Chiar dacă mulți oameni credeau că criptomonedă bula a izbucnit odată pentru totdeauna la sfârșitul anului 2017, timpul a trecut să arate asta tehnologia blockchain este cu adevărat valoros și util, iar numărul persoanelor cu experiență în criptografie a crescut de-a lungul anilor. La fel a făcut tehnologie de stocare criptografică, cu toate acestea, și în această recenzie Trezor Model T, vom arunca o privire unul dintre cele mai avansate portofele hardware din prezent.

Dacă sunteți familiarizați cu subiectul cripto, în general, este posibil să fi auzit numele Trezor inainte de. Este unul dintre cei doi furnizori principali de portofele hardware pentru criptomonede (celălalt fiind Ledger) și, de asemenea, unul dintre cei mai vechi din lot.

La fel ca Ledger, Trezor a lansat un nou model de portofel emblematic – Trezor T. Merită verificat? Ce caracteristici suplimentare oferă în comparație cu Trezor original? Toate aceste întrebări (și multe altele) vor primi răspuns în articolul de mai jos!

Pro

  • Securitate de top
  • Interfață utilizator cu ecran tactil
  • Ușor de configurat
  • Suportă aproximativ 1000 de active criptografice

Contra

  • Design voluminos
  • Scump

Trezor Model T Review: PROS

La fel ca la celelalte articole despre portofelul meu de criptomonede, vom începe această recenzie Trezor Model T discutând principalele aspecte pozitive ale portofelului în cauză.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că, pe parcursul acestei recenzii, voi face referire probabil la portofelul original Cripto Trezor – cel Trezor – destul de puțin. Asta pur și simplu pentru că este un punct de referință excelent pentru Trezor T, și veți putea vedea modul în care noua versiune a dispozitivului este superioară predecesorului său.

Tabel: Informații generale despre Ledger Nano X și Trezor Model T

Cu siguranță, după cum vă puteți imagina probabil, fie că este Actualizări de firmware Trezor sau unele aspecte de utilizare, noul și îmbunătățit Trezor T va fi cu siguranță (citat, necitat) „mai bun” decât dispozitivul mai vechi. Acestea fiind spuse, merită investiția? Să aflăm!

O gamă largă de active criptomonede acceptate

Care sunt unele dintre primele caracteristici pe care le priviți atunci când alegeți cel mai bun portofel cripto pentru dvs.?

Este Securitate? Sau poate, aspectele de utilizare a portofelului?

Ei bine, pe lângă funcțiile menționate mai sus, unul dintre cele mai importante lucruri pe care probabil le-ați privi sunt numărul de active criptografice diferite pe care le acceptă portofelul.

În momentul scrierii acestei recenzii Trezor Model T, există în prezent aproape 7000 de criptomonede și active criptomonede diferite disponibile pentru a le putea verifica și pentru a investi. Este un număr mare de criptos! Au trecut de mult zilele în care oamenii cumpărau doar Bitcoin – în zilele noastre, chiar și investitorilor începători le place să își păstreze portofoliile destul de diverse.

Revizuirea modelului Trezor Model: activele criptomonedale pe care le acceptă Trezor Model T.

Bineînțeles, indiferent de criptomoneda în care investiți, probabil că ați dori păstrați toate monedele în siguranță, dreapta? Ei bine, acest lucru este perfect posibil cu Trezor T!

Indiferent dacă doriți transfer din Coinbase la Trezor, sau utilizați „Podul Trezor‘Pentru orice alte conexiuni, puteți fi siguri că veți putea stocați aproximativ 1000 de criptomonede și active criptografice diferite pe portofelul hardware!

Bineînțeles, Trezor T va sprijini toate cele mai comune monede criptografice de pe piață – Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Clipoci, Dash, și așa mai departe. Cu toate acestea, chiar dacă sunteți un investitor care este interesat de unele dintre monedele cu mai multe nișe, probabil că le veți putea stoca în dispozitivul Trezor T!

Securitate de top

Acest lucru este probabil destul de evident, dar Securitate este cea mai importantă caracteristică a unui portofel de criptomonede hardware. Aproape că mă simt prost când scriu acea propoziție – este literalmente singurul motiv esențial pentru care ai vrea să investești într-un portofel de acest fel, în primul rând!

Indiferent care dintre cele două modele de portofele Trezor este cel pe care l-ați privi, puteți fi sigur că veți primi cele mai importante caracteristici de securitate disponibile. Mai multe recenzii Trezor Model T găsite online vă vor spune asta Trezor nu este numit unul dintre cele mai sigure dispozitive de stocare criptografică!

În primul rând, actualizările firmware-ului Trezor. De fiecare dată când încărcați Trezor Model T, dispozitivul dvs. va trimite o cerere de verificare firmware – acest lucru va verifica dacă firmware-ul dvs. este atât firmware-ul oficial, cât și nu unele malware deghizate și că este și el actualizat.

