Multe organizații caută în prezent servicii de consultanță blockchain, care să le ajute pe tot parcursul ciclului de adoptare a blockchain-ului. Cu toate acestea, datorită maturității scăzute a tehnologiei și a rentabilității investiției mult neclare, majoritatea acestor servicii se revoltă în jurul dovezilor de concept și a sfaturilor strategice.

Furnizorii de consultanță blockchain sunt încă în curs de a crea strategia perfectă pentru o viață completă a proiectului. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că obțineți ajutor de la cei mai buni furnizori. Acest lucru se datorează faptului că mulți nu au integritatea pentru a aborda probleme, procese sau aspecte operaționale pentru acest tip de implementări.

Dar nu vă faceți griji, furnizorii experimentați de consultanță blockchain există, de asemenea, și cresc rapid. În plus, în multe dintre ele, specialiști speciali în blockchain s-au alăturat pentru a-i ajuta. Prin urmare, astăzi vom vorbi despre serviciul de consultanță blockchain și despre diferitele firme care le oferă.

Deci, să începem!

Contents

Capitolul 1: Care este scenariul actual al pieței?

Interesul pentru tehnologia blockchain a crescut rapid în decursul a doi ani. Nu numai blockchain-ul, ci și cererea pentru tehnologiile de registre distribuite este în creștere. În plus, blockchain-ul, împreună cu alte tehnologii descentralizate, au potențialul de a transforma complet multe industrii.

Mai mult, poate genera venituri de miliarde de dolari și, în cele din urmă, poate economisi bani. De asemenea, crearea încrederii în tot ecosistemul de afaceri complex este un alt avantaj al său.

Doar din acest motiv, Gartner a prognozat că până în 2030, industria va valora 3 trilioane de dolari. Deci, obținerea unui loc pe acea piață uriașă este o altă prioritate majoră a multor întreprinderi.

Cu blockchain-ul care arată toate aceste potențiale, multe întreprinderi pe diferite verticale încep încet să experimenteze pentru afacerea lor. Este să investighezi dacă tehnologia este potrivită pentru afacerea lor sau nu.

Mai mult, pentru a se asigura că poate ajuta, îl folosesc pentru exemple de cazuri de utilizare.

Cu toate acestea, există o lipsă majoră de persoane calificate care pot înțelege atât tehnologia de bază, cât și ajută la planificarea potențială a strategiei de afaceri. Deoarece sunt destul de rare, puținele disponibile sunt destul de scumpe, pentru început.

Astfel, pentru a răspunde cerințelor consumatorilor, o altă afacere începe să crească rapid – serviciul de consultanță Blockchain. Aici, firmele de consultanță mai mari pregătesc echipe extinse de consultanță pentru a se asigura că pot ajuta și alte companii.

În plus, un mic specialist în blockchain cu cunoștințe tehnice caută, de asemenea, o oportunitate pe noua piață.

Ce este în ea pentru tine?

Deoarece acum există petreceri masive care oferă toate aceste servicii, cel mai bine este să înțelegeți pe deplin care sunt ofertele și cerințele pentru aceste sesiuni de consultanță blockchain.

Astfel, vă vom ajuta cu privire la perspectivele noastre pe piață și vă vom ajuta să vă găsiți potențialul potrivit ca furnizor de consultanță blockchain.

În plus, vom analiza și sursa probabilă și bună a serviciilor de consultanță blockchain – companii care pot oferi consultanță POC și strategii blockchain.

Nu vă faceți griji; vom vorbi despre piață doar din punct de vedere al consultanței întreprinderilor. Deci, toate informațiile ar avea la bază clienți care doresc să identifice, să evalueze și să exploateze posibilitățile tehnologiei.

Ce ar trebui să caute întreprinderile de la firmele de consultanță Blockchain?

Utilizați opțiunile de consultanță blockchain pentru a explora cazurile de utilizare a blockchain-ului și pentru a vă dezvolta abilitățile acolo unde este necesar. Mai mult, ar trebui să limitați riscul asigurându-vă că toate părțile interesate știu despre rezultatul probabil.

Mai mult, mai întâi, faceți angajamentul mic, astfel încât să îl păstrați în POC. De asemenea, încercați să limitați toate cheltuielile și resursele implicate.

Practic, există cinci tipuri de asistență de la furnizorii de servicii de consultanță blockchain. Așadar, încercați să căutați sprijinul de care întreprinderea dvs. are cu adevărat nevoie. Dar cum?

Ei bine, puteți utiliza specialistul în consultanță blockchain pentru a obține abilități tehnice excelente, provocări de implementare, capabilități și impactul afacerilor de la furnizorii de servicii tehnologice și sfaturi de strategie și risc de la firmele de consultanță în afaceri.

În cele din urmă, asigurați-vă că luați toată inițiativa blockchain pe rând. Aici, etape precum buy-in-ul executivului, fundamentarea cunoștințelor, dezvoltarea abilităților și pilotarea proiectului sunt cruciale.

Mai mult, amintiți-vă întotdeauna că toate resursele sunt destul de rare, deci asigurați-vă că le utilizați perfect pentru a obține valoarea corectă.

Capitolul 2: Componente de piață de consultanță blockchain

Majoritatea organizațiilor care cumpără sunt încă în faza incipientă a experimentării. Acestea sunt în principal în utilizarea fazei probabile a cazurilor de utilizare. Drept urmare, firmele de consultanță pentru dezvoltarea blockchain-urilor oferă în mare parte asistență în primele faze ale proiectului.

Mai mult, analiza strategiei, explorarea cazurilor de utilizare și crearea de noi tipuri de dovezi de concept se întâmplă să fie domeniile puternice ale serviciilor de consultanță blockchain.

