Bună ziua și bine ați venit la acest articol de predicție a prețului ICX. În acest ghid pentru predicțiile prețului monedelor ICON, mă voi uita la una dintre cele mai noi și mai optimiste platforme de criptomonede din jur.

La ce să ne așteptăm în acest ghid

Voi începe prin a explica pe scurt ce este ICX Coin, înainte de a trece la un avertisment rapid despre modul în care ar trebui tratate predicțiile prețurilor criptomonede. Acest lucru va fi urmat de examinarea unora dintre cele mai bune previziuni ale prețurilor ICX pe termen scurt și altele pe termen lung (2021 și peste).

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Din păcate, la fel ca criptomoneda ICON, ICO a fost acum doar nouă luni, în septembrie 2017, este dificil să găsești experți legitimi care să facă predicții de preț. Acestea sunt mai frecvente în cazul criptelor mai mari, cum ar fi Bitcoin și Ethereum.

De asemenea, am oferit câteva opinii despre modul de tratare a analizei tehnice atunci când iau în considerare investițiile. Analiza tehnică este numele dat studiului tendințelor prețurilor anterioare pentru a încerca să stabilească dacă un preț va crește sau va scădea. Deși cu siguranță poate fi util pentru comercianți, este mai puțin important pentru investitorii într-o marfă sau un activ. Întrucât acesta este un articol care analizează viitorul ICX Coin, analiza tehnică va fi de puțin folos pentru previziunile de preț ICX.

Următoarele vor fi câteva puncte despre foaia de parcurs ICX în legătură cu previziunile prețului monedelor ICON ICX. Voi explica ce speră să realizeze echipa din spatele proiectului și voi încerca să raportez acest lucru la performanța activului digital.

În cele din urmă, am oferit câteva gânduri despre dacă ICX este o investiție bună. Acest lucru nu va fi și nu ar trebui în niciun caz considerat drept sfat de investiții. Cu toate acestea, sperăm că vă va oferi instrumentele necesare pentru a face față informațiilor despre rețeaua de criptomonede ICON și moneda sa nativă ICX.

Înainte de a aborda toate acestea, voi începe cu ceea ce este ICX Coin.

(Dacă sunteți deja încrezător în cunoștințele dvs. despre ICX Coin, nu ezitați să treceți la următoarea secțiune).

Ce este moneda ICX?

Înainte de a începe să mă uit la unele predicții ICX Coin, ar fi mai întâi logic să discutăm pe scurt ce este de fapt ICX Coin.

ICX Coin este criptomoneda nativă a rețelei ICON. Este un fel de Ether pentru rețeaua Ethereum, deoarece multe dintre funcțiile care au loc în rețeaua criptomonedă ICON trebuie plătite pentru utilizarea monedei ICX.

Rețeaua ICON este în dezvoltare de 2 ani. A fost creat de Dayli Financial Group. Dayli Financial Group este o firmă coreeană specializată în inovație financiară și tehnologie. Dacă ați folosit vreodată schimbul Coinone, ați putea recunoaște numele companiei. Ei dețin de fapt platforma coreeană care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă diverse criptomonede.

Ideea din spatele rețelei ICON este să "hiperconectează lumea". Dayli Financial Group are misiunea de a construi cea mai mare rețea descentralizată pe care planeta a cunoscut-o vreodată.

Echipa din spatele ICON încearcă să creeze o platformă pentru ca utilizatorii să interacționeze între diferite blockchains. Această interacțiune se va face folosind contracte inteligente complexe.

Dezvoltatorii numesc această rețea interconectată "Republica ICON". Speranța este că ICON va fi într-o zi o rețea care permite interacțiunea între multe dintre diferitele sectoare ale vieții moderne. Acestea includ, dar nu se limitează la asigurări, asistență medicală, educație, securitate și finanțe.

Nexus stă la baza „Republicii ICON”. Acest blockchain conectează toate diferitele blockchains mai mici care formează Republica în sine. Aceste blockchain-uri mai mici sunt cunoscute sub numele de Comunitatea ICON. Fiecare dintre aceste blockchain-uri individuale va avea propriile reguli. ICON în sine nu poate controla modul în care operează fiecare comunitate.

