Odată cu apariția tehnologiei moderne, devine din ce în ce mai dificil de reținut al tau, intimitatea personală moneda Cheie este un bun exemplu în acest sens. Oamenii individuali se luptă să-și păstreze informațiile private intacte în fiecare zi – imaginați-vă cantitatea de muncă care imens, companii populare și de renume mondial trebuie să participe pentru a-și păstra datele în siguranță!

In aceasta situatie, criptomonede iar oamenii care stau în spatele lor devin deseori principalii păstrători ai vieții private. Anumite companii sunt dedicate scopului solemn de a crea tehnologie de conservare a datelor. În acest ghid, vom vorbi despre o astfel de companie – SelfKey, și moneda cheie din spatele ei.

Vom acoperi originile SelfKey și definițiile generale care înconjoară compania și întregul ecosistem. Vă voi spune despre scopul inițial al monedei cheie, despre ce reprezintă ea și care sunt caracteristicile care o fac unică – și cele mai bune locuri pentru a cumpăra monede cheie, de asemenea.

De asemenea, vom vorbi despre Key ICO și vom face o revizuire completă SelfKey ICO.

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Creat cu respectarea confidențialității și a identității
 • ICO de succes
 • Are un portofel desemnat

Contra

 • Un pic dificil de cumpărat
 • Limitată în ceea ce privește utilizarea

Ce sunt SelfKey și Key Coin?

SelfKey este definit ca un ecosistem conceput pentru a păstra identitatea digitală și confidențialitatea utilizatorului. Se bazeaza pe tehnologia blockchain – aceasta este coloana vertebrală a întregului proiect și a succesului său.

Compania la care aparține SelfKey (și moneda Key) se numește Fundația SelfKey. Această fundație, împreună cu unele părți interesate și investitori, menține ecosistemul viu și în funcțiune.

Compania este alcătuită din oameni cu aceeași idee, care toți au același scop – să faceți din confidențialitatea digitală cea mai mare prioritate atunci când vine vorba de conservarea identității, fie pentru companii sau utilizatori individuali.

Monedă cheie: înscrierea la servicii financiare a fost ușoară.

Fundațiile SelfKey sunt, de asemenea, preocupate tranzacții – compania vrea să le facă in intregime descentralizat, sigur și privat. Ei văd păstrarea identității digitale ca un drept fundamental al omului – acest lucru ajută echipa să se concentreze asupra și să-și exprime cu ușurință obiectivele.

Moneda SelfKey (sau mai des denumită pur și simplu „Monedă cheie”) este un simbol utilizate în ecosistem pentru a gestiona evenimentele care se petrec în interiorul acestuia și pentru a le asigura proceduri de tranzacție fluidă. Puteți cumpăra un al doilea pașaport, puteți plăti pentru tranzacții bancare și chiar puteți obține companii sau reședințe cu moneda cheie – totul păstrând și păstrând secretul de identitate.

De ce să folosiți SelfKey?

Există o foarte mare varietate de motive care ar putea influența utilizarea Selfkey și a simbolului său. Cu toate acestea, urmează o singură logică.

Toată lumea vrea ca identitatea lor să fie sigură și privată. Indiferent dacă încercați să emigrați sau să cumpărați niște pâine și unt la supermarketul local – nimeni nu vrea ca numele lor și alte informații private să fie tencuite în jur.

SelfKey oferă utilizatorilor săi oportunitatea de a rămâne nu numai privat pe ecosistemul pe care l-au creat, ci și de a-l păstra efectuează tranzacții și furnizează servicii – totul în timp ce aveți liniște sufletească în ceea ce privește securitatea și anonimatul.

SelfKey are o stocare privată a datelor pe care le dețin, în timp ce sisteme similare folosesc depozite publice. Acest lucru înseamnă că nu există nicio modalitate de scurgere și exploatare a informațiilor dvs. de către terți, ceea ce s-ar putea întâmpla în timpul unei încălcări a datelor cu alte companii sau sisteme..

