În vara anului 2017, moneda Antshares s-a redenumit ca NEO. Din acea zi, NEO a trecut de la 10,51 dolari la un maxim istoric de 196,85 dolari în ianuarie ‘18. Valul care a fost făcut în întreaga lume criptografică i-a adus NEO titlul „Ethereum of China”.

Deci, trebuie să fie o afacere destul de mare, corect?

După ce ați citit acest articol, veți afla totul despre ce este NEO, cum să cumpărați monede NEO, de unde să cumpărați monede NEO și dacă NEO este sau nu o investiție bună. Înainte de a intra în modul în care puteți achiziționa NEO, vă voi povesti puțin despre povestea și istoria din spatele NEO.

(Dacă sunteți deja familiarizați cu NEO și vă simțiți încrezători în cunoștințele dvs., nu ezitați să treceți la secțiunea „Cum să cumpărați NEO”!)

Să începem!

Linia de fund a NEO Crypto

NEO este adesea denumit Ethereum din China. Este primul blockchain chinezesc open-source. Aceasta înseamnă că codul original este disponibil gratuit și poate fi redistribuit și modificat.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Există trei factori de bază ai blockchain-ului NEO:

 • Active digitale
 • Contracte inteligente
 • Identități digitale

Viziunea NEO este în favoarea ideii de a vă conecta identitatea digitală la identitatea reală. Aceasta este o parte importantă a ecosistemului NEO. NEO va folosi noi forme de protocoale de identificare digitală pentru a îmbunătăți modul în care există identitatea electronică.

O altă parte importantă de înțeles despre NEO este diferența dintre simbolul NEO și simbolul GAS.

Jeton NEO versus GAZ NEO

Când cercetați cum să cumpărați monede NEO, probabil veți întâlni două jetoane diferite: jeton NEO și jetonul GAS. Acest design este un pas inovator departe de modelul pe care îl folosesc majoritatea celorlalte monede.

Jetonul NEO este jetonul de guvernanță – este folosit pentru a vota și a guverna blockchain-ul. GAS este simbolul utilitar care este utilizat pentru plata taxelor de tranzacție. GAS este, de asemenea, utilizat pentru implementarea și executarea contractelor inteligente.

Notă: contractele inteligente sunt valoare programabilă și sunt utilizate pentru a crea aplicații care rulează pe un blockchain. În acest caz, acel blockchain este blockchain-ul NEO. Pentru a afla mai multe despre contractele inteligente într-un format simplu, consultați Ce este un contract inteligent ghid.

Pentru extracția NEO, practic extrageți GAS cu simbolul NEO. Fiecare jeton GAS care este consumat pe blockchain va fi distribuit proporțional tuturor deținătorilor NEO. Deci, dacă dețineți NEO, primiți automat GAS lunar. Acest lucru poate fi gândit ca un dividend (o parte din profituri) care apare automat în portofelul dvs. digital.

Dividendele GAS sunt doar un exemplu al multor instrumente economice care cuprind economia inteligentă a NEO.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Economii inteligente

Conceptul de economie inteligentă este o piesă centrală a viziunii NEO. Aceasta înseamnă că NEO dorește să aibă o economie reală pe blockchain.

Funcțiile economiei inteligente ar permite mii de părți să încheie contracte între ele fără a fi nevoie să aibă încredere reciprocă. Acest lucru se datorează faptului că funcțiile comerciale sunt aplicate prin codul computerului, mai degrabă decât să se bazeze pe oricare dintre părți din contract și / sau autoritatea centrală.

Fondatorul NEO intenționează să aibă aplicații economice care rulează pe contracte inteligente pe blockchain-ul NEO. Contractele inteligente sunt cele care impun legile economice pe care ecosistemul NEO le va susține.

Există o mulțime de activități economice reale pe blockchain-ul NEO care pot înlocui sistemele economice din lumea actuală, cum ar fi portofelul NEO. Activitățile economice bazate pe blockchain, precum ecosistemul NEO, fac tranzacțiile mai rapide și mai ieftine decât soluțiile bancare din lumea reală.

