Blockchain Academy este cu siguranță o parte crucială atunci când vine vorba de a deveni un profesionist blockchain. Nu veți găsi nicio modalitate mai bună de a afla despre tehnologia blockchain fără a utiliza academia blockchain pentru aceasta.

Există mulți oameni sau profesioniști care sunt mai mult decât calificați în perspectiva tehnică, dar par să lipsească foarte mult în perspectiva afacerii. Ca urmare, atunci când vine vorba de cuplarea atât a blockchain-ului, cât și a proceselor de afaceri ale întreprinderii, acestea fac multe greșeli.

Prin urmare, duce la pierderi de resurse și pierderi de timp. Dar cum poți depăși această situație?

Ei bine, academia blockchain poate fi soluția perfectă pentru asta. Practic, învățarea de la academia blockchain poate fi cel mai bun mod de a înțelege cum să le cuplați pe aceste două.

De asemenea, cursurile academiei blockchain sunt întotdeauna aici pentru a vă oferi cele mai bune dintre cele mai bune baze de cunoștințe și instruire.

Astfel, aici, în 101 Blockchains, oferim academia blockchain pe care ați căutat-o ​​online.

Nu numai acest lucru, ci și cursurile noastre academice blockchain de top vă vor face să înțelegeți cum funcționează această tehnologie și cum puteți dezlănțui adevăratele sale puteri..

Prin urmare, în acest ghid, vom vorbi despre tot ceea ce ține de academia blockchain. Asadar, haideti sa începem!

Contents

Ce oferă trainingul nostru Blockchain Academy?

Ei bine, formarea academiei blockchain vă oferă multe facilități. Să vedem la ce vă puteți aștepta pentru a forma academia blockchain.

 

 • O bază vastă de cunoștințe

Ei bine, echipa noastră este mai mult decât fericită să-și dedice timpul și eforturile tuturor activităților academiei noastre. Deoarece avem o colecție largă de cursuri pentru dvs., amintiți-vă că fiecare dintre ele este plin de informații.

De asemenea, nu includem niciodată niciun fel de informații care pot crea confuzie. Odată ce suntem siguri că toate informațiile sunt absolut corecte, atunci vom crea cursuri.

 

 • Actualizări regulate

Cursurile academiei Blockchain sunt actualizate în mod regulat. Mai mult, ne asigurăm că toate cursurile noastre au toate informațiile de care aveți nevoie. În realitate, găsirea de conținut actualizat este relativ greu. De asemenea, dacă utilizați informații actualizate, soluția dvs. poate chiar eșua.

Deci, cunoaștem gravitatea situației și oferim cel mai bun rezultat posibil.

 

 • Suport premium

Ei bine, nu ți-ar fi minunat dacă ai primi asistență premium la urmarea cursurilor noastre? Prin urmare, pentru a ne asigura că aveți o experiență memorabilă cu noi, îi tratăm pe fiecare dintre studenții noștri cu mare grijă.

În realitate, credem că fiecare dintre studenții noștri merită tot ce este mai bun din cea mai bună experiență. Astfel, echipa noastră este mereu în standby pentru a asigura o experiență fericită.

 

 • Programe flexibile de învățare

Un alt lucru pe care vi-l va oferi academia este domeniul de învățare flexibil. Înseamnă că puteți întrerupe și începe cursurile pe care le oferim oricând doriți. Evident, oferim o fază structurată pentru fiecare curs.

Dar veți obține supremația supremă. De asemenea, puteți relua din nou cursul fără niciun cost suplimentar!

 

 • Structura lecției simple

Este posibil ca mulți dintre voi să fiți complet noi în acest subiect. Prin urmare, este necesar să obțineți o formă simplificată de informații pe care să o puteți înțelege cu ușurință. Astfel, pentru a vă ajuta, toate cursurile noastre vin cu o structură simplă de lecție, care este foarte ușor de înțeles.

Prin urmare, este o modalitate excelentă de a începe transformarea digitală blockchain.

 

 • Materiale bonus exclusive

Oferim întotdeauna materiale bonus împreună cu toți studenții noștri. În realitate, vă puteți aștepta să primiți interviuri sau sfaturi profesionale de la inovatori de top blockchin.

