De cand Bitcoin a fost creat în 2009, mai mult de 5000 diferite criptomonede sunt acum disponibile pentru cumpărare, tranzacționare și vânzare. Una dintre acestea este moneda Verge. Cu toate acestea, după cum veți afla din ghidul meu, Verge este complet diferit de Bitcoin, ca și Mai repede, mai ieftin și mai privat!

Apropo, știați că Verge a fost numit inițial DogecoinDark înainte de a se schimba? Acest ghid complet vă va spune tot ce trebuie să știți, inclusiv cum a început povestea și cum poate fi folosit.

De asemenea, vă voi oferi o explicație completă cu privire la modul în care funcționează tehnologia. O parte din terminologie este destul de complexă, cu toate acestea, o voi descompune în exemple reale, ușor de înțeles. Aceste explicații vor include cumpărare și depozitare XVG, de asemenea!

Până la sfârșitul acestui ghid de monede Verge, veți fi un expert! Deci, ce aștepți, să aflăm exact ce este moneda Verge!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Actualizări multiple
 • Uimitor pentru intimitate
 • Mult mai rapid decât Bitcoin
 • Foarte scalabil

Contra

 • Nu la fel de privat ca alte criptomonede
 • Încă asociat cu Dark Web

Ce este Verge XVG?

Moneda Verge și-a început călătoria cu criptomonede în 2014, urmând numele DogecoinDark. Motivul pentru care a fost conceput a fost pentru a crea o criptomonedă cu adevărat privată. Fondatorul Verge a considerat că Bitcoin nu este anonim, așa că a decis să o facă construiește un nou blockchain unde tranzacțiile nu au putut fi urmărite.

Interesant, chiar și astăzi, nimeni nu știe cine a creat Verge, deoarece fondatorul își numește numele de utilizator „Sunerok”. Aceasta este ca creatorul Bitcoin, care este cunoscut doar prin pseudonimul său „Satoshi Nakamoto”!

La fel ca fondatorul monedei Verge, mulți oameni cred asta trimiterea și primirea banilor în mod privat este un drept important al omului. De exemplu, când pleci în vacanță și îți folosești cardul de debit, banca știe unde ești, câți bani ai și unde îi cheltuiți!

Monedă Verge: ce este moneda Verge.

Unii oameni nu se deranjează ca o companie privată să stocheze multe informații despre modul în care își trăiesc viața, dar majoritatea oamenilor consideră că este greșit!

Blockchain-ul Verge este, de asemenea un proiect open-source, ceea ce înseamnă că oricine poate sugera modificări și îmbunătățiri. Apoi se trece la un vot și, dacă majorității oamenilor le place ideea, schimbările sunt făcute!

Moneda Verge este, de asemenea, cunoscută prin simbolul său – XVG. În total, vor exista o aprovizionare maximă de 16,5 miliarde de monede, care este mult mai mult decât cele 21 de milioane ale Bitcoin!

iti voi explica cum funcționează tehnologia mai detaliat mai târziu, totuși, cel mai important lucru de reținut despre moneda Verge este că nimeni nu știe cine a trimis sau a primit o tranzacție. În plus, blockchain-ul Verge poate procesa o tranzacție în doar 30 de secunde, ceea ce reprezintă o mare îmbunătățire a Bitcoin, care durează în mod normal 10 minute!

Moneda Verge este, de asemenea, mult mai scalabilă decât Bitcoin, deoarece este capabilă să proceseze maximum 100 de tranzacții pe secundă, Bitcoin gestionând doar 7!

Monedă Verge: adoptarea generală a monedei Verge.

Notă: este posibil să fi auzit despre „Scalare” sau „Scalabilitate” în alte recenzii ale mele. Acest lucru este cu adevărat important; fiecare blockchain poate procesa doar o cantitate maximă de tranzacții pe secundă. Pe măsură ce rețeaua atinge acest număr maxim, tranzacțiile devin mai lente și mai scumpe!

O altă caracteristică importantă a monedei Verge este că are cinci algoritmi de minerit, pe care i-am enumerat mai jos.

 • Scrypt
 • X17
 • Lyra2rev2
 • Myr-groestl
 • Blake2s

Deși probabil că acești algoritmi nu au niciun sens pentru dvs., permiteți-mi să explic de ce este important acest lucru! Minerit este în esență o modalitate prin care oamenii pot câștiga monede suplimentare în schimbul utilizării puterii lor de calcul suplimentare.

Când fac acest lucru, ajută la verificarea unei tranzacții, păstrând rețeaua descentralizat. Fără mineri, nu ar fi posibil ca un blockchain să funcționeze!

