După boom-ul criptomonedelor din 2017, piața a fost inundată de noi Altcoins. Dar există unele proiecte care reușesc să iasă în evidență deasupra celorlalte – VeChain este unul dintre ele.

Știați că Proiectul VeChain a început în 2007? Chiar dacă simbolul său de criptomonedă a fost lansat mult mai târziu, iar proiectul a evoluat foarte mult de atunci, VeChain este într-adevăr unul dintre cele mai vechi proiecte.

2017 a fost un an excelent pentru VeChain, deoarece a devenit cea de-a 22-a cea mai valoroasă criptomonedă cu o capitalizare de piață actuală de 2 miliarde de dolari. Acest lucru ne conduce la următoarea noastră întrebare – cum arată previziunea VeChain?

În acest ghid, voi acoperi unele dintre cele mai bune previziuni ale prețurilor VeChain atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Pentru a obține o vizualizare completă, vă voi prezenta prin predicțiile VeChain că fiecare folosește metode diferite pentru a obține predicțiile lor.

Până la sfârșitul acestui ghid, nu numai că veți fi conștienți de predicția medie a prețului VeChain, dar veți înțelege și factorii cheie care ar putea face din VeChain o investiție bună sau proastă.

Să începem cu o scurtă prezentare generală a VeChain, deoarece este important să înțelegeți acest lucru înainte de a trece mai departe. Dacă sunteți deja încrezător în cunoștințele dvs. VeChain, nu ezitați să treceți la secțiunea „Previziunea prețului VeChain 2021”.

Ce este VeChain?

VeChain, creat de Sunny Lu și DJ Qian, este un proiect foarte unic, deoarece este o soluție bazată pe blockchain pentru o problemă industrială din lumea fizică.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Sunny Lu și DJ Qian cofondatori ai Vechain

Când a început pentru prima dată, VeChain se concentra în principal pe soluții pentru lanțul de aprovizionare.

În ultimii doi ani, însă, a evoluat pentru a oferi servicii unei game largi de industrii, precum bunuri de lux, automobile, agricultură, logistică și retail.

Să luăm un exemplu al industriei alcoolice: soluția VeChain poate ajuta producătorii de vin să oprească falsificarea și vânzările neautorizate.

Cum face asta?

Primul pas este digitalizarea sticlelor de vin adăugând un fel de senzor, cum ar fi o etichetă RFID. Datele de la acești senzori sunt apoi stocate pe blockchain și utilizate pentru a urmări mișcarea fiecărei sticle de vin pe tot parcursul procesului de distribuție.

Pentru a-și implementa soluțiile în lumea reală, VeChain a construit parteneriate cu companii de renume precum Kuehne & Nagel, Renault, PWC, DNV GL și, de asemenea, cu guvernul din Gui’an, China.

VeChain lucrează acum la oferirea unei platforme similare cu Ethereum pe care dezvoltatorii pot construi contracte inteligente și aplicații descentralizate (DApps). De fapt, pentru a avea un apel mai larg, această caracteristică a VeChain a fost redenumită VeChain Thor la sfârșitul lunii februarie 2018.

Acum că aveți o prezentare generală a ceea ce este VeChain, să trecem la predicția prețului VeChain.

Avertizare

Este important să înțelegeți riscurile implicate pe piața criptomonedelor. Piața criptomonedelor a evoluat imprevizibil în trecut și nimeni nu știe cu adevărat cum va acționa în viitor.

Există mulți factori de luat în considerare, cum ar fi reglementările viitoare, noile tehnologii în curs de dezvoltare, etc., care pot avea un impact necunoscut asupra predicției prețului VeChain.

Deci, este în interesul dumneavoastră să faceți cercetări suplimentare și chiar să consultați un consilier financiar înainte de a face orice investiție în VeChain sau în orice altă criptomonedă..

Având în vedere acest lucru, să trecem direct la predicția prețului VeChain 2021.

Prognoză VeChain Preț 2021

Următoarele sunt cele mai importante prognoze VeChain pe termen scurt, oferite de diferite surse credibile, toate acestea fiind creditate.

