Ai vrut mereu să intri criptomonedă investiție, dar totul părea atât de îndepărtat și complicat? Ei bine, dacă răspundeți „da”, atunci ați ajuns la locul potrivit. Astăzi aș vrea să vă povestesc Urmărește moneda, și toate subiectele care se referă la acesta.

Vă voi introduce moneda și vă voi spune de ce ar trebui să vă intereseze și să îi acordați o atenție deosebită. Vom vorbi despre istoria companiei, despre cum au venit ideea de a „urma”, care a fost motivația lor și așa mai departe. Apoi vom analiza moneda în sine – este vorba de modificări de preț, ICO, planuri etc..

Totuși, vă pot spune în avans că, dacă doriți să cumpărați câteva monede Follow, va trebui să o faceți în un schimb criptografic desemnat, și cu alte criptomonede. Modul optim de a face acest lucru este să cumpărați câteva Ethereum (ETH) la schimburi precum Coinbase sau Binance, și apoi du-te și ia-ți niște monede Urmărește.

Deci, fără alte întrebări, să sărim direct în el.

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Un concept unic pentru o criptomonedă
 • Elimină mult efortul din cercetările legate de criptomonede

Contra

 • Echipa neexperimentată din spatele proiectului
 • Lipsa direcției
 • Lipsa transparenței companiei

Urmărește Coin Origins

Să o luăm de sus – ce este Follow coin?

Potrivit companiei din spatele acesteia, Follow coin este un nou val revoluționar de criptomonedă și tehnologia blockchain. Obiectivul principal al acestei noi monede este de a acoperi decalajul dintre investitorii cripto de lungă durată și începătorii cripto absolută.

Dacă sunteți începător la tranzacționarea criptomonedelor, lucrurile pot deveni foarte confuze și dificile – există doar prea multe informații referitoare la piață, ICO-uri pentru monede, prețuri etc. copleșitor – nu este ușor să decideți ce informații sunt valoroase și care vor aduce o schimbare și care sunt doar speculații simple.

Aici apare monedă Follow – această nouă platformă este concepută nu numai reîmprospătați piața criptomonedelor, dar ajută și comercianții începători să găsească și să ia legătura cu experți în tranzacționare din întreaga lume.

Cum functioneazã?

Urmăriți moneda, vă permite să găsiți diverși investitori în criptomonede din întreaga lume. Mulți dintre acești investitori s-au adâncit în criptomonede încă de la începuturile anului Bitcoin, așa că, în general, știu ce fac.

Investitorii au file speciale de portofoliu unde puteți vizualiza activitățile lor anterioare, ratele comerciale de succes și așa mai departe. Odată ce decideți că vă place un anumit investitor specific, tot ce trebuie să faceți este să-i „urmați”.

Odată ce urmăriți investitorii, veți primi o notificare ori de câte ori face unele mișcări pe piața criptografică – fie că este vorba de tranzacționare, cumpărare sau vânzare.

Urmăriți moneda: o monedă de criptomonedă pe un laptop.

Există o opțiune disponibilă pentru dvs. numită „Comerț duplicat”. Dacă alegeți să faceți acest lucru, veți face copiază automat și imită tranzacția pe care investitorul a efectuat-o.

Dacă comerțul menționat mai sus este de succes, atât dvs., cât și investitorul beneficiați. Beneficiați pentru că, ei bine … A fost o tranzacție de succes și nu a trebuit să faceți altceva decât să apăsați un buton (fără cercetare, fără cunoștințe prealabile, fără nimic), iar investitorul beneficiază de obținând o anumită sumă de monede Follow pentru contribuția lor.

Acest lucru este minunat din câteva motive.

Duplicare comercială

În primul rând, moneda pare cu adevărat o mare poartă de acces în industria de tranzacționare a criptomonedelor pentru persoanele care și-au dorit întotdeauna să-și încerce norocul, dar care nu s-au dus niciodată și au făcut cercetări. S-ar putea să fie pentru că pur și simplu lipseste timpul, sau nu au mijloace suficiente pentru a accesa informațiile.

Oricare ar fi motivul, Urmărește moneda oferă o soluție minunată – nu trebuie să petreceți ore și ore în căutarea celor mai buni investitori și sfaturi despre cum să tranzacționați criptomonede – platforma „următoare” face toată munca grea pentru dvs..

Este, de asemenea, minunat pentru investitori – tot ce trebuie să facă este să își creeze profilurile și apoi să continue să tranzacționeze, să cumpere și să vândă diverse criptomonede, așa cum ar face într-o zi normală. Ori de câte ori realizează o tranzacție de succes, există întotdeauna șansa să primească venituri suplimentare – toate pentru că cineva și-a duplicat tranzacția.

