Pe măsură ce asistăm la dobânzile globale care se apropie de zero (și chiar negative în unele țări), mai mulți oameni apelează la piața criptomonedelor ca mijloc alternativ de a genera un venit suplimentar. Un mod popular de a câștigați Bitcoin pasiv este prin conturi de dobândă și platforme de creditare.

Aceste servicii vă permit să câștigați dobânzi pentru Bitcoin și cripto fără a fi nevoie să tranzacționați piețele folosind un schimb. Acestea permit debitorilor și creditorilor să facă schimb de bani între ei pentru a primi fie un împrumut susținut cripto (plătit în monedă fiat), fie câștigați plăți de dobânzi pentru Bitcoin, Ether și altele.

alegerea noastră

Cea mai bună platformă pentru

Per total

blockfi Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă pentru

Protecția asigurărilor

nexo Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă pentru

Reputatie

binance Vizitati site-ul

Cele mai bune conturi de economii pentru a câștiga dobândă criptografică

Pe baza recenziilor noastre, cele mai bune locuri pentru a câștiga dobândă lunară pe cripto sunt:

Împrumut & Platforme de împrumut: comparație

Am evaluat conturile de economii de top pentru a câștiga dobândă în acest tabel de comparație pe baza unor factori importanți, cum ar fi ușurința utilizării, reputația, activele digitale disponibile, ratele dobânzii, taxele, securitatea și asistența pentru clienți.

Ghid rapid: Cum să câștigi interes pe cripto

Pentru a începe să câștigați interes pentru cripto, Bitcoin și stablecoins, urmați acești pași simpli:

Site-uri pentru a câștiga interes cu Crypto: recenzii

Acest ghid de comparație oferă o prezentare generală a locului în care vă puteți înscrie pentru un cont de dobândă și puteți începe să câștigați profituri suplimentare pe cripto, Bitcoin, stablecoins și chiar pe moneda fiduciară. Dacă doriți să aflați mai multe despre fiecare furnizor, faceți clic pe linkuri pentru a citi recenziile noastre sau răsfoiți categoria noastră Exchange Review.

1. BlockFi

BlockFi este o companie financiară cu active digitale care oferă servicii profesionale persoanelor fizice și companiilor din întreaga lume. Compania este reglementată la nivel federal și de stat în Statele Unite (48 de state). BlockFi oferă cel mai simplu mod de a obține interes pentru Bitcoin, cripto și monede stabile.

Utilizatorii se pot înregistra pentru un cont de dobândă pentru a-și stoca activele pe criptocurrency, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, pe platformă. În schimb, utilizatorii sunt recompensați cu dobânzi de până la 8,6% din capitalul lor investit. Suma dobânzii este plătită lunar la începutul fiecărei luni, care se va acumula a doua zi după depunere.

Pentru a începe să câștigi interes pentru portofoliul de criptomonede, creați un cont cu BlockFi acum.

blockfi

Ratele dobânzii BlockFi se compun lunar, ceea ce înseamnă că dacă faceți dobândă în luna 1, următoarea plată a dobânzii va fi calculată din noul dvs. sold total (soldul vechi + plata dobânzii din luna 1). Acest lucru va permite investitorilor să acumuleze avere pe termen lung.

De asemenea, nu există o sumă minimă sau maximă a depozitului, astfel încât începătorii pot începe imediat cu BlockFi. Doar transferați fonduri pe platformă și câștigați cripto gratuit.

Dacă nu știați, BlockFi oferă utilizatorilor săi alte servicii, cum ar fi împrumuturi în USD cu costuri reduse garantate cu cripto, platformă avansată de tranzacționare a criptomonedelor (în timp ce câștigă dobândă) și achiziționarea de monede stabile utilizând transferuri bancare în USD.

2. Crypto.com

Crypto.com este o platformă de active digitale care oferă mai multe produse și servicii de monedă digitală, inclusiv un cont de dobândă cripto. Singurul scop al rețelei, potrivit fondatorului său, este de a spori adoptarea cripto-urilor la scară globală, facilitând accesul persoanelor fizice..