Predicția VeChain Preț 2021 Utilizând analiza tehnică

În această metodă de predicție a prețurilor, software-ul este utilizat pentru a efectua analize tehnice (TA) asupra tendințelor istorice ale prețurilor și volumelor.

Această metodă se bazează pe date și nu ia în considerare niciun aspect mai blând, cum ar fi tehnologia, echipa și sentimentele pieței etc..

Walletinvestor.com este un site popular care face predicții de preț bazate pe analize tehnice ale diferitelor criptomonede. Potrivit acestora, se așteaptă ca VeChain să atingă prețul de 0,046 USD într-un an. Deoarece în prezent valorează 0,03 USD, acest lucru este optimist, dar foarte realist.

Predicția prețului VeChain: prognoză pentru 2021 și 2022.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Previziunea VeChain Price 2021 de către experți

Ar trebui să fii atent la ceea ce spun experții în criptomonede despre criptomoneda de interes. Chiar dacă este posibil să nu dea o predicție exactă, opinia lor poate avea cu siguranță un impact asupra pieței.

Roger Ver, care este denumit și „Bitcoin Jesus”, este una dintre cele mai puternice voci din universul criptomonedelor. Poți ghici care este părerea lui despre VeChain?

El crede că VeChain are un viitor strălucit, deoarece încearcă să rezolve problemele din lumea reală și are aplicații care deservesc multe industrii.

După cum puteți vedea mai jos, el a trimis un tweet în favoarea VeChain.

Sunt cel mai interesat de blockchain-urile care să permită unui sistem de numerar digital fără permisiunea de a identifica pe lume, dar @vechainofficial are câteva modalități interesante de a le utiliza pentru a opri mărfurile contrafăcute, făcând piețele fără permisiunea P2P mai de încredere. https://t.co/7Km9Hv0xRj

– Roger Ver (@rogerkver) 21 decembrie 2017

Deși este dificil să cunoașteți cu siguranță prețurile viitoare ale VeChain, validarea de la un expert înseamnă cu siguranță ceva.

Prognoză VeChain Preț 2021 de către alte surse de încredere

Există mai multe alte surse reputate care au făcut o predicție a prețului VeChain în 2021 pe baza unor factori precum tendințele anterioare, echipa, avantajele tehnologice și sentimentele pieței.

O astfel de sursă este smartereum.com care publică în mod regulat predicții de criptomonede. Cu câțiva ani în urmă, au prezis că prețul VeChain nu va crește mult de la valoarea de 0,011 USD, cu toate acestea, prețul său este de 0,03 USD în 2021 și predicția pentru 2021 pare mai strălucitoare ca niciodată.

Smartereum.com și-a bazat predicția prețului VeChain pe faptul că are un blockchain foarte versatil cu numeroase aplicații. Cu toate acestea, ei cred că VeChain ar putea fi mai volatil, deoarece este mai puțin cunoscut în comparație cu alte criptomonede de top.

În continuare, vă voi prezenta prin predicția prețului VeChain pentru 2021 și nu numai.

Predicția VeChain Preț pe termen lung

Ar fi o idee bună să analizăm perspectivele pe termen lung ale oricărei criptomonede înainte de a lua o decizie de investiție. Deci, în această secțiune, voi acoperi predicția de vârf pe termen lung a prețului VeChain prin diferite metode diferite.

Predicția pe termen lung a prețului VeChain utilizând analiza tehnică

Walletinvestor.com oferă, de asemenea, o estimare a prețului pe termen lung pentru VeChain – susține că prețul VET va crește la 0,046 USD într-un an și va crește până la 0,1 USD în 5 ani.

După cum puteți vedea, acest lucru face din VeChain una dintre cele mai bune investiții pe termen lung.

Prognoză pe termen lung a prețului VeChain de către experți

În martie 2018, VeChain l-a adus la bord pe Tim Draper ca unul dintre investitorii lor. Dacă nu-l cunoști pe Tim Draper, lasă-mă să precizez acest lucru – el este o legendă din Silicon Valley.

