Bună ziua și bine ați venit la acest articol despre viitorul Bitcoin. În următorul ghid, voi vorbi despre o serie de subiecte. Acestea includ:

 • Ce este Bitcoin?
 • Istoria recentă a Bitcoin.
 • Utilizarea actuală a Bitcoin.
 • Diferitele sale cazuri de utilizare.
 • Dezvoltatorii eforturilor Bitcoin de a extinde rețeaua.
 • Viitorul Bitcoin cu unele predicții negative ale prețurilor BTC și unele prognoze pozitive Bitcoin.
 • Parerea mea despre viitorul Bitcoin.

Până la sfârșitul articolului, sper că veți fi aflat multe despre această criptomonedă unică. Sper, de asemenea, că veți înțelege exact de ce Bitcoin este unic și că nici o altă monedă digitală, cu toate acestea, rapid, poate efectua tranzacții, nu va putea crea vreodată ceea ce are Bitcoin.

Ca de obicei, avem multe de rezolvat. Sa incepem!

De unde a venit Bitcoin?

Bitcoin este numerar digital peer-to-peer. Este complet descentralizat. Aceasta înseamnă că nicio autoritate nu poate crea mai mult din ea sau decide cine are ce parte din ea. Regulile rețelei dictează totul. Aceste reguli sunt imposibil de modificat fără ca toate părțile să cadă de acord asupra lor. Incapacitatea de a schimba regulile este cunoscută sub numele de rezistență la cenzură. Aceasta este o calitate foarte puternică a Bitcoin.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Bitcoin a fost creat de un dezvoltator anonim sau o echipă de dezvoltatori numită Satoshi Nakamoto. Decizia de a rămâne anonimă a fost una bună a lui Satoshi. Rețeaua există acum în întregime fără conducere – un adevărat experiment în descentralizare.

Bitcoin în ziua actuală

Bitcoin a parcurs un drum lung în cei nouă ani de când a fost creat. Acesta a fost inițial cunoscut doar de câțiva criptografi care discutau idei pe forumuri în jurul anilor 2009-2011. Acesta a găsit un caz de utilizare timpurie ca metodă de plată pentru infractorii care folosesc dark web și, datorită acestei utilizări, Bitcoin a atras prima atenție generală în 2013.

Cu toate acestea, pe măsură ce mai mulți oameni înțeleg Bitcoinul și proprietățile sale potențial revoluționare, tot mai mulți oameni văd valoarea de a se ține de el. Deoarece are o ofertă fixă ​​de 21 de milioane de unități, pe măsură ce cererea crește și oferta rămâne aceeași, prețul crește.

Viitorul Bitcoin

Acest lucru atrage mai mulți oameni să învețe despre Bitcoin și prețul continuă să crească, deoarece și ei văd valoarea deținerii unor economii în monedă.

În cursul anului 2017, această creștere constantă a început cu viteza ridicată. Câteva evenimente de știri favorabile au făcut ca Bitcoin să fie din nou titluri. Primul a fost chiar la începutul anului, când prețul Bitcoin a trecut în cele din urmă de 1.000 de dolari pentru prima dată în aproximativ doi ani. Cursa de tauri a fost în mișcare și i-a ținut pe toți să se întrebe care este viitorul Bitcoin.

Alți factori care au condus la valoarea fundamentală a Bitcoin în această perioadă au fost soluționarea dezbaterii de scalare, activarea actualizării software-ului SegWit și lansarea în așteptare a Bitcoin futures de către CBOE și CME Group. Toți acești factori au arătat că Bitcoin se maturizează și garantează un preț mai mare. Cu toate acestea, pe măsură ce au apărut mai multe publicații de știri despre creșterea prețului Bitcoin, mai mulți oameni au început să cumpere doar din motive financiare. 

Mulți dintre acești oameni care au cumpărat în a doua jumătate a anului 2017 abia au înțeles ce cumpărau. Pur și simplu au vrut să facă bani. Fără a fi vândute în totalitate pe ceea ce este o inovație potențială revoluționară Bitcoin, au turnat bani. Acești „bani stupizi”, așa cum îi numesc mulți investitori, au creat balonul de la sfârșitul anului 2017.