Dar de ce este asta? Ei bine, pentru că în primele faze nu există atât de multe provocări ca etapele finale.

Oricum, există câteva componente fixe pe piața de consultanță pentru dezvoltare blockchain. Să vedem ce sunt, nu-i așa??

 • Piața reală –

Piața de bază a consultanței blockchain include tehnologie și servicii de consiliere apropiate de identificare, evaluare, explorare și strategie a diferitelor modele de afaceri. În plus, toate serviciile își propun să vadă cum blockchain-ul poate crește mai multe venituri sau deschide o nouă oportunitate de afaceri. Uneori se consultă și despre modul în care întreprinderea își poate îmbunătăți procesele IT.

 • Cumpărători obișnuiți –

Odată cu noile piețe, vin diferite tipuri de clienți. În acest caz, acestea includ în principal lideri IT, directori de afaceri, lideri în managementul furnizorilor sau aprovizionării, inovatori digitali, inovatori de procese, CEO, CxO și multe altele.

 • Rezultatele afacerii –

Această componentă este în mare parte rezultatele dorite de afaceri pe care cumpărătorii obișnuiți le doresc. În plus, acestea includ servicii sau produse noi, modele de afaceri perturbatoare, reducerea costurilor, creșterea veniturilor, valoare puternică a mărcii și multe altele.

 • Livrabile efective –

Depinde de natura firmelor de consultanță blockchain. Cu toate acestea, acestea pot include strategia viitoare, analiza lacunelor, arhitectura, dovada conceptului la scară mică, foi de parcurs pentru implementări și multe altele.

Modul în care cumpărătorii își configurează cererile

Majoritatea cumpărătorilor au un fel de cerințe. De obicei, ei folosesc diferite tehnici sau procese de ideatie pentru a-și da seama de cerințele lor. În plus, întreprinderile cer în principal majoritatea următoarelor caracteristici de la furnizorii de consultanță pentru dezvoltare blockchain –

 • Capabil să susțină identificarea diferitelor oportunități blockchain.
 • Crearea de cazuri de afaceri în numele cumpărătorilor sau împreună cu cumpărătorul.
 • Aveți un palmares bun cu idei conceptuale demonstrative de blockchain sau orice fel de proiecte blockchain care pot ajuta cumpărătorul să își compare cerințele.
 • Aveți orice tip de parteneriat sau chiar participați la un consorțiu în care accentul principal este dezvoltarea de soluții blockchain.
 • Abilitatea de a dezvolta foi de parcurs și cadre de afaceri ușor de utilizat și clare care leagă tehnologia blockchain de cerințele și obiectivele de afaceri ale întreprinderilor.
 • Au puncte tari variate în diferite domenii, cum ar fi analiza modelelor de afaceri, criptografie, calcul distribuit, economie comportamentală și teoria jocurilor.
 • Înțelegere completă a modului în care funcționează afacerea cumpărătorului întreprinderii și a modului în care soluția blockchain poate promova într-adevăr beneficiile.

Cum furnizează cu adevărat furnizorii?

De obicei, firmele de consultanță blockchain iau în principal plata conform proiectului pe baza cantității de timp și a materialului necesar. Înseamnă că, cu cât vor fi mai mari materialele pe care cumpărătorii le vor avea nevoie, cu atât va fi mai mare plata.

Deci, după cum puteți vedea, nu vă puteți aștepta cu adevărat la stabilirea de prețuri fixe, deoarece fiecare cerere a companiei diferă una de cealaltă.

În plus, materialele necesare pot include integrarea, cazuri de afaceri, foaie de parcurs, strategie, idei, crearea POC și multe altele. Alte servicii ar putea include un fel de parteneriat comun cu startup-uri blockchain, furnizori sau furnizori IOT.

De obicei, aceste firme de consultanță blockchain oferă serviciile lor de consultanță blockchain în două categorii. În primul rând, oferă un proces de ideea a dezvoltării soluției blockchain și, în al doilea rând, oferă înțelegerea uneia sau mai multor tehnologii, împreună cu alte explicații ale modelului de afaceri..

Deci, dacă doriți doar o mai bună înțelegere a diferitelor scheme de modele, împreună cu experiențele de afaceri, atunci puteți lua al doilea tip de servicii de consultanță blockchain. În realitate, apelul la servicii de consultanță blockchain nu înseamnă doar că sunteți obligat să obțineți POC sau foaia de parcurs pentru afacerea dvs..

Chiar și în scopuri educaționale sau pentru o mai bună înțelegere, puteți căuta servicii de consultanță blockchain.

De obicei, POC dezvoltat în cadrul acestor firme de consultanță blockchain este redus. Aceasta înseamnă că ar încerca să demonstreze teoretic viabilitatea comercială și tehnică a oricărui tip de caz de utilizare blockchain pe care l-ați dori.

Cu toate acestea, mulți o duc și la prototip. Dar numai după POC a avut un succes uriaș.

Capitolul 3: Blockchain Consulting Bloom: Ce ar trebui să aveți în vedere

Acum, voi vorbi despre diferitele schimbări ale pieței de consultanță blockchain și care este scenariul actual acum. Mai mult, voi vorbi și despre viitorul scenariu. Cel mai bine este să știți despre starea afacerii de consultanță blockchain înainte de a intra în ea.

În fazele inițiale, când veți afla despre modul în care blockchain-ul vă poate ajuta într-adevăr compania, ați dori să începeți dezvoltarea unui POC. Cu toate acestea, în fazele ulterioare, S-AȚI putea confrunta cu unele dificultăți tehnice.

Vedeți cum subliniez cuvântul „POT?”

Acest lucru se datorează faptului că scenariul depinde în totalitate de alegerea firmelor de consultanță blockchain și de ce fel de cereri aveți.