Utilizatorii obișnuiți se pot conecta la rețeaua ICON utilizând ceea ce se numește Citizen Node. Aceste noduri pot fi apoi utilizate pentru a interacționa cu diferitele aplicații descentralizate ale ecosistemului ICON. Diferitele valute ale rețelei vor fi tranzacționate folosind propriul schimb descentralizat al ICON.

Un avertisment rapid despre predicțiile de preț

Înainte de a începe să mă concentrez pe acest articol, ar trebui să lansez mai întâi un avertisment rapid: predicțiile prețurilor criptomonedelor ar trebui tratate cu prudență! Fiind o inovație tehnologică atât de nouă, este incredibil de dificil să judeci ce valorează ceva atât de avansat.

În cele din urmă, piața decide valoarea fiecărei monede. Dacă o cumpără mulți oameni, va merita foarte mult. Dacă puțini oameni cred în proiect, prețul nu va crește.

Există o mulțime de motive pentru care un proiect de criptomonedă ar putea eșua. Cu toate acestea, principalele sunt:

  • Concurență
  • Regulament
  • Tehnologic
  • Înșelătorie

Predicția ICX a prețului CoinLiker 2021

Ok, să începem cu unul destul de sălbatic. Un site web numit CoinLiker a publicat probabil cea mai optimistă (optimistă) predicție a prețului ICX pe care am văzut-o în următoarele douăsprezece luni.

După cum puteți vedea, acest autor fără nume consideră că ICX nu merge doar pe Lună, ci trece cu viteză direct pe lângă ea. Probabil, prețul va continua să crească până când va ajunge la o planetă care încă nu va fi intitulată în cele mai adânci adâncuri ale universului …

icx-price-predictions

Da, așa este – aproape 4 dolari!

Din păcate, nu există dovezi pentru această estimare a prețului ICX interstelar. Cu toate acestea, Coinliker susține că folosește un „algoritm de prognoză personalizat” care „a detectat că ICX este o investiție fantastică”.

Conform algoritmului lor, o investiție de 200 USD la prețurile de astăzi va reveni la aproximativ 2.700 USD, pe baza previziunilor de un an de mai sus.

Nu toate predicțiile prețului ICON ICX sunt lăstari lunare, deși …

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Prognoză ICX a prețului WalletInvestor pentru 2021

Din realitatea sălbatică, trecem la o predicție de preț ICX puțin mai rezonabilă. WalletInvestor este mult mai practic la nivelul predicțiilor ICX.

Ei cred că prețul ICX va rămâne stabil în jur 0,753 USD într-un interval de timp de un an. ICON valorează 0,90 dolari în ianuarie 2021. Inutil să spun că acest lucru pare mult mai rezonabil. Cu toate acestea, nu este susținut foarte convingător. Acestea fiind spuse, WalletInvestor îi place să includă câteva grafice pentru a ilustra punctul lor de vedere.

Previziune preț ICX pentru 2021 și 2022.

Linia de bază constantă din graficul din dreapta pare să reprezinte stagnarea anticipată a prețului monedei pe parcursul anului.

Din păcate, la fel ca analiza de pe CoinLiker, nu există o mulțime de dovezi care să susțină răspunsurile WalletInvestor la întrebări precum „Se va prăbuși ICON?”

În schimb, o mențin scurtă și dulce: „Conform analizei noastre, acest lucru nu se va întâmpla”.

Probabil, analiza lor nu include alte platforme care oferă un serviciu mai bun decât ICON poate furniza, un regulator care face ICX ilegal sau un defect de codare a software-ului în sine.

Știri care ar putea avea impact asupra previziunilor de preț pentru 2021 pentru ICX

Privind previziunile de preț ICX pe care vi le-am oferit până acum, ați crede că nu există, în mod literal, nicio știre în jurul proiectului. Cu toate acestea, nu este deloc cazul!

ICON a colaborat cu o aplicație de socializare numită LINE. LINE este în prezent cea mai mare platformă de socializare din Japonia. Aplicația sa de mesagerie are peste 200 de milioane de utilizatori în fiecare lună. Aceasta este potențial o bază excelentă de utilizatori pentru aplicațiile descentralizate ICON atunci când acestea sunt dezvoltate.

