A decide ce schimb de criptomonede să utilizați poate fi dificil, deoarece există sute de diferite opțiuni din care să alegeți. Cu toate acestea, unul dintre cele mai populare și favorizate schimburi este Coinmama. Milioane de oameni îl folosesc deja.

Așadar, m-am gândit să fac o mică recenzie.

In acest Recenzie Coinmama, Am să-ți dau toate informatiile aveți nevoie înainte de a începe. Vă voi oferi și un ghid pas cu pas despre cum să configurați un cont, împreună cu câteva capturi de ecran utile.

Astfel încât până la sfârșitul acestei recenzii Coinmama, veți fi gata să mergeți și să cumpărați câteva monede pe cont propriu!

Ce mai astepti? Să ne scufundăm!

Pro

  • Niveluri ridicate de securitate
  • Asistență pentru clienți utilă
  • Platformă ușor de utilizat
  • Disponibil în 188 de țări și în majoritatea statelor americane
  • Acceptă carduri de credit / debit

Contra

  • Nici o modalitate de a apela asistența prin telefon
  • Cantitate limitată de criptomonede

Ce este Coinmama?

Coinmama este o broker / schimb de criptomonede acesta este situat în Israel. Iniţial creat în 2013, site-ul web explică faptul că oferă un mod rapid, sigur și distractiv de a cumpăra o monedă digitală de oriunde din lume.

De fapt, servește toate țările în afară de cele sancționate, cum ar fi Coreea de Nord. Cu toate acestea, în prezent, numai 43 de state americane își pot folosi serviciile, care pot fi găsite mai jos:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Delaware, Districtul Columbia, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, Carolina de Nord, Dakota de Nord, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, Carolina de Sud, Dakota de Sud, Tennessee, Texas, Virginia, Utah, Washington, Virginia de Vest, Wisconsin și Wyoming.

Revizuirea Coinmama: cel mai simplu mod de a cumpăra și vinde criptomonede.

Notă: Există o ușoară diferență între un „broker de schimb” de genul Coinmama și o „piață de schimb” precum Binance. Un schimb de brokeri deține criptomoneda și vinde criptomonedă direct la tine pentru bani fiduciari, în timp ce o piață de schimb se potrivește doi cumpărători și vânzători independenți!

Fapt interesant. Coinmama este folosit de peste 2.300.000 de oameni din 188 de țări de când a fost lansat.

Ultimul cupon Coinmama găsit:

Recenzie Coinmama: Avantaje

Permiteți-mi să vă prezint mai întâi avantajele Coinmama.

✓ Metode de plată zilnice

Una dintre cele mai frustrante părți ale cumpărării de criptomonede este aceea atât de multe schimburi nu vă permit să utilizați bani fiduciari. În schimb, ei vă solicită în mod normal să depuneți folosind o altă criptomonedă (cum ar fi Ethereum) pe care, evident, nu le puteți face dacă nu aveți! Deci, acesta este un aspect pozitiv al acestei revizuiri Coinmama.

Folosind Coinmama, poți să folosești card de debit sau credit (cu alte cuvinte – bani fiat) să cumpere criptomonede direct de pe site. Aceasta este la fel ca și cum ați comanda alimentele săptămânale online, dar în loc să cumpărați alimente, achiziționați active digitale!

Recenzie Coinmama: cumpărați cripto cu card de credit-debit și bani fiat.

Personal, aș prefera să cumpăr active digitale decât alimente oricum.

Aproape fiecare bancă majoră emite carduri de debit și de credit susținute de Visa sau MasterCard, deci nu ar trebui să aveți probleme la cumpărarea de la Coinmama, cu condiția să aveți un cont bancar!

✓ Primește instantaneu monedele tale în portofelul tău personal

Când introduceți detaliile cardului și faceți o achiziție cu Coinmama, monedele tale sunt trimise către privat portofel de îndată ce plata se finalizează! Aceasta este o opțiune mult mai sigură pentru dvs., deoarece portofelele terță parte sunt cunoscute pentru că sunt piratate.

✓ Platformă ușor de utilizat

Majoritatea schimburilor de criptomonede poate fi cu adevărat înfricoșător când abia începi. Există întotdeauna o mulțime de grafice, diagrame și statistici – ceea ce face lucrurile să pară complicate. Nu numai acest lucru, dar aveți, de asemenea, o mulțime de opțiuni diferite, cum ar fi ordinele de piață și ordinele de ucidere sau completare. Un alt punct al listei profesioniștilor de revizuire Coinmama.

Recenzie Coinmama: caracteristici ale Coinmama.

Din fericire, Coinmama realizează proces de cumpărare foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți și să vă verificați contul, să introduceți detaliile cardului și să alegeți câte monede doriți să cumpărați. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de tranzacționare pentru a cumpăra criptomonede de la Coinmama.

✓ Echipă de asistență cu adevărat utilă

Dacă aveți o problemă cu contul dvs. și aveți nevoie de ajutor din partea Echipa Coinmama atunci aveți câteva opțiuni de asistență din care să alegeți. Cel mai bun mod de a le contacta este prin chat live, totuși, acesta este disponibil numai în timpul orelor de lucru, pe care le-am enumerat mai jos. Un plus imens pentru această recenzie pozitivă Coinmama.

