Fara indoiala, Bitcoin este cea mai populară criptomonedă din lume – adică este cea care a început totul! Bineînțeles, cu o astfel de atenție pe care o primește, această criptocurrency specială o are o mulțime de portofele dedicate. In acest Bitcoin.com recenzie, ne vom uita la una dintre ele.

Acum, dacă vă gândiți – cu un nume de domeniu de genul acesta, acest portofel ar trebui să fie grozav, corect? -, nu te înșeli prea tare. În timp ce veți găsi multe „este sigur Bitcoin.com?” întrebări online, majoritatea răspunsurilor par să indice acest lucru portofelul chiar merită să fii atent.

Totuși, vom intra în detaliile minunate în timp util – vom vorbi despre asta legitimitatea a site-ului, cum funcționează și dacă merită sau nu să fie folosit ca portofel criptografic de încredere.

TL; DR: Majoritatea recenziilor utilizatorilor Bitcoin.com găsite online sunt destul de pozitive când vine vorba de portofelul în cauză. Utilizatorii susțin că este foarte simplu de utilizat, mai ales când vine vorba de achiziționarea monedelor reale cu bani fiduciari. Deși există câteva mini-controverse în jurul platformei, consensul general este că Bitcoin.com este, de fapt, legitim.

Pro

  • Foarte ușor de utilizat
  • Interfață de utilizare netedă
  • Portofel de renume
  • Disponibil pe toate platformele majore

Contra

  • Taxe relativ mari
  • Acceptă numai Bitcoin și Bitcoin Cash
  • Câteva controverse anterioare
  • Lipseste caracteristici de securitate

Recenzie Bitcoin.com: PROS

Versiunea actuală a Bitcoin.com a fost relansat în 2015. O singură căutare pe Google vă va dezvălui acest lucru numele domeniului (și operațiunile din spatele acestuia) au avut o istorie destul de complexă litigiile legale și controverse în miniatură. Din 2015 până în august 2019, Bitcoin.com a fost condus de un entuziast cripto numit Roger Ver.

Dacă acest nume sună familiar, este probabil pentru că l-ați văzut apărând în alte recenzii ale utilizatorilor Bitcoin.com – desigur, Domnul Ver este una dintre cele mai controversate figuri din lumea criptomonedelor.

Recenzie Bitcoin.com

Destul de amuzant, ar fi de fapt imposibil să vorbim despre Bitcoin.com și despre toate avantajele și dezavantajele sale fără a discuta, de asemenea, Roger Ver și opiniile sale despre Bitcoin. De fapt, acestea sunt destul de puternic legate de portofelul criptografic în cauză, mai ales atunci când vine vorba de recenziile utilizatorilor Bitcoin.com și întrebări precum „este portofelul Bitcoin.com sigur?”.

Acest lucru este adevărat și astăzi – în timp ce Roger Ver a renunțat la funcția de CEO al companiei până în august 2019, sentimentele sale cu privire la Bitcoin, Bitcoin Cash și conceptul de descentralizare, în general, încă rămân în jurul portofelului. Nu vă faceți griji, pentru că toate acestea vor fi elaborate în timp datorat – deocamdată, să ne concentrăm asupra aspectelor reale de utilizare a portofelului.

Foarte ușor de configurat și de utilizat

Unul dintre primele avantaje pe care le veți menționa destul de des printre recenziile utilizatorilor Bitcoin.com este faptul că, ca platformă de stocare criptografică, Bitcoin.com este de fapt foarte simplu de utilizat, și simplu de instalat, în primul rând.

Desigur, utilizabilitatea a fost întotdeauna „caracteristica ciudată” atunci când a venit vorba de portofele criptografice, indiferent dacă este vorba cele dedicate, sau cele care pot stochează mai multe criptomonede simultan. În timp ce veți întâlni întrebări precum „este Bitcoin.com legitim?” și „portofelul este sigur de utilizat?”, veți întâlni rareori întrebări cu privire la uzabilitate.

Recenzie Bitcoin.com

Acum, nu mă înțelegeți greșit – așa cum am menționat mai sus, utilizatorii subliniază regulat aspectul simplității Bitcoin.com. Acestea fiind spuse, subiecte precum „taxe” sau „securitate” tind să umbrească orice aspect al utilizabilității.

Toate acestea fiind spuse, însă, permiteți-mi să subliniez încă o dată acest lucru – Bitcoin.com este foarte ușor de configurat și de utilizat, ca portofel de stocare Bitcoin. Este un portofel bazat pe software, de asemenea, ceea ce înseamnă că vine cu câteva caracteristici de securitate suplimentare.

