Blockchain pentru întreprinderi este pe cale să deschidă drumul spre viitor. Multe organizații încearcă acum să investească în platforma blockchain de întreprindere și să își îmbunătățească definitiv modelul de afaceri. Blockchain-urile pentru întreprinderi se concentrează în principal pe caracteristicile companiilor de nivel enterprise și pe modul în care poate rezolva problemele cu care se confruntă această industrie.

Având în vedere valoarea imensă care ne aduce blockchain-ul pentru rețelele de întreprindere, trebuie să găsiți ceva timp pentru a investi în formarea blockchain-ului de întreprindere. Pentru a ne asigura că știți cu ce aveți de-a face, vom acoperi fiecare aspect al blockchain-ului pentru ca întreprinderea să vă lumineze acest subiect.

Asadar, haideti sa începem!

Contents

Capitolul 1: Bazele tehnologiei Blockchain
Capitolul 2: Poate folosi cazurile copleșesc provocările de implementare?
Capitolul 3: Proiecte de întreprindere în rețele nefinanciare și federate
Capitolul 4: Blockchains pentru întreprinderi: furnizori BAAS și platforme populare
Capitolul 5: Ecosistemul Hyperledger
Capitolul 6: Blockchain în sănătate și guvernare
Capitolul 7: Internet descentralizat și Web 3.0
Capitolul 8: Provocări de top pentru adoptarea blockchain-ului
Capitolul 9: Manualul de transformare
Capitolul 10: Cuvinte finale

Capitolul 1: Bazele tehnologiei Blockchain

Public vs. Private: Bătălia celor două tehnologii blockchain populare

Să ne întoarcem chiar de la început. Tehnologia blockchain a devenit recunoscută pentru prima dată când Satoshi Nakamoto a introdus Bitcoin care rulează pe această nouă tehnologie descentralizată. Credem că știți deja că Bitcoin este un blockchain public. Oricine se poate alătura rețelei și o poate folosi în mod liber, fără restricții.

La scurt timp după ce blockchain-ul public a devenit popular, noul blockchain public, cum ar fi Ethereum, a început să prospere pe piață, iar popularitatea este încă în creștere. Dar acum scena se schimbă drastic. Întreprinderile sau companiile mari sunt mai dornice să lucreze mai degrabă cu tehnologia blockchain a întreprinderii private decât cu blockchain-ul public.

Dar de ce?

Public VS Private Blockchain Network Infographic

Blockchain public vs privat

Trecerea la tehnologia blockchain pentru întreprinderi private

Blockchain-urile publice au o mulțime de caracteristici, dar mediul deschis nu este potrivit pentru orice tip de companie. Multe companii trebuie să se ocupe de informații sensibile și au nevoie de un canal sigur unde pot stoca sau gestiona documentația.

În acest sens, soluția blockchain pentru întreprinderi private a intrat în joc. Această soluție blockchain pentru întreprinderi private le-ar putea oferi confidențialitatea de care au nevoie împreună cu funcții pe care le pot folosi. Cu toate acestea, acest tip de soluție blockchain este potrivit în cea mai mare parte pentru bănci sau instituții financiare. Dar acum multe întreprinderi sunt mai mult decât dornice să lucreze cu ambele tipuri de blockchain.

Deci, ecosistemul soluției blockchain pentru întreprinderi se schimbă și se va schimba drastic în următoarele zile. Dar care sunt caracteristicile comune ale tehnologiei blockchain care determină fiecare industrie să o implementeze? Să verificăm acum!

Caracteristici de bază ale tehnologiei Blockchain

Deci, am vorbit deja un pic despre blockchain-ul întreprinderii. Dar dacă nu sunteți familiarizați cu acest nou tip de sistem de rețea, atunci permiteți-ne să clarificăm conceptul înainte de a intra în caracteristicile cheie ale tehnologiei blockchain.

Deci, ce este Enterprise Blockchain?

Toate blockchain-urile de pe piață sunt special echipate pentru a satisface toate cerințele organizaționale. În termeni simpli, aceste rețele sunt create pentru soluții blockchain de întreprindere. Deci, dacă o întreprindere dorește să integreze o tehnologie blockchain care poate oferi caracteristici speciale numai pentru acestea, atunci acele rețele se numesc blockchain de întreprindere.

Pentru mai multe informații, încercați blockchain-ul nostru pentru pdf de întreprindere și blockchains de întreprindere ppt.

Acum, că știți ce este blockchain-ul întreprinderii, este timpul să vedem ce caracteristici fac blockchain-ul atât de perfect pentru întreprinderi. Să începem!

Bazele infografiei Enterprise Blockchain

Bazele Enterprise Blockchain

Caracteristici cheie ale Blockchain pentru întreprinderi

 • Natura descentralizată

Clientul-server tipic vine cu câteva probleme majore. Adesea serverul este vulnerabil, iar serviciile firewall nu sunt suficient de puternice pentru a împiedica hackerii. Aceasta este structura de rețea obișnuită a multor întreprinderi și chiar cheltuirea banilor pe protocoale de securitate; nu sunt capabili să oprească acești jucători răi.

Aici intră în joc natura descentralizării blockchain-ului. Blockchain pentru întreprinderi oferă un sistem de rețea peer-to-peer, deci nu există nicio autoritate centrală care să saboteze sistemul de registru. Mai mult, controlul va fi acum pe mâna utilizatorului!

 • Structură imuabilă

Este o altă caracteristică grozavă pe care blockchain-ul pentru proiectele de întreprindere este un fan. Imuabilitatea face ca sistemul de registre să devină un paravan de protecție. În acest caz, dacă un bloc se adaugă o dată în registru, nimeni nu va putea să-l schimbe sau să-l modifice vreodată. Cu toate acestea, în unele cazuri, întreprinderile pot avea alte cerințe.

Dar, în majoritatea cazurilor, nicio persoană coruptă nu poate schimba registrul și obține mai multe privilegii.

 • Transparență mai mare

Blockchain oferă un nivel mai mare de transparență. Înseamnă că toate informațiile din sistemul de contabilitate sunt în aer liber pentru ca utilizatorii din rețea să le poată vedea. Dar blockchain-ul poate oferi, de asemenea, proces de autentificare și acces la nivel pentru a proteja anumite informații sensibile și pentru întreprinderi.

Chiar și așa, nivelul de transparență este imens, astfel încât utilizatorii pot vedea ce fac ceilalți utilizatori, deși identitatea lor ar putea rămâne ascunsă. Deci, veți putea vedea doar adresa publică a unei persoane.

 • Costuri mai ieftine

S-ar putea să pară puțin costisitor să-ți dezvolți propriul blockchain, dar avem o soluție pentru asta. Mulți furnizori BAAS oferă aceste soluții la o rată mult mai ieftină decât ar fi trebuit să le dezvoltați.

Deci, puteți reduce costurile dezvoltatorilor sau chiar managerilor de rețea, iar soluția blockchain pentru întreprindere vine și cu gestionarea rețelelor. Aceasta este o caracteristică pe care multe întreprinderi o pot folosi pentru a-și actualiza rețeaua internă.

 • Ieșire rapidă

Fiecare întreprindere are nevoie de un rezultat rapid, nu-i așa? Multe întreprinderi se ocupă cu o mulțime de plăți în fiecare zi, pentru a le simplifica, pot utiliza funcția de ieșire rapidă a tehnologiei blockchain. Această caracteristică permite crearea de blockchain pentru proiecte de întreprindere.

Multe platforme sunt capabile să concureze pentru o tranzacție în 20 de secunde sau chiar mai puțin! Acesta este un rezultat extrem de rapid în comparație cu băncile care durează trei sau chiar șase zile!

Iată o altă infografie grozavă pentru ca băieții dvs. să descopere caracteristicile de bază ale blockchain –

Caracteristici cheie ale infografiei Blockchain Technology

Caracteristici cheie Blockchain

Istoria tehnologiei Blockchain: cât de mult a evoluat Blockchain?

Mulți dintre voi ar putea crede că oamenii suprasolicită tehnologia blockchain. În unele cazuri, acest lucru poate fi adevărat. Acestea fiind spuse, dacă ne uităm la istoria tehnologiei blockchain, am ști cât de mult a evoluat tehnologia. Deci, să aruncăm o privire!

Istoria tehnologiei Blockchain Infographic

Istoria tehnologiei Blockchain

1991-2008: Când Blockchain era încă un germen

Trebuie să vă întrebați de ce anul 1991? Ei bine, nu mulți dintre noi o știu, dar tehnologia blockchain a apărut din 1991. W. Scott Stornetta și Stuart Haber au imaginat mai întâi conceptul blockchain-ului. Deci, au lucrat la un sistem criptografic în care ar exista un lanț de blocuri pe care nimeni nu le poate manipula. În 1992, au modernizat sistemul pentru a-l face mai eficient.

Dar tehnologia a câștigat mai multă lumină în 2008, când Satoshi Nakamoto a lansat o platformă tehnologică blockchain de lucru pe care oricine o poate folosi. După un an, a fost lansată cartea albă a Bitcoin.

2008-2013: Blockchain 1.0 – Unde Bitcoin începe să înflorească

Nu vă confundați cu Bitcoin și Blockchain; nu sunt același lucru. Bitcoin este o criptomonedă în care Blockchain este tehnologia utilizată de platformă.

După aceea, bitcoinul a început să câștige popularitate și capacitățile acestei platforme au crescut. Mulți au început să profite de conceptul de bază și să dezvolte aplicații mai noi.

2013-2015: Blockchain 2.0 – Platforma Ethereum era în viață

Platforma blockchain Bitcoins a fost grozavă, dar a fost limitată într-un fel. Așadar, dezvoltatorii au început să găsească modalități de a valorifica potențialul acestei platforme blockchain de întreprindere. În cele din urmă, în 2013, platforma Ethereum a apărut, iar funcționalitatea sa mutat la un nou avantaj.

Noile funcții nu au limitat platforma doar pentru a fi folosită pentru o criptomonedă, ci au ajutat și alți dezvoltatori să construiască o aplicație pe ea.

Dar a fost lansat oficial în 2015 și a devenit una dintre cele mai mari industrii de până acum.