Mai mult, puteți oricând să urmăriți e-mailurile săptămânal cu foi de calcul pentru antrenament, îndrumări și așa mai departe.

Poate obține ceva mai bun decât atât?

 

Cum să alegeți cursul Blockchain perfect din colecția noastră?

Cursurile noastre academice blockchain vă vor oferi soluția perfectă și modul perfect de a vă prezenta abilitățile într-un mediu de întreprindere. Practic, utilizarea cursurilor noastre vă va ajuta să demonstrați că puteți lucra efectiv la tehnologie sau cel puțin să aveți baza de cunoștințe pentru a veni cu strategia perfectă.

De asemenea, veți afla despre diferite arhitecturi blockchain, cazuri de utilizare, platforme și așa mai departe. Mai mult, cel mai bun mod de acțiune pentru dvs. va fi să evitați toate cursurile gratuite pe care le găsiți aleatoriu pe internet.

Oricum, cum poți alege cu adevărat un curs blockchain și pentru nevoile tale? Vă vom sugera să verificați fiecare dintre cursurile noastre și apoi să îl selectați pe cel care corespunde nevoilor dvs..

Astfel, puneți-vă aceste întrebări pentru a o identifica pe cea perfectă –

 • În ce tip de industrie lucrez?
 • Sunt într-o poziție managerială sau de consultanță sau într-o poziție de dezvoltator?
 • Am nevoie sau nu de o certificare?
 • Dacă am nevoie de o certificare, atunci ce curs merge mână în mână cu opțiunea mea de carieră?
 • Am de gând să dezvolt platforma? Dacă da, am instrumentele necesare pentru a face asta?

Învățarea de la academia blockchain este o modalitate excelentă de a vă stimula opțiunile de carieră. De asemenea, deoarece ne mândrim cu cursurile noastre blockchain, chiar și persoanele non-tehnice pot învăța cu ușurință despre tehnologie fără probleme.

Dar dacă încă nu sunteți sigur ce să alegeți, puteți consulta cursurile noastre gratuite sau chiar să ne contactați pentru îndrumări adecvate. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să începeți imediat pregătirea academiei blockchain.

 

De ce sunt importante cursurile noastre Blockchain Academy??

Ei bine, nu se pare că ne lăudăm cu pregătirea academiei noastre blockchain fără o cauză adecvată. Dar trebuie să spunem că avem în prezent cea mai bună colecție de cursuri blockchain de pe piață.

Prin urmare, cursurile din academia blockchain diferă foarte mult de toate celelalte cursuri de pe piață. Dar cum excelezi în asta când ceilalți sunt încă departe în urmă?

În realitate, există câteva elemente cruciale în cursurile noastre care îl fac atât de diferit de toate celelalte. Așadar, să vedem cum suntem diferiți.

În primul rând, alte cursuri blockchain de pe piață tind să se concentreze exclusiv pe partea tehnologică a acestei noi revoluții. Prin urmare, nu vă spun niciodată cum puteți utiliza această tehnologie și vă puteți dezvolta afacerea.

Știm că crearea acestui tip de tehnologie este în principal pentru a ajuta la avansarea căilor noastre de afaceri sau a stilului de viață. Dar nu știi cum poți folosi această tehnologie în întreprinderi, ceea ce înseamnă folosirea grâului?

Astfel, proiectăm toate cursurile noastre în minte că trebuie să rezoneze și cu industriile de întreprindere. Astfel, toate cursurile sunt echipate cu câteva companii cu tehnologie și vă oferă combinația perfectă.

Așadar, învățarea din academia blockchain vă va asigura că aveți acele cunoștințe pentru a face față oricărui scenariu sau situație pe care o aruncă compania dvs..

Știți că acum companiile se luptă masiv pentru a găsi un candidat perfect care să poată înțelege atât tehnologia, cât și procesele de afaceri? Aceasta este o oportunitate într-o viață pe care ar trebui să o luați și să vă asigurați locul într-o companie de ultimă generație.

 

Ce este mai mult?