În plus, există știri că ICON a format un parteneriat cu Samsung. Rapoarte indicați că gigantul tehnologic va utiliza sistemul ICON Chain ID pentru un proiect pe care îl dezvoltă, numit Samsung Pass.

Aceasta este, evident, o evoluție pozitivă pentru echipă, dar nu este clar dacă se va traduce chiar în cererea de monede ICX. Desigur, dacă nu creează o cerere suplimentară, prețul fiecărei monede ICON nu va fi afectat deloc de parteneriat. Cu toate acestea, este încă bun pentru reputația generală a ICON.

Faceți experți să facă predicții de preț ICX?

Din păcate, nu există chiar experți care să facă predicții de preț pentru altcoins în aceste zile. De când s-a declarat candidat la funcția de președinte și și-a lansat propria criptomonedă, John McAfee pare să se fi calmat făcând apeluri de preț pentru moment.

În absența guruului securității internetului, pare să existe o gaură în formă de expert. Există o mulțime de site-uri web, cum ar fi MarketInvestor și CoinLiker, pe care le-am putea analiza pentru o predicție a prețului ICX în 2021. Cu toate acestea, mesajul de luat în slujbă ar fi doar eu să repet că faptele, parteneriatele și evoluțiile vorbesc mai tare decât cifrele scoase din aer..

Există, de asemenea, o mulțime de videoclipuri YouTube pe această temă. Cu toate acestea, acestea suferă aceleași probleme ca și site-urile de predicție a prețurilor. Majoritatea creatorilor vor deține singuri monedele pe care le pompează și vor spera să creeze entuziasm în jurul unui proiect. Astfel de videoclipuri nu trebuie utilizate ca sfaturi de investiții.

Este mult mai bine să te informezi cât poți. Uită-te la proiecte care au avut succes. Încercați să identificați ce i-a făcut să obțină câștigurile care i-au îmbogățit pe oameni. Mai important, încercați să identificați ce i-a determinat să păstreze aceste câștiguri în loc să devină doar proiecte de pompare și depozitare, precum peste 90% din industria criptografică este.

Uitați-vă la membrii echipei, foi de parcurs (mai multe despre foaia de parcurs ICX mai târziu), obiective și lucrări albe. Decideți-vă dacă credeți că lumea are nevoie de un astfel de proiect. Acesta este un mod mult mai bun de a face o investiție, mai degrabă decât să vă bazați pe un autor anonim care scrie o piesă cu o mulțime de câștiguri procentuale mari citate, dar puțin pentru a le susține.

Utilizarea analizei tehnice pentru a face predicții de preț

Unele site-uri web care oferă predicții de preț ICX vor spune că au folosit analize tehnice pentru a efectua apelurile. Cu toate acestea, problema cu aceasta este că analiza tehnică este o disciplină care implică o analiză atentă și constantă a diagramelor.

Ce a fost un grafic alcătesc (optimist) poate deveni foarte repede un urs (pesimist) și invers? Analiza tehnică poate fi utilizată foarte eficient pentru tranzacționarea zilnică (tranzacționare pe termen scurt, cumpărare redusă și vânzare ridicată). Cu toate acestea, pe o piață care funcționează non-stop, șapte zile pe săptămână, următoarele diagrame vor implica un angajament uriaș.

În scopul investițiilor pe termen lung, cel mai bun indicator este analiza fundamentală. Analiza fundamentală implică examinarea problemei pe care un proiect pretinde că o poate rezolva. Apoi, trebuie să vă întrebați dacă piața solicită o astfel de soluție și cât de bine plasată este compania sau echipa de a-și îndeplini promisiunile.

ICX Previziune preț 2021 și dincolo

Dacă a face probleme de predicție a prețurilor pentru un an, este chiar mai dificil să le faci și mai departe în viitor. Din nou, m-am uitat la câteva dintre cele mai de succes site-uri web care oferă predicții ale prețurilor criptomonede. Din păcate, în absența unor experți legitimi care fac predicții de preț ICX, aceste site-uri web vor trebui să facă!

O previziune a prețurilor viitoare este mai mult decât numere?