Un alt lucru s-a întâmplat în acest interval de timp, care ne-a oferit o nouă perspectivă a tehnologiei blockchain de întreprindere. R3 a devenit din 2014 unde au format un consorțiu format din 40 de organizații. După aceea, tehnologia R3 Corda a început să aibă o prezență puternică în majoritatea sectoarelor financiare.

În ultimul an al acestei cronologii, fundația Linux a început să câștige interes pentru tehnologie și a dorit să ofere soluții de blockchain de întreprindere pentru companii. Așadar, au format un proiect open source umbrelă blockchain Hyperledger.

Hyperledger are acum o mulțime de proiecte sub aripi. Mai mult, cu Hyperledger, blockchain-ul pentru întreprindere a început în cele din urmă să obțină hype-ul de care aveau nevoie. Hyperledger a indus o nouă structură a blockchain-ului și încă mai introduc multe soluții pentru medii transindustriale.

2017: EOS.IO

În 2017, a apărut un nou tip de tehnologie EOS. Blocul companiei. unul și-a publicat cartea albă pe această platformă blockchain de întreprindere care emulează computerele reale, inclusiv GPU și CPU.

Pentru aceasta, EOS poate oferi dublul vitezei de procesare inteligentă a contractelor în orice mediu descentralizat.

2018 – Ziua actuală: Blockchain 3.0 – O nouă inovație așteaptă

După cum puteți vedea, blockchain-ul a evoluat de-a lungul anilor și este încă în creștere. Odată cu introducerea Corda și Hyperledger, acum blockchain pentru afaceri se poate concentra pe blockchain-uri de tip permis. Încă nu știm cum se vor desfășura lucrurile, dar putem spune cu siguranță că acest lucru nu este sfârșitul blockchain-ului pentru întreprinderi, ci doar începutul.

Este timpul să ne adâncim în rădăcinile diferitelor tipuri de rețele blockchains. Odată cu evoluția, blockchain-ul nu mai este doar privat sau public, ci este mult mai încălcat. Așadar, să vedem care sunt acestea în următoarele secțiuni. De asemenea, consultați blockchain-ul nostru pentru pdf de întreprindere și blockchains de întreprindere ppt pentru mai multe informații.

Diferite tipuri de Blockchain pentru Enterprise

Odată cu evoluția blockchainului acum vedem mai mult de două tipuri de blockchain pentru proiectele de întreprindere. Toate aceste noi tehnologii blockchain de întreprindere creează acum mai multe soluții blockchain de întreprindere pentru clienți.

Verificați aceste tipuri de blockchain pentru a vă face o idee clară despre ele.

Diferite tipuri de tehnologie Blockchain pentru companii Infografie

Diferite tipuri de tehnologie blockchain pentru întreprinderi

Clasificare generala –

1. Privat

În blockchain-urile private, veți vedea o singură organizație care să autorizeze accesul celor care se pot alătura rețelei. Este mai degrabă un blockchain centralizat-descentralizat pentru întreprinderi.

S-ar putea să nu pară o rețea descentralizată adecvată, dar valorile de bază sunt încă acolo. Dacă aveți autorizația corespunzătoare, puteți accesa aceste rețele. Dar va exista o autoritate de guvernare care să aibă grijă de tehnologia blockchain a întreprinderii.

Caracteristici speciale

 • Accesul la citire sau scriere variază de la nod la nod
 • Ieșire mai rapidă
 • Poate folosi orice tip de activ din rețea
 • Nu oferă anonimat
 • Mai ieftin în comparație cu blockchain-ul public

De ce să folosești acest lucru?

 • Păstrează confidențialitatea
 • Putere eficientă în comparație cu blockchain-ul public
 • Rețea mai puțin volatilă
 • Abilitarea organizațională

2. Public

Într-un blockchain public, orice utilizator va putea să se alăture rețelei și să participe în consens. Mai mult, toți utilizatorii pot vedea registrul, astfel încât să obțineți transparență completă.

Deci, acest tip de blockchain pentru rețelele de întreprindere este mai descentralizat, deoarece nu aveți literalmente niciun autor central care să vă supravegheze.

Caracteristici speciale

 • Toată lumea are acces la rețea
 • Poate descărca și adăuga noduri
 • Complet descentralizat în natură
 • Ieșire mai lentă
 • Oferă anonimat

De ce să folosești acest lucru?

 • Mai mare transparență
 • Adevărată structură descentralizată
 • Abilitarea utilizatorilor
 • Imuabilitate

3. Federat

În blockchain-ul federalizat, mai multe organizații influențează rețeaua blockchain. Este similar cu un hub pentru un număr mare de organizații pentru a partaja și a lucra simultan.

Acest tip de soluție blockchain de întreprindere este mai aproape de blockchain-urile private. Dar organizația multiplă care guvernează tehnologia readuce de fapt partea de descentralizare.

Caracteristici speciale

 • Iesire extrem de rapida
 • Foarte scalabil
 • Eficient energetic
 • Autoritate distribuită

De ce să folosești acest lucru?

 • Economisește costurile
 • Taxe de tranzacție mai mici
 • Reglementări de rețea
 • Fără acces penal

Clasificare la nivel de permisiune –

1. Permis

În acest tip de rețea blockchain, fiecare nod din rețea nu poate participa la procesul de consens. Doar nodurile prestabilite pot participa.

Deci, este mai degrabă un mediu închis. Aici, dacă aveți nivelul adecvat de autoritate numai atunci puteți vedea registrul. Organizația centralizată ar trebui să prefere această tehnologie blockchain de întreprindere.

Caracteristici speciale

 • Descentralizarea variază de la o rețea la alta
 • Unele noduri au mai multă autoritate
 • Relativ mai rapid
 • Mediu de încredere

De ce să folosești acest lucru?

 • Potrivit pentru companii
 • Taxele de tranzacție sunt mici
 • Nu are nevoie de un material nativ

2. Fără permisiune

În acest tip de rețea blockchain, fiecare nod din rețea poate participa liber la procesul de consens. Nu există restricții privind participarea.

Nici o restricție la aceasta. Blockchain-ul fără permisiune pentru rețeaua de întreprindere este capabil să ofere acces gratuit publicului. Cu toate acestea, există un blockchain privat fără permisiune, care va permite doar nodurilor dintr-o organizație să intre în cadru. După aceea, ei sunt liberi să călătorească. Dar restricționează intrarea nodurilor externe.

Caracteristici speciale

 • De obicei descentralizat
 • Mediu fără încredere
 • Relativ mai lent

De ce să folosești acest lucru?

 • Mai mult control
 • Confidențialitate deschisă pentru toată lumea
 • Fără restricții privind participarea la vot sau consens

Puteți consulta, de asemenea, blockchain-ul nostru pentru pdf de întreprindere și blockchains de întreprindere ppt pentru a obține mai multe informații.

Capitolul 2: Poate folosi cazurile copleșesc provocările de implementare?

Acum știi ce tipuri de blockchain pentru întreprindere sunt. Dar cum estimați valoarea pe care o va aduce pentru noi? Este normal să fim sceptici și să ne gândim că dacă provocările pot fi prea grele pentru noi în ceea ce privește ce folos avem.

Dar vă putem asigura că posibilele cazuri de utilizare și aplicația vor triumfa întotdeauna asupra provocărilor de implementare. Deci, să verificăm cazurile de utilizare blockchain pentru întreprinderi în termeni de blockchain pentru întreprindere. Și vom trece mai departe prin provocările de implementare pentru a compara valoarea care merită.

Să ne scufundăm!

Utilizați cazurile și provocările de implementare ale infografiei Enterprise Blockchain

Utilizați cazuri și provocări de implementare ale Enterprise Blockchain

 • Tranzacții globale

Să începem cu tranzacțiile globale, deoarece este unul dintre cele mai proeminente cazuri de utilizare a blockchainului pentru întreprinderi. Sectoarele bancare sau sectoarele financiare sunt primele care se uită în blockchain pentru întreprinderi. Aceste sectoare se confruntă cu un defect tipic – arhitectura centralizată.

Însă blockchain-ul pentru întreprindere poate oferi tranzacții instantanee chiar și în medii de plăți transfrontaliere, împreună cu scăparea de persoane corupte. Deci, este un câștig masiv pentru sectoarele financiare.

 • Comercial

Un alt caz de utilizare popular al blockchain-ului de întreprindere sunt aplicațiile în finanțarea comerțului. În fiecare an, se livrează mărfuri în valoare de peste 18 trilioane de dolari. Dar aceste companii au nevoie de mai mult control pentru a combate bunurile contrafăcute de pe piață.

Și blockchain-ul pentru întreprinderi poate rezolva cu ușurință problema eficiență mai mare, urmărire, costuri reduse și documente.

 • Siguranța alimentară

Evident, dumneavoastră și toți ceilalți sunteți preocupați de mâncarea pe care o consumăm. Mai mult, companiile de produse alimentare procesate nu se gândesc întotdeauna la problemele de sănătate ale substanțelor chimice pe care le folosesc pentru a le conserva. Și astfel, blockchain-ul pentru întreprindere poate străluci cu adevărat în această nișă.

Cum?

Ei bine, blockchain-ul pentru întreprinderi poate urmări materiile prime și se poate asigura că fiecare produs alimentar respectă reglementările sanitare. Deci, folosind aceste cazuri de utilizare blockchain de întreprindere industria dvs. alimentară ar putea înflori cu ușurință.

 • Lanț de aprovizionare

Unul dintre cazurile importante de utilizare a blockchain-ului întreprinderii este lanțul de aprovizionare. Lanțul de aprovizionare este o parte masivă a ecosistemului nostru industrial, iar blockchain-ul pentru întreprinderi poate ajuta și aici –

 • Oferirea unui sistem de registru care poate urmări produsele.
 • Validarea datelor și plata sigură prin contracte inteligente.
 • Informații exacte pentru a lupta împotriva jucătorilor răi.
 • Creșterea veniturilor.
 • Reducerea costurilor.