Nu numai că este un investitor renumit în multe companii din Silicon Valley (cum ar fi Tesla), dar este, de asemenea, un mare credincios în criptomonede. Investise mulți bani în Bitcoin în momentul în care prețul său era de doar 6 USD.

VeChain a primit o validare uriașă prin asigurarea sprijinului de la un investitor atât de experimentat și de voce cunoscută în universul criptomonedelor.

Vedem ochi cu ochi cu investitorul nostru, @TimDraper, privind viitorul criptomonedelor și utilizarea soluțiilor blockchain. https://t.co/QEvnx6NM6A

– Fundația VeChain (@vechainofficial) 26 martie 2018

Prognoză pe termen lung a prețului VeChain în funcție de alte surse de încredere

Conform previziunii de cinci ani de smartereum.com (fabricat în 2018), prețul VeChain ar putea ajunge până la 75 USD.

Smarterum.com se așteaptă ca VeChain să ofere „integrarea completă a platformei bazate pe blockchain cu lumea reală a afacerilor”. Acest lucru ar ajuta la transformarea blockchain-ului din ce în ce mai accesibil pentru companii în mod obișnuit.

Deci, acestea au fost unele dintre cele mai importante predicții pe termen lung ale prețului VeChain pentru 2021 și nu numai. După cum puteți vedea, majoritatea dintre ei se așteaptă ca VeChain să aibă performanțe semnificative în următorii 5 ani. Cu toate acestea, aceste predicții ale prețului VeChain se pot dovedi sau nu corecte – amintiți-vă întotdeauna că este imposibil să știți sigur care este prețul viitor al unei criptomonede.

Ar trebui să cântăriți diferiți factori înainte de a ajunge la o concluzie dacă VeChain este o investiție bună sau proastă.

Să aruncăm o privire la acestea în secțiunea următoare.

VeChain este o investiție bună?

Pot exista diferiți factori care pot afecta prețurile unei criptomonede. Pe lângă predicția prețului VeChain, vă voi prezenta și factorii care pot afecta pozitiv viitorul VeChain, precum și factorii care pot avea un impact negativ.

Deci, în această secțiune, vă voi prezenta motivele care fac din VeChain o investiție bună sau proastă.

De ce VeChain ar putea fi o investiție bună?

Să aruncăm o privire asupra motivelor pentru care VeChain ar putea fi o investiție bună.

Parteneriate din lumea reală

Unul dintre cele mai promițătoare lucruri despre VeChain este că a asigurat parteneriate solide cu multe organizații de renume. Ajută VeChain în crearea și testarea soluțiilor care pot rezolva probleme din lumea reală.

Unele dintre numele din lista tot mai mare de parteneriate includ PWC, DNV GL, China Unicom și un parteneriat la nivel național al guvernului chinez..

Acesta este unul dintre motivele cele mai importante pentru ca orice criptomonedă să aibă succes. Dacă VeChain are succes în utilizarea acestor parteneriate pentru a crea produse pregătite pentru piață, atunci are un viitor extraordinar în față.

Diversificare

VeChain a început să dezvolte soluții bazate pe blockchain pentru industria lanțului de aprovizionare. Echipa și-a dat seama că soluțiile VeChain ar putea fi aplicabile multor alte industrii, așa că acum dezvoltă soluții pentru multe industrii.

De fapt, așa cum am menționat anterior, VeChain oferă acum o platformă asemănătoare Ethereum pentru dezvoltarea aplicațiilor descentralizate (DApps). VeChain Thor, așa cum se va ști, va fi un nou blockchain pe care vor fi folosite jetoanele VeChain Thor (VET).

Deci, VeChain are mult spațiu de dezvoltat, deoarece vizează acum o piață mai mare.

Echipa cu experiență

După cum am menționat anterior, VeChain este unul dintre cele mai vechi proiecte blockchain. Drept urmare, echipa sa a câștigat o experiență extraordinară în furnizarea de soluții din lumea reală, ceea ce reprezintă o provocare pentru majoritatea criptomonedelor.

