Astăzi, există o mulțime de portofele de a alege atunci când cauți un loc unde să-ți stochezi criptosul. Dar cu o varietate atât de mare de opțiuni, ar putea fi dificil să o selectați pe cea potrivită. Fiecare persoană are dorințe și nevoi diferite, deci același portofel nu va fi potrivit pentru toată lumea. De aceea, tot mai mulți oameni apelează la recenzii online pentru a găsi cel mai bun portofel posibil pentru ei.

In acest Plăți cu monede recenzie, vreau să vă spun totul despre portofelul CoinPayments și caracteristicile sale. În plus, vă voi prezenta compania din spatele portofelului, istoria și obiectivele sale. După aceea, vom trece la revizuirea reală a portofelului – argumente pro și contra, caracteristici disponibile și așa mai departe.

Chiar dacă CoinPayments este binecunoscută pentru că este o companie specializată în plăți și tranzacții cripto, în această revizuire a CoinPayments vom concentrați-vă mai ales pe portofel.

Pro

 • Are seifuri care oferă securitate suplimentară
 • Suportă mai mult de 1900 de altcoins
 • Destul de sigur

Contra

 • Nu la fel de sigur ca portofelele de depozitare la rece
 • Intrare în 2017

Compania

CoinPayments, Inc. este o companie specializată în plăți și tranzacții cu criptomonede. Cu toate acestea, este și un portofel de stocare a monedei digitale.

Compania era fondată în 2013 și are sediul în Vancouver, Canada. Modelul său de afaceri vizează în principal potențialii investitori și comercianții de criptomonede. Compania își propune să atragă aceste persoane oferind un taxa fixă ​​de 0,5% – aceasta înseamnă că ori de câte ori cumpărați, vindeți sau tranzacționați criptomonede, 0,5% din sumă este luată ca impozit de către companie.

Revizuirea CoinPayments

Voi vorbi despre acest lucru mai pe larg în capitolele următoare, dar merită menționat acum faptul că CoinPayments taxe sunt o parte importantă a discuției din jurul companiei și al platformei. Este, de asemenea, un plan strategic de afaceri de către unitate.

Plăți cu monede se străduiește să devină liderul plăților criptografice împreună cu atingerea statutului de cel mai popular portofel de stocare a criptomonedelor acolo. Platforma oferă o mulțime de funcții pentru a susține aceste obiective – să le acoperim în continuare în această revizuire CoinPayments.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Caracteristici CoinPayments

Unul dintre lucrurile cu care compania este foarte mândră este al său sortiment de caracteristici. O mulțime de recenzii online despre portofelul Coinpayments subliniază acest fapt ca unul dintre principalele motive pentru succesul platformei. Să aruncăm o privire mai atentă la caracteristicile individuale pe care le oferă CoinPayments.

Versiunea aplicației Wallet

CoinPayments este în general un portofel online (la fel ca Coinbase), dar este disponibil și ca versiune aplicatie mobila.

Aplicația este considerată a fi bine optimizat și ușor de folosit. Vă permite să vă accesați portofelul, să efectuați tranzacții și să acceptați plăți personal.

Deoarece portofelul CoinPayments este în primul rând unul online, ați crede că versiunea sa mobilă nu va fi atât de funcțională sau, bine … atât de bună. Dar, potrivit utilizatorilor CoinPayments, recenzii găsite online, versiunea mobilă a portofelului este de fapt destul de bună și funcționează perfect.

Versiunea mobilă a portofelului CoinPayments este disponibilă pe Android și măr dispozitive mobile.

Altcoins pretutindeni

Probabil una dintre cele mai apreciate caracteristici pe care CoinPayments le oferă (și pe care nici o recenzie CoinPayments nu uită să le menționeze) sunt numărul de altcoins pe care compania le acceptă și le oferă utilizatorilor săi.

Înainte de a dezvălui numărul magic, ar fi probabil o idee bună să vă spun ce este un altcoin.

Altcoins sunt toate diferitele monede criptomonede de pe piață care nu sunt Bitcoin. Bitcoin este considerat a fi ** monedă originală – o bază a criptomonedelor. Toate celelalte cripte care au intrat în existență (și pe piață) după aceasta primesc numele „altcoins”. „Alt” înseamnă pur și simplu alternativă.

