Acest ghid este creat cu scopul de a vă ajuta să înțelegeți tot ce trebuie să știți despre Portofel de criptomonedă ETN. Vă voi prezenta diferite tipuri de portofele, avantajele și dezavantajele acestora, aplicația, măsurile de securitate și toate celelalte aspecte care sunt importante atunci când alegeți cel mai bun portofel criptomonedă pentru nevoile dvs..

Dupa asta Portofel Electroneum revizuire, ar trebui să aveți suficiente cunoștințe pentru a decide dacă portofelul este potrivit pentru dvs. sau dacă ar trebui să vă deplasați mai departe și să căutați alternative mai bune și mai sigure.

Din moment ce avem multe de acoperit, să intrăm în asta.

Pro

 • Aplicație disponibilă pe Android pe dispozitivele iOS
 • Plăți rapide
 • Configurare ușoară pentru plăți mici

Contra

 • Portofelul aplicației nu are securitate
 • Nu foarte funcțional
 • Detalii personale necesare

Diferite tipuri de portofele Crypto

Înainte de a trece direct la revizuirea Electroneum, să analizăm diferitele tipuri de portofele disponibil.

Recenzie portofel Electroneum

Portofele de hârtie

Portofele de hârtie sunteți cel mai sigur tip de portofel criptomonedă. Cu toate acestea, sunt dificil de instalat corect. Din acest motiv, acestea nu sunt recomandate pentru începători. Nu sunt altceva decât o pereche de chei realizate pe un computer complet offline și stocate în cel mai sigur loc posibil.

Există un mod destul de ușor de a crea un portofel de hârtie folosind Electroneum. Cu toate acestea, portofelele de hârtie Electroneum create fără a urma pași de securitate complexe nu vor fi la fel de sigure pe cât ar trebui.

Portofele hardware

Hardware portofelele sunt grozave pentru oamenii care doresc stocați cantități mari de criptomonede. Exemple de portofele hardware includ Ledger Nano S și Trezor dispozitiv. Deși oferă utilizatorilor un echilibru bun între securitate și comoditate, nu există încă unul care să accepte Electroneum.

Portofele online

Dacă ai cumpărat vreodată Bitcoin, Eter, Electroneu, sau orice altă criptomonedă la un schimb de gen Coinbase sau Kraken, ați folosit deja un portofel online.

Tabel: Informații generale despre portofelul și electronele Coinbase

Portofele online nu ar trebui niciodată considerat ca stocare pentru criptomonede. Acestea îndeplinesc un scop – puteți depune bani într-un portofel online și puteți utiliza un serviciu legat de acesta. Acesta poate fi un cazinou, un magazin online sau un schimb, dar dvs. nu ar trebui să vă depuneți banii acolo.

Nu există niciun control când vine vorba de portofele online. Dacă schimbul dispare, la fel și banii tăi.

Portofele software

Portofele software oferi utilizatorilor un echilibru de securitate și comoditate. Nu sunt la fel de sigure ca portofelul hardware, dar sunt mai convenabil de utilizat. Există o mulțime de exemple de portofele software în jur. Unii stochează doar un tip de criptomonedă, alții stochează multe. Portofelul Electroneum despre care discutăm în cea mai mare parte astăzi este un tip de portofel software.

Portofelele software sunt perfecte pentru stocare cantități mici de criptomonede folosit pentru cheltuielile de zi cu zi. Nu sunt atât de bune pentru a stoca cantități mari pentru o lungă perioadă de timp. Dacă sunteți în căutarea celor mai recomandate portofele software, ar trebui să verificați Coinbase, Electrum și Exod.

Portofelele software pot fi utilizate fie pe a calculator sau a telefon mobil. Acestea permit utilizatorilor să trimită și să primească monede și jetoane digitale printr-un clic de buton. Cu toate acestea, pot fi piratate folosind keyloggers și malware.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Ce este portofelul Electroneum?

