Vrei să intri în criptomonede, dar nu sunteți sigur care este cel mai bun mod de a face acest lucru? Ei bine, majoritatea entuziaștilor cripto vă vor spune că unul dintre primii pași pe care ar trebui să-l faceți este constatare un portofel criptografic de încredere! Astăzi, în asta Portofel KuCoin recenzie, vom discuta despre unul dintre concurenții mai puțin probabil.

De ce spun „mai puțin probabil”? Ei bine, mai ales pentru că KuCoin este, desigur, un schimb de criptomonede – nu este privit cu adevărat ca un portofel, cel puțin nu în sensul tradițional al cuvântului.

Acestea fiind spuse, totuși, pe măsură ce numărul fanilor criptomonedelor crește în întreaga lume, tot mai mulți oameni se îndreaptă spre schimburi pentru toate nevoile lor de stocare a activelor criptografice..

Este un lucru bun? Bine, poate fi – cu toate acestea, este și mult mai complicat de atât. Să nu pierdem timpul și să ajungem la carnea și cartofii lucrurilor, nu-i așa?

Pro

  • O mare varietate de criptomonede acceptate
  • Foarte ușor de înregistrat pe & utilizare
  • Taxe reduse de retragere, depozite gratuite

Contra

  • Nereglementat
  • Istoria spargerilor
  • Se pare că nu există depozitare la portofel rece

KuCoin Wallet Review: Cryptocurrency Exchange-Wallets cresc în popularitate

Aș presupune că cel mai bun loc pentru noi pentru a începe ar fi adresându-ne elefantului din cameră și elaborând tot aspectul „portofel de schimb” al recenziei.

În timp ce unii oameni se întreabă există o aplicație pentru portofelul KuCoin, alții vor pune întrebări – cum poți chiar să stochezi monedele tale pe această platformă? O singură privire asupra unor recenzii KuCoin online va arăta acest lucru majoritatea absolută a acestora discutați despre KuCoin de la partea de schimb a lucrurilor, mai degrabă decât cel din portofel.

Tabel: avantajele și dezavantajele portofelului Coinbase portofelul Binance

Acest lucru se datorează faptului că, sincer, KuCoin este un schimb de criptomonede – se numește singur și nu promovează cu adevărat capacități de stocare criptografică. Totuși, asta nu înseamnă că nu are.

Marea majoritate a schimburilor care sunt în prezent acolo, pe piață, vor avea capacități de stocare a criptelor. Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să le utilizați pe toate, deși – la fel ca în cazul portofelelor dvs. standard, schimburile pot fi mai puțin decât de încredere și, prin urmare, păstrarea activelor pe ele va fi destul de nesigură.

Recenzie portofel KuCoin: găsiți următoarea bijuterie criptografică.

De fapt, este cu atât mai mult cazul schimburilor! Datorită naturii modului lor de funcționare, schimburile sunt ținte cheie pentru mulți atacuri cibernetice și diverse alte încercări de hacking.

De ce ar vrea cineva să-și păstreze activele criptografice într-o bursă dacă acesta este cazul? Câteva motive bune, într-adevăr! Unele dintre aceste motive se referă și la examinarea portofelului nostru KuCoin!

Să discutăm aceste motive menționând principalele lucruri pe care KuCoin le „face bine”, în ceea ce privește funcționalitatea portofelului său. Rețineți, însă, că ne vom concentra doar pe asta – partea portofel a platformei. Dacă doriți să utilizați KuCoin în primul rând ca schimb, puteți găsi o recenzie a acestuia Aici.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

KuCoin Wallet Review: PROS

Există destul de multe aspecte care merită discutate în ceea ce privește beneficiile portofelul KuCoin du-te, dar probabil cel mai bun mod de acțiune ar fi să începi de la ceva care este împărțit între toate portofelele de schimb – partea reală de schimb a funcționalității lor.

Un portofel cu criptomonedă cu funcții Exchange încorporate

Ei bine, pentru a fi complet exacte, este de fapt invers, dar știi la ce mă refer.

