Probabil că ați auzit probabil despre popularul schimb numit Poloniex înainte, totuși, cum puteți ști dacă este potrivit pentru dvs.? Nu vă faceți griji, pentru că vă voi da un finalizați recenzia Poloniex despre tot ce trebuie să știi!

În primul rând, am să vă dau câteva informații generale pe ce este Poloniex și unde se bazează. După aceea, îți voi oferi un complet lista avantajelor și dezavantajelor sale, urmată de o explicație a lor program tarifar. De asemenea, voi răspunde la una dintre cele mai importante întrebări, "este în siguranță Poloniex?".

În cele din urmă, vă voi oferi și un ghid pas cu pas despre cum să vă configurați contul, precum și despre cum să utilizați Poloniex, cu câteva imagini cu adevărat utile!

Deci ce mai aștepți? Treceți direct în recenzia Poloniex pentru a afla totul despre asta.

Pro

 • Companie SUA
 • Nu este necesară verificarea
 • Taxă de tranzacționare redusă
 • Bună asistență pentru clienți

Contra

 • Hacked în 2014

Rădăcinile lui Poloniex

Poloniex este o schimb de criptomonede asta a fost primul lansat în 2014 de Tristan D’Agosta. Birourile companiei sunt situate în Delaware, în SUA, ceea ce înseamnă că acestea funcționează într-o țară foarte reglementată.

Poloniex permite utilizatorilor să facă acest lucru cumpăra, tranzacționa și vinde o mulțime de criptomonede diferite, care includ monede populare precum Bitcoin și Ethereum, precum și cele mai puțin populare.

Bursa este foarte populară, cu volume de tranzacționare zilnice de peste 100 de milioane de dolari! Ei își câștigă banii percepând o taxă pentru tranzacțiile zilnice care se realizează prin intermediul platformei lor, pe care atât cumpărătorul, cât și vânzătorul trebuie să o plătească.

Recenzie Poloniex: pagina principală.

Pentru comercianții mai experimentați, Poloniex oferă și ei servicii aditionale precum tranzacționarea în marjă și chiar împrumuturile Poloniex. Puteți chiar automatiza împrumuturile dvs. Poloniex cu un bot de împrumut Poloniex, cum ar fi Aivren.

Notă: Împrumuturi Poloniex atunci când investitorii împrumută bani, astfel încât să poată cumpăra sume mai mari. Când fac acest lucru prin Poloniex, investitorii împrumută fonduri de la alți utilizatori, care câștigă dobândă în plus față de ceea ce împrumută!

Deci, acum că aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce fac, următoarea parte a recenziei mele Poloniex va analiza avantajele și dezavantajele lor.!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Recenzie Poloniex – Taxe Poloniex

Este timpul să aruncați o privire asupra comisioanelor de tranzacționare Poloniex.

Mai jos este un tabel al Taxe Poloniex:

Recenzie Poloniex

După cum puteți vedea din graficul de prețuri de mai sus, suma maximă vei plăti este 0,125%.

De asemenea, veți observa că, pe măsură ce începeți să tranzacționați mai mult, taxele scad. Aceasta se bazează pe suma pe care o tranzacționați la fiecare 30 de zile.

Cu toate acestea, Poloniex oferă taxe relativ mici, nu atât de mici Binance acesta este un concurent direct pentru Poloniex și taxează doar 0,1%.

Notă: Producătorul este persoana care asigură lichiditate. De exemplu, dacă Chris dorește să vândă 2 ETH la 600 USD, el este producătorul de piață. Pe de altă parte, persoana care ia prețul este persoana care ia. Dacă Billy vrea să cumpere ETH la prețul pe care l-a listat Chris, atunci el este cel care ia piața!

Următoarea parte a recenziei mele Poloniex vă va conduce prin procesul de înscriere.

Comparați Poloniex cot la cot cu alții

Știați?

Comparați Poloniex cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Avantaje și dezavantaje ale platformei Exchange

După cum probabil știți, fiecare schimb are avantajele și dezavantajele sale. Unii oameni preferă cele mai mici taxe, în timp ce alții preferă un schimb care permite depozite fiat. Acesta este motivul pentru care este important să luați în considerare totul înainte de a vă crea un cont! Deci este timpul să începem avantaje și dezavantaje lista acestei recenzii Poloniex.