Tot ce trebuie să cunoașteți moneda cheie

Un alt lucru grozav despre SelfKey este că permite un lucru foarte fluid și personalizat KYC proces.

KYC“Înseamnă”cunoașteți clientul”. Este un proces în care domeniile publice, de exemplu, băncile, verifică identitățile și adresele clienților și clienților lor. Acest proces tinde să devină destul de obositor dacă se face în mod tradițional, dar aici intervine SelfKey.

Cu ajutorul SelfKey, puteți cumpărați un ID separat de la furnizorii verificați și apoi furnizați-o instituției dvs. la alegere. Aceste ID-uri sunt, de obicei, reutilizabile, deci nu trebuie să vă stresați pentru a obține unul nou de fiecare dată pentru când aveți nevoie de el în locații diferite.

Acest tip de proces este grozav, deoarece SelfKey vă permite minimizați cantitatea de date pe care le furnizați instituției. Puteți fi sigur că informațiile dvs. private (sau pur și simplu informațiile pe care doriți să le păstrați intacte) nu se vor scurge.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Care este moneda cheie?

Moneda cheie (sau simbolul cheie) este moneda utilizată pentru a efectua tranzacții în ecosistemul SelfKey. Având o monedă descentralizată, criptată, vă permite să fiți siguri că toate procesele pe care le efectuați pe piața platformei vor rămâne sigure și private.

ICO-ul cheie

oferta inițială de monede (ICO) pentru moneda Key s-a întâmplat pe 14 ianuarie 2018. A existat o pre-vânzare, pre-publică și o vânzare publică. Să facem o revizuire rapidă ICO SelfKey.

În timpul ICO inițial, ambele BTC și ETH au fost acceptate ca monedă pentru achiziționarea de monede cheie (cu excepția vânzării publice, când numai ETH a fost acceptat). Având în vedere că simbolul se bazează pe aceiași parametri tehnici (ERC-20) ca Ethereum, acest lucru a simplificat procesul și l-a făcut destul de simplu.

Oferta totală de jetoane Key a fost 6 miliarde, prețul inițial pe jeton – 0,015 dolari.

ICO sa considerat a fi un succes. Nivelul de hype care se construise pentru Key ICO a fost surprinzător de ridicat – ideea unei platforme descentralizate construite cu intenția solemnă de confidențialitate și securitate părea să fi funcționat.

Este încă oarecum dificil să faci o analiză obiectivă SelfKey ICO din cauza unui timp considerabil scăzut care a trecut după ea. Deși, prin aspectul lucrurilor, oamenii au intrat cu adevărat în și au crezut în misiunea SelfKey.

Tot ce trebuie să cunoașteți moneda cheie

Aruncând o privire asupra graficului de prețuri de mai sus, putem vedea asta moneda cheie a avut urcușuri și coborâșuri prin durata sa scurtă de viață. În momentul redactării acestui, jetonul este în prezent evaluat la 0,001974 USD – aceasta este o scădere considerabilă față de prețul inițial de 0,015 USD.

Aceste scăderi ale prețurilor criptomonedelor nu sunt atât de rare – piața criptografică și-a văzut cota corectă de fluctuații în ultimii ani. Sunt mii de motive diferite de ce se întâmplă acest lucru – ar putea fi orice, de la pierderea interesului la evenimente globale.

Ideea mea este că prăbușirea valorii pe care a experimentat-o ​​moneda cheie nu este un fel de ultimatum – prețul ar putea fluctua în zona curentă a valorii sau ar putea crește într-o zi spre lună.

Cum să cumpărați jetoane cheie?

Dacă, după ce ați citit recenzia ICO SelfKey, ați decis să cumpărați câteva monede cheie, fiți avertizat – procesul ar putea fi un pic mai complicat decât vă așteptați.