În al doilea rând, toate cursurile noastre din academie sunt concepute într-un mod simplu, dar informativ, care necesită foarte puțin timp pentru a le înțelege.

De asemenea, nu credeți că toate cursurile și formarea noastră sunt destinate doar angajaților. Orice angajator poate folosi cursurile noastre pentru a-și extinde baza de cunoștințe pe această temă. În realitate, dacă ești doar începător în această tehnologie, atunci cursurile noastre te pot ajuta și pe tine.

Oricum, blockchain-ul perturbă și va perturba o mulțime de industrii în viitor. Deci, cel mai bine este să vă pregătiți pentru inevitabil mai devreme decât mai târziu.

Și de aceea academia noastră este cu adevărat importantă pentru dvs. După cum puteți vedea, veți obține doar experiența premium de la noi, așa că de ce nu doar să o verificați?

 

Cât timp trebuie să investiți pentru a deveni 101Blockchains Professional certificat?

Ei bine, aceasta este una dintre întrebările majore pe care ni le punem despre academia noastră. În realitate, știm că este posibil să aveți o viață aglomerată și să nu aveți timp să investiți într-un curs îndelungat. Prin urmare, am creat toate pregătirile noastre academice blockchain într-un mod care vă va lua doar aproximativ 16 ore maximum.

Cu toate acestea, pe măsură ce am secționat cursurile în diferite părți, vă vor dura până la 4 săptămâni pentru a afla despre acesta. Dacă doriți, puteți întrerupe cursul în orice moment.

În realitate, motto-ul nostru este că trebuie să înveți cu siguranță în propriul ritm. Deci, învățarea de la academia blockchain depinde doar de dvs. Nimeni nu te va obliga să termini cursurile mai repede sau mai încet decât vrei.

Oricum, cele mai mici cursuri pot dura aproximativ 75 de minute până la finalizare. Deci, după cum puteți vedea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la urmarea cursului atunci când aveți o carieră ocupată.

În realitate, totul depinde de tine!

 

Care este procesul real?

Academia blockchain oferă o modalitate simplă de a vă duce în domeniul acestei tehnologii. Dar nu uitați că toate regulile nu sunt stabilite. O puteți regla oricând după cum doriți.

 

 • Începeți prin a vă înscrie la unul dintre cursurile blockchain din academia noastră. Aceste cursuri vă vor lărgi cu siguranță mintea și vă vor asigura că aveți informațiile adecvate.
 • Asigurați-vă că înțelegeți și studiați pe deplin materialele pe care vi le oferă cursurile. Dacă nu sunteți sigur cu privire la ceva, contactați-ne în orice moment.
 • Puteți consulta articolele noastre informative în secțiunea blog pentru a obține mai multă perspectivă asupra ecosistemului blockchain.
 • Folosiți întotdeauna săptămânal ghidul nostru de e-mail și foi de calcul pentru instruire pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
 • Mai mult, profesorul de curs vă va oferi sarcini și materiale de studiu. Prin urmare, se asigură că le studiați corespunzător pentru o mai bună evaluare ulterior.
 • Luați-vă întotdeauna timpul, nu vă grăbiți prin cursurile online.
 • Veți avea acces la forumul nostru, unde puteți interacționa cu alți studenți. Astfel, puteți solicita întotdeauna ajutor cu privire la materialele dvs. de studiu.

 

Colecția de cursuri Blockchain în Academia noastră

Professional Enterprise Blockchain certificat

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este unul dintre cursurile blockchain care vă vor oferi multă valoare și certificare. Verificați de ce ar trebui să utilizați acest curs –

 • Studiați despre tehnologia blockchain și are impact asupra întregului ecosistem de afaceri.
 • Aflați despre analiza mai largă a lumii blockchain.
 • Aflați cum puteți implementa strategic tehnologia.
 • Înțelegeți procesul de transformare cu ajutorul seturilor de instrumente actualizate.

 

Ce module are?