După cum sa subliniat de câteva ori în această revizuire a portofelului KuCoin, KuCoin este de fapt în primul rând o platformă de schimb. Ceea ce înseamnă asta este că vei putea tranzacționați criptomonede din confortul portofelului dvs..

În timp ce unii ar putea subestima cât de minunat este acest lucru, alții o vor obține cu siguranță. Mai ales cei care au avut deja programe de tranzacționare strânse.

Recenzie portofel KuCoin: schimb instant.

Vezi, cele mai bune portofele criptomonede că banii pot cumpăra sunt dispozitive hardware – exemple bune includ Ledger și Trezor. În acest context, „cel mai bun” înseamnă „cel mai sigur” – nu există alternative de portofel care să ofere caracteristici de securitate mai bune decât dispozitivele hardware menționate anterior..

Ei bine, da, OK, există portofele de hârtie, dar aceasta este o cutie de viermi cu totul diferită și nici măcar nu ne apropiem de deschiderea ei.

În timp ce portofelele hardware oferă mare securitate, totuși, le lipsește comoditate. Aceste dispozitive sunt utilizate pentru stocare criptografică pe termen lung – dacă aveți noțiuni de tranzacționare a monedelor dvs. din când în când, fiți pregătiți pentru dificultatea de a le scoate și intra din portofelul hardware de fiecare dată.

Totuși, aici intră depozitele KuCoin pentru a salva ziua.

Cu KuCoin, veți putea tranzacționați criptomonede dintr-un singur clic – literalmente. Deoarece este un portofel de schimb, platforma combină cele două aspecte ale funcționalității într-unul!

Oferta Kucoin este activă chiar acum:

Acest lucru este extrem de remarcabil pentru oricine este serios tranzacționare de zi, și cine trebuie să fie înaintea pieței. Cu cripto încă fiind cea mai speculativă și volatilă piață de pe planetă, lucrurile se pot schimba dintr-o clipită – să rămâi înaintea curbei este crucial pentru un comerciant de succes, cel puțin pe termen lung!

Recenziile utilizatorilor de portofel KuCoin vă vor spune că această platformă vă permite să faceți exact acest lucru – combinat cu un portofel hardware de top (adică, ați păstra o mică parte din monedele dvs. pe KuCoin pentru toate nevoile dvs. de tranzacționare, iar restul – în un portofel rece), acest lucru vă oferă cel mai bun din ambele lumi!

O listă imensă a criptomonedelor acceptate

Suport multiplu pentru activele criptografice este, desigur, oarecum un aspect subestimat al portofelelor criptomonede, în general. Acesta este motivul pentru care oamenii se întreabă „ce pot trimite unui portofel KuCoin?”.

Vedeți, majoritatea entuziaștilor criptografici s-au obișnuit cu faptul că fiecare monedă individuală are un portofel desemnat. Acest lucru înseamnă că, indiferent de câte monede te-ai hodl, va trebui să găsiți portofele separate pentru fiecare dintre ele.

Ei bine, cel puțin asta OBIECTIV PENTRU A FI cazul. Au venit portofele hardware și am salvat ziua … Cam așa.

Recenzie portofel KuCoin: piețe disponibile.

Portofele hardware de criptomonedă de top susține o selecție largă de active diferite. Acest lucru este adevărat la ambele Ledger și Trezor. Cu toate acestea, selecția oferită de aceste mărci este limitată la numărul de persoane interesate de o anumită monedă.

Atât de interesați, încât ar face și ei dezvoltați o aplicație specifică portofelului pentru dispozitivul respectiv pentru a susține moneda. Da, este cam complicat.

Portofele de schimb, pe de altă parte, sunt diferite în acest sens. Recenziile utilizatorului de portofel KuCoin vă vor spune că KuCoin o face, de fapt, acceptă o selecție destul de largă de criptomonede – Privind din partea schimbului de lucruri, există bine peste 200 de monede susținute de platformă! Este imens!

Asistența multiplă a criptomonedelor înseamnă că veți putea stoca toate (majoritatea?) Criptelor dvs. pe un singur portofel – KuCoin. Ei bine, sigur – nu un singur portofel, deoarece fiecare activ criptografic are unul dedicat. Cu toate acestea, toate vor fi localizate și vor apărea în contul dvs. KuCoin.