Recenzie Trezor Model T: 3 motive pentru care Trezor este minunat.

Vă puteți aștepta, de asemenea primiți funcții de backup super-fiabile. Backup-urile sunt utilizate în cazul în care vă pierdeți dispozitivul Trezor sau se deteriorează – fără fraza de rezervă (cod), nu veți putea recupera criptosul dvs., deci asigurați-vă că acordați o atenție deosebită atunci când setați acest sus!

Pe lângă toate acestea, toate procesele dvs. vor fi, de asemenea, protejate de un cod PIN personalizat. Aceasta include ambele procese care implică cheile dvs. publice și private – caracteristici de securitate de top!

Deși nu prea multe recenzii ale utilizatorului Trezor Model T subliniază acest lucru, dispozitivul Trezor T propriu-zis este durabil și bine realizat, de asemenea. Chiar dacă acest lucru nu are nimic de-a face cu caracteristicile de securitate ale monedelor dvs. criptografice, puteți fi siguri că dispozitivul va ține pasul și nu vă va defecta brusc.

Utilizare ecran tactil

Unul dintre cele mai proeminente aspecte menționate în recenziile utilizatorului Trezor Model T care privesc diferențele dintre cele două portofele Trezor este faptul că Trezor T are un ecran tactil, în timp ce versiunea anterioară a portofelului hardware cripto avea două butoane cu care să navigheze în interfața sa.

La prima vedere, aceasta poate părea o caracteristică destul de interesantă – s-ar putea să nu vă mai gândiți la nimic. Acestea fiind spuse, este de fapt o îmbunătățire uimitoare, din punct de vedere al utilizabilității!

Una dintre cele mai frecvente reclamații găsite în recenziile de portofel hardware ale utilizatorilor (recenziile Trezor Model T nu fac excepție) este faptul că tranzacționarea monedelor în timp ce le depozitați într-un portofel hardware este de obicei o sarcină foarte plictisitoare și enervantă.

Recenzie Trezor Model T: ce este Trezor Model T?

În timp ce dispozitivele hardware oferă unele dintre cele mai bune caracteristici de securitate pentru criptomonedele dvs., mulți comercianți activi preferă acest lucru împărțiți portofoliile în două părți – partea mai mare intră în portofelul hardware, în timp ce partea mai mică va rămâne pe un schimb specific, pentru tranzacționare ușoară.

Datorită modului în care Trezor Bridge funcționează pe noul dispozitiv Trezor, firmware-ului său și – pe deasupra – funcționalității ecranului tactil, veți putea să economisiți mult timp transferând monede către și din portofelul Trezor. Aceasta este o afacere uriașă, deoarece nu este nevoie să descărcați sau să instalați altele suplimentare portofel fierbinte!

Proces de configurare ușor

Dacă ați mai folosit vreodată un portofel hardware, probabil știți asta procesul de configurare poate dura ceva timp, și devine destul de plictisitor. În majoritatea cazurilor, va trebui să parcurgeți procesul de configurare a frazelor de rezervă, să instalați și să efectuați actualizările de firmware necesare Trezor și numai apoi să continuați cu stocarea reală a monedelor pe dispozitivul dvs..

Recenziile utilizatorului Trezor Model T notează că compania a optimizat într-adevăr întregul proces de configurare, de la deschiderea cutiei cu dispozitivul, până la punctul în care puteți începe să o utilizați pentru stocarea efectivă.

Una dintre cele mai notabile caracteristici care dovedesc acest lucru este faptul că puteți seta de fapt expresia de recuperare (litera 12-24 și codul numeric utilizate pentru a vă recupera criptosul dacă vă pierdeți dispozitivul) în orice moment pe care îl considerați potrivit.

Recenzie Trezor Model T: primiți Bitcoin.

Diferența aici este că, cu majoritatea dispozitivelor, vi se va solicita să setați expresia imediat ce încărcați dispozitivul pentru prima dată. Dacă vă grăbiți, acest lucru nu este foarte optim!

Sămânța de recuperare Trezor poate fi setat în orice moment dat, deşi. Veți primi un avertisment în software-ul Trezor dacă nu setați expresia la configurarea inițială, dar Trezor T nu vă va forța să o setați în acel moment.

Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că este întotdeauna mai bine să setați semințele de recuperare cât mai curând posibil, deoarece acest lucru vă va asigura că dispozitivul dvs. este protejat corespunzător și că nu veți pierde fonduri dacă se întâmplă ceva neașteptat.

Ultimul cupon Trezor găsit:

Trezor Model T Review: CONS

Deci – până în acest moment, am stabilit faptul că, chiar dacă ambele modele de portofel hardware Trezor sunt destul de similare în modul în care funcționează, Trezor T are un design superior, oferă funcții de utilizare mult mai bune și este pur și simplu o versiune actualizată a Trezor One, în general.

