Una dintre alegerile mai dure pe care a miner de criptomonede trebuie să faceți este să alegeți piesa potrivită de hardware pe care să o utilizați la exploatare. Diferite tipuri de monede au diferite are nevoie și cerințe la mine, care la rândul său necesită diferite tipuri de tehnologie. În acest ghid, vom acoperi Hardware pentru minerit Litecoin și vorbește despre cei mai buni mineri Litecoin de acolo.

În primul rând, vă voi spune despre hardware-ul pentru minerit Litecoin în general – ce este, diferitele tipuri de hardware pe care le puteți utiliza și de ce este mai bine să folosiți * acest * tip de echipament, mai degrabă decât * acel * tip de echipament.

După aceea, vom verifica cele mai bune Exploatarea Litecoin platforme pe care piața le poate oferi, treceți peste lor pro și contra și să vedem dacă putem desluși un câștigător clar.

Deoarece mineritul Litecoin nu este singura modalitate de a obține această criptomonedă, ar trebui să luați în considerare cumpărare sau tranzacționare pe un schimb de criptomonede de încredere. Câteva dintre opțiunile recomandate includ Coinbase, Binance și Coinmama.

Acum, să trecem la hardware pentru minerit.

Înțelegerea hardware-ului minier

Criptomonedă hardware pentru minerit este denumit mai des platforme. Pentru a o spune foarte simplu, este o piesă de utilaj concepută pentru a rezolva problemele de matematică și, la rândul său, extrage moneda criptată dorită.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Hardware pentru minerit Litecoin este similar cu alte platforme miniere criptografice în sensul că acesta operează cu scripturi – funcții care permit utilizatorilor să-și folosească CPU-urile pentru a extrage criptomonede de pe site-urile desemnate.

Totul despre cel mai bun hardware Litecoin Mining

Cu toate acestea, la fel ca în cazul oricărei alte monede, Litecoin are propriile sale parametrii specifici care fac unele platforme mai bune decât altele când vine vorba de partea minieră reală.

Să acoperim toate componentele miniere Litecoin.

Diferite tipuri de hardware Litecoin Mining

Veți descoperi că există trei tipuri diferite de hardware pentru minerit Litecoin de ales – CPU, GPU și ASIC.

  • CPU. Exploatarea procesorului utilizează procesorul dvs. pentru a a mea moneda dorită (în acest caz, Litecoin). Este un chemetoda ap pentru a mină cryptos, dar dezavantajul este că este EXTREM de lent – adesea aproape de nesuportat. Exploatarea procesorului se poate face oricând de pe computerul dvs. personal care are oricare dintre principalele sisteme de operare (Windows, Mac OS și Linux).
  • GPU. Acest tip de minerit este tipul principal veți întâlni. Utilizarea platformelor GPU plăci grafice pentru a extrage criptosul dorit. Este rapid și eficient (de aceea este atât de popular), dar poate deveni FOARTE scump.
  • ASIC. ASIC – Circuite integrate specifice aplicației – sunt considerați a fi cei mai buni mineri Litecoin. Sunt multe tipuri diferite de ASIC, dar aceste ASIC-uri sunt special concepute și create cu un singur scop în minte – pentru a scoate la iveală Litecoins.

Aceste trei tipuri de hardware pentru minerit Litecoin prezintă o imagine destul de bună a alegerilor pe care le aveți atunci când vă gândiți la ce tehnologie de minerit să investiți.

Ceva de reținut

Merită menționat faptul că, deși există destul de multe opțiuni pentru a alege, variază semnificativ în ceea ce privește calitatea și performanța. In timp ce Hardware CPU este considerat a fi cea mai proastă alegere pentru exploatarea Litecoinului (sau a oricărei alte criptomonede în acest sens), ASIC-urile sunt în frunte este perfectă pentru acea sarcină.

În mod firesc, totuși, totul nu este pur și simplu alb-negru – CPU mineritul necesită practic fără investiție inițială sau echipamente specifice (deși prețurile la electricitate ar putea să vă dea un atac de cord!) în timp ce ASIC-uri sunt destul de scump și necesită unele cunoștințe inițiale despre asamblarea hardware cripto.

De asemenea, dacă dețineți cantități uriașe de Litecoin, ar trebui să vă asigurați că utilizați un portofel de încredere. Cele mai sigure sunt portofelele hardware. Aș recomanda să verificați Ledger Nano S și Trezor. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui portofel online, ar trebui să încercați cu siguranță Coinbase.

Totul despre cel mai bun hardware pentru minerit Litecoin

Acum, că știți diferențele dintre cele trei tipuri de hardware de extracție Litecoin, să trecem direct în Lista minerilor Litecoin! Avertisment rapid, totuși – lista nu este organizată într-o ordine specifică.

Cel mai bun hardware pentru minerit Litecoin

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

ASIC-uri

După opinia populară, Antminer L3+ este un câștigător foarte bun atunci când vine vorba de ASIC-uri Litecoin sau chiar hardware-ul Litecoin mining în general.

