Actualizare importantă (2018.05.31): pe 29 mai 2018, Comisia pentru valori mobiliare (SEC) a anunțat obținerea unui ordin judecătoresc care oprește operațiunile Titanium și îngheță activele de urgență.

Robert Cohen, șeful Unității Cibernetice a Diviziei de aplicare a SEC, a comentat titlul ICO: „Acest ICO s-a bazat pe un blitz de marketing pe rețelele sociale care ar fi înșelat investitorii cu pretenții pur fictive cu privire la perspectivele de afaceri.”Deci de ce, investitorii ar trebui să fie extrem de precauți atunci când iau în considerare Titanium ca investiție.

Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să aflați despre Titanium ICO, citiți articolul de mai jos.

__________________

Permiteți-mi să ghicesc, ați auzit oameni vorbind despre blockchain-ul Titanium și moneda TBAR, dar nu știți despre ce este vorba? Ei bine, ați ajuns la locul potrivit, deoarece vă voi spune tot ce trebuie să știți!

Apropo, știați că moneda din titan se numea BAR, dar acum se numește TBAR din cauza unui hack care s-a întâmplat? Nu vă faceți griji – voi explica totul mai târziu!

În ghidul meu complet de titan blockchain, voi începe prin a explica ce este proiectul, echipa din spatele acestuia și ce speră să realizeze. După aceea, voi arunca o privire asupra a ceea ce s-a întâmplat de la ICO Titanium și a ceea ce este planificat pentru viitorul său.

Până la sfârșitul citirii ghidului meu de la început până la sfârșit, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă credeți că este un proiect bun și, cel mai important, o investiție bună.

Deci ce mai aștepți? Să începem prin a analiza despre ce este vorba despre proiectul Titanium!

Ce este titanul?

Călătoria Titanium a început la începutul anului 2018, când proiectul a strâns 35 milioane de dolari impresionant în ICO. Titanium ICO nu numai că a funcționat bine din punct de vedere financiar, dar a primit și acreditare de la organizații bine stabilite Dun și Bradstreet (analiza datelor) și Better Business Bureau (ratinguri de încredere non-profit).

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Scopul lor principal înconjoară conceptul de „Infrastructură ca serviciu”, sau pe scurt IaaS. IaaS este un serviciu care oferă lucruri precum servere, routere, firewall-uri și switch-uri.

Titanium susține că, deoarece prețurile lățimii de bandă sunt acum mult mai ieftine decât erau, acum este mai ieftin pentru companii să închirieze sau să închirieze aceste servicii, în loc să cumpere propriile lor. Ca atare, aceste servicii de infrastructură pot fi acum gestionate de o terță parte, cum ar fi Titanium.

Titanium va viza, de asemenea, industria „Platform as a Service”, care este un serviciu de server partajat oferit de companii importante precum GoDaddy sau Amazon Web Services. În esență, aceste platforme fac mai ușor pentru dezvoltatori să își ruleze codul, mai degrabă decât să se îngrijoreze de tehnologia de sprijin.

Ambele proiecte (cunoscute sub numele de TBIS – Titanium Blockchain Infrastructure Service) vor fi construite deasupra blockchain-ului Ethereum. Să aflăm în ce fel ar putea beneficia acest lucru societatea.

blockchain descentralizat ICO din titan

Cum este diferit Blockchain-ul de titan??

Principalul punct de vânzare al blockchain-ului Titanium față de concurenți precum Amazon Web Services este că întreaga rețea va fi descentralizată. Acest lucru este important, deoarece a existat recent un mare interes media pentru ceva numit „Neutralitatea rețelei”.

Neutralitatea rețelei este ideea că internetul ar trebui să fie egal pentru toată lumea și că niciun conținut nu ar trebui favorizat în funcție de cine îl furnizează. De exemplu, există convingeri că marile companii precum Amazon, Facebook și YouTube au toate prioritate față de viteza internetului, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor avea o conexiune de calitate mai bună cu acele site-uri web decât cele mai mici.

Bazându-și platforma bazată pe cloud pe blockchain-ul Ethereum descentralizat, nicio autoritate nu va avea control asupra acestuia, ceea ce înseamnă că problemele de neutralitate a rețelei vor fi un lucru din trecut.

