Astăzi, în asta MetaMask portofel recenzie, am să vă povestesc despre o bucată captivantă de cripto-tehnologie. Vom vorbi despre de unde a venit, ce face, și cum functioneaza. De asemenea, îți voi spune ce trebuie să știi incepe.

Voi pune toate întrebările importante de genul, este sigur MetaMask și la ce o pot folosi? Când terminați de citit, veți ști exact cum să utilizați MetaMask și, mai important, dacă doriți sau nu să îl utilizați! Să începem, nu-i așa?

Prima întrebare la care trebuie răspuns în această recenzie a portofelului MetaMask este – ce este un portofel, în primul rând?

Pro

 • Sursa deschisa
 • Cheile private păstrate în browser
 • Ușor de folosit
 • Folosit pentru a accesa blockchain-ul Ethereum

Contra

 • A "Fierbinte" portofel – probleme de siguranță
 • Acceptă doar jetoane Ethereum și ERC-20

MetaMask Wallet Review: Ce sunt portofelele cu criptomonede?

Unii oameni cred asta portofele cripto magazin criptomonedă. Acest lucru are sens, pentru că așa funcționează portofelul din buzunar. din pacate, nu este adevarat. În schimb, portofelele criptomonede stochează pur și simplu informație despre criptomonedă.

Criptomonedele există doar pe baze de date uriașe numite registre mari. Aceste registre sunt o înregistrare a tuturor tranzacțiilor cu criptomonede efectuate vreodată. Cel mai popular tip de registru de criptomonede se numește un blockchain.

Recenzie portofel MetaMask: Ledger Nano S.

Doriți să aflați mai multe despre tehnologia blockchain? Verificați-ne "Blockchain explicat" ghid.

Criptomoneda poate fi mutat în jurul unui blockchain, dar nu poate niciodată părăsi aceasta. Nu poți să-ți retragi toate monedele și să le iei acasă! Utilizatorii își mută criptomoneda în jurul blockchain-ului folosind public și chei private. Aceasta este informația stocată în portofele criptografice. Să aruncăm o privire rapidă asupra diferenței dintre cheile publice și cele private:

 • Cheile publice poate fi văzut de oricine. Acestea funcționează într-un mod similar cu adresa dvs. de e-mail. Când cineva dorește să vă trimită criptocurrency, îl va trimite la cheia dvs. publică.
 • Chei private nu ar trebui să fie văzut de nimeni în afară de tine. Dacă cheile dvs. publice sunt ca o adresă de e-mail, atunci cheile dvs. private sunt ca parola. Cum demonstrezi că o adresă de e-mail este a ta? Aveți parola!

Cheile private sunt singura modalitate de a dovedi proprietatea criptomonedelor. Acesta este motivul pentru care este atât de important ca acestea să fie stocate în siguranță acolo unde nimeni nu poate avea acces la ele! Există mai multe tipuri diferite de portofele disponibile – să le prezentăm mai departe în revizuirea portofelului MetaMask.

Tipuri de portofele

Recenzie portofel MetaMask: un logo USB.Portofele hardware

Sunt dispozitive de stocare detașabile precum stick-urile USB. Sunt foarte sigure, dar pot fi costisitoare. Ele reprezintă o formă de depozitare frigorifică, deoarece vă păstrează cheile private offline.

Recenzie portofel MetaMask: un logo glob.Portofele web

Acestea pot fi utilizate pe o mulțime de dispozitive diferite, dar riscă să fie atacate de hackeri. Portofelele online sunt cunoscute sub numele de depozitare la cald.

Recenzie portofel MetaMask: o siglă pentru desktop.Portofele desktop

Acestea sunt instalate direct pe computer. Acestea pot fi utilizate numai pe computerul pe care sunt instalate. Sunt mai sigure decât portofelele web, dar nu la fel de sigure ca portofelele hardware sau portofelele din hârtie.

Recenzie portofel MetaMask: un logo portofel din hârtie.Portofele din hârtie

Sunt bucăți de hârtie cu cheile imprimate pe ele. Sunt foarte sigur, pur și simplu nu vărsați cafea pe ele! Din nou, o altă formă de depozitare la rece deoarece cheia dvs. privată este stocată offline.

Vă recomandăm să utilizați întotdeauna mai multe tipuri de portofel pentru a stoca informațiile despre criptomonedă. Dacă unul eșuează, este piratat sau dispare, atunci cel puțin veți avea o copie de rezervă! Deci, ce fel de portofel este MetaMask?

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Ce este MetaMask?

Metamask este un portofel de criptomonede care poate fi utilizat pe Crom, Firefox și Curajos browsere. Este, de asemenea, o extensie de browser. Aceasta înseamnă că funcționează ca o punte între browserele normale și Ethereum blockchain.

