Tu esti A criptomonedă entuziast, și am venit aici dorind să găsim cel mai sigur loc pentru depozitarea monedelor? Sau te gândești cumpărare un portofel hardware și aș dori să știu dacă Trezor portofelul este cel pentru tine?

Oricum ar fi, acest ghid vă va spune tot ce trebuie să știți!

În această recenzie a portofelului Trezor, voi explica ce este și ce face portofelul Trezor. După aceea, voi explora apoi avantaje, precum și a acestuia dezavantaje. Aceasta va include, de asemenea, o analiză completă a caracteristicile de securitate și Trezor monede suportate.

Apoi, dacă decideți să continuați să îl achiziționați, vă voi oferi și eu un ghid pas cu pas despre cum să o configurați și cum să trimiteți / primiți monede, împreună cu câteva imagini utile pentru a vă ghida.

Oricum, să începem să aflăm ce este de fapt portofelul Trezor!

Pro

  • Securitate de top
  • Un portofel cripto foarte cunoscut
  • Deține un număr imens de criptomonede
  • Actualizări constante de firmware

Contra

  • Scump
  • A fost supus accesului neautorizat anterior

Trezor Wallet Review: Ce este Trezor Wallet?

Portofelul Trezor a fost portofelul hardware original al criptomonedelor Sa fie lansat. Este un portofel hardware care vă permite să stocați, să trimiteți și să primiți în siguranță o gamă largă de criptomonede. Portofelul a fost lansat pentru prima dată în 2014 de o companie numită SatoshiLabs, care se află în Republica Cehă.

Recenzie portofel Trezor: Satoshi Labs.

Fiind un portofel hardware, portofelul Trezor este mult mai sigur decât portofelele software tradiționale, deoarece cheile private sunt ținute pe dispozitivul fizic, mai degrabă decât pe un computer mobil sau desktop. Portofelul este niciodată conectat la un server de internet, ceea ce înseamnă că este practic imposibil pentru un hacker să vă acceseze fondurile – un punct minunat în această recenzie a portofelului Trezor!

Voi vorbi despre funcțiile de securitate ale portofelului în detaliu mai târziu. Cu toate acestea, pentru a vă oferi o idee despre cât de popular este, SatoshiLabs are a vândut peste un milion de dispozitive! Cel mai recent portofel al lor este Trezor T (Trezor 2).

Recenzie portofel Trezor: Modelul One și Modelul T.

Portofelul Trezor vine cu o etichetă de preț, totuși, va trebui să îl cumpărați. Aceasta înseamnă că, dacă aveți doar un număr mic de monede, s-ar putea să nu merite investiția. Pe de altă parte, dacă aveți o sumă semnificativă, cu siguranță este!

Ultimul cupon Trezor găsit:

Monede acceptate de Trezor

Portofelul Trezor este un portofel multi-valută, adică poate stocați o mulțime de criptomonede diferite. Acest lucru este minunat dacă aveți un portofoliu care conține o varietate de criptos, altfel, ar trebui să le stocați într-un portofel individual..

Începând cu iulie 2021, Trezor suportă aproape 1400 de monede.

Tabel: Monedele suportate ale Ledger Sano S și Trezor One

Portofelul Trezor Ethereum poate stoca toate Ethereum-bazat (ERC-20) jetoane. Acest lucru este extraordinar, deoarece există sute (dacă nu chiar mii) de jetoane ERC-20 diferite disponibile pe piață.

Nu uitați, echipa Trezor extinde întotdeauna cantitatea de monede pe care o suportă, deci merită verificată site-ul lor oficial în mod regulat pentru a vedea noile lor versiuni. Dacă trimiteți o criptomonedă către Trezor care nu este una dintre monedele acceptate de Trezor, atunci vă puteți pierde fondurile pentru totdeauna.

Comparați Trezor cot la cot cu alții

Știați?

Comparați Trezor cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Avantajele portofelului Trezor

După cum probabil ați adunat de la alte recenzii ale portofelului Trezor, cel mai mare avantaj al cumpărării un portofel Trezor este asta este cel mai sigur mod de a stoca criptomoneda. Pentru a înțelege mai bine de ce este atât de sigur, permiteți-mi să vă spun cum funcționează.

