CoinExchange este NU disponibil mult timp! Era închis înapoi în 2019 din cauza problemelor financiare. Cu toate acestea, nu există absolut nimic de îngrijorat, există platforme și mai bune pe care aș vrea să le recomand. Verifică TOP 3 schimburi de criptomonede:

  • Binance
  • Coinbase
  • Kraken

Din motive de claritate, veți putea găsi în continuare o revizuire detaliată CoinExchange mai jos.

Sunteți interesat de tranzacționarea criptomonedelor, dar nu știți de unde să începeți? Știu sentimentul … Sunt prea multe diferite schimburi pentru a alege și fiecare dintre ele este tranzacționat către diferite tipuri de comercianți.

Cu toate acestea, de când ați venit la această recenzie, presupun că vă gândiți CoinExchange. Astăzi, vă voi prezenta CoinExchange și toate aspectele că trebuie să știți despre această platformă.

Voi începe această revizuire CoinExchange cu Istoricul companiei, urmată de lista argumentelor pro și contra precum și a ghid pas cu pas despre cum să utilizați platforma și să faceți prima tranzacție.

Deci, până la sfârșitul acestei revizuiri CoinExchange, veți avea toate informațiile necesare pentru a lua o decizie finală dacă CoinExchange este platforma potrivită pentru nevoile dumneavoastră!

Ei bine, ce aștepți? Să aflăm mai multe despre CoinExchange!

Pro

  • Platformă simplă
  • Anonimăstrading
  • Bună securitate

Contra

  • Fără depozite valutare fiduciare
  • Taxe mari
  • Asistență pentru clienți inutilă

Ce este CoinExchange?

CoinExchange este terță parte schimb de criptomonede care se specializează în monede alt. Acum, înainte de a continua, am vrut doar să mă asigur că înțelegeți ce este un altcoin, deoarece mulți oameni se confundă cu acest termen.

Majoritatea oamenilor se referă la un altcoin la fel de orice altă criptomonedă acesta este nu Bitcoin. Aceasta este incorect. Un altcoin este o criptomonedă care are propriul său blockchain nativ, ca Ethereum sau Clipoci. Dacă nu are propriul său blockchain unic, ci este construit pe Ethereum sau NEO etc., atunci este un jeton!

Sigla criptomonedelor

Acum, că am clarificat asta, să mergem mai departe!

CoinExchange este o platformă crypto-to-crypto, ceea ce înseamnă că nu este implicat în monede din lumea reală, cum ar fi USD / GBP / EUR. În schimb, depuneți o criptomonedă precum Ethereum și apoi o tranzacționați cu o altă criptomonedă. Același lucru este valabil și pentru retrageri – puteți retrage numai criptomonede.

Din păcate, chiar dacă am petrecut toată ziua încercând să aflu locația CoinExchange.io, nu am putut găsi nicio informație utilă. E cam îngrijorător, TBH.

Oricum, dacă căutați un altcoin sau un token care nu este foarte popular, atunci există șanse mari ca acesta să fie listat pe CoinExchange. De fapt, există peste 400 de perechi de criptomonede diferite disponibil pe platformă, ceea ce este destul de mult dacă mă întrebați.

Notă: O pereche de criptomonede este utilizată pentru a descrie două monede diferite care pot fi tranzacționate între ele. De exemplu, dacă doriți să tranzacționați Bitcoin (BTC) cu Litecoin (LTC), ar trebui să găsiți un BTC / LTC sau LTC / BTC împerechere! Băncile folosesc împerecheri și în lumea reală, cum ar fi USD / GBP sau EUR / YEN!

Un alt lucru pe care îl face CoinExchange este gazda nouă ICO-urilor. Practic, atunci când este lansat un nou proiect de criptomonedă, proiectul își va enumera moneda sau simbolul pe CoinExchange, astfel încât oamenii să poată investi.

Deci, acum cunoașteți informații scurte despre companie, următoarea parte a acestei revizuiri CoinExchange va fi axată pe avantaje și dezavantaje

CoinExchange Review: Avantaje & Dezavantaje

✓ Taxe de tranzacționare. Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un schimb este comisioanele de tranzacționare. CoinExchange percepe o sumă fixă ​​de 0,15% atât pentru cumpărarea, cât și pentru vânzarea de monede.

