Găsirea un portofel de criptomonede viabil pentru tine în aceste zile poate fi un pic cam neplăcut. Adesea, alegerile sunt nesfârșite – alegerea greșită ar putea însemna sfârșitul fondurilor dvs. de criptare și nu este ceva ce probabil ați dori să se întâmple. Ei bine, dacă ar fi să arunci o privire asupra unora dintre utilizatori Freewallet recenzii, s-ar putea să descoperiți că acest portofel special ar putea satisface dorințele și nevoile dvs..

Ce-i drept, acest lucru nu este cu adevărat un lucru pe care îl poți afla până nu folosești singur portofelul, nu? Ei bine, într-o anumită măsură – în timp ce încercați singur, vă puteți oferi o idee mai bună despre caracteristicile de bază ale platformei, probabil că nu veți ști cu adevărat că Freewallet este sigur până se întâmplă ceva rău.

Cu excepția cazului în care, desigur, nu vă referiți la unele recenzii ale utilizatorului Freewallet pentru feedback – exact asta veți găsi în ghidul de mai jos!

TL; DR: Freewallet este cu siguranță unul dintre cele mai interesante portofele de pe piață. Este un portofel bazat pe aplicații mobile și desktop, deși ar putea fi folosit și ca stocare online. Are Changelly integrat în acesta pentru schimburi ușoare și acceptă peste 100 de criptomonede și jetoane. Cu toate acestea, unii utilizatori par să nu fie siguri în ceea ce privește securitatea portofelului.

Pro

  • Suportă peste 100 de criptomonede
  • Măsuri de securitate decente (2FA, coduri PIN personalizate)
  • Permite tranzacționarea fiat-crypto
  • Intuitiv, simplu de utilizat

Contra

  • Asistență clienți discutabilă
  • Un portofel custode – probleme de securitate

Recenzie Freewallet: PROS

Pentru cei care nu au mai auzit niciodată despre marcă, permiteți-mi să spun – ați ales momentul potrivit pentru a începe să investigați recenziile utilizatorilor Freewallet. Motivul pentru acest lucru este simplu – în urmă cu ceva timp, căutând „Freewallet” în Play Store ar aduce destul de multe rezultate diferite – unul dintre cele mai negative aspecte susținute și în recenziile utilizatorilor!

Totuși, la scrierea acestei recenzii Freewallet, există o singură versiune care apare pe ecranul mobilului – Ei bine, cel puțin așa este cazul când am căutat produsul în cauză. Acestea fiind spuse, vizitând Play Store pe desktop, veți putea vedea în continuare toate diferitele portofele ale mărcii în cauză.

Vedeți, marca în sine – Freewallet – a creat portofele independente pentru unele dintre diferitele monede pe care le suportă. Adică, ar trebui să descărcați o aplicație separată pentru fiecare monedă criptografică pe care o dețineți – nu ideală!

Recenzie Freewallet

La un moment dat, compania născută în Estonia a decis că acesta nu este cu adevărat modul optim de a face acest lucru și a creat actualul, loc de stocare cu criptomonede cu drepturi depline și auto-intitulatFreewallet.

Una dintre ideile și obiectivele mai mari din spatele produsului a fost direcționată către piața de portofele de criptomonede pe bază de telefonie mobilă – compania își propunea creeaza o simplu de utilizat, interactiv și portofel mobil viabil. De acum, este disponibil și într-o versiune online!

Cu toate acestea, mă depășesc – să începem lucrurile de la început și să aruncăm o privire asupra recenziilor utilizatorului Freewallet care menționează monedele reale pe care le suportă portofelul.

Suportă peste 100 de criptomonede diferite

Una dintre cele mai mari întrebări pe care potențialii utilizatori le au atunci când se uită la niște portofele cripto are legătură numărul de criptomonede acceptate de portofele. Citind recenziile utilizatorului Freewallet, acesta este ceva destul de evident.

Acum, dacă acesta este primul dvs. portofel criptografic pe care doriți să îl utilizați sau dacă sunteți complet nou în ceea ce privește subiectul cripto, în general, s-ar putea să vă întrebați – de ce pe Pământ i-ar păsa cuiva numărul de monede un suport de portofel? Nu aveți doar o singură criptomonedă și atât?

Tabel: Monedele acceptate ale portofelului Binance și Freewallet

Bine, Nu – de multe ori, nu este chiar cazul.

Vedeți, cu timpul, numărul criptomonedelor care există acolo crește destul de dramatic. Adică, în fiecare zi, ar putea apărea o nouă monedă criptografică care să apară după colț. Bineînțeles, fiecare dintre aceste monede ar putea însemna noi oportunități de investiții.

Revizuire Freewallet: caracteristici ale Freewallet.