În realitate, mulți cred că lipsa scalabilității sau complexitatea crescândă ar putea cauza unele probleme. Cu toate acestea, există deja multe tehnologii blockchain pe piață acum care pot crește pe măsură ce rețeaua crește.

Dar, datorită tehnologiei anterioare de generare a blockchain-ului, multe organizații încă nu sunt interesate să investească în firme de consultanță în tehnologie blockchain.

Deci, Blockchain nu are probleme?

Pentru a fi franc, există unele provocări de adoptare a blockchain-ului, deci blockchain-ul are probleme. Dar nu este atât de copleșitor pe cât credeți. Ei bine, întreținerea și standardele pot părea o barieră în calea ta. Dar aici intervin soluțiile de consultanță blockchain.

În realitate, firmele de consultanță vă vor ajuta să înțelegeți ce este mai potrivit pentru întreprinderea dvs. cu tehnologiile blockchain actuale de pe piață. Acest lucru se datorează faptului că tehnologia evoluează și pot exista schimbări posibile.

Cu toate acestea, dacă așteptați mai multe tehnologii actualizate pe piață, există șansa ca în 2030 să nu vă puteți asigura locul pe piața evaluată cu 3 trilioane de dolari..

În realitate, dacă ați început deja, puteți oricând să adăugați mai multe funcții sau să faceți upgrade la opțiuni mai bune. Dar dacă nu participați în totalitate, vă puteți limita creșterea veniturilor atunci când utilizați soluții blockchain în viitor. Iată introducerea de bază a caracteristicilor tehnologiei blockchain.

De aceea, voi prezenta toate fazele posibile ale consultanței blockchain și vă voi anunța ce fel de schimbări ar putea avea în viitor. În plus, vă va ajuta, de asemenea, să înțelegeți copleșitorul consultanță în tehnologie blockchain să înflorească puțin mai bine.

Care sunt fazele tipice ale consultanței Blockchain?

De obicei, există trei faze diferite pe care le veți observa pe piața de consultanță blockchain. Acestea sunt –

Extensie –

Deoarece majoritatea întreprinderilor încă caută sfaturi strategice și abordări pentru soluții blockchain, nu este surprinzător faptul că firmele mari de consultanță domină și această nișă. În plus, chiar și furnizorii globali de servicii tehnologice domină, de asemenea, noua piață în creștere.

Pe de altă parte, din cauza cerințelor, start-up-urile de consultanță la scară mică sau noi se alătură, de asemenea, deoarece nu trebuie să vină cu o dovadă de concept sau să abordeze alte probleme operaționale.

În realitate, mulți dezvoltatori care au experiență practică cu tehnologia blockchain au intensificat și au început propriile consultanțe de specialitate blockchain. Dar de ce există atât de multe firme de consultanță în dezvoltare blockchain acolo?

Ei bine, pentru că cea mai mare parte a cererii pentru soluția blockchain este doar pentru etapele incipiente, foarte puține strategii trec de fapt la nivelul următor datorită complexității tehnologiei.

Astfel, rata de extindere pe piață va continua să se întâmple cel puțin până în 2021. Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți doar cele care aduc orice fel de rezultate. În realitate, majoritatea dintre ei vă vor motiva să cheltuiți bani, dar rezultatul final nu vă va fi suficient.

De aceea, luați întotdeauna cele care oferă cea mai mare valoare din punct de vedere al costurilor. Inutil să spun că cele populare vor predomina pe piață.

Validare –

Tehnologia blockchain se maturizează zi de zi și, chiar dacă întreprinderile doresc acum doar servicii de consultanță pentru adoptarea timpurie, scenariul se va schimba în curând. Astfel, odată cu noile schimbări, companiile vor dori să treacă la implementări complete sau să piloteze diferite POC-uri.

Deci, în acest moment, inițiativele blockchain ar trebui să se ocupe de integrări, modificări de proces, confidențialitate, securitate și probleme de conformitate pentru orice tip de proiect. În plus, aceștia trebuie, de asemenea, să își implice toate părțile interesate în noile lor soluții blockchain.

Potrivit lui Gartner, numărul platformelor populare ar scădea drastic. Nu că ar exista doar câteva companii de consultanță în blockchain, ci că întreprinderile ar dori să obțină backup tehnologic doar de la câteva companii..

În acest caz, mulți consultanți de tip blockchain la scară mică ar resimți presiunea în principal în realizarea eforturilor sau abilităților necesare pentru ca un proiect să devină real. În plus, întrucât evoluează încă, este posibil ca unele dintre abilitățile tehnologiei să nu fie valabile.

Așadar, în viitor, cele mai mici firme de consultanță în dezvoltarea blockchain-ului nu ar exista sau ar fuziona cu alte companii pentru a oferi pachetul complet.

Și astfel, până în anul 2026, doar firmele de consultanță în tehnologie blockchain relevante sau de calitate ar înceta să mai existe.

Progresie –

Potrivit lui Gartner, valoarea de piață a blockchain-ului ar trebui să crească rapid începând cu anul 2025. Deci, putem spune cu siguranță că acesta va fi anul în care cererea de consultanță ar crește și mai mult. Până în prezent, companiile mici sau cele care nu pot susține pe deplin toate cerințele întreprinderii nu ar mai fi în afaceri.

Cu toate acestea, celelalte vor avea o creștere extraordinară – nu numai în afacerea lor, ci și în aspectele tehnologice. Cu mulți ani de experiență, veți obține mai multă valoare pentru banii cheltuiți.