Deși nu este cea mai mică taxă din industrie, este mult mai mică decât vă pot oferi multe alte schimburi de criptomonede. Desigur, nu vorbesc despre cele mai recomandate schimburi, acestea oferă taxe și mai mici.

Depozite gratuite. Singurul lucru pe care va trebui să îl plătiți este taxa de tranzacție blockchain care, de obicei, nu costă deloc mult.

Platformă simplă. De îndată ce vizitați site-ul web CoinExchange, primul lucru veți observa cât de ușor este să îl utilizați. Aceasta înseamnă că este doar perfect pentru începători. De asemenea, deoarece schimbul folosește foarte puține culori, este foarte plăcut la vedere!

Gama de monede. Unul dintre cele mai mari avantaje este că CoinExchnage oferă sute de diferite monede de cumpărat, vândut și comercializat. Veți putea găsi nu numai cele mai populare monede, cum ar fi BTC sau ETH, ci și opțiuni mai puțin populare.

Tranzacție anonimă. Multe dintre schimburile mari de criptomonede vă vor cere trimiteți ID-ul înainte de a putea tranzacționa. Aceasta este nu este o cerință la CoinExchange, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra, vinde și schimba monede anonim.

Instrumente de securitate bune. În februarie 2018, CoinExchange a decis să facă toți utilizatorii să fie configurați Autentificare cu doi factori (2FA). Aceasta înseamnă că, pentru a tranzacționa sau retrage monede, va trebui să confirmați un cod care este trimis pe telefonul dvs. mobil. Acest lucru adaugă securitate suplimentară fondurilor dvs.!

Acum, că am discutat despre toate avantajele, este timpul să aruncăm o privire CoinExchange contra.

Nu există informații despre companie. Cea mai mare îngrijorare pe care o am când vine vorba de CoinExchange este că ei nu listați nicio informație despre compania lor. Nimeni nu știe unde se bazează, când a fost stabilită platforma sau cine o deține.

Motivul pentru care aceasta este o problemă este că, dacă se întâmplă ceva rău, cum ar fi CoinExchange care fură monedele tuturor, nu ar fi posibil să aflăm cine a făcut-o. Aceasta se numește responsabilitate iar CoinExchange are nimic din ea.

Relații Clienți. Un alt dezavantaj pe care consider că este important să-l menționez în această revizuire CoinExchange este faptul că asistența pentru clienți este slabă. Nu există chat live sau asistență telefonică, iar singura modalitate de a obține ajutor este prin utilizarea unui bilet online. Al lor secțiunea de ajutor este, de asemenea, destul de limitată.

Fără depozite valutare Fiat. Este întotdeauna dezamăgitor atunci când un schimb de criptomonede nu vă permite să depuneți fonduri folosind metode de plată zilnice precum un card de debit / credit sau un cont bancar.

Taxe mari de retragere. Deși taxele CoinExchange sunt afișate clar, când mi-am luat timp să le analizez, am observat asta unele sunt destul de scumpe. De exemplu, dacă doriți retrage Ethereum (ETH), vă va costa 0,01 ETH. S-ar putea să nu pară prea mult, dar dacă Ethereum a revenit la marca sa anterioară de 1000 USD, acesta vă va costa 10 USD.

Depozite minime. CoinExchange au un nivel ridicat depozit minim pe unele dintre monedele lor. De exemplu, dacă doriți să depuneți Ethereum (ETH), ar trebui să depuneți minimum 0,1 ETH! După cum am explicat în dezavantajul meu anterior, dacă Ethereum ar fi de 1000 USD, aceasta ar însemna un depozit minim de 100 USD!

Volumuri de tranzacționare reduse. În comparație cu alte burse, CoinExchange are volume mici de tranzacționare. Chiar și cele mai populare perechi de tranzacționare ale acestora nu ating mai mult de 1 milion de dolari într-o perioadă de 24 de ore, unele monede având volume de tranzacționare mai mici de 10 USD pe zi! Acest lucru poate face dificilă cumpărarea și vânzarea de monede.

Probleme tehnice. La începutul anului 2018, CoinExchange a trebuit să utilizeze un nume de domeniu diferit (www.coinexchange2.com) ca lor serverele au căzut. Ulterior, au spus că acest lucru se datorează faptului că aveau domeniul lor pe lista neagră.

