Cu criptomonede intrând în mainstream cu o explozie, tot mai mulți oameni în fiecare zi își dezvoltă interesul pentru această nouă și ciudată lume a blockchain-ului. Mulți dintre acești oameni vin la criptos pentru că au auzit că este posibil să câștigi bani de la ei. Dacă sunteți unul dintre acei oameni, aveți noroc, pentru că astăzi vreau să vă spun cum să extrag criptomoneda.

Vom începe prin a acoperi termenul în sine – vom vorbi despre ceea ce este minarea criptomonedelor și de ce oamenii își deranjează minarea criptomonedelor în primul rând. Apoi îți voi spune despre diferite moduri în care puteți extrage criptomoneda – argumente pro, contra lor și așa mai departe.

În cele din urmă, vom vorbi despre unele dintre cele mai populare monede atunci când vine vorba de mină criptografică, precum și despre cele mai sigure portofele (cum ar fi Ledger Nano S, Coinbase și Trezor Model T) unde vă puteți păstra monedele și le puteți include cel mai mult platforme fiabile de schimb criptografic (Coinbase și Binance) unde puteți tranzacționa monedele pe care le extrageți cu alte criptomonede.

Înțelegerea minelor

Pentru a o pune în termeni foarte simpli, minerit criptografic este un proces în care o mașină efectuează anumite sarcini pentru a obține un pic de criptomonedă. Acesta este cel mai mare TL; DR posibil, așa că hai să ne extindem puțin?

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Imaginați-vă că aveți un mașină care extrage monede criptografice. Vom vorbi despre tipurile specifice de mașini mai târziu în tutorial, dar, de exemplu, să spunem că este propriul computer personal și încercați să vă dați seama cum să extrageți criptomoneda.

PC-ul dvs. va efectua sarcini specifice care sunt necesare pentru a putea obțineți chiar și cele mai mici sume de criptomonede. Aceste sarcini se numesc „Dovadă a muncii” și sunt concepute pentru a crea un teren echitabil pentru toți diferiții mineri de acolo..

Cum se extrage criptomonede: mineritul Litecoin.

Sarcinile în sine sunt ecuații matematice. Cu cât mai mulți mineri vor să exploateze unul, un grup minier specific – cu atât ecuațiile devin mai dure. Acest lucru aduce echilibru în piscină, dar motivează și utilizarea mai mare și mai puternică a mașinilor.

Mulți intră în joc factori mai subtili în timp ce se desfășoară procesul de exploatare, dar ideea generală este că, dacă dispozitivul dvs. contribuie la „exploatare”, veți primi o parte din pradă.

Acesta este un mod foarte scurt și simplu de a defini ceea ce este mineritul criptomonedelor. Acum să trecem la ceea ce ați venit aici pentru a vedea – cum să extrageți criptomoneda.

Exploatarea minelor criptomonede

Există câteva modalități prin care ați putea merge despre minarea criptomonedelor. Voi acoperi principalele aici și voi începe de la cea mai ușoară – exploatarea în cloud.

Metoda # 1 – Cloud Mining

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de minare criptografică, exploatarea în cloud este probabil cel mai popular mod de a extrage criptomonede fără a fi nevoie să ridice un deget.

Exploatarea în cloud este un proces în care tu plateste pe cineva (cel mai adesea este o corporație mare) o sumă specifică de bani și „închiriază” mașina lor de minerit numită „platformă”, și procesul de exploatare în sine.

Această chirie durează un an perioada convenită, prin care toate câștigurile pe care le realizează platforma (minus costurile de energie electrică și de întreținere) sunt transferate în portofelul dvs. de criptomonede.

Oamenii (companiile) care oferă aceste servicii de cloud mining au de obicei facilități miniere imense cu ferme multiple (zeci sau sute de platforme stivuite și care funcționează împreună) la dispoziția lor și știu perfect cum să exploateze criptomoneda.

Exploatarea în cloud a devenit atât de populară mai ales pentru că oferă posibilitatea de a participa la lumea criptomonedelor pentru persoanele care s-ar putea să nu aibă suficienți bani pentru a-și cumpăra platformele sau care pur și simplu nu sunt interesate să dețină o platformă.

Cum să exploatezi criptocurrency: exploatarea în cloud.

Sunt două opțiuni de exploatarea în cloudgratuit și plătit. Bineînțeles, o mulțime de oameni care caută modalități de extragere a criptomonedelor ar gravita către opțiunile „gratuite”, dar are dezavantajele sale (viteze miniere foarte mici, condiții suplimentare etc.). Nor plătit mineritul funcționează de obicei astfel:

Găsiți un gazdă cloud mining online. Verificați planurile pe care le oferă gazda – există de obicei patru sau cinci dintre aceste planuri, variind de la cel mai ieftin la cel mai scump; unele gazde vă oferă chiar posibilitatea de a crea și personaliza planul dvs. de minare în cloud.