În acest context, moneda Key este foarte asemănătoare cu cea a Clipoci (XRP). Deoarece Ripple nu este descentralizat (ceea ce înseamnă că este deținut de o companie privată), nu puteți cumpăra pur și simplu XRP cu monede fiat precum USD, EUR etc..

Aceeași problemă apare cu moneda Key. Cu toate că nu este proprietate privată, simbolul cheie aparține unui ecosistem închis – acest lucru elimină posibilitatea de a-l achiziționa cu monede standard.

Tot ce trebuie să știți moneda cheie

Dacă doriți să cumpărați monede cheie, în primul rând va trebui să achiziționați o altă criptomonedă – Bitcoin și Ethereum (în special cea din urmă) sunt cele două la care veți găsi cel mai adesea referință.

Există o mulțime (și vreau să spun MULȚI) piețe de internet care oferă cumpărarea, vânzarea sau tranzacționarea diferitelor criptomonede pentru monede fiat, dar mulți oameni recomandă utilizarea Binance. Este unul dintre site-urile de tranzacționare criptografice mai cunoscute și de încredere și oferă rate de schimb decente și un serviciu bun pentru clienți.

După ce ați achiziționat cantitatea de criptă dorită, puteți merge acum la site-urile de schimb de criptomonede care enumeră moneda cheie ca o posibilă opțiune pentru jetoanele care pot fi achiziționate. Selectați suma pe care doriți să o cumpărați și pur și simplu efectuați tranzacția – furnizați Bitcoin sau Ethereum (sau orice altă criptomonedă adecvată) în timp ce primiți monede cheie. Si asta e!

Portofelul SelfKey

Înainte de a vă decide să vă aventurați și să cumpărați toate monedele cheie pe care vi le puteți permite, rețineți că acest simbol necesită un portofel digital specific.!

Se numește portofelul SelfKey portofelul Identity. Este un spațiu de stocare digital special conceput special, care vă permite nu numai să păstrați monedele cheie în siguranță și sunet, ci și efectuați diverse tranzacții pe piața SelfKey.

Portofelul Identity poate fi găsit pe site-ul oficial SelfKey. De asemenea, puteți stoca alte criptomonede bazate pe ERC-20 în portofel (adică Ethereum), ceea ce o face o alegere viabilă și versatilă pentru când vine vorba de stocarea criptomonedelor digitale.

Portofelul este disponibil atât pe Windows, cât și pe iOS și este în prezent în versiunea BETA.

Rețineți, totuși, că puteți, de asemenea, să stocați monedele cheie în unele dintre cele mai populare portofele hardware – și anume, Ledger Nano S și Trezor.

rezumat

Să redăm un rezumat rapid al SelfKey și al monedei Key.

SelfKey este un ecosistem creat pentru să păstreze și să promoveze confidențialitatea persoanelor și a companiilor în ceea ce privește ID-urile acestora. Compania din spatele SelfKey (SelfKey Foundations) dorește să creeze un ecosistem în care oamenii și organizațiile să se poată simți în siguranță în timp ce efectuează tranzacții și interacțiuni între timp.

SelfKey prezintă o piață, care este principala platformă de efectuare a tranzacțiilor menționate mai sus. Pe piață, puteți găsi diferiți furnizori de servicii care își oferă expertiza și produsele contra cost. Aceste servicii și produse includ (dar nu se limitează la) cumpărături de reședință sau de afaceri, al doilea ID de furnizare, etc..

Tot ce trebuie să știți moneda cheie

Moneda utilizată în tranzacțiile de pe piață se numește Monede cheie. Aceste monede sunt utilizate din mai multe motive și asigură atât siguranța, cât și încrederea în ecosistem.

ICO-ul simbolului Key a avut loc la mijlocul lunii ianuarie a acestui an. Luând în considerare toate lucrurile, ai putea numi asta un succes.