Deși oamenii nu văd de fapt acest lucru atunci când al meu, ceea ce fac de fapt este rezolvând puzzle-uri cu adevărat complexe. Aceste puzzle-uri (sau algoritmi) sunt atât de dificile încât niciun om nu le-ar putea rezolva. Cu toate acestea, deoarece Bitcoin a devenit atât de popular, oamenii trebuie cumpărați hardware foarte scump să poți rezolva puzzle-ul, adică poți să-l al meu doar dacă ai mulți bani!

Monedă Verge: caracteristicile monedei Verge.

Acest lucru nu este corect pentru persoanele care doresc să câștige monede, dar nu își permit să cumpere echipamentul. Verge este diferit, întrucât oamenii pot folosi CPU, GPU-urilor sau ASIC’s, adică oricine o poate face!

Acum, că ai înțeles de ce a început moneda Verge și cum se compară cu Bitcoin, să ne dăm seama pentru ce poate fi folosită.

Cum se poate folosi moneda Verge?

La fel ca orice altă criptomonedă, moneda Verge poate fi folosită trimite și primește fonduri între portofele. Scopul final este ca acesta să fie folosit ca un sistem global de plăți. Deși ar putea dura mult timp, tehnologia este perfectă în acest scop.

În primul rând, gândiți-vă cum ați trimite fonduri unui membru al familiei care trăiește într-o altă țară? Puteți merge la banca locală, puteți semna câteva formulare și puteți transfera fondurile. Cu toate acestea, acest lucru este în mod normal foarte scump și durează zile a ajunge.

Și ce zici dacă persoana căreia îi trimiți banii locuiește într-un sat îndepărtat din Africa? S-ar putea să nu existe bănci pentru mile! O altă opțiune este utilizarea unei companii de transfer de bani precum Western Union, dar din nou, acest lucru este foarte scump!

Monedă Verge: alimentată de Verge.

În schimb, dacă ar fi să transferați fonduri folosind moneda Verge, tranzacția dvs. va ajunge la membrii familiei dvs. în doar 30 de secunde, costând mai puțin de un cent. De asemenea, nu ar trebui să mergeți la banca locală / sucursala Western Union și să completați o mulțime de formulare, deoarece puteți face acest lucru în mod anonim de pe computerul dvs.!

În lumea reală, când cheltuiți moneda fiat folosind bancnote sau monede, nu trebuie să oferiți nimănui numele și adresa dvs. și nici nu trebuie să prezentați nicio identificare. Aceasta este aceeași idee ca și Verge, cu toate acestea, în loc să folosiți note pe hârtie, cheltuiți bani virtual.

Notă: Când folosesc termenul „monedă fiat”, înseamnă practic bani reali, cum ar fi dolari SUA sau euro. Verge (XVG) nu este bani fiduciari, este o criptomonedă. Aceasta înseamnă că nicio bancă centrală nu o poate controla!

Un alt motiv pentru care oamenii cumpără monede Verge este la fel un instrument de investiții, sperând că în viitor valoarea sa va continua să crească. Când oamenii au cumpărat Verge pentru prima dată în 2014 (nu uitați că pe atunci se numea DogecoinDark), valoarea sa merita doar 0,000005 USD.

Nu a crescut cu adevărat mai mult de 0,00001 USD în următorii doi ani, dar de când și-a schimbat numele, prețul a luat-o razna! La sfârșitul anului 2017, Verge a atins punctul culminant la 0,29 USD!

Dacă ați cumpărat Verge în 2014 și l-ați ținut până la sfârșitul anului 2017, ați fi obținut un profit de peste 5 milioane la sută!

Monedă Verge: graficul prețurilor Verge.

Acum, că știți cum poate fi folosită moneda Verge, este timpul să aruncați o privire mai atentă asupra tehnologiei. Sper că sunteți gata, lucrurile urmând să devină serioase acum!

De asemenea, dacă doriți să schimbați o rată bună Verge, ar trebui să încercați să utilizați Binance platformă swap criptografică. După ce ați achiziționat câteva monede XVG, probabil că veți dori depozitați-le undeva în siguranță – în acest caz, Trezor este cel mai bun pariu al tău.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum funcționează tranzacțiile?

Înainte de a începe, este important să ne amintim că Verge a fost creat pentru că fondatorul a simțit asta Bitcoin nu era cu adevărat privat. Din această cauză, ar fi o idee bună să comparați cele două blockchains diferite. De asemenea, echipa Verge lucrează la un nou upgrade care va face lucrurile și mai private, dar voi explica acea parte după.

Deci, atunci când trimiteți o tranzacție utilizând sistemul Bitcoin, aveți nevoie o conexiune la internet. Este destul de evident, nu? Cu toate acestea, atunci când vă conectați la internet, dezvăluiți o mulțime de informații pe care alte persoane le pot accesa.