După ce am spus toate acestea, totuși, nu toate recenziile utilizatorului Trezor Model T sunt pozitive. Există unii clienți care nu sunt foarte mulțumiți de achiziția lor, dintr-un motiv sau altul – ar trebui să analizăm și aceste reclamații!

Acum, merită să subliniem că niciuna dintre problemele cu care se confruntă utilizatorii nu are legătură cu, să zicem, podul Trezor sau transferurile criptografice de la Coinbase la Trezor. În schimb, reclamațiile au legătură în principal cu două aspecte ale portofelului – designul său fizic, și Preț.

Design voluminos

Unele dintre cele mai frecvente recenzii ale utilizatorului Trezor Model T, care nu sunt atât de mulțumite de dispozitiv, subliniază voluminositatea designului.

Într-adevăr – dacă ați compara Trezor T (sau chiar Model One) cu principalul său concurent – Ledger -, Trezor se pare că este destul de voluminos.

De fapt, am auzit acest lucru fiind menționat de unii dintre prietenii mei – și-au cumpărat dispozitivele Trezor și mi-au tot spus că aceste articole sunt mult mai voluminoase decât credeau și sunt mult mai puțin convenabile de transportat în realitate.

Recenzie Trezor Model T: informații despre Trezor.

După ce am primit Trezor-ul meu, pot spune – în timp ce văd de unde vin prietenii mei, dispozitivul era de fapt mult mai convenabil decât credeam că va fi! În timp ce Trezor Model T este puțin mai mare decât predecesorul său, ambele dispozitive se potrivesc perfect în buzunar și sunt mai mici decât v-ați aștepta probabil, privind fotografiile online!

Acestea fiind spuse, unii oameni observă o problemă cu ascundere, de asemenea. Luați ca exemplu Ledger-ul menționat anterior – dispozitivul arată ca o unitate flash USB și se amestecă destul de bine în fundal. Trezor, însă, are un aspect foarte unic.

Încă o dată, nu am găsit acest lucru ca fiind o problemă prea mare. In timp ce Trezor arată cu adevărat unic (în special versiunea pilot), se amestecă destul de bine cu alte dispozitive – de exemplu, cu greu ai putea face diferența dintre un portofel Trezor și un generator PIN!

Comparați Trezor Model T alăturat cu alții

Știați?

Comparați Trezor Model T alăturat cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Preț

Ca ultim punct al acestei recenzii Trezor Model T, să aruncăm o privire eticheta de preț Trezor T., și discutați dacă dispozitivul merită sau nu banii.

Așa cum am sugerat mai devreme, totuși, cea mai mare parte a recenziilor Trezor Model T găsite online vă vor spune că prețul acestui portofel hardware special pentru criptomonedă este puțin … Bine, înalt.

Un singur dispozitiv Trezor T vă va costa 169,99 USD. De asemenea, puteți achiziționa pachetul oferit de companie – acest pachet include a Trezor T, Trezor One, și o capsulă Cryptosteel. Acest pachet (numit "Trezor Ultimate Pack") te va costa 274 dolari.

Recenzie Trezor Model T: în interiorul cutiei Trezor Model T.

Deci, da – este adevărat că prețul este un pic ridicat, mai ales în comparație cu prețul Trezor One.

Acestea fiind spuse, însă, prețul Trezor T este justificat de faptul că cât de bun este de fapt portofelul.

Deși este cu siguranță o investiție semnificativă o singură dată, cu elementul în cauză, veți putea fi siguri că toate activele dvs. criptate sunt protejate de un dispozitiv de securitate de top (presupunând că ați setat sămânța de recuperare Trezor, desigur). Este întotdeauna mai bine să investești într-un spațiu de stocare sigur pentru criptomoneda ta, decât să riști să pierzi totul!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzii

Acum, cu toate acestea spuse, este modelul Trezor T merită verificat?

Aș spune – cu siguranță!

După cum sa subliniat în partea introductivă a acestei recenzii Trezor Model T., Trezor este unul dintre brandurile de top atunci când vine vorba de securizarea stocării criptomonedelor. Modelul T doar demonstrează acest lucru și mai departe – este o piesă uimitoare de hardware care oferă titularului său cele mai bune funcții de securitate criptografică pe care le-ați putea cere!

Tabel: Avantajele și dezavantajele modelului Trezor Model T și Trezor One

Transferuri de la Coinbase la Trezor sunt simple și directe datorită firmware-ul dispozitivului și designul raționalizat al software-ului care o însoțește. Semințele de recuperare Trezor pot fi setate în orice moment, permițându-vă un proces de inițializare rapidă și un control complet al proceselor pe care alegeți să le efectuați cu portofelul..

Prețul Trezor T este un pic ridicat, iar designul este cam cam voluminos, dar ambele „probleme” sunt destul de minore în comparație cu beneficiile dispozitivului. Toate lucrurile luate în considerare, Trezor Model T este cu siguranță o alegere uimitoare pentru orice entuziast al criptomonedelor!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me