Când cercetați cum să cumpărați monede NEO, veți descoperi că NEO este un proiect foarte comunitar. Există sute de dezvoltatori cu sediul în întreaga lume. Cu toate acestea, există foarte puțini dezvoltatori de bază. Numărul dezvoltatorilor este un semn sănătos, deoarece unele proiecte au o activitate de dezvoltare redusă sau deloc! Aceasta nu este o problemă cu NEO.

Este o investiție bună?

În ianuarie 2017, moneda a fost de 0,13 cenți USD. În aceeași zi, un an mai târziu, moneda a crescut la un maxim istoric de 196,85 USD în 2018. În lunile următoare, prețul s-a răcit, ajungând la un minim de 12 luni, de puțin sub 45,00 USD la începutul lunii aprilie. Cu toate acestea, prețul a crescut constant în săptămânile de atunci.

De la cel mai mic preț la cel mai mare, NEO a fost aproape de a experimenta o rentabilitate a investiției de 700.000%. Dacă rentabilitatea investiției anterioară este un indicator important pentru dvs., atunci această cifră ar trebui să sară la voi!

Poate că sunteți gata să cumpărați monede NEO chiar acum. Mai jos am furnizat câteva instrucțiuni pas cu pas despre cum să cumpărați NEO. Puteți utiliza informațiile pentru a vă ajuta să decideți ce schimb doriți să utilizați. Amintiți-vă totuși că ar trebui mereu consultați un expert financiar înainte de a face orice investiție.

Cum să cumpărați monedă NEO

Nu conteaza cum doriți să cumpărați monedele NEO, mai întâi, aveți nevoie de eter (ETH). Vom obține acest lucru folosind Coinbase. Deci, va trebui să configurați un Coinbase cont dacă nu aveți deja unul.

Pentru a cumpăra Ethereum de pe Coinbase:

 1. Conectați-vă la Coinbase utilizând numele de utilizator, parola și telefonul mobil (verificare prin SMS).
 2. După ce v-ați conectat la contul Coinbase, accesați Cumpărare / Vânzare.
 3. După ce selectați Cumpărați / Vindeți pe Coinbase, ar trebui să selectați Ethereum în continuare. În caseta USD, introduceți echivalentul în USD al Ethereum pe care doriți să îl achiziționați (veți vedea că suma corespunzătoare a Ethereum va apărea în caseta ETH din dreapta).
 4. După ce introduceți suma de Ethereum pe care doriți să o achiziționați, selectați caseta „Cumpărați Ethereum instant”. (Vi se va cere să confirmați cu un mesaj text pentru a avea dispozitivul mobil gata)

Cum se poate converti de la Ethereum la NEO

Coinbase vă permite să cumpărați numai BTC, ETH, LTC și BTH. Deci, acum trebuie să trimiteți ETH-ul dvs. la un alt schimb, astfel încât să puteți cumpăra moneda NEO. Eu folosesc Binance, așa că vă voi arăta cum să utilizați Binance pentru a cumpăra monede NEO cu ETH pe care l-ați cumpărat de pe Coinbase.

 1. Accesați Conturi de pe Coinbase și selectați butonul Trimiteți de sub portofelul ETH.

  Portofel ETH

 2. După ce faceți clic pe Trimitere, va apărea o fereastră pop-up. Fereastra pop-up conține casete de intrare în care trebuie să introduceți adresa. Păstrați fereastra deschisă într-o filă și pregătiți-vă să deschideți o altă filă.
 3. Acum, va trebui să mergeți la Binance. Pe pagina principală, selectați Fonduri, apoi selectați Depozite. (Aveți nevoie de un cont Binance, deci dacă nu aveți unul, configurați unul și reveniți la acest pas).

  Cum se depune monede NEO pe Binance

 4. În ecranul Depozite, căutați Ethereum în casetă introducând „ETH”. Apoi, selectați „copiați adresa” din partea dreaptă a ecranului.

