Bună, fanilor criptomonedelor! Așadar, doriți să creați primul dvs. milion de tranzacționare în criptomonede, dar mai întâi doriți să știți dacă GDAX este la fel de bun ca și alte platforme de schimb de criptomonede reluate, cum ar fi Coinbase, Binance și Kraken?

Nu vă faceți griji – Am acoperit totul! Piețele de tranzacționare a criptomonedelor sunt acum un industria multi-miliarde de dolari și în timpul maximelor sale istorice din decembrie 2017, volumele zilnice de tranzacționare au fost la fel de mari ca Bursa de Valori din New York!

În recenzia mea GDAX, voi răspunde la lucruri precum „Este GDAX ușor de utilizat?”, „Care sunt taxele GDAX percepute”? și „GDAX este sigur?”.

Voi chiar să vă arăt cum să utilizați GDAX cu câteva capturi de ecran cu adevărat utile! Ai multe de învățat, așa că să începem aflând ce este GDAX!

Pro

 • Sigur
 • Ușor de folosit
 • Taxe reduse de tranzacționare

Contra

 • Asistență pentru clienți inutilă
 • Fără tranzacționare anonimă

Ce este GDAX? (Coinbase Pro)

GDAX este un schimb de criptomonede care permite oamenilor să cumpărați, vindeți și tranzacționați o serie de monede digitale. Lansat în 2016, GDAX înseamnă Global Digital Asset Exchange. Oamenii care au creat GDAX fac parte din aceeași companie care conduce Coinbase, care este acum unul dintre cei mai mari brokeri de schimb din lume!

În esență, platforma este un intermediar între cumpărători și vânzători și în schimb – GDAX își câștigă banii percepând taxe de tranzacție. De exemplu, dacă John vrea să cumpere ceva Bitcoin și Jenny vrea să vândă, ambii sunt egalați cu bursa GDAX!

Recenzie GDAX

Fondatorii au dorit să le ofere 13 milioane de utilizatori Coinbase cu o platformă de tranzacționare mai avansată. Motivul pentru aceasta este că Coinbase vă permite să cumpărați și să vindeți doar criptomonede. Pe de altă parte, GDAX vă permite să le tranzacționați în timp real, folosind un varietate de instrumente de tranzacționare diferite.

Deși GDAX caută să vizeze comerciantul mai experimentat, este încă posibil să se utilizeze metode de plată din lumea reală, cum ar fi un cont bancar pentru a depune și retrage fonduri!

Lucrul grozav este că, dacă aveți un cont Coinbase, aveți automat și un cont GDAX! Tot ce trebuie să faceți este să introduceți aceleași detalii de logare pe care le utilizați la Coinbase!

La fel ca Coinbase, GDAX are acum unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare din industria criptomonedelor. La momentul scrierii în iulie 2018, schimbul în medie aproximativ 100 de milioane de dolari în tranzacții zilnice. Cel mai mult care a fost tranzacționat vreodată la GDAX este de 650 de milioane de dolari într-o singură zi, ceea ce a realizat la sfârșitul anului 2017!

Deci, acum, când știți ce este GDAX și cum au început, următoarea parte a recenziei mele GDAX va vorbi despre recențierea lor recentă la Coinbase Pro!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

GDAX este acum Coinbase Pro!?

GDAX a anunțat în mai 2018 că se va întâmpla remarcați schimbul la „Coinbase Pro”! Coinbase Pro va avea toate aceleași beneficii ca și GDAX, cu toate acestea, echipa are a adăugat câteva funcții noi pentru a o face și mai bună!

o nouă platformă este acum live, ceea ce înseamnă că, dacă încercați să accesați GDAX, veți fi redirecționat către noul site web Coinbase Pro. Când l-am testat pentru prima dată, am observat câteva diferențe.

În primul rând, platforma este mult mai curată, ceea ce înseamnă că este mai ușor de navigat. Procesul de depunere și retragere este, de asemenea mai drept înainte, ceea ce e grozav! De asemenea, am observat că graficele de prețuri oferă mai multe opțiuni, ceea ce face mult mai ușoară vizualizarea datelor istorice.

Recenzie GDAX: caracteristici.

În cele din urmă, vechea platformă a făcut ușor dificilă vizualizarea portofoliului dvs. de monede, dar acest lucru a fost modificat pentru ao face mult mai ușor de utilizat!