Acest ASIC mașina a fost lansat în 2017 de o companie numită Bitmain. Compania a acumulat reputația de a fi liderul mondial în domeniul hardware-ului de extragere a criptomonedelor. De-a lungul anilor, au lansat diferite versiuni ale ASIC-uri Litecoin specifice, si Antminer L3+ este considerat de mulți ca fiind cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată pentru extragerea criptomonedelor.

Totul despre cel mai bun hardware Litecoin Mining

Cu toate acestea, există o altă față a monedei. Bitmain a fost sub foc puternic – au fost expuși pentru adăugarea unei uși din spate la produsele lor. Deocamdată, orice încercare de escrocherie nu a fost expusă, dar acest lucru a avut un impact asupra reputației companiei.

Dacă vă gândiți să investiți în acest ASIC Litecoin, țineți cont de cele utilizate începe de la cel puțin 350 USD si poate urcați până la 750 USD pentru unul nou! Pe de altă parte, acest lucru este considerat a fi cel mai bun miner Litecoin din joc.

GPU-uri

Exploatarea GPU este următorul cel mai bun lucru atunci când vine vorba de hardware-ul de minerit Litecoin.

Dacă faceți un pic de săpat, veți afla asta Nvidia și AMD sunt cele două companii care produc cele mai importante plăci grafice în domeniul platformelor miniere Litecoin. Nvidia GeForce GTX 1060 si AMD Radeon RX 580 sunt GPU-urile de top, iar concurenții lor au avut o perioadă foarte grea încercând să se potrivească calității acestor două produse.

Cu toate acestea, pentru a asista la cantități semnificative de profit în timp ce utilizați GPU-urile pentru al meu, trebuie să faceți acest lucru depășește câteva obstacole. În primul rând, ar trebui să găsiți cele mai ieftine locuri posibile pentru a vă cumpăra GPU-urile. Pentru a avea o platformă minieră de succes care ar produce profituri notabile, ar trebui să conțină cel puțin cinci dintre cele mai bune GPU-uri.

Astfel de platforme ar putea costa oriunde de la 2500 $ la 5000 $ (inclusiv cadrul, sistemele de răcire, plăcile de bază etc.).

Hardware pentru minerit Litecoin: Nvidia GeForce GTX 1060.

Mai mult, nu va conta dacă aveți mineri Litecoin minunați și puternici dacă toate veniturile dvs. (sau mai multe!) Sunt aruncate înapoi în facturi la electricitate. Pentru a putea profita de extragerea criptomonedelor, va trebui să găsiți o modalitate de a vă reduce la minimum costurile cu energia electrică.

Una dintre modalitățile de a face acest lucru este de a găsi un fel de clădire sau cameră spațioasă într-un loc care are un preț ieftin și costuri accesibile de energie electrică. Spațiul va ajuta la necesitățile de răcire.

Exploatarea criptomonedelor GPU este, de asemenea cea mai populară metodă de extragere în cloud. Exploatarea în cloud este foarte simplă – „închiriați” serviciul de exploatare a unei platforme de la o gazdă (persoana sau compania căreia aparține platforma) pentru o vreme. În această perioadă, toate veniturile generate de platformă vă sunt transmise (cu excepția câtorva taxe mici).

Minerii din cloud au de obicei platforme multiple realizate din nenumărate numere de plăci grafice. Pentru a fi sincer, acestea sunt unul dintre cele mai mari motive pentru care a devenit atât de greu să găsești GPU-uri specifice în magazine și comercianții cu amănuntul online.

CPU-uri

Minerii CPU aproape niciodată nu ajunge la listele „celor mai buni miner Litecoin”. Principalul motiv din spatele acestui fapt este acela că minarea procesorului este doar nu este profitabil – dacă intenționați să extrageți criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Clipoci sau – în acest caz – Litecoin, s-ar putea să vă ia luni (dacă aveți un computer mai lent – ani!) pentru a observa orice fel de profit. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru nu este viabil.

Apropo, când vine vorba de criptomonede, este crucial să le păstrăm portofele hardware sigure. Ledger Nano X și Trezor Model T sunt cele foarte recomandate.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Un alt scenariu posibil este că s-ar putea chiar să pierdeți destul de mulți bani din costurile cu electricitatea. Exploatarea CPU produce de obicei sume extrem de mici de profit pe zi dar folosește cantități excesive de putere.

Hardware pentru minerit Litecoin: AMD Ryzen Threadripper 1950x.

Pe de altă parte, exploatarea procesorului este încă în curs relativ frecvent folosit dintr-un motiv simplu – este accesibil de aproape oricine. Tot ce aveți nevoie este un computer personal și puteți să vă prezentați în lumea minelor de criptomonede.

După opinia populară, procesorul de bază pentru mineritul Litecoin este AMD Ryzen Threadripper 1950X. Este un procesor cu 16 nuclee care are o memorie cache L3 imensă – acest lucru îi permite să extragă o mulțime de criptomonede și altcoins populare.

Singurul dezavantaj al acestui procesor este că necesită cantități excesive de putere ȘI este destul de scump în sine – prețul unui nou AMD Ryzen Threadripper 1950X ar putea merge oriunde în jur de 650 USD la aproape 800 de dolari.

