Dacă sunteți în căutarea unui loc sigur unde puteți „stoca” criptomonede, probabil ați dat peste portofele reci. Dacă da, asta KeepKey revizuirea ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie în acest moment.

KeepKey este un portofel hardware mai cunoscut. Cu toate acestea, este de fapt bun și de încredere? În această recenzie KeepKey, voi răspunde la acestea și multe alte întrebări, inclusiv funcționalitatea portofelului, beneficii majore și defecte, prețuri, monede suportate de KeepKey și așa mai departe.

În plus, veți găsi toate informațiile necesare cum să configurați dispozitivul, trimite și a primi active.

Să începem această revizuire a portofelului KeepKey de la a afla mai multe despre companie.

Verdictul dintr-o privire: KeepKey este un portofel hardware care are un design elegant și modern. Portofelul este ușor de utilizat, oferă măsuri de securitate unice, precum și prețuri prietenoase cu clienții. Portofelul în sine poate fi gestionat cu ușurință pentru dispozitivul dvs. mobil. Cu toate acestea, problema principală este că acceptă doar 40 de criptomonede.

Pro

 • Portofel hardware securizat
 • Ușor de folosit
 • Preț atractiv

Contra

 • Suportă doar 40 de criptomonede
 • Poate fi greu de transportat

Recenzie KeepKey: Ce este ShapeShift?

Schimbarea formei a fost fondată în 2014 în Elveţia de Erik Voorhees. Compania a reușit să atragă o sumă echitabilă de finanțare care a permis ShapeShift să-și stimuleze afacerea.

Recenzie KeepKey

Compania vă permite tranzacționați gratuit jetoane Fox, vă oferă două platforme diferite – Beta versiunea și Clasic, precum și alte instrumente utile. Acum, după cum probabil ați ghicit deja, cel mai popular produs al ShapeShift este KeepKey – un portofel offline care vă va ajuta să vă protejați criptomonedele de hackeri.

Ceea ce mi se pare cu adevărat interesant este că atunci când a fost creat portofelul KeepKey, a fost vânzarea cu amănuntul la 239 dolari. Cu toate acestea, prețul a scăzut semnificativ de-a lungul anilor și acum KeepKey costă doar 49 USD.

Acum, că am acoperit aceste informații, să trecem la revizuirea cuprinzătoare KeepKey.

Ultimul cupon KeepKey găsit:

Recenzie KeepKey: PROS

Să începem cu aspectele pozitive.

Relativ sigur – Portofel rece

În primul rând, este important să înțelegem că atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun portofel de criptomonede pentru nevoile dvs., cel mai critic factor este securitatea. Nu contează dacă portofelul este atrăgător din punct de vedere vizual sau este foarte ușor de navigat dacă bunurile tale pot fi furate dintr-o clipită.

Securitatea de obicei depinde de tipul portofelului. Pentru a vă ajuta să o înțelegeți mai bine, aș dori să vă prezint diferite tipuri de portofele acolo:

 • Portofele online. Portofelele online sunt cele mai puțin sigure. Când vă păstrați toate monedele online, trebuie să vă bazați cu adevărat pe furnizor. Chiar dacă majoritatea portofelelor online nu stochează cheile dvs. private, nu înseamnă că monedele dvs. nu pot fi furate. De asemenea, când vine vorba de hacking, portofelele online sunt cele mai vulnerabile. Deci, dacă nu păstrați cantități foarte mici de criptomonede, ar trebui să vă gândiți la un spațiu de stocare mai sigur.
 • Portofele software / aplicații. Portofelele software sunt bune atunci când efectuați tranzacții zilnice. Cu toate acestea, sunt mai sigure decât online, nu la fel de bune ca portofelele hardware.
 • Portofele hardware. Dacă stocați cantități uriașe de criptomonede și nu doriți să le pierdeți, un portofel hardware este una dintre cele mai recomandate opțiuni pentru dvs. Deoarece cheile dvs. private sunt stocate offline, sunteți protejat împotriva pirateriei.
 • Portofele din hârtie. Un portofel de hârtie este considerat cel mai sigur, cu toate acestea, dacă îl pierzi accidental, toate monedele tale se pierd și ele.

