Simplex Review

Termenul “criptomonedă”Tinde să inspire multe sentimente diferite în oameni – în timp ce ochii unor persoane se aprind și merg pe o tangență a modul în care Ethereum este cea mai bună tehnologie criptografică din lume, începătorii în domeniu tind să fie puțin mai entuziaști. Acest Simplex revizuirea ar trebui să provoace acel entuziasm destul de repede.

Vedeți, atunci când sunt întrebați despre ideile lor despre cripto, mulți nou-veniți la subiect vor folosi probabil termeni precum „descentralizat”,„blockchain” și “Bitcoin” – e normal. Totuși, lotul mai puțin entuziast vă va spune probabil despre fraudă, escrocherii și hacks care se întâmplă în lumea criptografică.

În timp ce acești oameni nu ar greși discutând astfel de aspecte, compania Simplex își propune să o facă transformă piața criptomonedelor într-un loc corect și fără fraude unde oamenii ar putea schimba monede cripto, fără griji.

Interesat? Permiteți-mi să vă spun despre ce este Simplex.

TL; DR: Simplex este o combinație unică între o platformă de intermediere a criptomonedelor și o soluție gateway de plată pentru unele dintre cele mai mari schimburi criptografice. Deși este încă relativ necunoscut, Simplex vă oferă – utilizatorului – un mod fără griji de a cumpăra criptomonedele dorite la niște prețuri rezonabile. Puteți plăti cu cardul dvs. de credit, iar plățile sunt foarte rapide și sigure.

Pro

 • Poate plăti pentru criptomonedă cu card de credit sau de debit
 • Procesare foarte rapidă a plăților
 • Sigur și fiabil
 • Foarte simplu de utilizat

Contra

 • Nu acceptă unele criptomonede
 • Taxe mai mari decât în ​​cazul unor schimburi de criptomonede

Simplex Review: PROS

Pentru a începe cu asta Simplex recenzie, în mod firesc, vom începe lucrurile cu unele dintre cele mai pozitive și mai remarcabile aspecte ale platformei.

Cu toate acestea, ar fi imposibil să mergem înainte fără să abordăm Bitcoin-ul din cameră și să ne dăm seama doar ce este Simplex, și modul în care serviciul se încadrează în relația dintre un entuziast al criptomonedelor, și o platformă de schimb criptografic.

Ce este Simplex?

Compania Simplex a fost înființată până în 2014, așa cum A fintech lansare. Termenul „fintech” descrie de fapt produsul companiei bine – „tehnologii financiare”.

Cu sediul în UE, echipa din spatele Simplex își propune să „de-fraudeze” piața criptomonedelor și să o facă relativ stabilă (cel puțin în ceea ce privește securitatea) și sigur loc atât pentru investitorii pe termen lung, cât și pentru comercianții de zi cu zi, deopotrivă.

Deci … Simplex este legitim ca brokeraj de criptomonede?

Este legitim, da – dar terminologia poate deveni destul de confuză.

Vedeți, unele recenzii ale utilizatorilor Simplex subliniază acest lucru compania în cauză nu este de fapt un brokeraj de criptomonede în sine… Cel puțin nu DOAR asta. În schimb, este un amestec de brokeraj și o soluție de gateway de plată pentru unele dintre cele mai cunoscute platforme de schimb de criptomonede (gândiți-vă: Binance, Changelly, Trezor, etc.).

Acum, următoarea dvs. întrebare ar putea fi – ce este o „soluție de gateway de plată”, în primul rând?


Simplex Review

Iti poti imagina gateway-uri de plată ca niște terțe părți care asigură netezimea și mai important – Securitate a unei plăți sau tranzacții între două părți. În acest caz, plățile și tranzacțiile implică pur și simplu criptomonede – sentimentul general rămâne totuși același.

Deci, pe scurt, recenziile utilizatorilor Simplex definesc proiectul ca fiind un gateway unic de plată a criptomonedelor care vă permite să cumpărați criptomonede de la unele dintre cele mai mari și mai cunoscute schimburi din lume, fără teamă că tranzacția dvs. ar putea fi compromisă și fondurile furate.

Partea „de fraudare” este însă esențială. Potrivit Wall Street Journal, numai în 2019, escrocheriile care implică criptomonede au luat mai mult de 4 miliarde de dolari – aceasta este o sumă uimitoare de bani!