Procesul minier

Acum, că sunteți un pic mai familiarizați cu tipurile de hardware de extracție Litecoin disponibile, să vorbim despre proces minier în sine.

În primul rând, ar trebui fă niște matematici simple. Luați un calculator și, dacă ați ales deja metoda preferată de extracție Litecoin, calculați costul inițial pentru obținerea dispozitivului (minerii CPU Litecoin au un avantaj aici) și toate suplimentele de întreținere necesare.

Acum că aveți o etichetă de preț în cap, încercați să aflați posibilele costuri de electricitate și răcire – căutați prețurile la electricitate în zona dumneavoastră și multiplicați-l cu puterea dispozitivului dvs.. Adăugați rezultatul la numărul inițial.

Ținând cont de viteza și puterea cu care funcționează platforma dvs., calculați câștigurile potențiale pe care le-ar putea produce platforma dvs. minieră Litecoin într-o lună. Veți avea nevoie de cantitate medie – nu mergeți cu cel mai mare sau cel mai mic număr.

Totul despre cel mai bun hardware Litecoin Mining

După ce ai terminat, scade acest număr din primul. Uită-te la rezultat.

Dacă numărul pe care îl vedeți este negativ (și suma pe care o veți face va rambursa ceea ce ați pierdut din investiția în hardware-ul dvs. în aproximativ douăzeci de ani), ceea ce înseamnă că nu are rost să începeți să extrageți Litecoin dvs. – cel puțin nu în poziția actuală re la. Dacă sunteți hotărât să intrați în lumea criptografică cu orice preț, ați putea încerca exploatarea în cloud sau vă puteți gândi la o alternativă mai ieftină atunci când vine vorba de hardware.

Cu toate acestea, dacă numărul nu v-a șocat și dacă este posibil să începi să profiți din mineritul Litecoin în mai puțin de un deceniu – felicitări! Puteți începe oficial să vă gândiți să deveniți un criptor profesionist.

La ce va trebui să vă gândiți după ce ați obținut și ați instalat platforma este software-ul pe care îl veți folosi. La urma urmei, cel mai bun miner Litecoin merită cel mai bun software disponibil.

Când căutați bun și software de încredere, acordă întotdeauna prioritate aspectelor de securitate, minare și viteze de hashing, asistență pentru clienți și transparență. Acestea sunt criteriile pe care trebuie să le aibă și un software excelent de extragere a criptomonedelor actualizare constantă.

Securitatea este cheia principală, totuși – dacă un software nu este sigur, nici măcar nu te deranja să te ocupi cu ea în primul rând. Nu are rost – tot ce se va întâmpla este că s-ar putea să fii în cele din urmă piratat și toate monedele tale criptografice să fie furate. Așa că alegeți cu atenție!

După acest punct, sunteți pregătit! Tot ce mai rămâne de făcut acum este să te bucuri de senzația de a deveni miner legitim Litecoin (și culege recompensele, desigur).

Concluzie

Dacă nu ați avut niciodată contact cu niciun tip de hardware de extragere a criptomonedelor, acesta ar putea fi puțin dificil de înțeles unele lucruri la început. Cel mai greu este probabil o mare varietate de opțiuni care sunt aruncate în fața voastră: ce fel de hardware de minerit Litecoin ar trebui să utilizați? Care este cea mai bună cale de a mea? Cum puteți obține cele mai bune oferte din articolele necesare?

Acestea și o mulțime de alte întrebări similare primiți răspuns de îndată ce începeți să căutați materialul referitor la minarea criptografică.

Există o mulțime de forumuri online, camere de chat, grupuri și alte comunități strâns legate, dedicate cercetării și investigării fiecărui subiect. care se învârte în jurul criptomonedelor, începând de la predicțiile prețurilor până la cel mai bun și mai rău hardware și software disponibile.

Hardware pentru minerit Litecoin: diferite criptomonede.

Tot ce trebuie să faceți este să pur și simplu alăturați-vă uneia dintre aceste comunități și nu vă fie frică să puneți întrebări – oamenii sunt de obicei foarte amabili și de ajutor.

Un alt lucru de reținut este că hardware-ul tinde să îmbătrânească. La fel de bun ca o mașină pe care ați reușit să o achiziționați, în cele din urmă va fi urmat cursul. Desigur, hardware-ul pentru minerit Litecoin care este îngrijit constant va dura mult mai mult decât unul care nu a fost niciodată curățat sau verificat. Dar totul are o dată de expirare.

Din acest motiv simplu, ar fi o idee bună să întotdeauna fii cu ochii pe piață. În fiecare an, apar noi supermachine lansate publicului larg. Singura problemă este că nu au tendința de a zăbovi – oamenii îi îndepărtează de pe rafturile fizice și digitale. De aceea, ar fi înțelept să fii mereu în căutarea – s-ar putea să devii unul dintre puținii norocoși care au obținut următorul cel mai bun lucru când vine vorba de Hardware pentru minerit Litecoin.

Ultimul aspect care trebuie menționat este că trebuie să vă păstrați Litecoins în siguranță în orice moment. Pentru a face acest lucru, utilizați portofele de criptomonede de încredere, cum ar fi Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me