Vestea bună este că KeepKey este o portofel hardware, deci este unul dintre cele mai sigure spații de stocare pentru activele dvs. Acestea fiind spuse, chiar dacă computerul dvs. este infectat cu programe malware, hackerii nu vă vor putea fura criptomonedele.

Recenzie KeepKey: portofel KeepKey.

Pe lângă faptul că este portofelul rece, KeepKey vă oferă și un Cod PIN și semințe de recuperare. Ledger Nano S și alte portofele hardware fiabile au aceleași măsuri de securitate.

Portofelul KeepKey are această caracteristică unică comută numerele de cod PIN din cand in cand. În acest fel, malware-ul nu poate copia codul dvs. și nu vă fură criptomonedele.

Când vine vorba de faza de recuperare, este important să înțelegem că, dacă cineva află aceste anume 24 de cuvinte, acea persoană poate restaurează-ți wallerul și fură toate bunurile tale. Acestea fiind spuse, ar trebui să-ți păstrezi ascunsă fraza de semințe.

Acum, chiar dacă este foarte puțin probabil, permiteți-mi să explic acest lucru din motive de claritate. Dacă un hacker reușește să-ți acceseze portofelul online cumva și dorește să-ți fure activele, există acest buton pe dispozitiv pe care trebuie să îl apeși și țineți apăsat pentru a confirma tranzacția.

Notă: dacă vă pasă de securitate, nu ar trebui să cumpărați niciodată portofele hardware de la furnizori terți, deoarece dacă primiți un dispozitiv modificat, s-ar putea să vă pierdeți toate fondurile.

Nu am putut găsi alte detalii cu privire la aspectele tehnice legate de securitate, cu toate acestea, vom reveni la acest subiect încă o dată în această recenzie KeepKey.

Facilitate de utilizare, design elegant

Majoritatea portofele hardware sunteți relativ dificil de folosit. Cu toate acestea, utilizabilitatea este unul dintre avantaje merită menționat în această recenzie KeepKey.

Ceea ce este excepțional la KeepKey este că are un singur buton. Acest buton este utilizat pentru pornirea și oprirea dispozitivului. Toate celelalte procese pot fi gestionate prin intermediul aplicației mobile. Aceasta include introducerea codului PIN și configurarea seminței de recuperare.

Recenzie KeepKey: beneficii portofel KeepKey.

Acum, probabil că ați observat că este KeepKey unul dintre cele mai mari portofele criptomonede în piață. În comparație cu Trezor și Ledger, este de peste două ori mai mare. Aici sunt Dimensiunile KeepKey:

 • Înălțime: 38,0 mm
 • Lățime: 93,5 mm
 • Adâncime: 12,2 mm

Unul dintre principalele avantaje pe care KeepKey le are față de alte portofele hardware este un ecran lat. Vă permite să vedeți întreaga adresă a criptomonedei fără a fi nevoie să derulați înainte și înapoi. Pe baza utilizatorilor de portofele reci, acesta este unul dintre aspectele care insistă îmbunătățește gradul de utilizare.

Cu toate acestea, datorită faptului că KeepKey are un ecran imens, este mai predispus la zgârieturi. Dar, din moment ce ecranul este protejat de o carcasă din policarbonat, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la daunele fizice care ar putea afecta funcționalitatea dispozitivului.

Recenzie KeepKey

Dacă preferați ecrane mai largi, puteți verifica și Ledger Nano X. Spre deosebire de prima versiune a companiei, acesta are un ecran mai mare care vă permite să vedeți întreaga adresă a criptomonedei. La fel ca KeepKey.

În cele din urmă, KeepKey procesul de instalare este relativ rapid. Mai mult, nu va fi dificil să trimiteți și să primiți materiale. Vă voi ghida prin aceste procese la sfârșitul acestei revizuiri KeepKey.

Preț atractiv

În acest moment, portofelul KeepKey costă doar 49 USD, cu toate acestea, au fost zile în care a trebuit să plătiți mai mult de 200 USD pentru același dispozitiv. Compania probabil a scăzut prețurile din cauza concurenței.

