Bună! Bine ați venit la acest ghid pentru alegerea celui mai bun software de minare Bitcoin. În acest articol, mă voi uita la cinci dintre cele mai bune programe software pe care să le folosesc pentru a extrage Bitcoin. Voi compara diferitele caracteristici ale fiecărui software de miner Bitcoin și până la sfârșitul acestuia, ar trebui să ai o idee bună despre ce software va fi cel mai bun pentru tine.

Desigur, cel mai bun software de minerit Bitcoin va depinde de o mulțime de lucruri diferite. Este important să vă gândiți la tipul de sistem de operare pe care îl executați (software-ul de extragere Bitcoin Windows 10 poate fi foarte diferit de programele Mac OS), nivelul de expertiză pe care îl aveți pe un computer și dacă doriți să extrageți exclusiv Bitcoin.

Acest lucru se datorează faptului că unele programe de extragere Bitcoin vă permit să schimbați criptomoneda pe care o extrageți din când în când și unele vă permit chiar să extrageți două monede în același timp!

Rețineți că există modalități foarte ușoare de a achiziționa Bitcoin. Puteți să o cumpărați sau să o tranzacționați pe o varietate de schimburi de criptomonede. Este recomandat în special să luați în considerare Coinbase și Binance.

Pregătirea pentru minerit

În timpul ghidului, voi începe cu o scurtă introducere despre ceea ce înțelegem prin extragerea criptomonedelor. Voi trece apoi la o scurtă discuție despre diferitele obiective ale unui miner criptografic și modul în care acest lucru va avea impact asupra alegerii lor a software-ului Bitcoin miner.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Apoi, voi intra în partea principală a ghidului – comparând cel mai bun software de minerit Bitcoin disponibil. Această secțiune va include un pic de informații utile despre cinci dintre cele mai importante software-uri din prezent pentru mineritul Bitcoin.

Voi acoperi MultiMiner, CGMiner, EasyMiner și BitMinter. Ghidul va oferi o scurtă prezentare generală a fiecăreia dintre aceste piese de software Bitcoin miner. De asemenea, voi încerca să ofer un scenariu sau utilizator pentru care fiecare este cel mai potrivit. În cele din urmă, ghidul se va încheia cu un tabel de comparație, astfel încât să puteți privi unele dintre specificațiile fiecărui program în cel mai clar mod posibil. De asemenea, va exista un link pentru a descărca de asemenea fiecare software!

Ca de obicei, am multe lucruri de parcurs în acest ghid. Deci, să nu mai pierdem timpul!

(Dacă sunteți deja încrezător în cunoștințele dvs. referitoare la extragerea criptomonedelor, nu ezitați să treceți la următoarea secțiune – Cel mai bun software pentru minerit Bitcoin va depinde de obiectivele dvs.)

Înțelegerea procesului

Înainte de a începe să ne uităm la diferitele programe de minerit Bitcoin disponibile astăzi, ar trebui să încep cu o scurtă lecție despre minarea criptomonedelor.

Rolul minierului de criptomonede este de a verifica tranzacțiile care au loc într-o rețea de criptomonede. Pentru a face acest lucru într-un mod suficient de sigur într-o rețea precum rețeaua Bitcoin, sistemele informatice trebuie să ghicească un șir de caractere numit hash. Acest proces de ghicire este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Dovada muncii”.

Dovada muncii este cea care securizează rețeaua. În mod clar, este o metodă de securitate destul de robustă, deoarece nu a existat niciodată un atac de succes sau o încălcare a securității în rețeaua Bitcoin în cei nouă ani de existență. Cu o rețea evaluată în miliarde de dolari, securitatea este, desigur, vitală!

Minarea criptomonedelor poate fi realizată cu o varietate de piese hardware diferite. Acestea includ procesoare (unități centrale de procesare), GPU-uri (unități de procesare grafică) și ASIC (circuite integrate specifice aplicației). Fiecare dintre acestea poate efectua un anumit număr de presupuneri la hash într-un anumit timp. Aceasta se numește hashrate a hardware-ului.

CPU-urile oferă de obicei cel mai mic hashrate (mai puține presupuneri pe secundă). Între timp, ASIC oferă cel mai mare hashrate. GPU-urile cad undeva la mijloc. Cu toate acestea, ASIC-urile sunt de departe cele mai scumpe unități de exploatare a criptomonedelor atât pentru a cumpăra în primul rând, cât și pentru a continua să ruleze. Au nevoie de multă energie electrică!