Cu toate acestea, ar putea exista unele părți care doresc să intre în noul spectru de afaceri. Dar nu știm cum ar putea rezulta. Oricum, chiar dacă piața de consultanță ar înflori după încă câțiva ani, întreprinderile care au luat parte la soluțiile blockchain ar vedea o creștere masivă a veniturilor lor.

Deci, este sigur să începeți să primiți sfaturi de la firmele de consultanță în tehnologie blockchain existente; chiar și numai pentru faza incipientă a adopției.

Acum este timpul să trecem la ce tipuri de furnizori de consultanță blockchain există pe piață. Deci, să trecem la următorul segment.

Capitolul 4: Diferite tipuri de furnizori de consultanță Blockchain de pe piață

În prezent, piața firmelor de consultanță blockchain se află încă în fazele incipiente. Cu toate acestea, acestea evoluează destul de repede, deoarece majoritatea furnizorilor învață din fiecare angajament și își îmbunătățesc și mai mult abilitățile.

În realitate, întrucât piața este destul de profitabilă, există o varietate de firme care oferă consultanță blockchain acum. Acest lucru se datorează în principal faptului că, în prezent, barierele de intrare sunt destul de scăzute, iar cele mai multe dintre acestea sunt doar pentru fazele inițiale.

În prezent, avem patru tipuri diferite de furnizori de consultanță în domeniul tehnologiei blockchain. Aruncă o privire!

Specialiști în blockchain

Pe măsură ce cererile se acumulează, crește și nevoia de mai multe cunoștințe tehnice cu abilități blockchain. Drept urmare, mulți consultanți blockchain care se întâmplă să aibă multă experiență în această nișă își încep propriile firme de consultanță blockchain.

Cu toate acestea, deoarece mulți dintre ei sunt doar start-up-uri, acestea sunt, de obicei, la scară mică. Dar au capacități excelente de dezvoltare tehnică. În plus, aceste firme au, de asemenea, o mulțime de experiență și au în majoritate oameni talentați și perspicace în rândul personalului.

În realitate, ele oferă adesea mai multe soluții de calitate decât majoritatea celorlalte tipuri de firme de consultanță blockchain.

Companii de consultanță în afaceri

Multe companii de consultanță în afaceri au văzut o oportunitate pentru o afacere pe termen lung în tehnologia blockchain. De aceea au creat centre mari de blockchain cu mai multe funcții premium. În prima etapă, ei nu doreau decât să se concentreze doar pe sfaturile strategice.

De asemenea, au dorit să ofere aceste sfaturi doar membrilor executivi. Cu toate acestea, acum, multe dintre ele se extind și oferă orice fel de suport tehnic pentru POC. Mai mult, multe dintre aceste proiecte s-au extins adesea la proiecte aflate în producție.

Deci, într-un anumit sens, aceste companii de consultanță în tehnologie blockchain vă pot oferi într-adevăr avantajul suplimentar al unei soluții POC de succes.

TSP-uri sau furnizori de servicii tehnologice

De regulă, acest tip de furnizori de consultanță sunt cei care au atras rapid atenția asupra blockchain-ului. În realitate, aceste firme de consultanță blockchain au văzut o mare oportunitate în blockchain și au luat-o pentru a aduce mai multe venituri.

Ei bine, de fapt nu s-au înșelat. În plus, înțelegerea tehnică a blockchain-ului le-a dat un impuls total pe piața de consultanță blockchain. Mai mult, experiențele lor cu companiile compensează, de asemenea, o calitate excelentă.

Da, oferă și sfaturi de consultanță. Cu toate acestea, ele tind să fie un pic mai mult în dezvoltarea etapei POC. Cu toate acestea, acestea ar oferi și strategii care să vă ajute să găsiți cazurile de utilizare perfecte și pentru afacerea dvs..

Oricum veți primi și alte funcții, cum ar fi încercarea de a rezolva problemele tipice de limitare a blockchain-ului.

Platforme de consultanță Blockchain

Cererea de abilități tehnice și înțelegere deschide noi uși pentru platformele bazei de cunoștințe. În acest caz, multe platforme oferă o mulțime de informații profitabile despre tot ceea ce ține de blockchain.

În realitate, aceste companii ar putea începe ca un portal de informații blockchain pe internet. Cu toate acestea, deoarece cele mai multe dintre acestea sunt susținute de profesioniștii din domeniul tehnologiei, aceștia pot oferi cele mai bune informații despre orice subiect.

Deoarece majoritatea întreprinderilor au cunoștințe limitate sau zero despre ecosistemul blockchain, ar putea folosi aceste portaluri pentru a obține o privire asupra nucleului. În plus, deoarece aceste platforme de consultanță au o înțelegere profundă, ele oferă adesea servicii de consultanță blockchain.

Deci, ca firmă de consultanță blockchain, acestea apar rapid și pe piață, deoarece au valoare pentru banii cheltuiți.

Capitolul 5: Ce oferă firmele de consultanță Blockchain?

De obicei, cerințele întreprinderilor ar varia foarte mult de la industrie la industrie. Nu spun că toate nevoile sunt disponibile în prezent pe piață. Cu toate acestea, multe dintre ele apar sau au nevoie de mai multă maturare.

consultanță blockchain

De obicei, este clasificat în 5 zone distincte. Voi descrie fiecare dintre ele pentru a mă asigura că știți ce fel de servicii aveți nevoie. În plus, te-ar ajuta să înțelegi dacă nevoile tale sunt suficient de mature pe piață.

Asadar, hai sa incepem!

1. Strategii de curatare

Este faza de execuție, în care de obicei orice organizație va merge la firme de consultanță în dezvoltare blockchain pentru soluții. În principal aici, întreprinderile doresc să afle mai multe despre modul în care afacerea lor ar avea succesul prin blocarea lanțului de blocare a fiecărei industrii.