Diagrame Bitcoin care prezic Viitorul Bitcoin

Crashul din decembrie / ianuarie

Există o veche zicală despre investiții sau tranzacționare „cumpără zvonul, vinde știrile”. Practic, ceea ce înseamnă este că, dacă ceva pozitiv pare să se întâmple, ar trebui să cumpărați activul asociat acestuia. Când ceva se întâmplă în cele din urmă, ar trebui să vindeți activul. Această mentalitate este probabil să fi provocat prăbușirea pe care piața o recuperează încă de astăzi.

Practic, o mulțime de comercianți cu experiență au anticipat că viitorul CME Group și CBOE nu vor fi un eveniment de știri la fel de important pe cât investitorii neexperimentați speră să o facă. Piața fusese deja umflată într-un balon pe scară largă până la momentul lansării. Având în vedere că prețul se apropie și de nivelul de rezistență de 20.000 de dolari, cel mai probabil ar exista și ceva de retragere în viitorul Bitcoin.

Diagramele Bitcoin care prezic Viitorul Bitcoin

În opinia mea, prăbușirea de la sfârșitul anului a fost cauzată în primul rând de comercianții experimentați care au vândut aproape de vârf și au provocat o mică scădere a prețului. Dacă cei care au cumpărat mai târziu în an ar fi știut cu adevărat în ce se băgă, ei și-ar fi ținut monedele prin această scufundare și ar fi continuat să susțină prețul.

Cu toate acestea, temându-se că va veni o prăbușire, această masă de investitori fără experiență care au fost responsabili pentru majoritatea câștigurilor între aproximativ 6.000 și 20.000 de dolari au început să se vândă brusc. Temându-se de un accident și preocupându-se mai mult de preț decât valoarea fundamentală a Bitcoin, au creat accidentul de care se temeau.

Utilizarea Bitcoin

În ceea ce privește gradul de utilizare, Bitcoin nu a fost niciodată mai util. Există tot felul de lucruri pe care le poți cumpăra folosind Bitcoin. Există mulți comercianți online care le acceptă. Una dintre cele mai mari se numește Overstock.com.

suprastoc

Aproape tot ce ar trebui să pleci în vacanță poate fi plătit și în Bitcoin. Puteți cumpăra cazare, zboruri și mese când sunteți acolo. Dacă decideți că vă place locul în care ați călătorit, puteți folosi chiar Bitcoin pentru a cumpăra o casă acolo!

De asemenea, puteți plăti pentru multe servicii de la persoanele care folosesc Bitcoin. Acestea includ servicii independente de dezvoltatori, scriitori, artiști și multe altele. În zilele noastre, este posibil să plătiți și pentru strippers în Las Vegas folosind Bitcoin!

Pentru orice altceva ai putea avea nevoie, există servicii de card cadou precum eGifter. Își permit utilizatorilor să schimbe criptomonede cu carduri cadou pentru diferite companii. Acestea includ Amazon, Tesco, Pizza Express și multe altele. Acest lucru face posibilă utilizarea Bitcoin pentru a cumpăra aproape orice imagine!

Viitorul Bitcoin

Viitorul Bitcoin va depinde în mare măsură de cazul de utilizare pe care îl folosește mai frecvent. Se pare că există două exemple majore de cazuri de utilizare pentru Bitcoin. Unul este un mijloc de schimb și unul este un depozit de valoare.

Bitcoin ca magazin de valoare

Unul dintre cele mai mari cazuri de utilizare pe care le are Bitcoin este depozitarea valorii. Acest lucru ar putea părea puțin prostesc când tocmai am vorbit despre că se prăbușește, dar doar mă auzi!

Bitcoin face de fapt un stoc excelent de valoare în forma sa actuală teoretic. Singurul motiv pentru care nu se comportă ca unul se bazează pe lăcomia și naivitatea oamenilor cu privire la ceea ce este și de ce este specială. Deci, valoarea în sine joacă un rol cheie în viitorul Bitcoin.

A fost asemănat cu „aurul digital” de cofondatorul Apple, Steve Wozniak. De fapt, se comportă mai bine decât aurul și în multe feluri. Este mai ușor de depozitat, este mai ușor de transportat, nu vă poate fi luat cu forța și cantitatea este cunoscută. Aurul este problematic din toate aceste motive.