În timpul anunțului, GDAX a mai dezvăluit că au avut preluat o companie numită Paradex. Tehnologia construită de Paradex le va permite utilizatorilor Coinbase și GDAX transfer Jeton ERC-20 între portofele. Nu uitați, un jeton ERC-20 este o criptomonedă care a fost construită deasupra Ethereum blockchain și în total sunt sute!

Doar pentru a vă informa, mă voi referi în continuare la Coinbase Pro drept GDAX pentru restul recenziei mele, deoarece nu vreau să vă derutez!

Deci, acum că știți despre rebrandul Coinbase Pro, următoarea parte a recenziei mele GDAX va analiza ce Metode de plata puteți utiliza și taxele pe care le percepe schimbul!

Comparați GDAX unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați GDAX unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Modalități de plată și taxe

Echipa GDAX a recunoscut importanța de a permite oamenilor să depună și să retragă folosind bani din lumea reală, ceea ce înseamnă că vă puteți folosi banca pentru a vă finanța contul!

Înainte de a discuta taxele, am vrut să clarific faptul că numai anumite țări au voie să utilizeze un cont bancar pentru a depune. În plus, tipul de sistem de plată va depinde de țara în care vă aflați.

Dacă vă aflați în Europa, va trebui să utilizați SEPA. GDAX nu percepe o taxă pentru acest lucru, ceea ce este minunat! Taxa de retragere GDAX pentru SEPA este de numai 0,15 EUR!

Dacă vă aflați in Statele Unite ale Americii., puteți depune utilizând un cont bancar din SUA, care va costa 1,49% din totalul tranzacției.

Recenzie GDAX

GDAX Taxa de retragere atunci când utilizați un cont bancar din SUA este, de asemenea 1,49%. Alternativ, clienții americani pot face o transfer prin cablu, care va costa o taxă fixă ​​de 10 USD pentru depunere și 25 USD pentru retragere.

Dacă vă aflați în Canada, Singapore sau Australia, puteți utiliza în continuare bani din lumea reală pentru a depune fonduri în contul dvs. GDAX, cu toate acestea, în acest moment, nu le puteți retrage. Aceasta înseamnă că va trebui să convertiți toate soldurile valutare fiduciare pe care le aveți în criptomonedă, apoi să retrageți criptomoneda înapoi în portofel.

De asemenea, este posibil să transferați fonduri din soldul Coinbase în contul dvs. GDAX. Acesta este gratuit și durează doar câteva secunde! Pentru un ghid detaliat despre cum se face acest lucru, puteți consulta acest tutorial detaliat!

Dacă doriți să depuneți utilizând un card de debit sau credit, GDAX nu acceptă acest lucru direct, cu toate acestea, puteți face acest lucru în cadrul platformei Coinbase. Taxa pentru aceasta este 3,99% din suma totală a tranzacției și, odată ce ați făcut-o, pur și simplu transferați fondurile către GDAX.

Dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu vi se potrivește, puteți depuneți folosind o criptomonedă! Deși GDAX nu vă va taxa pentru acest lucru, va trebui totuși să plătiți taxa de tranzacție blockchain. Cu toate acestea, acest lucru este de obicei mai mic de un dolar și va depinde de ce monedă alegeți să depuneți. Taxele de retragere GDAX pentru criptomonede sunt aceleași cu cele percepute pentru depunere, ceea ce nu este nimic!

Când vine vorba de comisioane de tranzacționare, GDAX este mult mai ieftin decât Coinbase, care percepe 1,49% de fiecare dată când cumpărați sau vindeți! Taxele GDAX depind de câteva lucruri diferite, pe care le voi explica mai jos.

În primul rând, GDAX are o rată diferită pentru „Market Makers” și „Market Takers”. Producătorul de piață este persoana care oferă lichiditate pentru schimb. În esență, dacă este comerciant plasează o comandă la un preț mai mare sau inferior decât prețul actual de pe piață, atunci acestea sunt un producător.

De exemplu, dacă prețul actual al Bitcoin pe GDAX este 6.800 dolari, dar plasați o comandă pentru a o cumpăra la 6.300 dolari, atunci ești un producător de piață deoarece fondurile dvs. nu sunt disponibile până la executarea comenzii. Acest lucru este important pentru schimburile de criptomonede, deoarece asigură existența unei lichidități suficiente pentru alți comercianți.