Blockchain-ul Ethereum este o rețea în care utilizatorii pot își construiesc propriile aplicații (care se numesc dApps) și criptomonede. Ethereum le permite, de asemenea, utilizatorilor să scrie reguli de tranzacție numite contracte inteligente. MetaMask poate fi utilizat pentru a stoca chei numai pentru criptomonedele Ethereum.

Recenzie portofel MetaMask: sigla MetaMask.

Criptomoneda Ethereum se numește Eter. Alte criptomonede construite pe blockchain-ul Ethereum sunt numite jetoane. Majoritatea jetoanelor construite pe blockchain-ul Ethereum sunt numite Jetoane ERC-20 deoarece respectă regulile pe care dezvoltatorii Ethereum le-au stabilit pentru crearea de noi criptomonede.

Asa de, portofelul MetaMask poate fi folosit pentru stocarea cheilor pentru jetoanele Ether și ERCi20 pe trei browsere web diferite. De asemenea, permite utilizatorilor să navigheze pe blockchain-ul Ethereum dintr-un browser standard. Ce alte caracteristici mai are? Și sunt bune? Pentru a afla, vom continua examinarea portofelului MetaMask și ne vom concentra mai întâi asupra lucrurilor bune.

Comparați MetaMask unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați MetaMask unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot părea similare cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

MetaMask: Lucrurile bune

Deci – lucrurile bune. Iată câteva dintre beneficii cheie deseori menționate în recenziile de portofel ale utilizatorului MetaMask:

 • Deschissursă: Aceasta înseamnă că tot codul MetaMask este online și gratuit și disponibil pentru acces. Îți poți construi propria versiune acasă! Glumesc, nu face asta. Adică ai putea, dar nu. Software-ul open-source poate fi revizuit și actualizat de către comunitate, ceea ce înseamnă că poate fi îmbunătățit continuu.
 • Setări HD: Setările ierarhice deterministe ajută utilizatorii faceți o copie de rezervă a conturilor lor. Acestea fac acest lucru oferindu-i utilizatorului o listă de cuvinte numite fraze seed. Frazele de semințe pot fi folosite pentru a reseta informațiile despre contul pierdut.
 • Achiziționarea de monede încorporată: MetaMask se leagă direct cu două schimburi de unde utilizatorii pot cumpăra criptomonede. Utilizatorii pot selecta Coinbase să cumpere Ether și ShapeShift pentru a cumpăra jetoane Ether sau ERC-20.
 • Relații Clienți: MetaMask dorește să implice cât mai mulți oameni în rețeaua Ethereum. Are o introducere video activată pagina sa de pornire și o pagină de asistență detaliată.
 • Interfață simplă: Odată ce a fost configurat, MetaMask este foarte simplu de utilizat – acesta este un sentiment la care se reamintesc și alte recenzii ale portofelului MetaMask. Toate caracteristicile sale sunt prezentate clar, astfel încât trimiterea și primirea monedei sunt ușoare, chiar și pentru începători!
 • Stocare cheie locală: Unii furnizori de portofele stochează chei pe propriile servere. Acest lucru este obișnuit la schimburile care oferă portofele, cum ar fi Coinbase. Cheile MetaMask sunt stocate în propriul browser al utilizatorului, nu pe niciun server la distanță. Acest lucru oferă utilizatorului mai mult control asupra cheilor sale publice și private.
 • Comunitate: MetaMask este o parte importantă a comunității Ethereum. Are peste un milion de utilizatori activi și are aproape 70.000 de adepți pe Twitter.

Sunt multe lucruri bune! Ce zici lucrurile rele?

MetaMask: Lucrurile rele

Cu toate acestea, nu totul este perfect cu instrumentul în cauză și ar fi o neînțelegere MetaMask revizuirea portofelului dacă nu am menționat unele dintre acestea cele mai notabile neajunsuri.

 • Acces la browser: MetaMask nu are acces la niciuna dintre informațiile dvs., dar browserul pe care este instalat va fi. Browserul dvs. nu va avea acces la codurile dvs. private, dar poate colecta informații despre când și cum utilizați aplicația. Mozilla și Google nu sunt foarte populare în comunitatea criptografică. Mulți utilizatori de cripto se vor simți inconfortabili, permițând acestor companii să colecteze informații despre ei. Acest lucru poate împiedica unii utilizatori potențiali să încerce portofelul MetaMask.
 • Pe net: Portofelele online au avantaje și dezavantaje. Unul dintre principalele dezavantaje este Securitate. Orice informație stocată online este mai expusă riscului de către hackeri decât informațiile stocate offline. MetaMask nu oferă suficientă securitate de la sine. Tine minte, folosiți întotdeauna mai multe tipuri de portofel.

