Hei, fanilor cripto! Deci, vrei să știi cum să cumperi Siacoin? Ei bine, am vești bune pentru tine, deoarece astăzi nu numai că îți voi arăta de unde să cumperi Siacoin, ci și cum să îl cumperi!

În momentul redactării acestui ghid – iulie 2018 – criptomonedele sunt semnificativ mai ieftine decât în ​​perioada maximelor din industrie la sfârșitul anului 2017! Aceasta înseamnă că, în prezent, poți să-ți faci o afacere. (Totuși, acesta nu este un sfat financiar.)

În acest ghid „Cum să cumpărați Siacoin”, vă voi oferi mai întâi o imagine de ansamblu a monedei. Sunt sigur că știți deja acest lucru, dar m-am gândit să îl adaug doar în cazul în care unii dintre voi nu știu!

După aceea, voi lista apoi cinci dintre cele mai bune schimburi de criptomonede pentru a le cumpăra. În cele din urmă, vă voi oferi apoi o prezentare completă pas cu pas despre cum să cumpărați Siacoin, împreună cu câteva capturi de ecran cu adevărat utile!

Sper că sunteți gata, deoarece avem multe de parcurs!

Ce este Siacoin?

Siacoin este un proiect de criptomonede care își propune să provoace industria de stocare în cloud prin utilizarea tehnologiei blockchain. A fost creată de o companie numită Nebulous Inc și este în prezent condusă de Luke Champine și David Vick.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

În acest moment, stocarea în cloud este dominată de corporații centralizate, cum ar fi Amazon și Google. Acest lucru a dus la taxe scumpe și securitate slabă, ceea ce Siacoin susține că a rezolvat.

Prin utilizarea platformei, oricine din lume poate folosi Siacoin pentru a închiria spațiu de stocare online. Alternativ, oricine dorește să găzduiască fișiere contribuind la spațiul de rezervă pe hard disk poate câștiga Siacoin!

Proiectul este complet descentralizat, ceea ce înseamnă că nicio persoană sau autoritate nu controlează rețeaua. În schimb, tranzacțiile de date sunt verificate de mai multe noduri, ceea ce garantează că serverele Siacoin nu vor eșua niciodată și nici nu pot fi sparte.

Notă: Un nod este un dispozitiv conectat la o rețea de criptomonede. Acestea permit verificarea în siguranță a tranzacțiilor fără o terță parte!

Potrivit echipei, utilizatorii vor putea stoca 1 Terabyte de date pentru doar 2 USD pe lună, ceea ce, comparativ cu taxa Amazon de 23 USD pe lună, este semnificativ mai ieftin.

Deși Siacoin a fost lansat pentru prima dată la sfârșitul anului 2015, abia la mijlocul anului 2017 moneda a început să experimenteze o creștere considerabilă. La fel ca majoritatea celorlalte criptomonede, Siacoin a înregistrat cel mai mare preț înregistrat vreodată în ianuarie 2017, unde avea 9 cenți capitalizare de piață totală de puțin sub 3 miliarde de dolari. Din nou, la fel ca majoritatea celorlalte criptomonede, valoarea sa a scăzut de atunci.

Pentru mai multe informații despre ceea ce face echipa chiar acum, accesați site-ul oficial Siacoin aici.

Deci, acum, când știți ce intenționează să facă proiectul, următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpărați Siacoin” va analiza cinci dintre cele mai bune schimburi de la care să îl cumpărați! Să începem cu Binance.

De unde să cumpărați Siacoin

Binance

Cu toate că Binance a fost creată abia în 2017, acum sunt oficial cel mai mare schimb de criptomonede din lume. Au fost inițial stabiliți în China, cu toate acestea, recent și-au mutat sediul în națiunea europeană Malta.

Platforma este acum atât de populară încât are peste 10 milioane de utilizatori înregistrați care contribuie la un volum mediu zilnic de tranzacționare de până la 2 miliarde de dolari pe zi! Dar de ce îi iubesc atât de mult oamenii??

În primul rând, Binance vă permite să tranzacționați sute de criptomonede diferite. Aceasta include monede populare precum Bitcoin și Ethereum și altele mai puțin cunoscute precum Siacoin! Mai mult, Binance enumeră destul de des criptomonede noi care tocmai și-au terminat ICO-ul.