Revizuirea portofelului KuCoin: procedura de schimb.

Este plăcut atât de la o perspectivă de comoditate, dar și din cea a liniste sufleteasca, de asemenea. Sincer, nu va trebui să sortați și să încercați să vă amintiți toate parolele și diferitele metode de autentificare a portofelului – toate vor fi amplasate pe o singură platformă! Din nou – citind recenziile utilizatorilor de portofel KuCoin, aceasta pare a fi o caracteristică iubită!

Așadar, data viitoare când întrebi – ce pot trimite unui portofel KuCoin? -, doar să știi asta platforma acceptă o selecție largă de criptos – poți trimite cu siguranță majoritatea criptomonedelor de top la magazin.

Taxe de retragere foarte mici

Taxe de retragere sunt, desigur, ceva care se referă în principal la portofele de schimb. Ele pot fi puțin complicate, așa că permiteți-mi să explic.

Sunt două tipuri mari a taxelor de retragere a criptomonedelor pe care le puteți întâlni – cele legate de serviciile unei platforme de schimb (adică cele menționate în această revizuire a portofelului KuCoin) și altele care sunt taxat de blockchain-ul a unui anumit activ criptografic.

Acestea din urmă sunt inevitabil – indiferent de ce tip de portofel decideți să utilizați, se vor aplica întotdeauna taxe blockchain. Cu toate acestea, taxele legate de schimb pot varia.

Unele schimburi vor avea taxe semi-decente, în timp ce altele ar putea chiar să vă permită să faceți depozite și retrageri gratuite. Totuși, acestea din urmă sunt rare.

Recenzie portofel KuCoin: exemple de taxe de retragere.

Cu KuCoin, depozitele criptografice sunt, într-adevăr, complet gratuit. Este fantastic! Cu toate acestea, când vine vorba de taxe de retragere, ele există – acestea fiind spuse, sunt printre cele mai mici pe care le veți întâlni.

Acest lucru este deosebit de grozav dacă retrageți și depuneți în mod activ criptomonede intense, cum ar fi Ethereum. Fiecare bucată de gwei (gaz pentru tranzacțiile ETH) pe care o veți salva se va adăuga, la mare distanță!

Unul dintre portofelele de schimb mai sigure

Securitate este, evident, un factor imens atunci când se discută despre orice portofel cripto – această revizuire a portofelului KuCoin nu face excepție de la această regulă. Deoarece portofelele de schimb au tendința de a obține o înfășurare destul de proastă în ceea ce privește aspectul securității, totuși, merită să sapăm puțin mai adânc și să verificăm ce fel de caracteristici de securitate utilizează KuCoin.

Chiar de pe liliac, oricine pune întrebări despre portofelul KuCoin va afla că platforma utilizează măsuri de securitate, cum ar fi autentificare cu doi factori (2FA) și verificări de conectare prin e-mail. Măsuri simple, dar ele descurajează majoritatea hackerilor și escrocilor wannabe să încerce să obțină acces la platformă și la fondurile utilizatorilor stocate în.

Recenzie portofel KuCoin: creați un cont în 10 secunde.

În plus, veți găsi diverse măsuri de securitate suplimentare, cum ar fi audituri și bazat pe companie, echipe dedicate securității care observă în permanență platforma pentru orice activități suspecte.

În cele din urmă, în ceea ce privește recenziile utilizatorilor de portofel KuCoin, se pare că platforma are o reputație destul de decentă, atunci când vine vorba de securitatea lucrurilor. Sunt câteva probleme notabile care merită discutate (și exact asta vom face într-un minut), dar, în general, poziția actuală a platformei în acest sens este destul de decentă.

Comparați portofelul KuCoin unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul KuCoin unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

KuCoin Wallet Review: CONS

Până în acest moment portofelul KuCoin recenzie, am discutat deja principalele beneficii la care vă puteți aștepta în timp ce utilizați KuCoin ca opțiune de acces un portofel de criptomonede. Avantajele sunt, de fapt, destul de notabile!