În realitate, mulți furnizori de consultanță blockchain oferă patru tipuri de servicii –

 • Analiza impactului: Aici, companiile de consultanță blockchain ar analiza impactul blockchain-ului asupra unei anumite organizații.
 • Posibile tactici de afaceri: Consultanții blockchain ar veni cu posibile tactici de afaceri pentru a face față impactului.
 • Foile de parcurs viitoare: Aici, firmele de consultanță pentru dezvoltarea blockchain-ului ar prezenta o posibilă foaie de parcurs pe care organizația trebuie să o urmeze.
 • Atelier de idei: Multe firme de consultanță oferă ateliere pentru a le oferi prelegeri directe despre modul în care blockchain-ul poate avea impact și modul în care pot face față soluțiilor perturbatoare.

2. Soluții de afaceri

După ce o întreprindere face ca calitatea să meargă mai departe cu blockchain-ul, va solicita ajutor de la agențiile de consultanță blockchain. În această parte, firmele de consultanță blockchain oferă în principal identificarea posibilelor cazuri de utilizare special pentru acea întreprindere.

În plus, aceștia ar sublinia, de asemenea, cum le pot costa cazurile sau cerințele de investiții. Dar de unde vei ști care dintre ele este potrivit pentru tine și care nu? Ei bine, aici, majoritatea furnizorilor de consultanță blockchain își folosesc în principal cunoștințele în cadrul industriilor pentru a identifica soluțiile posibile pentru dvs..

Mai mult, atât furnizorii de servicii tehnologice, cât și firmele de consultanță în afaceri sunt experți în această nișă. Și totul se datorează experienței lor anterioare de experiențe enorme.

Cu toate acestea, specialistul în blockchain poate oferi și o soluție aprofundată și în acest caz.

 • Alinierea părților interesate: Aici, furnizorul de consultanță blockchain ar sta împreună cu părțile interesate și ar descrie cum le-ar afecta și care ar fi soluția posibilă.
 • Proces de proiectare: Nu numai că vor alinia părțile interesate, dar vor oferi, de asemenea, o imagine tehnică asupra procesului de proiectare.
 • Cerințe de analiză: O altă problemă excelentă sunt cerințele. Deci, firmele de consultanță blockchain le-ar analiza în continuare și le vor distribui nevoile.
 • Identificarea cazurilor de utilizare: Ei bine, nu fiecare întreprindere are nevoie de aceleași cazuri de utilizare. De aceea, echipa de consultanță blockchain va identifica și posibilele cazuri de utilizare.
 • Dezvoltarea cazurilor de afaceri: După aflarea cazurilor de utilizare, aceștia ar oferi să dezvolte cazurile de afaceri în jurul acestor cazuri de utilizare.

3. Oferte de tehnologie

De obicei, în aceste tipuri de servicii, veți avea nevoie de oferte de consultanță blockchain care furnizează arhitecturi, API-uri, cadre și alte copii de rezervă tehnice. Acest lucru se datorează faptului că doar aceste firme de consultanță pot duce cu adevărat proiectul la nivelul POC.

În realitate, firmele de consultanță blockchain nu numai că furnizează propriul contact cu POC, dar au și o legătură mai largă. Prin urmare, veți vedea că multe dintre acestea sunt asociate cu compania blockchain de întreprindere sau cu startup-urile care oferă cele mai bune dintre cele mai bune produse.

Deci, nu numai că primiți orice fel de asistență tehnică pentru POC, ci le primiți de la cele mai bune dintre cele mai bune companii de pe piață.

Atât furnizorii de servicii tehnologice, cât și firmele de consultanță în afaceri sunt experți în această nișă. Dar specialistul în blockchain a funcționat personal pe rețelele blockchain anterioare personal, așa că oferă și un mare sprijin.

 • Strategie tehnologică: Deoarece aceste oferte sunt pentru faza următoare, este obișnuit să obțineți o strategie tehnologică, cum ar fi care cadre sunt cele mai bune sau ce companie blockchain oferă mai multă valoare.
 • Implementarea cadrelor: După aceea, începe procesul de implementare a cadrelor. În realitate, este în mare parte un design foarte limitat.
 • Soluții pre-construite: În majoritatea cazurilor, întrucât companiile de consultanță blockchain au experiențe anterioare, s-ar putea să aibă deja soluția de care aveți nevoie. De exemplu, poate o industrie similară a dorit o soluție aproape de compania dvs. În acest caz, firmele de consultanță au deja o soluție construită dinainte.
 • Arhitectură de referință: Uneori, pot urma o arhitectură de referință, dar pot face unele modificări interne pentru a vă însoți mai bine cerințele.
 • Dezvoltare POC: Ei bine, aceasta este oferta principală și cea mai populară în acest sens. Odată ce fiecare întreprindere vede că valoarea blockchain-ului le aduce, vor să dezvolte un POC pentru a-l testa.
 • Oferirea API-urilor: Ați avea nevoie de API-uri pentru a obține funcționalitatea completă a cazurilor de afaceri. Și astfel, companiile de întreprindere oferă și acestea.

4. Managementul riscurilor

În realitate, indiferent cât de departe a ajuns tehnologia blockchain, are încă nevoie de multe lucruri de schimbat. Mai mult, datorită imaturității sistemului de rețea, multe consultanțe tind să-și limiteze ofertele doar la construirea POC-urilor.

Cu toate acestea, este foarte necesară explorarea riscurilor și a lacunelor de securitate în jurul acestora. Un cadou doar o mână de TSP-uri și companii de consultanță blockchain îl explorează. În realitate, dacă soluția blockchain se confruntă cu erori în testare, atunci doar puțini oferă o soluție la asta.