Simplex review: ce face Simplex.

Până în prezent, stigmatul din jurul cripto este încă foarte vizibil – oamenii încă asociază criptomonedele piața neagră, spălare de bani, și înșelătorie. Unele recenzii Simplex Bitcoin menționează acest lucru, dar este de fapt una dintre principalele (dacă nu chiar principalele) probleme pe care compania în cauză își propune să le combată – de aici și partea de „fraudare”.

Simplitatea este numele jocului

Una dintre caracteristicile cele mai proeminente ale Simplex, care este evocată de recenziile Simplex de mai mulți utilizatori, este aceea serviciul este foarte simplu de utilizat.

Acum, pentru a înțelege acest punct în întregime, veți avea nevoie de un anumit context.

Ori de câte ori caută cele mai bune schimburi de criptomonede, veți observa că factorul „ușurință în utilizare” este unul care continuă să apară destul de frecvent. Acest lucru este cu un motiv întemeiat – există încă destul de multe schimburi care au o curbă de învățare foarte abruptă și necesită o mulțime de cunoștințe despre domeniu pentru a fi utilizate în mod eficient.

Nu ar trebui să fie cazul.

Simplex Review

Cu piața criptomonedelor care atrage oameni noi în fiecare zi, schimburi care sunt simplu de utilizat și simplu în designul lor vor fi cele care vor ieși pe primul loc. Când vine vorba de criptarea Simplex, vă puteți aștepta ca platforma să fie una dintre cele mai ușor de utilizat dintre toate!

Ușurința de utilizare a Simplex este remarcabilă pur și simplu datorită faptului că, pentru a cumpăra criptomoneda pe care ați dori-o, nu este nevoie nici măcar să introduceți manual platforma lor și să completați unele formulare sau să participați la înregistrări pur și simplu veți fi redirecționat automat către pagina de procesare a plăților.

Pentru oricine se întreabă că Simplex este ușor de utilizat în mod legitim, aceasta ar trebui să fie o dovadă suficientă – combinați acest lucru cu faptul că termenul „simplu” este literalmente integrat în numele mărcii și aveți un caz destul de convingător!

Tranzacții rapide

Viteza tranzacției se referă la timpul necesar pentru a primi monedele dvs. de criptomonedă după ce ați efectuat o plată la bursă. După cum vă puteți imagina, acesta este un punct destul de semnificativ, atât atunci când vine vorba de această revizuire Simplex, cât și unele schimburi de criptomonede, în general.

Datorită modului în care funcționează Simplex, acesta oferă procesarea plății instantanee – În cele mai multe cazuri. Compania afirmă că unele plăți ar putea, de fapt, să ia între 48 și 72 de ore pentru procesare. Cu toate acestea, acestea sunt situații anormale – singurele apar atunci când există unele blocări din cauza verificărilor de verificare sau a unor probleme similare.

Simplex Review

Cu toate acestea, regula generală este că tranzacțiile criptografice Simplex se întâmplă imediat – nu există întârziere.

Tranzacțiile instantanee sunt, după cum probabil puteți fi de acord, Grozav – acest lucru înseamnă că, dacă vă grăbiți, nu va trebui să așteptați până când primiți criptomonedele. Sigur adaugă un alt punct pozitiv persoanelor care cer este legitimă Simplex – și majoritatea recenziilor utilizatorilor Simplex sunt de acord!

Plăți cu cardul de credit – acceptate!

Citind recenziile utilizatorilor Simplex găsite online, veți afla rapid că una dintre caracteristicile principale care fac Simplex excelent este faptul că compania fintech acceptă plăți cu cardul de credit și de debit pentru criptare.

Este pur și simplu uimitor, din câteva motive diferite.

În primul rând, evident – permite multor oameni să aibă o poartă ușoară și ușoară către piața criptomonedelor, și astfel, prin extensie, în lumea criptomonedelor, în general.

Vedeți, nici nu trebuie să citiți recenziile Simplex Bitcoin pentru a afla acest lucru există încă multe schimburi astăzi care permit doar tranzacții cripto-la-criptă. Aceasta înseamnă că pur și simplu nu acceptă bani fiat – ar trebui să cumpărați (să schimbați) moneda fiduciară în altă parte și apoi să vă întoarceți la platformă pentru a cumpăra o altă criptomonedă la alegere.