Înainte de a lua o decizie finală, totuși, există încă lucruri care trebuie menționate și detaliate – lucruri care nu sunt poate la fel de plăcute de auzit ca cele pe care le-am trecut deja până în acest moment în recenzie.

Primul lucru care apare când ne gândim la partea mai puțin ideală a KuCoin este măsurile de securitate instabile că platforma folosește de ceva timp acum și istoricul unei încălcări a securității, în general.

Fără depozitare frigorifică aparentă + Istoricul unei încălcări a securității

Aici sunt destul de multe de despachetat, așa că să facem un pas la rând și să abordăm aspectul „fără depozitare frigorifică”, mai întâi.

Majoritatea absolută a platformele de schimb de criptomonede high-end (prin extensie a acelui – portofele de schimb) vor merge la utilizați dispozitive de stocare la rece pentru a-și păstra activele utilizatorului în siguranță. Modul în care funcționează este faptul că platformele păstrează până la 95% din criptos pe dispozitivele de stocare hardware, restul 5% acționând ca o rezervă pentru tranzacționare.

Oricine se întreabă dacă este sigur portofelul KuCoin ar trebui să rețină că platforma în cauză nu face acest lucru. Cu KuCoin nu există un strat de siguranță pentru depozitarea la rece.

Acest lucru, în mod natural, are multe probleme. Face KuCoin un portofel 100% fierbinte – deși asta nu este o problemă în sine, portofelele fierbinți tind să aibă o mulțime de vulnerabilități de securitate, și sunt considerate a fi mult mai puțin sigure decât, să spunem, dispozitivele de stocare hardware.

Revizuirea portofelului KuCoin: incident de încălcare a securității.

Defectele de securitate arată, de asemenea. KuCoin a avut o încălcare a securității – un număr mare de active ale clienților companiei au fost furate după ce hackerii au pus mâna pe cheile private private ale portofelului KuCoin. Caz și punct.

Lucrul amuzant aici este că KuCoin remarcă modul în care „portofelele reci nu au fost afectate”. Cu toate acestea, uitându-vă la unele recenzii ale portofelului KuCoin lăsate online, veți avea probleme în a găsi informații despre utilizarea stocării frigorifice a platformei..

Oricare ar fi cazul, un lucru este clar – portofelele fierbinți sunt considerate a fi o alternativă mai puțin sigură, iar situația KuCoin exemplifică acest lucru perfect. Totuși, portofelul KuCoin este sigur acum? Bine, pare a fi – platforma și-a intensificat măsurile de securitate și nu au mai existat hack-uri notabile de la cea discutată mai sus.

Nu este o platformă reglementată

Înainte să ieșiți și să începeți să faceți depozite KuCoin sau să încercați să aflați „ce pot trimite unui portofel KuCoin?”, Ar trebui să țineți cont de faptul că platforma este considerată a fi unschimb nereglementat”- astfel, și un portofel nereglementat.

Termenul „nereglementat” este destul de auto-explicativ – se referă la faptul că nu există nicio instituție generală care să privească activitățile schimbului în cauză, făcând astfel serviciile sale de schimb de cripte potențial riscant și ilegal în unele locuri din întreaga lume.

Revizuirea portofelului KuCoin: beneficiile disponibile ale unei verificări reușite a contului.

Regulamentul îi ajută pe comercianți păstrați încrederea într-un schimb, deoarece pot fi siguri că va exista întotdeauna o instituție oficială care să caute orice joc greșit sau activități suspecte. Lipsa de reglementare, pe de altă parte, face ca mulți oameni să fie neliniștiți – în cazul în care criptosul dvs. ar dispărea la un moment dat, nu ați avea unde să depuneți o cerere la.

Pentru a fi complet transparent, trebuie să spun – unele recenzii ale portofelului KuCoin exprimă bucuria dat fiind natura nereglementată a platformei. Acest lucru este perfect normal, de fapt – o mare parte din entuziaștii criptomonedelor consideră că schimburile nereglementate sunt singura cale de urmat.