Viitorul Bitcoin 5

Dacă te străduiești să înțelegi de ce ceva despre care nu poți vedea (Bitcoin) se poate vorbi la fel ca aurul, atunci lasă-mă să explic ceva despre valoarea care joacă un rol imens în viitorul Bitcoin.

Ce este valoarea oricum?

Valoarea este creată de oameni. Gândiți-vă la un diamant sau aur. Nu face nimic. Nu îl poți mânca și nu îl poți folosi pentru a te încălzi.

Puteți să-l vindeți cu adevărat – cu condiția ca cineva să plătească pentru el. Dacă te-ai duce la un trib îndepărtat al junglei care nu prețuiește aurul și ai încerca să-l vinzi, probabil că ar râde de tine.

Ce zici de acest exemplu. Al treilea război mondial izbucnește și dintr-o dată tot prăbușirea băncii și dolarii din buzunar devin inutili. Nimeni nu mai vrea această lucrare cu fața președintelui pe ea. Prin urmare, nu are nicio valoare. În acest exemplu, produsele alimentare, armele și muniția ar fi cele mai dorite mărfuri, iar valoarea lor ar crește.

Aurul în sine este un produs cam datat. După cum am spus, nu îl puteți păstra bine, nu puteți călători cu el bine și este ușor să furați de la cineva. Este valoros doar pentru că, în calitate de societate globală, am decis că este. Dacă noi, ca societate globală, decidem că Bitcoin este mai bun decât aurul în acest scop, acesta îndeplinește brusc acel rol. Deja oamenii se trezesc la această realitate, deoarece planeta a decis să stocheze peste 100 miliarde de dolari în activ.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Bitcoin ca mediu de schimb

Un alt caz de utilizare pentru Bitcoin este utilizarea acestuia ca mijloc de schimb. După cum sa menționat anterior, Bitcoin este deja utilizat în întreaga lume ca mijloc de schimb. Ar putea viitorul Bitcoin să devină principalul mediu al tranzacției?

Din păcate, nu este chiar atât de bun în forma sa actuală pentru a fi utilizat ca mijloc de schimb. Bitcoin este o monedă digitală bazată pe blockchain. A fost conceput pentru a fi cât mai sigur și imun la atacuri posibil. Aceasta înseamnă că trebuie să sacrifice viteza pentru această securitate.

Pentru a maximiza securitatea rețelei Bitcoin, aceasta are perioade îndelungate între crearea fiecărui bloc. În timp ce acest lucru face mult mai scump atacul rețelei pentru orice perioadă de timp, înseamnă, de asemenea, că tranzacțiile sunt greu de parcurs.

O altă problemă cu blockchain-ul care susține Bitcoin este că există doar o anumită cantitate de spațiu pe bloc. Aceasta înseamnă că, atunci când rețeaua este utilizată de mulți oameni în același timp, nu toate tranzacțiile solicitate se pot încadra în blocuri. Acest lucru creează un fel de listă de așteptare.

Deoarece computerele care verifică rețeaua (minerii) încearcă să obțină profituri, acestea includ tranzacțiile care au cele mai mari taxe atașate în blocul următor. Acest lucru creează o situație în care oamenii continuă să își mărească taxele pentru a încerca rețeaua să își observe tranzacțiile.

Scalarea Bitcoin ajută

Anul trecut, înainte ca una dintre mult-așteptatele actualizări de scalare să fie adăugată la rețeaua Bitcoin, utilizarea Bitcoin a fost atât de populară încât tranzacțiile au costat până la 20 USD. În mod clar, Bitcoin, ca mijloc de schimb, nu funcționează la fel de bine ca un stoc de valoare. La urma urmei, cine vrea să aștepte 20 de minute și să plătească 21 USD pentru ceașca de cafea de 1 USD.

Taxele mari de tranzacție sunt în regulă dacă efectuați o tranzacție către o soluție de stocare sigură și o lăsați (utilizați Bitcoin ca un depozit de valoare). Cu toate acestea, acestea nu sunt excelente pentru achizițiile zilnice.