Portofel Bitcoin bazat pe software (disponibil pe majoritatea sistemelor de operare)

Fiind un software-based Portofelul Bitcoin înseamnă că va trebui descărcați un fișier de pe Bitcoin.com și instalați-l pe sistemul dvs.. Diferența față de un portofel online este că, cu acesta din urmă, îl veți putea folosi numai în timp ce sunteți conectat la web, pe un anumit site web, în ​​timp ce primul are un software dedicat.

Bineînțeles, după cum vă puteți imagina, aceasta este o veste minunată pentru oricine se întreabă „este portofelul Bitcoin.com sigur?”.

Nu am văzut multe recenzii ale utilizatorilor Bitcoin.com elaborate în acest sens, dar un portofel software va oferi caracteristici de securitate mai bune decât majoritatea online. Asta pur și simplu pentru că portofelele bazate pe programe sau aplicații sunt mai greu de piratat decât cele care se bazează pe browser.

Recenzie Bitcoin.com: descărcați aplicația portofel.

O securitate mai bună, deoparte, s-ar părea că una dintre caracteristicile mai bune menționate în mai multe recenzii de portofel Bitcoin.com este faptul că portofelul în cauză este disponibil pe toate sistemele de operare principaleiOS, Android, Mac, Windows, și Linux.

Deși acest lucru este probabil destul de auto-explicativ, suportul extins al dispozitivului face portofelul foarte atrăgător pentru un grup mare de persoane, deoarece indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați, veți putea să vă accesați întotdeauna portofelul și să vă verificați fondurile.

Acceptă banii Fiat / ușor de cumpărat Bitcoin

Monedele Fiat sunt cele emise de guvern – USD, EUR, GBP și așa mai departe. Sincer, sunt monede cu care ne ocupăm în fiecare zi – sunt, de asemenea, bani pe care criptomonedele și procesul de descentralizare își propun să le înlocuiască în cele din urmă.

Problema cu o mulțime de portofele cripto este că fie nu acceptă banii fiduciari, sau nu vă permite să cumpărați criptos din interiorul acestora, în general.

Recenzie Bitcoin.com: caracteristici ale portofelului.

După cum vă vor spune recenziile utilizatorilor Bitcoin.com, nu este cazul Bitcoin.com.

Portofelul în cauză vă permite să vă integrați cu ușurință cardul de credit și să cumpărați Bitcoin sau Bitcoin Cash în acest fel. Integrarea este simplă, procesul de achiziție în sine este simplu – tot ceea ce ține de aspectul de utilizare este simplu și direct!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Recenzie Bitcoin.com: CONS

După cum sa menționat în acest articol de câteva ori deja, utilizator Bitcoin.com recenzii despre portofel v-ar face să credeți că portofelul în cauză este destul de popular în comunitatea criptografică și că este de fapt excelent pentru stocarea Bitcoin-ului dvs. Deși acest lucru ar putea fi cazul, în general, există încă unele dezavantaje care trebuie abordate.

Numai capabil să stocheze Bitcoin și Bitcoin Cash

Adică, atunci când numele de domeniu este literalmente „bitcoin.com”, probabil că l-ai văzut venind de la kilometri distanță, corect?

Una dintre cele mai mari dezavantaje proclamate de Bitcoin.com este faptul că nu puteți stoca nicio altă criptomonedă în cadrul acesteia, cu excepția Bitcoin și Bitcoin Cash.

Recenzie Bitcoin.com: recenzii ale utilizatorilor.

Fie că este vorba de unele dintre cele mai populare altcoins, cum ar fi Ethereum și Litecoin, sau unele mai puțin cunoscute sub numele de Dash și NEO – niciunul dintre acestea nu este disponibil pentru stocare pe portofelul Bitcoin.com.

Daca esti interesat doar de Bitcoin, atunci natural, nu veți vedea acest lucru ca pe o problemă uriașă. Acestea fiind spuse, însă, cu criptomonedele care devin din ce în ce mai populare pe măsură ce trece timpul, un număr tot mai mare de oameni încep, de asemenea, să extinde interesele lor să includă diverse monede alternative – pentru acest grup de persoane, Bitcoin.com pur și simplu nu „o va face”.

Nu are caracteristici de securitate

Ori de câte ori cineva face referire aspectul de securitate a portofelelor de criptomonede (fie în recenziile Bitcoin.com, fie în oricare altele), cei doi termeni mari care intră de obicei în joc sunt „autentificare cu doi factori” și “coduri PIN personalizate”.

