Ești un antreprenor blockchain-crypto care se gândește să lanseze un ICO? Este posibil să fi auzit că lansarea unui ICO este ușoară, dar nu te încadra în asta. Din totalul de 902 ICO-uri în 2017, doar 435 au avut succes, aceasta este doar o rată de succes de 48%! Trebuie să știți cum să lansați ICO cu succes. Să ne aruncăm direct!

Aveți un caz de utilizare viabil blockchain și clienți?

„Scopul unei afaceri este de a crea și păstra un client. Deoarece scopul unei afaceri este de a crea un client, întreprinderea are două – și doar două – funcții de bază: marketing și inovație. ”

Acestea sunt cuvintele târziu guru al managementului Peter F Drucker. Citit “Creșterea prin marketing și inovație: cum a format Peter Drucker ReadyTalk”Pentru o descriere detaliată a gândurilor lui Drucker în această privință.

Începeți cu elementele de bază. Aflați dacă aveți o idee de afaceri viabilă care se va vinde pe piață. De asemenea, aflați cine sunt clienții dvs. Dacă nu există un caz de afaceri valid pentru blockchain, nu planificați un ICO. Reveniți la planșa de desen.

Trebuie să efectuați studii de piață, deoarece singura modalitate de a ști dacă aveți o idee viabilă este să vă înregistrați pe piață. Citiți cum puteți conduce prin cercetarea pieței în „Cum se face cercetarea pieței: un ghid în 5 pași„.

Ai nevoie și de clienți! Trebuie să știți cine sunt, unde locuiesc, ce fac, de unde primesc răspunsuri la întrebările lor etc. Pentru a construi o afacere de succes, trebuie să vă vizualizați clientul. Creați un „Buyer Persona”, adică un client fictiv, deși bazat pe date reale de piață. Aflați cum să creați unul în „Cum să creați Personas detaliate pentru cumpărător pentru afacerea dvs. [Șablon Persona gratuit]„.

Investitorii ICO examinează din ce în ce mai mult proiectele și ar putea considera proiectul dvs. o înșelătorie dacă nu aveți o idee viabilă de afaceri. Citiți de ce este atât de important în „Ghid pentru începători: Cum să identificați escrocheriile ICO”.

Consultați opțiunile pentru finanțarea proiectelor blockchain:

Ați luat în considerare toate opțiunile de strângere de fonduri înainte de reducerea la zero a ICO? De ex. te-ai gândit la o majorare de capital de risc (VC)? Decideți ruta de finanțare după ce ați analizat cu atenție opțiunile.

Rețineți că ICO-urile par deseori atrăgătoare, deoarece sunt considerate ușor de lansat, dar asta se poate schimba în curând. De asemenea, luați în considerare avantajele oferite de CV-uri, de exemplu:

 • VC-urile sunt oameni de afaceri duri. Sunt experți. Dacă strângeți fonduri de la ei, ei vă vor îndruma și vă vor ține de mână.
 • Au o reputație ridicată, prin urmare, veți primi și o acoperire pozitivă în mass-media.

Citiți cum se compară VC-urile cu ICO-urile din „ICO vs VC: Experiența contează”.

Construiți o echipă ICO excelentă!

„De fapt, liderii companiilor care merg de la bine la mare încep nu cu„ unde ”, ci cu„ cine ”. Încep prin a lua oamenii potriviți în autobuz, oamenii greșiți din autobuz și oamenii potriviți pe locurile potrivite ”.

Acestea sunt cuvintele expertului în management Jim Collins. Citiți importanța pe care o acordă unei echipe grozave în „BINE LA MAI BINE„.

Aveți nevoie de o echipă tehnică excelentă, cu capacitatea dovedită de a construi sisteme blockchain-criptomonede. De asemenea, au nevoie de experiență relevantă din industrie. Membrii echipei trebuie să aibă eminență, de ex. ar fi trebuit să publice mai multe articole perspicace despre tehnologia blockchain.

ICO-urile sunt nereglementate, cu toate acestea, întreaga lume a autorităților de reglementare ia act de acestea. Aveți nevoie de o echipă juridică competentă care să aibă experiență ICO dovedită și care să fie în topul scenariului de reglementare în evoluție față de ICO-uri.

O echipă excelentă de marketing ICO este o necesitate, deoarece acestea pot fi doar diferența dintre un ICO de succes și lipsit de lumină.

Investitorii verifică mai întâi acreditările echipei ICO ca parte a pregătirii lor pentru a investi într-un ICO. Citiți cât de important consideră acest lucru, în „Ghid pentru începători: Cum să participați la un ICO?”.

Cum să lansați ICO cu succes: mai întâi aveți nevoie de o strategie excelentă

Strategia dvs. constă în cele mai importante sarcini. Pentru a formula una, trebuie să vă puneți întrebări.

Pentru a vă dezvolta strategia de dezvoltare a produselor, luați în considerare următoarele întrebări:

 1. Construiți ceva suficient de descentralizat pentru a utiliza blockchain-ul?
 2. Chiar ai nevoie de un simbol? Dacă nu, atunci nu ar trebui să lansezi un ICO!
 3. Folosiți prea multe soluții tehnologice netestate? Ar putea crește riscurile de dezvoltare a produsului!

Amintiți-vă când investitorii dvs. vă vor citi cartea albă ICO, vor pune aceste întrebări. Citiți mai multe despre aceasta în „Cum să verificați cartea albă ICO: un ghid pentru potențiali investitori“.