PROS CONTRA
 • O mulțime de criptomonede enumerate
 • O gamă bună de opțiuni de asistență pentru clienți
 • Compania americană – trebuie să ia în serios securitatea
 • Ușor de utilizat, dar și bun și pentru comercianții mai avansați
 • Plătiți doar taxa blockchain pentru depozite și retrageri
 • Taxă de tranzacționare rezonabilă – cel mai mult pe care îl veți plăti este de 0,125%
 • Nicio verificare decât dacă tranzacționați sume mari
 • Am experimentat un hack major în 2014 – 12,3% din tot Bitcoin

Avantaje

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării Poloniex este o gamă largă de criptomonede. Aceasta include monede importante, cum ar fi Ripple, Steem, Monero și Bitcoin Cash. Cu toate acestea, Poloniex listează și criptomonede mai mici, cum ar fi BlackCoin, Bela și Burst!

Cand vine vorba de comercial, Poloniex are, de asemenea, un adevărat o bună selecție de instrumente. Aceasta include diagrame cu sfeșnice de la 5 minute până la 4 ore, comenzi stop-limit și posibilitatea de a mări și a micșora diagramele. Acest lucru nu înseamnă că platforma nu este potrivită pentru începători, întrucât interfața este foarte simplă de utilizat.

Revizuirea Poloniex a schimbului Monero

Faptul că Poloniex este cu sediul în S.U.A.. este, de asemenea, un avantaj, deoarece reglementările guvernamentale sunt foarte stricte. Aceasta înseamnă că bursa trebuie să se asigure că depun toate eforturile pentru a menține fondurile clienților în siguranță, precum și să se asigure că păstrează criminalitatea la distanță. În caz contrar, dacă se întâmplă ceva rău, Poloniex știe că autoritățile de reglementare americane le vor amenda mulți bani. Deci, Poloniex este sigur? Ei bine, aș spune cu siguranță!

Un alt avantaj al utilizării Poloniex este că are cantități foarte mari de lichiditate, în special cu altcoin împerecheri. Acest lucru este important, deoarece înseamnă că veți găsi întotdeauna pe cineva cu care faceți tranzacții și reduce riscurile de volatilitate.

Când vine vorba de taxe, Poloniex este unul dintre cele mai bune din industria de producție depozite și retrageri. Acest lucru se datorează faptului că veți plăti doar taxa de tranzacție blockchain! Există o mulțime de alte schimburi de criptomonede care fac profit atunci când vă retrageți fondurile, ceea ce nu este cu adevărat corect deoarece câștigă bani de la dvs. de fiecare dată când tranzacționați și dvs..

Taxe de tranzacționare sunt, de asemenea, destul rezonabil pe bursa Poloniex, deoarece veți plăti un taxa maximă de 0,125%, acest lucru fiind redus atunci când tranzacționați volume mai mari.

Un alt avantaj bun pentru bursa Poloniex este că tu nu trebuie să vă verificați identitatea dacă nu doriți să tranzacționați sume foarte mari. De fapt, dacă nu doriți să tranzacționați mai mult de 2000 USD pe zi, puteți tranzacționa anonim! Principalul motiv pentru care ai voie să faci acest lucru este că nu au nicio relație cu banii din lumea reală.

Recenzie Poloniex: aplicația Poloniex.

În cele din urmă, dacă aveți probleme care au nevoie de asistență, există un excelent gama de opțiuni a alege din. Aceasta include asistență pentru bilete, e-mail sau chat live. Prefer întotdeauna un schimb care are chat live, deoarece puteți primi asistență imediat.

Acum, că aveți o bună înțelegere cu privire la toate avantajele lor, următoarea parte a recenziei mele Poloniex va vorbi despre dezavantajele lor!

Dezavantaje

Unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării platformei Poloniex este că o face nu vă permite să utilizați metodele tradiționale de plată precum un card de debit / credit sau un cont bancar. Acest lucru poate fi destul de enervant dacă doriți să faceți o depunere pentru prima dată, deoarece înseamnă că va trebui să vă finanțați contul cu o criptomonedă.

Alte schimburi precum Coinbase îți permite depuneți și retrageți folosind bani din lumea reală! Dacă nu dețineți nicio criptomonedă în acest moment, atunci va fi cel mai ușor să cumpărați Bitcoin sau Ethereum de la Coinbase și apoi să transferați monedele direct în Poloniex sau pur și simplu să continuați să utilizați Coinbase.

ACTUALIZARE 2021:

Poloniex sprijină, de fapt, opțiunile de cumpărare a criptomonedelor prin intermediul unui card de credit sau de debit. Această funcție este alimentată de Simplex.