Ambele măsuri de asigurare a siguranței au devenit aproape obligatorii atunci când alegeți portofelul criptografic potrivit pentru dvs. Codurile PIN personalizate se explică de la sine – sunt destul de infailibile, cu excepția cazului în care dvs. folosiți aceleași coduri PIN în mai multe locuri diferite online.

Recenzie Bitcoin.com: portofoliu criptografic.

2FA, pe de altă parte, este considerat a fi o măsură de securitate de nivel superior atunci când vine vorba de păstrarea criptomonedelor în siguranță – schimburi și portofele care utilizează 2FA (adică. Cex.io) sunt de obicei lăudate pentru aceasta, deoarece este evident că le pasă de siguranța monedelor de criptare ale utilizatorilor.

Acum, din păcate, Bitcoin.com nu are autentificare cu doi factori.

Cu siguranță, acest lucru nu înseamnă că portofelul este „nesigur” de utilizat. Acestea fiind spuse, însă, înseamnă doar că există anumite măsuri de securitate care pur și simplu nu sunt luate de companie în spatele platformei – măsuri care ar putea asigura niveluri ridicate de securitate și care, de altfel, sunt de obicei văzute ca fiind esențiale.

Implicat în controversă

Amintiți-vă când am spus că acum fostul CEO al Bitcoin.com – Roger Ver – este o figură destul de controversată în lumea criptografică, cu unele perspective destul de controversate asupra lucrurilor?

Da, ei bine, reputația lui da, se pare, deteriorează modul în care oamenii văd Bitcoin.com, de asemenea. Acest lucru este evident din destul de multe recenzii Bitcoin.com lăsate online și mai ales din forumuri sociale precum Reddit.

Domnul Ver este un fan avid al Bitcoin Cash – atât de mult, încât îl promovează în cea mai mare măsură, evitând în același timp oamenii de Bitcoin-ul „original” cu argumentul că „îi lipsește scalabilitatea”.

Recenzie Bitcoin.com: plătiți mai repede.

Unele dintre practicile dlui Ver sunt văzute ca fiind destul de imorale în comunitate și, pe deasupra, opiniile sale sunt considerate a fi împotriva „filosofiei” din spatele Bitcoin și conceptul de descentralizare, în general.

Ce-i drept, nimic din toate acestea nu are nicio legătură aspectele reale de utilizare de Bitcoin.com. Cu toate acestea, a determinat mulți oameni să se întrebe „este portofelul Bitcoin.com sigur?” și „Bitcoin.com este legitim, în primul rând?”.

Daca esti un fan avid al criptomonedelor și sunteți un adevărat credincios că cryptos sunt viitorul, comentariile și punctul de vedere al lui Roger Ver ar putea să vă lase și un gust amar în gură. Totuși, dacă sunteți doar în „bani” și nu vă pasă cu adevărat de latura filosofică a lucrurilor, atunci nu vă afectează nici pe voi, nici pe portofelul în cauză.

Fără asistență pentru clienți live

Oricât filozofia ex-CEO-ului Bitcoin.com a fost un subiect subiectiv care este dezbătut, faptul că portofelul nu are asistență dedicată pentru clienți live este obiectiv rău.

Se pare că există câteva industrii diferite care suferă de această problemă, iar lumea portofelului criptografic (și a schimbului) este una dintre ele. În timp ce unele mărci găzduiesc asistență destul de slabă, companii precum Bitcoin.com nu au nicio opțiune live, în general.

Recenzie Bitcoin.com

După cum probabil vă puteți imagina, acest lucru nu este bun – mai ales dacă întâmpinați o problemă cu portofelul și, aparent, nu puteți rezolva singur.

Fără asistență clienți live înseamnă, de multe ori, asta, trebuie să te bazezi pe comunitate pentru a te ajuta. Adesea, aceasta este o fotografie în întuneric – în timp ce unii oameni ar putea fi bine intenționat și vor să vă ajute cu adevărat, alții vor căuta modalități de a vă înșela din Bitcoins. Nu faceți clic niciodată linkuri de tip phishing trimis de către o persoană aleatorie!

Comparați Bitcoin Com cot la cot cu alții

Știați?

Comparați Bitcoin Com cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Preț

O parte importantă a oricărui Bitcoin.com examinarea portofelului are legătură cu prețurile (taxele) portofelului în cauză.