Un alt beneficiu real al tranzacționării la Binance este că taxele sunt una dintre cele mai mici din industrie. Taxele standard de tranzacționare reprezintă doar 0,1% din valoarea totală a tranzacției! Puteți reduce acest lucru cu 50% dacă utilizați moneda BNB, care este o criptomonedă creată de Binance!

Securitatea la Binance este, de asemenea, foarte recomandată. Au existat câteva probleme recente (cum ar fi fluctuația imensă a prețurilor Syscoin unde Binance a trebuit să blocheze temporar retragerile), cu toate acestea, schimbul nu a experimentat niciodată hackuri majore. Utilizatorii sunt protejați de diferite controale de siguranță, cum ar fi autentificarea cu doi factori și o opțiune de depozitare la rece, ceea ce înseamnă că monedele dvs. sunt păstrate offline.

Interesant, chiar dacă Binance este unul dintre cele mai populare schimburi din industria criptomonedelor, nu permite utilizatorilor să depună sau să retragă fonduri folosind bani din lumea reală! În schimb, va trebui să depuneți o criptomonedă, care este gratuită. Cu toate acestea, în iunie 2018, echipa Binance a anunțat că va accepta în curând depozite în monedă fiduciară, ceea ce este interesant!

Binance este un loc minunat în care vă uitați cum să cumpărați Siacoin; permiteți-mi să rezum rapid avantajele și dezavantajele platformei.

Avantaje

 • Sute de monede enumerate
 • Taxe de tranzacționare foarte ieftine
 • Mare securitate
 • Volum de tranzacționare imens, atât de multă lichiditate

Disaavantaje

 • Fără depozite sau retrageri în monedă fiduciară (dar intenționează să vă ofere în curând)
 • Câteva amenințări ciudate la adresa securității, ceea ce însemna că trebuie să blocheze retragerile

Deci, acum că știți avantajele și dezavantajele cumpărării Siacoin de pe Binance, următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpărați Siacoin” se va uita la Bittrex.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Bittrex

Bittrex a fost creat în 2013 și are sediul în Seattle, în S.U.A. La fel ca Binance, sunt unul dintre cele mai mari burse din lume pentru volum de tranzacționare, ceea ce înseamnă că au întotdeauna o mulțime de lichidități disponibile!

Până de curând, Bittrex nu oferea utilizatorilor o modalitate de a depune sau retrage fonduri folosind moneda din lumea reală, însă aceasta se schimbă încet. La sfârșitul lunii mai 2018, bursa a creat o facilitate pentru clienții corporativi de a depune fonduri folosind USD! Deși nu a fost dată încă o dată exactă, schimbul intenționează să ofere acest lucru și utilizatorilor standard.

Platforma listează mai mult de o sută de criptomonede diferite, inclusiv Siacoin (desigur)! Taxele de tranzacționare sunt destul de bune la Bittrex, costând 0,25% pentru fiecare tranzacție pe care o faceți. Când depuneți sau retrageți criptomonede la schimb, singura taxă pe care trebuie să o plătiți este taxa de tranzacție blockchain.

După cum probabil puteți ghici, Bittrex ia în serios securitatea, deoarece își are sediul în S.U.A. Pe de altă parte, acest lucru înseamnă că fiecare cont trebuie verificat înainte de a putea începe tranzacționarea, ceea ce, potrivit unor utilizatori, poate dura până la două săptămâni! Prin urmare, dacă trebuie să cumpărați rapid Siacoin, ar putea fi cel mai bine să utilizați un alt schimb.

Deși nu este clar câți utilizatori are Bittrex, la sfârșitul anului 2017 au trebuit să suspende noile înregistrări, deoarece prea mulți oameni încercau să se alăture. Cu toate acestea, de atunci și-au redeschis ușile.

Înainte de a trece la următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpăr Siacoin”, permiteți-mi să rezum rapid avantajele și dezavantajele utilizării Bittrex.