 • Cu amănuntul

Retailerii se uită acum la blockchain pentru întreprinderi destul de des. Acest lucru se datorează faptului că cazurile de utilizare a blockchain-urilor din acest departament își pot actualiza cu adevărat sistemele. Urmărirea și securizarea produselor cu amănuntul, combaterea contrafacerii sunt câteva dintre caracteristicile blockchain-ului pentru întreprinderi.

Mai mult, comercianții cu amănuntul de mici dimensiuni pot străluci, deoarece registrul va oferi un joc corect tuturor. Așadar, giganții mari care vor lua toți clienții nu vor fi o problemă aici.

 • Servicii guvernamentale

Serviciul guvernamental este un sector masiv, pentru început. Aceste sectoare rămân în urmă atunci când tehnologia înflorește exponențial. Pentru a ține pasul cu el, pot folosi blockchain pentru întreprindere. Cazurile de utilizare blockchain pentru întreprinderi sunt destul de diverse și potrivite și pentru guverne.

Un registru sigur poate păstra toate informațiile sensibile pentru a scăpa de urmele de hârtie, pentru a păstra drepturile omului și pentru a oferi ID-uri digitale. Acestea sunt doar câteva dintre cazurile de utilizare. Vom vorbi mai multe despre asta puțin mai târziu.

 • Proprietate intelectuală

Managementul proprietății intelectuale este un sector imens, deoarece trebuie să reușească să breveteze împreună cu mărcile comerciale. Fără aceste sectoare, orice comunitate precum muzicieni, designeri, artiști sau inventatori nu va primi credit pentru ceea ce au realizat.

Blockchain-ul pentru întreprinderi îi poate ajuta să obțină valoarea corectă pe care o merită, precum și să își păstreze bunurile brevetate de la scurgeri. Acesta este motivul pentru care acesta este un alt mare în lista de cazuri de utilizare a blockchainului pentru întreprinderi.

 • Sănătate

Sănătatea și chiar produsele farmaceutice pot folosi blockchain pentru ca întreprinderea să depășească în acest domeniu. Multe țări investesc deja o grămadă de bani, dar cu rezultate reduse. Este din cauza lipsei de securitate și transparență adecvate. O altă preocupare majoră o reprezintă medicamentele contrafăcute, care au probleme extinse de sănătate.

Pentru a combate toate problemele, ele pot utiliza aici cazurile de utilizare a blockchain-ului de întreprindere. Cu o platformă sigură și transparență, acum își pot urmări medicamentele și, de asemenea, le oferă pacienților dreptul la dosarele lor medicale.

Vom vorbi mai multe despre acest sector pe scurt.

 • Ulei si gaz

Industria petrolului și gazului poate beneficia foarte mult de blockchain pentru arhitectura întreprinderii. Mai mult, poate crește eficiența prin calcularea tuturor rutelor posibile pentru transport. Deci, luarea celei mai bune rute va reduce costurile.

Mai mult decât atât, modelul tipic nu este atât de precis, dar, folosind cazurile de utilizare a blockchain-ului întreprinderii, poate crește cu 5% mai mult venit.

 • Proprietate imobiliara

Piața imobiliară actuală nu merge atât de bine. Suferă de unele probleme uriașe, cum ar fi inaccesibilitatea, costuri mai mari și lichiditate slabă. Devine mai mult un produs de lux numai pentru oamenii bogați. Dacă industria dorește să o echilibreze, trebuie să se uite în blockchain pentru întreprindere.

Tehnologia poate oferi lichiditate și poate oferi proprietăți fracționate care vor fi la îndemâna claselor de mijloc.

 • Umanitarism

Blockchain pentru întreprinderi poate utiliza toate caracteristicile din acest sector fără efort. De obicei, un proiect umanitar se ocupă de jucători răi.

Pentru a lupta împotriva mediului corupt, aceștia pot utiliza cazurile de utilizare a blockchainului întreprinderii pentru a urmări donațiile. Prin urmare, pot oferi 100% eficiență donatorilor pentru a vedea dacă banii se îndreaptă către o persoană neajutorată sau nu.

 • Asigurare

Asigurările sunt un alt sector popular în cazul blockchain-ului pentru întreprinderi. Folosind blockchain pentru întreprinderi, compania de asigurări poate beneficia atât clienții lor, cât și pe ei înșiși. Un asigurător și un client trebuie întotdeauna să se ocupe de o grămadă de documente.

Dar dacă vor folosi un contract inteligent pentru a evidenția regulile, atunci procesul ar deveni mult mai simplu. Aceștia pot simplifica automat orice cerere de asigurare.

 • Media și Divertisment

Acum, mass-media și divertismentul nu rezidă în televiziune. Sectoarele au evoluat și utilizează acum platforme online pentru a-și promova activitatea. Cu toate acestea, aceste platforme nu joacă întotdeauna jocuri corecte. Astfel, mulți artiști nu primesc compensația pe care o merită.

Dar, cu blockchain-ul pentru întreprinderi, ei pot promova o structură descentralizantă și pot obține partea lor echitabilă de valoare.

 • Voiaj

Multe aeroporturi caută acum platforma blockchain de întreprindere, deoarece poate fi cea mai bună soluție pentru un model de rețea internă. Procesarea pasagerilor necesită mult timp în aeroporturi și, dacă o pot eficientiza, eficiența generală ar crește.

Dacă pot folosi mai puține documentații și mai multe autentificări biometrice, atunci nici fugarii nu ar putea călători pe aer.

Provocări de implementare

Provocările de implementare sunt principalul obstacol în utilizarea tuturor cazurilor de utilizare de mai sus. Toate cazurile de utilizare par destul de profitabile, nu-i așa? Dar provocările pot copleși aceste cazuri de utilizare? Hai să aruncăm o privire!

 • Interoperabilitate

Prima problemă este interoperabilitatea. Este una dintre nevoile absolute atunci când vine vorba de blockchain pentru întreprinderi. Acum, tot ceea ce folosim este conectat și ne eficientizează toate sarcinile. Dar dacă vrem să folosim un tip complet nou de tehnologie blockchain de întreprindere, atunci trebuie să avem interoperabilitate.

Dacă soluțiile blockchain ale întreprinderii pot comunica între ele, atunci putem crea un ecosistem de rețea diferit. Dar, din păcate, tehnologia blockchain pentru întreprinderi nu are încă o interoperabilitate suficient de bună.

 • Rețele vechi

O altă provocare de adoptare a blockchain-ului întreprinderii este rețeaua moștenită existentă. Toate afacerile noastre au deja un sistem de rețea de care depindem. Chiar dacă aceste modele nu sunt suficient de eficiente, totuși multe organizații de mlaștină le folosesc, mai ales bănci.

De aceea, implementarea sau schimbarea acestor rețele vechi ar avea nevoie de timp și investiții pe care mulți nu sunt dispuși să le facă.

 • Set de calificare

Implementarea soluțiilor blockchain pentru întreprinderi nu este o treabă ușoară. Este nevoie de timp și, în plus, are nevoie de persoane calificate, care să poată dezvolta eficient tehnologia blockchain-ului întreprinderii. Dar pe piață, acest nivel de competențe este rar.

Nu mulți dezvoltatori pot crea un model complex de blockchain. Mai mult, chiar dacă încearcă să o perfecționeze, este nevoie de mult timp. Așadar, ar trebui să aveți întotdeauna programe de programare calificate care să vă poată sprijini proiectele.

 • Metodologie

Lipsa metodologiei este un mare obstacol în ceea ce privește blockchain-ul pentru întreprinderi. Mulți vor să dezvolte noi proiecte care ar putea părea o idee grozavă. Dar fără o metodologie adecvată, ei nu o pot executa eficient, ceea ce duce la lacune.

Au existat multe cazuri în care lacunele din cod creează o eroare de securitate în rețea. Și aceste cazuri fac mai dificilă obținerea recunoașterii globale a tehnologiei blockchain pentru întreprinderi.

 • Adopție în masă

Este conectat la scalabilitate. Dacă toată lumea începe să folosească aceste rețele, aceasta înseamnă că rețeaua ar trebui să fie capabilă să gestioneze faza de adoptare în masă. Dar, deși pare teoretic posibil, mulți nu pot oferi performanțe rapide atunci când se întâmplă adoptarea în masă.

Acum, multe proiecte noi încearcă să depășească acest scenariu și, sperăm, vom vedea câteva rezultate posibile în curând.

 • Provocări de cost

Așa cum am spus mai devreme, în cazul eliminării sau înlocuirii tuturor rețelelor vechi, necesită timp și investiții. Investițiile în acest sens ar putea ocupa o mulțime de bani. Costul blockchain-ului pentru întreprinderi depinde în principal de cerințele dvs..

Deci, puține caracteristici și caracteristici comune ar putea reduce costurile. Dar implementarea unor funcții noi sau exotice ar putea avea nevoie de ceva mai mulți bani.

Acestea sunt câteva dintre provocările importante ale blockchain-ului pentru întreprinderi până acum. Vom vorbi mai multe despre celălalt tip de provocări pe scurt.

Care este rezultatul?

Credem că știți deja că cazurile de utilizare depășesc într-o mare măsură provocările. Da, tehnologia blockchain pentru întreprinderi vine cu unele probleme. Dar posibilitatea cazurilor de utilizare poate fi nelimitată. Cu inovația, este doar o chestiune de timp că putem depăși complet toate defectele.

Mai mult, multe companii mari caută deja soluții blockchain pentru întreprinderi. Să le aruncăm o privire în secțiunile următoare.

Capitolul 3: Proiecte de întreprindere în rețele nefinanciare și federate

Întreprinderi nefinanciare care implementează Blockchain

Multe întreprinderi nefinanciare implementează tehnologia blockchain pentru întreprinderi. Consultați aceste 20 de exemple de top ale acelor întreprinderi.

Întreprinderile care implementează Infografie Blockchain Technology

Întreprinderi care implementează tehnologia Blockchain

1. Walmart: urmărirea produsului

Gigantul cu amănuntul Walmart colaborează cu IBM pentru a prelua conducerea în adoptarea blockchainului pentru întreprinderi. Mai mult, Walmart folosește caracteristicile blockchain-ului pentru rețelele de întreprindere pentru a urmări produsele și a le gestiona de la operațiuni de zi cu zi.