Odată ce știi ce vrei, pur și simplu efectuați tranzacția (adică plătiți gazda), Inregistreaza-te codul portofel al criptomonedei și așa faci primii pași cu privire la modul de extragere a criptomonedei!

Diferite planuri costă sume diferite de bani și durează pentru o varietate de perioade. Planurile standard pot merge oriunde de la 500 $ până la 5000 $, și durează de la doi ani la viață.

De obicei, este de așteptat să vă rupeți chiar și în jurul jumătate de an – un an și apoi profitați din acel moment. Nimeni nu poate ști cu siguranță, totuși, deoarece prețurile criptomonedelor sunt foarte volatile, iar prețurile lor tind să fluctueze destul de mult..

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Metoda # 2 – Minarea procesorului

Exploatarea procesorului utilizează procesoare pentru extragerea criptomonedelor. Înainte era o opțiune viabilă, dar în prezent, din ce în ce mai puțini oameni aleg această metodă cum să exploateze criptomoneda zilnic.

Există câteva motive pentru care este așa. Pentru inceput, Exploatarea procesorului este EXTREM de lentă. Ați putea continua luni de zile fără să observați cea mai mică sumă de venituri.

Este de asemenea de obicei nu merită – câștigi sume foarte mici de bani, dar probabil cheltuiți de zece ori suma respectivă pentru energie electrică și răcire. Problema se atenuează puțin dacă puteți găsi un loc care să aibă răcire frumoasă și facturi ieftine de energie electrică, dar rareori este cazul.

Deci, de ce oamenii folosesc chiar extragerea CPU, atunci??

Ei bine, practic pentru că oricine are un computer desktop ar putea să o facă.

Tot ce aveți nevoie pentru a putea exploata folosind metoda CPU este doar un computer și câteva programe. Este posibil să o faci cu un laptop, dar este Foarte puternic nerecomandat. Probabil laptopul tău se va prăji și supraîncălzi în câteva ore.

Faptul că este atât de ușor să începeți extragerea criptomonedelor atrage noi mineri de CPU in fiecare zi. Unele persoane care caută cum să extragă criptomoneda nu le pasă de detalii – vor doar să înceapă procesul cât mai curând posibil și în orice mod posibil.

Metoda # 3 – Exploatarea GPU

Exploatarea GPU este probabil cel mai popular și bine cunoscute metoda de extragere a criptomonedelor. Dacă utilizați Google pentru „extragerea criptomonedelor”, platformele GPU vor fi unele dintre primele lucruri pe care le veți vedea.

Minerii cloud, de exemplu, folosesc Platforme GPU pentru serviciile lor. Și acești tipi sunt profesioniști care uneori au sute, dacă nu chiar mii de platforme, așa că probabil știu ce fac, corect?

Cum se extrage criptomoneda: ferma de criptomonede GPU.

Exploatarea GPU este foarte popular pentru că sunt ambele eficient și relativ ieftin. Nu mă înțelegeți greșit, construcția platformei în sine tinde să fie costisitoare – dar când vine vorba de viteza de hash și de forța de muncă generală, platforma minieră GPU este excelentă.

Platforme GPU utilizați plăci grafice pentru a extrage criptomonede. Un echipament standard este format dintr-un procesor, o placă de bază, un sistem de răcire, un cadru de instalare și – desigur – câteva (2 – 8) plăci grafice.

Un preț tipic pentru un platformă minieră GPU performantă și bine construită își propune să fie în jurul intervalului de preț de 3000 USD. Este o investiție puternică, dar va plăti mult mai repede decât, să zicem, un miner de CPU. Oamenii care caută modalități de extragere a criptomonedei ar trebui să le verifice.

Metoda # 4 – ASIC Mining

ASIC-uri (Circuite integrate specifice aplicației) sunt dispozitive speciale care sunt proiectate în mod explicit pentru a efectua o singură sarcină, care în acest caz este minarea criptografică.

ASIC-urile sunt foarte cunoscute și prețuite pentru că ele produce cantități nebune de criptomonede în comparație cu GPU-ul și CPU-ul concurenților săi.

Dar dacă sunt atât de bune, de ce nu le-am menționat mai devreme?

Ei bine, mai ales pentru că sunt mari subiect de controversă.

Vedeți, când compania ASIC și-a anunțat noua versiune a mașinii, anunțul a provocat un tumult în comunitatea criptomonedelor. Mulți oameni au cerut interzicerea totală a acestor mașini. De ce?