Ca rezultat, GDAX nu percepe taxe de tranzacționare pentru „factorii de decizie” de pe piață! Pe de altă parte, dacă un comerciant cumpără sau vinde o monedă la prețul actual de piață oferit de bursă, atunci este un „cumpărător” pe piață!

Taxele percepute pentru participanții la piață depind de cât tranzacționați într-o singură lună. Cea mai mare taxă percepută este doar 0,30% din valoarea totală a comerțului. Dacă tranzacționați mai mult de 10 milioane de dolari, atunci acest lucru se reduce la 0,20% și dacă sunteți suficient de nebun tranzacționează mai mult de 100 de milioane de dolari, acest lucru este redus la 0,10%!

GDAX Review - Taxe de stabilire a prețurilor

Deci, acum, când știți despre metodele de plată și taxele GDAX, următoarea parte a recenziei mele GDAX va analiza ce monede puteți cumpăra!

Ce monede puteți cumpăra de pe GDAX (Coinbase Pro)?

Una dintre cele mai aspecte dezamăgitoare utilizarea GDAX este că numărul de monede disponibile pentru cumpărare, vânzare și tranzacționare este într-adevăr limitat. De fapt, la momentul scrierii în iulie 2018, bursa acceptă doar patru criptomonede.

Acestea sunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH), care este același lucru cu Coinbase. Potrivit echipei Coinbase și GDAX, schimburile speră să înceapă să susțină mai multe monede foarte curând.

Dan Romero, cine e director general la Coinbase, a explicat recent că adăugarea mai multor criptomonede este o prioritate absolută, totuși își iau timpul din cauza reglementărilor SUA. Cu toate acestea, ceea ce știm este că Ethereum Classic (ETC) va deveni în curând a cincea monedă care va fi sprijinită pe GDAX, ceea ce se așteaptă să se întâmple în a doua jumătate a anului 2018!

Proiectele de criptomonede sunt dornice să aibă monedele listate pe Coinbase și GDAX, deoarece au peste 13 milioane de clienți iar platformele facilitează utilizarea banilor din lumea reală.

De exemplu, echipa din spate Clipoci (XRP) a încercat de mult timp ca lista lor să fie listată pe Coinbase și GDAX, echipa oferind chiar să împrumute platformelor $100 de milioane în valoare de XRP! Când s-au lansat zvonuri conform cărora tranzacția avea să treacă, valoarea XRP a luat-o razna! Cu toate acestea, odată ce a fost dezvăluit că Ripple nu avea să fie adăugat, valoarea sa a scăzut înapoi!

În realitate, dacă sunteți în căutarea unui schimb care acceptă o mulțime de criptomonede diferite, atunci GDAX s-ar putea să nu vi se potrivească. Există alte schimburi precum Binance acea enumeră sute de monede diferite, cu mai multe adăugate tot timpul.

Doar pentru a vă informa, este de asemenea posibil să tranzacționați cele patru monede acceptate contra monedelor fiat precum USD și EUR, care este o caracteristică interesantă!

Deci, acum, când știți ce monede acceptă schimbul, următoarea parte a revizuirii mele GDAX va analiza procesul de înscriere!

Este ușor să vă înscrieți??

S-ar putea să vă amintiți cum am menționat asta mai devreme dacă aveți deja un cont Coinbase, aveți automat un cont GDAX. Dacă acesta este cazul, puteți trece la următoarea parte a recenziei mele GDAX!

Dacă nu, permiteți-mi să explic rapid procesul de înscriere, care este același atât pentru Coinbase, cât și pentru GDAX.

Formulare de înscriere pentru revizuirea GDAX

Deoarece platforma are sediul în SUA, ei ia în considerare securitatea contului foarte în serios. Aceasta înseamnă că spre deosebire de unele schimburi, nu veți putea tranzacționa anonim. Ca urmare, va trebui să treceți printr-un KYC (Cunoașteți-vă clientul) procesul. Dar nu vă faceți griji, este foarte simplu și durează doar câteva minute!

În primul rând, va trebui furnizează schimbului cu o serie de detalii personale. Aceasta va include numele, naționalitatea și adresa completă. După aceasta, va trebui apoi încărcați o identificare pentru a vă dovedi identitatea, cum ar fi pașaportul sau permisul de conducere.