Primul lucru de luat în considerare este că cheia dvs. privată este întotdeauna păstrată offline, ceea ce înseamnă că nu are niciodată o conexiune directă la internet. Acest lucru este complet diferit de stocarea criptomonedelor pe un desktop, mobil sau portofel web, ca hackeri găsesc întotdeauna noi modalități de infectare a acestuia un virus sau malware.

Recenzie portofel Trezor: două dispozitive Trezor.

Când vine vorba de accesarea portofelului Trezor, indiferent dacă este cazul trimite / primește monede, sau chiar verifică-ți soldul, va trebui să intri numărul PIN personal. Numai dvs. ar trebui să știți care este acest număr PIN, deoarece trebuie să îl alegeți atunci când configurați dispozitivul pentru prima dată.

Vi se dă și voi o expresie de acces de rezervă care tu TREBUIE SA scrie. Dacă portofelul Trezor v-a fost furat, veți putea să vă recuperați fondurile introducând fraza de rezervă pe un alt dispozitiv.

Deși s-ar putea să fi auzit de portofele software sunt piratate tot timpul, caracteristica de mai sus face ca portofelul Trezor să fie aproape imposibil de piratat!

Deci, acum că cunoașteți aspectele pozitive ale portofelului Trezor, să aruncăm o privire asupra unora dintre dezavantajele sale.

Dezavantaje ale portofelului Trezor

În primul rând, este important să rețineți că va trebui să cheltuiți aproximativ 99 USD dacă doriți să cumpărați un portofel Trezor. Deci, dacă dețineți criptomonede sub 1000 USD, este probabil cel mai bine să le păstrați într-un portofel software gratuit!

De asemenea, trebuie să luați în considerare cât de des aveți de gând să utilizați portofelul hardware Trezor pentru a efectua tranzacții. De fiecare dată când doriți să trimiteți fonduri, va trebui să conectați portofelul la dispozitivul desktop și apoi să introduceți codul PIN personal. Acesta nu este tocmai cel mai convenabil mod de a vă accesa criptomonedele. Desigur, este unul dintre principalele puncte „negative” menționate de recenziile utilizatorului portofel Trezor.

Revizuirea portofelului Trezor: manager de parole.

Cand vine vorba de ușurința în utilizare, un portofel hardware precum Trezor poate fi puțin complicat pentru începători, mai ales dacă nu au mai folosit un dispozitiv similar. De aceea este foarte important să citiți manualul de instrucțiuni înainte de ao utiliza, altfel, ați putea face o greșeală.

În general, trebuie să luați în considerare ceea ce este cel mai important. Este securitatea sau alte caracteristici precum costul, comoditatea și ușurința în utilizare? Cu toate acestea, dacă țineți o cantitate foarte mare de monede, este complet recomandat să le depozitați într-un portofel hardware precum Trezor.

Așadar, acum că aveți o prezentare generală a avantajelor și dezavantajelor portofelului, în continuare în această recenzie a portofelului Trezor, să aruncăm o privire cât de sigură este cu adevărat. Este imposibil de piratat portofelul Trezor? Să aflăm!

Prezentare generală a securității

Prima întrebare pe care oamenii o pun în mod normal este „ce se întâmplă dacă computerul meu de birou este infectat și îmi conectez portofelul Trezor?”. Ei bine, acesta este un punct foarte bun, așa că permiteți-mi să explic acest lucru în detaliu.

Conexiune USB limitată

Gândiți-vă la mouse-ul pe care îl utilizați pentru a controla cursorul de pe ecran. Dacă a existat un virus pe computer, ar putea afecta mouse-ul? Absolut nu! Chiar dacă mouse-ul are capacitatea de a interacționa cu internetul (deoarece vă permite să faceți clic pe diferite site-uri web), nu poate fi controlat de un virus sau malware.

Este exact la fel ca portofelul Trezor Ethereum. Portofelul are ceva numit A "Conexiune USB limitată", ceea ce înseamnă că, chiar dacă dispozitivul computerului este infectat, criptomoneda dvs. este complet sigură.

Recenzie portofel Trezor: proiectarea portofelului Trezor.

Unele recenzii ale portofelului Trezor ale utilizatorilor menționează cheyloggers. Un keylogger este atunci când un dispozitiv este infectat cu un virus și permite hackerului să o facă obțineți o copie a fiecărei taste pe care o introduceți pe tastatură. Aceștia pot analiza apoi tot ce tastați, în speranța că dezvăluiți anumite informații private, cum ar fi o parolă.