Acum știți puțin despre ce vorbește utilizatorii în recenziile lor despre portofelul MetaMask. Cum se compară însă cu alte portofele Ethereum? Să verificăm MetaMask vs. MyEtherWallet.

MetaMask VS MyEtherWallet

MyEtherWallet este unul dintre cele mai utilizate portofele Ethereum. Este o platformă online, dar nu este un portofel exclusiv online. Gândiți-vă la MyEtherWallet mai mult ca un generator de portofel. Este o platformă în care utilizatorii pot își creează propriile portofele și obțineți acces la blockchain-ul Ethereum. Utilizatorii își pot vizualiza criptomonedele deținute în cadrul oricărei chei private Ethereum folosind MEW.

Recenzie portofel MetaMask: MyEtherWallet.

Utilizatorii portofelului creează pentru a le oferi control complet a cheilor lor. Pot fi folosite ca depozitare la cald sau la rece. MetaMask poate fi utilizat numai pentru stocarea la cald. MyEtherWallet poate fi, de asemenea, utilizat ca portofel cu nod complet. Aceasta înseamnă că este conectat direct la blockchain-ul Ethereum și stochează întregul registru pe dispozitiv.

MetaMask comunică cu registrul Ethereum printr-un sistem numit Infura. Aceasta înseamnă că are încredere în alte computere pentru a fi la curent cu rețeaua Ethereum. Sistemele cu nod complet sunt, în general, preferate sistemelor care implică intermediari de încredere precum Infura.

Recenzie portofel MetaMask: MetaMask.

MyEtherWallet poate fi accesat chiar și la scrie contracte inteligente, întrucât MetaMask nu poate. Deci, MyEtherWallet este mai bun decât Metamask? În unele privințe, este, totuși, că ambele platforme sunt suficient de flexibile pentru a putea fi utilizate împreună. Atunci când sunt combinate, cele două sisteme oferă un pachet de portofele impresionant.

Deci, nu vă gândiți la asta ca la MetaMask VS MyEtherWallet, deoarece fac parte din aceeași echipă!

Acum, să revenim la revizuirea reală a portofelului MetaMask. În continuare, vreau să vorbesc despre siguranța portofelului MetaMask.

Securitate MetaMask

Există una foarte important întrebare pe care ar trebui să o puneți atunci când decideți să descărcați sau nu portofelul după ce ați citit această recenzie MetaMask: este sigur MetaMask?

MetaMask nu a suferit niciun fel de hackuri majore. Folosește setări de backup HD și are o comunitate puternică de dezvoltatori care își actualizează codul open-source. Cu toate acestea, portofelul este pe net, deci este mai expus riscului decât portofelele hardware și alte forme de depozitare la rece.

Tabel: caracteristicile de securitate ale portofelului Coinbase și MetaMask

Cel mai frecvent risc cu care se confruntă portofelul MetaMask sunt atacuri de phishing. Un atac de phishing este o înșelătorie utilizată de hackeri pentru a fura informații personale precum nume de utilizator și parole.

Un atac de phishing asupra unui portofel MetaMask ar funcționa cam așa:

Gene lucrează la laptopul său cu mai multe file deschise în browserul său. Își deblochează portofelul MetaMask pentru a face o tranzacție. Un atacator folosește filele deschise pentru a vedea că Gene folosește MetaMask.

Atacatorul îi trimite lui Gene un mesaj pop-up spunând că tranzacția sa a eșuat. Acest lucru se întâmplă uneori, așa că Gene nu este îngrijorat. El introduce parola pentru a reface tranzacția. Atacatorul are acum acces la portofelul lui Gene.

Acest tip de atac este destul de comun cu portofelele online. MetaMask lucrează la corecții pentru acest tip de problemă, dar utilizatorii sunt responsabili pentru propria lor siguranță, așa că ai grijă! Când folosiți MetaMask, numai folosiți câte o filă pe rând să efectueze tranzacții și țineți portofelul blocat când nu îl utilizați.

Deci, MetaMask este sigur? Răspunsul aici este un da nervos. Portofelele online sunt la fel de sigure ca și utilizatorii lor. Deci, dacă transmiteți în mod ilegal episoade din Game of Thrones cu un portofel MetaMask deschis și Etherul dispare, nu spuneți că nu v-am avertizat!

Acum, că am avut o discuție serioasă despre siguranța browserului, să ajungem la părțile mai distractive ale acestei recenzii portofel MetaMask – și anume, cum să configurați MetaMask și cum să utilizați MetaMask.

Configurarea MetaMask

1. Ai nevoie unul dintre cele trei browsere Am menționat mai devreme. Deschideți browserul la alegere.

2. Accesați pagina de pornire MetaMask și adăugați extensia pentru browserul pe care îl utilizați.

Recenzie portofel MetaMask: cumpărarea ETH de pe browser.