Recenzii proaste. Când am căutat pe forumurile de criptomonede pentru recenziile utilizatorilor pe CoinExchange, am observat că există o mulțime de experiențe proaste ale clienților. Lucruri precum retrageri întârziate și perioade de nefuncționare.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Revizuirea CoinExchange: monede, taxe și verificare

Așa cum am menționat mai devreme în această revizuire CoinExchange, există sute de monede diferite furnizat de companie! Puteți alege dintre BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, și multe alte opțiuni.

Cand vine vorba de comisioane de tranzacționare, sunt 0,15% de fiecare dată când tu cumpăra sau vinde o monedă și depozitele sunt gratuite! Binance, cu toate acestea, taxe mai puțin de 0,1%, asta e chiar mai puțin costisitor.

Cand vine vorba de verificare, există nu este necesară trimiterea niciunei documente. De fapt, nici măcar nu trebuie să furnizați alte informații personale decât adresa dvs. de e-mail.

Acesta este un mare beneficiu pentru cei care doresc comerț anonim. De asemenea, nu există limite de retragere, ceea ce face foarte ușor deplasarea fondurilor.

Comparați CoinExchange unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați CoinExchange unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cine ar trebui să utilizeze CoinExchange?

Dacă ați citit acest lucru CoinExchange revedeți până în acest punct, ar trebui să fiți conștienți de ambele argumente pro şi contra a acestei platforme de schimb. Unul dintre aspectele pozitive este că platforma este ușor de folosit – făcându-l potrivit pentru începători sau pentru cei cu puțină experiență.

O altă caracteristică care ar putea atrage oamenii este faptul că tu nu trebuie să furnizați niciun ID sau informații personale pentru a incepe. De fapt, indiferent cât de mult tranzacționați, puteți accesa toate serviciile CoinExchange fără restricții.

De asemenea, cred că CoinExchange este bun pentru cei cărora le place să cumpere monede mai puțin populare care sunt în mod normal ieftine. Deși aceste tipuri de monede pot fi investiții riscante, uneori pot fi și recompensatoare.

Eu nu mi-ar recomanda CoinExchange pentru cei care doresc să tranzacționeze sume foarte mari. Acest lucru se datorează faptului că aleg să rămână anonimi. Deci, dacă ceva nu ar merge bine, fondurile ar dispărea pentru totdeauna.

Deși furtul se poate întâmpla cu orice schimb de la terți, cel puțin alte schimburi se bucură să se identifice. Dacă căutați doar unde depuneți sume mici, atunci CoinExchange ar putea fi potrivit pentru nevoile dumneavoastră!

Deci, acum că știți ce se potrivește cel mai bine utilizatorilor CoinExchange, vă voi oferi un ghid pas cu pas despre cum să deschideți un cont! Acesta este un proces foarte ușor și îți va lua doar 5 minute!

Cum să creați un cont?

1. În primul rând, va trebui să vizitați site-ul oficial CoinExchange.

2. Apoi, faceți clic pe verde Înregistrează-te acum.

Revizuirea CoinExchange: înregistrarea schimbului de criptomonede altcoin

3. Acum va trebui să introduceți adresa de e-mail și să alegeți un nume de utilizator. De asemenea, va trebui să alegeți un cu adevărat parola puternica. Apoi apasa Inregistreaza-te.

Recenzie CoinExchange: Cum să cumpărați MiNEX de pe Coinexchange

4. Va trebui apoi confirmati emailul dumneavoastra adresa făcând clic pe linkul pe care vi-l trimite CoinExchange. Și boom, acum aveți un cont!

Revizuirea CoinExchange: setările contului și securitatea pe Coinexchange

5. Acum ar fi un moment bun pentru a vă configura securitatea contului, deoarece va trebui să faceți acest lucru înainte de a putea tranzacționa. Click pe Setările contului & Securitate.

6. Faceți clic pe Google Authenticator și urmați instrucțiunile pentru a vă conecta contul CoinExchange la telefonul mobil!

Cum să cumpărați monede pe CoinExchange.io?

Deci, acum că aveți un cont la CoinExchange, este timpul să mergeți să cumpărați niște monede! Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să depui niște fonduri. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să cumpărați Ethereum cu Coinbase și apoi transferați monedele la CoinExchange.

Mai întâi, trebuie să configurați un cont la Coinbase. Apoi, după ce v-ați verificat identitatea și ați configurat cardul de debit / credit, puteți cumpăra niște Ethereum.