Pentru că ASICS sunt așa puternic, îi prădă altor mineri care folosesc platforme GPU sau CPU de posibilitatea de a ține pasul atât la viteza hash, cât și la câștiguri. De asemenea, ASIC-urile au a răsucit economia a anumitor criptomonede specifice – imaginați-vă dacă majoritatea câștigurilor ar merge la un miner cu o fermă ASIC, ce fel de haos ar urma.

Cea mai bună metodă de extragere a criptomonedelor

Acum, că aveți o înțelegere despre cum să extrageți criptomoneda și despre toate modalitățile diferite de a o face, care este cea mai bună modalitate?

Cum se extrage criptocurrency: reglarea platformei de criptocurrency.

Metoda care ți se potrivește cel mai mult depinde solemn de câteva detalii cheie: sunteți dispus să cheltuiți niște bani inițiali? Dacă da, cât costă? vrei sa PROPRIA o platformă? Vrei chiar să o faci cu o platformă?

Acestea și multe alte întrebări similare vor fi a determina cea mai bună metodă pentru extragerea criptomonedelor.

În general, GPU și cloud mining par să fie două opțiuni mari pe care oamenii îl iubesc. Exploatarea procesorului este lentă și plictisitoare, în timp ce extragerea ASIC ar putea deveni foarte imprevizibilă, mai ales în ultima vreme.

Dacă doriți să construiește-ți platforma, atunci GPU este calea de urmat. Dacă nu doriți să cheltuiți un ban și să începeți cât mai curând posibil, ați putea da minere procesorului. Totuși, dacă ești dispus să riște și nu vă este frică de controverse – ASIC-urile sunt un mare pariu. Și, în sfârșit, dacă nu doriți să aveți nimic de-a face cu platformele și nici cu un alt tip de mașini – minarea în cloud este cel mai bun pariu al dvs. pentru a extrage criptomoneda.!

Ce criptomonedă trebuie să fie a mea?

Alegerea dvs. de echipament ar trebui să depindă, de asemenea, de tipul de exploatare a criptomonedelor pe care ai decis să o faci.

Cum se extrage criptocurrency: Litecoin.

Unele dintre favoritele evidente ar fi Bitcoin, Ethereum sau Dash. Rețineți totuși că Bitcoin mineritul este probabil cel mai dificil dintre toate – întrucât moneda este atât de populară, există mulți mineri din întreaga lume care se conectează la puținele bazine care există și încearcă să smulgă cel puțin un pic de Bitcoin. Acest lucru ar putea duce la așteptarea a nenumărate ore până când primele picături de Bitcoin vor începe să intre.

Ținând cont de asta, cel mai bun pariu probabil ar fi să rămânem cu Ethereum sau o altă criptomonedă mai puțin populară. În funcție de metoda aleasă, verificați prețurile, calculați când se va produce rentabilitatea investiției, faceți calcule și veți afla în cel mai scurt timp!

Concluzie

După cum probabil ați observat, există multe moduri diferite despre cum să extrag criptomoneda. Acestea sunt pur și simplu principalele metode – dacă doriți, ați putea chiar uita de minerit și săriți în robinetele Bitcoin – dar aceasta este o poveste cu totul diferită pentru o zi cu totul diferită. Dar este o opțiune!

Un lucru pe care nu trebuie doar să-l amintiți, ci și să-l faceți imediat este să creați un portofel de criptomonede. Decideți tipul de criptomonedă pe care doriți să o extrageți și pur și simplu căutați opțiunile de portofel pentru acea monedă. Am recomandat cu tărie Ledger Nano S, Coinbase și Trezor, sunt cu adevărat de încredere.

Nu veți avea probleme să găsiți unul pentru monede precum Bitcoin, Ethereum sau Litecoin, dar dacă doriți să extrageți monedele mai puțin cunoscute, ar putea fi necesar să căutați puțin până când veți găsi un portofel de încredere.

Obținerea unui portofel sigur și de încredere este cea mai importantă sarcină atunci când începeți cu extragerea criptomonedelor Imaginați-vă dacă ați fi minerit timp de un an și toate economiile dvs. ar fi furate numai pentru că nu ați acordat suficientă atenție în timp ce ați ales portofelul și ați ales unul pește care a fost spart în.

Dacă sunteți serios și căutați modalități de a extrage criptocurrency, aș sugera să cumpărați o portofel hardware – acestea sunt cele mai sigure și de încredere portofele de criptomonede de acolo.

Ei bine, acesta este sfârșitul tutorialului meu despre minarea criptografică. Am abordat câteva subiecte diferite și am explorat diferitele varietăți de metode de extragere a criptomonedelor.

Tine mintemetoda care ti se potriveste cel mai mult va depinde solemn de ce doriți și ce fel de resurse aveți, așa că alegeți cu atenție! Dacă decideți să dați o șansă mineritului, vă doresc mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me