Cu toate acestea, modul în care echipa a proiectat numărul PIN este că de fiecare dată când introduceți un număr, ordinea numerelor se schimbă. Aruncați o privire la imaginea de mai jos pentru a înțelege la ce mă refer:

Recenzie portofel Trezor: dispozitivul Trezor.

După cum au subliniat unele recenzii despre portofelul Trezor, acesta este cu siguranță o modalitate de a evita deturnarea codului PIN de către un keylogger!

Actualizări firmware

Pentru a se asigura că portofelul Trezor rămâne protejat împotriva noilor amenințări, echipa lansează actualizări periodice de firmware. Acest lucru este similar cu o actualizare Windows și sunt concepute pentru a vă proteja dispozitivul!

Actualizările portofelului Trezor sunt nu automat totuși, va trebui să vă asigurați că îl actualizați singur atunci când sunt lansate. SatoshiLabs a lansat instrucțiuni complete despre cum să faceți acest lucru, pe care le puteți vizualiza făcând clic aici.

Portofelul Trezor a fost piratat?

Cu toate acestea, oricât de bune sunt toate caracteristicile de securitate de mai sus, a existat o vulnerabilitate raportată în hardware-ul Trezor în 2017. Potrivit diferiților experți în criptografie, a existat o modalitate prin care hackerii puteau accesa fraza de acces de rezervă de 24 de cuvinte a unei persoane, precum și numărul PIN al acesteia.

Deși vulnerabilitatea a fost remediată de atunci de echipa Trezor, ar trebui să reamintească faptul că, în realitate, niciun dispozitiv nu este 100% sigur de hackeri. Pentru detalii complete despre vulnerabilitatea anterioară, faceți clic aici pentru a citi povestea.

Deci, acum că aveți o bună înțelegere a caracteristicilor de securitate, ce părere aveți despre portofelul hardware Trezor până acum? Dacă doriți să cumpărați unul (sau aveți deja unul), bine – următorul lucru pe care îl vom acoperi în această recenzie a portofelului Trezor este configurarea și utilizarea dispozitivului!

Cum se configurează portofelul Trezor?

Când deschideți prima dată cutia, iată o listă cu toate articolele pe care ar trebui să le primiți:Recenzie portofel Trezor: în interiorul pachetului.Portofel Trezor (1), semințe de recuperare (2), șnur (3), instrucțiuni (4), cablu USB (5)

1. Mai întâi trebuie să faci conectați portofelul Trezor la portul USB al computerului. După ce faceți acest lucru, ecranul Trezor ar trebui să vă afișeze o imagine a unei blocări și un site web de vizitat. Pentru a vă ușura lucrurile, faceți clic pe linkul de aici.

Revizuirea portofelului Trezor: începând cu Trezor.

2. Pagina web vă va oferi instrucțiuni suplimentare despre cum să vă păstrați portofelul Trezor în siguranță, înainte de a vă redirecționa către acesta wallet.TREZOR.io. Dacă, dintr-un anumit motiv, nu vă redirecționează, faceți clic pe linkul de mai sus.

3. Acum va trebui instalați portofelul Trezor, care vă va permite să comunicați portofelul dvs. hardware blockchain-ul. Puteți să instalați extensia Google Chrome sau să o descărcați direct pe dispozitiv. În ghidul meu, voi folosi extensia Chrome.

Recenzie portofel Trezor: site-ul web Trezor.

4. Acum veți fi întrebat dacă doriți să instalați cel mai recent firmware. Asigurați-vă că dați clic "Da, instalează".

Revizuirea portofelului Trezor: instalarea firmware-ului Trezor.

5. Vi se va cere acum să verificați dacă „Amprentele digitale”Pe ecranul hardware Trezor se potrivește cu cele afișate pe ecranul dispozitivului computerului. Dacă totul arată bine, faceți clic pe "Continua"(pe dispozitivul Trezor).

Revizuirea portofelului Trezor: interfața Trezor.

6. Acum trebuie să deconectați portofelul Trezor de pe computer și apoi să îl reintroduceți. Apoi du-te înapoi la wallet.TREZOR.io.

7. Vi se va cere acum să vă dați un nume portofelului Trezor. Acesta poate fi orice vă place și poate fi oricând schimbat la o dată ulterioară.

Revizuirea portofelului Trezor: configurarea interfeței Trezor.

8. Este timpul să vă configurați codul PIN, care este una dintre cele mai importante părți ale procesului de configurare. Pe ecranul computerului, veți vedea următoarea imagine.

