Vrei să începi să cumperi, să vinzi și să tranzacționarea criptomonedelor, dar sigur dacă KuCoin este schimbul potrivit pentru tine? Sau poate ați văzut o anumită monedă listată pe KuCoin și acum doriți să vă asigurați că este sigură în utilizare?

Ei bine, orice ai vrea să afli despre KuCoin, îl am acoperit! În această recenzie KuCoin, voi începe prin a vă oferi un scurta introducere în fundalul schimbului, urmând un ghid pas cu pas cum se face un depozit.

Apoi, am de gând să vă anunț ce monede poți depune, ce procesul de verificare compania are și, în cele din urmă, voi lista toate aceste avantaje și dezavantaje.

La sfârșitul citirii ghidului meu, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă KuCoin este schimbul potrivit pentru dvs. dacă nu, veți putea găsi altele schimburi de criptomonede recomandate acolo.

Deci ce mai aștepți? Să trecem în prima parte a acestei recenzii KuCoin – fundalul bursei!

Pro

 • Tranzacție anonimă
 • Sigur
 • Suportă o varietate de criptomonede

Contra

 • Volum redus de tranzacționare

Introducere în KuCoin Exchange

KuCoin este un schimb de terți care vă permite cumpăra, vinde și tranzacționa Multe diferite criptomonede. Era creat în mai 2017 de un grup de specialiști cu experiență în afaceri care au lucrat anterior la proiecte precum Ant Financial și iBox PAY. KuCoin este unul dintre cele mai noi schimburi de criptomonede din industrie.

Obiectivul fondatorilor a fost crearea unui simplu și sigur platformă pentru ca oamenii din întreaga lume să poată comercializa o serie de monede digitale. Pe termen lung, vor să fie unul dintre cele mai mari 10 burse din lume și speră să realizeze acest lucru până în 2021.

De când a fost lansat, schimbul KuCoin nu a întâmpinat probleme notabile, și, în general, schimbul nu suferă de nicio supraîncărcare a sistemului. Acum este posibil să accesați platforma KuCoin prin intermediul unui computer desktop, precum și de pe Aplicația KuCoin pe ambele Android și iOS.

Recenzie KuCoin

La începutul anului 2018 s-a raportat că KuCoin are peste 1 milion de utilizatori. Cu toate acestea, volumul lor mediu de tranzacționare este mult mai mic decât alte burse populare, cum ar fi Binance.

În timp ce scriau această recenzie KuCoin, am descoperit, de asemenea, că bursa are propria sa criptomonedă numită Acțiuni KuCoin (KCS)! Deținând monede KCS, utilizatorii KuCoin primesc comisioane de tranzacționare reduse.

În plus, deținătorii de monede KCS primesc, de asemenea, o cotă de 50% din totalul profitului din comisionul de tranzacționare realizat de bursă! Criptomoneda KuCoin a înregistrat maxime istorice în ianuarie 2018 de peste 1,8 miliarde de dolari!

Deci, acum, când știți despre trecutul lor, următoarea parte a recenziei mele KuCoin va discuta despre tipurile de monede pe care le puteți cumpăra!

Ultimul cupon Kucoin găsit:

Disponibilitatea monedei

La momentul scrierii, KuCoin are mai mult de 300 de perechi diferite de tranzacționare disponibil. Un exemplu de pereche de tranzacționare este BTC / ETH, ceea ce înseamnă să tranzacționați Bitcoin cu Ethereum. Ei suporta mai mult de 75 de persoane criptomonede și se adaugă tot timpul la această listă.

În această listă include majoritatea monedelor populare, ca Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Bani lichizi, precum și monede mai puțin populare (dar totuși de top cryptos) precum VeChain și Lympo.

KuCoin pare a fi foarte popular pentru noile criptomonede care și-au finalizat ICO, ceea ce înseamnă că este un schimb excelent dacă doriți să cumpărați criptomonede chiar la începutul călătoriei lor de tranzacționare. Potrivit fondatorilor, KuCoin își propune să susțină peste 1.000 de criptomonede diferite până la sfârșitul anului 2018.

Comparați Kucoin unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Kucoin unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Taxe KuCoin

Unul dintre obiectivele principale ale KuCoin este de a oferi comercianților lor taxe foarte mici. Dar cât de ieftin este?

În primul rând, criptomoneda depozitele sunt gratuite, altele decât taxa de tranzacție blockchain pe care o plătiți pentru efectuarea transferului. Desigur, acest lucru va depinde de criptomoneda pe care o utilizați.

Când vine vorba de a face o tranzacție, veți plăti numai 0,1% din suma pe care o cumpărați. De exemplu, dacă ați dori să cumpărați Litecoin în valoare de 1000 USD, ați plăti doar 1 USD! Acesta este unul dintre cele mai scăzute din industrie, care este un motiv bun pentru a utiliza KuCoin.

Recenzie KuCoin: pagina de pornire KuCoin.