Compania

Compania din spatele monedei Follow se numește exact așa – „Urmați Coin”. Acestea au sediul în Amsterdam și sunt o filială a Knijbel, o companie olandeză de dezvoltare de software.

Follow Coin au lansat primul lor produs – „următorul” – la sfârșitul anului 2017. Au făcut acest lucru după finanțarea inițială pe care o primiseră în acel moment.

După cum afirmă însăși compania, au avut ocazii mari de a-și continua experiența în domeniul criptomonedelor și de a-și face un fel de nume în comunitatea companiilor cripto..

Urmăriți moneda: un ghid cuprinzător

În prezent, echipa este foarte interesată rebranding și revizuirea lor Hartie alba – spun că au învățat multe lucruri de la ICO-ul inițial și lansarea aplicației și sunt dornici să înceapă să lucreze la Follow coin 2.0.

Compania are, de asemenea, ceva pe care îl numesc „Academia Follow Coin” – un loc unde puteți merge să aflați totul despre subiecte legate de criptomonede. Au trei nivele – Începător, Intermediar și Expert -, iar informațiile furnizate sunt clasificate în consecință.

Urmăriți prezența pieței de monede și ICO

Moneda Follow nu a fost un participant activ pe piața criptomonedelor.

Tokenul monedă Follow – the FLLW – se bazeaza pe platforma Ethereum a blockchain-ului. Aceasta înseamnă că simbolul are anumite caracteristici pe care le-am găsi în ETH sau în orice altă criptomonedă bazată pe ERC-20.

În timpul monedei Follow oferta inițială de monede (ICO), 490 milioane de jetoane FLLW au fost oferite publicului. Prețul inițial al unui jeton a fost 0,0470 dolari. Aceasta înseamnă că întregul ICO a fost evaluat la în jur de 23 de milioane de dolari. De asemenea, ai putea cumpăra jetoane FLLW doar cu Ethereum – Nu fiat sau alte criptomonede au fost acceptate.

Urmăriți monedă: monede fiat și monede criptografice.

Cu toate acestea, când vine vorba de prețul actual al monedei Follow, lucrurile par destul de diferite.

Jetonul FLLW a scăzut destul de constant în preț. Chiar dacă piața criptomonedelor se confruntă cu momente grele de la sfârșitul anului 2017 și începutul anului 2018, este încă o scădere nevăzută a prețului pentru aproape orice simbol de pe piață.

Prețul curent al monedei Follow este 0,00032 dolari. Dacă comparăm acest preț cu cel pe care l-am văzut în timpul ICO – 0,0470 dolari – putem vedea exact ce fel de picătură este aceasta.

Este destul de evident că scăderea prețului a fost mai mult decât notabilă … Dar de ce este asta?

Scăderea prețului

Sunt multe motive de ce prețul monedei Follow ar fi putut scădea așa cum a scăzut. Unul dintre cele mai frecvent menționate dintre aceste motive este acela compania și echipa din spatele criptomonedei Follow monede erau pur și simplu prea lacomi și nu înțelegeau ce fac. Sincer este o afirmație dură. Să vedem cum o fac oamenii.

Dacă aruncăm o privire asupra sumelor de bani care circulau înapoi în perioada ICO, lucrurile încep să aibă sens. După opinia populară, echipa se aștepta pur și simplu la sume fantastice de bani fără a avea cu adevărat un produs solid de oferit comunității.

Sigur, ideea de a reduce diferența dintre începători și profesioniști este cu siguranță una nobilă, dar, judecând după unii anumiți factori (adică echipa fiind destul de neexperimentată, neavând cu adevărat un plan de afaceri și dezvoltare transparent etc.), compania din spatele criptomonedelor Follow coin nu părea să știe în ce se angajează..

Urmăriți monedele: criptați monedele într-un portofel.

lipsa de transparență și experiență pe teren se pare că nu a fost un obstacol UMIL, iar oferta inițială de monede a avut loc. Cu toate acestea, dacă aruncăm o privire asupra graficelor de prețuri ale monedei Follow, este destul de evident că scăderea prețului jetonului s-a produs imediat după.

După cum am menționat mai devreme, o altă parte importantă a acestui lucru ar putea fi lipsa de transparență din partea echipei când a venit vorba de dezvoltarea platformei.

Nu au existat multe informații furnizate publicului înainte de ICO-ul simbolului. Echipa și-a explicat principalele obiective și viziuni pe site-ul lor oficial și a oferit un feedback & actualizări pe site-uri precum Reddit, dar asta a fost. Lipsa informațiilor tehnice (ce, unde și de ce) a fost un pic alarmantă în sine, dar probabil partea care s-a remarcat cel mai mult a fost explicația oferită de compania Follow Coin cu privire la „de ce au nevoie de atâția bani”.