Duminică-Joi

9: 00-18: 00 GMT + 3

Dacă trebuie să îi contactați în afara acestor ore, puteți trimite fie un e-mail, ridicați un bilet de sprijin sau chiar contactați-i pe Facebook! Cu toate acestea, după ce am aruncat o privire mai profundă prin intermediul site-ului lor web, am observat că majoritatea problemelor obișnuite au răspuns la ele Pagina de întrebări frecvente.

✓ Niveluri ridicate de securitate

Este o adevărată rușine că majoritatea schimburilor de criptomonede nu sunt reglementate de niciun departament guvernamental, cu toate acestea, Coinmama este de fapt înregistrată la FINCEN în S.U.A. Acest lucru arată că schimbul este foarte de încredere și că orice activitate frauduloasă de pe site-ul lor va fi investigată în consecință.

Notă: FINCEN reprezintă Rețeaua de aplicare a infracțiunilor financiare, care este responsabilă de investigarea infracțiunilor financiare, cum ar fi frauda, ​​spălarea banilor și evaziunea fiscală. Cu toate acestea, este corect să menționăm că Coinmama a suferit o încălcare a securității în 2019.

Așadar, acum că am enumerat câteva dintre avantaje, să aruncăm o privire asupra câtorva dezavantaje din această recenzie Coinmama.

Comparați Coinmama unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Coinmama unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Recenzie Coinmama: Dezavantaje

Există, totuși, și unele dezavantaje de reținut.

✗ Taxe de card de credit

Așa cum am menționat mai devreme în secțiunea de avantaje a acestei recenzii Coinmama, una dintre cele mai mari trăsături este că poți ușor utilizați cardul dvs. de debit sau de credit să cumpere criptomonede. Cu toate acestea, ar trebui să fii avertizat – taxele sunt destul de scumpe!

Pentru a vă folosi cardul, va trebui plătiți o taxă suplimentară de 5% în plus față de rata pe care o percepe Coinmama. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, indiferent de schimbul de criptocurrency pe care îl utilizați, dacă doriți să plătiți cu cardul dvs. de debit sau de credit, vor exista întotdeauna costuri suplimentare.

✗ Taxe Coinmama

În plus față de taxe, veți fi taxat atunci când utilizați cardul, veți fi taxat și cu un comision mediu de 5,5% pentru fiecare tranzacție pe care o faceți! Taxa exactă va depinde de numărul de monede pe care doriți să le cumpărați și acest lucru pare să se schimbe fără notificare prealabilă.

Acest lucru poate deveni foarte scump dacă achiziționați criptomonede în cantități mari sau în mod regulat. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că, indiferent de locul în care cumpărați criptomonede, dacă utilizați bani din lumea reală (pe care va trebui să le faceți dacă este prima dată) atunci vor exista întotdeauna taxe implicate.

Acestea fiind spuse, merită menționat acest lucru Coinmama nu are taxe de retragere!

✗ Doar 10 monede din care să alegi

Coinmama vă permite să cumpărați doar 10 monede, inclusiv Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH). Când comparați acest lucru cu alte schimburi, cum ar fi Coinbase, care au mai mult de 100 de monede disponibil, este destul de slab.

Recenzie Coinmama

Cu toate acestea, așa cum am explicat mai devreme în recenzia mea Coinmama, Coinmama este un schimb de brokeri ceea ce înseamnă că cumpărați direct de la ei cu bani fiduciari.

Deci, chiar dacă puteți cumpăra doar cele mai populare două criptomonede, atât BTC, cât și ETH vă vor permite să tranzacționați cu toate criptele mai mici și mai puțin populare..

Revizuirea Coinmama: verificare

Procesul de verificare este destul de simplu deoarece trebuie doar să vă confirmați datele personale și apoi încărcați o formă de ID. De asemenea, va trebui faceți-vă un selfie care dețineți ID-ul, care este să te asiguri că ești cine spui că ești.

În ceea ce privește timpul de verificare Coinmama, conturile sunt verificate în mod normal în câteva ore, așa că va trebui doar să așteptați până veți primi un e-mail. Cu toate acestea, odată ce acest lucru este făcut, puteți cumpărați până la 15.000 USD în monede fără a fi nevoie să furnizați mai multe informații.

În următoarea secțiune a acestei recenzii Coinmama, vă voi arăta cum să vă verificați contul.

Recenzie Coinmama: Ghid pas cu pas pentru cumpărarea de monede

Acum, că aveți o înțelegere deplină a tuturor avantajelor și dezavantajelor utilizării Coinmama, acum vă voi arăta exact cum să cumpărați primele dvs. monede!

1. În primul rând, va trebui să vizitați site-ul oficial Coinmama care poate fi accesat aici.

2. Cel mai simplu mod de a deschide un cont este să alegeți și să introduceți suma de criptocurrency pe care doriți să o achiziționați și să apăsați Cumpără. Sprijină Coinmama Visa, MasterCard, ApplePay, SEPA, și câteva alte opțiuni de plată.