Imaginați-vă că doriți să accesați Facebook pentru a verifica dacă aveți aprecieri pe fotografia recentă pe care ați încărcat-o. Pentru a face acest lucru, ISP (Furnizor de servicii de internet) va trimite un mesaj către Facebook, care va avea apoi adresa dvs. IP personală.

Dacă aveți WiFi acasă, adresa dvs. IP va fi întotdeauna aceeași și poate fi utilizată pentru a vă face o idee aproximativă despre locul în care vă aflați. Acest lucru este același atunci când trimiteți o tranzacție Bitcoin, ca și rețeaua vă poate vedea adresa IP personală. De aceea, utilizarea Bitcoin nu este cu adevărat privată.

Monedă Verge: browserul Tor.

Aici Verge este diferit. Când accesați rețeaua, adresa dvs. IP nu este dezvăluită nimănui! Pentru a face acest lucru, ei folosesc două metode diferite.

Prima opțiune este utilizarea TOR (Routerul de ceapă) ca intermediar între adresa dvs. IP și blockchain-ul Verge. Tor este o rețea peer-to-peer care folosește mai multe servere diferite pentru a vă ascunde adevărata locație. Face acest lucru schimbând în mod constant adresa IP care este trimisă la rețeaua Verge.

A doua opțiune este utilizarea a ceva numit I2P, care este foarte asemănător cu TOR, dar și mai anonim. În timp ce atât mesajele de ieșire, cât și cele primite pe TOR utilizează aceeași cale, I2P utilizează căi individuale. Într-un exemplu din lumea reală, este ca și cum ai asculta o conversație telefonică, dar ai putea auzi doar o persoană!

Acum, că știți cum funcționează tehnologia Verge în prezent, voi explica ce construiește în prezent echipa pentru a face tranzacția și mai privată!

Cum Verge va face tranzacția și mai privată?

Următoarea etapă pentru echipa de monede Verge este de a crea ceva numit Protocolul Wraith. Din nou, pentru a înțelege cum funcționează, voi explica ce se întâmplă când utilizați Bitcoin.

Când trimiteți o tranzacție cu Bitcoin, trimiteți monede de la o adresă de portofel la o altă adresă de portofel. De exemplu, „Adresă ABC123 trimite 1 Bitcoin a se adresa DEF456”. De îndată ce tranzacția este finalizată, toată lumea din lume o poate vedea pe blockchain-ul public.

Deși nu veți putea vedea numele real al persoanelor care au trimis și primit monedele, puteți vedea detaliile tranzacției. Odată ce ai adresa Bitcoin, poți investiga apoi ce alte tranzacții a făcut persoana respectivă. Puteți verifica, de asemenea, câte Bitcoins au în total!

Aici Protocolul Wraith va fi diferit. Consultați exemplul de mai jos:

 1. John decide să trimită monede Bob 100 Verge (XVG).
 2. Adresa lui John este V123, iar adresa lui Bob este V456.
 3. John confirmă tranzacția și 30 de secunde mai târziu, Bob primește 100 de monede Verge (XVG).
 4. Singurul lucru pe care rețeaua îl va putea vedea este că au fost trimise 100 de monede Verge (XVG).
 5. Tranzacția va arăta astfel: XXXXX a trimis 100 de monede Verge (XVG) către XXXXX

Monedă Verge: cum funcționează protocolul Wraith al criptomonedei Verge.

Odată ce protocolul Wraith este construit, acesta va face un Verge și mai anonim! Acum, că știi la ce lucrează Verge, îți voi explica dacă cred că moneda va crește sau nu.

Potențialul Verge?

Încercarea de a înțelege potențialul Verge este o sarcină dificilă. Un argument ar spune că blockchain-ul lor este foarte rapid (30 de secunde VS Bitcoin’s 10 minute) și destul de scalabil (100 de tranzacții pe secundă față de Bitcoin’s 7). În plus, costul pentru trimiterea unei tranzacții este de aproximativ 0,01 XVG, care este practic gratuit!

Dacă Protocolul Wraith este un succes, atunci prețul ar putea continua să crească. Verge lucrează și la un proiect numit Portaltoi. Aceasta va permite procesului blockchain-ului Verge contracte inteligente, ceva care ar fi o reală realizare.

Cu toate acestea, este de asemenea important să ne amintim că Verge nu este singurul blockchain care oferă confidențialitate. Proiecte precum Monero și Zcash toți fac același lucru. De fapt, Tehnologia lui Monero este de fapt mai privată decât Verge, cu toate acestea, tranzacțiile sunt și mai scumpe. Acest lucru trebuie luat în considerare înainte de a cumpăra monede Verge!

