Lumea portofele criptomonede este într-adevăr unul competitiv. Multe companii diferite se străduiesc să creeze „următorul lucru cel mai bun” – ceea ce este minunat, mai ales dacă sunteți un utilizator care are nevoie dispozitiv bun de stocare a criptelor! Din când în când, însă, vine un produs care stârnește întreaga comunitate și îi trimite pe oameni în discuții și comparații de luni de zile. În această recenzie, vom vorbi despre un astfel de produs – portofelul hardware pentru stocarea criptomonedelor CoolWallet S.

Încep prin a-ți spune despre companie – cum a ajuns, ce se străduiește să devină și tot ce este între ele. După aceea, vom trece la discuții despre produs în sine – vă voi spune ce este, cum funcționează, cum îl puteți configura, ce monede acceptă CoolWallet S și așa mai departe.

Să nu pierdem timpul și să saltăm direct în el.

Pro

 • Stil și funcționalitate unice
 • Conexiune criptată
 • Depozitare la rece – cea mai sigură

Contra

 • Portofelul nu este încă open-source

CoolWallet S – Despre companie

Ar fi destul de greu să vorbești despre CoolWallet S fără să cunoști contextul companiei din spatele ei, nu crezi? De aceea, înainte de a continua și a începe să dezvăluim portofelul, vom acoperi CoolBitX – compania din spatele primul hardware mobil din lume portofel criptomonedă.

Recenzie CoolWallet S: produs.

CoolBitX lansat înapoi în 2014, În Taiwan. Fondatorul și CEO-ul, Michael Ou, a aflat că portofelele de criptare hardware mobile sunt viitorul în care hackerii au reușit să intre Mt. Gox și fură sume cosmice de bani la scurt timp după înființarea companiei domnului Ou.

Un instrument de încredere, funcțional și ușor de utilizat portofel rece a fost scopul pentru CoolBitX. În 2015, compania a reușit să lanseze primul portofel criptografic – CoolWallet. Această campanie a fost susținută și sprijinită de oameni care au decis să o facă pe Indiegogo (o platformă de crowdfunding).

După experiențele primei lansări (și o mulțime de anchete de bilete și asistență ulterior), CoolBitX a avut suficiente date pentru a-și îmbunătăți produsul și serviciile. Astfel ei a lansat CoolWallet S la începutul anului 2018. În momentul scrierii acestei recenzii, portofelul este considerat a fi un succes major.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Ce este?

Așadar, acum că aveți un anumit context asupra creatorilor și dezvoltatorilor CoolWallet S, putem începe să vorbim despre portofelul în sine.

CoolWallet S este „primul portofel hardware din lume”. Dar ce înseamnă afirmația, exact?

În primul rând, trebuie să știți ce este un „portofel rece”. Pentru a nu intra în prea multe detalii, criptomonedele sunt stocate în două tipuri principale de portofele – Fierbinte și rece cele. Fierbinte portofelele sunt interfețe și software online – sunt întotdeauna conectate la internet. A portofel rece (exact ceea ce domnul Ou și-a propus să creeze) este un dispozitiv hardware care vă urmărește criptomoneda pe blockchain – „o stochează” în portofel. Portofele reci nu necesita conexiune la internet.

Recenzie CoolWallet S: card.

Deci, aceasta este o revizuire a portofelului hardware. Dar unde apare partea „mobil”, atunci? Ei bine, CoolWallet S este ușor accesibil pe telefonul dvs. – tot ce aveți nevoie este o aplicație. Cu acesta, puteți efectua toate operațiunile necesare și opționale ale portofelului.

Comparați CoolWallet S unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați CoolWallet S unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Specificații

CoolWallet S este de mărimea unui card de credit standard și are un buton metalic încorporat. Dacă efectuați suma „standard” a tranzacțiilor pe zi – aceasta fiind 2 -, valoarea baterie ar trebui să țină aproximativ 2 saptamani la o singură încărcare (durează 2 ore pentru a încărca complet). Are un litiu încorporat baterie reincarcabila (3 V, 15 mAh).

Când vine vorba de specificațiile CoolWallet S Bitcoin, portofelul acceptă algoritmul de semnare a tranzacțiilor ECDSA (curba eliptică – secp256k1). Se recomandă generarea de semințe de la CoolWallet S în sine. Acest lucru este recomandat deoarece acest lucru din portofel garantează o nivel mai ridicat de securitate decât să o faci din aplicația mobilă.

Caracteristici

CoolWallet S vă permite să urmăriți investițiile în criptomonedă, precum și Trimite și primește criptomonede în cele mai rapide maniere.

Portofelul oferă, de asemenea, o caracteristică instantanee schimbul de valute. Aceasta este o opțiune excelentă pentru comercianți – în special pentru cei care participă la tranzacționarea pe termen scurt a criptomonedelor.

Recenzie CoolWallet S: caracteristici.