Bine – schimburi descentralizate, pentru a fi mai corect. Cu toate acestea, datorită filozofia din spatele cripto, mulți oameni se bucură, de fapt, de a folosi un schimb nereglementat, deoarece acest lucru pare să promoveze ideea unei platforme descentralizate care are nicio autoritate de guvernare (chiar dacă platforma în sine este autoritatea de guvernare, în acest caz).

Revizuirea portofelului KuCoin: măsuri de securitate.

Deci – pe scurt, înainte de a vă pune întrebarea „există o aplicație pentru portofelul KuCoin?” Și să descărcați software-ul pe toate dispozitivele dvs., ar trebui să luați în considerare riscurile care vin cu platforma în cauză. În timp ce au existat fără probleme notabile în ceea ce privește natura nereglementată a KuCoin, este încă ceva important de luat în considerare!

Reclamații privind asistența pentru clienți

Relații Clienți este ceva care tinde să fie ignorat destul de mult ori de câte ori alegeți cel mai bun portofel de criptocurrency pentru stocarea activelor dvs. Cu toate acestea, nu este o surpriză – chiar și citind câteva recenzii ale portofelului KuCoin, este evident că alte aspecte sunt acordate mai multă atenție, astfel, asistența pentru clienți rămâne adesea pe margine.

Totuși, nu ar trebui să fie cazul. Asistența poate fi extrem de importantă, mai ales atunci când vine vorba de activele dvs. de criptomonede!

Tabel: Informații despre compania Ledger Nano X și Trezor Model T

Evident, în timp ce Depozitele KuCoin ar putea fi ușoare, iar platforma în sine ar putea oferi suport larg pentru o varietate de criptos diferite, partea de asistență pentru clienți nu este cea mai bună. Acesta este un sentiment exprimat și de unele recenzii ale portofelului KuCoin.

Platforma are sprijin live – asta e grozav. Este de asemenea disponibil 24/7, care este o caracteristică destul de rară și cu siguranță demnă de remarcat.

Care este problema, atunci?

Recenzie portofel KuCoin: asistență pentru clienți.

Ei bine, unii clienți ai KuCoin observă că poate fi destul de dificil să obții o echipă de sprijin, și timpul de răspuns este de obicei foarte lung.

În multe cazuri, aceasta nu este o problemă de rupere a tranzacțiilor. Cu toate acestea, imaginați-vă dacă ați întâmpina o problemă tehnică la mijlocul tranzacției și, brusc, ați pierdut accesul la toate activele dvs., pur și simplu din cauza unei erori tehnice. Probabil că există multă panică!

În plus, este posibil să doriți să obțineți asistență pentru clienți, cât mai curând posibil din punct de vedere uman. Dacă timpul de răspuns este foarte lung, ei bine … Lucrurile ar putea ajunge destul de prost.

Pe scurt, în timp ce KuCoin posedă o mulțime de beneficii diferite în ceea ce privește asistența pentru clienți, asistența în sine este mediocru și s-ar putea să așteptați câteva perioade lungi de timp până când primiți un răspuns la întrebarea dvs..

Cum se folosește portofelul KuCoin?

Acum, că avem toate detaliile beneficiilor și neajunsului portofelul KuCoin din drum, tot ce mai rămâne de făcut este să discute factorii de utilizare al platformei – cu alte cuvinte, cum puteți începe să utilizați KuCoin ca al tau, alternativă dedicată stocării criptomonedelor.

Cum să vă înregistrați pe KuCoin?

Primul si cel mai important – procesul de înregistrare.

Pasul 1: Mergi la site-ul oficial KuCoin. Este exact același site web pe care l-ați vizita pentru a vă înregistra bursa KuCoin. Acordat că platforma în cauză este, de fapt, în primul rând un schimb de criptomonede, procesul de înregistrare inițială este complet la fel, de asemenea.

Recenzie portofel KuCoin: pagina principală a KuCoin.

Pasul 2: După ce vă aflați pe pagina principală a site-ului, dați clic pe „Inscrie-te”Din partea de sus a paginii.

Pasul 3: Ca de obicei cu aceste lucruri, vi se va cere email-ul tau, și a Crează o parolă. Verificarea prin e-mail are loc de fapt din același ecran de înregistrare inițială – destul de interesant!