2. Metlife: Soluție de asigurare automată

Asigurarea automată combinată cu asistența medicală ar putea fi o soluție perfectă pentru cea mai enervantă problemă. De asemenea, Metlife implementează o adoptare blockchain de întreprindere pentru a oferi această caracteristică femeilor care se luptă cu protecția financiară a diabetului gestațional.

3. UPS: sistem logistic

United Parcel Services este mult timp pentru un sistem logistic alimentat cu blockchain. De aceea s-au alăturat Alianței Trucking și, împreună cu ei, implementează soluția.

4. Toyota: îmbunătățiți tehnologia de conducere autonomă

În colaborare cu MIT Media Lab, gigantul auto Toyota implementează adoptarea blockchain-ului pentru a îmbunătăți tehnologia de conducere autonomă. Mai mult decât atât, utilizând platforma, utilizatorii pot gestiona informații de transferuri împreună cu tranzacțiile cu mașina.

5. Grupul AIA: Bancassurance

Gigantul de asigurări AIA Group implementează blockchain pentru soluția de întreprindere în care vor lansa Bancassurance alimentată cu blockchain. În plus, va reduce timpul de procesare și va crește transparența.

6. BHP Billiton: Managementul lanțului de aprovizionare

Gigantul minier BHP Billiton dorește să își gestioneze procesul lanțului de aprovizionare și, prin urmare, să implementeze blockchain pentru soluții de întreprindere. Aceștia vor folosi platforma pentru a urmări și înregistra probele de fluid și sondă de sondă.

7. Alibaba: Urmărirea bunurilor de lux

Alibaba își urmărește bunurile de lux folosind adoptarea blockchain-ului pentru întreprinderi. Aici vor folosi tehnologia blockchain de întreprindere pentru a oferi 100% satisfacția clienților.

8. Tencent: facturare legală și impozitare

Tencent lucrează la adoptarea blockchain-ului pentru întreprinderi pentru a se asigura că impozitarea și facturarea legală din orașul chinez Shenzhen. Este mai eficient. Ele pot reduce costurile și pot combate facturile false.

9. Baidu: Managementul drepturilor intelectuale

Gigantul de căutare Baidu vrea să ofere o soluție excelentă fotografilor. În plus, implementează un blockchain pentru proiectul de întreprindere, care va păstra drepturile de imagine ale fotografilor.

10. Ford: sprijină tehnologiile de mobilitate

Ford este adăugarea recentă a companiilor auto care utilizează soluția blockchain pentru întreprinderi. Compania dorește să implementeze această platformă pentru a-și sprijini tehnologia de mobilitate, deoarece au soluții inteligente de mobilitate.

11. British Airways: Sistem de monitorizare

Folosind Serviciul de verificare VChain, British Airways experimentează adoptarea blockchain-ului pentru a crea un sistem de monitorizare blockchain. În principal, doresc să monitorizeze informațiile de zbor în Geneva, Miami și Londra.

12. Facebook: Gestionarea și protecția datelor

Ce modalitate mai bună de a asigura o protecție mai bună a datelor oamenilor decât utilizarea blockchain-ului? Facebook se uită la tehnologia blockchain pentru a-și schimba structura internă a rețelei și a le face mai sigur utilizatorilor să își folosească platformele în loc să le fure datele..

13. Walt Disney: Urmăriți inventarele

Adoptarea Enterprise Blockchain în cadrul Walt Disney este, de asemenea, pe drumul cel bun. În plus, vor să folosească platforma pentru a-și urmări stocurile de livrări și vânzări în parc.

14. Maersk: platformă de expediere

Trebuie să îl cunoașteți pe Maersk, una dintre cele mai mari companii de transport maritim din lume. S-au unit cu IBM pentru a crea o platformă de expediere care să le monitorizeze transporturile de marfă. TradeLens este principalul executant al implementării platformei de urmărire a livrărilor.

15. Prudențială: platformă comercială

Platformele comerciale în blockchain nu sunt un subiect nou. Dar Prudential lucrează cu Starhub pentru a crea o platformă de tranzacționare pentru întreprinderile mici și mijlocii. Deci, folosind platforma, pot conecta mai multe companii și le pot oferi opțiunea de a efectua și plăți.

16. Apple: Date Timestamp

Apple nu a fost atât de dornic de blockchain pentru întreprindere de la început, dar nici măcar nu au spus nimic în această privință. Dar se pare că acum s-ar putea căuta în ea pentru posibile soluții de date de marcare a timpului.

17. Nestle: Managementul aprovizionării

Nestle încearcă să ofere o valoare mai bună odată cu adoptarea blockchainului pentru întreprinderi. În plus, vor folosi platforma pentru a urmări produsele alimentare începând de la ferme, astfel încât oamenii să obțină alimente de cea mai bună calitate.

18. UnitedHealthcare / Quest Diagnostics / Optum / Humana: Îmbunătățirea directoarelor medicilor

UnitedHealthcare, Quest Diagnostics, Optum și Humana implementează tehnologia blockchain pentru a spori eficiența în directoarele medicilor. De obicei, sectoarele de asistență medicală se ocupă de probleme inexacte ale directorului medical. Dar, cu soluția lor, ei pot în cele din urmă să o corecteze.

19. Samsung: Managementul lanțului de aprovizionare

Samsung și-a implementat în cele din urmă adoptarea blockchain-ului pentru a urmări gestionarea lanțului de aprovizionare. Ei bine, era timpul să caute soluții pentru a-și gestiona enormul proces de lanț de aprovizionare.

20. FedEx: soluționarea litigiilor

Tehnologia blockchain poate eficientiza procesul de soluționare a litigiilor clienților în FedEx, astfel încât aceștia caută blockchain pentru ca întreprinderea să integreze sistemul.

Rețele federate

În ultimii trei ani, după eforturi masive, rețelele federate au început să înflorească. Există atât de multe proiecte care utilizează Hyperledger sau R3 Corda ca platformă de bază blockchain pentru a crea rețele federate.

Să verificăm aceste rețele și să vedem cine se află în aceste rețele federate.

Infografie pentru ecosistemele Blockchains federate

Ecosistemul Blockchains Federat

 • Voltron

Acesta este un blockchain minunat pentru proiectul de întreprindere alimentat de – CryptoBLK și R3. Pentru asistență tehnică, utilizează platforma cloud Microsoft numită Azure. Voltron este un produs de douăsprezece bănci care formează blockchain-ul federalizat pentru întreprinderi.

Acestea sunt –

ING, Mizuho, ​​Intesa Sanpaolo, Scotiabank, BNP Paribas, BBVA, Natwest, banca CTBC, Bangkok Bank, US Bank, HSBC și SEB.

În acest blockchain pentru proiectul de întreprindere, Voltron va utiliza platforma Corda pentru a digitaliza toată documentația băncilor. Sectoarele bancare sunt acum mai mult decât dornice să lucreze cu tehnologia blockchain de întreprindere. Cu Voltron, acum băncile pot reduce munca manuală a procesării hârtiei și pot utiliza pe deplin toate caracteristicile.

 • Marco Polo

O altă colaborare minunată a R3 este rețeaua federată Marco Polo. În Marco, Polo R3 colaborează cu TradeIX și aici zece organizații financiare populare se reunesc sub o singură platformă.

Acestea sunt –

OP Financial, SMBC, Standard Chartered, Commerzbank, Natixis, DNB, ING, NatWest, Bangkok Bank și BNP Paribas.

În plus, Marco Polo va folosi Core TIX TradeIX și platforma Corda R3 pentru acest blockchain pentru proiectul de întreprindere. TIX Core este un alt tip de DLT precum Corda. Mai mult, scopul principal al acestei platforme blockchain de întreprindere este de a urmări procesul de plăți și de a oferi o securitate mai mare pentru reducerile de primit..

 • Batavia

Chiar dacă Batavia este un mic blockchain pentru proiectul de întreprindere, dar totuși are multe de oferit. Batavia dorește să utilizeze blockchain pentru întreprinderi pentru a implementa contracte inteligente în toate instituțiile financiare posibile.

Soluția blockchain pentru întreprinderi va putea oferi și tranzacții transfrontaliere.

Băncile din acest blockchain federat sunt –

CaixaBank, Commerzbank, Bank of Montreal, UBS și Erste Group.

 • Comerț

Această platformă dorește să vizeze regiunea Europei și dorește să furnizeze o facturare. Mai mult, ei folosesc contracte inteligente care le permit să factorizeze destul de ușor. În prezent, au opt bănci sub blockchain pentru platforma de întreprindere; totuși, vor să adauge Societé Generale și în rețeaua federată.

Acestea sunt –

Deutsche Bank, Natixis, Nordea, Santander, KBC, Rabobank, UniCredit și HSBC.

 • Platforma de finanțare a comerțului din Hong Kong (HKTFP)

Autoritatea monetară din Hong Kong preia conducerea acestei platforme blockchain pentru întreprinderi federate. Pentru rădăcina platformei, ei folosesc tehnologia de la Ping An Group. În plus, au 21 de bănci în această soluție blockchain de întreprindere, dar avem doar câteva nume până acum.

Acestea sunt –

Bank of China, Standard Chartered, ANZ, Hang Seng Bank, Bank of East Asia, DBS și HSBC.

Folosind platforma HKTFP, fiecare companie dorește să digitalizeze procesul de gestionare a lanțului de aprovizionare și să stocheze toate informațiile pe blockchain pentru platforma de întreprindere pentru a le proteja.

 • Consorțiul cu amănuntul

În prezent, încă nu au niciun nume oficial pentru acest proiect de rețea federată, dar știm că IBM colaborează cu comercianții cu amănuntul globali pentru a forma această platformă. În plus, comercianții cu amănuntul vor utiliza platforma IBM Hyperledger Fabric pentru a o folosi ca bază a blockchain-ului lor pentru rețeaua de întreprindere.

Scopul principal al rețelei este de a oferi o valoare mai mare clienților. În fiecare an, mulți oameni suferă de contaminarea produselor alimentare cu amănuntul. Deci, pentru a reduce acestea, zece companii se reunesc.