Compania a subliniat că nu este așa EI nevoie de astfel de sume de bani, dar mai degrabă este S.U.A. – baza de utilizatori. Toți banii vor fi folosiți pentru (în cea mai mare parte) două obiective mari: dezvoltarea platformei și marketing.

Echipa a avut scopul de a crea „cea mai bună platformă bazată pe experiența utilizatorului”. Acesta este un obiectiv greu în sine, mai ales având în vedere că compania era încă destul de nouă și că ICO nici măcar nu se întâmplase încă.

Probleme de transparență

Când vine vorba de marketing, o mulțime de oameni au observat că nici noi utilizatori care intră și se interesează de companie nu înțeleg cum funcționează exact lucrurile.

Cu lipsa transparenței (chiar și ultima lor postare de actualizare Reddit a fost făcută acum mai bine de cinci luni) și câțiva alți factori cheie, moneda Follow a ajuns în situația în care se află acum – prețul a atins un nivel minim din toate timpurile.

Nu trebuie să fii expert în criptomonede pentru a înțelege acest lucru proiectul nu a avut un succes absolut – chiar și compania însăși afirmă că și-au învățat lecțiile și că acum se concentrează pe rebranding și crearea unei versiuni noi și îmbunătățite a Follow Coin.

Pe lângă toate, merită menționat probabil acest lucru o lipsă de direcție a contribuit, de asemenea, la scăderea prețului și a poziției pe piață a monedei Follow.

Urmăriți moneda: un ghid cuprinzător

Se părea că echipa din spatele platformei știa că au nevoie de mulți bani pentru marketing și utilizator & atracția investitorilor, dar nu avea un plan clar cu privire la cum să o facă.

Având în vedere că toți acești factori (și câțiva alții) intră în poziție, este destul de evident de ce criptomoneda monedei Follow experimentat la fel de mare ca un accident. Cu toate acestea, există credincioși în moneda rămasă – când aruncați o privire la forumurile online și camerele de chat (în special cele care sunt bazate pe ICO), puteți vedea că există încă oameni care cred în platformă și îi îndeamnă pe alții să HODL (ca în, țineți) jetoanele lor, și nu le vinde.

Acești oameni sunt în mare parte credincioși în ideea însăși – nu în fiecare zi întâlnești o platformă care oferă oamenilor șansa de a se conecta cu profesioniști și (în mod figurat) de a lucra cu ei pentru a câștiga criptomonede.

Comparați urmărirea monedei cot la cot cu alții

Știați?

Comparați urmărirea monedei cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Trebuie doar să aruncați o singură privire asupra pieței criptomonedelor pentru a vedea cât de diferite startup-uri, companii, proiecte, și alte idei legate de cripto ies din ea în fiecare zi.

Follow coin a fost una dintre aceste start-up-uri emergente. A început ca o idee grozavă pentru o platformă care să unească comercianții începători de criptomonede și experți deopotrivă – totul pentru un singur obiectiv obiectiv al tranzacționarea criptomonedelor.

Ideea proiectului a fost nu numai una nobilă, ci și foarte practic – nu ar mai fi nevoie să vă concentrați asupra cercetării nesfârșite, a petrece ore întregi pe forumuri online și a efectua ghiciuni atunci când au venit cei mai buni experți în domeniu (și predicțiile lor). Acum, tot ce trebuia să faci era descărcați o aplicație, Inscrie-te și pur și simplu alegeți experții pe care i-ați dorit dintr-o listă. Confortabil, ușor de utilizat și complet funcțional – ce altceva ai putea dori de la o platformă?

Chiar dacă a fost o idee grozavă în sine, au existat câțiva factori cheie care au făcut-o astfel încât prețul și poziția pe piață a monedei Follow s-au prăbușit aproape imediat după ICO.

Principalele atribute ale acestui lucru sunt considerate a fi lipsa de transparență și experiență a companiei.

În timp ce compania avea nevoie de o sumă imensă de bani pentru ICO-ul său, nu păreau să aibă un plan concret și pas cu pas pentru modul în care își vor atinge obiectivele. Acest lucru a fost destul de evident prin declarația lor de mai târziu: compania a spus că și-au învățat lecțiile și că sunt gata să lucreze și să lanseze următorul lor proiect – Follow coin 2.0.

Fie că credeți sau nu în succesul companiei, proiectul la care lucrează este nobil și ar ajuta mulți oameni din comunitățile cripto din întreaga lume. Acestea fiind spuse, dacă doriți să cumpărați singuri câteva monede Follow, rețineți că există criptomonede mult mai bune acolo – verifică Coinbase sau Binance să găsești unul care ți s-ar potrivi cel mai bine!

ACTUALIZARE 2021:

Începând cu 2021, s-ar părea că proiectul Follow Coin a fost abandonat, deoarece nu există informații noi cu privire la companie sau la criptomoneda din spatele acesteia..

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me