În multe cazuri, o fac – de aceea, în zilele noastre, oamenii tind să dețină cantități semnificative de diferite monede criptografice în același timp. Ar avea sens că ar vrea păstrați-le pe toate într-un singur portofel, de asemenea (deși nu este întotdeauna o idee bună).

Aici intervin recenziile utilizatorului Freewallet. Dacă aruncați o privire peste unele recenzii mai vechi, ați observa că, cu ceva timp în urmă, existau doar câteva monede acceptate de Freewallet și trebuia să descărcați o versiune diferită a aplicației portofel. pentru a stoca fiecare dintre monede în.

După cum vă puteți imagina, este destul de dificil.

Acum lucrurile sunt mult mai optimizat – poți stoca până la 100 de criptomonede diferite și jetoane ERC-20 într-o singură aplicație Freewallet. Aceasta este o îmbunătățire!

După cum vă puteți imagina, aceasta este o veste minunată pentru mai multe valute HODLers – majoritatea recenziilor pozitive Freewallet vor dovedi și acest punct.

Funcții de schimb încorporate (Changelly)

Dacă există un lucru pe care noi, ca oameni, îl apreciem foarte mult în ceea ce privește aplicațiile și programele de computer, trebuie să fie comoditate.

Ei bine, cel puțin aceasta este o modalitate de a spune – cu alte cuvinte, oamenilor le place atunci când pot efectuați mai multe acțiuni pe o singură aplicație, fără a fi nevoie să mergeți într-un alt loc de pe internet (sau să instalați software suplimentar) pentru a face acest lucru.

În ceea ce privește recenziile și criptomonedele Freewallet, în general, una dintre cele mai mari dintre aceste facilități ar trebui să fie posibilitatea de a cumpăra monede criptografice direct din portofelul în care le păstrați.

Recenzie Freewallet

Cu siguranță, Freewallet are și o astfel de funcționalitate.

Veți găsi că, în cadrul Freewallet, există un schimb integrat care vă permite să cumpărați și să tranzacționați criptomonede după bunul plac. Schimbul în cauză este Changelly – unul dintre cele mai populare și de încredere schimburi de criptare din industrie!

Deși, desigur, nu este nimic atât de nou atunci când vine vorba de portofele criptografice (majoritatea portofelele de ultimă generație au schimburi integrate în zilele noastre), este încă minunat să știi că o astfel de posibilitate există cu Freewallet. În plus, faptul că marca utilizează serviciile unui schimb de încredere este și mai bun!

Caracteristici de securitate decente

Așa cum v-ați putea aștepta, securitatea este cea mai importantă caracteristică atunci când vine vorba de un portofel de criptomonede – indiferent dacă ați citi recenzii Freewallet sau altele, puteți fi siguri că aspectul securității va fi crucial atunci când vine vorba de stocarea fondurilor dvs. criptografice într-un portofel.

Pentru cei care se întreabă că Freewallet este sigur, rețineți că există câteva aspecte ale acestui produs care îl fac o alegere puțin riscantă – totuși vom ajunge la asta în timp util. În primul rând, să menționăm câteva măsuri pe care Freewallet le-a pus în aplicare și care sunt acolo pentru a garanta bunăstarea monedelor dvs..

Freewallet pare să păstreze toate monedele dvs. criptografice o locație de depozitare frigorifică – Asta e bine. Termenul „depozit frigorific” se referă practic la un loc care nu este conectat la internet – pe flipside, portofelele online și software / aplicații sunt numite „portofele fierbinți”.

Revizuire Freewallet: caracteristici de securitate ale Freewallet.

Dar așteptați … Freewallet este un portofel bazat pe aplicații, nu? Nu o face o opțiune de „stocare la cald”?

da, da.

Deci … Cum se păstrează monedele în depozitul frigorific, atunci?

Simplu – în timp ce toată moneda dvs. este păstrată în locații de depozitare frigorifică, Freewallet pur și simplu prezintă soldul pe care îl aveți în cadrul aplicației. Cu alte cuvinte, recenziile utilizatorului Freewallet vă vor spune că, în timp ce monedele dvs. sunt păstrate în siguranță, aplicația prezintă pur și simplu soldul din portofel.

Freewallet utilizează, de asemenea autentificare cu doi factori – aceasta este o veste grozavă. Deși este ceva care ar trebui considerat „normal” atunci când vine vorba de orice fel de locație de stocare criptografică, din păcate, încă nu este cazul – există o mulțime de portofele acolo care nu folosesc 2FA.