În primul rând, să ne uităm la predicția prețului ICX a CoinCheckUp. Acest site web folosește câteva raționamente diferite în spatele cifrelor pe care le oferă pentru 2021-2024. Acestea includ specularea prețului dacă creșterea ICON reflectă cea a Google, Facebook, internetului în sine sau urmează teoria legii lui Moore.

Problema cu aceste previziuni de preț ICX este că nu există absolut nimic care să sugereze că ICON va crește în conformitate cu legea lui Moore. La fel, nu există niciun motiv să credem că adoptarea va urma aceea a internetului sau a Google.

Previziune preț ICX

Cu toate acestea, cel puțin site-ul web oferă o declinare a responsabilității privind previziunile sale de preț:

„Predicțiile nu sunt garanții pentru viitor. Folosiți orice date din CoinCheckup în scopuri informative. Informațiile nu trebuie considerate sfaturi de investiții. ”

O estimare a prețului maxim și minim pentru 2021?

Un scriitor pe un site web numit TradingBeasts a venit cu câteva numere proprii. La fel ca previziunile anterioare de preț pe care le-am prezentat, acestea lipsesc de orice fel de analiză fundamentală sau tehnică. Cu toate acestea, scriitorul a reușit să stabilească o predicție maximă și minimă a prețului ICON ICX pentru 2021 și nu numai.

După cum puteți vedea, TradingBeasts se așteaptă ca prețul jetoanelor ICON să crească continuu pe tot parcursul anului 2021. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că nicio criptomonedă existentă de mai bine de un an nu a reușit să crească în mod constant în valoare în fiecare lună.

Foaia de parcurs ICX

Cu obiective la fel de mari precum cele pe care ICON le are pentru viitor, echipa are în mod evident un drum greu în față. Pe site-ul lor, își enumeră obiectivele pentru 2021. Se pare că speră ca proiectul lor să fie finalizat în totalitate până la sfârșitul anului 2021. Acest lucru este diferit de foile de parcurs ale unor platforme blockchain care intenționează să dureze peste un deceniu..

Site-ul ICON enumeră câteva secțiuni diferite pe care se vor concentra. Acestea sunt valori mobiliare, asigurări, bănci, universități și spitale. Fiecare secțiune are listate obiectivele pentru anul următor. Aici, le voi privi unul câte unul.

Previziune preț ICX

Titluri de valoare

ICON speră să aibă tehnologia utilizată în industria de compensare și decontări în 2018. Ulterior, în 2019, ICON speră să fie utilizată și în sectorul comercial.

Previziune preț ICX

Asigurare

ICON susține că deja tehnologia lor de tip loopchain este utilizată de multe firme de asigurări de nivel superior. În cursul anului 2018, ei spun că serviciul lor va deveni disponibil publicului. Aceasta va include formarea de parteneriate cheie în industrie.

Previziune preț ICX

Bănci

În cursul anului 2018, ICON intenționează să lanseze un sistem de plăți preplătite, care este complet digital. Aceasta va fi urmată de dezvoltarea relațiilor cu parteneri nenumiti.

Previziune preț ICX

Universități

Foaia de parcurs din sectorul universitar va implica mai întâi dovada conceptelor, urmată de dezvoltarea „Mașinilor automate inteligente”. Acestea vor fi utilizate de elevi pentru a efectua plăți și transferuri în timp ce sunt la școală.

Previziune preț ICX

Spitale

ICON urmărește, de asemenea, îmbunătățirea asistenței medicale. Acest lucru va implica dezvoltarea unui sistem de semnături digitale bazat pe blockchain. Potrivit site-ului, acest lucru va fi revoluționar pentru gestionarea informațiilor medicale. Aceasta va implica, de asemenea, lansarea unei platforme de partajare a datelor pentru informații despre asistență medicală.

Cum ar putea afecta foaia de parcurs prețul ICX?

Totul sună foarte impresionant, iar grafica de pe pagina site-ului dedicată foii de parcurs este foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual. Cu toate acestea, un site excelent nu înseamnă neapărat că echipa poate îndeplini astfel de obiective mărețe.

Acestea fiind spuse, dacă își pot îndeplini promisiunile, ICON se va fi integrat cu succes în unele dintre cele mai mari sectoare ale vieții moderne. Dacă simbolul nativ este utilizat în toate aceste industrii, acesta va avea cu siguranță o cerere mare și prețul ar trebui să crească în consecință.