CoolWallet S este acceptat de ambele iOS și Android. Oferă o securitate excelentă, acceptă toate criptomonedele principale și este chiar rezistent la apă!

Monedele suportate de CoolWallet S sunt după cum urmează: Bitcoin, Ethereum, jetoane ERC 20 (Jetonul BDG al Bitdegree este unul dintre ei!), Ripple, Litecoin și Bitcoin Cash.

Portofelul în sine costă 99 USD, dar există și un opțiune duo (două portofele) pentru 159 dolari, medie la ~ 80 USD pe portofel. Aruncând o privire la alte prețuri la portofelele reci de pe piață (mă uit la tine, Trezor), este probabil sigur să spui că 99 sau 80 USD, în funcție de dacă cumperi unul sau două portofele pentru un dispozitiv de stocare criptografică la rece preț rezonabil, la mijloc.

Ce e in cutie?

În cele din urmă, să verificăm cutie în sine. La urma urmei, nu ar fi o revizuire CoolWallet S adecvată fără a deschide efectiv produsul și a-l vedea de aproape.

Recenzie CoolWallet S: card de recuperare.

Portofelul vine într-un cutie neagră elegantă, la modă. Odată ce îl deschideți, veți fi întâmpinați de niște mâncăruri frumoase pentru gândire de către creatorul și CEO-ul companiei, Michael Ou.

Recenzie CoolWallet S: card într-o cutie.

În interiorul cutiei, veți găsi Card de recuperare CoolWallet S, un autocolant, tampon de încărcare cu cablu USB standard și, desigur, Dispozitiv CoolWallet S. în sine.

Recenzie CoolWallet S: despachetare.

Una peste alta, este o configurație destul de compactă – nu există aglomerație sau cantități inutile de hârtie.

Despre aplicație

aplicatie mobila poate fi accesat atât în Android magazin de aplicații și pe iOS.

Odată ce îl porniți, acesta vă va cere asociați dispozitivul Cu acesta. Dacă porniți CoolWallet ținând apăsat butonul de pe acesta, aplicația vă va cere să confirmați dispozitivul. După ce împerecheați dispozitivul și aplicația, sunteți bine să mergeți.

Tabel: Caracteristicile software ale CoolWallet S și Ledger Nano S

Aplicația oferă un o mare varietate de funcții diferite. Puteți să vă verificați activele, să urmăriți investițiile dvs. criptografice, să schimbați, să tranzacționați, să trimiteți și să primiți criptomonede. Aplicația este atrăgătoare din punct de vedere estetic și ușor de navigat – nu vă împovărează cu o mulțime de informații sau ferestre pop-up inutile.

Cum se configurează?

Acum, ce este o recenzie CoolWallet S fără să vă spun cum să configurați totul, nu??

Procesul este simplu și direct. Îl voi împărți în câțiva pași simpli.

Pasul 1. Porniți portofelul și navigați la Aplicația CoolWallet S. pe telefonul tau.

Pasul 2. Aplicația dvs. afișează un șir de litere și numere. Acesta este al tău ID portofel. presa "Conectați".

Recenzie CoolWallet S: conectați-vă.

Pasul 3. Odată ce vi se cere să apăsați butonul de pe CoolWallet S, faceți acest lucru. Ești împerecheat!

Pasul 4. Apăsați „Creați” pe aplicație.

Recenzie CoolWallet S: CoolWallet S

Pasul 5. Acum trebuie să alegeți lungimea sămânței tale. Cu toate acestea, este recomandat să vă setați viteza pe portofelul în sine, mai degrabă decât pe aplicația mobilă, din motive de securitate.

Pasul 6. Veți obține o generație aleatorie de cuvinte și numere. Fie scrieți-le sau salvați-le ca fișier imagine.

Recenzie CoolWallet S: semințe.

Pasul 7. Odată ce ați terminat, nu mai rămâne decât să apăsați butonul „Creați portofel” și gata! Acum sunteți proprietarul oficial al unui CoolWallet S.!

Recenzie CoolWallet S: creați portofel.

Trimiteți / primiți cripto

Trimiterea și primirea de monede criptografice este o caracteristică esențială a oricărui portofel de stocare a criptelor. Întrucât aceasta este o revizuire a portofelului hardware, vom vorbi despre funcțiile Cool Wallet Bitcoin de trimitere și primire.

Dacă doriți să trimiteți Bitcoins, tot ce trebuie să faceți este introduceți adresa din portofelul la care doriți să îl trimiteți, setați suma și taxa. După aceea, terminați toate procesele de confirmare (pe CoolWallet S în sine – apăsați butonul) și gata! vitezele tranzacției din portofel sunt grozave, așa că nu va dura mult până când receptorul va primi suma sa din portofelul tău Cool Wallet.

Recenzie CoolWallet S: trimiteți.

Dacă doriți să primiți BTC, ați oferit opțiunile pentru scanează un cod QR CoolWallet S. sau pur și simplu copiați-l și lipiți-l. Este la fel de simplu!