In termeni de retrăgându-vă monedele în afara bursei, taxa depinde de criptomoneda pe care doriți să o scoateți. Puteți găsi toate informațiile pe Site-ul oficial KuCoin.

Deci, acum, când știți despre diferitele monede pe care le acceptă KuCoin, precum și informații cu privire la taxele KuCoin, următoarea parte a recenziei mele KuCoin se va uita la diferite metode de plată, împreună cu orice măsuri de verificare pe care ar trebui să le faceți.

Metode de plată și verificare

ACTUALIZARE 2021: KuCoin acum acceptă 5 monede fiat principale, inclusiv USD, CAD, VND, IDR și CNY.

KuCoin acceptă moneda fiduciară? Ei bine, din păcate, nu o fac, ceea ce înseamnă că va trebui să depuneți utilizând o altă criptomonedă.

Recenzie KuCoin

Dacă este prima dată în industria criptomonedelor, cel mai simplu mod de a începe este să cumperi o criptomonedă populară, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum la Coinbase. Coinbase vă permite să utilizați metode tradiționale de plată, cum ar fi un card de debit sau un cont bancar. După ce ați făcut acest lucru, puteți transfera monedele direct în contul dvs. nou creat KuCoin.

Cu toate acestea, există de fapt un avantaj în depunerea și retragerea utilizând criptomonede. Deoarece bursa nu are o relație cu moneda fiat, utilizatorii nu sunt obligați să se identifice pentru a începe tranzacționarea. Aceasta înseamnă că puteți tranzacționa anonim.

Chiar mai bine, există fără limite la numărul de fonduri pe care le puteți depune și retrage! Acesta este un mare bonus, deoarece alte schimburi de criptomonede vă fac să încărcați documente de verificare, cum ar fi pașaportul și extrasul de cont, care uneori pot dura până la două săptămâni pentru a fi verificate..

Proces de înscriere

Pentru a înregistra un cont nou la KuCoin, va trebui mai întâi să vizitați pagina lor de pornire oficială care poate fi accesată Aici. După aceea, faceți clic pe Inscrie-te, care se află în partea dreaptă sus a ecranului.

Apoi vi se vor prezenta termenii și condițiile schimbului. Deși le-am citit deja, cel mai bine este să le citiți singuri prin ele pentru a vă asigura că înțelegeți totul. Odată ce ai, bifează acceptați termenii și condițiile , urmată de clic pe Următorul.

Kucoin Review - Termeni de utilizare

Acum va trebui să introduceți adresa de e-mail și alegeți o parolă foarte puternică.

Kucoin Review - Formular de înregistrare

Vi se va cere apoi să demonstrați că sunteți om glisând bara de la stânga la dreapta! În cele din urmă, pentru a vă deschide contul, trebuie să vă confirmați adresa de e-mail făcând clic pe linkul pe care KuCoin vi-l trimite.

Și gata, acum aveți un cont la KuCoin! În acest moment, puteți depune câteva monede și puteți începe să tranzacționați imediat. În plus, nu este nevoie să trimiteți niciun document pentru a vă dovedi identitatea!

Cum să cumpărați pe KuCoin

Vă întrebați și cum să cumpărați pe KuCoin? Și asta este foarte ușor! După ce v-ați finanțat contul, faceți clic pe Piețe În partea de sus a paginii.

Kucoin Review - Categorii

După aceea, trebuie să căutați moneda pe care doriți să o cumpărați. Pentru a face acest lucru, introduceți-l în caseta de căutare care se găsește în partea dreaptă a paginii. În exemplul meu, caut să cumpăr NEO.

Kucoin Review

KuCoin va lista apoi toate diferitele perechi de tranzacționare care sunt disponibile pentru moneda pe care doriți să o cumpărați. În exemplul meu, doar NEO / BTC este disponibil, ceea ce înseamnă că va trebui să schimb Bitcoin pentru NEO. Faceți clic pe perechea de tranzacționare care se potrivește cu moneda cu care ați depus!

Vei fi acum pe ecranul principal de tranzacționare. În partea dreaptă a paginii, căutați caseta de cumpărare care este afișată sub lista comenzilor.

Kucoin Review - Statistici de piață

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numărul de monede pe care doriți să le cumpărați, faceți clic pe albastru cel mai bun preț buton și apoi faceți clic pe verde Cumpără caseta pentru a finaliza tranzacția. Este la fel de simplu!

Deci, acum, când știți cât de ușor este să deschideți un cont, precum și cum să cumpărați pe KuCoin, următoarea parte a recenziei mele KuCoin va analiza pentru ce comercianți este cel mai potrivit schimbul!

Recenzie KuCoin: Cine ar trebui să aleagă KuCoin?

După ce am testat KuCoin pentru prima dată, am fost foarte încântat să văd că platforma este foarte simplu de folosit. După cum ați observat din instrucțiunile mele de mai sus, totul, de la efectuarea unui depozit până la finalizarea unei tranzacții este Destul de direct.