În momentul scrierii acestui tutorial, există 5.862 monede criptografice in lume.

Suportul CoinPayments 1925 criptomonede altcoin. Impresionant, corect? Revizuirea CoinPayments

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cei mai puternici și cele mai notabile caracteristici pe care CoinPayments o are. După cum am menționat deja, toate recenziile online CoinPayments subliniază acest fapt – și dintr-un motiv întemeiat! CoinPayments permite utilizatorilor săi să aibă nu numai o mare varietate de monede criptografice în portofel, ci și schimbați-le cu ușurință și schimbați-le.

BitGo Instant

BitGo Instant este un software care este integrat în Plăți cu monede sistem. Este un tip special de program care face procesele care au loc în cadrul CoinPayments mult mai ușor și mai rapid.

Nu este un secret faptul că ratele tranzacțiilor Bitcoin sunt destul de lente – într-o zi proastă, poate dura până la câteva ore solide până la confirmarea plății sau schimbului dvs. Acest lucru se datorează câtorva motive, dar principalul este Securitate (s-ar putea face o revizuire separată CoinPayments doar în acest sens).

Recenzie CoinPayments: caracteristici.

Vedeți, pentru a păstra Tranzacții bazate pe Bitcoin sigur și anonim, fiecare vânzare, cumpărare sau schimb pe care le efectuați cu moneda trebuie să fie verificate blockchain. Acest lucru este minunat în teorie, dar tinde să fie un proces foarte lent. Aici intervine BitGo Instant.

Software-ul vă permite efectuează tranzacții în aproape o într-o clipită. De îndată ce sistemul primește o chitanță, tranzacția este verificată și finalizată. Ce este grozav în acest sens este că nu sacrifică nicio securitate sau anonimat – BitGo simplifică procesul și îl face mai fluid.

Seiful

Dacă l-ai văzut vreodată pe Harry Potter, îți amintești probabil banca Gringotts Wizarding din primul film. Gândiți-vă la toate diferite obstacole, lanţuri, și încuietori că Harry trebuia să ocolească pentru a accesa seiful. Acum, imaginați-vă că nu a găsit Piatra Filozofală în seif, ci mai degrabă o stoc imens de monede criptografice.

Acesta ar fi scenariul exact dacă Harry ar încerca să acceseze seifele CoinPayments, cu excepția faptului că acestea nu sunt accesibile fizic.

Plățile cu monede seifuri sunt o caracteristică care permite utilizatorilor să-și stocheze criptomonedele într-un bază de date super securizată online. Ceea ce este special la această bază de date este că, odată ce monedele sunt stocate în ea, puteți seta un timp pentru care acestea nu vor fi accesibile prin niciun mijloc. Acest lucru devine ca o comoară ascunsă într-un seif – nu există nicio modalitate posibilă de a intra în baza de date.

Recenzie CoinPayments: expediere online.

Întrucât oamenii continuă să întrebe „CoinPayments este sigur?”, Ar trebui să știți că această opțiune a fost introdusă ca mecanism preventiv. În cazul unei încercări de hacking sau a unei încălcări a securității, vinovații nu au putut fura orice cantitate de criptomonede pe care utilizatorii ar fi stocat-o în seif, deoarece ar trebui să treacă o anumită perioadă.

Plată după nume

Una dintre cele mai unice caracteristici pe care le oferă CoinPayments se numește „Plată după nume”.

O mulțime de recenzii CoinPayments explică această caracteristică în multe moduri diferite, dar probabil cea mai clară dintre explicațiile posibile este o comparație a amprentelor digitale.

La fel ca fiecare persoană din această lume are o amprentă unică, CoinPayments oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea etichete de nume unice și unice. După ce ai eticheta de nume, o poți folosi pentru a face rapid și tranzacții fără griji.

Eticheta dvs. ar arăta cam așa:

$ Nume

Deci, dacă, de exemplu, numele tău este Tim, eticheta ta ar fi $ Tim. Simplu, corect?

Comparați CoinPayments unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați CoinPayments unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Taxe

În afară de funcțiile platformei, o mulțime de oameni vor să știe Taxe CoinPayments. Am menționat-o deja în timp ce vorbeam despre compania însăși, dar o examinare adecvată a portofelului CoinPayments necesită o secțiune desemnată pentru acest subiect.