Lucrul bun este că verificarea documentelor este automatizată, ceea ce înseamnă că sistemul vă poate confirma identitatea fără a avea nevoie de un angajat GDAX pentru ao face manual! Când am parcurs procesul, mi-au luat doar 10 minute în total!

De îndată ce ați făcut acest lucru, vă puteți conecta apoi card de debit / credit sau cont bancar și faceți un depozit imediat!

Amintiți-vă doar asta dacă doriți retrageți mai mult de 10.000 USD într-o singură zi, va trebui să furnizați schimbului de informații suplimentare. Acest lucru depinde de locul în care vă aflați și poate include o verificare telefonică sau o solicitare de dovadă a adresei (cum ar fi un extras bancar).

Deci, acum, când știți despre procesul simplu de înscriere, următoarea parte a revizuirii mele GDAX se va uita la asistență pentru clienți a schimbului!

Asistență pentru clienți GDAX

Când mă gândesc să folosesc pentru prima dată un schimb de criptomonede, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le caut este ce asistență pentru clienți este disponibilă. Dacă un lucru nu merge bine, vreau să știu că pot primiți ajutor rapid și eficient, motiv pentru care am decis să îl acoper în recenzia mea GDAX!

Asistența pentru clienți la GDAX este una dintre cele mai bune din industrie! În primul rând, echipa de servicii pentru clienți GDAX poate fi contactată prin telefon. Acest serviciu este disponibil luni-vineri, între 8 A.M. și 5 P.M (Ora Pacificului).

Dacă trebuie să contactați echipa în afara acestor ore, le puteți trimite un e-mail 24 de ore pe zi. Alternativ, puteți contacta GDAX pe diverse canale de socializare precum Twitter. Dacă decideți să urmați acest traseu, asigurați-vă că nu postați detalii sensibile despre cont!

Singurul aspect negativ pentru echipa de servicii pentru clienți GDAX este că ei nu aveți o facilitate de chat live. Cu toate acestea, în general, dacă aveți probleme cu contul dvs., echipa GDAX răspunde de obicei foarte rapid!

Deci, acum, când știți despre asistența pentru clienți, următoarea parte a revizuirii mele GDAX va afla că este sigur GDAX!

Este sigur GDAX?

La fel de GDAX și Coinbase sunt ambele deținută de aceeași companie, ambii folosesc aceleași controale de securitate. Am menționat mai devreme că fiecare utilizator GDAX trebuie să se identifice înainte de a putea începe tranzacționarea, ceea ce înseamnă că orice activitate frauduloasă poate fi urmărită direct către individ.

GDAX este responsabil pentru criptomonede în valoare de sute de milioane de dolari, așa că trebuie să se asigure că păstrează fondurile clienților în siguranță. 98% din toate fondurile sunt păstrate în depozite frigorifice, ceea ce înseamnă că sunt întotdeauna ținute offline. Acest lucru face practic imposibil accesul unui hacker online!

Coinbase stochează 98% din fondurile clienților în acest fel, restul fiind asigurați. Încurajăm toate schimburile să utilizeze aceste măsuri de securitate.

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 3 august 2016

restul de 2% din fonduri sunt deținute online, care permite schimbului să proceseze comenzile clienților. GDAX oferă utilizatorilor săi opțiunea de configurare autentificare cu doi factori (2FA). Odată ce ați configurat 2FA, va trebui să introduceți un cod unic care este trimis pe telefonul dvs. mobil, de fiecare dată când doriți să vă conectați.

GDAX a instalat, de asemenea, un adevărat caracteristică bună de securitate numit „Seif”. Dacă decideți să vă păstrați monedele în seif, fondurile sunt nu a fost eliberat până la 48 de ore după solicitarea dvs. de retragere. Acest lucru acționează ca un nivel suplimentar de securitate, deoarece dacă un hacker ar avea acces la contul dvs., ați avea 48 de ore pentru a anula tranzacția.

Recenzie GDAX

GDAX oferă și ceva numit multi-aprobare. Aici se află mai mult de o persoană este necesar să confirme o cerere de retragere. Aceasta este o caracteristică fantastică de securitate, deoarece face practic imposibil ca cineva să vă fure fondurile! De exemplu, dacă ați folosit pe cineva de încredere ca al doilea aprobator, nimeni nu ar putea să vă retragă fondurile până când nu o confirmați amândoi!