Revizuirea portofelului KuCoin: procesul de înregistrare.

Pasul 4: După ce ați introdus codul de verificare pe care l-ați primit la adresa dvs. de e-mail și ați creat o parolă, aceasta este literalmente – acum aveți un cont pe KuCoin!

Revizuirea portofelului KuCoin: finalizarea procesului de înregistrare.

În această etapă, vi se va prezenta un ecran care vă va întreba dacă doriți cumpărați sau depuneți niște fonduri criptografice în contul dvs.. Nu ieșiți din ecran! La următorul pas al examinării portofelului nostru KuCoin, vom analiza depozitele KuCoin și vom începe de pe ecranul în cauză.

Înainte de asta, totuși, trebuie să spun – înregistrarea pe KuCoin este printre cele mai simple și rapide procese de acolo!

Este foarte rar să găsiți un portofel de schimb de criptomonede care să vă permită să începeți să utilizați serviciile sale atât de repede. Puteți literalmente „accelera” procesul de înregistrare în mai puțin de 10 secunde, mai ales dacă aveți fila de e-mail deschisă lângă cea de schimb KuCoin!

Desigur, acest lucru se datorează parțial faptului că vorbim o platformă nereglementată Aici. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu vă privește, veți aprecia cu siguranță simplitatea și graba procesului de înregistrare!

Cum se depune / retrage activele criptomonede către / de la KuCoin?

Acum, atunci – v-ați înregistrat pe platformă și, după o analiză atentă a mai multor recenzii ale portofelului KuCoin pentru utilizatori, ați decis să faceți prima depunere. Cum ar trebui să faceți acest lucru?

Hai să verificăm!

Pasul 1: Presupunând că ați rămas pe ecranul discutat mai sus, faceți clic pe „Fonduri de depozit”.

Pasul 2: Acum, va trebui alegeți activul criptovalut pe care doriți să îl depuneți. După cum probabil puteți vedea deja, lista este IMENS – există un număr aparent nesfârșit de monede diferite pe care le puteți depune la KuCoin!

Recenzie portofel KuCoin: adresa depozitului BTC.

Totuși, pentru a simplifica lucrurile, am decis să rămân cu BTC pentru exemplul meu. După ce ați ales un cont (principal sau de tranzacționare), faceți clic pe „Continua”.

Pasul 3: Veți fi prezentat cu o adresă portofel Bitcoin. Dacă doriți să faceți un depozit imediat, tot ce trebuie să faceți este să-l copiați-lipiți la destinația de retragere, verificați dacă adresa este aceeași (cu alte cuvinte – dacă nu aveți un keylogger sau alt virus) și efectuați depunerea.

Revizuirea portofelului KuCoin: sunt disponibile diferite adrese BTC.

Cu toate acestea, după cum puteți vedea, există și o oportunitate de a genera o adresă SegWit, de asemenea.

Adresele SegWit vă permit acest lucru transferați BTC mai repede, și într-o manieră mai puțin costisitoare. Totuși, nu toate portofelele de schimb le susțin, deci este cu siguranță o altă victorie din partea KuCoin!

Pasul 4: Cand vine vorba de retragerea activelor criptografice de la KuCoin, procesul este foarte asemănător (doar invers). Va trebui să alegeți activul pe care doriți să îl retrageți, apoi să lipiți adresa de primire.

Revizuirea portofelului KuCoin: pași de urmat înainte de retragerea fondurilor.

Totuși, aici, înainte de a efectua retrageri, veți avea nevoie de amândouă configurați 2FA bazat pe SMS sau Google, Si deasemenea creați o parolă de tranzacționare separată. Deși nu este cazul depozitelor KuCoin, în funcție de retragere, acesta acționează ca un strat suplimentar de securitate.

Deci, care este concluzia aici? Ei bine, este sigur să spun asta Cu siguranță KuCoin este foarte simplu de utilizat, dacă intenționați să o utilizați doar ca alternativă de stocare a criptomonedelor! Procesul de înregistrare este extrem de simplu și rapid (printre cele mai rapide pe care încă nu le-am întâlnit, de fapt) și atât depozitele, cât și retragerile se explică de la sine foarte ușor de gestionat.