Acestea sunt –

Driscoll’s, Unilever, McLane Company, Nestlé, Kroger, Dole, McCormick and Company, Walmart, Golden State Foods și Tyson Foods.

Dacă vor face acest lucru, noua formație ar schimba definitiv ecosistemul alimentar.

 • B3i

R3 lovește din nou o altă colaborare. B3i este alimentat de platforma Corda R3. Aici, toată documentația de asigurare va fi digitalizată utilizând platforma DLT. Principalul motiv este că toată compania de asigurări dorește să eficientizeze serviciile pe care le oferă și să ofere clienților un rezultat mai bun.

Treisprezece bănci se reunesc pentru a face acest blockchain pentru proiectul de întreprindere de succes.

Sunt –

Tokio Marine, SCOR, Zurich Insurance Group, Liberty Mutual, Allianz, Achmea, Generali, Munich Re, XL Catlin, Hanover Re, Ageas, Swiss Re și Aegon.

Capitolul 4: Blockchains pentru întreprinderi: furnizori BAAS și platforme populare

Ar trebui să fiți deja familiarizați cu marii giganți ai software-ului de pe piață. Unele dintre cele mai recunoscute nume participă la acest nou ecosistem major. Să aruncăm o privire la ceea ce sunt –

Furnizori BAAS

1. Oracle

Unul dintre cei mai populari furnizori de pe piață este Oracle. Oracle oferă un DLT cuprinzător pentru toți utilizatorii de întreprindere. În soluțiile lor, veți putea începe implementarea blockchain-ului și, de asemenea, îl puteți actualiza din când în când.

Mai mult, Oracle vă va permite să partajați informații cu mai multe persoane, cum ar fi furnizorul dvs., partenerul de afaceri sau clienții într-un mediu de încredere. Această platformă va utiliza un model de arhitectură compozabilă. Modelul vă va ajuta să implementați orice tip special de caracteristică adaptat exclusiv nevoilor dumneavoastră.

2. IBM

IBM este un alt furnizor BAAS popular pentru întreprinderi. Infrastructura lor IBM Cloud oferă o soluție BAAS complet integrată, funcțională și pregătită pentru întreprindere. În prezent, acestea oferă soluții Hyperledger Fabric doar în timp ce au colaborat la acest proiect.

Cu platforma, veți găsi mult mai ușor să o administrați, să o dezvoltați sau chiar să o operați. Indiferent de cerințele dvs., IBM va crea serviciile pentru dvs. Integrarea cu sistemul de rețea existent este foarte rapidă, care promovează performanța, confidențialitatea și securitatea.

Exemple de vânzări Baas și infografice pentru platformele Blockchain Enterprise

Exemplu de furnizori de baas și platforme blockchain de întreprindere

3. Amazon

Aceasta este o altă soluție populară blockchain de întreprindere, deoarece AWS vă va oferi simplitatea dorită. Cu Amazon Web Services, veți putea să vă creați propriile soluții blockchain de întreprindere și să vă dezvoltați compania.

Cea mai bună parte a acestei soluții blockchain de întreprindere este că acestea oferă rețele complet gestionate. Aceasta înseamnă că, dacă aveți timp sau forță de muncă pentru a vă prevedea rețeaua, atunci Amazon o va face pentru dvs. Toate soluțiile lor sunt ușor de configurat și, mai mult, nici nu sunt costisitoare.

4. Microsoft

Cunoașteți deja gigantul tehnologic Microsoft și sunt aici cu partea lor echitabilă de soluții BAAS. Microsoft Azure devine din ce în ce mai popular ca soluție blockchain de întreprindere, deoarece cu aceasta puteți crea platforme noi și puteți începe să o utilizați într-o zi!

Cel mai important, dacă doriți să dezvoltați un nou proiect al dvs., atunci Azure vă poate oferi toate instrumentele necesare de care aveți nevoie. Este mai potrivit ca banc de lucru în loc de sistem de registru. Deci, dacă sunteți îngrijorat de bugetul dvs., ar trebui să le verificați, deoarece acestea oferă una dintre cele mai mici rate de pe piață.

5. Alibaba

Alibaba Cloud ar putea fi următoarea cea mai bună soluție blockchain de întreprindere de pe piață. Orice fel de soluție blockchain doriți o puteți obține de la ei. Poate că vă plac toate strălucitoarele platforme de întreprindere populare de pe piață. Nu vă faceți griji; Alibaba are spatele tău.

Poate că ești o persoană ocupată și trebuie să te concentrezi mai mult pe afacerea ta decât pe o platformă blockchain. Dar cum o vei face? Simplu, lăsați Alibaba Cloud să implementeze, să opereze și să întrețină platforma și vă concentrați asupra creșterii afacerii.

6. Baidu

Poate doriți un alt tip de soluție, ceva mai rapid, mai scalabil. Ei bine, Baidu ar putea fi acea soluție blockchain de întreprindere. Acestea oferă un nou tip de platformă care poate acoperi o gamă largă de domenii precum IoT, siguranța alimentelor, lanțul de aprovizionare, finanțe, asistență medicală și multe altele.

Mai mult, dacă aveți o afacere în care trebuie să vă ocupați de o mulțime de tranzacții, atunci Xuper Chain de la Baidu vă poate oferi mai mult de 10.000 de tranzacții în fiecare secundă.

7. Huawei

Compania Huawei s-a alăturat recent ligii soluției blockchain pentru întreprinderi. La începutul desfășurării, și-au deschis serviciile doar pentru comunitatea din China. Dar mai târziu au deschis-o la nivel global.

Platforma lor Huawei Cloud oferă Hyperledger Fabric și, cu această platformă, veți obține toate instrumentele oferite de Hyperledger. Este ușor să porniți procesul, aveți nevoie de doar câteva minute pentru a implementa soluția. Mai mult, poate efectua 5000 de tranzacții pe secundă.

8. Accenture

Unul dintre cei mai importanți lideri ai economiei blockchain este Accenture. Accenture a arătat întotdeauna un mare interes pentru blockchain imediat după ce oamenii au început să vadă noua tehnologie. Acum oferă și servicii BAAS pentru a oferi soluții blockchain pentru întreprinderi.

Mai mult, dacă sunteți confuz cu platforma sau aveți nevoie de consultanță cu privire la modul în care puteți utiliza blockchain în compania dvs., aceștia vă vor oferi sfaturi. Ei își pot oferi expertiza pentru a promova cele mai bune funcții de care veți avea nevoie vreodată pe platformă.

Platforme Enterprise

Aceste platforme de întreprindere au o popularitate echitabilă pe piața blockchain. Consultați aceste exemple populare.

 • Hyperledger

Să începem cu Hyperledger, deoarece acestea înfloresc ca o companie. Ei și-au început călătoria înapoi în 2015 și au devenit încet sursa deschisă a industriei pentru companii. Toate soluțiile lor au integrări industriale multifuncționale. Dar veți fi bucuroși să știți că se laudă cu platforma lor modulară blockchain de întreprindere.

Deci, puteți doar să conectați caracteristica dorită și să începeți să utilizați platforma. Mai mult, au colaborări multiple și țin întotdeauna evidența tuturor proiectelor lor.

 • Ethereum Enterprise Alliance

Dacă sunteți în căutarea unei platforme de blockchain pentru întreprinderi mature, atunci trebuie să consultați Ethereum Enterprise Alliance. Acest blockchain pentru platforma enterprise oferă unele dintre cele mai robuste platforme de acolo. Platforma vine cu o utilizare și funcționalitate avansate.

Deci, indiferent de afacerea dvs., SEE vă poate ajuta întotdeauna. Acest blockchain de întreprindere a obținut peste 250 de membri peste bagaje, cu încă 500 de startup-uri care se leagă de ele. Este, de asemenea, o platformă fără permisiuni.

 • Corda

Platforma blockchain pentru întreprinderi R3 Corda este o versiune comercială a acelei platforme. Platforma open source este adecvată în mod explicit pentru cazurile de utilizare financiară; cu toate acestea, R3 susține că platforma poate fi integrată în mai multe scopuri.

Poate căutați o infrastructură de rețea de calitate și bună, atunci este timpul să verificați cu siguranță Corda. Corda poate acționa ca firewall-ul suprem de siguranță, împreună cu furnizarea de soluții scalabile.

 • Clipoci

Problemele de siguranță și protocoalele de securitate sunt cei mai importanți doi factori ai acestei platforme blockchain de întreprindere – Ripple. Ripple și-a început călătoria puțin devreme cu un nume diferit, chiar în 2012. Dar după câțiva ani în 2015, au redenumit-o.

Cu platforma lor RippleNet, puteți obține o platformă de plată globală aproape gratuită. Dacă sunteți o instituție financiară, atunci Ripple ar putea fi cel mai bun pariu, deoarece vă pot rezolva tranzacțiile în 4 secunde!

 • Cvorum

Platforma Quorum este ideea lui J.P. Morgan. Cu toate acestea, el a folosit Ethereum ca model rădăcină, cu unele modificări pentru a-l face mai potrivit doar pentru cazurile de utilizare a întreprinderii. Mai mult, este conceput pentru a face față unei sarcini mai mari într-un timp scurt.

Deci, chiar dacă compania dvs. are de-a face cu o mulțime de ore ocupate, Quorum ar putea fi în măsură să vă ajute. Dar de ce este atât de repede? Ei bine, Quorum nu urmează modurile tradiționale de blockchain în care utilizează algoritmi de consens. Dar folosește votul sau o formă de algoritmi mai ușori pentru a ajunge la acorduri. De aceea este atât de rapid.

Capitolul 5: Ecosistemul Hyperledger

BAAS Furnizorii de Hyperledger

Hyperledger este cu adevărat un campion atunci când vine vorba de blockchain pentru întreprinderi. Au deja o mulțime de soluții special concepute pentru orice tip de instituție. Ei au cooperarea multor furnizori. În plus, toți furnizorii oferă soluția platformei Hyperledger la prețuri ieftine, dar au multe lucruri în lucru. Acestea sunt câteva dintre cele populare –

 • Accenture
 • IBM
 • Norul Alibaba
 • Oracol
 • Microsoft Azure
 • Samsung SDS
 • AWS

Pentru a afla mai multe despre acești furnizori, consultați blockchain-ul nostru pentru pdf de întreprindere și blockchains de întreprindere ppt.