Portofelul Electroneum este un portofel valutar digital conceput pentru a stoca criptomoneda Electroneum. Există două tipuri de portofele ETN: Portofelul aplicației Electroneum si Portofel din hârtie electronică.

Recenzie portofel Electroneum: pagina de pornire.

Portofelul aplicației Electroneum

Portofelul telefonului mobil a fost conceput pentru a fi incredibil ușor de utilizat. Desigur, atunci când ceva este conceput pentru a fi convenabil, rareori este sigur. Acesta este cazul aplicației. Programe malware poate infecta cu ușurință dispozitivele care rulează portofelul aplicației Electroneum.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale portofelului aplicației Electroneum este că, în cele din urmă, veți putea utilizați puterea de procesare a telefonului la A mea Electroneu. Acest lucru ar putea încetini dispozitivul și reduce durata de viață a bateriei, dar echipa din spatele Electroneum a dorit să facă platforma atractivă pentru milioane de oameni care trăiesc în țările în curs de dezvoltare și au acces la smartphone-uri.

Cantitatea mică de monedă pe care o va putea extrage portofelul aplicației Electroneum ar putea compensa prețul unei facturi telefonice în fiecare lună.

Portofel de hârtie

Portofelele din hârtie pot fi dificil de configurat, totuși, dacă știi ce faci, poți avea cel mai sigur portofel pentru a stoca monedele tale.

Cu toate acestea, este esențial să menționăm că dacă configurați accidental una folosind o mașină care este infectat cu programe malware, portofelul nu va fi deloc sigur. Cât de departe doriți să luați măsurile de siguranță va depinde de cât de mult Electroneum depozitați pe portofelul de hârtie.

Comparați portofelul Electroneum unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul Electroneum unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cât de bun este portofelul Electroneum?

Fiecare portofel ETN vine cu ciudățenii și avantaje diferite. Am inclus toate informațiile de mai jos.

Portofelul aplicației Electroneum

PROS CONTRA
 • Ușor de folosit.
 • Extrageți o cantitate mică de Electroneu cu o configurare foarte mică.
 • Foarte convenabil. Plățile pot fi făcute din palma mâinii.
 • Disponibil pe dispozitivele Android și iOS.
 • Nu este potrivit pentru cantități mari de electroneu.
 • Fiind un portofel de telefonie mobilă, portofelul aplicației Electroneum este vulnerabil la malware și alte amenințări similare.
 • Nu foarte funcțional.
 • Când utilizați funcția de extragere a telefonului, telefonul dvs. va încetini semnificativ.
 • Când configurați portofelul Electroneum, este necesar să furnizați detalii personale, cum ar fi numărul dvs. de telefon mobil și adresa de e-mail.

Portofel din hârtie electronică

PROS CONTRA
 • Poate fi incredibil de sigur când este configurat corect.
 • Excelent pentru stocarea unor cantități mari de electroneu.
 • Nu este necesar să furnizați detalii pentru a configura un portofel de hârtie.
 • Dificil de configurat corect.
 • Nu pot extrage Electroneum folosind portofelul de hârtie Electroneum.

Deși există câteva aspecte bune atunci când vine vorba de portofelele Electroneum, cu siguranță nu sunt cele mai bune opțiuni de pe piață. Dacă doriți să găsiți cele mai sigure portofele, ar trebui să verificați Ledger, Coinbase și Trezor, nu vei fi dezamăgit.

Portofel Electroneum: Prezentare generală a securității

Ofera portofele Electroneum diferite niveluri de securitate. În general, Electroneul portofel de hârtie va oferi cel mai înalt nivel de securitate, cu toate acestea, Electroneum portofel pentru aplicație oferă o mod mai convenabil de a folosi Electroneum, dar această comoditate are un cost. Acest cost este securitatea sa.