M-1: Noțiuni de bază despre tehnologia blockchain

 • Fundamentele blockchain-ului
 • Cum sunt create blocurile
 • Contract inteligent
 • Blockchain-uri private și publice
 • Mecanisme de consens

 

M-2: o înțelegere mai profundă a platformelor Enterprise Blockchain

 • Corda
 • Ethereum
 • Tesatura Hyperledger

 

M-3: Blockchain în finanțarea comerțului

 • Fundamentele Ripple
 • Criptomonede și cripto-active
 • Rezoluții blockchain în finanțarea comerțului

 

M-4: Aplicații blockchain în industriile majore

 • Blockchain transformă afacerile
 • Bazele managementului lanțului de aprovizionare bazat pe Blockchain
 • Lanțul de aprovizionare blockchain cazuri de utilizare din lumea reală

 

M-5: cazuri de utilizare blockchain

Cum puteți utiliza blockchain-ul în diferite sectoare

 

Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este unul dintre cursurile de blockchain care vă vor oferi un amestec de valoare cu perspective specifice de management al lanțului de aprovizionare. Verificați de ce ar trebui să utilizați acest curs –

 • Cum puteți integra blockchain în modelele industriei de întreprindere.
 • Participați la instruirea cu privire la oportunitățile de întreprindere axate pe blockchain.
 • Aflați despre abilitățile specialiștilor în blockchain în aspectul lanțului de aprovizionare.

 

Ce module are?

M-1: Bazele procesului de gestionare a lanțului de aprovizionare

 • Procesul lanțului de aprovizionare explicat
 • Manager de lanț de aprovizionare posibile roluri într-o companie și responsabilități majore

 

M-2: Formarea valorii în SCM

 • Estimarea valorii întreprinderii cu capitalul dvs. circulant
 • Modelul cu valoare adăugată economică (EVA) pentru evaluarea managementului lanțului de aprovizionare
 • Procesul lanțului de aprovizionare și relația fondului de rulment

 

M-3: Supply Chain Blockchain Exemple din lumea reală și cazuri de utilizare

 • Impactul blockchain-ului în fluxurile de procesare a lanțului de aprovizionare
 • Sisteme de management al lanțului de aprovizionare care utilizează tehnologia blockchain

 

M-4: Dezvoltarea unui proiect inovator privind lanțul de aprovizionare

 • Procesul general de dezvoltare a unei metode de soluție pas cu pas

 

Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este unul dintre cursurile despre blockchain care vă va oferi o perspectivă asupra lumii finanțelor comerciale și blockchain. Verificați de ce ar trebui să utilizați acest curs –

 • Evaluează modul în care blockchain-ul schimbă sectorul finanțelor comerciale și modelele de afaceri vechi.
 • Aflați despre ce fel de companii de întreprindere utilizează această tehnologie în prezent.
 • Aflați despre cazurile de utilizare bazate pe blockchain pentru a alege cea mai bună pentru compania dvs..
 • Consultați instruirea pe platforme blockchain care pot eficientiza operațiunile comerciale.

 

Ce module are?

M-1: Procesul de lucru al industriei finanțării comerțului

 • Elemente de bază ale finanțării comerțului
 • Probleme ale industriilor de finanțare a comerțului

 

M-2: Rolul blockchain-urilor în procesul de dezvoltare a finanțării comerțului

 • Prezentare generală a inițiativelor, exemplelor și modelelor bazate pe blockchain
 • Finanțarea comerțului cu beneficii blockchain
 • Cum schimbă diferitele soluții blockchain pentru finanțarea comerțului??

 

M-3: părți cheie ale blockchain-ului pentru finanțarea comerțului

 • Scrisoare de credit (LC)
 • Conosament (BoL)
 • Plăți transfrontaliere

 

M-4: Diverse aplicații de finanțare a comerțului bazate pe blockchain

 • Prezentare generală a lui Marco Polo
 • Prezentare generală a conturului
 • Prezentare generală a TradeLens
 • Prezentare generală a We. Comerț

 

M-5: Dezvoltări în companii de finanțare a comerțului bazate pe blockchain

 • TradeTrust
 • Inițiativa pentru standarde digitale

 

Fundamentele Enterprise Blockchains

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este unul dintre cursurile despre blockchain care vă va oferi o analiză gratuită a modului în care funcționează această tehnologie și a modului în care o puteți utiliza. Verificați de ce ar trebui să utilizați acest curs –

 • Studiați despre ecosistemul blockchain și cum îi afectează pe ceilalți.
 • Cunoașteți diferiți termeni esențiali, cum ar fi consensul, nodurile etc..
 • Obțineți instruire despre blockchain și rolul său în sectoarele de conducere.