Mai mult, oferirea de planificare fiscală, audit sau ICO este, de asemenea, pe lista riscurilor, managementului. Pentru că, cu toate, întreprinderile trebuie să știe cu ce probleme ar putea avea nevoie să se ocupe.

Acest tip de oferte sunt încă în creștere și, sperăm, vom vedea mai multe din acestea în viitor.

 • Analiza de risc:

La început, ei ar analiza riscurile asociate proceselor de afaceri. În realitate, nicio companie nu ar trebui să sară în nicio soluție blockchain fără a înțelege pe deplin factorii de risc.

 • Termeni legali:

Cu fiecare implementare, există câțiva termeni legali asociați acesteia. Deci, firmele de consultanță blockchain ar oferi și consiliere juridică cu privire la soluție.

 • Structura guvernamentala:

Ei bine, cea mai importantă problemă este structura de guvernanță. Nu fiecare blockchain vine cu aceeași structură de guvernare. Mai mult, întreprinderile nu pot oferi o rețea publică care poate fi accesată de oricine. De aceea, este foarte esențial să presupunem ce fel de guvernanță ar avea și ce măsurători de risc ar trebui să ia.

 • Confidențialitatea datelor:

Acesta este unul dintre principalele puncte de risc și multe firme de consultanță nu sunt în măsură să ofere acest serviciu. Pe de altă parte, o mână de companii încep să se uite mai mult la ea.

 • Managementul riscurilor de la terți:

Deoarece gestionarea riscurilor este un serviciu blockchain în curs de dezvoltare, de aceea multe companii oferă managementul riscurilor terță parte pentru întreprinderile care au nevoie de acesta. Mai bine decât nimic, corect?

 • Conformități de reglementare:

Toate firmele de consultanță blockchain care se ocupă de sectoarele de gestionare a riscurilor tind să ofere respectarea reglementărilor. Mai mult, se asigură că totul este la îndemână.

 • Cultivarea încrederii digitale:

Doriți să implementați o soluție blockchain, dar consumatorii dvs. ar simți același lucru despre asta? Ei bine, în multe cazuri, este posibil să nu fie. Cu toate acestea, firmele de consultanță blockchain se pot descurca. Astfel, ei ar cultiva încrederea digitală necesară soluției dvs. în cadrul clienților dvs..

5. Procesul de integrare

Ei bine, acestea sunt ofertele care sunt în curs de dezvoltare. În această nișă, firmele de consultanță blockchain acoperă integrarea soluției blockchain la sistemul de rețea existent. Cu toate acestea, acest proces este destul de dificil, deoarece ar trebui să schimbe complet rețeaua internă a oricărei organizații.

O altă problemă este că, deoarece mulți explorează blockchain-ul, dar doar câțiva îl duc la integrare. În realitate, integrarea nu este un lucru la care majoritatea întreprinderilor sunt pasionați, chiar dacă acest lucru le va oferi un impuls masiv.

Cu toate acestea, pot presupune în siguranță că aceste oferte ar fi cele mai solicitate în viitor. Deci, firmele de consultanță blockchain s-ar oferi să schimbe rețelele moștenite sau să construiască o modalitate prin care cuplul să formeze rețelele împreună.

Astfel, ai avea nevoie de API-uri, cadre pentru asta. Mă aștept ca TSP-urile să preia conducerea aici, deoarece au deja o mulțime de medii tehnologice aici. Mai mult, firmele de consultanță în afaceri nu ar rămâne cu mult în urmă.

 • Recuperare în caz de dezastru:

Ei bine, nu știi niciodată când soluția ta s-ar putea defecta. În realitate, rețeaua blockchain este destul de complexă, iar lacunele simple ar putea provoca un dezastru. Cu toate acestea, ar trebui să aveți o copie de rezervă în cazul apariției oricărei probleme nedorite.

 • Afaceri continue:

Firmele de consultanță blockchain ar trebui să ofere soluții pentru ca dvs. să continuați cu tehnologia dvs. blockchain. Cu siguranță nu vrei să rămâi blocat cu aceleași cazuri de utilizare cu trecerea timpului. Astfel, ar trebui să îmbunătățiți sau să măriți caracteristicile pentru a ieși în evidență pe piață.

 • Securizarea datelor:

Ei bine, puține firme de consultanță blockchain oferă acest lucru chiar acum. Aici, veți obține stratul de securitate adăugat pentru soluția dvs..

 • Integrare cu sisteme vechi:

Deoarece înlocuirea unui sistem de rețea vechi de întreprinderi are nevoie de o perioadă extraordinară de timp, este mai bine să te integrezi cu rețelele existente decât să îl înlocuiești complet. Cu toate acestea, această ofertă nu este încă disponibilă în multe companii.

 • Modificarea proceselor de afaceri:

Multe firme de consultanță blockchain oferă servicii de modificare a proceselor obișnuite de afaceri pentru a se potrivi mai bine noilor schimbări.

 • Managementul cloud:

Deoarece rețelele ar fi sus pe cloud, aceasta reprezintă câteva amenințări serioase. Astfel, este necesară gestionarea cloud și multe firme de consultanță încep să o ofere.

 • Standarde de date:

Utilizarea standardelor de date este necesară deoarece trebuie să fie aliniată la rețelele blockchain stabile de pe piață.

Capitolul 6: Companii de consultanță Blockchain

Acum voi vorbi despre companiile de consultanță blockchain de pe piață. Sperăm că acestea vă vor ajuta cu siguranță să alegeți cel mai bun pe baza nevoilor dvs. Le-am separat pe baza diferitelor tipuri. Cu toate acestea, le-am selectat aleatoriu, deoarece există atât de multe firme de consultanță pe piață acum.

Citiți mai departe!