Accesați Crypto.com

Cu peste 1 milion de utilizatori pe platforma sa, Crypto.com oferă o alternativă puternică la serviciile financiare tradiționale, facilitând obținerea tuturor criptomonedelor. Platforma de monedă digitală este cunoscută pentru aplicația sa criptografică, care vă permite cumpărați, vindeți, tranzacționați, cheltuiți, stocați, câștigați, împrumutați numerar și chiar plătiți facturi cu cripto!

criptom câștiga

Aplicația Crypto.com le permite utilizatorilor să o facă câștigați până la 8% pe criptomonedă și 12% pe monede stabile. Aceasta înlocuiește în esență contul dvs. bancar, iar clienții își pot depune activele digitale preferate în aplicație pentru a începe să acumuleze dobânzi zilnic.

Câștigurile din dobânzi acumulate sunt creditate în portofel la fiecare 7 zile și plătite în aceeași monedă ca depozitul. De exemplu, dacă depuneți BTC, veți aduce dobânzi care vor fi plătite în BTC. Puteți avea mai multe depozite pentru a acumula dobândă pentru diferite criptomonede din portofel.

Utilizatorii aplicației Crypto.com pot miza simbolul MCO al platformelor pentru a obține rate mai mari ale dobânzii, așa cum sunt enumerate mai jos. Deoarece aceste rate se pot schimba des, vă sugerăm să verificați tarifele aplicației înainte de a crea un cont de dobândă.

tarifele aplicațiilor cripto

3. Nexo

Nexo este un serviciu de împrumut de criptomonede online care oferă beneficii financiare pentru stocarea activelor criptografice pe platformă precum Bitcoin și Ethereum. În schimb, Nexo oferă un cont cu un interes ridicat în care utilizatorii pot câștigați până la 10% p.a. pe Bitcoin, cripto, monede stabile și monedă fiat.

Vizitați Nexo

Serviciul de creditare este licențiat, reglementat și asigurat până la 100 de milioane de dolari împotriva furtului cu BitGo și disponibil în peste 40 de monede fiat și în 200 de jurisdicții din întreaga lume.

site-ul nexo

De la lansare în 2017, Nexo a procesat mai mult de 1,5 miliarde de dolari de la peste 800,000 de utilizatori din peste 200 de jurisdicții din întreaga lume și acceptă peste 40 de monede fiat. A câștigat popularitate pe scară largă ca metodă alternativă de investiții criptografice și opțiune de stocare pentru persoane fizice și companii pentru a beneficia de beneficii financiare suplimentare pentru debitorii și creditorii.

Serviciile de economisire a dobânzilor criptografice, cum ar fi Nexo, sunt atractive pentru clienți, deoarece dobânda câștigată este semnificativ mai mare decât ratele oferite de instituțiile financiare tradiționale, cum ar fi băncile. Dobânda pentru un cont de economii Nexo este plătită zilnic, ceea ce permite contului de economii să se compună și să crească rapid.

nexo castiga

Platforma și-a dublat recent ratele dobânzii pentru activele sale digitale suportate și aduce rata dobânzii până la 6% APY, care anterior era cuprinsă între 4% și 5% asupra activelor criptomonede..

Utilizatorii pot, de asemenea câștigați 2% suplimentar atunci când sunteți plătit în jetoane NEXO. De exemplu, un cont de dobândă cu USD poate câștiga 12% APY atunci când este plătit în jetonul nativ al platformei.

Utilizatorii care furnizează lichiditate platformei Nexo.io prin depunerea și stocarea activelor fiat și crypto la Nexo sunt eligibili să se înregistreze pentru un cont de economii. Fondurile din fondurile portofel pot fi accesate în orice moment, permițându-vă să retrageți fonduri către un portofel hardware de personal sau să le vindeți înapoi către Fiat folosind un schimb de încredere.

4. Rețea Celsius

Celsius Network este o platformă de active digitale care oferă utilizatorilor săi acces la servicii financiare și beneficii care nu sunt oferite de instituțiile tradiționale. Obiectivul platformei este de a perturba băncile financiare la scară globală, oferind servicii care să aducă următorii 100 de milioane de oameni în moneda digitală

Vizitați Celsius Network

Fondată în 2017, Celsius Network permite utilizatorilor să-și stocheze activele pe un portofel Celsius câștigați până la 12% pe an într-un portofel Celsius.

celsius câștiga

Rețeaua Celsius funcționează într-un model similar cu ceilalți furnizori care oferă comisioane de mare interes în schimbul utilizatorilor pentru depunerea activelor pe platformă pentru finanțarea împrumutătorilor.