Simplex Review

Plictisitor? Da. Dar aceasta este problema mai mică – principala problemă este că astfel de procese îndepărtează chiar și cei mai buni comercianți de cripto, datorită timpului necesar pentru a parcurge tot acest proces. Gândiți-vă doar la un comerciant începător!

De cand Simplex acceptă atât carduri de credit, cât și carduri de debit, asta înseamnă că există o întreagă procedură plictisitoare care este pur și simplu eliminată din ecuație.

În afară de simplitate, achiziționarea criptomonedelor cu un card de credit sau de debit este, de asemenea, un mult mai repede fel de a proceda. Dacă vă prețuiți timpul și doriți ca procesul să fie cât mai simplu posibil, Simplex este platforma potrivită pentru dvs.!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Simplex Review: CONS

Pentru a continua cu recenzia noastră Simplex, permiteți-ne să discutăm câteva dintre neajunsurile asociate de obicei cu platforma în cauză. Pentru a fi complet corecți și transparenți, nu ne vom concentra asupra faptului că Simplex nu este, de fapt, o „platformă de schimb de criptomonede” sau un „criptare de intermediere”..

Compania este foarte unic în ceea ce face și, astfel, vom sta departe de orice formă de comparații subiective. În schimb, să abordăm principalele aspecte ale ceea ce Simplex ar putea, de fapt, să îmbunătățească.

Lipsa suportului pentru criptomonede

Ori de câte ori vă aflați folosind un schimb de criptomonede, probabil că faceți acest lucru pentru că doriți cumpărare o criptomonedă specifică, dreapta?

Ei bine, ce se întâmplă dacă schimbul nu găzduiește cripto-ul pe care îl doriți? Acest lucru poate fi destul de dezamăgitor! Este, de asemenea, o problemă care pare să fie familiară pentru unii dintre utilizatorii platformei, cel puțin dacă judecăm după unele recenzii ale utilizatorilor Simplex.

Simplex acceptă aceste criptomonede:

ATOM AVA BCH BNB BSV BTC BUSD CEL COTI DAI DASH
DEP EOS ETH HBAR HEDG HUSD ICH LTC LUNA MIOTA NANO
PAX QTUM SDT SGA TOMO TRX USDK USDT XAUT XLM XRP

Lista este preluată direct din site-ul oficial al companiei.

În timp ce lista de mai sus este destul de extinsă și include majoritatea criptomonedelor „mainstream” de pe piață (Bitcoin, Clipoci, Ethereum, Litecoin, etc.), unii oameni care ar putea dori să achiziționeze niște monede cu nișă mai mare ar putea rămâne dezamăgiți.

Acestea fiind spuse, totuși, deși nu prea multe recenzii ale utilizatorilor Simplex subliniază acest lucru, puteți achiziționa totuși un fel de criptomonedă de la Simplex și apoi o puteți utiliza pentru a achiziționa o altă criptă la alegere, pe un alt schimb.

Lipsa caracteristicilor – O platformă „On-the-Go”

Dacă ați citit această recenzie Simplex până în acest moment, acesta este probabil un punct evident.

Una dintre caracteristicile principale ale Simplex este că vă oferă posibilitatea de a achiziționa criptomonede într-un mod perfect – cu alte cuvinte, nu este necesar să mergeți manual pe site-ul companiei pentru a finaliza plățile sau verificările. În schimb, toate acestea sunt integrate în schimbul pe care l-ați putea folosi.

Simplex Review

Adăugați acest lucru cu faptul deja discutat că Simplex nu este un schimb de criptomonede propriu-zis, iar ceea ce ajungeți este o platformă care nu are caracteristici „standard de schimb”, cu excepția achiziționării de monede criptografice.

Acesta este de fapt unul dintre punctele mai interesante pe care le aduc în discuție recenziile utilizatorilor Simplex. Acest lucru se datorează faptului că, dacă doriți să aveți o funcționalitate asemănătoare schimbului și nu „doar” să cumpărați cripto, ați putea – la urma urmei, probabil că ați vizita probabil un schimb care utilizează Simplex, în primul rând (cu excepția cazului în care serviciul este integrat în alte platforme).

Comparați Simplex unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Simplex unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cum funcționează Simplex?

Acum, am discutat deja majoritatea punctelor majore ale platformei în această recenzie Simplex. Acestea fiind spuse, văzând că Simplex nu este un broker tradițional de criptomonede și are o funcționalitate unică, probabil că merită discutat cum functioneaza, dreapta?