3. În browserul dvs. va apărea o pictogramă Metamask. Faceți clic pe pictograma vulpe pentru a deschide aplicația.

4. Apoi, faceți clic pe "Creaza nou Seif" și setați o parolă puternică.

Revizuirea portofelului MetaMask: conectare.

5. Vi se vor afișa acum cele 12 fraze ale semințelor. Notează-le și păstrează-le undeva în siguranță. Acest lucru este extrem de important!

Recenzie portofel MetaMask: 12 cuvinte de securitate pentru MetaMask.

6. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe "L-am copiat undeva în siguranță".

Revizuirea portofelului MetaMask: mesaj de avertizare.

Asta este! Sunteți acum mândru proprietar al unui portofel MetaMask. Ești gata să începi să îl folosești? Să continuăm examinarea portofelului MetaMask discutând despre modul de utilizare a instrumentului.

Cum se folosește MetaMask?

Cumpărarea și trimiterea de jetoane Ether și ERCi20 folosind MetaMask este rapidă și ușoară.

1. Pentru a cumpăra Ether sau jetoane, faceți clic pe "Cumpără" și alegeți oricare Coinbase sau Schimbarea formei pentru a vă finanța contul.

Revizuirea portofelului MetaMask: folosind MetaMask.

2. Pentru a trimite jetoane Ether și ERC-20, trebuie doar să faceți clic pe "Trimite", introduceți adresa unde doriți să o trimiteți, precum și suma. Apoi confirmați tranzacția făcând clic pe "Accept".

Revizuirea portofelului MetaMask: confirmări ale tranzacțiilor.

Acum știți cum să utilizați MetaMask, puteți cumpăra, trimite și primi cu ușurință jetoane Ether și ERC. Totuși, asta nu este tot ce poate face MetaMask. Înainte de a pleca, vreau să vă arăt câteva alte modalități prin care puteți utiliza noul dvs. portofel MetaMask.

Explorarea Ethereum cu MetaMask

La ce este cel mai bine MetaMask? Ei bine, judecând după recenziile de portofel MetaMask, cel mai bun lucru despre acest instrument este faptul că puteți explorați dApp-urile blockchain-ului Ethereum cu acesta. Pentru începătorii cripto, este o introducere excelentă în blockchain, deoarece veți folosi un browser cu care vă simțiți confortabil.

unu dApp care este adesea folosit cu MetaMask este MyEtherWallet, despre care am vorbit în "MetaMask VS MyEtherWallet" secțiune. Deci, ce alte dApp-uri poți explora cu MetaMask?

 • CryptoKitties este un dApp unde puteți proiecta și schimba pisoii de desene animate. Este probabil cea mai cunoscută dApp din rețeaua Ethereum. Crearea CryptoKitties adorabile este ușoară cu MetaMask, la fel și vânzarea lor pentru un profit gras!
 • Arta digitala devine din ce în ce mai popular. Se organizează licitații unde utilizatorii pot cumpăra și vinde obiecte de colecție unice. Tehnologia blockchain permite artiștilor să producă lucrări care nu pot fi copiate. Cu MetaMask, ați putea licita pe un blockchain Banksy în cel mai scurt timp!
 • Arcade blockchain sunt construite unde jucătorii pot folosi Ether și jetoane pentru a intra în turnee de jocuri video. Site-uri precum Etherplay necesită o autentificare MetaMask pentru a vă alătura distracției.

Iată-l – acestea sunt unele dintre cele mai populare dApp-uri despre care unele comentarii ale utilizatorilor MetaMask wallet menționează și despre care vorbesc.

Concluzii

MetaMask este o parte importantă a rețelei Ethereum. Permite începătorilor cripto să facă primii pași în lumea blockchain-ului. Funcția sa de portofel este secundară rolului său de un pod spre Ethereum.

Ca portofel, MetaMask este partenerul perfect pentru un produs precum MyEtherWallet. Nu cred că MetaMask are caracteristici de securitate suficient de puternice. Aș recomanda doar stocarea unor cantități mici de criptomonede într-un portofel MetaMask.

Tabel: MetaMask comparativ cu Ledger Nano X

Cel mai bun mod de a folosi Metamask este așa un magazin pentru monedele de care aveți nevoie pentru a vă bucura de Ethereum dApps. Gândiți-vă la asta ca la o pungă de schimbare pe care o puteți duce la arcadă sau la centrul de distracții. Luați suficient pentru a vă distra minunat, dar nu mai mult decât vă puteți permite să pierdeți!

Sper că sunteți gata să încercați MetaMask. Totuși, dacă nu sunteți sigur și doriți să încercați câteva portofele criptografice mai fiabile, puteți consulta o listă a acestora Aici.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me