Schimbul KuCoin este, de asemenea bun pentru comercianții mai serioși, deoarece are o mulțime de funcții pentru a analiza tendințele de stabilire a prețurilor – cum ar fi bare de sfeșnice. Cu toate acestea, volumul mediu de tranzacționare la KuCoin este de zeci de milioane, ceea ce este mult mai mic decât schimburi mai mari precum Binance.

Aceasta ar putea fi o problemă, deoarece volumele mici de tranzacționare pot însemna uneori că nu există suficientă lichiditate. Dacă tranzacționați doar sume mici, atunci aceasta nu ar trebui să fie o problemă, totuși, dacă doriți să schimbați cantități foarte mari, KuCoin ar putea să nu fie cel mai bun schimb pentru dvs..

În cele din urmă, când sunt lansate pentru prima dată criptomonede, acestea sunt uneori listate doar într-un anumit schimb. Dacă criptomoneda pe care o doriți este listată doar pe KuCoin, atunci nu veți avea de ales decât să le utilizați.

Deci, acum că știți cât de ușor de utilizat este platforma, urmează următoarea parte a recenziei mele KuCoin uitați-vă dacă schimbul este sigur!

Este sigur KuCoin?

Înainte de a-ți depune banii, este întotdeauna important pentru a ști dacă este sigur sau nu. Desigur, trebuie să aveți încredere că fondurile dvs. vor fi sigure.

Schimburile de la terți operează pe un server centralizat, ceea ce înseamnă că dacă ar fi spart, atunci monedele dvs. ar putea fi în pericol. Se întâmplă acest lucru în industria criptomonedelor? da, din păcate, tot timpul!

De exemplu, la sfârșitul anului 2017, s-a raportat că suma totală de monede care a fost piratat în istoria criptomonedelor a fost de peste 15 miliarde de dolari. Au existat câteva hacks suplimentare de atunci, astfel încât acest număr este acum și mai mare!

Deci, KuCoin este sigur și dacă da, cum? În primul rând, site-ul este protejat de un protocol de criptare care păstrează securitatea informațiilor contului privat. Mai mult, în timp ce scriu această recenzie KuCoin, am descoperit, de asemenea, că există un departamentul de risc intern care este acolo pentru a se asigura că fondurile utilizatorilor sunt sigure.

Pentru a vă proteja și mai mult contul, schimbul vă oferă șansa de a vă configura Google Authenticator. Dacă faceți acest lucru, va trebui să introduceți un cod de pe telefonul mobil pe site-ul KuCoin înainte de a vă putea conecta, precum și pentru a face o tranzacție.

Aș recomanda cu tărie să configurați acest lucru caracteristică suplimentară de securitate. Pur și simplu pentru că, dacă cineva ar putea să vă afle parola, tot nu ar putea accesa contul dvs., deoarece ar avea nevoie de acces la dispozitivul dvs. mobil.

În cele din urmă, merită menționat și faptul că, deși este minunat că KuCoin nu a experimentat un hack, acestea sunt încă un schimb foarte nou. Pe de altă parte, indiferent de schimbul pe care îl utilizați, nu ar trebui să păstrați niciodată cantități mari de fonduri stocate acolo. Este întotdeauna mult mai sigur să vă retrageți monedele înapoi la portofel personal securizat (cum ar fi un portofel hardware).

Deci, acum, când știți că KuCoin este sigur, ultima parte a recenziei mele KuCoin va rezuma avantajele și dezavantajele sale!

Recenzie KuCoin: Pro & Contra

Înainte de a trece direct la concluzii, să aruncăm o privire asupra avantajelor și dezavantajelor KuCoin.

PROS CONTRA
 • Taxe de depozit, retragere și tranzacționare foarte mici
 • Foarte simplu de utilizat – perfect pentru începători
 • Gama bună de monede, inclusiv criptomonede nou lansate
 • Caracteristici bune de securitate
 • Fără verificare – tranzacționare anonimă
 • Volumul de tranzacționare este redus – uneori apar probleme cu lichiditatea pe monede mai mici
 • Unele dificultăți în perioadele cu trafic intens

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzie

Și acesta este sfârșitul meu KuCoin revizuire! Dacă l-ați citit de la început până la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți bine dacă KuCoin este schimbul potrivit pentru dvs..

În această recenzie, am inclus totul, de la taxe KuCoin, monede acceptate, ușurință în utilizare și metode de plată. De asemenea, v-am arătat cum să vă configurați un cont și cum să cumpărați de pe KuCoin. În cele din urmă, am discutat despre KuCoin în condiții de siguranță sau nu.

Am folosit KuCoin de câteva ori, deoarece acceptă destul de des criptomoneda pe care o caut cumpăra sau vinde! Experiența mea a fost întotdeauna pozitivă și atât depozitele, cât și retragerile au fost foarte rapide și simple. Îmi place, de asemenea, modul în care puteți accesa piețele prin intermediul aplicației KuCoin!

Oricum, dacă doriți să aruncați o privire la alte opțiuni, vă recomand cu tărie Coinbase, Binance și Kraken.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me