Să aruncăm o privire rapidă asupra prețurile concurenților:

 • Ledger Nano S – 59 USD
 • Ledger Nano X – 119 USD
 • Trezor One – 59 USD
 • Trezor Model T – 159 USD

După cum puteți vedea, concurenții menține prețuri destul de similare când vine vorba de primele lor modele. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți versiuni mai avansate, vă va costa 119 USD pentru Ledger Nano X și 159 USD pentru Trezor Model T.

Acestea fiind spuse, KeepKey menține un ușor mai mic decât punctul de preț mediu asta mi se pare complet corect. Când vine vorba de alegerea unui model de încredere care oferă un punct de preț similar, aș recomanda cu siguranță Ledger Nano S.

Comparați KeepKey unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați KeepKey unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Recenzie KeepKey: CONS

Acum că am acoperit toate aspectele pozitive ale acestei recenzii a portofelului KeepKey, este timpul să aruncăm o privire asupra dezavantajelor portofelului.

Număr limitat de monede acceptate de KeepKey

Este destul de evident că, atunci când vine vorba de cele mai populare criptomonede, este ușor să găsești portofele care să le susțină. Cu toate acestea, dacă vă interesează mai puțin monedele de masă, s-ar putea să nu fie atât de ușor.

Recenzie KeepKey

Partea tristă este că KeepKey acceptă doar 40 de criptomonede. În timp ce puteți găsi toate monede de conducere și jetoane pentru a alege, este foarte puțin probabil să puteți trimite, stoca și primi jetoane mai puțin populare. Aici sunt unele dintre monedele suportate:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • DASH
 • Mai multe jetoane ERC-20
 • etc..

Comparativ cu Portofele mari acel sprijin peste 1000 de criptomonede, acest lucru ar putea părea un număr mic.

Cu toate acestea, dacă aveți în vedere o anumită monedă, puteți completa KeepKey’s Formular de solicitare a activelor și așteptați-vă că există mai mulți oameni care sunt interesați de criptocurrency. Deși nu este perfect, există cel puțin o posibilitate.

Acum că știți toate informațiile referitoare la monedele acceptate de KeepKey, este timpul să mergeți mai departe.

Greu de transportat

Așa cum am menționat anterior în această recenzie KeepKey, este mai mare decât orice alt portofel de criptomonede în piață. Deși ecranul său uriaș îmbunătățește gradul de utilizare, este de asemenea destul de greu a purta în jur.

Este posibil ca această problemă să nu fie la fel de semnificativă dacă vă țineți portofelul ascuns acasă, totuși, dacă preferați să îl purtați în buzunar (ceea ce nu este recomandat), atunci ar putea fi ușor inconfortabil.

Portofelul KeepKey cântărește 54g, deci ar trebui să decideți singur dacă aceasta este sau nu o problemă.

Ce intră în pachet?

Când ți se livrează KeepKey, asta este ceea ce veți găsi într-un pachet:

 • Portofelul KeepKey în sine
 • Un cablu USB din nailon țesut
 • Card de rezervă de expresie de recuperare
 • Informații referitoare la garanție
 • Cum se utilizează KeepKey?

Acum, că am acoperit toate avantajele și dezavantajele acestei recenzii portofel KeepKey, este timpul să aflăm cum să îl folosim. Aș vrea să încep prin a vă arăta cum să configurați KeepKey și apoi treceți la trimiterea și primirea activelor.

Cum să începeți să utilizați KeepKey?

Înainte de a începe să faci ceva, va trebui să aveți:

 • Un calculator
 • Browser Chrome (asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune)
 • Portofel hardware KeepKey
 • cablu USB
 • Aplicația KeepKey Client (o puteți obține și accesa prin intermediul magazinului de aplicații Google Chrome)
 • Card de propoziție de recuperare (este inclus în pachet)

Odată ce ai tot ce ai nevoie, urmați fiecare dintre pași:

Pasul 1: Descărcați aplicația client KeepKey

Pasul 2: Deschideți aplicația și faceți clic pe „Inițializați KeepKey”

Pasul 3: Adăugați numele / eticheta dispozitivului.

