Ark Blockchain ajută la reducerea decalajului dintre mii de criptomonede din lume astăzi. Utilizatorii pot conecta acum diferite criptomonede folosind platforma Ark.

Criptomonedele care există în prezent tind să funcționeze independent unele de altele. Fiecare criptomonedă are rețeaua sa blockchain cu jetonul său, ceea ce face compatibilitatea dintre ele foarte dificilă.

Cu toate acestea, cu criptomoneda Ark, utilizatorii se pot deplasa rapid de la o criptomonedă la alta, deoarece platforma acționează ca o legătură între diferitele criptomonede. Acest lucru îl face prima rețea blockchain care permite utilizatorilor să spere de la o rețea blockchain la alta, ceea ce ar face viața utilizatorilor de criptomonede foarte ușoară, în special pentru cei care doresc să utilizeze criptomonede diferite în același timp.

Prin urmare, acest lucru înseamnă că un utilizator al unei rețele de criptomonede va putea să furnizeze rapid servicii care nu sunt disponibile în blockchain-ul respectivei criptomonede, din alte blockchain-uri de criptomonede. De exemplu, un utilizator al criptomonedei Zscash poate deține jetoane ZEC și poate utiliza contracte inteligente ale rețelei blockchain Ethereum.

Istoria Arca

Ark și-a lansat oferta inițială de monede în 2016. Mainnet-ul a intrat în funcțiune în martie 2017 și a suferit o serie de actualizări de atunci.

O echipă de 27 de membri a fondat-o. Cu toate acestea, echipa de bază s-a redus treptat la actuala echipă de bază de 17 membri.

Caracteristici Ark

Ce este ARK?

Credite imagine: ARK

În plus față de tehnologia SmartBridge, Ark are o serie de alte caracteristici care îl fac una dintre cele mai dezvoltate criptomonede din toate timpurile..

 1. Viteze mari de tranzacție: Viteza tranzacției este de 8 secunde pe bloc, făcându-l printre cele mai rapide criptomonede din lume.
 2. Foarte scalabil: Echipa de dezvoltare a dorit să mențină rețeaua blockchain slabă și, în același timp, să mențină viteza de execuție extemporană ridicată. Pentru a obține o scară înaltă prin tehnologia SmartBridge. Prin care, rețeaua blockchain este capabilă să lase deoparte funcțiile care nu sunt esențiale pe măsură ce își îndeplinește sarcinile. Blockchain-ul Ark include mai multe lanțuri laterale conectate la lanțul principal. Prin urmare, doar datele esențiale sunt transmise lanțului principal pentru prelucrare în timpul unei tranzacții; celelalte date neesențiale rămân în lanțurile laterale.
 3. Sistem Open Source: Blockchain-ul criptomonedei este, de asemenea, complet open source, iar utilizatorii pot folosi rețeaua pentru a lansa blockchain-urile compatibile SmartBridge.
 4. Jetonul Arca: Rețeaua blockchain folosește un simbol denumit ARK, care rulează pe un sistem de consens Dovedit de miză delegat (DPoS). Prin utilizarea DPoS, Arca poate descentraliza puterea de calcul și poate reduce risipa de energie.
 5. Confidențialitate: De asemenea, tranzacțiile din rețea se fac de obicei printr-o integrare anonimă a rețelei. Toate tranzacțiile și serviciile oferite pe platformă sunt private.
 6. Securitate: Rețeaua blockchain a criptomonedei este, de asemenea, foarte sigură. Echipa de dezvoltare efectuează teste continue de penetrare internă pentru a se asigura că sistemul rămâne complet protejat de hackeri.
 7. Platforma ușor de utilizat: Platforma criptomonedei este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, iar utilizatorii pot accesa cu ușurință platforma.
 8. Portofel ARK: Utilizatorii își pot stoca jetoanele ARK în portofelul ARK.

Cum funcționează Ark?