Recenzie portofel Trezor: introducerea codului PIN.

9. Pe ecranul portofelului hardware Trezor, veți vedea următoarea imagine.

Recenzie portofel Trezor: cod PIN nou.

10. Aici devine puțin confuz. Poziția numerelor afișate pe ecran este aleatorie, ceea ce vă asigură că nimeni nu poate afla ce taste apăsați.

Cu toate acestea, trebuie să introduceți numerele dorite pe computer. De exemplu, dacă doriți să alegeți „7,1,6,5”, va trebui să selectați aceeași poziție în pătratele goale afișate pe ecranul computerului. Va trebui să introduceți acest lucru de două ori, ceea ce vă asigură că nu faceți o greșeală.

11. Acum, după ce ați configurat numărul PIN, portofelul dvs. hardware Trezor va afișa fraza de rezervă de 24 de cuvinte. Este foarte important să le scrieți și să le păstrați în siguranță, deoarece dacă vreodată vă pierdeți portofelul sau vi se fură, veți avea nevoie de acest lucru pentru a vă recupera fondurile. Ar fi trebuit să primiți 24 de bucăți de hârtie căptușite în cutia Trezor, astfel încât să le puteți nota pe aceasta!

Recenzie portofel Trezor: notarea codurilor.

Asta este! Ați configurat acum portofelul Trezor! Să trecem la primirea fondurilor.

Cum să transferați criptomoneda în portofelul Trezor?

1. Mai întâi, conectați portofelul hardware Trezor la computer și apoi introduceți numărul PIN pe care l-ați creat anterior.

2. Acum, trebuie să vă vizitați portofelul Trezor. Aceasta va fi fie prin extensia Google Chrome, fie prin programul software pe care l-ați descărcat mai devreme.

3. În partea din stânga sus a paginii, veți vedea o casetă derulantă. Selectați criptomoneda pe care doriți să o trimiteți în portofelul Trezor. Voi folosi Bitcoin pentru acest exemplu, dar există și un portofel Trezor Ethereum și altele în același tablou de bord.

4. Apoi, faceți clic pe "A primi" în partea de sus a ecranului. Veți vedea acum adresa dvs. unică de portofel pentru criptomoneda pe care doriți să o transferați.

Recenzie portofel Trezor: cod QR.

5. Copiați adresa și apoi mergeți la portofelul în care este stocată în prezent criptocurrency. Pur și simplu lipiți adresa dvs. și apoi transferați fondurile!

În funcție de moneda pe care o transferați, va dura câteva minute pentru a ajunge la portofelul Trezor. Dar asta este! Continuând examinarea portofelului Trezor, să vedem cum să facem acest lucru trimite fonduri de la portofelul Trezor la altcineva.

Cum să trimiteți fonduri din portofelul Trezor?

  1. Deschideți tabloul de bord al portofelului Trezor pe computer.
  2. Din lista derulantă din partea stângă, selectați moneda pe care doriți să o trimiteți.
  3. Apoi, faceți clic pe "Trimite" În partea de sus a paginii.
  4. Vi se va cere acum să introduceți adresa portofelului persoanei la care doriți să trimiteți monedele, precum și suma. Odată ce sunteți mulțumit de informațiile pe care le-ați introdus, faceți clic pe "Trimite"!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzie

Dacă ați citit această revizuire a portofelului Trezor de la început până la sfârșit, ar trebui să o aveți acum o foarte bună înțelegere despre ce este, ce face și cum este diferit de portofelele software tradiționale.

De asemenea, ar trebui să aveți o idee bună despre caracteristicile de securitate ceea ce îl face mult mai sigur decât un portofel desktop sau mobil. Chiar dacă portofelul Trezor este furat, vă puteți recupera fondurile atâta timp cât ați notat și ați stocat parola de recuperare de 24 de cuvinte în siguranță!

Dacă decideți să alegeți un portofel hardware, vă recomand cu siguranță să-l citiți Recenzie portofel Ledger, și comparația dintre Ledger și Trezor.

Tabel: Ledger Nano S și Trezor One

Deci, ai decis dacă vrei să cumperi portofelul hardware Trezor? Dacă da, veți cumpăra Trezor sau cel mai recent model Trezor T (sau Trezor 2)?

Dacă da, vă rog să-mi spuneți cum vă descurcați!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me