După cum știți, puteți cumpăra Bitcoin și Bitcoin Cash din interiorul portofelului în cauză. Bineînțeles, la fel ca în majoritatea portofelelor de schimb, veți fi a perceput o taxă stabilită pentru tranzacția dvs..

Bitcoin.com are un sistem de taxe destul de simplu, însă – este format din „Luatori” și “Producători”. Sistemul de taxare arată cam așa:

Acum, desigur, taxele sunt de fapt destul de mari! Există multe portofele acolo care vor lua o taxă mult mai mică din tranzacția dvs. și care au un sistem de tarifare de scalare la loc.

Cum se folosește portofelul Bitcoin.com?

Pentru a finaliza recenzia noastră Bitcoin.com, să discutăm rapid cum să utilizați de fapt portofelul în cauză – sens, cum să instalați-l și configurați-l, transfer de fonduri, cumpărați Bitcoin, și așa mai departe. Este de acord că am răspuns la întrebarea „este Bitcoin.com legitim?” destul de extensiv, poate doriți să încercați platforma – este mai bine să știți la ce să vă așteptați!

Cum se instalează și se configurează Bitcoin.com?

În primul rând, procesul de instalare.

Pasul 1: Descărcați și instalați fișierul Bitcoin.com portofel din magazinul de aplicații la alegere. De dragul acestei recenzii Bitcoin.com, voi folosi Play Store.

Recenzie Bitcoin.com: Bitcoin.com în Magazin Play.

Pasul 2: După finalizarea procesului de instalare și accesarea aplicației, veți fi direcționat către ecranul de pornire.

Recenzie Bitcoin.com: prima pagină Bitcoin.com a aplicației.

Pasul 3: Din ecranul de pornire, accesați direct portofelul pe care îl alegeți – veți observa că vă solicită să vă sprijiniți informațiile. Faceți acest lucru și veți vedea o frază de recuperare de 12 cuvinte – asigurați-vă că o notați și păstrați nota în siguranță, deoarece este singurul tău mod de a-ți recupera fondurile dacă vă uitați informațiile!

Recenzie Bitcoin.com: frază de recuperare Bitcoin.com.

Recenziile utilizatorului Bitcoin.com nu au mințit – odată ce ați terminat, procesul de configurare este finalizat – acum puteți trimite și primi Bitcoin sau Bitcoin Cash!

Cum să trimiteți / primiți Bitcoin?

Trimiterea și primirea Bitcoin sau Bitcoin Cash este, de asemenea, foarte simplă cu portofelul în cauză.

Pasul 1: Din ecranul portofel, atingeți fie „Trimite”Sau„A primi”.

Recenzie Bitcoin.com: ecran portofel Bitcoin.com.

Pasul 2: Dacă doriți să trimiteți Bitcoin, veți putea scanare un cod QR, introduceți adresa portofelului manual, trimiteți monedele în portofelul dvs., sau trimiteți-le la unul dintre contactele dvs..

Recenzie Bitcoin.com: ecranul Bitcoin.com atunci când trimiteți sau primiți fonduri.

Odată ce ați terminat, alegeți doar cantitatea de Bitcoin pe care doriți să o trimiteți și continuați cu tranzacția!

Pasul 3: Dacă doriți să primiți monede criptografice, tot ce trebuie să faceți este să atingeți „A primi”Și veți vedea un cod QR și cheia publică a portofelului. Fie scanați codul, fie copiați și lipiți cheia pentru oricine de la care doriți să primiți Bitcoin sau Bitcoin Cash – asta este!

Recenzie Bitcoin.com: ecranul portofelului Bitcoin.com atunci când primiți fonduri.

După cum puteți vedea, procesele de trimitere și primire a Bitcoin sunt de fapt foarte simplu cu portofelul în cauză – majoritatea recenziilor utilizatorilor Bitcoin.com sunt de acord!

Concluzii

Acum, atunci – este Bitcoin.com merită folosită, în primul rând?

Ei bine, judecând după majoritatea recenziilor utilizatorilor Bitcoin.com găsite online, da – atâta timp cât îți pasă doar de tine cumpărare, vânzarea și stocarea criptelor, și dacă nu deții altceva decât Bitcoin și (sau) Bitcoin Cash.

Natural, portofelul are ceva defecte – totul, de la un număr mic de funcții care asigură securitatea, până la acesta deținând doar două criptomonede poate fi enervant. Acestea fiind spuse, majoritatea utilizatorilor săi sunt de acord că, atunci când vine vorba de stocarea Bitcoin, este cu siguranță unul dintre portofelele mai bune și mai ușor de utilizat.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me