Strateg Blockchain –

 • ConsenSys

Să începem cu ConsenSys la început. ConsenSys nu oferă sfaturi numai atunci când vine vorba de consultanță blockchain. În prezent, acestea oferă o mulțime de servicii de consultanță profitabile pentru blockchain –

Ideea blockchain-ului, proiectarea, analiza și evaluarea modelului de afaceri, arhitectura soluției, strategia tehnologică, implementarea, implementarea, analiza, operațiunile și evaluarea ROI.

Mai mult, sunt bine cunoscuți pentru numărul lor de produse specifice blockchain – Infura, Truffle, uPort și multe altele. Ca să nu mai vorbim că sunt direct asociate cu Ethereum. În realitate, au deja 30 de produse blockchain și 100 de proiecte realizate.

 • Fintricitate

Fintricitatea este o altă companie de consultanță blockchain care se concentrează pe soluții de consultanță blockchain de întreprindere. Mai mult, funcționează cu directori cu ajutorul atelierelor pentru a-i ajuta să-și dea seama de întreruperi și alte aspecte conexe.

În plus, ar folosi și propriul cadru pentru a demonstra modul în care funcționează într-adevăr sistemul descentralizat. În plus, veți primi strategie la nivel înalt, livrarea cazurilor de utilizare și implementări POC.

În prezent, oferă doar tehnologii blockchain open source, cum ar fi Hyperledger, Ethereum etc..

 • Lanțari

Ei bine, această companie de consultanță blockchain are o abordare foarte specifică pentru blockchain. În principal, ei iau clienți care știu deja despre blockchain și care doresc să treacă prea direct pentru a folosi cazuri. De asemenea, oferă sisteme pregătite pentru producție.

Dar nu se angajează în niciun fel de implementări POC. Cu toate acestea, dacă o companie este gata să investească pe termen lung, atunci s-ar angaja în POC. În plus, acestea oferă conștientizare a executivului, dar acoperă în principal orientări avansate, cum ar fi tehnologia care ar fi potrivită sau care ar fi resursele.

 • Tehnologia BCS

BCS oferă servicii de consultanță blockchain. Cu toate acestea, cu ajutorul filialei blockchain Bloxian, acum pot oferi și servicii de implementare. Cu ajutorul acestei companii de consultanță blockchain, orice companie ar obține informații despre cea mai potrivită tehnologie blockchain și cum ar trebui să gestioneze modificările. Mai mult, acestea ar oferi și teste de fezabilitate atunci când se determină o soluție specifică.

Dezvoltarea rețelei sau implementarea aplicației descentralizate este, de asemenea, o altă caracteristică a acestei companii de consultanță blockchain.

Astfel, în prezent, ele oferă mai mult sau mai puțin aproape toate tipurile de servicii de consultanță.

 • Zoo Blockchain

Angajamentul cu Blockchain Zoo ar începe cu un atelier de două zile în care ar ajuta directorii să descopere potențialele. În realitate, va explora transformarea de afaceri a blockchain-ului, identificând domeniile în care blockchain-ul poate fi valoros și va oferi cele mai bune soluții de caz de utilizare.

În fazele următoare, acestea vor acoperi transformarea soluțiilor blockchain în cărți albe. Orice companie va fi liberă să o implementeze singură sau să primească ajutor și de la companie. În cazul implementărilor POC, compania ar putea folosi propriul cadru sau poate utiliza un alt cadru de care clientul este mulțumit.

 • Synechron

Aceasta este una dintre companiile de consultanță blockchain care iau clienți bancari sau de pe piața de capital. Cu toate acestea, cu aceasta, veți obține servicii de afaceri și sprijin tehnologic, de asemenea. Aici, abordarea va începe cu evaluarea cazurilor de utilizare probabile și ajustarea acestora în consecință. Mai mult, acestea ar contura, de asemenea, o foaie de parcurs pe care compania dvs. trebuie să o urmeze.

Mai mult, dacă doriți să îl duceți la nivelul POC, ar acoperi și el. În plus, au și un fundal tehnologic care să depășească POC-urile.

 • Blockchain aplicat

Blockchain aplicat nu va începe prin a vă spune că blockchain este necesar. Compania de consultanță blockchain va începe prin a vedea dacă tehnologia poate adăuga orice fel de valoare pentru întreprinderea dvs..

Dacă nu, atunci vă va orienta către posibile tehnologii alternative. Deci, dacă analizează și vin cu puncte de valoare probabile numai atunci ar trece la faza următoare. Dacă își dau seama de un caz de utilizare, atunci de la planificare până la implementare se poate face cu ajutorul lor.

Firmele de consultanță Blockchain (companii de consultanță în afaceri) –

 • Accenture

Să începem cu Accenture. Cu Accenture, veți obține o perspectivă asupra nucleului blockchains. Nu numai că vor oferi servicii de consultanță blockchain, dar oferă și designuri de soluții. În plus, cu ajutorul lor, veți primi și consiliere juridică.

În realitate, ei ar oferi strategii și ar oferi instruire practică în acest scop. Mai mult, veți obține și o implementare a modelului blockchain. Așa cum am spus mai devreme, companiile de consultanță în afaceri pot oferi valoare, dar prețurile ar putea fi puțin superioare.

 • EY

EY se întâmplă să ofere servicii de consultanță pentru proiectarea și implementarea oricărui tip de soluție blockchain. Dar pentru asta, trebuie să aibă un model de blockchain bine creat, care să se concentreze pe livrarea POC.

Amintiți-vă, când am spus că nu multe companii oferă servicii de gestionare a riscurilor? Ei bine, EY se întâmplă să le ofere – servicii fiscale, audit, aspecte juridice și multe altele.