O caracteristică de securitate suplimentară la GDAX este cea a acestora Acordul FDIC. Acest lucru înseamnă că, dacă Coinbase ar avea fondurile sparte sau compania ar ieși din afaceri, fondurile dvs. ar fi protejat până la 250.000 USD! Amintiți-vă totuși, pentru a fi protejați de FDIC, fondurile dvs. trebuie să fie ținut în portofelul dvs. GDAX USD.

Totul sună prea bine pentru a fi adevărat, nu? Ei bine, a existat o ușoară problemă despre care voiam să vă vorbesc! Pe 21 iunie 2018, prețul Ethereum pe GDAX brusc a scăzut de la 319 dolari la 0,10 dolari! Motivul pentru aceasta este că un comerciant a vândut ETH în valoare de milioane de dolari, ceea ce pentru câteva secunde a dus la o prăbușire a prețului.

Acest lucru a însemnat că unii comercianți au pierdut mulți bani, deoarece scăderea prețului a activat diferite comenzi. Unii oameni cred că aceasta a fost o încercare de manipulare a pieței, cu toate acestea, acest lucru este încă de dovedit. Cu toate acestea, dacă cineva a fost destul de norocos să cheltuiască 380 USD pe ETH când a fost temporar a coborât la 10 cenți când prețul a crescut din nou investiția lor ar fi valorat mai mult de 1 milion de dolari!

În afară de acest eveniment unic, GDAX este unul dintre cele mai sigure schimburi din industrie.

Deci, acum, când știți că este sigur GDAX, următoarea parte a recenziei mele GDAX va analiza cui este potrivit schimbul!

Cine ar trebui să utilizeze GDAX?

Platforma GDAX este puțin mai complexă decât Coinbase deoarece permite utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede, mai degrabă decât să le cumpere și să le vândă. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de puțină experiență cu privire la modul în care funcționează schimburile de criptomonede.

Piețele sunt volatile, iar prețurile pot crește sau scădea rapid, așa că mă voi asigura doar că înțelegeți unele dintre caracteristici cheie. Criptomonedele pe care doriți să le tranzacționați se numesc „Pairings”. De exemplu, dacă doriți comerț Bitcoin cu Ethereum, atunci va trebui accesați asocierea BTC / ETH. De asemenea, puteți tranzacționa criptomonede împotriva valute fiat pe GDAX, cum ar fi o asociere BTC / USD.

Cea mai simplă opțiune se numește „Comandă de piață”, ceea ce înseamnă că cumpărați sau vindeți o monedă la prețul actual de piață. Dacă alegeți această opțiune, tranzacția dvs. se execută în mod normal în câteva secunde.

Următoarea opțiune disponibilă la GDAX este opțiunea lor „Limit Order”. Aici ești tu alege un preț că vrei să tranzacționezi. Comanda va fi finalizată numai după ce prețul curent de piață a atins prețul pe care l-ați ales.

De exemplu, dacă prețul actual al Litecoinului a fost de 100 USD, dar ai simțit că prețul va scădea, ai putea stabili un comanda limită pentru 85 USD. Dacă prețul actual de pe piață ar scădea la 85 USD, atunci tranzacția dvs. va fi executată automat. Comanda poate fi anulată dacă prețul nu atinge comanda limită.

O altă opțiune disponibilă la GDAX este „Stop Loss Order”. Acest lucru vă protejează comerțul de a pierde prea mulți bani dacă prețul monedei scade. De exemplu, dacă ați cumpărat Bitcoin la 7.000 de dolari, ați putea seta o oprire comandă la 5.000 USD. Dacă prețul Bitcoin s-ar prăbuși, atunci sistemul ar vinde automat monedele dvs. la 5.000 USD.

Este important să învățați cum să utilizați toate caracteristicile de mai sus, deoarece acestea ar putea fi diferența dintre a câștiga sau a pierde bani!

Deci, acum, când știți pentru cine este potrivită platforma, următoarea parte a revizuirii mele GDAX va rezuma rapid toate avantajele și dezavantajele pe care le-am discutat.

Avantajele și dezavantajele

Să aruncăm o privire asupra aspectelor pozitive și negative ale GDAX.