Sincer, totuși, dacă vă întrebați dacă Freewallet este sigur, puteți fi siguri – în timp ce portofelul nu are istorie cunoscută de a fi „tocat”, Folosește și 2FA, care îi asigură și mai mult securitatea.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Recenzie Freewallet: CONS

Acum, că am discutat despre unele dintre cele mai proeminente caracteristici (și beneficii) ale Freewallet și am analizat unele dintre recenziile utilizatorului Freewallet, să discutăm și unele dintre aspectele mai puțin pozitive ale portofelului în cauză.

Un „Portofel fierbinte”, portofel custodial – Cheile dvs. private nu vă aparțin

Principala preocupare exprimată în majoritatea recenziilor Freewallet are legătură cu partea de securitate a lucrurilor. Anume faptul că Freewallet este un furnizor de servicii de custodie.

În domeniul criptomonedelor, termenul „custodie” este de fapt văzut în o lumină destul de negativă. Motivul pentru acest lucru este și el destul de simplu – dacă un portofel este „custodiat”, înseamnă pur și simplu asta toate cheile private găsite în interior nu vă aparțin – în schimb, sunt ținute de companie în spatele portofelului.

Recenzie Freewallet

Permiteți-mi să spun așa – economiile dvs. criptografice sunt la mila furnizorilor de portofele și trebuie să aveți încredere că vor acționa cu integritate și onoare..

Nu prea liniștitor, nu? Ei bine, acum puteți vedea de unde provine problema.

Este adevărat că, citind recenziile utilizatorului Freewallet, veți descoperi că nu există plângeri cu privire la „ceva care se întâmplă de fapt” cu activele criptografice ale cuiva. Totuși, toți entuziaștii cripto vă vor spune că acest lucru este încă ceva ar trebui să fii precaut – portofelele de custodie ar trebui examinate din când în când.

Asistență clienți discutabilă

Acum, acesta este de fapt un punct destul de interesant când vine vorba de recenziile mai negative ale utilizatorului Freewallet.

Asistența pentru clienți Freewallet este activ – nu se poate nega asta. Veți vedea agenții lor răspunzând aparent la fiecare critică sau chiar la unele comentarii mai generale de pe internet. A fi activ, însă, nu înseamnă întotdeauna că ești fiind util.

Vedeți, există destul de multe reclamații ale utilizatorilor care vorbesc despre asistența pentru clienți nepoliticos, sau chiar condescendent, câteodată. Chiar și în spațiile publice online (adică Trustpilot), este posibil să puteți întâlni unele interacțiuni de asistență utilizator-client care sunt … Ei bine, mai puțin decât plăcute.

Recenzie Freewallet

Asistența pentru clienți, în general, este un subiect destul de controversat atunci când vine vorba de portofele criptomonede. Se pare că există doar câteva portofele care au de fapt asistență decentă pentru clienți – alții fie nu o au deloc, fie bine … Au capacități de asistență lipsite de capacitate.

Oricum ar fi, merită să menționăm că, atunci când vine vorba de probleme tehnice reale sau întrebări specifice pe care utilizatorii le-ar putea avea atunci când vine vorba de portofelul în cauză (adică Freewallet este sigur și ce face pentru a vă asigura siguranța fondurilor?) , de fapt, asistența pentru clienți, par a fi de ajutor.

Tabel: Informații despre compania Ledger Nano X și Freewallet

Cu siguranță este un lucru bun, atenție! Indiferent dacă este vorba de o recenzie pozitivă sau negativă a clienților Freewallet – dacă întâmpinați o problemă tehnică cu portofelul dvs., ar trebui să puteți primi răspunsurile și ajutorul de care ați putea avea nevoie..

Comparați Freewallet unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Freewallet unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Preț

Înainte de a trece la secțiunea „cum să” din această recenzie Freewallet, să vorbim rapid despre tarifele și taxele Freewallet – după cum veți vedea în curând, nu este un subiect simplu de desfăcut.

Deoarece numele produsului ar putea implica, Freewallet este, de fapt, gratuit pentru descărcare și utilizare. Nu trebuie să plătiți pentru păstrarea fondurilor dvs. criptografice în portofel – este bine!

Dificultățile încep atunci când privești taxele care sunt percepute la efectuarea tranzacțiilor din portofel.

Revizuire Freewallet: taxele Freewallet.

Vedeți, ca și în cazul oricărui alt portofel care are un schimb integrat în el, există anumite taxe specifice care se aplică atunci când efectuați o tranzacție. Aceste taxe sunt nereparat, în sensul că vor fi mai mari în funcție de cantitatea de criptomonede pe care o cheltuiți.

Conform unor recenzii ale utilizatorului Freewallet, problema aici este aceea compania percepe de fapt niște taxe destul de mari pentru Freewallet pentru tranzacții. Compania însăși afirmă că modelul lor de taxe este „competitiv” și totuși, acesta este încă un punct de dezbatere în rândul utilizatorilor.

