preț XLM și echipa puternică din spatele monedei. În opinia mea, Stellar pare a fi un proiect bun, chiar și în spatele unora dintre steagurile sale roșii.

Concluzie

Deși Stellar a scăzut de unde era în ianuarie 2018, dacă o comparați cu locul în care era în aprilie 2017, moneda a crescut încă 2.900% într-un an! Ceea ce este minunat dacă mă întrebi.

Iată părerea mea despre Stellar: Singura preocupare imediată pe termen scurt pe care o văd este că piața generală este în scădere la momentul actual. Dar, odată ce piața se va recupera, Stellar ar putea sta pe umerii pieței gigantice a criptomonedelor.

Și asta este tot ce voi spune în această privință!

Cu toate acestea, nu pot sublinia suficient cât este de important pentru dvs. să efectuați cercetări ample înainte de a investi. Nu numai asta, dar ar trebui să consultați și un expert financiar. Dar înainte de asta, mi-ar plăcea să vă aud gândurile … așa că, spuneți-mi ce părere aveți despre viitorul lui Stellar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me