Predicții VeChain Preț Membrii echipei de bazăEchipa de bază VeChain | Sursa: vechain

Pentru o tehnologie tânără precum blockchain-ul, este foarte important ca un proiect investibil să fie susținut de o echipă puternică. Din fericire, acesta este cazul cu VeChain.

Fundația VeChain

VeChain este susținut de Fundația VeChain, care este o entitate non-profit responsabilă de dezvoltarea rețelei și R&D.

Fundația VeChain joacă un rol important în dezvoltarea parteneriatelor cu companii, precum cele pe care le-am văzut mai sus. A fi susținut de o bază solidă îl poate ajuta pe VeChain să își atingă obiectivele mai eficient.

Descentralizare

Într-un moment în care multe criptomonede (BCH, Ripple și altele) sunt criticate pentru încurajarea centralizării, VeChain este descentralizat în toate sensurile.

Nu numai că are birouri în întreaga lume, dar are și o rețea de 111 noduri răspândite în multe țări precum Marea Britanie, Germania, Japonia, China și Coreea de Sud.

Noduri de predicție a prețurilor VeChain

Sursa: naver

În opinia mea, există multe lucruri critice care funcționează în favoarea VeChain. Dacă se poate executa cu succes conform foii de parcurs, poate fi o investiție bună.

Deși VeChain poate fi mai vechi decât alte criptomonede, este încă în stadiile incipiente ale dezvoltării. Datorită acestui fapt, există câțiva factori care ar putea avea un impact negativ asupra predicției prețului VeChain. Să le aruncăm o privire.

Motive pentru care VeChain s-ar putea dovedi a fi o investiție proastă

Acum, să verificăm factorii care ar putea face VeChain o investiție proastă.

Concurență

În ultimul an, piața criptomonedelor a cunoscut o creștere și a devenit un teren pentru concurență înfruntată. Ca și alții, VeChain se confruntă, de asemenea, cu o concurență dură din partea proiectelor existente și viitoare.

Trebuie să concureze cu viitorul proiect, Waltonchain, care vizează și sectorul lanțului de aprovizionare.

De asemenea, acum, care intră în același spațiu ca Ethereum, competiția va deveni și mai dură: Vechain Thor va trebui să concureze cu cei de genul Ethereum, Cardano și NEO.

Lucrare în curs

VeChain intră în arena contractelor inteligente cu Vechain Thor, dar este încă în curs de dezvoltare. Viitorul VeChain depinde în mare măsură de dezvoltarea cu succes a Vechain Thor într-un produs care poate concura cu celelalte soluții disponibile.

Reguli

În ceea ce privește piața criptomonedelor, ar trebui să fii întotdeauna atent la reglementările viitoare. Este și mai relevant în cazul VeChain datorită asocierii sale strânse cu guvernul chinez.

În timp ce guvernul chinez a dat dovadă de sprijin pentru VeChain, acesta s-ar putea întoarce înapoi. În trecut, guvernul chinez a întreprins numeroase acțiuni pentru a stopa creșterea pieței criptomonedelor din China.

Acestea sunt câțiva dintre factorii de care trebuie să țineți cont atunci când luați decizia de investiție în ceea ce privește VeChain.

Cuvinte finale

Acum știți care sunt diferitele surse și metode pentru a dezvolta predicțiile prețurilor criptomonedelor. V-am împărtășit predicția medie a prețului VeChain 2021, precum și predicții pe termen lung, cum ar fi predicția prețului VeChain 2021.

Știți, de asemenea, care sunt oportunitățile și provocările din fața VeChain, care poate avea impact asupra viitorului său.

Cel mai mare avantaj al VeChain este că este una dintre puținele criptomonede cu multe parteneriate și aplicații din lumea reală. Pe de altă parte, VeChain mai trebuie să demonstreze succesul lui Vechain Thor.

Deci, ce părere aveți despre VeChain? Aveți o perspectivă pozitivă pentru viitorul său? Mi-ar plăcea să vă aud gândurile.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me