Tehnologia blockchain va oferi, de asemenea, multe alte avantaje utilizatorului final, pe care le voi explica mai jos.

Potrivit dezvoltatorilor de la Titanium, platforma cloud va fi disponibilă 99,9% din timp, ceea ce înseamnă că timpul de oprire așteptat este practic nul. Pe de altă parte, serverele centralizate utilizate de Amazon Web Services și Azure suferă întreruperi tot timpul, cei care se bazează pe ei trebuie să aștepte până când sunt remediați..

O altă problemă legată de utilizarea serverelor centralizate pentru protocoalele IaaS și PaaS este că acestea sunt vulnerabile la atacurile de hacking. De exemplu, în 2016, Uber a recunoscut că și-a piratat contul Amazon Web Services, permițând infractorilor să acceseze peste 57 de milioane de detalii despre șofer. Apoi, un an mai târziu, serverele unui cont deținut de Tesla au fost accesate de hackeri, care le-au folosit apoi pentru extragerea criptomonedelor.!

Deoarece platforma descentralizată de titan folosește mii de noduri, rețeaua este practic imuabilă pentru hacks. Aceasta înseamnă că pentru ca un hack să aibă succes, fiecare nod al sistemului ar trebui să fie hacked, ceea ce este practic imposibil!

Toate aceste caracteristici și beneficii au permis Titanium ICO să își atingă obiectivul de finanțare! Acum, că știți ce face proiectul și cum este diferit de orice altceva de pe piață, acum voi arunca o privire rapidă asupra echipei Titanium.

Cine se află în spatele titanului ICO?

Proiectul Titanium este condus de CEO-ul Michael Stollaire, care, conform profilului său de LinkedIn, are aproape 20 de ani de experiență comercială în industria managementului întreprinderilor, inclusiv un rol senior la HP.

În plus, el este și directorul și fondatorul unei companii tradiționale de servicii de infrastructură, numită EHI-INSM. Compania își declară clientela să includă lucruri precum Walt Disney și IBM.

Sub CEO, există o echipă de indivizi extrem de creativi și experimentați, care include specialiști dintr-o varietate de industrii, inclusiv tehnologie blockchain, inginerie de sisteme și afaceri.

Placă ICO din titan

În afară de informațiile disponibile pe site-ul oficial Titanium și profilurile lor LinkedIn respective, rămâne neclar dacă vreunul dintre membrii echipei seniori a mai fost implicat într-un proiect blockchain înainte.

Cu toate acestea, voi analiza acum ce s-a întâmplat de la ICO Titanium!

Ce s-a întâmplat de la ICO-ul din titan?

După ce Titanium ICO a terminat, lucrurile nu au început bine. Acest lucru se datorează faptului că, în februarie 2018, echipa a anunțat că portofelele lor au fost sparte, criminalii furând peste 16 milioane de monede de titan. Pe atunci, criptomoneda Titanium se numea BAR și exista o aprovizionare totală de 60 de milioane, ceea ce înseamnă că hackerii au reușit să scape cu mai mult de 25% din întreaga aprovizionare!

La început, s-a speculat că hack-ul ar fi putut fi o treabă internă a unuia dintre membrii echipei, însă Titanium a rezolvat problema de atunci. Au făcut acest lucru creând un jeton de înlocuire, ceea ce a însemnat că jetonul BAR a fost înlocuit de jetonul TBAR. Au trimis simbolul TBAR către toți deținătorii de BAR pre-hack.

Ca un proiect relativ nou, simbolul TBAR este disponibil doar pe mai multe schimburi, deși acest lucru necesită în mod normal timp pentru a se acumula. Aceasta include aprecierile HitBTC, Tidex și Fatbtc.

Când moneda din titan (BAR) a fost listată pentru prima dată într-o bursă, valoarea sa a crescut de patru ori de la 1 $ la 4 $. După aceea, a scăzut constant până la aproximativ 1,20 USD. Hack-ul a venit, totuși, și a redus prețul la aproape zero.