GDAX PROS GDAX CONS
 • Acceptă depuneri și retrageri de conturi bancare
 • Taxe reduse de depunere și retragere
 • Poate transfera fonduri de la Coinbase
 • Taxe de tranzacționare foarte mici
 • Proces rapid de deschidere a contului
 • Securitate excelentă
 • Bună asistență pentru clienți
 • Platforma curată și ușor de utilizat
 • Trebuie să procesați depozitele de carduri de debit / credit prin Coinbase
 • Doar 4 criptomonede acceptate
 • Nu toate naționalitățile au voie să adere
 • Fără tranzacționare anonimă
 • Nicio facilitate de chat live

Acum că am rezumat avantajele și dezavantajele platformei, partea finală a recenziei mele GDAX vă va arăta rapid cum să utilizați GDAX!

Cum se folosește GDAX: Testarea interfeței

Înainte de a începe, întrucât site-ul web Coinbase Pro a fost creat abia recent, uneori nu apare pe Google. Prin urmare, îl puteți găsi Aici.

Găsirea unei perechi de tranzacționare

Odată ce vă aflați pe platforma Coinbase Pro, conectați-vă și apoi faceți clic pe Comerț În partea de sus a paginii.

GDAX Review - Coinbase pro trading

Acum trebuie să faceți clic pe Selectați Piață. Va apărea o casetă derulantă. Dacă vedeți asocierea pe care doriți să o tranzacționați – minunat! Dacă nu, selectați criptomoneda / moneda fiduciară pe care doriți să o tranzacționați.

GDAX Review - Piața Coinbase Pro

După ce ați ales perechea dvs. de tranzacționare, veți fi direcționat la ecranul principal de tranzacționare. Voi selecta BTC / EUR!

Recenzie GDAX

Înțelegerea ecranului de tranzacționare

După cum veți vedea în graficul de mai jos, puteți vizualiza mișcările istorice de stabilire a prețurilor pentru asocierea dvs. În exemplul meu, fiecare bară reprezintă o „mișcare de 5 minute”. Verde înseamnă că a crescut și roșu înseamnă că a coborât! Puteți schimba acest lucru de la 1 minut la 1 zi.

GDAX Review - Diagrama prețurilor Coinbase pro

De asemenea, puteți schimba graficul din bare de sfeșnice în linii. Aruncați o privire la captura de ecran de mai jos!

GDAX Review - Diagrama pro Coinbase

Cum să tranzacționați pe GDAX

După ce ați decis ce tranzacție doriți să faceți, mergeți la formularul de comandă din stânga ecranului. După cum veți vedea din exemplul meu de mai jos, puteți alege fie „Comandă pe piață”, „Comandă limită” sau „Comandă Stop Loss”. Dacă nu vă amintiți ce înseamnă acestea, reveniți la secțiunea „Cine ar trebui să utilizeze GDAX?” Din recenzia mea GDAX!

GDAX Review - Coinbase pro plasarea comenzilor

Dacă doriți o comandă de piață, tot ce trebuie să faceți este să introduceți numărul de monede pe care doriți să le cumpărați sau să le vindeți. Dacă doriți să faceți o comandă de limită sau stop loss, introduceți numărul de monede pe care doriți să le cumpărați sau să le vindeți și suma la care doriți să fie executată comanda.

Recenzie GDAX

După cum puteți vedea din exemplul de mai sus, am făcut o comandă de limită. Am specificat că vreau să cumpăr 1 BTC când prețul scade la 5.000 EUR. Odată ce fac clic pe Plasați comanda de cumpărare, tranzacția mea va fi executată numai atunci când prețul BTC scade la 5.000 EUR!

GDAX Review: Concluzie

Și acesta este sfârșitul meu GDAX revizuire! Știu că v-am oferit o mulțime de informații, dar dacă le-ați citit de la început până la sfârșit, veți ști acum tot ce trebuie să știți despre ele!

Acest include totul de la taxe GDAX, asistență pentru clienți, disponibilitatea monedelor, securitate, ușurință în utilizare și chiar metode de plată! De asemenea, v-am oferit câteva capturi de ecran foarte utile despre cum să utilizați GDAX pentru prima dată!

În cele din urmă, cred că GDAX este unul dintre schimburi mai bune în industrie. Deși poți schimba doar patru monede diferite, îmi place cum este ușor să depuneți și să retrageți fonduri, iar securitatea este de asemenea grozavă. Îmi place și faptul că există o mulțime de lichidități!

Dacă doriți să verificați alte schimburi mai recomandate, puteți verificați Coinbase, Binance și Kraken.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me