Revizuirea CoinPayments: taxe.

Utilizări CoinPayments. Ei își fac publicitate neîncetat impozit 0,5% fix – în comparație cu comisioanele fluctuante ale altor companii, acest lucru pare a fi foarte mare, mai ales atunci când vorbiți despre sume mai mari de criptomonede.

Taxele CoinPayments încep să difere doar atunci când începem să vorbim despre taxe de serviciu, conversii și retrageri. Aceste impozite depind de ratele tranzacțiilor și de prețurile monedelor în cauză.

CoinPayments este o platformă sigură?

Am acoperit deja toate caracteristicile principale pe care le oferă platforma, acum este timpul să ne concentrăm pe securitate.

Deci, Coinpaymments este sigur? Pentru a răspunde la această întrebare, vă voi prezenta un eveniment specific care a avut loc în 2017 și vă voi permite să fiți judecător.

În Iunie 2017, hackerii au reușit pătrunde în CoinPayments Ripple stocând baze de date de securitate. Cantități uriașe de Ripple au fost furate de la utilizatorii care dețineau această monedă. Bineînțeles, oamenii care și-au păstrat monedele XRP seifuri a reușit să evite acest hacking – cu toate acestea, alții nu au fost la fel de norocoși.

CoinPayments a emis câteva declarații odată cu trecerea timpului și în decembrie (la 6 luni după ce a avut loc încălcarea) a reușit să dea înapoi fiecare monedă Ripple furată persoanelor afectate.

Echipa și-a asigurat comunitatea că o astfel de situație nu se va mai repeta, dar reacțiile au variat.

Majoritatea oamenilor păreau însă destul de înțelegători. Majoritatea acestora subliniază faptul că cât de bine s-a descurcat compania cu situația și cât de transparente au fost prin procesul de recuperare. Sigur, CoinPayments a pierdut mulți utilizatori și reputație din această cauză, totuși, a spune că această încălcare a fost în detrimentul succesului lor viitor ar fi o supraestimare imensă.

În afară de acest eveniment, CoinPayments are cu adevărat un palmares impecabil. Acest lucru este destul de rar pentru companiile la fel de ambițioase cu proiectele lor precum CoinPayments.

Rezumatul revizuirii CoinPayments

Să aruncăm o privire rapidă asupra avantajelor și dezavantajelor CoinPayments.

PROS CONTRA
 • Relativ sigur (în ciuda acelui eveniment despre care nu vorbim);
 • Suportă mai multe criptomonede de care ați putea avea nevoie vreodată;
 • Taxele sunt mari;
 • Are seifuri care oferă securitate suplimentară.
 • O spargere care a avut loc în 2017;
 • Nu la fel de sigur ca portofelele de depozitare la rece.

Sincer, dacă reușești să treci cu vederea (sau pur și simplu să ierți și să uiți) pe infamul Spargerea Ripple, CoinPayments devine un portofel foarte interesant și minunat. Oferă o mulțime de caracteristici atractive, are măsuri de securitate foarte puternice și echipa din spatele companiei este extrem de motivată să continue să îmbunătățească platforma la noi culmi.

Echipa din spatele companiei este fermă cu privire la construirea unui platformă multifuncțională acesta ar fi exemplul principal de portofele criptomonede.

Concluzie

Prin urmare, nu este atât de simplu să găsești un portofel de stocare a criptelor care să poată suporta mai mult de 1900 de altcoins. CoinPayments are mai multe caracteristici atractive, inclusiv "Plată după nume" caracteristica vă face mai ușor să efectuați tranzacții, precum și "Seifuri" care reușesc să vă păstreze în siguranță activele cele mai apreciate (este un fapt dovedit!).

Dacă sunteți în căutarea unui portofel de criptomonede bun și ușor de utilizat, ar trebui să încercați cu siguranță CoinPayments! Totuși, dacă crezi asta portofele de depozitare la rece ar trebui să fie mai potrivit pentru dvs. din motive de siguranță, asigurați-vă că verificați portofelele hardware Ledger și Trezor.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me