În vremurile bune ale Bitcoin, CPU-urile erau suficient de puternice pentru a extrage Bitcoin. Cu toate acestea, acum, când criptomoneda minieră a devenit mai populară, concurența este mult prea mare pentru ca procesoarele sau chiar GPU-urile să exploateze în mod profitabil rețeaua Bitcoin.

Drept urmare, extragerea Bitcoin este realizată exclusiv de dispozitivele ASIC în zilele noastre.

Cel mai bun software Bitcoin Mining va depinde de obiectivele dvs.

Software-ul de minerit este utilizat de un computer pentru a interacționa cu hardware-ul de minerit. Controlează diferitele dispozitive pe care le aveți. Îi va direcționa către mine ca parte a unui grup specific, va schimba viteza fanilor, va schimba moneda pe care o are – toate lucrurile bune!

În cele din urmă, cel mai bun software de minare Bitcoin pentru dvs. va depinde de câțiva factori. În primul rând, desigur, doriți să extrageți exclusiv Bitcoin sau altcoins? Apoi, ce piese hardware diferite aveți.

În cele din urmă, aveți o mulțime de abilități folosind instrucțiunile de comandă pentru a rula programe sau preferați să utilizați o interfață grafică pentru utilizator – cunoscut și ca un program frumos, cu butoane etichetate convenabil pentru a face clic și așa mai departe!

În sensul acestui articol, voi presupune că doriți doar să extrageți Bitcoin. Prin urmare, probabil că veți avea deja o piesă de hardware pentru minerit (ASIC) construită special. Exemple de acestea includ Antminer S9 de la Bitmain, Avalon6 și Bitfury B8.

Aceste piese de hardware construite pentru extragerea Bitcoin pot fi folosite și pentru extragerea altor criptomonede, cum ar fi Digibyte și Peercoin. De fapt, pot extrage orice criptomonedă care utilizează un algoritm SHA256.

Există diferite ASIC-uri care au fost proiectate și pentru alți algoritmi. De exemplu, Litecoin și DOGE trebuie exploatate folosind hardware specific ASIC mining. Cu toate acestea, acest articol nu este despre hardware sau alte criptografii. Este vorba despre cel mai bun software de minare Bitcoin! Având în vedere acest lucru, să trecem la treabă.

MultiMiner – Cel mai bun software pentru minerit pentru începători

Software-ul MultiMiner este o interfață grafică de utilizator (GUI) pe bază de software de minerit care a fost dezvoltat ca o parte din software-ul de minare Bitcoin 10 pentru Windows. Este posibil să îl utilizați cu Linux sau MacOS, dar acest lucru va necesita software suplimentar.

Mulțumită interfeței sale grafice, MultiMiner este piesa preferată de mulți mineri începători din software-ul de minerit.

Totul este simplificat atunci când utilizați software-ul MultiMiner. După ce ați instalat cu succes programul, MultiMiner vă instruiește cum să vă conectați exact la un pool. Aceasta include să vă spuneți când să introduceți fiecare informație asociată grupului de minerit pe care îl veți utiliza.

Mai mult, toți termenii potențial complicați sunt explicați în mod convenabil. Din aceste motive, pot recomanda cu încredere MultiMiner celor mai neexperimentați mineri de criptomonede din jur.

După ce ați fost ghidat prin procesul de configurare, MultiMiner scanează apoi hardware. Va afișa detaliile fiecărui dispozitiv pe care le poate prelua. Exemplele acestor detalii includ puterea medie de hashing a unui dispozitiv și piscina la care este conectat. În plus, vor fi afișate și profiturile proiectate pe care le puteți genera.

MultiMiner este, de asemenea, capabil să se conecteze la numeroase piscine simultan. Există chiar și opțiunea ca dispozitivul să extragă automat cea mai profitabilă monedă la un moment dat sau să le vizeze pe cele care oferă cea mai mică dificultate.

Software-ul este complet gratuit, dar există opțiunea de a trimite 1% din profiturile miniere direct dezvoltatorului. Acest lucru este în întregime voluntar și puteți chiar decide să trimiteți profituri pentru o săptămână sau o lună și apoi să dezactivați donația. Depinde complet de tine! MultiMiner este pentru tine? Descărcați cea mai recentă versiune Aici.