Hyperledger Ecosystem Infographic

blockchain de întreprindere hyperledger

Companii din lumea reală care utilizează proiecte Hyperledger

Multe companii folosesc acum proiectele Hyperledger pentru a-și satisface nevoile. Acestea fac, de asemenea, parte a ecosistemului Hyperledger. Să vedem care sunt aceste companii –

 • CLS

CLSNet primește energie de la Hyperledger Fabric. Este o soluție de compensare a plăților pentru a reduce riscul.

 • Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA)

FDA asigură date despre asistență medicală în judecată blockchain. În prezent se bazează pe cadrul Hyperledger Fabric. Aceste înregistrări medicale ar putea acoperi date genomice, EMR, studii clinice etc..

 • Sichuan Hejia Co. Ltd..

Proiectul Yijian Blockchain al Hejia vine cu o bancă, un retailer farmaceutic și un spital. Ei colaborează pentru a opri provocările financiare folosind Hyperledger Fabric.

 • London Stock Exchange Group

London Stock Exchange Group folosește Fabric pentru a crea o rețea de afaceri financiare. Interoperabilitatea în cadrul sistemelor lor este prioritatea principală a proiectului.

 • TenneT

TenneT dorește să utilizeze Hyperledger Fabric pentru a furniza o sursă constantă de energie electrică folosind baterii de mașină și generatoare de oameni obișnuiți.

 • SAP

Un alt minunat caz de utilizare Hyperledger Fabric este platforma cloud a SAP. Vor să ofere această platformă pentru a dezvolta aplicații blockchain.

 • ANZ, Westpac și Scentre Group

ANZ, Westpac și Scentre Group s-au alăturat unui proiect blockchain. Aici, ei folosesc Hyperledger Fabric pentru a digitaliza procesele de garanție bancară pentru leasingul imobiliar. Scopul este de a elimina sistemul bancar pe hârtie pentru a reduce fraudele.

 • UBS

UBS, împreună cu alte companii, utilizează Hyperledger Fabric pentru a consolida consorțiul platformei comerciale Batavia.

 • Schimbați asistența medicală

Change Healthcare utilizează Fabric pentru a-și alimenta rețeaua Intelligent Healthcare ™. Această rețea oferă transparență în gestionarea daunelor. Folosind aceasta, ei pot urmări starea depunerii cererilor și a remitențelor.

 • Banca Națională a Cambodgiei

Bakong este un sistem bancar care rulează pe Hyperledger Iroha. Banca Națională a Cambodgiei dorește să ofere un sistem financiar pentru gestionarea activelor pentru toate băncile din Cambodgia.

 • Sompo Japan Nipponkoa Holdings Inc.

Sompo Japonia folosește Hyperledger Iroha pentru a gestiona contractele derivate meteorologice.

 • Soramitsu

Soramitsu folosește Hyperledger Iroha pentru a oferi soluții pentru companii pentru a-și gestiona activele digitale. Cu toate acestea, acestea sunt dezvoltatorul original al acestui proiect Hyperledger.

 • T-Mobile

T-Mobile a creat Sawtooth Hyper Directory folosind Hyperledger Sawtooth pentru a oferi soluții de gestionare a accesului și identității.

 • Banca de Stat din India

State Bank of India folosește Hyperledger Sawtooth într-un consorțiu de bănci numit BankChain pentru a implementa protocoalele KYC / AML.

Capitolul 6: Blockchain în sănătate și guvernare

Blockchain pentru asistență medicală

Tendința actuală blockchain servește industriei din domeniul sănătății în multe moduri – un lanț de aprovizionare mai bun, rezolvarea contrafacerii medicamentelor, îmbunătățirea stocării datelor și securitate. Blockchain-ul pentru întreprinderi poate salva vieți. Dar cum? Să vedem cum industria sănătății strălucește cu adevărat datorită blockchain-ului pentru întreprinderi.

Blockchain pentru asistență medicală infografică

Blockchain pentru asistență medicală: cazuri de utilizare și aplicații

Provocările sistemului actual de sănătate

 • Falsificare de droguri

Lanțul de aprovizionare al asistenței medicale face față uneia dintre cele mai grave provocări ale tuturor. Falsificarea de droguri afectează industria medicală. Fără lipsa unei supravegheri adecvate, multe medicamente sunt contrafăcute în fiecare an.

Aproximativ 10% -30% din medicamente se contrafac, iar mulți oameni se îmbolnăvesc în fiecare zi. În prezent, piața drogurilor contrafăcute este mai mult decât 200 de miliarde de dolari anual. Înseamnă că aproape 1/3 din medicamentele furnizate sunt false.

 • Segmentarea datelor

O altă provocare în această industrie este problema segmentării datelor. De obicei, multe informații critice, cum ar fi datele pacienților, sunt împrăștiate în întreaga rețea. Și astfel, atunci când este nevoie, nimeni nu poate găsi informațiile potrivite la momentul potrivit.

Deci, atunci când medicii trebuie să afle despre istoricul pacientului, el / ea nu poate obține toate informațiile dintr-o dată. Astfel, medicii nu reușesc să ofere pacientului tratamentele necesare.

 • Management slab

Sistemul de management al industriei medicale nu este la înălțime. Nu reușesc să ofere un sistem eficient în care totul ar fi raționalizat.

 • Securitate medicală și stocare date

Există o mulțime de timp când cineva folosește în mod greșit informații valoroase despre datele de asistență medicală. Mai mult, vânzarea acestor informații către companii terțe compromite confidențialitatea pacienților. Mai mult, multe rapoarte de studii clinice induc în eroare cu erori.

Cum vă poate ajuta Blockchain

 • Oferind interoperabilitate între sisteme
 • Oferind o securitate mai mare
 • Necesită un cost de întreținere redus
 • Oferă integritatea datelor
 • Oferă acces universal

Blockchain pentru aplicații de sănătate

Studii clinice

Blockchain poate îmbunătăți monitorizarea studiilor clinice prin eliminarea fraudelor și a manipulării datelor. Folosind platforma, aceștia pot stoca toate informațiile de pe registru și pot simplifica și mai mult ieșirea. În plus, acest lucru va îmbunătăți asistența medicală printr-o lovitură îndelungată.

Revendicare și facturare

Procesul de facturare este destul de complicat și necesită mult timp prețios. Prin eliminarea intermediarilor, blockchain-ul poate îmbunătăți atât aspectele de revendicare, cât și aspectele de facturare ale industriei medicale. Uneori, intermediarii răi tind să factureze mai mult decât inițial pacienții. Deci, blockchain-ul pentru întreprindere va scăpa de acești jucători răi.

Trasabilitatea medicamentelor

După cum știți deja, falsificarea drogurilor este o afacere imensă. Însă blockchain-ul pentru întreprinderi poate oferi marcarea temporală a medicamentelor și a tranzacțiilor pentru a face față acestuia. Poate rezolva contrafacerea oferind tranzacții imuabile cu ștampilă pe întregul lanț de aprovizionare.

Managementul datelor pacientului

Blockchain poate fi utilizat pentru a stoca date în siguranță. Acest lucru îmbunătățește personalizarea și tratamentele punctuale pentru gestionarea datelor pacientului.

Blockchain în serviciile guvernamentale

Guvernele pot folosi blockchain-ul în multe sectoare. Să verificăm ce sectoare sunt acestea –

Blockchain pentru serviciile guvernamentale Infografică

Blockchain pentru servicii guvernamentale

 • Aplicarea legală

Dacă guvernele folosesc blockchain-ul public, pot combate spălarea banilor. Blockchain-ul public va monitoriza procesul tranzacțiilor legale și va funcționa ori de câte ori văd un jucător rău.

 • Impozitare

Procesul de impozitare în fiecare an este excesiv de complicat și mulți nici măcar nu dau taxe așa cum ar trebui. Deci, guvernele pierd în fiecare an bani valoroși din impozite. Pentru a combate acest lucru, Guvernul poate folosi blockchain descentralizat pentru proiecte de întreprindere care pot oferi o transparență mai bună.

 • Înregistrări legislative

Înregistrările legislative sunt unul dintre elementele cruciale ale guvernului. Dacă o pot face complet digitalizată, atunci pot ține evidența lor într-un mod mai bun. Mai mult, blockchain-ul pentru rețelele de întreprindere vă poate ajuta cu adevărat aici.

 • Distribuția bunăstării

Proiectele de asistență socială din partea Guvernului suferă de pierderi și gestionare a sistemului. Adoptarea blockchain-ului întreprinderii în acest sens poate reduce pierderile sistemului și poate oferi o mai bună gestionare a bunăstării.

 • Servicii pentru sanatate

După cum știți deja, industria medicală poate străluci cu blockchain-ul și guvernele pot fi cele care introduc această tehnologie în industrie.

 • ID-uri digitalizate

Ce modalitate mai bună de a avea blockchain pentru rețelele de întreprinderi din cadrul guvernelor pentru a păstra drepturile publice? Dacă guvernele pot oferi identificare digitală, atunci problemele legate de furtul de identitate se vor reduce drastic.

 • Protecție cibernetică

Infrastructurile guvernamentale au un sistem de rețea foarte vechi, care îl face predispus la hacks. Dar ei pot folosi adoptarea blockchain-ului de întreprindere pentru a combate atacurile cibernetice.

 • Securitate și siguranță

Securitatea socială este o necesitate, dar acum cea mai mare parte a socializării devine un lucru online. Deci, Guvernul poate folosi adoptarea blockchain-ului de întreprindere pentru a oferi securitate și împotriva fraudelor online.

 • Facturi și plăți

Metodei tradiționale de facturare îi lipsesc multe lucruri, cum ar fi sincronizarea lentă, activitatea frauduloasă, lipsa de transparență și multe altele. Dar blockchain-ul poate rezolva de fapt toată problema.