Desigur, nimic din toate acestea nu este sigur. Chiar dacă echipa reușește să îndeplinească obiectivele pe care și le-a propus, ar putea fi bătute de un sistem mai eficient, mai bine conceput. Există, de asemenea, alte obstacole care ar putea împiedica și adoptarea ICON. Problemele tehnologice și problemele de reglementare sunt doar două domenii care ar putea vedea scăderea valorii ICX în ciuda completării foii de parcurs.

ICX este o investiție bună?

Previzualizare preț ICX 1 an grafic

Este foarte dificil să spunem dacă un ICON este o investiție bună sau nu într-un stadiu atât de timpuriu al dezvoltării sale.

ICON ar putea să nu existe chiar până la sfârșitul anului 2021. Alternativ, ar putea merita de multe ori chiar și cele mai sălbatice predicții ale celor mai optimisti predictori. Dacă ați fi familiarizat cu criptomoneda în 2017, probabil că vă veți aminti că oamenii au râs de faptul că au spus că va exista un Bitcoin de 10.000 de dolari în acel an. În cele din urmă, prețul a atins aproape dublul acestei previziuni!

Mai presus de toate, nu uitați să tratați cu precauție toate predicțiile de preț și să faceți mereu multe cercetări pentru dvs. Analiza fundamentală a investițiilor este regele!

Concluzie

După cum probabil vă dați seama, este mai mult decât puțin dificil să faceți previziuni exacte despre prețul monedei ICX. Avem de-a face cu o clasă de active complet nouă, iar descoperirea valorii va dura ceva timp. În acest timp, vor fi învinși și vor fi câștigători.

Există multe lucruri care pot merge corect pentru o platformă precum ICON. Are șanse să devină coloana vertebrală a unui viitor complet digitalizat și descentralizat. Ar putea deveni absolut necesar și fiecare simbol ICX ar putea valora multe sute sau mii de dolari.

Acestea fiind spuse, și multe pot merge prost.

În primul rând, ar putea exista o altă tehnologie care urmează să fie dezvoltată, care distruge absolut orice valoare pe care rețeaua ICON ar fi putut-o avea.

Chiar dacă rețeaua ICON este de fapt cea mai bine concepută și impresionantă platformă bazată pe blockchain din jur, nu înseamnă că va avea succes pe termen lung. Uită-te la Betamax și VHS, de exemplu. În anii 1980 și 90, platforma Betamax a fost, fără îndoială, mai bună. Ar putea livra o imagine mult mai înaltă a imaginii video în casele utilizatorilor săi. A câștigat în războaiele video de acasă? Nu. VHS a apărut în cele din urmă drept favoritul poporului. Este posibil să nu fi oferit aceeași calitate înaltă, dar era mult mai accesibilă. Piața a vorbit în favoarea sa.

Există, de asemenea, probleme de reglementare de depășit, precum și speranța că echipa din spatele rețelei ICON este capabilă din punct de vedere tehnic să își îndeplinească foaia de parcurs..

Și, în sfârșit…

La fel ca în cazul oricărei investiții în criptomonede, este un joc cu risc ridicat și cu recompense ridicate. Fiind atât de devreme, înainte de a se produce orice fel de adopție pe scară largă, câștigurile ar putea fi uriașe. La fel, proiectul ar putea ajunge complet fără valoare.

Aceasta înseamnă că trebuie să se recurgă la prudență atunci când se investește într-un astfel de proiect. Nu trebuie să investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți și nu vă așteptați să vă retrageți din câștigurile pe care le faceți. Dacă totuși doriți să investiți, faceți acest lucru pentru că credeți în proiect. Ia un procent foarte mic din valoarea netă și cumpără niște simbol ICX. Apoi, ignorați mișcarea zilnică a pieței. Acest lucru va fi mult mai ușor dacă credeți cu adevărat în proiect.

Asta este tot timpul pentru acest ghid ICX de predicție a prețurilor. Sper că ați aflat ceva despre această platformă de criptomonede. Acum că am terminat cu toții, ce crezi? Cât crezi că va valora moneda ICX peste doi ani? Are cineva o predicție proprie a prețului ICX?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me