Avantaje

 • Peste o sută de monede enumerate
 • Taxele de tranzacționare sunt doar 0,25%
 • Securitate maximă
 • Întotdeauna multă lichiditate

Dezavantaje

 • Depozite valutare Fiat numai pentru clienții corporativi (în curând vor fi oferite tuturor)
 • Verificarea poate fi foarte lentă
 • Unele rapoarte privind serviciul slab pentru clienți

Deci, acum, când știți punctele bune și punctele proaste ale utilizării Bittrex, următoarea parte din „Cum să cumpărați Siacoin” se va uita la OKEX.

OKEX

OKEX este un schimb de criptomonede care a fost creat în 2014. Cu sediul inițial în China, ei și-au mutat recent birourile în Malta (la fel ca Binance!). Deși inițial schimbul era disponibil doar în chineză, acum este disponibil și în engleză.

În ceea ce privește disponibilitatea monedelor, OKEX are peste 100 de monede de cumpărat, vândut și comercializat. Platforma permite depuneri în monedă fiduciară numai pentru comercianții avansați care doresc să cumpere produse financiare complexe, deci va trebui să depuneți utilizând o criptomonedă.

Când vine vorba de comisioane de tranzacționare la OKEX, veți plăti oriunde între 0,02% și 0,2%. În cele din urmă, cu cât tranzacționați mai mult în 30 de zile, cu atât sunt mai mici taxele!

Unul dintre lucrurile minunate despre tranzacționarea la OKEX este că trebuie să vă verificați identitatea numai dacă intenționați să tranzacționați sume mari! În momentul scrierii, puteți tranzacționa 100 BTC la fiecare 24 de ore.

O altă caracteristică bună a utilizării OKEX este că au o facilitate de chat live 24 de ore pe zi. Deși timpul de răspuns poate fi destul de lung, este cu siguranță mai rapid decât să aștepți un răspuns prin e-mail!

Securitatea este bună și la OKEX, utilizatorii fiind obligați să confirme un număr care este trimis pe telefonul dvs. mobil înregistrat de fiecare dată când doriți să vă conectați la contul dvs., să tranzacționați sau să retrageți fonduri!

Volumele de tranzacționare sunt foarte mari la OKEX, schimbul fiind destul de des responsabil pentru peste 1 miliard de dolari în tranzacțiile zilnice. Prin urmare, acest lucru face ca un schimb excelent să cumpărați Siacoin, deoarece există întotdeauna multă lichiditate.

Înainte de a trece la următorul schimb în ghidul „Cum să cumpăr Siacoin”, voi rezuma rapid avantajele și dezavantajele utilizării OKEX.

Avantaje

 • Gama excelentă de criptomonede listate
 • Taxe de tranzacționare bune, cele mai mici fiind 0,02%
 • Volumuri foarte mari de tranzacționare
 • Securitate bună – îi obligă pe utilizatori să își confirme telefonul mobil în mod regulat
 • Permite tranzacționare anonimă (atâta timp cât mai puțin de 100 BTC pe zi)
 • Chat live 24/7

Dezavantaje

 • Nu există metode reale de depunere pentru utilizatorii de zi cu zi
 • Platforma un pic complicată pentru începători

Acum, că am trecut prin avantajele și dezavantajele utilizării OKEX, următorul schimb din ghidul meu „Cum să cumpăr Siacoin” este HitBTC!

HitBTC

Creat în 2013, HitBTC este un schimb de criptomonede cu sediul în țara Estoniei. Pe lângă listarea Siacoin, platforma oferă mai mult de 200 de criptomonede diferite pe care utilizatorii le pot cumpăra, vinde și tranzacționa!

Dacă doriți să cumpărați Siacoin cu USD (sau alte monede din lumea reală), atunci aveți noroc! HitBTC are o gamă bună de metode de plată în monedă fiat, inclusiv SEPA (clienți europeni) și SWIFT (Toți ceilalți).

Amintiți-vă că, dacă alegeți să depuneți cu fonduri din lumea reală, va trebui mai întâi să vă verificați identitatea. Potrivit altor utilizatori care au încercat să facă acest lucru, procesul de verificare poate dura mult timp în perioadele aglomerate.

Depozitele în cont bancar pot dura, de asemenea, cu până la 3 zile înainte ca acestea să ajungă la contul dvs., deci dacă doriți să cumpărați Siacoin imediat, este mai bine să depuneți utilizând o altă criptomonedă (cum ar fi bitcoin sau Ethereum).

