Recenzie portofel Coinbase

Dacă ai fost înăuntru industria cripto de ceva timp, s-ar putea să fi auzit numele Coinbase apare din când în când. Nici acest lucru nu este lipsit de motive întemeiate – este una dintre cele mai bune platforme de schimb de cripte de acolo! Acestea fiind spuse, în acest articol, vom discuta despre un client Portofel Coinbase recenzii.

Ce este portofelul Coinbase, ați putea întreba? Ei bine, este exact așa cum pare – un digital (Fierbinte) portofel unde utilizatorii își pot stoca criptomonedele. Caracteristica de bază a acestor portofele este Siguranță – în timp ce vă puteți păstra monedele într-un schimb, acest lucru nu este de obicei recomandat, deoarece există mult mai mult pericol.

Acum, suficient despre conceptele generale – să trecem la revizuirea reală a portofelului Coinbase.

TL; DR: Portofelul Coinbase este cunoscut pentru că este unul dintre cele mai sigure portofele valutare digitale în care să stochezi criptosele. Este ușor de utilizat, este proiectat destul de bine și îți va proteja monedele cu mai multe funcții de securitate (adică 2-FA). Acestea fiind spuse, Coinbase nu găzduiește cu adevărat o mulțime de criptos diferite.

Pro

  • Ușor de folosit
  • Înregistrați-vă gratuit și păstrați cripto monede
  • Taxe decente
  • Suportă majoritatea criptomonedelor principale
  • Securitate de top

Contra

  • Număr mic de criptomonede acceptate
  • A "găzduit" portofel – se menține conexiunea constantă la internet

Coinbase Wallet Review: Pro

Vom începe prin a vorbi despre aspectele benefice și caracteristicile portofelului Coinbase.

Singurul lucru de care ar trebui să fii conștient din start este că, dadacă căutați Coinbase, în mod implicit, vei ajunge mai departe pagina de schimb criptografic. În marea majoritate a cazurilor, oamenii asociază acest nume de marcă cu schimbul – mulți utilizatori nici măcar nu știu că există un portofel ca acesta!

Cu toate acestea, așa sunt, sunt aici să vă spun – nu ar trebui să fie așa! Portofelul Coinbase, așa cum veți vedea într-un minut, are multe beneficii diferite – să o luăm de sus și să vorbim despre cea mai cunoscută.

Unul dintre cele mai sigure portofele de criptomonede

Nu este un secret faptul că termenul „criptomonedă” este încă adesea asociat cu unele conotații negative. Multe dintre ele provin din faptul că este o industrie foarte volatilă – într-o zi s-ar putea să te îmbogățești și în următoarea – să te ștergi complet de toate finanțele.

În timp ce vorbesc despre incertitudinea pieței în sine, există de fapt un alt mod în care acest scenariu s-ar putea prezenta – hackeri.

Deoarece subiectul cryptos este destul de complicat, mulți oameni care intră în el nu sunt siguri cum să-și protejeze Bitcoin sau Ethereum (sau orice alt cripto) de la escrocherii și hacks potențiali.

Acesta este un fel de „punct culminant” al acestei revizuiri a portofelului Coinbase – cu portofelul în cauză, securitatea este numele jocului.

Oricine se întreabă că portofelul Coinbase poate fi sigur – este adesea menționat ca fiind unul dintre cele mai sigure portofele fierbinți din industria actuală. Coinbase utilizează mai multe măsuri diferite de securitate – autentificare cu doi factori, semnături multiple, confirmare solicitări, și așa mai departe.

Recenzie portofel Coinbase


Portofelul nu a fost niciodată piratat sau încălcat în orice alt mod. Bineînțeles, acest lucru ar trebui să se adauge și la factorii de fiabilitate și de încredere ai instrumentului!

Permiteți-mi să fiu precis, totuși – există, desigur, unele recenzii online ale portofelului Coinbase care vorbesc despre conturile lor „pirate”. Dacă te uiți la aceste recenzii fără să le gândești prea mult, s-ar putea să ratezi întregul punct. Vedeți, majoritatea „hacks” care se întâmplă se datorează unei parole slabe sau a unei probleme similare.

Cu alte cuvinte, nu este vina platformei – mai degrabă, a utilizatorului.

În ceea ce privește întrebarea „este sigur portofelul Coinbase?” mergi, poți fi sigur – compania a depus mult efort în crearea unor tehnologii de securitate cripto foarte puternice și rezistente.

Design ușor de utilizat, interfață curată

După cum am evitat mai devreme în analiza portofelului Coinbase, mulți oameni care intră pe piața criptomonedelor nu sunt cu adevărat experți în domeniu – departe de asta. În schimb, majoritatea utilizatorilor vor descoperi că poate fi destul de simplu să te pierzi în tot jargonul și tehnicismul.

Ce legătură are asta cu revizuirea portofelului Coinbase, ați putea întreba? Ei bine, mai mulți oameni au subliniat că portofelul în cauză este de fapt unul dintre instrumentele mai ușor de utilizat în acest sens.