Iată lista de software de minerit recomandat:

  • www.ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

CGMiner – Cel mai bun software pentru minerit pentru utilizatorii avansați de computere

Una dintre cele mai utilizate piese de software pentru extragerea Bitcoin este CGMiner bazat pe Linux. A existat de mult timp (aproape șase ani). De asemenea, a fost codificat în întregime în limbajul de programare C. Aceasta înseamnă că este compatibil cu aproape toate sistemele de operare. Se bazează, de asemenea, pe codul popularului software de minerit CPUMiner.

CGMiner folosește o interfață de linie de comandă și acceptă diverse piscine și dispozitive miniere. Acestea fiind spuse, este o interfață de linie de comandă ușor de utilizat. Folosește comenzi simple de la tastatură pentru a schimba setări precum viteza ventilatorului, printre altele. Cu toate acestea, din moment ce nu oferă nicio interfață grafică pentru utilizator, este probabil o bucată de software de extragere a Bitcoin care este cel mai bine salvat pentru utilizatorii avansați.

Deși CGMiner a fost conceput în mare măsură pentru a fi utilizat cu dispozitive de extragere hardware, puteți folosi GPU-uri și chiar CPU-uri cu acesta.

În ciuda faptului că am spus că este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare, CGMiner este destul de dificil de instalat pe mașinile Windows 10. Diverse programe antivirus vor încerca să blocheze descărcarea, iar Windows Defender le va oferi și utilizatorilor dificultăți.

Dacă nu vă este frică de un ecran negru cu o mulțime de text aparent de neînțeles care rulează peste el, CGMiner ar putea fi cel pentru dvs. O puteți descărca Aici.Software Bitcoin Mining - CGMiner

Dacă imaginea de mai sus vă face să vă simțiți neliniștit, poate că o parte a interfeței grafice a utilizatorului (GUI) din software-ul de minare Bitcoin este o alegere mai bună pentru dvs.!

EasyMiner – Cel mai bun pentru minerii care doresc să extragă Bitcoin și Litecoin în același timp

EasyMiner este un alt software excelent. La fel ca MultiMiner, EasyMiner are un GUI ușor de utilizat. Acesta servește ca frontend atât pentru CGMiner, cât și pentru CPUMiner.

EasyMiner intră automat în modul „MoneyMaker” la prima încărcare. Acest lucru creează instantaneu un portofel Litecoin și începe extragerea utilizând CPU-ul mașinii dvs. într-un bazin privat. Aceasta este mai mult o demonstrație de ușurință în utilizare decât o modalitate de a câștiga bani. Dificultatea actuală a exploatării Litecoin înseamnă că este puțin probabil să genereze profituri.

Așa cum v-ați aștepta de la software-ul de minare Bitcoin cu o interfață grafică, tabloul de bord al EasyMiner a fost așezat într-un mod care facilitează navigarea. Puteți schimba grupul de minerit pe care îl utilizați, puteți modifica setările de rețea și puteți vizualiza portofelele dvs. cripto cu un singur clic.

Deși este foarte potrivit pentru utilizarea procesorului și a GPU-ului, EasyMiner poate, de asemenea, să exploateze cryptos folosind hardware mai avansat. Utilizatorii care caută un program simplu pentru a lucra cu o unitate ASIC vor fi impresionați de acesta.

EasyMiner poate rula atât CGMiner, cât și CPUMiner în același timp. Aceasta înseamnă că CPU-ul sau GPU-ul dvs. se va concentra pe Litecoin, iar ASIC (dacă aveți unul) se va concentra pe mineritul Bitcoin.

Din păcate, se pare că se emite atunci când se utilizează EasyMiner cu Windows 10. Anumite programe antivirus vor elimina fișierele asociate acestuia. Acest lucru se datorează faptului că seamănă cu un program rău intenționat care poate fi instalat pe un computer fără știrea unui utilizator. Acest malware, așa cum se știe, poate extrage apoi criptocurrency pentru hackerul care a creat-o.

Dacă credeți că EasyMiner este cea mai bună piesă de software pentru mineritul Bitcoin pentru dvs., o puteți obține din următoarele legătură. Dacă căutați un software gratuit de extragere Bitcoin, aveți noroc! Oh, și este și o sursă total deschisă!