Taxele de tranzacționare sunt, de asemenea, o valoare bună la doar 0,1%, dar taxele de retragere pot fi costisitoare. Taxa de retragere depinde de moneda pe care doriți să o retrageți și se pot modifica în funcție de valoarea criptomonedei la alegere. Nu publică costul retragerii Siacoin, așa că va trebui să verificați acest lucru după ce vă conectați la contul dvs..

Un lucru de luat în considerare este că, în 2015, serverele HitBTC au fost sparte, ceea ce a însemnat că unora li s-au furat monedele utilizatorilor. Dacă decideți să utilizați HitBTC pentru a cumpăra Siacoin, asigurați-vă că configurați autentificarea cu doi factori și nu păstrați niciodată prea mult în contul dvs. Vă recomandăm să vă trimiteți Siacoinul într-un portofel personal securizat.

Înainte de a trece la schimbul final al ghidului meu „Cum să cumpăr Siacoin”, permiteți-mi să discut rapid despre avantajele și dezavantajele utilizării HitBTC.

Avantaje

 • Mai mult de 200 de criptomonede diferite enumerate
 • Taxe de tranzacționare foarte mici
 • Acceptă depuneri în cont bancar
 • Platforma ușor de utilizat

Dezavantaje

 • Taxe de retragere scumpe și neclare
 • Hacked în 2015
 • Volumele de tranzacționare pe Siacoin sunt uneori reduse

Acum, că știți despre HitBTC, schimbul final pe care urmează să îl revizuiesc în ghidul meu „Cum să cumpăr Siacoin” este Poloniex!

Poloniex

Poloniex este un schimb de criptomonede situat în SUA Creat în 2014, acestea sunt acum una dintre cele mai mari platforme pentru volumele de tranzacționare zilnice. Din păcate, Poloniex nu vă permite să depuneți sau să retrageți folosind bani din lumea reală, ceea ce înseamnă că va trebui să vă finanțați contul utilizând o criptomonedă.

În plus, bursa are o listă foarte mare de monede acceptate, iar depozitele de criptomonede sunt gratuite!

Taxele de tranzacționare depind de dacă sunteți producător sau beneficiar. Producătorul de piață este persoana care asigură schimbul de lichidități, iar cel care ia piața este persoana care ia prețul actual de piață! Dacă sunteți producător, veți plăti între 0% -0,15%. Dacă sunteți beneficiar, acestea sunt între 0,05% -0,25%. În esență, cu cât tranzacționați mai mult, cu atât sunt mai mici taxele de tranzacționare.

Un mare avantaj al utilizării Poloniex este că vă permit să tranzacționați anonim, atâta timp cât nu încercați să tranzacționați mai mult de 2000 USD pe zi. Dacă trebuie să tranzacționați sume mai mari, va trebui să parcurgeți un proces de verificare.

Când vine vorba de securitate la Poloniex, majoritatea fondurilor clienților sunt deținute offline și este disponibilă și autentificarea cu doi factori. Totuși, fiți avertizați că în 2014 schimbul a fost spart, ceea ce a dus la furarea a 12% din oferta Bitcoin. De atunci nu au fost raportate hack-uri.

Mai jos am rezumat avantajele și dezavantajele utilizării Poloniex.

Avantaje

 • Selecție foarte mare de monede listate, inclusiv monede mai noi
 • SUA au bazat o securitate atât de bună
 • Tranzacție anonimă dacă este mai mică de 2000 USD / zi
 • Taxe de tranzacționare foarte mici

Dezavantaje

 • 12% din Bitcoins furau în 2014
 • Nu pot cumpăra Siacoin cu USD / EUR etc..

Deci, acum că știți cinci dintre cele mai bune schimburi de unde să cumpărați Siacoin, vă voi oferi acum instrucțiuni pas cu pas despre cum să cumpărați Siacoin!

Cum să cumpărați Siacoin

În următorul ghid pas cu pas, vă voi arăta cum să cumpărați Siacoin folosind Binance. Motivul este că, deși nu vă permit să cumpărați Siacoin cu USD (sau cu bani din lumea reală), au cea mai mare lichiditate, cele mai ieftine comisioane și oferă o securitate excelentă! Dacă doriți să cumpărați SiaCoin într-un mod bazat pe USD, există alte opțiuni de schimb disponibile, de asemenea.