Din fericire, există câteva idei pentru a face Bitcoin mai util ca mijloc de schimb.

SegWit

Prima soluție de scalabilitate Bitcoin care a fost adăugată cu succes în rețea a fost cunoscută sub numele de SegWit. Această actualizare software funcționează prin împărțirea datelor asociate tranzacțiilor, astfel încât nu toate acestea să fie stocate pe blockchain.

Aceasta înseamnă că mai multe tranzacții se pot încadra în fiecare bloc, deoarece fiecare ocupă aproximativ jumătate din spațiu. Când toate adresele Bitcoin se mută în format SegWit, rețeaua va dubla aproximativ capacitatea. Acest lucru este minunat pentru viitorul Bitcoin.

SegWit a fost în cele din urmă activat în august 2017. Puteți vedea cum a reacționat piața la actualizare în graficul de mai jos.

Diagramele Bitcoin care prezic Viitorul Bitcoin

De când SegWit a fost activ în rețea, taxele de tranzacție au scăzut treptat la niveluri care fac Bitcoin mult mai utilizabil pentru achizițiile medii. Tranzacțiile se pot desfășura în aproximativ 10 minute și costă mai puțin de un dolar. Dacă cumpărați ceva în valoare de 30 USD sau mai mult, aceasta este o sumă destul de justă. Cu toate acestea, nu a redus atât de mult taxele încât adevăratele microplăți sunt o realitate.

Rețeaua fulgerului

O idee pe care dezvoltatorii principali din spatele Bitcoin au avut-o pentru a scări rețeaua și a reduce numărul de tranzacții mici care au loc pe aceasta se numește Lightning Network. Este încă în curs de dezvoltare, dar ideea este că utilizatorii pot seta canale de plată dacă intenționează să facă multe tranzacții între ei și un singur furnizor.

Odată ce canalul este deschis, îl încarcă cu ceva Bitcoin și pot continua să facă tranzacții gratuite folosind acel Bitcoin până când canalul este închis. Când este închis, toate tranzacțiile sunt decontate ca o singură tranzacție și vânzătorul este plătit. O taxă unică este, de asemenea, plătită rețelei pentru a actualiza blockchain-ul.

Când este lansată Rețeaua Lightning, aceasta ar trebui să contribuie la menținerea microtransacțiilor în afara blockchain-ului și astfel să elibereze rețeaua, reducând taxele pentru toți utilizatorii. Acesta ar putea fi începutul unui nou capitol al viitorului Bitcoin.

Viitorul prețului Bitcoin

Au existat multe predicții diferite de prețuri pentru Bitcoin făcute de-a lungul anilor. Acestea variază de la negativ la extrem de optimist. Să ne uităm la câteva dintre cele mai faimoase exemple. Spre deosebire de predicțiile de preț pentru diferite altcoini din jur, predicțiile prețurilor Bitcoin sunt adesea făcute de oameni cu medii financiare sau tehnologice. Acest lucru îi face pe cineva mai fiabil. Acestea fiind spuse, nimeni nu poate ști cu adevărat ce se va întâmpla!

Predicții negative ale prețului BTC

Persoane precum Jamie Dimon de la JP Morgan și Charlie Munger și Warren Buffet de la Berkshire Hathaway nu au oferit proiecții numerice Bitcoin. Cu toate acestea, acestea sunt faimoase anti-Bitcoin. Dacă este apăsat pentru un număr pe care Bitcoin ar putea ajunge în cele din urmă, probabil că ar fi zero din toate trei.

În septembrie anul trecut, Jamie Dimon a renunțat faimos la Bitcoin ca „fraudă”. El a mers până acolo încât a spus că oricare dintre angajații săi aflați că tranzacționează Bitcoin va fi concediat. Mai degrabă amuzant, JP Morgan a fost ulterior achiziționat Bitcoin și Dimon a fost acuzat de abuz de piață pentru comentariile sale anterioare.

Viitorul Bitcoin 7

Pur și simplu nu este un lucru real, în cele din urmă va fi închis.

CEO-ul JPMorgan Chase, Jamie Dimon

Între timp, Warren Buffet ar trebui să ia premiul pentru cea mai creativă insultă percepută vreodată la Bitcoin. Miliardarul în vârstă de 87 de ani a spus că moneda digitală era „probabil o otravă de șobolan la pătrat”. El a recunoscut, de asemenea, că nu este foarte bun în identificarea tendințelor tehnologice.