Recenzie KeepKey

Pasul 4: Selectați și confirmați codul PIN. Poate consta din până la 9 cifre. Este recomandat să includeți cel puțin 6. Aruncați o privire atentă pe ecran atunci când alegeți cifre, deoarece acestea se vor schimba înainte de confirmare.

Recenzie KeepKey

Pasul 5: Este timpul să vă scrieți fraza de recuperare. sintagma constă din 12 cuvinte. Este crucial să scrieți corect toate cuvintele. După ce faceți acest lucru, țineți apăsat butonul pentru a confirma.

Pasul 6: Asta este. Acum veți fi dus la tabloul de bord.

Chiar dacă știi deja cum să începi să folosești KeepKey, această recenzie KeepKey nu s-a terminat încă.

Cum să trimită?

Înainte de a vă trimite activele, trebuie să vă asigurați că aveți suma necesară. Dacă acesta este cazul, continuați urmând acest ghid:

Pasul 1: În partea de sus a paginii ShapeShift, veți găsi „Trimiteți”, faceți clic pe ea.

Recenzie KeepKey

Pasul 2: Acum, trebuie să selectați un material pe care doriți să îl trimiteți. Puteți găsi activul necesar folosind instrumentul de căutare sau pur și simplu derulând în jos prin lista disponibilă.

Recenzie KeepKey: selectați activul.

Pasul 3: Selectați materialul pe care doriți să îl trimiteți și faceți clic pe „Următorul”.

Pasul 4: Completați detaliile, inclusiv adresa destinatarului și suma pe care doriți să o trimiteți și faceți clic pe „Continuați”.

Recenzie KeepKey: completați detaliile.

Pasul 5: Confirmați dacă informațiile furnizate sunt corecte și faceți clic pe „Trimiteți”.

Recenzie KeepKey: confirmați detaliile.

Pasul 6: Introduceți codul PIN și faceți clic pe „Trimiteți”.

Recenzie KeepKey: introduceți pinul.

Așa cum v-am spus, trimiterea criptomonedelor folosind KeepKey necesită un efort minim.

Cum să primiți?

Ultimul aspect care trebuie inclus în această revizuire KeepKey este procesul de primire a activelor. Iată cum puteți face acest lucru:

Pasul 1: Faceți clic pe „Primire” din partea de sus a paginii ShapeShift.

Recenzie KeepKey

Pasul 2: La fel ca atunci când trimiteți moneda, găsiți activul necesar, selectați-l și faceți clic pe „Următorul”.

Recenzie KeepKey: alegeți moneda.

Pasul 3: Acum trebuie să confirmați că adresa pe care o vedeți pe KeepKey se potrivește cu cea de pe ecranul computerului.

Recenzie KeepKey: confirmați adresa.

Pasul 4: Copiați întreaga adresă și trimiteți-o persoanei care ar trebui să vă trimită materiale.

Recenzie KeepKey: copiați adresa portofelului.

Deoarece KeepKey este atât de simplu de utilizat, primirea activelor nu va fi o problemă.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzii

Prin urmare, așa cum am promis la începutul acestei recenzii KeepKey, am răspuns la toate cele mai importante întrebări referitoare la acest portofel.

KeepKey este un portofel hardware care vine cu unele caracteristici excelente de securitate. Deoarece este un portofel rece și activele dvs. sunt stocate offline, este unul dintre cele mai sigure spații de stocare pentru activele dvs..

KeepKey este mai mare decât alte portofele de criptomonede populare. Deși este relativ greu, un ecran lat îmbunătățește puternic utilizarea. Portofelul este ușor de configurat, trimis și primit active.

Problema majoră cu privire la KeepKey este aceea acceptă doar 40 de criptomonede. În comparație cu Ledger Nano S și X, care acceptă mai mult de 1000 de monede și jetoane, sună foarte limitat.

Sper că ați găsit utilă această recenzie KeepKey și știți deja dacă acest portofel este potrivit pentru nevoile dvs.!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me