Procesul de înregistrare este rapid și simplu – și generic, de asemenea. Este destul de similar, dacă nu la fel, ca și în cazul oricărui alt portofel criptografic de pe piață – tot ce trebuie să faceți este descărcați aplicația pe dispozitivul dvs. Android sau iOS (da, portofelul este bazat pe dispozitive mobile) și introduceți-vă informații când vi se solicită.

Recenzie portofel Coinbase: aplicația Coinbase din magazinul Google Play.

La finalul tuturor, veți primi informațiile de pornire și o cheie. Totuși, ceea ce au subliniat aici unele recenzii ale portofelului Coinbase, este că Coinbase vă permite să adăugați un strat suplimentar de securitateautentificarea cu doi factori (2-FA). În orice caz, acest lucru garantează cu siguranță că monedele dvs. criptografice sunt sigure și sănătoase!

Un alt lucru care merită menționat în această parte a revizuirii portofelului Coinbase este că designul interfeței instrumentului este de fapt foarte elegant și curat. Acest lucru se adaugă aspectului de simplitate al portofelului – nu ar trebui să vă confundați cu privire la locul unde sunt diferitele funcții, cum să vă accesați fondurile sau orice altceva între ele.

Un portofel Crypto + Un schimb de rating

Am „condus acest punct acasă” în partea introductivă a acestei revizuiri a portofelului Coinbase, dar este de fapt o afacere destul de mare, așa că permiteți-mi să elaborez.

Din moment ce știi deja ce este Portofel Coinbase, nu ar trebui să-l confundați cu platforma de schimb de criptomonede care poartă același nume. Acestea fiind spuse, totuși, ar trebui să știți, de asemenea, că aceste două instrumente interacționează destul de bine între ele.

Tabel: Portofelul Coinbase și portofelul Binance

Ce vreau să spun prin asta? Ei bine, recenziile portofelului Coinbase de mai mulți utilizatori vă vor informa că, odată ce ați creat propriul portofel Coinbase, utilizarea serviciilor schimbului menționat anterior devine mult mai ușoară și mai ușoară.

Veți primi acces la o cripto seif, iar procesele dvs. de schimb ar trebui să se prezinte destul de uniform. Adevărat, există câțiva utilizatori care menționează că Coinbase încearcă în mod activ să te „atragă” pe platforma de schimb – în timp ce poate fi enervant dacă folosești deja un alt schimb, având în vedere reputația acestui brand special, fii un lucru bun!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Coinbase Wallet Review: CONS

Acum, cu toate principalele aspecte pozitive ale acestei revizuiri a portofelului Coinbase realizate și în afara drumului, ar trebui să aruncăm o privire și asupra unora dintre aspectele mai negative ale instrumentului.

Adevărat, deoarece am discutat despre portofelul Coinbase în condiții de siguranță și am ajuns la concluzia că este de fapt Foarte sigur, nu sunt atât de multe contra minunate de discutat! Cu toate acestea, unele recenzii ale portofelului Coinbase menționează câteva neajunsuri ale portofelului în cauză – să aruncăm o privire mai atentă.

Suportă un număr mic de criptomonede

Unul dintre cele mai frecvent menționate aspecte negative ale portofelului Coinbase este acela acceptă doar un număr mic de monede criptografice.

Ce înseamnă „mic”, s-ar putea să întrebi? Ei bine, la scrierea acestui articol, asta ar fi 8plus toate ERC-20 jetoane, de asemenea.

Ori de câte ori abia începeți în lumea cripto, s-ar putea să nu se dovedească a fi o problemă atât de mare. Asta pur și simplu pentru că majoritatea comercianților și investitorilor începători tind să se țină de unele dintre monedele mai cunoscute, cum ar fi Bitcoin sau Eter – acest lucru este evident și din citirea recenziilor de portofel Coinbase.

Revizuirea portofelului Coinbase: cryptos acceptat de Coinbase.

Acestea fiind spuse, cu timpul, poate doriți să vă extindeți portofoliul și să adăugați unele mai mici, monede mai puțin cunoscute. Cu excepția cazului în care se schimbă ceva, ar putea fi imposibil de făcut cu portofelul Coinbase – ar trebui să căutați un alt portofel și să alternați între cele două.

Severitatea acestei „probleme” depinde de propriile obiective personale atunci când vine vorba de criptomonede. Dacă ești mai mult A comerciant tradițional, atunci sigur – principalele, cele mai populare criptos s-ar putea să vi se potrivească bine. Cu toate acestea, dacă vă place să experimentați, aceasta ar putea fi o problemă mai mare.

Un portofel „fierbinte” – nu este cea mai sigură alternativă

Am condus ideea că portofelul Coinbase este unul dintre cele mai sigure portofele din industrie de câteva ori acum – este complet adevărat. Adică, dacă sunteți în căutarea stocare criptografică digitală.