Exemplu de adaptare la blockchain guvernamental

Există deja multe exemple de țări care au început deja să adopte tehnologia blockchain. Puțini dintre aceștia sunt –

 • Elveţia: Orașul Zug a creat o nouă platformă numită ZugID. Această aplicație va permite tuturor cetățenilor din Zug să aibă acces la e-guvernare într-un mod securizat.
 • Brazilia: Guvernul a făcut echipă cu uPort pentru identificări digitale și documentație.
 • Estonia: Guvernul eston solicită deja tehnologia blockchain pentru sistemul lor de înregistrare funciară din 2014.
 • Dubai: Țara dorește să o digitalizeze complet utilizând tehnologia blockchain până în 2020.
 • India: Guvernul dorește să cerceteze modul în care blockchain-ul pentru rețelele de întreprinderi poate ajuta afacerile lor să crească. În afară de acolo, deja multe sectoare bancare folosesc blockchain.
 • REGATUL UNIT: Anglia arată un mare interes în blockchain pentru proiectele de întreprindere din sectoarele publice.
 • S.A: Guvernul implementează tehnologia blockchain de întreprindere atât la nivel local, cât și la nivel federal.

Dacă doriți mai multe informații, consultați blockchain-ul nostru pentru pdf de întreprindere și blockchains de întreprindere ppt pentru a obține o mai bună subevaluare a sistemului guvernamental.

Capitolul 7: Internet descentralizat și Web 3.0

Tranziția centralizată a internetului către internetul descentralizat

Este timpul să ne luăm un moment și să ne întoarcem la motivele pentru care blockchain-ul pentru întreprindere a devenit o tehnologie fundamentală. Motivul principal ar putea fi lipsa de încredere. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care este atât de profitabil.

Tehnologia schimbă cea mai mare parte a structurii noastre actuale a rețelelor și este pentru un bine mai bun. Dar cum o schimbă?

Să aruncăm o privire la cel mai evident exemplu de internet centralizat și descentralizat. În acest fel, veți ști ceva mai multe despre modificările pe care le face adoptarea blockchain-ului întreprinderii. Dar puteți afla mai multe cu blockchain-ul nostru pentru pdf-ul întreprinderii.

Infografie centralizată vs descentralizată pe internet

Internet centralizat vs descentralizat

Rețea centralizată

Deci, la ce sistem de rețea numiți o rețea centralizată? De obicei, într-un sistem de rețea centralizat, există un punct centralizat. În majoritatea cazurilor, acest punct este un server pe care trebuie să treacă datele oricărei rețele.

După ce trece prin server, acesta este distribuit la diferite tipuri de dispozitive sau computere. Diferite servere din diferite locuri au format rețeaua pe care o folosim ca internet. S-ar putea să cunoașteți această structură ca model client-server ca fiind foarte populară și coloana vertebrală a internetului de astăzi.

Mai mult, puteți găsi, de asemenea, o rețea mai mică într-o rețea mare. Dar această structură o face vulnerabilă la atacuri. De exemplu, orice date care intră sau ies din SUA vor trebui să utilizeze servere. Deci, dacă cineva încearcă, poate scana serverul pentru posibila extragere a datelor.

Este una dintre problemele majore ale unei rețele centralizate. În plus, această structură nu conferă utilizatorilor niciun drept de confidențialitate. Deci, hackerii pot intra cu ușurință în toate informațiile dvs. personale.

Aici intervin internetul sau rețelele descentralizate.

Rețea descentralizată

În acest nou tip de sistem de rețea descentralizat, conexiunea se bazează pe peer-to-peer. Astfel, într-o comunitate de oameni nu va exista un singur punct de intrare, dar mai multe entități sunt în control. Deci, în loc ca un server să acționeze ca gazdă, diferite alte dispozitive pot acționa și ca gazdă.

De aceea, dacă lansați un site web, datele se vor răspândi pe sute și mii de dispozitive, mai degrabă decât să fie în custodia unui singur server.

Astfel, jocul de monopol al unui singur punct de intrare este oprit și fiecare persoană care folosește internetul ar putea să-și controleze datele mai eficient.

Este un nou tip de model de afaceri care poate remodela definitiv internetul cu un flux de date diferit.

Dar, pentru a o înțelege mai bine, să aruncăm o privire asupra istoriei web și a evoluției sale până acum.

Istoria Web-ului: Cum a devenit Web 3.0

Istoria infografiei web

Istoria web 3.0

Web 1.0: Unde a început totul

Voi toți ar trebui să fiți familiarizați cu o glumă populară în care anterior oamenii foloseau conexiuni de internet dial-up și cum a durat 100 de ani descărcarea sau încărcarea unui fișier de 5 MB, corect?

Da, web 1.0 a fost despre asta. A fost etapa principală a modului în care internetul de astăzi funcționa atunci. Oamenii ar folosi internetul doar pentru comunicări esențiale, cum ar fi trimiterea de e-mailuri. Prin urmare, veți vedea internetul doar în birourile corporative și utilizarea acestuia pentru divertisment personal nu ar fi pusă în discuție.

Web 1.0 nu a fost deloc interesant. Companiile mari ar crea conținut numai pentru citirea oamenilor. Mai mult, conținutul nu a conectat oamenii; nu existau rețele sociale. Toate site-urile au structura monologurilor.

Și după ceva timp a venit timpul plagiatului. Toată lumea a început să-și copieze reciproc conținutul și a devenit rar să se găsească unul unic și nici un algoritm care să urmărească sau să stabilească drepturi de autor. Cu toate acestea, apoi a început să evolueze și a apărut Web 2.0.

Web 2.0: Un timp al revoluției sociale

Noul Web 2.0 a oferit beneficii utilizatorilor mult mai mult decât ar putea vreodată să facă conexiunea dial-up. Acum, în această versiune, puteți scrie datele împreună cu citirea lor. Mai mult, Web 2.0 ar putea gestiona miliarde de utilizatori simultan. A venit cu cadre bazate pe JavaScript și Ajax. Blogul a început să înlocuiască conținutul plictisitor al Web 1.0.

Cu asta am obținut, de asemenea, jocuri online, streaming video, ascultare de muzică și totul a început să se schimbe pe platforme online. Web-ul a devenit un loc pentru ca oamenii să caute cunoștințe și divertisment, să se conecteze cu cei dragi.

Dar ce zici de viitor? Cum va fi rețeaua viitorului?

Web 3.0: Adăugarea de mai multă valoare pentru oameni

Web 3.0 poate fi următorul lucru important pentru noi. Evident, va fi descentralizat, în loc să scrie și să citească doar acum aplicațiile ar putea face mai mult. Va oferi o capacitate de căutare semantică, care va oferi mai multă acuratețe atunci când căutați un lucru pe internet.

Deoarece se concentrează pe conexiunile peer-to-peer, veți putea în cele din urmă să vă folosiți în mod liber conținutul fără să vă faceți griji cu privire la furtul de către terți. Informațiile noastre vor fi mai private și mai sigure. Mai mult, nu ar exista nici un intermediar sau server de care să depindă sau să aibă încredere.

Astfel, Web 3.0 încearcă să pună capăt decalajului dintre cunoștințe și tehnologie și să îl facă mai accesibil tuturor dintre noi într-o rețea conectată.

Deci, da, până acum sună bine, nu-i așa? Dar trebuie să depășim unele provocări semnificative. Deci, ne vom întoarce din nou la provocări și vom vorbi despre altele noi pe care trebuie să le depășim pentru blockchain pentru adoptarea în masă a întreprinderii.

Veți avea o idee mai clară dacă consultați blockchain-ul nostru pentru pdf-uri de întreprindere și blockchains de întreprindere ppt.

Deci, să continuăm cu următoarea noastră secțiune.

Capitolul 8: Provocări de top pentru adoptarea blockchain-ului

Am discutat deja câteva dintre provocările privind adoptarea blockchain-ului de întreprindere anterior. Acum vom arunca o lumină pe alte câteva. Putem împărți blockchain-ul pentru provocările adoptării întreprinderii în doi factori principali – uman și tehnologie. Ambele au multe provocări în față.

Să vedem ce sunt –

Factori umani:

 • Reguli
 • Conexiunea penală
 • Perceptia publica
 • Set de calificare
 • Proiectare tehnologică

Factori tehnologici:

 • Scalabilitate
 • Performanţă
 • Consumul de energie
 • Confidențialitate
 • Securitate

Top 10 provocări de adoptare a blockchainului Infografică

Top 10 provocări privind adoptarea blockchain-ului

Vom sări peste cele pe care le-am discutat anterior în acest ghid. Așadar, să vedem care sunt noile provocări ale adopției –

Factori umani –

 • Reguli

Tehnologia blockchain nu vine cu reguli specifice. Dar are defectele sale. Chiar dacă oferă beneficii, dar nu există nicio securitate oficială. Deci, este una dintre provocările proeminente ale adoptării blockchain-ului de întreprindere.

 • Conexiunea penală

De la început, datorită naturii anonime a bitcoinului, a fost folosit în dark web pentru a plăti produsele de pe piața neagră. Astfel, această legătură criminală a lăsat o impresie proastă asupra multor organizații. Mai mult, pentru a face față acestui lucru, trebuie să-ți depășești temerile de legătură penală.

 • Perceptia publica

Mulți nu sunt încă siguri despre blockchain pentru proiectele de întreprindere, deoarece știu foarte puțin despre tehnologie. Mai mult, tehnologia trebuie să ajungă la mai multe audiențe pentru a obține recunoaștere la nivel mondial.

Factori tehnologici –

 • Scalabilitate

Blockchain pentru întreprinderi încă suferă de probleme de scalabilitate. Deci, atunci când un număr mare de oameni încep să folosească rețeaua, sistemul încetinește drastic. Dar cu un mediu închis precum întreprinderile, nu credem că vă veți confrunta cu această problemă.

 • Consumul de energie

Multe blockchain-uri pentru rețelele de întreprindere utilizează algoritmul consens înfometat de energie în rețea. Deci, adoptarea în masă folosind aceste sisteme ar însemna o pierdere mai mare de energie. Cu toate acestea, există multe cazuri în care blockchain-urile de întreprindere bune folosesc platforme eficiente din punct de vedere energetic.