Una peste alta, nu ar trebui să vă confruntați cu probleme de retragere și nici de depunere a criptomonedelor pe portofelul KuCoin. Cu siguranță liniștitor!

rezumat

Acum, că am analizat și am discutat pe larg despre KuCoin și am analizat, de asemenea, unele dintre cele mai proeminente recenzii ale portofelului KuCoin, tot ceea ce a mai rămas să răspundă este acesta o alternativă de portofel criptomonedă?

da și nu.

Când discutați despre metodele de stocare criptografică, singura caracteristică la care ar trebui să vă acordați întreaga atenție este Securitate. Dacă portofelul la alegere nu este sigur, s-ar putea să vă simțiți bine sfârșiți prin a vă pierde toate bunurile.

Recenzie portofel KuCoin: fonduri portofel.

Portofelul KuCoin este sigur? Bine… Parţial. Se consideră că este un loc sigur pentru tranzacționarea și schimbul de cripto, cu toate acestea, are, desigur, unele probleme evidente care trebuie soluționate.

Acestea fiind spuse, platforma o face susține o gamă largă de criptomonede diferite, și chiar posedă niște taxe uimitoare de retragere, cu depozitele fiind complet gratuite.

Pe deasupra, KuCoin este foarte simplu de utilizat, cel puțin în ceea ce privește portofelul platformei. Aceasta este o veste minunată pentru orice începător cripto!

Pentru a fi complet corect, dacă doriți să utilizați KuCoin ca platformă de stocare criptografică, sfatul meu pentru dvs. este simplu – obține două portofele. Și anume, un portofel cripto hardware, și apoi portofelul KuCoin.

Păstrând majoritatea absolută a fondurilor pe un portofel hardware, veți fi garantat valoarea maximă a garanției. Pe de altă parte, dacă doriți să faceți comerț și să vă jucați diferitele monede criptografice disponibile pe piață, stocarea unei mici părți din monede pe un portofel fierbinte, cum ar fi KuCoin, vă va permite să faceți exact asta!

Recenzie portofel KuCoin: recenzii KuCoin.

Toate acestea vă permit practic folosiți cele mai bune din ambele lumi – cea a securității de top și, de asemenea, cea a confortului uimitor. O combinație grozavă, cu siguranță!

Dacă doriți să găsiți un portofel hardware de încredere, dar nu sunteți sigur de unde să începeți, ar trebui să verificați Ledger Nano X, sau modelul Trezor T. În momentul scrierii acestei revizuiri a portofelului KuCoin, aceste două dispozitive sunt considerate a fi cele mai sigure alternative pe întreaga piață.

Concluzii

Am ajuns oficial la sfârșitul nostru Portofel KuCoin revizuire! Până acum, v-am spus tot ce trebuie să știți despre portofelul de schimb în cauză – caracteristicile sale cele mai notabile, problemele evidente și chiar cum să începeți utilizarea acestuia, dacă decideți să.

Evident, Cu siguranță, KuCoin are multe de oferit entuziaștilor medii cripto, în special pe cineva care caută diversifică-și portofoliul destul de puțin. Și acesta este celălalt lucru – este destul de evident că KuCoin deține, de fapt, caracteristici care se vor potrivi cu oamenii care caută un schimb de criptomonede high-end.

Dacă doriți să încercați KuCoin ca o alternativă de schimb, puteți citi mai multe despre acea parte a platformei Aici. Cu toate acestea, poate fi perfect utilizat și ca serviciu de portofel.

În cele din urmă, dacă vă întrebați „există o aplicație pentru portofelul KuCoin?”, Permiteți-mi să vă spun – există! Puteți descărca aplicația de pe site-ul oficial al companiei, sau găsiți-l în magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. mobil.

Acestea fiind spuse, nu uitați consultați alte alternative de portofel de încredere! Vă mulțumim că ați citit și mult succes cu toate proiectele dvs. legate de cripto!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me