Cum se folosește Freewallet-ul?

Am acoperit avantajele și dezavantajele Freewallet, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveți o idee destul de bună despre complexitățile din jurul portofelului și opiniile pe care le dețin utilizatorii cu privire la Servicii și funcționalitate.

Acum, dacă ați citit recenzia Freewallet și ați decis că portofelul merită să faceți o lovitură, ar fi bine să vă dați seama cum să-l folosească, înainte de a trece cu capul înainte în procesul de configurare.

Cum se instalează și se configurează Freewallet-ul?

Din motive de simplitate și claritate, vă voi arăta cum să creați versiunea desktop a Freewallet-ului. Aceleași principii se aplică și la crearea unui portofel mobil, deci ar trebui să puteți urmări destul de ușor!

Pasul 1: Vizită Site-ul oficial al Freewallet, și navigați pentru a crea un cont nou.

Pasul 2: Introduceți adresa de e-mail și creați o parolă. Asigurați-vă că este o parolă nouă pe care nu ați mai folosit-o nicăieri altundeva!

Recenzie Freewallet

Pasul 3: Vi se va oferi șansa de a crea un obicei, Cod PIN din 4 cifre. Acesta este un strat suplimentar de securitate.

Recenzie Freewallet

Pasul 4: Gata – sunteți pe pagina principală a Freewallet!

Recenzie Freewallet: prima pagină a Freewallet.

După cum puteți vedea singur, procesul de creare a site-ului Freewallet este foarte simplu – nu trebuie decât 4 pași mici și sunteți gata!

Cum să transferați monede criptate pe Freewallet?

Dacă doriți să transferați fondurile existente în portofelul în cauză, recenziile utilizatorilor Freewallet vă vor spune că și acest proces se explică de la sine. Pașii pentru a face acest lucru sunt, după cum urmează:

Pasul 1: De la pagina de pornire a Freewallet, navigați la „A primi” secțiune.

Pasul 2: Alegeți criptomoneda pe care doriți să o primiți. În cazul meu, aleg Ethereum.

Recenzii Freewallet: alegeți moneda criptografică pe care doriți să o primiți.

Pasul 3: După ce alegeți o criptomonedă pe care doriți să o primiți, vi se va furniza o adresă portofel cripto personalizată, și să puteți transfera fondurile dvs. criptografice în portofelul în cauză. Puteți face acest lucru și cu un ID de utilizator, și poate chiar să transfere altele Monede legate de Ethereum (citit: jetoane), de asemenea!

Recenzii Freewallet: diferitele moduri de a primi cryptos.

Din nou – simplu și direct!

Cum să cumpărați criptomonede pe Freewallet?

În cele din urmă, să aruncăm o privire asupra procesului de cumpărare a criptomonedelor de pe Freewallet.

Pasul 1: De la prima pagină a portofelului, navigați la „Cumpărați cu cardul” secțiune.

Recenzii Freewallet: cumpărarea de monede cripto cu un card.

Pasul 2: Alegeți moneda criptografică pe care doriți să o achiziționați. Din nou, aleg Ethereum de dragul acestui exemplu.

Recenzii Freewallet: alegerea monedei pe care doriți să o achiziționați.

Pasul 3: Acum, puteți introduce suma de ETH sau USD pe care doriți să le primiți sau să le cheltuiți, respectiv. Ceea ce este foarte convenabil aici este că aveți șansa de a vedea cât va costa și tranzacția dvs.!

Recenzie Freewallet

Pasul 4: Odată ce ați terminat, veți fi redirecționat către un site web partener către FreewalletSimplex. Nu vă faceți griji, deoarece este un „intermediar” foarte de încredere între platformele de schimb de criptare și receptorii de criptare.

Recenzii Freewallet: introducerea detaliilor de plată.

Probabil că va trebui să vă verificați identitatea, dar odată ce ați terminat, tranzacția dvs. va fi finalizată. Gata – acum dețineți criptomonede!

Concluzii

Cu toate acestea spuse și scoase din cale, rămâne o singură întrebare – este Freewallet merită să te uiți și să încerci?

Ei bine, deși este un apel dur, aș spune asta dadar fii precaut.

Vezi, produsul în sine este minunat – simplu de utilizat, acceptă o grămadă de valute și așa mai departe. Orice recenzie a utilizatorului Freewallet vă va putea spune același lucru (cu excepția, probabil, a unor taxe Freewallet peste medie).

Totuși, Freewallet este sigur? Ei bine, aceasta este întrebarea – deși folosește câteva caracteristici de securitate de ultimă generație, faptul că este un produs de custodie s-ar putea să arunce în continuare unii oameni. Din nou, totuși – portofelul în sine este minunat!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me