În cele din urmă, piețele criptomonede sunt cu adevărat volatil, adică nimeni nu poate prezice viitorul! Asigurați-vă că nu investiți niciodată bani pe care nu vă puteți permite să-i pierdeți.

Este Verge Secure?

La fel ca majoritatea criptomonedelor, monedele tale sunt extrem de sigur atâta timp cât le stocați în un portofel securizat Verge. XVG este compatibil doar cu câteva portofele, deci asigurați-vă că alegeți una care nu are acces la cheile dvs. private.

Puteți descărca portofelul oficial Verge pe computer, care este cea mai sigură opțiune.

Dacă doriți să combinați securitatea cu confortul, multor oameni le place să folosească Electrum. Descărcarea portofelului Electrum va ocupa mai puțin spațiu pe hard disk și este mai ușor de utilizat.

Monedă Verge: o femeie care deține sigla Verge.

Principalul lucru este că tu nu da niciodată nimănui cheile tale private, pentru că dacă o vei face, ei îți vor putea fura toate monedele Verge. De asemenea, este o idee bună să scrieți o frază de rezervă și să o păstrați undeva în siguranță. Aceasta înseamnă că, dacă ați uitat parola portofelului, puteți recâștiga accesul.

A fost un hack pe contul de Twitter Verge recent, în care hackerul încerca să determine oamenii să le trimită monede. Nu trimiteți nimănui monede decât dacă știți cu siguranță și cine le trimiteți! Un proiect legitim ar fi nu vă contactăm solicitându-vă să le trimiteți criptocurrency.

Cum poate fi abuzat?

Una dintre principalele preocupări legate de moneda Verge este că poate fi folosită de persoanele rele care doresc să comită infracțiuni în mod anonim. Acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care Verge și-a schimbat numele, deoarece DogecoinDark l-a făcut să pară ideal Dark Web.

Notă: Dark Web este un termen folosit adesea pentru a se referi la site-urile web care sunt accesate prin intermediul browserelor Tor și utilizate pentru a face lucruri ilegale. Un bun exemplu în acest sens a fost drumul Matasii, care era „eBay pentru infractori”. Oamenii ar putea cumpăra droguri, arme, carduri de credit furate și multe altele, folosind criptocurrency pentru tranzacționare.

Monedă Verge: achitarea cheilor private.

O posibilitate pentru utilizarea sa ilegală este pentru spălare de bani. Dacă un criminal își pune banii în Verge, ar fi aproape imposibil ca forțele de ordine să îi urmărească!

Moneda Verge ar fi, de asemenea, populară pentru atacurile ransomware, care este momentul în care infractorii trimit un virus pe computer. Virusul va spune că computerul dvs. este blocat până când trimiteți bani. Deoarece moneda Verge este anonimă, ar fi foarte dificil să aflăm cine este responsabil pentru atac!

Comparați Verge Coin Side by Side cu alții

Știați?

Comparați Verge Coin Side by Side cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Sper că ți-a plăcut ghidul meu pe moneda Verge și că ți s-a părut interesant și educativ! Deși tehnologia este destul de complicată, sper că ți-am explicat totul într-un mod simplu. Aceasta înseamnă că acum ar trebui să fii expert în criptocurrency Verge!

Deci, ce părere aveți despre proiect? Crezi că într-o bună zi va deveni un sistem global de plăți? Când comparați tehnologia cu Bitcoin, aceasta are cu siguranță o mulțime de avantaje. Aceasta Mai repede, mai ieftin și mult mai privat.

Deși Verge are multă concurență, ar putea deveni foarte mare dacă protocolul său Rootstock devine realitate. Acest lucru va însemna că Verge poate fi utilizat pentru alte lucruri decât pentru tranzacții financiare!

Dacă totuși doriți să utilizați Verge FOR pentru tranzacții financiare și doriți să cumpărați unele monede pentru dvs., nu există un loc mai bun pentru a face acest lucru decât pe Binance. Schimbul de criptomonede în cauză este platforma principală pentru schimbul de monede Verge – procesul ar arăta cam așa:

 1. Înregistrați-vă pe Binance;
 2. Alegeți să cumpărați monede Verge (XVG);
 3. Decideți modalitatea de plată aleasă;
 4. Verificați dacă totul este corect și portofelul tau este pregătit;
 5. Faceți achiziția!

Mi-ar plăcea, de asemenea, să aud gânduri dacă credeți că prețul Verge va continua să crească în 2021 sau dacă credeți că alte blockchain-uri de confidențialitate reprezintă o investiție mai bună. De asemenea, dacă sunteți de fapt interesat de moneda Verge, asigurați-vă că o achiziționați numai de la unele schimburi de încredere, și păstrați-l în portofele high-end!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me