În anii trecuți, a fost aproape de neimaginat că va veni un moment în care ar fi posibil să se conecteze diferitele criptomonede considerate o singură rețea blockchain. Cu toate acestea, criptomoneda Ark a transformat-o într-o realitate, iar utilizatorii de criptomonede pot acum să se conecteze și să comunice cu blockchain de criptomonede separat.

Pentru a permite conexiunea și comunicarea între diferitele rețele, utilizează tehnologia SmartBridge, care acționează ca pod de la o rețea blockchain la cealaltă.

În primul rând, un blockchain de criptomonedă trebuie să se conecteze la rețeaua blockchain Ark. Conexiunea este posibilă printr-un fragment de cod unic în cadrul blockchain-ului Ark.

Apoi, prin secțiunea specială de gestionare a datelor SmartBridge, cunoscută sub numele de câmpuri furnizor, și prin nodurile de ascultător special codificate, se realizează comunicarea între blockchain-urile conectate. Nodurile de ascultător codificate special caută prin datele transmise prin rețelele blockchain în timp ce încearcă să găsească o sarcină de făcut.

Cu blockchain-urile criptomonedelor conectate și comunicante, cazurile de utilizare sunt nesfârșite. Utilizatorii pot face orice doresc să facă. De exemplu, un utilizator poate folosi contractul inteligent Ethereum pe blockchain-ul Dash. Trebuie doar să aibă blockchain-urile celor două criptomonede conectate prin Arcă.

În termeni simpli, criptomoneda Ark a revoluționat domeniul criptomonedelor. Conectarea criptomonedelor le face mai puternice, deoarece devine posibil ca utilizatorul să rezolve o gamă largă de probleme în timp real prin combinarea serviciilor oferite de diferitele rețele blockchain..

Ce este foaia de parcurs a lui Ark?

Ark’s Foaie de parcurs nu are termene specifice, așa cum este cazul majorității criptomonedelor.

După lansarea rețelei sale principale, criptomoneda a suferit actualizări continue, unele actualizări fiind finalizate, iar altele încă în curs de dezvoltare..

Actualizări realizate

Până în prezent, echipa de dezvoltare a reușit să efectueze următoarele:

 1. Formarea unei entități comerciale. Ark a format Fundația IE, care va fi un impuls major pentru ideile și proiectele lor viitoare.
 2. Prima integrare a tehnologiei SmartBridge. Echipa de dezvoltare a construit primul cod ascultător codat și l-a conectat la lanțul principal.
 3. Redesign site-ul web. A avut loc o revizuire completă a site-ului principal.
 4. O reproiectare completă a blocului Explorer
 5. Construirea portofelelor mobile iOS / Android

Tehnologia Ark SmartBridge

Credite imagine: ARK

Proiecte încă în curs de dezvoltare

Există și alte proiecte care se află în diferite etape de dezvoltare. Acestea includ:

 1. O revizuire completă a criptomonedei Core la Core V2
 2. Documentatie tehnica. Echipa introduce o documentație de protocol tehnic care va conține un rezumat al modului în care blockchain-ul a fost supus actualizărilor.
 3. Integrarea mașinii virtuale ARK (ARKVM) pentru a permite utilizatorilor să emită contracte inteligente.
 4. Integrarea diferitelor limbaje de dezvoltare, implementare și programare, astfel încât dezvoltatorii să poată dezvolta cu ușurință blockchain-urile lor, care sunt compatibile cu blockchain-ul, folosind limbajele de programare cu care cunosc cel mai bine.
 5. Activarea implementării blockchain-urilor în lanțul principal al criptomonedei folosind butoane. Prin urmare, facilitând implementarea și conectarea blockchain-urilor la lanțul principal pentru startup-uri. De asemenea, va fi ușor de bifurcat.
 6. Integrare inter-planetară a sistemului de fișiere (IPFS) pentru a avea grijă de cantitatea de date procesate în blockchain. Acest lucru va reduce probabilitatea de balonare.
 7. Integrarea TestNetclones pentru blockchain-urile implementabile cu buton, astfel încât utilizatorii să poată efectua cu ușurință teste pe măsură ce își construiesc blockchain-urile compatibile cu blockchain-ul Ark.
 8. Echipa realizează, de asemenea, documentație SmartBridge și videoclipuri cu instrucțiuni pentru a facilita înțelegerea tehnologiei de către utilizatori.
 9. Acceptarea jetonului pentru plăți în Magazinul de mărfuri al criptocurrency. Cu toate acestea, acest lucru va deveni operațional odată ce vor dezvolta pe deplin entitatea comercială.
 10. Echipa desfășoară activități de cercetare și dezvoltare a mai multor materiale pentru carduri inteligente / NFC.
 11. Echipa cercetează, de asemenea, punctul de vânzare Hardware R&D