1. Faceți clic pe Vânzare-cumpărare.

Recenzie Coinexchange

2. Apoi faceți clic pe Ethereum.

Recenzie Coinexchange

3. Derulați în jos și introduceți suma de Ethereum pe care doriți să o cumpărați. Cumpăr 125 de euro. Nu uitați, atunci când depuneți ETH în CoinExchange trebuie să fie de minimum 0,1 ETH!

Recenzie Coinexchange

4. În cele din urmă, faceți clic pe Cumpărați Ethereum instantaneu. Acum aveți propriile dvs. monede Ethereum!

Transferul ETH către CoinExchange

1. În partea de sus a ecranului Coinbase, faceți clic pe Conturi.

Recenzie Coinexchange

2. Apoi, selectați Ethereum și faceți clic pe Trimite.

Recenzie Coinexchange

3. Aici va trebui să introduceți adresa de portofel CoinExchange. Deci, deschideți o filă nouă și conectați-vă din nou la contul dvs. CoinExchange.

4. În partea dreaptă sus a ecranului, faceți clic pe Contul meu, apoi faceți clic pe Solduri.

Recenzie Coinexchange

5. Este posibil ca această pagină să dureze ceva timp pentru a se încărca, dar odată ce o face, introduceți Ethereum în caseta de căutare.

Recenzie Coinexchange

6. Găsiți linia care afișează Ethereum (ETH) și apoi faceți clic pe albastru Acțiuni buton. În lista derulantă, selectați Depuneți ETH.

Recenzie Coinexchange

7. CoinExchange vă va avertiza acum că depozitul minim este de 0,1 ETH. Apoi, faceți clic pe Generați o adresă nouă.

Recenzie Coinexchange

8. Veți vedea acum adresa dvs. personală de depozit pentru Ethereum. Copiați-l în clipboard!Recenzie Coinexchange

9. În cele din urmă, reveniți la fila Coinbase și lipiți adresa portofelului pe care tocmai l-ați copiat. După ce faceți clic pe Trimite, fondurile trebuie să ajungă la contul CoinExchange în decurs de 10 minute.

Cum se utilizează CoinExchange.io

Acum că depozitul dvs. CoinExchange a fost eliminat, vă voi arăta acum cum să faceți prima tranzacție! Vă voi arăta cum să cumpărați un token numit Minex (MNX), cu toate acestea, puteți aplica același proces la moneda pe care doriți să o cumpărați.

Recenzie Coinexchange

1. Faceți clic pe Selectați o piață și apoi alegeți ETH Ethereum.

Recenzie Coinexchange

2. Apoi, faceți clic pe Selectați una sau mai multe piețe și apoi căutați moneda pe care doriți să o cumpărați. Pe măsură ce cumpăr Minex, fac apoi clic pe MINEX / ETH împerechere.Recenzie Coinexchange

3. Din nou, faceți clic pe asocierea valutară.

Recenzie Coinexchange

4. Vei fi acum pe ecranul de tranzacționare pentru moneda pe care vrei să o cumperi! Derulați în jos sub grafic și căutați culoarea verde Cumpărați Minex cutie.

Recenzie Coinexchange

5. În Cantitate caseta, introduceți numărul de monede pe care doriți să le cumpărați.

6. În cele din urmă, faceți clic pe verde Trimiteți Comanda de cumpărare pentru a finaliza tranzacția!

Concluzie

Acesta este sfârșitul acestui lucru CoinExchange revizuire! Sper că ți s-a părut interesant și ai învățat ceva din asta. Dacă îl citiți de la început până la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți bine cum funcționează schimbul, avantajele și dezavantajele sale și cum să începeți tranzacționarea.

CoinExchange este cu siguranță nu cel mai bun schimbați acolo, dar dacă doriți să schimbați multe noi altcoins și jetoane, atunci acesta ar putea fi schimbul potrivit pentru dvs..

Singurul meu sfat este să nu depuneți cantități uriașe de monede, deoarece sunt îngrijorat de decizia lor de a rămâne anonim. Cel mai important, nu tranzacționați niciodată o sumă pe care nu vă puteți permite să o pierdeți!

Dacă doriți să găsiți un alt schimb de criptomonede mai sigur, ar trebui să verificați Binance, Coinbase și Kraken. Sunt cele mai fiabile schimburi de criptomonede de pe piață. Nu numai că oferă o securitate puternică și o listă lungă de criptomonede, dar și taxe mici și asistență pentru clienți.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me