Recenzie Coinmama: funcționalitate de cumpărare și vânzare.

3. Acum va trebui să introduceți numele dvs. complet, alegeți un parola puternica și introduceți țara de reședință.

Recenzie Coinmama: adresa de e-mail, parola și țara de reședință.

4. Nu uitați să Confirmați adresa dumneavoastră de email făcând clic pe linkul trimis de Coinmama la e-mail! Dacă nu reușiți să faceți acest lucru acum, vi se va solicita să confirmați e-mailul mai târziu.Confirmarea contului Coinmama

5. După ce v-ați conectat la contul dvs., navigați la Cumpără și selectați ce doriți să cumpărați – în acest caz, presupun că este Bitcoin.

Recenzie Coinmama: selectați cantitatea de BTC pe care doriți să o cumpărați.

Poti de asemenea introduceți o sumă personalizată de BTC pe care doriți să o achiziționați și – prețul va fi prezentat în moneda la alegere.

8. Veți vedea că mai întâi trebuie să vă verificați contul. Click pe "verificare".

Revizuirea Coinmama: verificarea contului.

9. În următoarele ferestre, vi se va solicita confirmați din nou numele complet și apoi introduceți Data de nastere, număr de telefon, și adresa completa. Asigurați-vă că aceasta se potrivește cu adresa de pe cardul dvs. de plată sau va fi refuzată!

Revizuirea Coinmama: verificarea contului.

10. În continuare, va trebui să introduceți detalii de identificare. Acesta va fi pașaportul dvs. sau permisul de conducere. Verificați din nou că ați introdus informațiile corecte sau poate întârzia procesul! Apoi faceți clic pe Următorul.

11. Vi se va cere apoi să încărcați documentele. Va trebui să încărcați fața și spatele ID-ului dvs. și apoi următoarele:

  • Un selfie din tine care deține legitimația.
  • O imagine cu tine ținând o bucată de hârtie care spune „Coinmama” cu data de astăzi.

Revizuirea Coinmama: pașii finali de verificare.

12. După ce faceți clic pe Trimitere, în mod normal este nevoie doar de aproximativ 10 minute pentru ca Coinmama să vă verifice ID-ul. Asigurați-vă că imaginile dvs. sunt clare, altfel vă pot cere să le luați din nou.

13. Odată ce acest lucru a fost finalizat, veți primi un e-mail după ce contul dvs. a fost verificat. Felicitări, acum puteți cumpăra până la 15.000 USD în criptomonedă!

14. Acum tot ce trebuie să faceți este să repetați pașii anteriori pentru a finaliza achiziția. În etapa finală, vi se va cere să introduceți detaliile cardului dvs. de debit sau de credit, precum și adresa portofelului dvs. Bitcoin sau Ethereum.

De îndată ce plata este confirmată, monedele vor fi trimise instantaneu pe portofelul dvs.!

Cine ar trebui să folosească Coinmama?

Presupunând că ați citit complet acest ghid până în acest moment, ar trebui să știți acum că Coinmama este un adevărat broker / schimb de criptomonede de bază. Asta o face perfect pentru primii cumpărători!

Dacă în prezent nu dețineți nicio criptomonedă, atunci cel mai simplu mod de a o cumpăra este să utilizați un debit sau Card de credit, care se simplifică la Coinmama.

Chiar dacă doriți să cumpărați o monedă mai puțin populară, șansele sunt că va trebui în continuare să o tranzacționați cu o altă criptomonedă, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum, ceea ce face din Coinmama un loc bun pentru a începe.

Deci, ceea ce ar trebui să faceți este să transferați Bitcoin sau Ethereum sau o altă criptomonedă disponibilă către un alt schimb care listează moneda dorită și apoi schimbați-le cu moneda respectivă. Simplu!

Dacă nu puteți găsi o criptomonedă pe care o căutați, ar trebui să verificați Coinbase care are mai multe opțiuni din care să alegi.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

Sper că ți-a plăcut să citești asta Coinmama revizuire! Dacă l-ați citit de la început până la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți foarte bine cum funcționează, precum și toate avantajele pe care le oferă. Dacă doriți să verificați Coinbase, schimb de broker mai recomandat, atunci consultați această recenzie completă.

Deși niciun schimb nu este perfect, Coinmama este cu siguranță pe partea pozitivă. Deși unele pot fi mai ieftine atunci când vine vorba de comisioane de tranzacție, este posibil să nu ofere opțiunea de a utiliza cardul dvs. de debit sau de credit. Deci, pentru cei dintre voi care doresc să cumpere Bitcoin, Ethereum sau o altă criptomonedă pentru prima dată, Coinmama este un loc minunat pentru a începe.

Deci, mi-ați urmat ghidul pas cu pas și ați cumpărat câteva monede? Dacă da, pentru care ați mers?

Oricum ar fi, vă doresc mult succes pentru investițiile dvs. Nu uitați să rămâneți în siguranță acolo și să faceți întotdeauna cercetări ample înainte de a vă plasa banii în orice criptomonedă!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me