Există fără sumă minimă de depozit și puteți retrage fonduri în orice moment fără să vă faceți griji cu privire la taxe sau penalități. Libertatea de a obține un interes ridicat asupra propriilor condiții fără penalități sau restricții este o caracteristică atractivă a aplicației Celsius.

rețea celsius bitcoin

Pentru investitorii care nu sunt familiarizați sau nu au experiență să tranzacționeze un portofoliu pe platforme de marjă pentru a câștiga cripto, o rentabilitate anuală de 10% este o opțiune excelentă de diversificare și creștere a bogăției fără riscurile asociate tranzacționării. Platforma acceptă activele majore ale criptomonedelor precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și majoritatea stablecoinelor.

Creați un cont cu Rețeaua Celsius pentru a începe să câștigați interese.

De exemplu, dacă depuneți 1 Bitcoin în rețeaua Celsius timp de 12 luni, aceasta ar echivala cu 7,32 dolari pe săptămână, totalizând 380,88 dolari pe an. Dacă decideți să fiți plătit în jetonul nativ al rețelei Celsius TEL, rata este cu 35% mai mare.

5. Binance

Binance este unul dintre cele mai bune schimburi de tranzacționare criptografice din lume, care oferă ceva atât pentru investitorii cripto, cât și pentru comercianții HODL. Este adesea considerat ca cel mai important schimb de criptomonede din lume care oferă o platformă online care acoperă decalajul dintre banii tradiționali fiat și cripto printr-un serviciu inovator bogat în funcții.

Vizitați Binance

În timp ce platforma este bine-cunoscută pentru oferirea produselor sale de tranzacționare inovatoare, tranzacționarea altcoin și noi caracteristici, echipa a lansat recent o modalitate de a obține interes pentru Binance cu introducerea „Binance Savings”..

Economii Binance

Contul de economii Binance vă permite să vă dezvoltați averea acumulând dobândă pentru criptarea dvs. care este stocată într-un portofel de depozitare la rece de către platformă. În esență, ești împrumutând activele dvs. comercianților de marjă de pe platformă, și vă plătesc dobânzi în schimbul împrumutului fondurilor.

Contul de economii / dobânzi Binance acceptă o mare varietate de opțiuni de împrumut, inclusiv monede digitale importante, cum ar fi Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance USD (BUSD), Tether (USDT) și altele.

cont de economii binance

Utilizatorii pot alege fie dintr-un Depozit fix sau Depozit flexibil care oferă rate ale dobânzii ușor diferite, așa cum se arată mai jos. Depozitul flexibil vă permite să vă retrageți fondurile în orice moment cu o rată variabilă. Acest tip de cont de dobândă va atrage comercianții care doresc să câștige dobândă pe portofoliul lor de criptare în timp ce așteaptă o configurare comercială.

6. Gemeni

Gemeni este o companie privată de încredere din New York fondată în 2014 de Cameron și Tyler Winklevoss, cunoscut sub numele de "Gemenii Winklevoss". Compania oferă un schimb legitim de criptomonede și a lansat recent Gemini Earn pentru a le permite clienților săi câștigați venituri pasive asupra activelor stocate pe platformă.

gemeni câștiga

Gemeni este foarte apreciat ca o platformă de tranzacționare sigură și oferă opțiunea de a permite utilizatorilor săi să cripteze să lucreze pentru ei cu dobânzi de până la 7,4% APY. Programul Gemini Earn este disponibil pentru Numai clienți din SUA și disponibili în toate statele. Gemenii oferă flexibilitatea de a muta activele criptografice pe platforma de tranzacționare (cu dobândă) și invers.

Spre deosebire de celelalte platforme enumerate în acest articol, Gemini Earn a simplificat interfața cu un utilizator calculator de dobândă simplu. Meniul derulant afișează toate monedele acceptate, rata dobânzii estimate și calculează câștigurile din dobânzile proiectului pe o perioadă de 1-4 ani.

gemenii câștigă dobândă filecoin

întrebări frecvente

Obțineți interes pentru criptomonedă?