.@Warren Buffett pe bitcoin chiar acum: „este probabil o otravă de șobolan la pătrat”. # brk2018

– Becky Quick (@BeckyQuick) 5 mai 2018

În cele din urmă, colegul lui Buffet, Charlie Munger, a protestat și împotriva Bitcoin în trecut. El a declarat la începutul acestui an că a fost o „activitate cu mizerie” și nu a oferit cu adevărat multe altele în modul de explicație pentru această opinie..

Interesant este că aceste trei sunt unele dintre cele mai puternice voci împotriva Bitcoin și toate provin din lumea finanțelor tradiționale. Nu întâmplător, finanțarea tradițională este sectorul cel mai amenințat de potențialul perturbator al rețelei Bitcoin. Îmi amintește cam de vechea zicală despre curcani care votează întotdeauna împotriva Crăciunului.

Proiecții Bitcoin pozitive

Sunt sigur că aceasta este partea acestui articol „Viitorul Bitcoin” pe care l-ați așteptat – proiecțiile pozitive Bitcoin!

În această secțiune a articolului, voi analiza trei dintre predicțiile prețurilor BTC ale celor mai buni gânditori din spațiu. Există realismul, optimismul și de-a dreptul sălbatic!

Prima noastră predicție a prețului BTC vine de la o persoană cu experiență în investiții și tehnologie. Alexis Ohanian este co-fondatorul forumului de socializare Reddit. De asemenea, este investitor în diferite proiecte blockchain.

Alexis este foarte optimist în ceea ce privește Bitcoin și tehnologia blockchain în general. El crede că până la sfârșitul anului 2021, Bitcoin va fi depășit recenta sa recădere și a revenit la o traiectorie ascendentă. De fapt, el crede că va atinge maximele istorice de aproape 20.000 de dolari mai târziu în acest an.Viitorul Bitcoin 9

La sfârșitul anului, Bitcoin va fi de 20.000 de dolari.

Antreprenor de internet & investitor,

Alexis Ohanian

Tom Lee

O proiecție Bitcoin și mai pozitivă vine de la Tom Lee. Lee are un fundal plin de finanțe tradiționale. Anterior a lucrat ca strateg la JP Morgan și acum lucrează la Fundstrat.

Lee crede că vom vedea un Bitcoin de 25.000 de dolari la un moment dat spre sfârșitul acestui an. De asemenea, el crede că până la sfârșitul anului 2021, vom vedea un Bitcoin de 64.000 de dolari. Ceea ce face ca prognozele Bitcoin ale lui Lee să fie mai credibile este faptul că a avut dreptate înainte. El a fost ridiculizat pentru apelul său anterior de un Bitcoin de 10.000 $ la un moment dat în 2017. Desigur, prețul în cele din urmă aproape a dublat această cifră!

John McAfee

În cele din urmă, mergem la ceva mai puțin credibil. Această prognoză Bitcoin pentru viitorul Bitcoin vine de la John McAfee. McAfee este renumit pentru gama sa de produse antivirus și a devenit un fel de guru al criptomonedelor în ultimii ani.

Viitorul Bitcoin 10În spațiul valutar digital, el este cel mai faimos pentru predicția prețului de 1 milion de dolari. Cu toate acestea, nu doar prezicerea sa extremă a prețului BTC i-a atras atenția presei. El a spus că ar face dacă prețul nu ar ajunge la 1 milion de dolari.

Anul trecut, McAfee a declarat că își va mânca propria bărbăție, va trăi la televizor dacă prețul nu va atinge 500.000 de dolari până în 2021. La jumătatea cursei din 2017, el a dublat faimosul pariu pe care l-a făcut împotriva sa, păstrând în același timp pierderea la fel. . John fie știe ceva ce nu știm, fie este absolut nebun!