Să vedem mai întâi cum creșteți securitatea aplicației portofel Electroneum:

 • Utilizați programe malware și program antivirus pe telefonul tau.
 • Nu descărcați niciodată nimic de la furnizori de software necunoscuți. Mai bine, nu descărcați niciodată nimic.
 • Nu răsfoiți site-uri web potențial periculoase – site-uri web în flux sau materialele pentru adulți sunt adesea infectate cu programe malware.
 • Păstrați toate frazele de rezervă și copiile cheilor private, așa cum ați face un portofel de hârtie (cu viața dvs.!).

Creșterea securității portofelului de hârtie Electroneum

 • Utilizați un computer complet deconectat (niciodată conectat la internet) pentru a configura portofelul de hârtie.
 • Când adăugați fișierele necesare pentru a genera perechea de chei criptografice la computerul cu aer decalat, utilizați un computer care a fost șters recent de tot, în afară de un software antivirus actualizat.
 • Folosiți o singură dată singura formă de transfer de date. Este ideal să înregistrați fișierele necesare pe un CD.
 • Imprimanta pe care o utilizați pentru a face copii ale portofelului dvs. de hârtie nu ar trebui să aibă propria memorie sau propria conexiune wireless.
 • Când depozitați portofelul de hârtie, amintiți-vă că focul și apa îl pot deteriora. De asemenea, nu uitați că oricine poate accesa portofelul poate accesa și fondurile stocate acolo. Din acest motiv, utilizați cel puțin o cutie de valori.

Cum să configurați portofelul Electroneum

Permiteți-mi să vă ofer un ghid detaliat care va arăta cum să configurați portofelul Electroneum.

Configurarea aplicației Electroneum

 • Vizita https://my.electroneum.com/
 • Faceți clic pe „Creați un cont”

  Manager portofel Electroneum

 • Completați adresa de e-mail și creați o parolă. Repetați parola, citiți și bifați caseta „termeni și condiții”. Completați Captcha. Faceți clic pe „creați cont”.

  Înscriere pentru portofelul Electroneum

 • Accesați căsuța de e-mail și faceți clic pe link în e-mail.
 • La următoarea verificare Captcha, completați-o dacă este necesar.
 • Adăugați-vă Codul tarii și număr de telefon mobil. Acesta trebuie să fie numărul dvs. real, deoarece va fi utilizat pentru a configura autentificarea cu doi factori în contul dvs. Electroneum. Apoi faceți clic pe „Trimiteți SMS”.

  Numărul mobil 2FA pe portofelul Electroneum

 • Când primiți un SMS pe telefon, Introduceti codul în caseta necesară. Va fi un cod din șase cifre. Vi se poate solicita apoi să completați un alt Captcha.
 • Apoi, trebuie configurați un cod PIN și a e-mail de recuperare. Mai întâi, introduceți o adresă de e-mail care nu este cea pe care ați folosit-o pentru contul dvs. principal. Din nou, un e-mail cu un link va fi trimis la această adresă. Când primiți e-mailul, faceți clic pe link.

  Configurare e-mail de recuperare PIN pe Electroneum

 • Acum vi se va cere să configurați un cod PIN din cinci cifre. Faceți-l memorabil, dar nu ușor de ghicit. Va trebui să îl introduceți de două ori și să completați un Captcha, dacă este necesar.

  Securitate suplimentară pe portofelul Electroneum

Felicitări, tocmai ai creat un cont cu Electroneum. Aceasta poate fi utilizată fie cu portofelul browserului web, fie cu aplicația pentru telefonul mobil. Accesați magazinul Google Play și căutați „Electroneum”. După descărcarea și deschiderea fișierului, puteți conectare și începeți să utilizați portofelul Electroneum.

Ușor, nu?

Configurarea portofelului de hârtie Electroneum

 • Viziteaza "Descarca" secțiunea de pe Site-ul Electroneum.
 • Faceți clic pe „versiunea browserului” sau pe „descărcați ZIP”. Dacă utilizați versiunea browserului, va trebui să vă asigurați că utilizați Google Chrome. Pentru acest ghid, voi folosi versiunea browserului. Pentru o securitate sporită, restul ghidului ar trebui să fie efectuat offline sau ideal pe un computer care nu a fost niciodată online.