Trebuie să faceți strategii cu privire la modul în care veți rămâne în partea dreaptă a reglementărilor. Luați în considerare următoarele întrebări:

 1. Sunt ICO-urile legale în jurisdicția dvs.?
 2. Trebuie să respectați cerințele „Know-Your-Customer” (KYC) și „Anti-Spălarea banilor” (AML)?
 3. Vindeți jetoane de securitate sau jetoane utilitare? Cerințele de reglementare sunt stricte pentru jetoanele de securitate, citiți mai multe despre acesta în „Jeton de securitate vs jeton de utilitate: o comparație“.

Decideți o strategie de guvernanță, de ex. proiectul va deveni o organizație de rețea democratică în viitor, de ex. o „organizație autonomă descentralizată” (DAO)?

O strategie de marketing este o componentă cheie. Trebuie să luați în considerare mai multe aspecte, de exemplu:

 1. Cum se utilizează cel mai bine canalele de marketing digital folosind site-ul dvs., hârtie albă, conținut etc.?
 2. Ce canale de publicitate veți folosi?
 3. Cum veți implica comunitățile criptografice?
 4. Câte jetoane ar trebui să aruncați?

Consultați acest „Ghid pentru începători: Cum să creați o strategie excelentă de marketing ICO”.

Faceți progrese demonstrabile cu dezvoltarea produsului blockchain:

Investitorii ICO se așteaptă din ce în ce mai mult să vadă o versiune Alpha sau Beta a produsului dvs. Dacă nu sunteți încă acolo, pregătiți-vă să arătați un prototip funcțional. Investitorii ar fi bine dacă interfața dvs. de utilizare nu este încă cea mai elegantă, dar se așteaptă să vadă un produs.

Dacă nu aveți nici măcar un prototip funcțional, asigurați-vă că aveți codul sursă deschisă în GitHub pregătit pentru examinare. Investitorii suspectează că proiectul este o înșelătorie dacă depozitul GitHub este gol sau dacă proiectul are un cod sursă închis.

Citiți modul în care investitorii vă tratează produsul și codul cu mare importanță în „Ghid pentru începători: Cum să identificați escrocheriile ICO”.

Respectați cerințele de reglementare ICO:

Cu schemele Ponzi care își fac loc în ICO-uri, autoritățile de reglementare au început acum să examineze ICO-urile. Nu doriți să fiți citați de autorități de reglementare.

Echipa dvs. juridică trebuie să se pregătească atât pentru reglementările actuale, cât și pentru cele viitoare, în măsura în care pot prevedea în mod rezonabil. Aceasta include statutul juridic al ICO-ului dvs. în jurisdicție, KYC, AML, reglementările privind valorile mobiliare și, potențial, mult mai mult.

Nu doriți să fiți în lista „Top 5 investigații SEC Blockchain pe care să le urmăriți în 2018” sau liste similare!

Rulați o campanie de marketing ICO proactivă:

În timp ce dezvoltarea produselor și pregătirile legale sunt în desfășurare, echipa dvs. trebuie să continue cu crearea de conținut. Aceasta include site-ul web ICO, hârtie albă, postări de blog, postări pe rețelele sociale, infografii atractive, videoclipuri, podcast-uri etc..

Campagin de lansare ICO proactiv

Fii proactiv

Angajați un manager de comunitate ICO pentru a implica comunitățile cripto în aplicații de chat, platforme de socializare și forumuri de cripto populare în mod proactiv. Citiți de ce trebuie să angajați acest rol important în „ICO community manager: importanța rolului în ICO”.

Folosiți comunicarea PR și mass-media, campaniile publicitare, campaniile de recompense și marketingul prin e-mail, pentru a atrage investitori către ICO. Asigurați-vă că aveți gata infrastructura potrivită. Trebuie să participați la evenimente blockchain-crypto și să vă prezentați proiectul potențialilor investitori și potențiali.

Nu uitați să vă ghidați potențialii investitori prin intermediul site-urilor, blogului și postărilor comunității cu privire la modul în care pot participa la ICO. Vă recomandăm să citiți „O listă de verificare de marketing ICO pentru proiectul dvs. blockchain-criptomonedă” pentru a vă pregăti mai bine.

Creați jetoane ICO și lansați vânzarea de jetoane ICO:

În timp ce vă puteți crea rețeaua blockchain și jetonul cripto de la zero, durează mai mult și necesită un buget mai mare. Alternativ, puteți utiliza platforma blockchain Ethereum pentru a lansa creați jetoanele ICO și a începe vânzarea de jetoane ICO.

Deși relativ noi, NEO și EOS sunt alte două platforme care concurează cu Ethereum. Puteți construi jetoanele folosind oricare dintre acestea. Citiți cum aceste noi platforme concurează cu Ethereum în „EOS vs NEO: Care va lua Ethereum (ETH) pe DApps“.

Există o altă opțiune pentru a vă personaliza jetoanele. Puteți utiliza platforma blockchain Waves și vă puteți proiecta simbolul. Aflați cum puteți face acest lucru, în „Ghid pentru începători: Ce este Waves Blockchain? Proiectează-ți jetoanele! “.

Aici vă dorim o lansare ICO de succes!

Notă: Dacă trebuie să înțelegeți mai bine conceptul ICO, luați în considerare citirea „Ce este un ICO: o introducere în oferta inițială de monede“.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me