Comunitatea Ark

Arca are o comunitate foarte activă. De obicei, echipa publică actualizări de blog, actualizări de social media, precum și adăugiri GitHub, astfel încât utilizatorii să fie actualizați ce se întâmplă cu criptomoneda.

Există, de asemenea, o serie de dezvoltatori care contribuie mult la creșterea ecosistemului. De obicei, există recompense recompense pentru dezvoltatori care să îi încurajeze pe măsură ce dezvoltă soluții.

Există, de asemenea, echipa Ark Contract Execution Services (ACES), care face parte din echipa de dezvoltare.

Echipa Ark

Echipa Ark este formată din 17 membri principali care fac parte din cei 27 de fondatori ai acestei criptomonede. membri de bază provin din 11 țări diferite, arătând cât de descentralizat este acest proiect.

Echipa de 17 membri este formată din Mike Doty (director general), FX Thoorens (CTO), Lars Rensing (CFO), Travis Walker (membru al consiliului de administrație), Rok Černec (membru al consiliului de administrație), Scott McPherson (membru al consiliului de administrație), Mathew DC (CSO) ), Velislav Valkov (Arhitect de rețea principal), Chin Song (director de asistență), Khanh Vuong, Stefan Neagu (manager de proiect), Lúcio Rubens (dezvoltator Full-Stack), Oleg Shcherbyna (UI / UX Designer), Juan Martín Stack Developer), Alex Barnsley (Full-Stack Developer), Arnaud Deborne (secretar general), Kristjan Košič (Core Developer), Simon Downey (IoT Team / Developer) și Adrian Kerchev (Network Architect).

Schimburi criptografice listând ARK Token

ARK Token este listat pe o serie de schimburi Crypto în cazul în care utilizatorii doresc, de asemenea, să îl tranzacționeze.

Unele dintre schimburile criptografice proeminente care au listat ARK includ Binance, Brittex, CoinSwitch, CryptoMate, LiteBit.EU, Cryptopia și Upbit printre multe altele..

Plafonul actual de piață al jetonului ARK este de 156.561.326 USD, care este egal cu 23.697 BTC.

Oferta totală este de 134.609.230 ARK. Cu toate acestea, numărul actual de jetoane aflate în circulație este de 103.359.230 ARK.

ARK pare să aibă performanțe mai bune decât unele criptomonede care au susținut piața înainte de aceasta. Valoarea unui token este acum evaluată peste 1 USD și se așteaptă să crească pe măsură ce criptomoneda continuă să se dezvolte.

Unde să stocați jetoanele ARK

După achiziționarea de jetoane ARK, utilizatorii au trei opțiuni de portofel pentru a-și stoca jetoanele. Cele trei opțiuni sunt portofelul pentru desktop, portofelul din hârtie și portofelul mobil.

Cel mai utilizat portofel este portofelul desktop, care este, de asemenea, compatibil cu portofelul hardware Leger Nano S. Dar dacă doriți să utilizați dispozitivul mobil, puteți utiliza portofelul Web Lite pentru dispozitive mobile. Există două versiuni ale portofelului Web Lite; versiunea iOS și versiunea Android pentru utilizare pe sistemele de operare iOS și Android.

Puteți urmări acest proiect minunat în Stare de nervozitate precum și vizita lor site-ul web.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me