În prezent, EY lucrează deja la mai multe proiecte și se întâmplă să acopere o mulțime de soluții până în prezent. În plus, își oferă serviciile și în multe țări. Așadar, ai putea să te gândești la ei ca la un furnizor global.

 • Deloitte

Deloitte oferă servicii de consultanță pentru startup-uri și întreprinderi pentru a le ajuta să creeze idei blockchain, inovații, prototipuri și dezvoltare de soluții. Nu numai atât, dar și compania ajută întreprinderile să ofere valoare.

În prezent, au șase niveluri de servicii de consultanță blockchain. La început, veți începe cu diferite strategii, viziuni despre modul în care blockchain-ul poate adăuga valoare companiei dvs. În continuare, pot oferi designuri de platforme, gestionarea consorțiului, foi de parcurs de dezvoltare și multe altele.

În afară de acestea, acestea oferă, de asemenea, gestionarea soluției dvs. blockchain și adăugarea mai multor caracteristici în viitor pentru continuarea afacerii.

 • PwC

PwC este o altă companie de consultanță blockchain de pe piață. Cu ele, veți obține trei tipuri diferite de abordări – Descoperire, Strategie și Livrare. În prima lor fază, acoperă ateliere pentru asigurarea subevaluării probabile și pentru a afla cazurile de utilizare.

Pe scena strategiei, acestea vin cu soluția perfectă pentru afacerea dvs. de gestionat. În ultima etapă, ei construiesc dovada conceptului și o testează pentru a vedea care sunt rezultatele reale. Într-un fel, cu cele trei faze reușesc să acopere cea mai mare parte a spectrului de consultanță blockchain.

Furnizori de servicii tehnologice –

 • IBM

Tocmai ați auzit despre IBM până acum, IBM oferă servicii de consultanță blockchain. Acestea includ – proiectarea serviciilor, consultanță cu privire la modelele de afaceri, oferirea de valoare soluțiilor existente și implementarea pe cloud IBM.

Ei bine, ei sunt unul dintre vânzătorii Hyperledger de pe piață chiar acum. Deci, dacă mergeți la etapa POC, ei ar folosi cu siguranță această tehnologie de întreprindere pentru asta. În plus, acestea abordează, de asemenea, orice problemă de securitate sau provocări cu care vă puteți confrunta în fazele de implementare.

Un alt lucru ar fi un beneficiu imens, este experiența lor enormă în crearea de soluții blockchain. IBM are deja multe proiecte de întreprindere sub numele lor. Deci, experiența ar putea fi utilă.

 • Fujitsu

O altă adăugire la lista companiilor de consultanță blockchain este Fujitsu. În realitate, ei au o echipă globală tocmai gata să lucreze la faza de consultanță în afaceri a adoptării blockchain-ului pentru întreprinderi.

Mai mult, aceștia sfătuiesc și compania cu privire la cazurile de utilizare pe baza analizei pieței. În plus, Fujitsu are o producție specializată în blockchain, făcându-l astfel capabil să gestioneze orice tip de model de afaceri.

Compania este capabilă să ofere soluții bazate pe țesături Hyperledger sau Ethereum.

 • EPAM

EPAM este o altă companie de consultanță blockchain care se concentrează pe soluții de consultanță blockchain de întreprindere. Mai mult, funcționează cu directori cu ajutorul atelierelor pentru a-i ajuta să-și dea seama de întreruperi și alte aspecte conexe.

Nu numai că acoperă aspectele orizontale ale implementării blockchain-ului, dar acoperă și aspectele verticale.

În realitate, ei ar oferi strategii și ar oferi instruire practică în acest scop. În plus, acestea oferă, de asemenea, prototipare și testare a soluției blockchain la îndemână. Mai mult decât atât, au și un fundal tehnologic care să depășească POC-urile.

Dar trebuie să spun că această companie preferă în principal fazele de consultanță ale ofertelor blockchain. Există multe companii pe piață la fel ca acestea, care tind să prefere doar proiectarea modelului și să nu intre în fazele următoare.

Platforme de consultanță Blockchain –

 • 101 Blockchains

101 Blockchains este una dintre cele mai importante platforme de consultanță blockchain de pe piață în prezent. Este o platformă online care se întâmplă să ofere informații despre tot ceea ce ține de tehnologia blockchain. Deci, dacă căutați informații valoroase explicate într-un mod simplu, atunci 101 Blockchains este calea de urmat.

Platforma online a ajuns să fie din 2018; cu toate acestea, acoperirea informațiilor valoroase le face să ajungă pe primul loc. În realitate, obiectivul său principal este de a oferi o mai bună înțelegere a tehnologiei atât pentru întreprinderi, cât și pentru dezvoltatorii individuali.

În prezent, platforma oferă cursuri master blockchain private pentru directori pentru a-i ajuta să valorifice puterea blockchain-ului. Toate cursurile de master și sfaturile de consultanță provin direct de la experți în această nișă.

Deci, platforma online ar putea fi o modalitate excelentă de a începe să implementați blockchain-ul.

Acest articol despre Blockchain fundamental vă va ajuta să obțineți mai bine intrările și ieșirile tehnologiei.

Capitolul 7: Cuvinte finale

Deși scenariul se schimbă rapid și tehnologia blockchain crește cu o viteză mare, există încă multe domenii despre care utilizatorii obișnuiți nu sunt clare. Având companii de consultanță cu experiență care vă ajută până la capăt este întotdeauna un mare plus.

Mai ales, pentru cei care nu s-ar numi „experți în tehnologie”, ar avea nevoie de ajutorul prețios din partea furnizorilor de servicii de consultanță blockchain mai devreme sau mai târziu, dacă vor să intre în industria blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me