Cel mai simplu mod de a vă finanța contul Binance va fi depunerea utilizând o criptomonedă populară, cum ar fi Ethereum (ETH). Dacă dețineți deja Ethereum (sau orice altă monedă acceptată de Binance), puteți trece la următoarea parte a ghidului meu.

Dacă nu dețineți nicio criptomonedă în acest moment, atunci cel mai simplu și mai rapid mod de a obține unele este să le cumpărați pe Coinbase. Este destul de simplu să îți creezi un cont acolo, totuși, dacă vrei să știi cum să faci acest lucru, vezi "Cum să cumpărați Ethereum" ghid.

Cum să Ttransferă ETH din Coinbase la Binance

După ce ați configurat contul Coinbase și ați achiziționat ETH, acum trebuie să îl transferați către Binance.

 1. În partea de sus a ecranului, faceți clic pe Conturi.
 2. Derulați în jos și apoi selectați Ethereum. Apoi faceți clic pe Trimite.
 3. Aici trebuie să introduceți adresa de depozit Binance.
 4. Deci, deschideți o nouă filă de internet și creați un cont cu Binance.
 5. După ce ați creat un cont la Binance, trebuie să vă conectați. Plasați mouse-ul peste Fonduri și apoi faceți clic pe Depozite.
 6. În caseta derulantă, căutați ETH. Apoi faceți clic pe Ethereum.
 7. Veți vedea acum adresa de depozit Binance pentru ETH. Click pe Copiați adresa și apoi reveniți la fila Coinbase.
 8. Acum trebuie să lipiți adresa de depozit Binance în Coinbase și să faceți clic pe Trimite. Contul dvs. Binance ar trebui finanțat în câteva minute, trebuie doar să aveți răbdare.

Cum să Buy Siacoin pe Binance

Acum că Binance contul este finanțat cu ETH, acum este timpul să cumpărați Siacoin!

 1. În partea de sus a ecranului, faceți clic pe schimb valutar, urmată de De bază.
 2. În partea dreaptă a ecranului, faceți clic pe ETH și apoi căutați SC.
 3. Faceți clic pe SC / ETH împerechere.
 4. Vă aflați acum pe ecranul principal de tranzacționare pentru tranzacționarea Siacoin și Ethereum!
 5. Acum, derulați în jos până sub graficele de prețuri și căutați Cumpărați SC caseta de tranzactionare. Cel mai simplu mod de a tranzacționa este de a utiliza Piaţă opțiune, deci asigurați-vă că este selectată. Acest lucru vă va asigura că tranzacționați la prețul actual al pieței.
 6. Acum trebuie să introduceți suma totală de Siacoin pe care doriți să o cumpărați. Puteți (1) să îl introduceți în Cantitate caseta sau (2) selectați procentul total din soldul ETH pe care doriți să îl utilizați.
 7. În cele din urmă, pentru a finaliza tranzacția, faceți clic pe CUMPĂRĂ SC. Dacă ați utilizat opțiunea de piață, tranzacția dvs. ar trebui finalizată în câteva secunde.

Felicitări! Tocmai ai cumpărat prima ta grămadă de Siacoins! Ușor corect?!

Concluzie

Și acesta este sfârșitul ghidului meu „cum să cumpăr Siacoin”! Astăzi v-am oferit cinci dintre cele mai bune schimburi de criptomonede de la care să le cumpărați. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale, dar depinde complet de dvs. pe care să decideți să îl utilizați.

În opinia mea, Binance este cel mai bun schimb pentru a cumpăra Siacoin din cauza volumelor sale ridicate de tranzacționare, precum și a comisioanelor sale de tranzacționare foarte mici. Motiv pentru care le-am folosit în ghidul meu pas cu pas.

După ce ați cumpărat monedele de la Binance (sau de la orice schimb ați folosit), sfatul meu ar fi să le retrageți în portofelul dvs. Siacoin. Cel mai bine este să utilizați clientul oficial Sia-UI, care conține portofelul oficial Sia.

Dacă nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru, pur și simplu urmați link-ul meu aici pentru un ghid pas cu pas.

Dacă ați găsit util acest ghid și ați achiziționat cu succes câteva Siacoins, vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me