Dacă doriți să achiziționați și să utilizați singur monede cheie, va trebui să o faceți folosind alte tipuri principale de criptomonede (adică Bitcoin, Ethereum etc.). Se consideră că unul dintre cele mai bune locuri pentru a face acest lucru ar trebui să fie Binance. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, nu uitați creați-vă portofelul Identity – portofelul fierbinte pentru stocarea monedelor cheie și a altor criptomonede ERC-20.

Cu o cauză nobilă a păstrării în minte a vieții private, SelfKey își continuă dezvoltarea și este în permanență îngrijit de creatori. Având un utilizarea efectivă aplicabilă, este probabil sigur să spunem că platforma și simbolul nu vor merge nicăieri în curând.

Comparați monede cheie cot la cot cu altele

Știați?

Comparați monede cheie cot la cot cu altele

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzii

Am abordat SelfKey din multe aspecte diferite – v-am spus despre obiectivele companiei și despre raționamentul din spatele creării SelfKey, am făcut o scurtă recenzie SelfKey ICO, am vorbit despre portofelul și piața de identitate.

Oamenii speculează adesea despre longevitatea uneia sau a altei criptomonede. Fluctuațiile prețurilor, recenziile negative și evenimentele mondiale plasează adesea oamenii într-una din cele două tabere – fie cred că criptomonedele sunt viitorul și că vor rezista oricăror probleme în calea lor, sau spun asta cryptos sunt o înșelătorie și o balon care a „izbucnit de mult”.

Unele criptomonede sunt mai predispuse la speculații decât altele (când ați auzit vreodată despre cineva vorbind VeChain?), dar există o regulă de aur în care comunitățile criptografice din întreaga lume cred:

Atâta timp cât o criptomonedă este utilă, va supraviețui.

Pe măsură ce trece timpul, vedem din ce în ce mai multe criptomonede create cu scopuri care prezintă un interes foarte ridicat pentru persoana obișnuită – securitate, anonimat, disponibilitate, tranzacții rapide etc..

SelfKey se încadrează destul de bine în acest context. Este din ce în ce mai dificil să vă păstrați identitatea în siguranță (să nu mai vorbim privată) în lumea modernă. Dacă doriți să efectuați oricare dintre tranzacțiile sau interacțiunile de nivel mai înalt (bănci, spitale, achiziții de reședințe etc.), deveniți imediat supus o mare varietate de expunere.

Aici intervine întregul concept de monede SelfKey și SelfKey. Proiecte de acest fel vă permit să mențineți un nivel ridicat de confidențialitate, în timp ce sunteți pe deplin funcțional și operațional în societate.

Amintiți-vă întotdeauna să faceți o grămadă de cercetări dacă vă gândiți vreodată să investiți în SelfKey sau să participați la tranzacțiile sale. Citiți ce are de spus populația generală despre proiect și despre compania însăși – nu vă încredeți doar orbește într-o opinie. De asemenea, asigurați-vă că faceți cercetări cele mai bune schimburi de cumpărare de la criptomonede, în general!

Procesul de achiziție a monedei cheie ar trebui, de obicei, să arate cam așa:

 1. Vă înregistrați la unul dintre schimburile de criptomonede care vă permit să tranzacționați sau să cumpărați câteva monede cheie – Binance ar fi de obicei alegerea evidentă;
 2. După înregistrare, este posibil să trebuiască verifica-ti identitatea – cu unele schimburi, acest lucru este obligatoriu chiar de la început;
 3. Odată ce s-a stabilit, trebuie să găsiți Key Coin și să alegeți opțiunea de a o achiziționa;
 4. După ce efectuați plata cu metoda dorită, ar trebui să transferați monedele cheie într-un portofel – deoarece puteți configura portofelul SelfKey împreună cu Ledger sau Trezor, ai face bine să alegi unul dintre acele portofele hardware.

Sper că acest ghid ți-a fost de ajutor și că acum știi multe mai multe despre SelfKey, moneda cheie și tot ce există între ele. Nu ezitați să verificați singur proiectul!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me