Odată ce soluția a fost instalată, TBAR a fost introdus cu prețuri de aproximativ 0,20 USD. Pe 8 aprilie 2018, TBAR a atins prețul ATH (all-time-high) de 0,52 USD, cu toate acestea, de atunci a scăzut la un preț actual de 0,30 USD.

Deci, încă nu a preluat prea mult pentru a reveni la prețul său ICO, dar face progrese constante.

În cele din urmă, blockchain-ul din titan este încă la început, așa că voi vorbi acum despre ceea ce a planificat echipa pentru viitor.

Ce se întâmplă în continuare?

Conform foii de parcurs Titanium (care poate fi vizualizat aici), echipa intenționează să atingă o varietate de repere ale proiectului în 2018 și nu numai. De-a lungul lunilor mai și iunie 2018, vor exista testări private atât ale protocoalelor IaaS, cât și PaaS, care vor permite dezvoltatorilor să înceapă lucrurile..

Foaie de parcurs ICO din titan

După aceea, următoarea etapă va fi lansarea blockchain-ului lor, cu versiunea Beta planificată pentru iulie 2018. În aceeași lună, este planificată și o versiune Beta a portofelului Titanium..

Următoarea etapă majoră la care va lucra echipa este platforma Titanium ICO. Acest lucru va permite noilor organizații criptografice să strângă fonduri pe lângă protocolul Titanium. Foaia de parcurs prevede că dezvoltarea platformei ICO Titanium se va încheia la sfârșitul anului 2018.

Acest lucru va fi similar cu ceea ce Ethereum și jetonul lor ERC-20 pot oferi, totuși Titanium susține că cerințele lor vor fi foarte stricte, ceea ce înseamnă că vor trebui să se asigure că noua companie criptografică este legitimă înainte de a le permite să înceapă un ICO.

La începutul anului 2021, următoarea lansare a proiectului major va fi schimbul său descentralizat, pe care îl numește VORDEX. Acest lucru va permite oamenilor să cumpere și să vândă criptomonede fără a utiliza o terță parte, care este cea mai obișnuită metodă în prezent.

În aprilie 2021, este așteptată lansarea oficială a platformei publice Titanium, urmată de o lansare completă MainNet spre sfârșitul anului 2021. După cum puteți vedea, echipa are multe și multe ținte de atins, deci dacă vă gândiți la pentru a face o investiție, este foarte important să le verificați în mod regulat progresul!

Deci, acum că știți ce intenționează să realizeze dezvoltatorii în următorii doi ani, partea finală a ghidului meu Titanium ICO va rezuma avantajele și dezavantajele proiectului!

Rezumând: Pro & Contra titanului

Avantaje

 • Prima infrastructură de servicii descentralizate pentru a provoca servicii precum Amazon Web Services
 • 9% timp de funcționare a serverului
 • Practic imposibil ca infrastructura să fie spartă
 • Echipă puternică
 • Eliberarea unui schimb descentralizat
 • ICO-urile din titan vor fi, de asemenea, posibile

Dezavantaje

 • Încă nu este un produs funcțional – drum lung de parcurs
 • Jetoanele au fost furate nu după mult timp după ICO-ul din titan
 • Concurență puternică din partea organizațiilor de mai multe miliarde de dolari
 • Monedă din titan listată doar la câteva burse – volume de tranzacționare foarte mici
 • Cartea albă nu este disponibilă pe site-ul web în momentul scrierii
 • Foarte puține informații despre progresul echipei

Concluzie

Acesta este sfârșitul recenziei mele Titanium ICO! Proiectul este încă în primele sale zile, așa că în acest moment totul este despre dezvoltarea viitoare. Cu toate acestea, sper că veți avea acum o mai bună înțelegere a ceea ce intenționează să facă echipa și cum o vor realiza.

Ce părere aveți despre încercarea lor de a rezolva problemele neutralității rețelei prin descentralizare? Cred că este o idee grozavă care va deveni în curând foarte populară pentru oameni, deoarece internetul ar trebui să fie complet egal și echitabil pentru toată lumea!

Adevăratul test pentru titan va fi dacă și când vor reuși să își îndeplinească obiectivele din foaia de parcurs. Crezi că o vor face și dacă da, vei investi? Mi-ar plăcea să știu, așa că lăsați-mi un comentariu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me