  Adresa de depozit ETH

 5. Odată selectată adresa, reveniți la cealaltă filă Coinbase. Lipiți adresa de depozit ETH de la Binance în caseta Destinatar din meniul Coinbase. Dacă aveți o adresă ETH validă, lângă caseta Destinatar va apărea o pictogramă de validare verde. Introduceți suma de USD (sau ETH) pe care doriți să o trimiteți în contul dvs. Binance. Observați modul în care taxa de rețea afectează suma totală. Când sunteți mulțumit, dați clic pe caseta albastră pe care scrie „Continuați”.
 6. După ce selectați Continuare, veți vedea o altă fereastră pop-up care vă confirmă tranzacția. Va trebui să aveți telefonul mobil pregătit. Introduceți codul de verificare în doi pași furnizat de aplicația dvs. de autentificare. După introducerea codului, selectați Confirmare.
 7. După ce confirmați tranzacția, va apărea o altă casetă pop-up. Această casetă pop-up vă permite să vedeți starea tranzacției dvs. pe Etherscan.
 8. Puteți reveni la fila Binance acum și puteți selecta Fonduri, apoi selectați Istoric în meniul derulant. Acest lucru vă permite să vizualizați Istoricul depozitelor, care este un alt mod de a verifica când tranzacția dvs. se finalizează.

  Istoricul tranzacțiilor Binance

 9. Pentru a efectua o tranzacție la prețul pieței, asigurați-vă că selectați moneda pe care doriți să o tranzacționați (de exemplu, NEO / ETH). De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți corect selectată caseta Market ca săgeata din stânga. Săgeata dreapta arată unde introduceți cât NEO doriți să vindeți. Căsuța de lângă acesta este locul unde puteți introduce cât NEO doriți să cumpărați.

(Pentru a cumpăra monede NEO folosind opțiunea Market înseamnă că cumpărați sau vindeți NEO la orice preț de piață este oferit în prezent. Opțiunea limită vă oferă opțiuni de cumpărare și vânzare mai specifice, dar este ușor mai complicată pentru începători).

Acum voi compara unele dintre principalele schimburi pe care le puteți achiziționa NEO. Voi defila taxele de tranzacție, securitatea și mai multe informații despre necesitatea de a ști despre fiecare schimb.

Vom continua să vorbim despre Binance pentru a începe lucrurile.

Schimburi NEO: Binance

Binance este un schimb bun, deoarece este ușor de utilizat. A fost unul dintre primele schimburi pe care am început să le folosesc când am început să tranzacționez criptomonede. Am învățat multe lecții folosindu-l. Monedele de pe bursă au o reputație destul de bună. Binance deține o taxă de tranzacționare de 1%. Dacă aveți BNB (Binance Coin), îl puteți utiliza pentru a reduce taxele de tranzacționare cu 50%, astfel încât să fiți taxat doar 0,5% SAU Binance deține o taxă de tranzacționare de 1%. Dacă aveți BNB (Binance Coin), îl puteți folosi pentru a reduce taxele de tranzacționare cu 50%, astfel încât să fiți taxat doar cu 0,05%. Nu-i rău, eh?

Unele dintre cele mai mari dezavantaje ale Binance au existat în cea mai mare parte devreme și nu mai sunt probleme. A inclus o lipsă de comunicare în limba engleză și o lipsă de interacțiune cu comunitatea. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut, Binance a devenit un schimb mult mai transparent.

Peste 2 miliarde de dolari pe zi sunt tranzacționați pe Binance! Din cele 2 miliarde, aproximativ 29 de milioane de dolari sunt folosiți pentru tranzacționarea NEO.

Schimburi NEO: Upbit

Această bursă are aproximativ același volum de tranzacționare NEO ca Binance, oscilând în jur de 29 de milioane de dolari zilnic. Upbit domină locul în care oamenii cumpără monede NEO în Coreea de Sud. Are peste 1,8 miliarde USD tranzacționate zilnic la bursă. Există o taxă de tranzacționare de 25% KRW aplicată tuturor comenzilor, precum și o taxă de retragere de 0,01-1000 KRW, care variază în funcție de suma retrasă.