Cel mai bun pentru configurare rapidă – BitMinter

Următorul în lista noastră de programe de extragere a Bitcoin este BitMinter. Acest software folosește un grup minier specific care poartă în mod convenabil același nume. Este foarte ușor de configurat, iar serviciul se mândrește cu simplificarea simplă a mineritului Bitcoin și oferirea de „plăți mari”.

BitMinter are suport pentru toate sistemele de operare majore – Windows, Mac OS, Linux. Deoarece este conceput pentru a fi utilizat cu propria piscină, procesul de configurare a acestuia este foarte rapid. De îndată ce vă înscrieți la piscină și instalați software-ul, sunteți destul de bine să mergeți!

Software-ul în sine este complet gratuit. Cu toate acestea, pool-ul BitMinter percepe 1% ca un comision pentru minerit cu ei. Aceasta este una dintre cele mai mici taxe pentru piscină minieră. Este deosebit de scăzut atunci când considerați că aprecierile BTC.com percep un procent masiv de 4%!

Dacă sunteți convins și doriți să încercați BitMinter și soluția sa unică pentru mineritul Bitcoin, puteți descărca clientul Aici.Software Bitcoin Mining - Client BitMinter

Iată clientul BitMinter în toată splendoarea sa! Cât de mișto arată cu manometrul său de tip vitezometru!?

Software Bitcoin Mining: Tabel comparativ

Mai jos, am inclus un tabel de comparație cu cele cinci piese de software de extracție Bitcoin pe care le-am tratat mai sus. Acest lucru ar trebui să vă ofere o diagramă de referință rapidă și ușoară pentru a compara fiecare dintre diferitele programe. Sperăm că îl puteți folosi pentru a decide care este cel mai potrivit pentru dvs..

EasyMiner CGMiner MultiMiner BitMinter
Limbaj de programare N / A C C # Scala
Piscină înrudită N / A CKPool N / A BitMinter
Sistem de operare Windows, Linux Windows, Linux, Mac OS X Windows, Mac OS X, Linux Windows,

Mac OS, Linux

Dispozitive acceptate ASIC-uri,

FPGA

CPU, GPU-uri, ASIC-uri, FPGA-uri GPU-uri, ASIC-uri, FPGA-uri ASIC, GPU, FPGA
Cost Gratuit Gratuit Gratuit (1% donație opțională) Descărcare gratuită, 1% pentru utilizarea pool-ului BitMinter.
GUI? da Nu da da
Sursa deschisa da da da da

Concluzie

Ei bine, asta este! Acesta este ghidul pentru primele piese de software de extracție Bitcoin disponibile astăzi. Sper că ai învățat ceva din asta. În cele din urmă, cel mai bun software de minerit pentru dvs. va depinde de circumstanțele dvs. unice. Aceasta va include ce hardware utilizați, ce sistem de operare intenționați să utilizați software-ul și nivelul dvs. de expertiză în ceea ce privește computerele.

Pentru a decide despre cel mai bun software pentru dvs., există câteva întrebări pe care vi le puteți pune:

  • Vrei să extragi Bitcoin? (sperăm că da, pentru că altfel, acest ghid a fost o pierdere de timp!)
  • Aveți nevoie de software de extracție Bitcoin Windows 10 sau utilizați un alt sistem de operare?
  • Cât de priceput sunteți în utilizarea unui computer? Gândul la prompt de comandă sperie lumina zilei vii din tine?
  • Căutați software gratuit pentru minerit Bitcoin pe care să îl puteți folosi cu o taxă minieră redusă?
  • Ce tip de hardware folosești – ASIC, GPU, CPU?

Răspunsurile la aceste întrebări, împreună cu acest ghid util ar trebui să vă ajute în a decide ce piesă de software de extragere Bitcoin să utilizați.

Aveți nevoie de sfaturi cu privire la alegerea hardware-ului Bitcoin mining? Vezi aici fotografiile mele de top.

În cazul în care decideți că mineritul Bitcoin nu este pentru dvs., atunci alegeți schimburi criptografice fiabile pentru a cumpăra BTC. Cele mai fiabile includ Coinbase și Binance.

Deci, asta e tot ce am timp pentru acest subiect astăzi. Cu toate noile tale informații, ce crezi? Există o parte din software-ul de extragere a Bitcoin care crezi că este cel mai bun? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile despre acest subiect!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me