 • Confidențialitate

Confidențialitatea este o provocare excelentă pentru adoptarea blockchain-ului, deoarece multe organizații doresc confidențialitate, iar blockchain-urile publice nu reușesc să o facă. Dar, pentru a depăși acest lucru, trebuie să limiteze accesul anumitor utilizatori pentru a proteja informațiile prețioase.

 • Securitate

Securitatea este o provocare crucială pentru adoptarea blockchain-ului de întreprindere. Chiar dacă există destul de multă securitate, dar există câteva bucle care o pot face predispusă la atacuri. Cu toate acestea, 51% atac este foarte puțin probabil.

 • Performanță lentă

Da, știm că blockchain-ul întreprinderii se laudă că este rapid. Dar uneori pot fi destul de lente. Este în mare parte conectat la provocarea de adoptare a întreprinderii de scalabilitate. Mai mult, mai mulți participanți pot încetini drastic performanța.

Aflați mai multe detalii despre provocările adoptării din blockchain-ul nostru pentru pdf de întreprindere și blockchains de întreprindere ppt.

Capitolul 9: Manualul de transformare

Transformarea unei companii vine cu propriul set de obstacole. Dar am descoperit acești cinci pași de bază care sunt necesari pentru ca orice companie să implementeze blockchain pentru întreprindere. Consultați pasul din manualul nostru de transformare de mai jos:

 • Începeți mic
 • Construiți un grup de lucru
 • Tren & Educa
 • Elaborați strategia
 • Comunicări

Să accesăm mai multe detalii, astfel încât să știți exact ce trebuie să faceți.

Blockchain Transformation Playbook Infographic

manual de transformare blockchain

 • Începeți cu proiecte mai mici

Veți începe o nouă aventură, astfel încât să începeți cu proiecte mici ar fi cea mai înțeleaptă alegere la început. De ce? Deoarece concentrarea pe proiecte de timp redus prezintă mai puține riscuri decât o transformare completă. Mai mult, dacă îți poți perfecționa proiectele mici, atunci poți obține cu ușurință un set de foaie de parcurs realizabil pentru compania ta.

De asemenea, acest lucru va atrage părțile interesate și vor arăta mai multă implicare și vor lua inițiative bune.

Dar trebuie să vă asigurați că micul proiect pe care îl faceți poate avea un impact mare. Mergeți cu spiritul dvs. de antreprenor și folosiți tehnologia într-un mod creativ, care poate aduce beneficii clienților și companiei dvs..

Încercați să urmați aceste linii directoare de bază pentru asta –

 • Clarifică obiectivul
 • Studiați fezabilitatea proiectului pentru a asigura succesul
 • Colaborați între echipa de dezvoltare existentă și echipa externă pentru a vă concentra pe proiect
 • Obțineți progrese în primele șase luni

Dar, înainte de a intra, aruncați o privire la unele dintre nișele preferate pentru începerea proiectului –

 • Industria financiara
 • Guvern
 • Lanț de aprovizionare
 • de fabricație
 • Proprietate imobiliara
 • Educaţie
 • Sănătate
 • Industria juridică
 • IoT
 • Transport

Acestea sunt câteva idei pentru a vă începe. Puteți merge oricând în alte sectoare; totul va depinde de compania dvs. și de cerințele dvs. Alegeți proiectul cu înțelepciune, deoarece acesta va fi primul dvs. punct de vânzare.

 • Construiți un Blockchain pentru Enterprise Task Force

Evident, dacă intenționați să investiți în blockchain pentru întreprinderi, atunci veți avea nevoie de persoanele potrivite pentru a vă sprijini. Mai mult, trebuie să aibă și o ieșire mai rapidă. De aceea, trebuie să lucrați întotdeauna cu experți în această nișă.

Dar angajarea sau căutarea de experți în acest domeniu ar putea fi puțin dificilă. Deci, angajarea din exterior s-ar putea să nu fie cazul obișnuit aici.

Dezvoltarea echipei

Încercați să vedeți ce fac alte companii în acest sens sau de unde își angajează resursele umane. Aceștia sunt câțiva dintre cei mai importanți factori în cazul blockchain-ului pentru întreprindere. Mai mult, pentru afacerea dvs., veți avea nevoie de o echipă de oameni care să aibă expertiză, leadership și inactivitate. Dar grupul dvs. de lucru trebuie, de asemenea, să fie centralizat, concentrându-se doar pe proiectul companiei.

Scopul echipei tale trebuie să fie –

 • Creați cazuri utile de utilizare a blockchainului pentru întreprinderi
 • Dezvoltă blockchain-ul pentru capabilitățile companiei de la zero
 • Creați procese pentru diferite faze ale proiectului mic
 • Testează procesele pentru a asigura perfecțiunea
 • Căutați mai mulți experți ori de câte ori este nevoie
 • Urmați un standard special pentru blockchain pentru proiectul de întreprindere

Lista de verificare pentru abilitățile de care are nevoie grupul dvs. de lucru –

 • Înțelegere profundă a întregului concept de tehnologie blockchain și a modelului.
 • Abilitatea de a dezvolta un contract inteligent de la zero.
 • Înțelegere profundă a structurii tipice a datelor și a modului în care acestea o pot lega de aplicații.
 • Expert în criptografie.
 • Abilități de codare actualizate.
 • Abilitatea de a implementa blockchain ca serviciu.

 • Antrenează-ți echipele

Acum este timpul să vă instruiți echipa de lucru. Formarea este întotdeauna obligatorie, chiar dacă aceștia sunt experți care încă fac față companiilor de care au nevoie, ar putea fi un pic nou pentru oricine. Deci, asigurați-vă că instruiți dezvoltatorii existenți împreună cu cei mai noi adăugitori.

Încercați resurse online, există multe portaluri pentru instruire, cum ar fi videoclipuri YouTube sau podcast-uri, pentru a vă scufunda mai mult în centrul tehnologiei. Acesta va fi rentabil, deoarece majoritatea acestor conținuturi sunt de fapt gratuite.

De asemenea, este important să-i instruiți să coopereze și să lucreze într-un mediu prietenos. Prin urmare, ați putea încerca cursuri de realizare a echipei pentru a stabili o legătură excelentă între membrii grupului dvs. de lucru și dvs. În acest fel îi veți putea face mai mulți entuziaști cu privire la proiect.

Aruncați o privire la ceea ce ar trebui să includă materialul de instruire –

 • Ce este blockchain-ul și aplicația împreună cu beneficiile.
 • Impactul blockchain-ului asupra instituțiilor economice și financiare.
 • Studii de caz ale blockchain-ului popular pentru implementări de întreprindere.
 • Informare tehnică despre modul în care funcționează modelul și care pot fi provocările.
 • Ce instrumente sunt disponibile pe piață.

 • Elaborați strategia

Acum este timpul să dezvoltați strategia împreună cu echipa dvs. Fără o strategie solidă, ar putea fi greu să implementați proiectul și să îl comercializați cu înțelepciune. Deoarece găsiți atât de multe blockchain-uri pentru implementarea întreprinderii pe piață, va trebui să vă creați propriul set de obiective. Dar procesul ar putea fi greu și depășirea provocărilor poate fi destul de copleșitoare.

Dar nu vă faceți griji, mulți lucrează încet la asta și la fel și voi. Trebuie să vă gândiți de ce strategia este primul pas în transformare? Dar faptul că fără un grup de lucru sau o pregătire adecvată nu va exista un rezultat bun al strategiei, pentru început.

Deci, cel mai bine este să mergeți cu pumnul de antrenament, astfel încât să poată veni cu strategii bune.

Găsiți mai multe oportunități pe care compania dvs. le poate folosi. Puteți utiliza cerințele clienților pentru a afla posibile noi caracteristici. Prin urmare, verificați ce dorește consumatorul și cum îl dorește. Încercați să vă construiți strategia de execuție în jurul acestuia.

De asemenea, citați provocările problemei tradiționale pe care proiectul dvs. o va rezolva în cazul comercializării proiectului. Dacă puteți comercializa în mod eficient blockchain-ul pentru proiectul de întreprindere, atunci acesta va avea un impact mai mare pe piață.

 • Dezvoltarea comunicațiilor interne și externe

Acesta este ultimul, dar unul dintre cei mai importanți pași din toate. Va trebui să vă mențineți comunicările interne și externe în consecință, deoarece ar defini rezultatul probabil al proiectului dumneavoastră. Încercați să păstrați o relație bună cu părțile interesate.

Reevaluează impactul proiectului tău în fața tuturor investitorilor tăi. Dacă puteți transmite mesajul cu succes, atunci le veți putea impresiona și, sperăm, să continuați să lucrați la proiect.

Mai mult, asigurați-vă că proiectul dvs. se încadrează în lege. Orice lucru în afara legii poate induce o reacție proastă pentru consumatori. Deci, încercați să acoperiți toate reglementările. Mai mult, comunicarea și cu clienții. Poate ați anunțat lansarea produselor dvs. și clientul dvs. ar trebui să aibă anumite întrebări cu privire la aceasta.

Încercați să le oferiți un feed adecvat despre blockchain-ul dvs. pentru proiectul de întreprindere. În acest fel, veți crea o reacție pozitivă din partea lor.

Capitolul 10: Cuvinte finale

Tehnologia blockchain evoluează odată cu trecerea timpului. Conform Gartner Trend Insights, o singură construcție de întreprindere în jurul blockchain-ului va fi evaluată cu peste 10 milioane de dolari până în 2022. Dar nu asta ne șochează. Potrivit acestora, ei se așteaptă ca toate afacerile din această industrie să fie de 176 miliarde de dolari până în 2025 și 3,1 trilioane de dolari până în 2030.

Deci, va fi o industrie masivă. Dacă nu vă remediați formularul spot acum, s-ar putea să rămâneți în urmă. V-am spus deja câteva trucuri pentru a vă asigura locul în această valoare de 3 trilioane de dolari. Deci, ce așteptăm? Începeți să explorați blockchain acum!

Ești DOER? Alăturați-vă comunității noastre acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me