Cu toate acestea, Upbit a lăsat câteva întrebări în mintea investitorilor, deoarece acestea sunt singurul schimb major din Coreea care nu susține autoreglementarea. Recomandarea pentru autoreglementare a venit de la guvernul sud-coreean, așa că a fost puțin surprinzător faptul că Upbit nu a participat.

Cu toate acestea, Upbit nu are nicio obligație de a participa, așa că nu este la fel de confruntător precum unele surse au făcut ca știrile să fie. Evident, acest lucru nu a afectat numărul de oameni care au ales să cumpere monede NEO de pe bursa Upbit.

Schimburi NEO: Bitfinex

Această platformă de tranzacționare bazată pe Hong-Kong a fost cea mai mare platformă de schimb Bitcoin de ceva timp; moneda cuprinde în prezent aproximativ 30% din tranzacționarea Bitcoin. În prezent, NEO în valoare de peste 17 milioane de dolari este tranzacționat zilnic la bursă.

Structura de comisioane a Bitfinex se bazează pe un nivel, tranzacțiilor mai mari primind rate de taxe mai favorabile. Următoarea coloană ilustrează structura taxelor la Bitfinex:Executarea comenzii în ultimele 30 de zile

Schimburi NEO: CoinEgg

La data acestei publicații, CoinEgg avea un volum de tranzacționare de 60 de milioane de dolari pe zi. NEO a fost a doua cea mai mare monedă tranzacționată de pe platformă, reprezentând peste 11 milioane de tranzacții pe zi. CoinEgg are o taxă de 0,10% pentru toate tranzacțiile. După cum vedeți, unele schimburi percep o taxă fixă ​​de tranzacționare, în timp ce altele utilizează taxe de tranzacționare pe mai multe niveluri.

Schimbul are sediul în Regatul Unit. Unul dintre dezavantajele majore ale acestui schimb este că tranzacționează doar împotriva BTC. De asemenea, nu oferă niciun tip de integrare valutară fiat.

Schimburi NEO: OKEx

Primul lucru pe care ar trebui să-l știți despre OKEx este că a făcut obiectul unui hack Bitcoin de 3 milioane de dolari USD în octombrie 2017. Hackerul s-a conectat de pe o adresă IP germană și a tranzacționat perechi de tranzacționare BTC-ETH pentru a vinde toate Bitcoin în decurs de o oră. Acest lucru s-a întâmplat în China, iar poliția de acolo a refuzat să ia cazul din cauza perspectivei țării asupra Bitcoinului la acea vreme.

Cu toate acestea, în ciuda exclusivității și hack-ului schimbului, bursa se află în primele 5 schimburi NEO după volum, așa că am simțit că ar trebui să fie inclusă în listă.

Există mai puțin de 8 milioane de dolari de tranzacționare zilnică în volum. Acesta reprezintă mai puțin de 5% din volumul total de tranzacționare NEO zilnic. Structura taxelor de pe OKEx funcționează pe o structură similară cu Bitfinex cu modelul de taxă Maker / Taker (maker = -0,1%, achizitor = 0,1%).

Concluzie

Acum știți ce este NEO, cum puteți schimba ETH pentru a-l obține și pe ce schimburi puteți cumpăra monede NEO.

NEO a arătat cu siguranță o rentabilitate majoră a investiției pentru adoptatorii timpurii ai monedei; după cum sa menționat anterior, a crescut cu peste 700.000% de la cel mai mic preț la cel mai mare preț. (Chestii traznite!)

Prețul ar putea fi garantat din cauza faptului că NEO poate gestiona 10.000 de tranzacții pe secundă, dar unul dintre cele mai mari obstacole care îi împiedică pe NEO să fie reglementarea chineză – poziția lor față de criptomonedă este instabilă..

Odată ce reglementarea în China devine mai stabilă, cred că moneda va decola mai departe decât a fost înainte.

Deci, veți cumpăra monede NEO? Dacă da, ce schimb veți folosi? Mi-ați urmărit pas cu pas Coinbase și Binance sau ați ales o altă opțiune? Să-mi dai de veste!

Notă importantă: vă rugăm să consultați un expert financiar înainte de a cumpăra monede NEO sau de a face orice altă investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me