 

Ce module are?

M-1: Bazele tehnologiei Blockchain

 • O explicație mai largă a ceea ce este blockchain
 • Cum funcționează această tehnologie?

 

M-2: subevaluarea diferiților termeni Blockchain

 • Cheltuieli duble
 • Validatori
 • Blockchain permis
 • Protocoale de consens

 

M-3: Aspecte esențiale ale contractului inteligent

 • Cum funcționează contractele inteligente?
 • Care sunt avantajele contractelor inteligente?

 

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Diferite verticale ale blockchain-ului care transformă industriile
 • Industrii de vârf care utilizează tehnologia blockchain

 

Introducere în Enterprise Blockchain

Acesta este unul dintre cursurile despre blockchain care vă va oferi o analiză gratuită a modului în care funcționează această tehnologie și a modului în care o puteți utiliza. Verificați de ce ar trebui să utilizați acest curs –

 • Aflați despre elementele esențiale ale tehnologiei blockchain.
 • Aflați despre părțile importante ale blockchain-urilor.
 • Înțelegeți cum are loc transformarea digitală.

 

Ce module are?

M-1: Bazele tehnologiei Blockchain

 • O explicație mai largă a ceea ce este blockchain
 • Cum funcționează această tehnologie?
 • Istoria blockchain-ului
 • Compararea diferitelor tipuri de rețea
 • Comparație blockchain public și privat
 • Principalele beneficii ale blockchain-ului

 

M-2: subevaluarea diferiților termeni Blockchain

 • Cheltuieli duble
 • Validatori
 • Blockchain permis
 • Protocoale de consens
 • Noduri

 

M-3: Aspecte esențiale ale contractului inteligent

 • Cum funcționează contractele inteligente?
 • Care sunt avantajele contractelor inteligente?
 • Care sunt dezavantajele contractelor inteligente?
 • Casele de utilizare a contractelor inteligente

 

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Diferite verticale ale blockchain-ului care transformă industriile
 • Industrii de vârf care utilizează tehnologia blockchain
 • Utilizați disecția cazurilor IBM Food Trust

 

M-5: Cum Blockchain poate transforma lumea într-un sistem echitabil

 • Avantajele Web 3.0
 • Istoricul web
 • Prezentare generală a unui blockchain federat
 • Mediu federat și cazuri de utilizare de top
 • Compararea internetului descentralizat și centralizat

 

Șabloane Enterprise Blockchains

Acesta este unul dintre cursurile despre blockchain care vă vor oferi șabloane pe care le puteți utiliza în implementarea mai rapidă a tehnologiei blockchain. Verificați de ce ar trebui să utilizați acest curs –

 • Lucrați la soluții blockchain axate pe întreprindere.
 • Asigurați-vă că proiectul dvs. este pregătit pentru lansarea oficială.
 • Creați o prezentare minunată pentru investitorii dvs..

 

Ce șabloane are?

 • Ai nevoie de un blockchain? – Este un instrument de luare a deciziilor pe care îl puteți utiliza pentru a alege dacă folosiți blockchain sau nu.
 • Pregătirea proiectului Blockchain – Este un instrument de verificare care vă va spune când proiectul dvs. este gata pe baza datelor introduse.
 • Prezentarea unui proiect Enterprise Blockchain – Acesta vă permite să creați o prezentare uluitoare pentru proiectul dvs. blockchain.
 • Cartografierea afacerii lanțului de aprovizionare vs. Enterprise Blockchain – Va mapa ambele în funcție de starea companiei dvs. și vă va informa unde doriți să utilizați blockchain.

 

Cine ar trebui să urmeze cursurile Blockchain?

Academia blockchain este concepută pentru a oferi instruire adecvată blockchain liderilor de afaceri, experților din industrie, managerilor, directorilor, etc..