Deși procesul este un pic mai complex decât acesta (adică, există o mulțime de tehnicități care au loc în fundal), din perspectiva utilizatorului, procesele companiei Simplex pot fi explicate în 5 pași simpli:

 • Ai face-o alegeți o criptomonedă să cumpărați de la unul dintre schimburile partenere ale Simplex și alegeți să plătiți cu cardul de credit sau de debit.
 • Apoi sunteți redirecționat într-o secțiune separată a site-ului – în marea majoritate a cazurilor, această tranziție va fi perfectă, deci s-ar putea să nu observați.
 • Acum, va trebui completați toate informațiile tranzacționale – câtă criptomonedă doriți să cumpărați, adresa dvs. de portofel public și așa mai departe.
 • În pasul următor, vă veți găsi pe Pagina de verificare Simplex – aici, toate verificările de verificare trebuie îndeplinite și completate.
 • După ce trimiteți documentele și treceți verificarea, cardul dvs. de credit sau de debit va fi debitat, iar criptomoneda la alegere va fi trimisă la adresa dvs. de portofel public. Simplu!

Efectuarea plăților cu criptare Simplex este cu adevărat simplă! Dacă trimiteți documentele corecte și completați toate câmpurile de informații necesare, nu ar trebui să întâmpinați probleme în timp ce achiziționați criptomoneda la alegere.

Bine, cu excepția cazului în care locuiți într-o țară sau stat în care Simplex nu funcționează – și asta este posibil. Deși nu există multe țări (și state) de acest gen, unele nu respectă reglementările legale care ar permite platformei în cauză să funcționeze în interiorul lor. Astfel de țări includ:

 • Bahamas
 • Botswana
 • Cambodgia
 • Etiopia
 • Ghana
 • Iran
 • Coreea de Nord (RPDC)
 • Pakistan
 • Panama
 • Sri Lanka
 • Siria
 • Trinidad și Tobago
 • Tunisia
 • Yemen.

De asemenea, 8 state din SUA:

 • Alabama
 • Florida
 • Georgia
 • Hawaii
 • New Mexico
 • Oregon
 • Vermont
 • Washington

Dacă locuiți în oricare dintre aceste state sau țări, din păcate, Simplex nu va fi disponibil pentru a fi utilizat. Acestea fiind spuse, dacă tu DO, de fapt, rezidați în oricare dintre aceste țări sau state, vă recomandăm să consultați câteva alternative – Coinbase și Binance sunt de obicei văzute ca cele mai bune alegeri, dar există alte schimburi high-end pentru a alege, de asemenea.

Taxe

Unul dintre ultimele puncte pe care trebuie să le discutăm în acest review Simplex Bitcoin sunt taxele care sunt aplicabile tranzacțiilor dvs..

Simplex percepe taxe pentru utilizatori până la 5%, în funcție de mărimea tranzacției, compania dvs. de carduri de credit sau de debit, locația dvs. și așa mai departe. Deși aceste taxe ar putea să nu fie cele mai mici din jur, ele sunt încă justificate de faptul că nu numai că primiți șansa de a cumpăra criptomonede cu un card de credit, dar primiți și tranzacții foarte sigure și rapide.

Citind recenziile utilizatorilor Simplex lăsate online, nici acest lucru nu pare a fi un punct controversat.

Concluzii

Chiar dacă lumea criptomonedelor este încă foarte multă una în curs de dezvoltare, și există o mulțime de incertitudine în cadrul subiectului, companiilor le place Simplex conduc calea către ambele inovații în domeniu și, de asemenea, fac criptografia mai prietenoasă pentru începători și mai accesibilă.

Simplex este, de fapt, foarte simplu de utilizat și pentru începători. Tranzacțiile sunt foarte rapid (în majoritatea cazurilor) și puteți fi sigur că Securitate din activele dvs. criptografice și din banii fiduciari vor fi păstrate în tact.

În timp ce platforma ar putea să nu găzduiască cel mai mare număr de altcoins diferiți, aceasta acceptă toate criptomonedele principale de acolo. Dacă sunteți în căutarea unei intrări ușoare pe piața criptomonedelor, recenziile utilizatorilor Simplex vă vor îndruma cu siguranță către această platformă!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map