  Software pentru piscină de minerit Electroneum

 • Citiți clauza de declinare a responsabilității despre cheile private de pe pagina următoare. Când înțelegeți importanța păstrării secretului cheilor, puteți da clic pe „Să începem”.

  Generator de portofel din hârtie electronică

 • Mutați mouse-ul în orice model doriți pe ecranul următor. Acest lucru este necesar pentru a creați un set de chei cu adevărat aleatoriu.
 • Apoi, citiți avertismentul despre asigurarea siguranței portofelului imprimat. După aceea, faceți clic pe „Salvați portofelul ca PDF”.
 • Deschideți PDF-ul și imprimați seturile de chei.

Asta este! Acum puteți trimite niște Electroneum la noul dvs. portofel de hârtie pentru stocare pe termen lung.

Amintiți-vă: Acesta este un mod scurt și simplu de a crea un portofel de hârtie. Utilizați sfaturile menționate mai sus pentru a îmbunătăți securitatea. Când configurați corect, un portofel de hârtie este cel mai sigur mod de a stoca criptomonede.

Cum se folosește portofelul Electroneum

În această parte a recenziei Electroneum, voi explica cum să trimiteți Electroneum din aplicație către orice alt portofel folosind atât hârtie, cât și portofele de schimb. După aceea, vom arunca o privire la modul de primire a plăților folosind aplicația.

 • Conectați-vă la aplicația portofel Electroneum. Atingeți „trimiteți”.

  Aplicație mobilă portofel Electroneum

 • Introduceți adresa portofelului la care doriți să trimiteți Electroneum. Alternativ, puteți scanează codul QR cod cu camera aparatului.
 • Apoi, veți vedea ecranul „ID de plată”. Dacă trimiteți bani către un portofel de hârtie, ignorați acest lucru. Dacă trimiteți Electroneum la o adresă care va primi multe depozite diferite de la diferite persoane (un schimb), introduceți ID de plată că ți-o dau.

  Cum se introduce ID-ul de plată în aplicația portofel Electroneum

 • Apoi, introduceți fișierul cantitatea de ETN pe care doriți să o trimiteți.
 • Verificați adresele și suma pe ecranul următor. Dacă informațiile sunt corecte, faceți clic pe „trimiteți”. Apoi va trebui să introduceți PIN din cinci cifre te-ai înființat mai devreme.

Asta este! Ați terminat. Electroneumul dvs. ar trebui să sosească în scurt timp!

Pentru a primi Electroneum utilizând aplicația portofel Electroneum, trebuie doar să faceți clic pe „primiți” în loc de „trimiteți” și veți primi cheia dvs. publică. Diferite portofele online vor avea instrucțiuni diferite, dar toate vor fi foarte simple.

Concluzie

Prin urmare, Electroneu promoții două tipuri diferite de portofele: software și hârtie. Chiar dacă compania are o reputație relativ bună, nu ți-aș recomanda niciuna.

Portofel software Electroneum can este ușor de configurat și vă permite să efectuați plăți rapide atunci când vine vorba de cantități mici de Electroneum, cu toate acestea, îi lipsește și funcționalitatea, securitatea și pur și simplu nu este potrivit pentru stocarea unor cantități mari de Electroneum.

Tabel: Argumente pro și contra Ledger Nano X și Electroneum

Vorbind despre Portofel din hârtie electronică, este foarte sigur și excelent pentru stocarea unor cantități mari de monede, cu toate acestea, poate fi foarte dificil să configurați corect.

Dacă vă prețuiți securitatea și doriți să găsiți un portofel de criptomonede de încredere, ar trebui să verificați Ledger, Coinbase și Trezor. Ledger și Trezor sunt portofele hardware, în timp ce Coinbase este un portofel software care a reușit să mențină o reputație uimitoare de-a lungul anilor.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me