Opinia mea despre viitorul Bitcoin

Așadar, am terminat aproape cu acest articol „Viitorul Bitcoin”. Există doar timp pentru a-mi adăuga propriile gânduri. Înainte de a face acest lucru, trebuie să vă reamintesc că acest lucru nu poate fi luat în niciun caz drept sfat de investiții. Este doar părerea mea despre viitorul Bitcoin. Dacă doriți să investiți în Bitcoin, este vital să faceți acest lucru, deoarece credeți în tehnologie. Pentru a crede pe deplin în tehnologie, trebuie mai întâi să înțelegeți această tehnologie.

Deși articolele de acest gen vă oferă o bază bună pentru propriile dvs. cercetări, acestea nu sunt suficiente. Este crucial să luați acest lucru ca punct de plecare și să faceți cât mai mult studiu posibil. Dacă totuși doriți să investiți, ar trebui să faceți acest lucru cu prudență și numai cu bani pe care vă puteți permite să-i pierdeți.

Avertizându-mă din drum, iată ce cred despre viitorul Bitcoin.

Bitcoin este poziționat în mod unic în spațiul criptomonedelor. Nu numai că are un avantaj masiv pentru primii mutați, dar are și câteva elemente pe care nicio altă monedă digitală nu le poate obține astăzi.

În primul rând, nu are lider. Nu există pe nimeni pe care orice autoritate ar putea să-l arunce în închisoare dacă moneda începe să amenințe monedele tradiționale.

În al doilea rând, este de departe cea mai rezistentă monedă la cenzură. Dacă rețeaua nu dorește să se întâmple o schimbare, pur și simplu nu se va întâmpla. Aceasta este una dintre cele mai puternice calități ale Bitcoin.

În cele din urmă, este cu adevărat descentralizat. Acest lucru se datorează în mare măsură creșterii sale organice și această creștere este ceva ce nu poate fi realizat din nou acum, când oamenii se scufundă în proiecte pentru a se îmbogăți. Bitcoin a evoluat în bestia globală pe care este astăzi sub radar. A apărut doar când era gata să o facă.

Aceste proprietăți unice, luate împreună, fac din Bitcoin ceva extrem de valoros pentru planetă. Este important ca oamenii să aibă un depozit de valoare care nu se află sub controlul guvernelor potențial opresive și al instituțiilor acestora. Bitcoin reprezintă un viitor cu adevărată libertate financiară pentru toți. Acesta este un lucru pe care mulți investitori încă nu l-au înțeles. Adevărata valoare a Bitcoin se va arăta atunci când vremurile sunt cele mai grele și mai neloiale.

În timp ce guvernele pot încerca să reglementeze împotriva acestuia, orice daună care poate fi făcută Bitcoin este doar temporară. Nu poate fi oprit acum și orice guvern care dorește să ia un instrument de libertate financiară completă departe de oamenii săi trebuie să fie pus la îndoială și să fie răsturnat imediat.

Concluzie

Deci asta este. Acesta este articolul meu despre viitorul Bitcoin. Ai invatat ceva? Ți s-a părut plăcut să citești? așa sper!

În timpul articolului, am acoperit multe lucruri. Este probabil înțelept să faceți o recapitulare rapidă. Am discutat:

 • Ce este Bitcoin?
 • Istoria recentă a Bitcoin.
 • Utilizarea Bitcoin astăzi.
 • Diferitele cazuri de utilizare a Bitcoin.
 • Eforturile dezvoltatorilor Bitcoin de a extinde rețeaua.
 • Viitorul Bitcoin. M-am uitat atât la predicția negativă a prețurilor BTC, cât și la cele pozitive.
 • Gândurile mele despre viitorul Bitcoin.

Sper cu adevărat că ați învățat ceva din acest articol. Acoperă multe dintre cele mai importante concepte în criptomonedă. Pentru mulți care intră în spațiu, Bitcoin ar putea părea datat și ca veștile vechi. Le este ușor să uite aspectele cruciale care fac din moneda digitală o valoare mai întâi.

Bitcoin a fost creat ca o reacție la practicile crude și distructive ale bancherilor centrali în timpul ultimului accident financiar. Este mult mai mult decât o modalitate de a face ping bani în întreaga lume sau un sistem de „îmbogățire rapidă”.

Oricum, acum că am terminat cu toții, care crezi că va fi viitorul Bitcoin? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți acest ghid complet de predicție Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me