Următorul dezavantaj al utilizării Poloniex este că există încă întrebări privind securitatea. Acest lucru se datorează faptului că, în 2014, schimbul a fost spart și 12,3% din întreaga lor sursă de Bitcoin a fost furată.

DDoS; lucrăm pentru a atenua.

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 9 mai 2017

Hackerul a găsit o eroare în sistemul Poloniex, unde a descoperit că, dacă procesați o mulțime de retrageri în același timp, puteți retrage mai mult decât soldul real. Este ca și cum ai merge la bancomat și ai retrage mai mulți bani decât ai efectiv în contul tău.

Însă Proprietarul bursei Poloniex, Tristan D’Agosta a rambursat pe toată lumea doar câteva luni mai târziu, ceea ce a reușit să facă, mărind temporar comisioanele de tranzacționare, precum și contribuind cu banii lui. Din fericire pentru D’Agosta, în momentul hack-ului, Bitcoin valora puțin peste 500 USD. Dacă cele 97 de monede au fost furate la sfârșitul lunii decembrie, când Bitcoin a fost evaluat la 20.000 USD, hack-ul ar fi valorat puțin sub 2 milioane USD.

Pe de altă parte, este important să ne amintim că Poloniex nu a fost piratat din 2014 eveniment, care arată că iau securitatea cu adevărat în serios. De asemenea, este foarte promițător că proprietarul s-a descurcat foarte bine cu situația plătind înapoi tuturor.

Deci, acum că știți atât avantajele, cât și dezavantajele utilizării Poloniex, ce credeți până acum? Dacă sunteți încă nedecis, următoarea parte a recenziei mele Poloniex va analiza taxele în detaliu.

Cum să utilizați Poloniex: Creați un cont

Dacă ați citit recenzia mea Poloniex până în acest moment, ar trebui să aveți acum o idee dacă schimbul este potrivit pentru dvs. Dacă ați decis să continuați să deschideți un cont, permiteți-mi să vă arăt cum să o faceți!

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să vizitați site-ul web Poloniex.
 2. Apoi, faceți clic pe Creeaza-ti contul.

  Revizuirea Poloniex Creați-vă contul

 3. Acum va trebui să introduceți țara de reședință, adresa de e-mail și apoi să alegeți o parolă puternică.

  Revizuirea Poloniex Creați-vă contul

 4. Acum du-te și confirmă adresa de e-mail făcând clic pe linkul pe care tocmai ți l-a trimis Poloniex.
 5. Si asta e! Acum aveți un cont Poloniex!

Cum se utilizează Poloniex: fonduri de depozit

Acum că v-ați creat contul, este timpul să depuneți niște fonduri! În exemplul meu, voi depune Bitcoin Cash.

 1. În partea de sus a ecranului, mutați mouse-ul deasupra Solduri și apoi faceți clic pe Depozite & Retrageri.

  Poloniex Review Depozitele & amp; Retrageri

 2. Veți vedea acum o listă lungă de criptomonede pe care le puteți cumpăra. În partea dreaptă a paginii, căutați moneda cu care doriți să depuneți.

  Recenzie Poloniex

 3. După cum veți vedea în captura de ecran de mai jos, cumpăr Bitcoin Cash. Apoi, faceți clic pe Depozit în dreapta ecranului.

  Recenzie Poloniex

 4. Vi se va prezenta acum adresa de depozit unică pentru moneda cu care doriți să vă finanțați contul. Nu uitați, veți avea o adresă diferită pentru fiecare monedă, așa că nu încercați să trimiteți Litecoin la o adresă Bitcoin Cash.

Felicitări! Acum știți cum să creați un cont și să depuneți fonduri!

Concluzie

Dacă ați citit acest lucru Poloniex revizuiți de la început până la sfârșit, ar trebui să fiți la curent cu toate informațiile necesare pentru a decide dacă Poloniex este schimbul potrivit pentru dvs..

Fiecare are nevoile sale individuale atunci când vine vorba de schimb. În timp ce unii oameni optează pentru taxe de tranzacționare scăzute, alții optează pentru o selecție largă de monede. Personal, îmi place cât de ușor este să folosești platforma, deoarece simplifică tranzacționarea.

Dacă doriți să vă mențineți orizonturile deschise, ar trebui să verificați Coinbase, Binance și Kraken. Sunt cunoscuți sub numele de schimburi criptografice foarte fiabile.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me