Adevărat, portofelele digitale, deși sunt oarecum sigure, sunt departe de a fi cel mai sigur mod de a stoca Bitcoin sau Ether. Asta pur și simplu pentru că criptele dvs. sunt încă localizate online – aceasta înseamnă că ar putea fi sparte și furate în orice moment dat, cel puțin teoretic.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale portofelului Coinbase și Ledger Nano X

Cum puteți evita ceva de genul asta, s-ar putea să întrebați? Simplu – folosind un dispozitiv de depozitare la rece.

Portofele hardware pentru criptomonede sunt cea mai sigură alternativă – perioada. Asta-i pentru că monedele dvs. sunt situate offline, și nimeni nu le poate accesa în timp ce nu are conexiune la web.

Revizuirea portofelului Coinbase: caracteristicile aplicației Coinbase.

Totuși, problema principală nu se află aici. Vedeți, când întrebați „ce este portofelul Coinbase?”, Puteți întâlni un termen „găzduit”. Aici se află problema centrală a instrumentului în cauză.

Vedeți, Coinbase fiind un portofel găzduit înseamnă că toate criptele dvs. sunt stocate împreună cu alte monede de utilizator și informații, pe un server la distanță conectat în mod constant la internet. Nu este ideal.

Dacă a existat o problemă de securitate, iar serverele Coinbase au fost încălcate, acest lucru ar putea avea ca rezultat un hack la scară imensă. Pe de altă parte, așa cum am menționat mai devreme în această revizuire a portofelului Coinbase, compania din spatele portofelului își asigură securitatea foarte serios, și a implementat câteva măsuri de top pentru a împiedica acest lucru să se întâmple.

Comparați portofelul Coinbase unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul Coinbase unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Prețuri și taxe

În cele din urmă, pentru a finaliza această revizuire a portofelului Coinbase, să vorbim despre câteva dintre taxele portofelului Coinbase, și modelul său de stabilire a prețurilor.

Ei bine, dacă a existat unul, vreau să spun – portofelul în cauză este complet gratuit de utilizat!

Rețineți, totuși, că „utilizați” aici înseamnă că veți putea transfera și păstra cripto monedele în portofel, gratuit. Întreaga procedură de înregistrare este complet gratuit, de asemenea – nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să plătiți bani pentru a descărca aplicația sau a crea contul.

Recenzie portofel Coinbase

Se aplică schimburi și alte taxe de transfer, deşi. Acest lucru este complet normal cu oricare dintre cele mai multe portofele cripto – Coinbase nu face excepție. Totuși, la momentul scrierii acestei revizuiri a portofelului Coinbase, taxele ar putea fi variază de la 1,49% până la 3,99%, în funcție de o serie de factori diferiți.

Din punct de vedere al tarifelor, Coinbase este destul de decent. Nu este „ieftin”, în niciun fel din acest termen, dar este, de asemenea, departe de a fi și cea mai scumpă opțiune. Din nou, „semnificația” reală a acestor taxe de portofel Coinbase va depinde de ceea ce intenționați să faceți cu portofelul în cauză.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzii

După cum probabil ați observat, subiectul criptomonedelor este cu siguranță una în plină expansiune – așa a fost în ultimii ani.

Până în prezent, însă, oamenii sunt încă sceptic despre orice legat de cripto – monede incluse.

Acestea fiind spuse, însă, cu tot mai multe servicii fiabile și de încredere legate de cripto apărând, acesta poate fi, de fapt, și un profesionist imens. Astfel de servicii vă ajută să arătați restului lumii că lumea criptografică este de fapt un loc uimitor de oportunități și inovație tehnologică și nu este doar plină de escroci care doresc să vă fure monedele la fiecare pas.

Chiar dacă sunt, totuși, dacă ați citit această recenzie a portofelului Coinbase și ați decis să folosiți portofelul în cauză, tot ce pot spune este – hackeri de noroc, deoarece veți avea nevoie!

Recenzie portofel Coinbase: câștigați recompense.

Într-adevăr, folosind portofelul Coinbase, puteți rămâne sigur că fondurile tale vor fi păstrate în siguranță și sănătoase. Aplicația în sine este, de asemenea destul de ușor de utilizat, și nu va necesita nici un „know-how tehnologic avansat” pentru a-l opera în mod corespunzător.

In timp ce Coinbase acceptă doar un număr mic de monede de la scrierea acestei recenzii, inclusiv monedele acceptate Bitcoin, Litecoin și Ethereum – dacă nu sunteți în căutarea unor monede de nișă, acest lucru nu ar trebui să se dovedească a fi o problemă majoră. Taxele de portofel Coinbase sunt și ele decente!

Dacă Coinbase sună ca ceașca dvs. de monede criptografice, asigurați-vă că verificați portofelul! Totuși, dacă sunteți mai mult un hardware, s-ar putea să vă intereseze unele dintre cele mai bune portofele reci de pe piață, de asemenea.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map