Recenzie CoolWallet S: primiți.

Securitate

Este cunoscut și acceptat că Securitate este factor principal atunci când vine vorba de alegerea unui portofel de stocare a criptomonedelor. La urma urmei, așa cum am menționat la începutul acestei recenzii CoolWallet S, acest portofel s-a născut din ideea unui super-sigur și dispozitiv de stocare criptografic de încredere! Cui îi pasă dacă ai un portofel elegant, cu sute de funcții și cel mai elegant design, chiar dacă nu reușește în departamentul de securitate?

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Trezor One și CoolWallet S

Niciunul dintre aceste lucruri nu va conta dacă toate monedele dvs. criptografice vor fi furate din cauza unei erori sau a unei simple erori în procedura de dezvoltare a securității. Acestea fiind spuse, să verificăm securitatea CoolWallet Bitcoin pentru stocarea și păstrarea în siguranță.

În primul rând, CoolWallet S vă cere să treceți un Verificare în 3 pași de fiecare dată când se efectuează o tranzacție. Deși acest lucru poate părea obositor la început, este o caracteristică excelentă care vă ajută să vă asigurați fondurile pe termen lung.

În plus, portofelul este protejat de sămânță pe care alegi să o setezi. Este un sistem bazat pe cod de recuperare – îl puteți face la fel de puternic pe cât doriți să fie.

Recenzie CoolWallet S: prețuri CoolWallet S.

În cele din urmă, portofelul este protejat de ceva cunoscut sub numele de Element sigur – un microcip care vă asigură că toate tranzacțiile și monedele dvs. rămân criptate așa cum ar trebui.

Una peste alta, este probabil sigur să spunem că CoolWallet S este destul de solid când vine vorba de Securitate latura lucrurilor. Fiind un portofel rece este doar o cireșă deasupra unui sistem de securitate deja excelent.

Argumente pro şi contra

Cu tot ce s-a spus și făcut, următorul lucru inteligent de făcut ar fi să rezumăm despre ce am vorbit deja. La urma urmei, nu ar fi o revizuire adecvată a portofelului hardware fără o secțiune pro și contra desemnată, nu?

PROS CONTRA
 • Stil și funcționalitate unice. CoolWallet S evită opțiunile de design voluminoase din ce în ce mai populare pe care o mulțime de alte portofele hardware de stocare criptografică aleg să le utilizeze. În schimb, este un portofel subțire, plăcut din punct de vedere estetic, bazat pe modelul de criptomonedă al cardului de credit, care folosește o conexiune Bluetooth criptată în locul unui USB sau WIFI.
 • Conexiune criptată. Faptul că portofelul folosește o conexiune Bluetooth criptată în loc de WIFI sau USB este doar un alt argument pentru securitatea sa. Adesea, nu veți putea găsi o conexiune securizată la internet, mai ales atunci când călătoriți.
 • Pachet minunat. Cutia în care vine portofelul se deschide frumos pentru prima dată – nu are probleme, are un card de recuperare a hârtiei și un autocolant, iar portofelul în sine se potrivește în portofelul dvs. fizic datorită simplității și designului său subțire..
 • Simplu de citit. „Afișarea e-hârtiei” este o alegere excelentă când trebuie să citiți informațiile prezentate pe ecran.
 • Ușor de utilizat. Atât portofelul, cât și aplicația sunt ușor de utilizat și ușor de utilizat. Întregul proces de configurare este rapid și fluid, fără probleme.
 • CoolWallet S este întotdeauna offline. Informațiile sunt actualizate odată ce aplicația este actualizată. Acest lucru permite maximizarea securității portofelului în cea mai mare măsură.
 • Portofelul nu este open-source – ÎNCĂ! Există planuri de a-l face open-source în curând.

După cum puteți vedea, există puține sau deloc dezavantaje pentru utilizarea CoolWallet S – toate problemele posibile cu care s-ar putea confrunta cu dispozitivul vor fi rezolvate probabil în viitor (transferuri open-source și portofel QR).

Concluzii

După cum am menționat chiar la început, lumea dispozitive de stocare a cripto monede este una dificilă pentru a concura. Cu toate acestea, CoolWallet S pare să se descurce foarte bine.

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când alegeți un portofel criptomonedă (altele decât caracteristicile portofelului) este viziunea companiei. Dacă o companie este lacomă și este „doar în ea pentru bani”, se arată rapid în departamentele sale de design și securitate. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul când vine vorba de CoolWallet S.

Este destul de clar că CoolBitX are o viziune clară pe care își propun să o urmeze. Chiar dacă majoritatea companiilor renunță după ce și-au pierdut reputația și credibilitatea, CoolBitX, a revenit cu CoolWallet S, unul dintre cele mai de succes portofele criptografice de pe piață.

Dacă sunteți interesat să verificați alte portofele de criptomonede recomandate și chiar mai sigure, ar trebui să verificați Ledger, Coinbase și Trezor.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me