Daca esti –

 • Analiști de afaceri
 • Specialiști în marketing
 • Managerii de inovare
 • Profesioniști din industrie
 • Dezvoltatori de software
 • Antreprenorii
 • Lideri de afaceri
 • Profesioniști IT
 • Consilieri
 • Factorii de decizie
 • Ingineri software
 • Managerii de programe și produse

Atunci ar trebui să verificați cu siguranță academia noastră. De asemenea, dacă sunteți un începător complet în această nișă, atunci trebuie să consultați cursurile noastre, deoarece acestea vă vor ajuta și în carieră. Asigurați-vă că alegeți-l pe cel corect și înscrieți-vă când puteți.

 

Întrebări frecvente despre Academia noastră Blockchain

Întrebări frecvente-1: Academia 101Blcokchains oferă certificări?

Da, există cursuri de certificare în academia noastră care vor oferi instruire pe blockchain. Fără certificare, este destul de dificil să-ți prezinți adevăratele abilități companiilor din întreprindere. Prin urmare, o dovadă că puteți lucra la un proiect blockchain vă poate ajuta într-adevăr să vă eficientizați cariera.

Ca să nu mai vorbim dacă vă aflați deja într-un mediu de întreprindere, atunci folosirea blockchain-ului pentru a îmbunătăți modalitățile modelelor de afaceri vă va ajuta și pe dvs..

 

Întrebări frecvente-2: Pot contacta instructorii sau echipa?

Desigur! Echipa noastră este mai mult decât fericită să vă ajute în orice fel de întrebare care vă poate ajuta să aflați despre blockchain. În realitate, știm că odată ce terminați cursul, este posibil să aveți alte întrebări despre anumite părți. Este firesc.

Prin urmare, vom asigura întotdeauna cele mai bune experiențe pentru dvs. cu echipa noastră. Nu sunteți sigur cum să abordați cursurile noastre blockchain Academy? De ce nu întrebi echipa noastră chiar acum?

 

Întrebări frecvente-3: Cât de calificați sunt instructorii de cursuri din Academia dvs.?

Instruirea cu privire la tehnologia blockchain trebuie să provină dintr-o sursă de încredere care să cunoască informațiile despre această tehnologie. În realitate, nimeni nu te poate învăța sau chiar să ofere cursuri de curs online, bazate pe cercetări aleatorii pe internet.

De aceea, toți instructorii noștri provin de la companii de ultimă generație cu diplome pentru a înțelege mai bine tehnologia. De asemenea, deoarece au participat activ sau chiar au lucrat la dezvoltarea de soluții blockchain, vă pot învăța despre aceasta mai precis.

Prin urmare, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la calificările instructorilor noștri.

 

Întrebări frecvente-4: Aveți vreo ofertă specială în Academie??

Da, avem întotdeauna un fel de ofertă specială în academie. De cele mai multe ori, oferim prețuri suplimentare reduse la cursuri. Dar variază din când în când și sezon în sezon.

Prin urmare, dacă aveți un buget restrâns, dar doriți totuși să aflați despre el, înscrieți-vă mai întâi la noi. Vă vom trimite întotdeauna prin e-mail atunci când avem o ofertă de reducere la anumite cursuri. Deci, asigurați-vă că rămâneți la curent și nu ratați ocazia de a afla despre blockchain.

 

Începeți călătoria dvs. Blockchain cu Academia noastră Blockchain acum!

Învățarea de la academia blockchain poate fi cel mai bun lucru pe care îl puteți face în prezent. În realitate, academia noastră de blockchain pentru întreprinderi nu este un mijloc scump de a afla despre tehnologie. Mai mult decât atât, ne străduim întotdeauna să ne asigurăm că veți afla despre tehnologie într-un mod accesibil.

După cum știți deja, blockchain-ul este aici pentru a rămâne. Deci, cel mai bun mod de acțiune pentru dvs. este să rămâneți la înălțime. În realitate, când va perturba complet industria definitiv, va fi mai greu să țineți pasul cu concurenții.

De asemenea, amintiți-vă întotdeauna să evitați orice cadouri pe care le primiți online, deoarece acestea tind să aibă o dezinformare multă.

Deci ce mai aștepți? Verificați academia noastră chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me