Criptomonedă proprietarii pot primi dobânzi plătite pentru Bitcoin, Ethereum, Tether și alte active digitale, depunând fonduri pe un site web, oferind conturi de împrumut și economii de dobânzi. Site-uri precum BlockFi îi stimulează pe proprietari să renunțe la proprietatea asupra activelor lor, stocându-le pe platformă. În schimb, proprietarii sunt recompensați cu dobânzi care pot fi retrase cu cheltuiala inițială.

Este sigur să câștigi interes criptografic?

Platforme de conturi de economii și dobânzi pentru Bitcoin și criptomonede, cum ar fi BlockFi și Nexo utilizați protocoale de securitate de tip bancar și măsuri de siguranță pentru a vă asigura că fondurile clienților sunt păstrate în siguranță și protejat de amenințări precum furtul online și hackerii.

Bitcoin plătește dobândă zilnică?

Platforme de împrumut și economii criptografice precum Nexo și BlockFi plătesc zilnic dobânzi pentru activele criptomonede stocate pe platforma lor, cum ar fi Bitcoin și stablecoins. Suma dobânzii acumulate se compune zilnic, crescând randamentul și rentabilitatea investitorilor.

Ar trebui să investesc Bitcoin pentru a câștiga interes?

Platformele de dobândă criptografică sunt o modalitate populară de a câștiga venituri suplimentare. Platformele de creditare pot oferi rate de dobândă atractive de până la 12% APY pe cripto, care este semnificativ mai mare decât o bancă tradițională. Decizia de a câștiga dobânzi pentru Bitcoinul tău se reduce la toleranța la risc. În cazul oricărei investiții, este în general o idee bună să ai un portofoliu criptografic bine echilibrat și să nu-ți pui toate ouăle într-un coș pentru a reduce expunerea la evenimente în afara controlului investitorilor.

Nexo este o investiție bună?

Investitorii și comercianții care dețin Bitcoin și alte active de criptomonede din portofoliul lor pot beneficia de serviciile Nexo câștigă o rentabilitate mai mare a investiției lor acumulând dobândă în timp. Este adesea perceput ca echivalentul câștigării de dividende pe o acțiune pentru a obține venituri pasive indiferent dacă activul subliniat se apreciază sau nu în preț.

Cât ar trebui să investesc în Bitcoin & Conturi de economii Crypto pentru a câștiga dobândă

cu toate acestea, utilizatorii nu dețin accesul la cheile private odată ce Bitcoin este transferat pe platforme pentru a câștiga dobânzi. Regula de aur a investiției este să nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Aceeași regulă se aplică conturilor de economii cu dobânzi Bitcoin și cripto.

Concluzie

Investitorii în criptomonedă își pot acum crește averea profitând de platformele de împrumut criptografic pentru a câștiga dobândă pasivă asupra deținerilor lor Bitcoin, cripto și stablecoin. Pasionații de cripto pe termen lung care și-au păstrat activele digitale au acum flexibilitatea de a genera profituri suplimentare fără a-și vinde sau lichida portofoliul..

Sperăm că ați găsit util acest articol pe cele mai bune site-uri pentru a câștiga dobânzi pentru cripto. Dacă sunteți confortabil cu transferul criptelor din portofelul dvs. hardware către un serviciu de creditare online, atunci nu veți fi dezamăgiți de interesul compus pe care îl puteți acumula folosind aceste platforme. Este una dintre cele mai simple modalități de a câștiga cripto gratuit.

Îți place această postare? Nu uitați să îl împărtășiți!

De asemenea poti fi interesat de:

  • Recenzie Lolli – Este legitim? Cum să câștigi GRATUIT Bitcoin
  • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
  • Cum să cumpărați Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Super ușor
  • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
  • Instars Review: Este legitim? Cum să câștigi GRATUIT cripto

Declinare de responsabilitate: Deși ne propunem să oferim informații exacte în acest articol, persoanele fizice ar trebui să viziteze întotdeauna site-ul web pentru a fi la curent cu cele mai recente produse și rate ale dobânzii care pot fi modificate frecvent..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me